По непотвърдена информация става въпрос за несподелена любов.

Инцидентът е станал на обяд. 47-годишният мъжът се полял със запалителна течност, след което прегърнал жената, която е негова връстница, и се подпалил, така и двамата пострадали от огъня, съобщи БНР.

На място са изпратени екипи на пожарната, които бързо са загасили огъня, лумнал в два офиса на петия етаж в сградата, а линейки са откарали мъжа и жената в спешната болница, уточниха лаконично от СДВР.

Полицаите не могат да разговарят с тях, за да разберат какви точно са мотивите за случилото се. И двамата са в много тежко състояние и опасност за живота - той с 90% изгаряния, тя с 80, съобщи "24 часа".

Смята се, че мъжът на име Георги Георгиев е бил влюбен в жената, но любовта му не била споделена. Той се полял с бензин на 5-я етаж в сградата, която работи, и отишъл до съседния офис, където било нейното работно място.

Всичко се разиграло пред очите на 10-12 души, които опитали да угасят мъжа и жената, но не успели. Колегите им спрели тока в офиса, за да предотвратят причиняването на още повече щети, съобщи Нова телевизия.

Жената се казва Юлиана Бонева и е финансов директор на популярните пицарии "О!Шипка", а той - неин служител. Тя е омъжена и има дете.

Вижте снимки от мястото >>