Мъж се самозапали в София, подпали и жена

Мъж и жена са с тежки изгаряния в шокова зала на "Пирогов", след като той се е самозапалил и е подпалил и нея в офис на столичната улица "Люлин планина".

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самозапали в София, подпали и жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От такава пламенна любов между народа жив човек няма да остане.Трепат, стрелят, ритат, мачкат, палят, газят по пешеходни пътеки, друмища и домове кой където свари до изчерпване на количествата дори за един клаксон, забележка или крив поглед. Къде да се скрие човек, за да оцелее?Подстрижете се ниско, облечете си черно яке, малко дрънкулки за тон и цвят и се клатете, ако слезете от джипа и случайно ходите 10 м пеша с надути плещи и глътнат корем - няма да ви закачат превантивно.

Ужасяваща история.Наистина нямат шанс за оцеляване.Колкото по-бързо си отидат,толкова по-малко мъки.Както за тях,така и за близките.Кошмар. Не разбирам подобно поведение.Не е нормално,независимо от подбудите.

Глупак, не е знаел, че това е най-ужасяващата смърт. Мислел си е -каква романтика, драс клечка и чао. НО...Агонията е страшна, месото цвърчи и се пръска, вдишваш огън, давиш се, пържиш си вътрешностите и се задушаваш в чудовищна болка, искаш по всякакъв начин да се спасиш, а вече е късно няма как. Дори когато вече си в шок, мозъкът продължава да е буден и до смъртта изживяваш самият АД. Помните ли като даваха кадрите с пламналата фотографка, няма да забравя какъв УЖАС беше - лежеше по гръб, мяташе с всичка сила двата си крака, искаше да избяга, но не можеше, изгаряше отвътре и отвън. НИКОГА НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ, ИЗМИСЛЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО, НО ТОВА НЕ. ЧУВАТЕ ЛИ, НИКОГА.

При такъв процент изгаряния са пътници. Няма как да се възстановят. Жалко, но е въпрос на време.

И двамата са с нулев шанс да оцелеят :(

Никаква хигиена и етика! Как може да пишете името, длъжността и фирмата, за която работи жената?!

Еми така де мъжът си е казал щом аз не мога да я имам и да я пое.авам, и друг няма да има и да я е.е.

това е чисто убийство! като иска да се самоубива, да се самоубие, а не да повлича и убива и друг човек-тъпак смотан!!!! и скрийте името на жената, имайте уважение към семейството й!

че народа изпатка спор няма... значи на престъпниците им пишете само инициалите, а на разни други хора им изписвате целите имена ... при кой уродлив наш политик има най-мно' самозапалили се откачалки? ха да видим ще познае ли някой:) наградата ще ви я даде оня изрод с голата глава дето "раздава милиони" всеки ден го въртят по тв ... или си я искайте от вожда ни:)

Че този си е престъпник бе ! Опит за убийство на жената , а с този процент изгаряния, скоро ще бъде убийство .

Всички шефове са такива - експлоатират до дупка , но не дават заплати.

Рицарска постъпка.

не, това е убийство!

Остави , няма д ате разберат простаците сковани ....нека трупат стинки за розови плочки в банята , дебили .Питам , ако и Бенковски беше толкова здравомислещ , кой щеше да ви направи история !?

Пффф. Рицар да умре в позорни крясъци, насирайки се, ритайки, поглъщайки огън, задушен и пържен, повръщайки червата си. Друг път рицар.

абе на 47 години не се правят такива работи... нито ще да е било спор за паркомясто. по-скоро е трудов спор, при които подчинения запалва себе си и шефката...

Много народ коментира какво било любовта. В случая изобщо не става въпрос за любов, а за ревност. Ревността е разрушителна както се и вижда...

Нека да бъдем честни в любовта, за тази истинската любов, ако още я има.ЗНАЧИ ИМАМ СИ ПРИЯТЕЛКА С КОЯТО ЖИВЕЯ, АМА И ТЕБ ОБИЧАМ!!! ЕГА СИ ПРОСТОТИЯТА...

Много са зле някои мъже, първо колко късно се сетил да хареса връстничката си, кой знае къде е блял 20- 30 години. Второ защо не скочи от висок етаж тарикатът, амо ще се пали в офис и ще я повлича и нея - един вид заедно да изгорим ужас..

