Мъж уби две жени и скочи от 6-ия етаж в София

53-годишен мъж уби 45-годишна жена и 20-годишната й дъщеря в столичния жк "Надежда", след което скочи от 6-ия етаж. Другата дъщеря (12 г.) е успяла да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби две жени и скочи от 6-ия етаж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да ми обясни,защо толкова страшни неща стават в държавата? Хладнокръвни поръчкови убийства,убийства на близки и скъпи хора/съпруги,деца,майки,бащи/ и последващо самоубийство! Та това е страшно! ЗАЩО ХОРАТА ВСЕ ПО-ЧЕСТО ПОСТЪПВАТ ТАКА? Управляващите твърдят,че всичко е цветя и рози. Приходите в хазната растат,има стабилност,а пък хората се трепят! Как става така?

Само една дума...-ПЕРНИК

Що първо не скачат от терасите .преди да убиват? За едно парче напикано месо,не си заслужава нито едното нито другото!

Селската пръчка си сака селския бек....

Мъжете карат тежка критика той си е бил болен имат късмет другите му деца отървали са се от изверга

Гнусна работа...

две куи и един ку*рин по-малко

На жената,влезе ли и чужда краставица между краката...нема спиране...!

ще да е причината, не е могъл вече да си плаща и са го отсвирили, пък глупакът междувременно се влюбил

В перник изрудите са май един до друг.

Изтрещя народът. Тотално.

Като чета последните допълнения на журналиста, излиза че този се е надрусал с наркотици, отишъл е да чука наляво, превъртял е и ги е заклал. В такъв случай предсмъртното писмо е измислица. Иначе няма как да стане реална история, а само фантазии на болно въображение на хора от втората в историята професия.

Пак се започна - колко лоши сме българските мъже :) Ей, "умниците" които се оплакват от нас ще им кажа, че ние българските мъже, сме огледалото на българските жени. Сред нас има свестни... има и боклуци. Точно както е и при жените. И да знаете - свястна жена, няма да си избере боклук. А щом е избрала такъв - значи е точно за него. Същото важи и за мъжете... при избора си на жени. Тоя убиец не го оправдавам за нищо. А жената го него - тя го е избрала и си е платила вече. Жалко за детето....

Похот, Горделивост, Алчност, Гняв, Завист, Леност, Чревоугодничество

Всичките ги проявявам с изключение на Горделивост, защото си падам малко ... смотаняк и путьо.

Няколко шантави хора по малко. Кво толкова? Трябвало е да убие и другото дете щото сега ще има още едно шантаво създание израстнало с мисълта за убитите му майка и сестра и леекинко допобъркано от разните му там отглеждащи институции. Демек ще се получи готов урод с необходимите за целта психични отклонения . Тоя ако беше мъж щеше да се обеси а не да скача, да скочи всеки може но истинския мъж се беси като му дойде времето !

Няколко по-малко ама тук един повече.

хванат си някой шаран да ги издържа и докато той бачка, бият катериците

И с какво са виновни те, че той е такъв шаран? Като не му отърва, да ги натири! Откъде-накъде ще ги убива?

такива са рисковете на професията, колкото и да не им отърва на някой

за шепа вълна си е опропастил живота

А, БЕ И БРЪСНАТА ДА Е ПАК СИ Е СЪЩОТО...ТАКА Е...

жени ли са?... барбаронки!

Никой от тук пишещите не знае каква е точната фактология на престъплението. Убиецът е "пожалил"малкото дете,което също не е негово...? Защо го е направил... ? Може би не е виждал вина в него ...? Къде е вината ще се разбере по-късно с разследването,но ЕДНО Е ВАЖНОТО - ТОВА НЕ Е НАЧИНЪТ ЗА "КОМУНИКАЦИЯ" ПОМЕЖДУ НИ ! ПЛЮЙТЕ НА СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО ЩОМ Е НУЖНО,ЗАГЪРБЕТЕ ГО - СВЯТ-ШИРОК,ИЗБОР-ГОЛЯМ !

Другата дъщеря (12 г.) е успяла да избяга. Цитат от новината.

Да, но ако в писмото му наистина пише нещо за отглеждането й, значи не е имал намерение да я убива, оставил я е да избяга. Не че за мен другите две жени са виновни.... няма вина, която да оправдае убийство!

