Коментари - Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията | Днес.dir.bg

Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията

Само преди няколко дни министърът на земеделието подаде оставка заради подобни обвинения

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията | Днес.dir.bg

Коментари

България умрЕ. Който не го е разбрал, значи не е 100%, а направо 1100% идиот! След т.нар. избори ще има Сглобка 2.0. Тази Сглобка ще е ВЕЧНА или поне докато не погребе и последния българин, докато не дойдат новите заселници(заселването им вече е в пълен ход), и после тия същите, за които БГ-робите гласуват, не си бият камшика и кой откъде е по екзотичните острови, да си хапнат на спокойствие кой колкото е откраднал. А откраднатото от тях хич не е малко. Пък БГ-робите нека още да чакат "светлото капиталистическо бъдеще" и още по-светли бъднини. План Ран-Ът тече с пълна сила. План конструиран още 1990г. Прочистване и почистване на територията от булгаропитеци с оглед заселването на новите заселници. Там откъдето идват вече не става за живеене - хем камънак и пустиняк, хем и отвсякъде враждебни и наежени съседи. Особено пък от 07.10.2023г нещата там буквално се влошиха още повече. Украйна беше план "А" за заселване, ама бате Владко много лошо им обърка сметките. За сметка на това обаче ТЕ си имат и резервен план "Б" - това е България. Освен това почистената откъм булгаропитеци територия е много готина - хем хубава природа, земя, море, планини, хем и ключово положение между Изтока и Запада, между Севера и Юга. Просто заставаш на този кръстопът и започваш да контролираш транзита на всичко. Красиво, нали? Хайде, кой разбрал, разбрал. Да му мислят булгаропитеците, щото техният жалък, робски живот ще става още по-жалък и невъзможен. Чао!

Украинските нацисти избиха 14 000 етнически руснаци в Донбас... От тях 160 деца и мнго повече жени. Кличко ни информира всъщност колко човечни са руснаците, които не избиват поголвоно, а очевдино само случайно. В следствие на геноцида, извършен от украйна за 8 години, финансирана от САЩ, Русия се принуди да нападне. Това беше целта на САЩ и инструментът, с който да разруши иконпминката на ЕС - основн конкурент отгава за доминатор в западния свят. Е, ЕС вече е с унищожена икономика - факт. Но понеже Злото се унищожава само, за това САЩ се срутва всеки изминат месец. Забранено е да се показва по телевизията. Но в интернет нещата изглеждат плачевно! САЩ се тресат в невиждана за тях болест на обществото им - морална, етична, икономическа - корупцията е в невиждани размери, ценностите са в погром. Намериха единствения начин не в изправянето на обществото си, а в разрушаването на другите общества. И е обяснимо. Там управялват едни, които саовладели Федералния резерв от столетие и превъртата трилиони, за да се обогатяват. Войната като бизнес е онова, за което САЩ работят и това, за което съществуват. Там в този момент се печелят десетки милиарди от шепата евреи, които държат касичката на САЩ. Това е основната цел на войната, в която инвестираха цели 8 години преди да принудят Русия в края на краищата. Путин издържа дълго...

Кличко християнин ли е? Знакът с вдигнатия пръст означава .. алах е един :(((

За две години война в Украйна, в Киев са загинали 200 души вкл. 7 деца. И са били лишени от ток и вода. Наглеци, когато прекъснахте водоснабдяването и токозахранването на Крим нямаше геноцид, нали? Когато спряхте изплащането на дължимите пенсии на хората в Крим и Донбас нямаше геноцид, нали? Когато убивахте в бомбардировки деца, увековечени в "Алеята на ангелите", нямаше геноцид, нали? Плачете сега, няма кой да повярва на лъжливите си сълзи. Жалко за обикновените украинци, на които съсипахте живота с продажната си политика.