Когато един човек отмена живота си и този на друг човек, това не се нарича любов. Може да се нарече ревност, егоизъм, ненавист или омразам но не и любов. Любовта е друго чувство.

Нарича се " разширено" самоубийство, според психиатрията. Това е проява на тежка депресия. Всички виждаме, че е психично отклонение. Няма спор.

Ivo

Полудяхте в тая България бе еййй! Буахаххахахах

Най-доброто лечение на болестта "любов" е с брак. Обаче това лечение си има и странични ефекти - възможно е освен доскорошната си любима, да ви се прииска да убиете и доста от нейните роднини. Обаче някои успяваме да се отървем от този капан и се уреждаме с развод, а благодарение на адвоката дори и излизаме от брака без загуби! Никога повече няма да се влюбвам и със сигурност няма да се женя :)) А имам един приятел, който два пъти се жени и сега плаща издръжки на две жени ... поне деца да имаше от тях ... идиот!

Мойта при развода ми взе всичко до стотинка - и децата също. Върна ме в първи клас. Но за няколко години се съвзех, поработих и възстанових всичко, дори в повече - дечковци пораснаха и се върнаха при мен. Сега се радвам на спокойствие и внуци, които също са при мен. Най-важното - не съм женен, и не искам и да чувам за женитба повече. А кукувицата кукува с некакъв мухльо, изпива му мозъка и си брои стотинките за ток и парно.

Браво! Така те искам.

Браво бееее ! Ти ми вдъхна увереност в утрешния ден ! Ти направо си разказал играта на еволюционния процес

Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада. Остават тия трите: вяра, надежда и любов; но най-голяма от тях е любовта.

Той 90 процента, тя 80 процента изгаряния. На етажа е имало пожарогасител, но явно не са се сетили или не са могли да го използват. За любов, ако обичате, отидете на страницата Лайф и се упражнявайте на воля.

Поставянето на риск на още много хора не прави постъпката по-разумна. За пожарогасителя още нищо не е известно, както много други факти. "Всичко се разиграло пред очите на 10-12 души, които опитали да угасят мъжа и жената, но не успели. "

Плюс от мене за цитата. 1 Коринтяни 13:4

Само дето тук не става дума за любов между мъж и жена и за нейните духовни и физически аспекти, а за християнската любов, за която полът няма значение. От невярващи тя не може да бъде разбрана.

айде пак безполови простотии и физически аспекти за "неверници" и разбирачи. Ако обичаш наистина някого не може да искаш да го унищожиш.

мисля, че природата се грижи да отпадат нещата, които й пречат. Желая късмет на двамата, въпреки тежкия процент, на практика ако не е гершка в процентите - почти сигурен окончателен изход. Дано ме опровергаят и не са били толкова ненужни на Земята. Любовта е хубаво чувство, има нужда и от нея на Земята.

Много сме темпераментни българите. Човек да ни се чуди да плаче ли или да се смее на новините и трагедиите от пуста любоф! Пуста химия по-силна е от нас понякога...

Луда работа :( Дано да оцелеят.

Просто няма как.

Със толкова голям процент изгаряния дори и да оцелеят пак ще бъде кофти.Просто това е твърде тежко нещо.

Според мен любовта не изисква дори саможертви, а какво остава за жертви. Тя и без това е едно мимолетно състояние, което преминава с времето. Не мога да кажа, че любовта не е вдъхновяваща за онези, които са отдадени на изкуството, дори напротив - тя е много търсена, като муза и е описвана, рисувана и дори измисляна, за да е прекрасна и вечна. Постъпката не е никаква любов, а варварство. Любовта не убива по този начин, а бавно разяжда сърдцето :-)

Бях свидетел на една такава драма на болезнено влюбване. Само че тогава "жертвата" беше жената, също семейна. Беше се влюбила в мъж, с когото имаха доста контакти по служба и страдаше искрено по него. А тоя тип беше един лицемер и женкар. Жената намери сили и се махна от тази работа въпреки че работеше там от години и заплащането беше много добро. Отиде на по-нископлатена работа и си понесе драмата мълчаливо без да вдига шум. А този тип понеже не успял да се възползва от нея, се беше разлютил ужасно беше станал непоносим и тормозеше подчинените си. Идиотското му его беше силно накърнено. Добре че жената се махна иначе щеше да пострада.