За масата мъже в Булгаристан отношението към жената не се е променило и на йота от 200 години насам. Жената е един вид собственост, вещ, която трябва да готви, чисти, отглежда децата, да прави салата и сипва ракия, а след това да удовлетворява сексуалните мераци на пияния тюфлек. Всеки поглед настрана или дори мисълта да погледнеш друг мъж се счита като кръвна обида за съпруга-селяндур, който мигом решава, че жената най-малкото се чука по 2 пъти на ден с другия. Познавам мъже, които не пускат жените си на срещи на класа, или на фирмени банкети, защото там имало други мъже. Не познавам конкретната ситуация, но няма причина, която да оправдава такова убийство.

Освен гореизброените задължения жената трябва да ходи на работа и да изкарва пари, за да плаща сметките и храната на благоверния. И ако може винаги да има време за него, както и да е поддържана, слаба, в спортна форма, с хубави дрехи и чужди мъже да не се заглеждат по нея.

малко е феминистко това изказване :Д всички пък жени искат ако може мъжете да правят сичко по къщи да помагат с децата - и ако може да работят да изкарват много пари - и ако може - да се правят на луди като жените им имат забежки :Д

Не е феминистко, най-малкото защото съм мъж, а не жена. Живея в малък град и виждам как се отнасят с жените си колеги, съседи, приятели и т.н. Кръчмите и кафенетата вечер са пълни с предимно мъжки компании, щото жените трябва да си стоят вкъщи и да гледат децата. И пак да кажа - няма причина, която да оправдава такова убийство. Като не ти харесва жената, разведи се с нея.

Жестоки човешки съдби в жестоко време. "Отворените бракове",които много хора практикуват,не са решение за тези,които не са готови за това,което е почти "мода" в много други държави по света .Повечето от нас са заклети пуритани и не се вписват в този пейзаж! Народ с 5 вековно тежко османско иго сме,не можем лесно да се отървем от наследството на пуританщината, насадена ни генетично до "девето коляно" ! Така, че - вмнимателно ...!

че брака каква гаранция е? с жена ми нямаме брак, имаме две синчета и сме отговорни родители. да живееш без брак не означава отворен брак или отворена връзка. просто човека е бил болен. но защо е убил и жената, че и чуждото дете? да беше се самоубил. него никой психиатър не може да го излекува

Докторе, открехни ме как се отразява пуританството на ревността плс. Искаш да кажеш, че колкото по-еблив толкова по-малко ревнив ?

Мен са ме лъгали и използвали жени, които съм обичал много. Едва оцелях, но никога не съм помислял да им направя нещо лошо. Само бих помолил всеки, мъж или жена. Не наранявайте партньорите си! Ако не искате да сте с някого или нещата не вървят, разделете се и търсете щастието другаде. Ако биеш или убиеш някого, нищо добро за никого няма да произлезе. Мислете как да намерите своето щастие, не как да отмъщавате или правите друг човек нещастен.

Никога не съм подкрепял Боко и никога няма да го подкрепя. Обаче това е лична драма и политиката няма участие.

Аргументира ревност как го доказват? При ревност има скандали, караници и дрязги. Не е нито тихо нито мирно. Кой от кого е ревнувал? Полицията казва това, дето и наредят. Не е много по-различна от германската. Като гледам блока май е имало и малко мизерия.

Сега трябва да убият синовете на тоя, за да се изплати кръвния му дълг.

щом ги е убил от ревност, а не ги е изял от глад, може да се каже, че случката попада в категорията на : "човешко е" шибани маймуни...

Къде е станало убийството? В коя част на Надежда?

В най-безнадеждната панелна част.

Чак пък безнадеждна. Аз живея наблизо от няколко години и съм се чувствал и много добре, и много зле. Не мястото или парите го определя, а вътрешното равновесие.

Определено е трудно да се разбере отстрани или от новините какви са били взаимоотношенията им. Това "ревност" не дава почти никаква насока. Много хора ревнуват в даден момент, често или по-рядко. Но трябва да си много превъртял, за да затриеш двама души. Това е акт на слабохарактерен и страхлив човек. Ако всеки започне да избива тия, които го дразнят света ще се обезлюди. Не ми се мисли какво му е на бащата на убитото момиче. Някакъв решил, че дъщеря му е лека и я заклал като куче.

Избрал си подходящо име! Когато отново понякога изпиташ ревност, знай че просто си решил, че това нещо дето го ревнуваш е ПРЕДМЕТ за теб и ти смяташ, че този предмет ти принадлежи и в никакъв случай не желаеш да споделяш кофичката и лопатката с другите деца в пясъчника!