нали Крим е към руската държава.. Що трябва Украйна да мисли за токи и вода? или все трябва да мислим за руските паразити да ги храним както преди 89г

Слава на демократична Украйна. В спора се ражда истината.. не като в руската кочина има едно глупаво джудже и всички му се усмихват като идиоти под строй..ха.ха Руснака е доказано че е като кайма- 40 % месо от руско прасе и 60 % месо от послушно говедо ха ха ха

мда... да оставиш украинците без ток и вода е геноцид. но да спреш тока, водата и хранта за Крим - това е добра практика и трябва да бъде постигнато на всяка цена!

"След две години война щетите в Киев са огромни. Повече от 800 сгради са повредени и разрушени от въздушните удари, включително почти 440 жилищни сгради. Повече от 200 души са загинали в резултат на въздушните удари, включително седем деца." Еврейте за 4-5 месеца сринаха цяла Газа и избиха над 30 000 включително хиляди деца. Ама за тях може, даже и помощи им дават.

Ами по принцип все ужасни неща но все пак няма как да не направят нищо след като палестинците влязоха и избиха 1500 човека не само евреи а от цял свят на музикалния фест. Все още държат заложници сред които и деца . Безпорно ония ги размазаха жестоко повече от необходимото Да си чувал Украина да е нападала Русия ? Дори в момента няма украинска армия в Русия . нещата са различни . Едните правят това което правят защото ги предизвикаха и прекалиха А другите просто искаха точно както и Ти да живеят далеч от руската кочина .

Ти да си чувал да има палестинска армия в Израел?

Този да не го готвят за президент на Киев и областта около? Русия докато не им отнеме достъп до Черно море, няма да спре.

(га пълни джобчетата) не рива!

Прав е Кличко - крайно време е прокуратурата да се заеме с щателна проверка на Шулявския Мост.

Ха, сетил се!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Що така ве, Кличи? Нали сваляхте всички дрончета и мачкахте Русия? Зеленку да не ти се кара :)

И в съседната статия Дира обяснва в Русия какви кражби и продажби и то на най виско ниво :):). В смисъл ти сега какво русия нападнала украина да им бори корупцията ли ахха а

При 61 млрд помощ колко от тях ще бъдат усвоени от корумпирани лица.?Зеленски и сие вън от Ууправлението.Вдигайте белият байрак-

повечвто от тия пари ще отидат във военната индустрия, за да бъдат закупени по цени на дребно - заместващи оръжия - а старите боклуци от складовете - отиват в уСрайна. повечето от останалите ще отидат за транспортни разходи и бонуси за хората по веригата. в украйна дали ще стигнат няколко милиона?

може да има там, където има 5-10-15% корупция. Там където има 10 000% корупция, борба с корупцията не може да има... Колкото и да я борят, най-много до 5000% да я докарат, но никога под 100%!

Корупция в Украйна , това е невъзможно.

Започна позиционирането за нов президент на остатъка от бивша Украйна! Земенски явно е отписан само англичаните го крепят още но не задълго. Бандеровската кочина е разпад.

А Кличко защо не е на фронта?

Защото никой от военкомата не смеят да идат, да му занесат повиквателната...

Щото стратегически укрите си приеха закон, че действащи политици не могат да се мобилизират. Още в самото начало си го приеха. Бързичко и без дебати.

Как е евро-атлантическата кочина? Как е Украйна? Освободиха ли Крим? После и Москва да освободят. Как завърши мега посещението на Блинкен в Китай? Тоя измекяр кога ще си ходи? - Въпроса от президента на Китай преди да се срещне с най-могъщия държавен секретар на Света казва много повече от всичко друго!? Как е Шолц? Оправи ли германската икономика с подкрепата за Украйна? А как му завърши посещението в Китай? А ще ги бъдат ли въобще отношенията между Китай от една страна и Германия/ЕС от друга? Какво командва в този ред на мисли големия задокеански брат? Ще има ли бизнес с Китай или не? Как е Макарон Наполеон? Ще праща ли А-бомби в Полша за да я пази от Беларуските-Руските А-бомби? Ще има ли Легионери в Одеса отново? А как ся Урсула, Борел, Кулеба? Кога ще подпишат капитулацията на Русия? Хайде пращайте Ф-ките и мега ракетите на Шута в Киев, че орева орталъка. Мъка, мъка, евро-атлантическа мъка. Толкова сте манипулирани днес в това извращение наречено НАТО + ЕС + Евро-Атлантическа Общносто, бедна ви е фантазията колко сте манипулирани. Хайде здраве да е. Обиколих света последните 4 месеца, сега ще се нагледам и наслушам на Ганьовски Евро-Атлантически Извращения, че и избори за поредната евро-атлантическа политическа кочина.

