Радослав е висок 185 см, с къса права тъмна коса. Облечен е с тъмен спортен панталон, тъмносиня тениска, черна спортна блуза – анорак с качулка и сиви маратонки.

На 23 септември младият мъж пристигнал с брат си и техен приятел на гости в Рудозем. На следващия ден Радослав се уговорил с приятеля си, на 25 септември сутринта да тръгнат към местността „Кичика“ край родопския град.

Около 8.30 ч. вчера обаче 29-годишният софиянец излязъл сам от жилището на приятеля си и тръгнал в неизвестна посока. Около 15.30 ч. приятелят му се обадил на телефон 112, след като не го открил.

Криминалисти от Смолян и Мадан са започнали издирване, включено е и полицейско куче. Обходен е районът, където се предполага, че се е насочил Радослав и от където е изчезнал. Към този момент младият мъж все още е в неизвестност и няма следа. По молба на близките му, Радослав Христосков е обявен за общодържавно издирване.

От МВР призовават всеки, който има информация за изчезналия млад мъж, да съобщи на телефон 112 или в най-близкото районно управление на полицията.