Коментари - Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната | Днес.dir.bg

Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната

Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) планират офанзива в Ливан на фона на засилващите се трансгранични сблъсъци с бойци от ливанското шиитско движение "Хизбула"

Обратно в новината

Коментари - Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната | Днес.dir.bg

Коментари

Нещо май съм недоучил по география, то по мое време почнаха да късат учебниците по история и се появяваха в края на срока някакви притурки с дребен шрифт без картинки. Откога кочината израел е в Еропа, да ходи по първенства, състезания и тн... да си подават шека със съседите

недоучил си! и то не само по география! за 50 години евреите направиха от пустинята градина! а вие, палестинците от газа още си еб..етемагаретата! никоя съседна държава не ви допуска на територията си!

Интересно защо Хусбула са въоръжени с американски и европейски оръжия, които бяха пратени като помощ за Украина? Всичкоще свърши ако се Нетаняху и кликата му ги арестуват и изпратят на военен трубинал. (мен ако питат-най-добре в Аушвиц).

толковаситъп, че може с голяма сигурност да се твърди, че си россолюбец!

Путин подклажда нова война в Близкия изток Откъде Ливанските хизбуляци изведнъж се снабдиха с оръжие да воюват срещу Израел???

Кат не ти става пак Путин ли е виновен

Тук вчера валя 7 часа интензивно. Има и наводнения и евакуирани цели села в южна Германия, Швейцария и Франция. Провери дали не го е поръчал пак той с цел да дестабилизира Запад.

Иран и Сирия са основно спонсорите на Хмас и Хизбула.

А САЩ са основните спонсори на Израел!

То бива да си прост..но чак толкова...

Неминуемо пак ще има много жертви сред арабите и не може да бъде друго след непрекъснатите правокации на Хамас и Хизбула към еврейте. Те никога не спират, те никога не мирясват - плачат, псуват заплашват, мрат и се почва всичко отново, с насилиене няма да стане.

Религиозният фундаментализъм е нещо изключително опасно при всички религии, но при мюсулманите той е свързан с вярване че това което правят е Богу-угодно. Тоест за тях когато избиват еврей те мислят че така се доближават то праведността. За тези хора евреите ги мърсят. Няма друг лек срещу такова нещо. Трябва самата нация да еволюира като бщество така че да осъзнае разликата между религия, религиозност и (религиозен) фанатизъм-фундаментализъм.

Ливан беше Швейцарията на арабският свят, но отвратителните чифути не пропускат и него да затрият! Не е ли време НАТО, като ужким отбранителна организация, да отиде и да свърши нещо полезно там, като ги прогони от всички територии които не им принадлежат и напълно ги разоръжат?

Да, беше ... и след 2-рата вълна от "Палестински бежанци" и подтикнати от Ясер Арафат към гражданска война, страната става това, което наблюдаваш в момента. От мирно съжителстващи Мюсюлмани и Християни се преминава към етническо прочистване на последните. Всъщност Израел приемат Християните бежанци от Ливан. Не им принадлежала територията (Израел) - от хилядолетия там има Евреи. Арабите идват от Арабския полуостров и превземат Леванта в началото на 7-ми век, нашата ера. Да не говорим, че след Отоманския Халифат и последвалите Френския и Английски мандати и двете държави са създадени на един и същ принцип. Също така една четвърт (23 %) от населението на Израел е арабски мюсюлмани, които воюват и ще продължат да воюват заедно със съгражданите си Евреи ... странно защо ли ... Хизбула е терористична организация, която постепенно окупира южните части на Ливан - вече цялата държава. А колкото до ООН - те трябва в момента да пазят и държат под техен контрол граничните ивици на Ливан с Израел. Естествено това е само на хартия .... Престанете с тези несериозно изказвания. Отидете там и вижте сами. Проблемът е, че ще избягате с 200 обратно към България.

Поздравления, хубаво мнение, добре аргументирано.

Съсипаха хубавата страна! Бях 2015-а година там - такъв цъфтеж! Големи къщи, пълни с деца. Живот, образование, култура... Един следобед помолихме колегата, който се занимаваше с нас, да ни закара на някое екзотично място. След около час изкачване по планина, колата спря. Слязохме. Пред нас в нищото - на един планински хълм се издигаше в цялото си величие абсолютно копие на храм-паметника Александър Невски! С позлатените кубета - всичко! Православен християнски храм! Оказа се, че с имат местни християнски светци - араби!!! Щях да падна! Винаги съм свързвал арабските физиономии с мюсли и джихад...