Престанете да пишете неща без да познавате някой да го характеризирате какви са били.Познавам и майката и дъщеря й мн добре и не си позволявам да коментирам каквото и да било а вие се изказвате какви са без дфа ги познавате

Е добре, защо са живели заедно? Какви са били икономическите взаимоотношения. Явно тя си е била с децата, били са на наем, можело е да се разделят без услужнения. Аз имам хипотеза че този се е дрогирал заради работата си. И е изкукуригал. Но честно казано не знам дали е така. Знам че при хора с нощен труд дето изисква внимание психозите са около 10 пъти повече, дори и само да прекаляват с кафето.

те не са живеели заедно тя живееше под наем сама с децата си

Ха! Пак Бойко е виновен!!!

Някои от симптомите на патологична ревност включват: Обвинения към партньора, че търси или обръща внимание на други хора. Искане на отчет за поведението на партньора. Разпитване за телефонни обаждания, включително грешни номера или случайни телефонни обаждания, както и всички други форми на комуникация. Ровене във вещите на партньора. Винаги пита къде и с кого е партньорът. Изолиране на партньора от семейството и приятелите му. Не позволява на партньора да има лични интереси или хобита извън дома. Контролира социален кръг на партньора. Твърди, че партньорът има любовна връзка, когато той се оттегля, или се опитва да избегне злоупотреба. Обвинява партньора в поддържане на извънбрачна връзка, когато сексуалната активност в брака спира заради злоупотреба. Липса на самоувереност. Липса на доверие. Вербално и/или физическо насилие спрямо партньора, спрямо индивида когото смята за съперник, или и към двамата. Обвинява партньора и изтъква извинения за собственото си ревниво поведение. Отрича ревниво поведение, освен ако е поставен в безисходица. Заплашва да навреди на другите или на себе си.

Описаните по-горе съображения повече напомнят чувство за собственост, отколкото любов. Нормално е когато човек много обича, да проявява такова чувство до известна, поносима степен, но чак да посяга върху чуждия живот - това не може да е нормално!

Че то и жените били перничанки. Ами сега?

Към цензорите - колко трябва да платя за да ми стане поста жълт, нищо , че е неграмотно написан? I.V.O и Данчо един и същ ли дебил са?

Pesho

Ти се радвай че има и такъв форум. Честно казано е добър. Макар че за такива новини не бива да го има. Може да се накърнят интересите на жертвата или да се утежни положението на невинен. Все пак в тази история не всички са мъртви. Иначе за да стане жълт коментара: става жълт като ти пожълтее з.д.ка след като се посини от писане на коментари. За червен се иска още нещо. :)

Понеже дир-а ни вменява мисълта, че жената е лоша и има лошо поведение, по сведение на някакъв неназован съсед - тя блъскала нарочно вратата моля ви се и то нарочно - те за два месеца разбрали толкова много за нея, за малко да повярвам, че ПАК ЖЕРТВАТА Е ВИНОВНА. Направо да повярва човек на безумните идеи за виновността на жертвите, ако не беше откаченото писмо на този извратен убиец на 53 години, който си позволява да определя в писмо КОЙ да гледа 12-годишно чуждо дете!!!!!

Никой не ти дава правото да съдиш и да определяш кой е жертвата и кой не! Мир на праха им и толкоз! Няма дим без огън ...

Знам и правата си и задълженията си. В моя коментар няма "съдене", има констатации. Всеки, който заколи двама човека е УБИЕЦ! Независимо от мотивите си. А относно дима - на някои хора мъглата им се привижда като дим!

Човек не става убиец чак на 53 години! По-скоро обратното - на тази възраст мъжете отдавна са улегнали. По мое скромно мнение случаят няма нищо общо с ревността! Съмнявам се обаче, че за полицията това е най-удобната версия!

Поредният комплексиран изтрещялник, вживял се в ролята на Господ... Били с "леко поведение"... а как се вика на мъж, имащ вземане-даване с "леки жени"?!

Е, сега, да не бъдем толкова строги към човека, че е изпълнил Божията заповед само наполовина, според Библията: 22. Ако някой се хване да лежи с омъжена жена, то и двамата да се предадат на смърт: и мъжът, който е лежал с жената, и жената: тъй изтребвай злото от Израиля. Може просто да не му са стигнали силите да я изпълни цялата, а не от желание да я променя, влизайки в ролята на Господ.

Хм... Да се върнем към съвременната действителност: жената не е била омъжена, а той е съжителствал с нея. И като си толкова наясно с библейските въпроси - писано ли е някъде, че трябва и ДЕЦАТА ѝ да изтребваш?!

КУРВАРИН

Не стига, че сме малко, а и се избиваме. Нека спрем,а? Гледайте по-леко на живота; карайте бавно - пазете себе си и другите. Всичко отминава, така че по-спокойно.