Максим Каракаш, скандалния бизнесмен, прави оргии в офисите на фирмите си и харчи милиони за любовниците си. Сина си отдавна е отпратил в чужбина, а жена му я назначил на държавна работа

Какъв е тоя каракаш дето ти бърка все в гъза бе? Тебе какво ти пречи, че си правел оргии? Прави и ти.

Тия ги затрупаха с толкова много пари, че се чудят вече къде да складират откраднатото и кой колко да гепи, нищо де, байдъниската печатница ще бъшва дори още.

Само дето не ги печата бай-дън, а една частна израелска фирма, която е собственик на федералния резерв. Нищо, че името звучи като държавно, печатницата е частна собственост!

Кметът на Киев, столицата демек, не може трета година да се срещне с президента на страната! Сега ясно ли ви е, какво се случва в 404?

Мишките са хапят....така е като кораба почне да потъва...

Кличко не краде , само другите крадат ! А Зеленски си купи за 20 милиона Паунда кралския Дворец на Принц Чарлз в Лондон , в който са живели с Камила до обявяването му за крал ! И какво нищо , никой не го пита от къде има пари !

Стар камилар е киеФския евреин!!!

От филма "Слуга на народа" ще да са.

Рано или късно истината излиза наяве и тогава ми е интресно къде ще се крие зеления наркоман с шайката корумпета около него. Дали наистина е толкова наивен да мисли ,че ще има място по света където ще може да се наслаждава на откраднатото след всичките нещастия които причини и продължава да причинява на украинците ?

" две години война щетите в Киев са огромни. Повече от 800 сгради са повредени и разрушени от въздушните удари, включително почти 440 жилищни сгради. Повече от 200 души са загинали в резултат на въздушните удари, включително седем деца." Излиза, че тва рушняците в сравнение с ЦАХАЛ са некадърници, да вземат пример 30 000 убити палестинци, а сградите унищожени и унищожавани в ГАЗА не могат да се преброят. Всичко заравняват, прилича на Марс, вече. Мдааа.

То е ясно, че ги галят с перце.

Баш пък Кличко, който беше копумпиран боксьор-мафиот, говори зо кжрупция!

Първо ще обесят кмета!!!

в укрокочината корупцията е начин да избегнеш смърт на фронта. Плащаш си и ставаш невидим за мобилизиране.

Не може да ги приказва така тоя боксьор. България подкрепя ъкраинското правителство, демек подкрепя корупцията?!

Войната в Украйна ще приключи много бързо, когато на фронта бъдат пратени политиците и техните деца!

мечтай си, тва мечтите са безплатни.

Там всеки втори е с оръжие , лесно е да го очистят виталката

Тук уцели: Украйна раздаде оръжие на всеки желаещ. Защото вярва на народът си. Докато Пу създаде мутренски "отряди за защита" но не посмя да ги въоръжи. АМИ АКО СЕ ОБЪРТНАТ, ВЪОРЪЖЕНИ ОТ ПУ, СРЕЩУ ПУ? Както направи Пригожин.

На брендо дадоха ли по два пистолета във всяка ръка?