Абе и новините слушах! Как така 10-12 жени не са успели да загасят огъня от 2 тела! Аз работя като ВИП-компания на чужденци, но понякога и българи и едно от нещата, които ми се налага да правя постоянно е да отбивам по възможно най-безболезнения начин "психоатаките" на мъже. За това ако усетя, че някой започва да се влюбва или е много раним и влюбчив, му блокирам номера. Всякакви психопати има, най-тежките престъпления стават от любов.

ВИП компания? Ама ти ли си ВИП или компанията ти е ВИП?

намерихме начин да си кажем че сме ВИП и че мъжете ни се лепят като мухи. Иначе ако наистина се интерсуваш, бензина е силно-запалителна смес

още се чудя дали една такава пача, която ми играеше номера не беше именно ВИП незнам си какво да не си го казваме с истинските думи - обратното на евтин парцал - скъп такъв.

Парцалесо, я се скрий...и научи най-накрая какво работиш - ти си просто една к...

Абе и новините слушах! Как така 10-12 жени не са успели да загасят огъня от 2 тела!

такива са свойствата на бензина, не се гаси лесно

Коментираме без да знаем нищо за тях. Само бих казала- жалко за тях, при такъв процент изгараряния - никакви шансове....

От другия месец всички офиси ще имат проверки за пожарогасители. Тия двамата направиха работа на фирми и държавни служители.

Откъде знаете доколко е "несподелена" тази любов? Жената, жал ми е за нея, но и тя си е въртяла опашката.и вероятно му е подавала залчетата. Във една работа... когато се забележи такъв тип отношение, от служител/шеф, се прекратява договора. Това е недопустимо. Сори ама и тя си носи вината и последствията, Да е мислила навреме, и за семейството си, а не само да хваща любовници. За съжаление и жените не са света вода ненапита... Мъжа, той си е виновен, от чист егоизъм... типичният комплексиран Български Мачо, който заради нагона си, разваля семействата, без да мисли... Не ми се мисли за детето... за него най ми е жал... дори тя да оцелее... това ще е голяма травма във развитието му като личност... дано има сили, да превъзмогне тези неща, както и съпруга й... Затова жени, преди да си вирнете краката, МИСЛЕТЕ... и малко запазете достойнството си... знам че е трудно но мислете и за семейството си, за Бога...

любовта е заболяване, трябва да има клинична пътека

вероятно не си я срещал

Напротив, любовта е прекрасно нещо, тя не убива а облагородява. А едно от нещата, което любовта трябва да дава е криле и свобода, а не мъка, печал и смърт. Както със този случай. ТОВА е заболяване... да отнемеш живот, и да съсипеш други семейства и личности, заради един тъп нагон. Няма да ми е жал ако пукне този. Но и жената не е невинна. Ако оцелее, дано поправи тези неща, защото това дете не е виновно за нищо...

Айде да не бъркаме влюбване и любов. Знам, че ви е малка разделителната способност, но пък поне си трайте. Не излагайте на показ примитивизмът си, че отвращавате хората.

поправка - "примитивизма". Ама се възмутих.

vasil

Влюбването си е психо състояние,но трае до 3 год. мах и не е "веднъж в живота".Тръпка си е,но няма смисъл да се умира заради това.Който иска чувства,може да ги има към повече от един човек през живота си.

И разбира се да дават болнични

Дам, и да се лекува правилно. Като се кара "на крак", има усложнения.

Много долен и подъл този отхвърлен Ромео. Жалко за жената и семейството и.

Съжалавям, че ще го напиша, но този е пълен идиот. Защо трябва да прееаш живота на някой, който няма чувства към теб....

била е гореща прегръдка

Много красива постъпка , нетипична за българският плоазмодий ,свикнал да си трае и скотува под мантрата че " преклонена главица сабя не я сече" .Запалване , болка , емоция , взаимност в крайността на чувствата .Това нека да е пример !

Какво красиво има, ти малоумен ли си. Жената има дете, а тоя я обгорил на 80%. Малоумници пълно в тоя интернет!

