Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини общинската съветничка Ваня Григорова, че е човек на Делян Пеевски и че председателят на ДПС й дава "някой друг лев". 

В пост в официалния си профил във Фейсбук Костадинов атакува Григорова и заради действията й в Общинския съвет на София, където тя заедно с цялата група на БСП е влязла в общо мнозинство с ГЕРБ.

"Интересно ми е какво ли си мислят излъганите и измамени избиратели на Григорова, които тя продаде след кметските избори в София, влизайки (заедно с цялата група на БСП) в общо мнозинство с ГЕРБ. Борисов направи Григорова председател на една от най-важните комисии в столичния общински съвет, социалната, през която минават гласувания за стотици милиони левове. 

В момента не само Борисов гледа към Ваня Григорова. Пеевски също гледа натам. Даже Пеевски не само гледа, но и някой друг лев дава. "Възраждане" ви предупреди за нея. До сега не сме имали ситуацията, в която да сме казали нещо и да сме ви подвели", обръща се към своите симпатизанти Костадин Костадинов.

Вчера стана ясно, че лидерът на "Възраждане" и Ваня Григорова ("Солидарна България") ще се изправят в един срещу друг в ключовия 25-и многомандатен избирателен район в София, в който водачи на партийните си листи са и лидерите на ГЕРБ, БСП и "Има такъв народ" Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Слави Трифонов.