В Украйн толкова се паникьосаха почнаха да хвърлят оржието по улиците...че който иска да си вземе, а в Русия трябва да си го купиш, че и не ти дават законно да си купиш повече от 8 пушки, и никой не ти обяснява защо точно 8, ма тва е да си диктатура, даже и медицинско свитеделство ти искат-)

Коментари - Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията | Днес.dir.bg

Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията

Само преди няколко дни министърът на земеделието подаде оставка заради подобни обвинения

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Киев обвини украинското правителство, че прави твърде малко за борба с корупцията | Днес.dir.bg

Коментари

България умрЕ. Който не го е разбрал, значи не е 100%, а направо 1100% идиот! След т.нар. избори ще има Сглобка 2.0. Тази Сглобка ще е ВЕЧНА или поне докато не погребе и последния българин, докато не дойдат новите заселници(заселването им вече е в пълен ход), и после тия същите, за които БГ-робите гласуват, не си бият камшика и кой откъде е по екзотичните острови, да си хапнат на спокойствие кой колкото е откраднал. А откраднатото от тях хич не е малко. Пък БГ-робите нека още да чакат "светлото капиталистическо бъдеще" и още по-светли бъднини. План Ран-Ът тече с пълна сила. План конструиран още 1990г. Прочистване и почистване на територията от булгаропитеци с оглед заселването на новите заселници. Там откъдето идват вече не става за живеене - хем камънак и пустиняк, хем и отвсякъде враждебни и наежени съседи. Особено пък от 07.10.2023г нещата там буквално се влошиха още повече. Украйна беше план "А" за заселване, ама бате Владко много лошо им обърка сметките. За сметка на това обаче ТЕ си имат и резервен план "Б" - това е България. Освен това почистената откъм булгаропитеци територия е много готина - хем хубава природа, земя, море, планини, хем и ключово положение между Изтока и Запада, между Севера и Юга. Просто заставаш на този кръстопът и започваш да контролираш транзита на всичко. Красиво, нали? Хайде, кой разбрал, разбрал. Да му мислят булгаропитеците, щото техният жалък, робски живот ще става още по-жалък и невъзможен. Чао!

Украинските нацисти избиха 14 000 етнически руснаци в Донбас... От тях 160 деца и мнго повече жени. Кличко ни информира всъщност колко човечни са руснаците, които не избиват поголвоно, а очевдино само случайно. В следствие на геноцида, извършен от украйна за 8 години, финансирана от САЩ, Русия се принуди да нападне. Това беше целта на САЩ и инструментът, с който да разруши иконпминката на ЕС - основн конкурент отгава за доминатор в западния свят. Е, ЕС вече е с унищожена икономика - факт. Но понеже Злото се унищожава само, за това САЩ се срутва всеки изминат месец. Забранено е да се показва по телевизията. Но в интернет нещата изглеждат плачевно! САЩ се тресат в невиждана за тях болест на обществото им - морална, етична, икономическа - корупцията е в невиждани размери, ценностите са в погром. Намериха единствения начин не в изправянето на обществото си, а в разрушаването на другите общества. И е обяснимо. Там управялват едни, които саовладели Федералния резерв от столетие и превъртата трилиони, за да се обогатяват. Войната като бизнес е онова, за което САЩ работят и това, за което съществуват. Там в този момент се печелят десетки милиарди от шепата евреи, които държат касичката на САЩ. Това е основната цел на войната, в която инвестираха цели 8 години преди да принудят Русия в края на краищата. Путин издържа дълго...

Кличко християнин ли е? Знакът с вдигнатия пръст означава .. алах е един :(((

За две години война в Украйна, в Киев са загинали 200 души вкл. 7 деца. И са били лишени от ток и вода. Наглеци, когато прекъснахте водоснабдяването и токозахранването на Крим нямаше геноцид, нали? Когато спряхте изплащането на дължимите пенсии на хората в Крим и Донбас нямаше геноцид, нали? Когато убивахте в бомбардировки деца, увековечени в "Алеята на ангелите", нямаше геноцид, нали? Плачете сега, няма кой да повярва на лъжливите си сълзи. Жалко за обикновените украинци, на които съсипахте живота с продажната си политика.