DIDA

Няма нищо по-страшно от мъж-ревнивец. Това е вид заболяване и е до гроб. Също както пиянството!

Така говориш, защото не си виждала ревнива жена...

Това от личен опит ли го казваш или само от наблюдения. Нали знаеш народната поговорка: Стопанин не си ли пази стоката вълците Я ядат! Тъй че ай моля ви са с ревността до гроб и ние сме живели на тоя свят и знаеш от какви нишки е изплетено човечеството.

DIDA

Пич, досега няма мъж ревнивец на света, който да е "опазил стоката си"!!! Една жена когато си поиска винаги може да сложи рога на мъжа си!

Е, жените действат по-тихо -когато си отровят мъжете обикновено им се разминава ,тъй като причина за смъртта се посочва инфаркт или нещо подобно!

същото като жена ку*ва

Златотърсачките да внимават като си хващат мъже за пари, защото нещата в последно време се развиват неблагоприятно.

Той се е натресъл да живее при тях,без развод ,без нищо.Кой е златотърсача-жената дето си живее у тях си или преселника?Ако беше нормален,щеше той да осигури дома.

Ти да не си роднина - златотърсачка, та знаеш подробности, които за момента не са известни?

Напразно се затри тоз иначе "добър чиляк". Присъдата за убийство за "леко поведение" в условията на самозащита и при положение че жените сами са си били виновни, сигурно щеше да бъде от леките.

Били под наем, сега този апартамент дали ще го наеме някой? И кой ще го купи след двойно убийство?

Ти пък за апартамента ли се загрижи. Споко, нищо му няма на апартамента, жив и здрав.

Народа съвсем изтрещя !!! Българските мъже вече не са мъже. Ми ако не те иска вече жената ,оставия. Това правят истинските мъже, комплексарите убиват или се впиват като кърлежи и тормозят ,ама от "обич".

синоними.

Перник е бил мястото, където са изпращали престъпниците да живеят там в затворнически общежития и да работят в мините, още по царско време и после по комунизма. Много голяма част от населението там са наследници на осъдени за тежки престъпления и въдворени в Перник. Генът си казва думата, затова в такова малко градче има толкова убийци - серийни убийци, масови убийци, психясали убийци, всякакви изроди.

Ние също сме потомци на английски престъпници, затворени в Австралия, за това искаме побратимяване с Перник.

Ни пък ще се побратимим с пернишките цигани.

Изроди има във всички градове, а с това си изказване доказваш, че изроди има дори и във форума.

У пернико на всеки трети простотията му е безкрайна.... Див примативизъм... Простотията и простащината там е в изобилие...

За съжаление този регион е пълен с такива непрокопсаници.

В Перник са работели белгийски и австрийски инженери и софиянци са пътували всеки ден с автобуси, защото по време на войните е било единственото печелившо предприятие(НЕдържавно). След това идва тато и алчно го подържавява, като пренасочва печалбата за облагородяване на други градове. В Перник е построен първият жилищен квартал с училище и казино!...Ама тя историята за някои започва с Глория и Азис

Бе шофера си е живял мирно и кротко с 20 годишната, ма тъщата - (45 годишната) е опявала от сутрин до вечер като всяка тъща и те ти белята.

Ами като е такъв голЕм мъж, що живее при тъщата - да си живее с гаджето, ама да купи/наеме жилище и да го издържа! Хем яде от манджите на тъщата, сготвени с нейните продукти от нейния хладилник, хем й спи в къщата, леглото и ползва вещите, купени с нейните пари, ами накрая я убива барабар с гаджето! Е те това е мъж на място, ти казвам!

Мъж интересчия,златотърсач.

Много знаеш с чии пари са купени вещите и продуктите. Обикновено такива като теб и цитираните не се хващат с мъже без пари... Ама затова и свършват по този начин, защото не всичко се върти около парите.

стига писа глупости лично позннавам и 2-те недеите писа глупости като не ги познавате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скотове в НС, скотове ни управляват, скотове по институциите. И да не забравяме, че на медиите много не може да се вярва, защото се ръководят от СМС-и.

Скот до скота, в тоя скотарник.

Най-реални ми се струва версията за масова дегенерация на населението в Перник. Дали е вярно? Има ли някакви новини от събитието?

коментара, бе? Па има, я! Таа новата кметка е от Герб. Она че тури ред. И че сопре винкело!

Тоя малоумник живял с две жени, убива чуждото дете, а неговото си го запазил. Прост, беден и нахален.