ти з този псевдоним руски плазмодий ли си

Ако не те харесва - запали я! Красота.

Това е проява на свръх егоизъм който е антипод на любовта. Любов може да изпитва само свободният човек. Робът потънал в грях не може да бъде свободен човек. Той не обича свободата и свободните хора. Любовта е заменил със желание за притежание.

Ами любовна история ще да е в основата на трагедията, няма как да е трудов спор.

Ееех, Жулието, Жулиетооо! Какво знаеш ти ма? Ората днеска са палат, като вещици, не са троват като нас! Ъхъ, тъй я! И сичку туй от нещастна любоф! Несподелена, забранена - секъв род и калибър!

намерил си къде да се правиш на умник

Баси, да остави детето сираче, да убие жена, да разбие живота на мъжа й и родителите й - всичко това, защото не може да контролира нагона си. Това е чудовищно.

Глупак ! Стига с тия еснафщини ! Дете , внуче , пантофи и скъсани пети на чорапите ...! Огън , гад , огън !

И на теб са ти били шута, но не ти е стигнал куража да си драснеш сам клечката...

Много сме ОБЪРКАНИ българите. Няма новина, която да не ни накара да избиеме в някаква шантава посока! Почва се с остроумията и ставаме най големи разбирачи на световните събития. НЕ случайно думата РАЗБИРАЧ няма превод в други езици!

Има, бе: understander:)

Много долно и подло. Ако не те хареса жена, се насочи към друга. И мен са ме отрязвали момичета и определено е кофти ситуация, но чак да убивам хора ...

тоя че е луд е луд, но как 10 души гледат и не могат да ги загъсят на време, а тока спрели да не стане късо.

Ти бензин как гори виждал ли си? За десет секунди си свършен. Няма шанс.

по изказването си личи че си русофил-путинист

Чак такива изгаряния ей-така ?! ..В офиса на Пети етаж ?!....както и да е - Дано Лекарите ги възстановят напълно ! ---- ...а 'развитието' на 'О! Шипка' - е прелюбопитно.

има и версия, че се е опитала да го гаси и така се е запалила и тя

Още от турско е останал лафа "Ебан чирак не слуша" ...81

Вече и е.ачи не останаха.Колко трябва да си болен мозък чак да запалиш мадамата,колко подлост.Ми като не ти пуска,значи не ставаш,отиваш да търсиш нещо дето ти е по мярка,ако хептен не ставаш караш само ръчно.От многото американски филмови помий народа полуде,не цени ни своя,ни чуждия живот.

А от руските научиха, че предателството, подслушването и следенето дори на най-близките си роднини е геройство.

От минусите и плюсовете се разбира, че на всеки нормален човек има по двама доносници и предатели. Какво очакваш от такъв народ!

Определено са имали отношение преди това и не се знае кой какво е направил за да полудее мъжа. Мисля че жената също е имала вина че е подтикнала лудостта му.

Това си е чисто умишлено убийство. Не може всеки тъмен балкански субект да не знае какво означава НЕ! Щом жената не иска, значи не иска, на Земята има още 4 милиарда жени, все някоя ще поиска. Но животното тъпо така и не разбира това. И става УБИЕЦ!

Точно така е. И на жените не може да им се каже "не, значи не!" Няколко дами от съседните офиси, всяка сутрин ме чакат пред входа с надеждата да ги забележа и заговоря, но аз не ги харесвам и оставам твърд - няма да ги заговарям и край.

vasil

Карай наред,бе,какво се назлъндисваш!

Самозапалването е крайна форма на самоубийство, която се избира с цел да бъде успешна и да има желания резултат. Това е демонстративен начин да умреш, да те запомнят, да станеш значим. Това е опит да се запълни дефицита от героизъм. Загиването иначе става скрито, мизерно, безмислено. Много хора живеят бедно, съсипано, нещастно, почти никой не е чувал за тях и си отиват също така без никой да знае за тях. По-страшно е, отколкото ако умреш, показвайки, че ти и себеподобните ти не можете повече да живеете по този начин.

това е умишлено бийство -никой не е длъжен да отговаря на чувствата на никого -егати и наглеца балкански -звяр -подпалил се и отишъл да я прегърне -кава жестокост и перверзия и арогантвост-нещастник