Делчев: Митът, че Тодоров е гражданска квота, се провали

stat
16:45  |  12 октомври 2017 | Политика / Автор Калина Петрова /  
Димитър Делчев: Моралното решение е Тодоров да не се занимава с обществени дейности Димитър Делчев: Моралното решение е Тодоров да не се занимава с обществени дейности
Сн.: Bulphoto

Антон Тодоров, познат като острието на правдата, започна работа при „шайката“ /по Тодоров/ .
Това коментира лидерът на Движение България на гражданите Димитър Делчев по повод появилата се информация, че бившият депутат Антон Тодоров ще започне работа в централата на ГЕРБ. 

Морална катастрофа си е работата, заяви Делчев.

Митът, че Тодоров е гражданска квота, а не пропагандатор и черна ПР станция на ГЕРБ, се провали днес, каза още Делчев.

Моралното решение е Тодоров да не се занимава с обществени дейности, защото кратката му такава не показа, че служи в полза на обществото, е на мнение лидерът на ДБГ. 

По-рано днес "Епицентър.бг", позовавайки се на източници от управляващата партия, съобщи, че Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ. Там Антон Тодоров щял да изпълнява функциите на „съветник“ на народните представители.
„Той ще ни помага с информация при подготовката за медийните ни изяви“, обясниха депутати от ГЕРБ. Те не уточниха за каква точно помощ става въпрос, но намекнаха, че той ще бъде използван при битките им с опозицията.

Тодоров постна тази информация на фейсбук страницата си, като нито я потвърди, нито я отрече. 

Вчера парламентът прие оставката на депутата, след скандала със заплахите му срещу водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. 


Последно в Политика


Дупки и по АМ „Марица“, отново лунен пейзаж в страната

Защо ли вече не е изненада лунният пейзаж в страната след всеки паднал сняг?