нали Крим е към руската държава.. Що трябва Украйна да мисли за токи и вода? или все трябва да мислим за руските паразити да ги храним както преди 89г

Слава на демократична Украйна. В спора се ражда истината.. не като в руската кочина има едно глупаво джудже и всички му се усмихват като идиоти под строй..ха.ха Руснака е доказано че е като кайма- 40 % месо от руско прасе и 60 % месо от послушно говедо ха ха ха

мда... да оставиш украинците без ток и вода е геноцид. но да спреш тока, водата и хранта за Крим - това е добра практика и трябва да бъде постигнато на всяка цена!

"След две години война щетите в Киев са огромни. Повече от 800 сгради са повредени и разрушени от въздушните удари, включително почти 440 жилищни сгради. Повече от 200 души са загинали в резултат на въздушните удари, включително седем деца." Еврейте за 4-5 месеца сринаха цяла Газа и избиха над 30 000 включително хиляди деца. Ама за тях може, даже и помощи им дават.

Ами по принцип все ужасни неща но все пак няма как да не направят нищо след като палестинците влязоха и избиха 1500 човека не само евреи а от цял свят на музикалния фест. Все още държат заложници сред които и деца . Безпорно ония ги размазаха жестоко повече от необходимото Да си чувал Украина да е нападала Русия ? Дори в момента няма украинска армия в Русия . нещата са различни . Едните правят това което правят защото ги предизвикаха и прекалиха А другите просто искаха точно както и Ти да живеят далеч от руската кочина .

Ти да си чувал да има палестинска армия в Израел?

Този да не го готвят за президент на Киев и областта около? Русия докато не им отнеме достъп до Черно море, няма да спре.

(га пълни джобчетата) не рива!

Прав е Кличко - крайно време е прокуратурата да се заеме с щателна проверка на Шулявския Мост.

Ха, сетил се!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Що така ве, Кличи? Нали сваляхте всички дрончета и мачкахте Русия? Зеленку да не ти се кара :)

И в съседната статия Дира обяснва в Русия какви кражби и продажби и то на най виско ниво :):). В смисъл ти сега какво русия нападнала украина да им бори корупцията ли ахха а

При 61 млрд помощ колко от тях ще бъдат усвоени от корумпирани лица.?Зеленски и сие вън от Ууправлението.Вдигайте белият байрак-

повечвто от тия пари ще отидат във военната индустрия, за да бъдат закупени по цени на дребно - заместващи оръжия - а старите боклуци от складовете - отиват в уСрайна. повечето от останалите ще отидат за транспортни разходи и бонуси за хората по веригата. в украйна дали ще стигнат няколко милиона?

може да има там, където има 5-10-15% корупция. Там където има 10 000% корупция, борба с корупцията не може да има... Колкото и да я борят, най-много до 5000% да я докарат, но никога под 100%!

Корупция в Украйна , това е невъзможно.

Започна позиционирането за нов президент на остатъка от бивша Украйна! Земенски явно е отписан само англичаните го крепят още но не задълго. Бандеровската кочина е разпад.

А Кличко защо не е на фронта?

Защото никой от военкомата не смеят да идат, да му занесат повиквателната...

Щото стратегически укрите си приеха закон, че действащи политици не могат да се мобилизират. Още в самото начало си го приеха. Бързичко и без дебати.

Как е евро-атлантическата кочина? Как е Украйна? Освободиха ли Крим? После и Москва да освободят. Как завърши мега посещението на Блинкен в Китай? Тоя измекяр кога ще си ходи? - Въпроса от президента на Китай преди да се срещне с най-могъщия държавен секретар на Света казва много повече от всичко друго!? Как е Шолц? Оправи ли германската икономика с подкрепата за Украйна? А как му завърши посещението в Китай? А ще ги бъдат ли въобще отношенията между Китай от една страна и Германия/ЕС от друга? Какво командва в този ред на мисли големия задокеански брат? Ще има ли бизнес с Китай или не? Как е Макарон Наполеон? Ще праща ли А-бомби в Полша за да я пази от Беларуските-Руските А-бомби? Ще има ли Легионери в Одеса отново? А как ся Урсула, Борел, Кулеба? Кога ще подпишат капитулацията на Русия? Хайде пращайте Ф-ките и мега ракетите на Шута в Киев, че орева орталъка. Мъка, мъка, евро-атлантическа мъка. Толкова сте манипулирани днес в това извращение наречено НАТО + ЕС + Евро-Атлантическа Общносто, бедна ви е фантазията колко сте манипулирани. Хайде здраве да е. Обиколих света последните 4 месеца, сега ще се нагледам и наслушам на Ганьовски Евро-Атлантически Извращения, че и избори за поредната евро-атлантическа политическа кочина.

