Сигналът за двойното убийство е подаден на тел. 112 минути преди 2 часа тази нощ от самия извършител, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Мъжът, който е от Перник, се обадил на спешния телефон и обявил, че е извършил двойно убийство, както и че ще скочи от шестия етаж на блок 145 в "Надежда".

Вижте снимки >>

Незабавно към адреса са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. Когато пристигнали обаче, медиците открили пред жилищната сграда безжизненото тяло на мъжа.
В апартамент в блока униформените пък намерили телата на майката и дъщерята. Те са убити с множество удари с нож.

Според Нова телевизия убиецът е оставил предсмъртно писмо, а причина за трагедията е болезнена ревност.

В писмото перничанинът написал, че е убил майката и дъщерята заради лекото им поведение, съобщи "24 часа".

Според непотвърдена информация на Дир.бг момичето е на 12 години. То е успяло да избяга от апартамента, скрило се е на стълбите между етажите и също се е обадило на тел. 112. С него разговарят психолози. В писмото си двойният убиец поискал попечителството върху момиченцето да бъде дадено на баба му и дядо му, съобщи БНР.

Районът бе отцепен. Извършват се огледи.

По неофициална информация убиецът и 45-годишната жена са живеели на семейни начала от около година, съобщи БНР. Двамата нямали общи деца.

"Не ги познавам много добре. Живеят под наем в блока от около 2 месеца. Със съседите сме коментирали няколко пъти, че майката не е много добре. Постоянно блъскаше вратите, сякаш нарочно", коментира съсед, който отказа да се представи, цитиран от "24 часа".

Той добави, че не е чувал да има скандали между двете убити жени и мъжа.

Убиецът е работил като шофьор и досега няма криминални регистрации. Поради професията си, той често не се прибирал с дни.

Мъжът се казва Красимир Петров и е баща на двама сина, които живеят с майка си в Перник, съобщи местният сайт "Мироглед".

На 4 януари 35-годишният Благой Сапунджиев застреля 5-годишната си дъщеря и 29-годишната си съпруга, след което се самоуби. Телата бяха открити в жилището, в което семейството живеело под наем в пловдивския кв. "Кючук Париж". Според полицията основната причина за трагедията е ревност.