Максим Каракаш, скандалния бизнесмен, прави оргии в офисите на фирмите си и харчи милиони за любовниците си. Сина си отдавна е отпратил в чужбина, а жена му я назначил на държавна работа

Какъв е тоя каракаш дето ти бърка все в гъза бе? Тебе какво ти пречи, че си правел оргии? Прави и ти.

Тия ги затрупаха с толкова много пари, че се чудят вече къде да складират откраднатото и кой колко да гепи, нищо де, байдъниската печатница ще бъшва дори още.

Само дето не ги печата бай-дън, а една частна израелска фирма, която е собственик на федералния резерв. Нищо, че името звучи като държавно, печатницата е частна собственост!

Кметът на Киев, столицата демек, не може трета година да се срещне с президента на страната! Сега ясно ли ви е, какво се случва в 404?

Мишките са хапят....така е като кораба почне да потъва...

Кличко не краде , само другите крадат ! А Зеленски си купи за 20 милиона Паунда кралския Дворец на Принц Чарлз в Лондон , в който са живели с Камила до обявяването му за крал ! И какво нищо , никой не го пита от къде има пари !

Стар камилар е киеФския евреин!!!

От филма "Слуга на народа" ще да са.

Рано или късно истината излиза наяве и тогава ми е интресно къде ще се крие зеления наркоман с шайката корумпета около него. Дали наистина е толкова наивен да мисли ,че ще има място по света където ще може да се наслаждава на откраднатото след всичките нещастия които причини и продължава да причинява на украинците ?

" две години война щетите в Киев са огромни. Повече от 800 сгради са повредени и разрушени от въздушните удари, включително почти 440 жилищни сгради. Повече от 200 души са загинали в резултат на въздушните удари, включително седем деца." Излиза, че тва рушняците в сравнение с ЦАХАЛ са некадърници, да вземат пример 30 000 убити палестинци, а сградите унищожени и унищожавани в ГАЗА не могат да се преброят. Всичко заравняват, прилича на Марс, вече. Мдааа.

То е ясно, че ги галят с перце.

Баш пък Кличко, който беше копумпиран боксьор-мафиот, говори зо кжрупция!

Първо ще обесят кмета!!!

в укрокочината корупцията е начин да избегнеш смърт на фронта. Плащаш си и ставаш невидим за мобилизиране.

Не може да ги приказва така тоя боксьор. България подкрепя ъкраинското правителство, демек подкрепя корупцията?!

Войната в Украйна ще приключи много бързо, когато на фронта бъдат пратени политиците и техните деца!

мечтай си, тва мечтите са безплатни.

Там всеки втори е с оръжие , лесно е да го очистят виталката

Тук уцели: Украйна раздаде оръжие на всеки желаещ. Защото вярва на народът си. Докато Пу създаде мутренски "отряди за защита" но не посмя да ги въоръжи. АМИ АКО СЕ ОБЪРТНАТ, ВЪОРЪЖЕНИ ОТ ПУ, СРЕЩУ ПУ? Както направи Пригожин.

На брендо дадоха ли по два пистолета във всяка ръка?

В Украйн толкова се паникьосаха почнаха да хвърлят оржието по улиците...че който иска да си вземе, а в Русия трябва да си го купиш, че и не ти дават законно да си купиш повече от 8 пушки, и никой не ти обяснява защо точно 8, ма тва е да си диктатура, даже и медицинско свитеделство ти искат-)