На Ционистите и Хазарите на Израел от векове. Всичко което им напомня, че са крадци и самозванци трябва да бъде затрито. За това за тях всички са гоим. Не им отърва истината, че връткат Вавилонски и Египетски схеми.

Истината е, че някой от елита няма търпение да наложи новият световен ред. Ордос ордо секлорум. Пише ви го на вълшебният долар. Ред от хаоса. За да правиш ред трябва да имаш хаос преди това. Само изключително промит мозък може да не схваща, че събитията имат сходна цикличност от има няма създаването на Америка като база на масоно-ционизма. Ционизма е истинската религия на господарите на света. Филип Хубави е докопал първите им проявления в Европа - розенкройцерите които са били БАНКЕРИ. Раздавали са пари натрупани от уж кръстоносният им поход пълен с престъпления и кражби. Стигайки до Йерусалим докопват езотерични учения, или по-скоро биват инфилтрирани от локалните жреци, успешно откраднали и уъсъвършенствали "магията на парите" на Вавилон. Дори Европейската ви централна сграда прилича на Вавилонска кула. Никва конспирация не е. В миналото нямаше начин да се засекат повторенията. Технологията и скоростта на данни в момента вади на бял свят всичките им планове за Соломоново царство. Символиката, която ви обикаля е хакната. Държавите, които уж мислите, че са нещо различно са хакнати. Всички са в кюпа. Разделят в момента света, за да наложат сходни модели оцветени по различен начин. Естествено искат война, защото божестватва им Моллох, Баал и Кали изискват кръвни жертви в огромни количества при определено пордреждане на звездите. Кабалистите магьосници са в Лондон сити. Отзад седя едни 13 символни фамилии, има няма 100 тина реално, за които умираме, живеем на заем и страдаме от столетия. Израел знае, че няма шанс срещу Хизбула. Целта е САЩ да се потопят в ритуалната война за идване на мечтаният Апокалипсис. Не всички Израелци са богоизбрали се. Съответно смъртта им е нужната кръвна жертва за отваряне портите на ада.

Съвременният Ционизъм възниква в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Разминаване има с Филип Хубави от близо 5 века. Ционизмът не е нищо друго освен желание за възстановяване на Израел. За неразбралите - спомнете си 5 века Турско робство. Желанието за възстановяването на България е вид/подобно на Ционизма ... Ботев, Левски, Раковски - определено са искали да има Българска държава и то след като 5 века на практика е нямало България. Същото се получава и с Израел - Османски Халифат - Английски мандат - създаване на Израел. Също така за пореден път пиша, че Арабите завладяват Леванта в началото на 7-ми век. Още - Хизбула са значително по-сериозна заплаха за Израел, но не и нещо, с което да не могат да се справят. Не желая да има военни конфликти - никъде. Войната е наистина страшна. Свикнали сме да го казваме ... за нас това са просто думи, които едва ли не е прието да се казват и не осъзнаваме истинското им значение. Въпреки това, ако се стигне до конфликт мисля, че Ливан ще заприлича на Газа ...

Тия глупости може на кварталната масонска срещичка да ги ръсиш, миндил. Пък и паралел с турското робство. Софистициран го дава. Тикво проста отваряш решение на ООН с номер 242 от 242, след шестдневната война и четеш. Израел един ред не е изпълнил, щото слугите САЩ го покровителстват, спонсорират, издържат, въоражават а скоро и ще умират отново за интересите на шепа ционистки корпорации. Израелските АЙДИЕФ не можаха да се справят с Хамас. Камо ли с Хизбула. Хамас са партизански часки, не терористи, както се опитвате да ги изкарате. Мосад ги помпаха с пари за да имат казус бели да нападнат. Е нападнаха и освен да се дамгосат за поколения напред като фашисти и садисти друго не постигнаха. Нито имат армия на ниво, нито стратегия. Бомбят наред и тва е. Хизбула е армия. С опит от мачкането на терористите на ЦРУ Ислямска държава. Заедно с Вагнер им сплескаха кофите и спряха 2013 барабар с "инструкторите" от САЩ пред Дамаск. Малко по късно Нюланд стартира Майдана. Почваш ли да лепиш или пак ше се правиш на тъп? Не желаел конфликти. Няма как душице. Планирали са ги господарите ти. Искат жертви за божествата си. Съвременният ционизъм е просто политическо лице на стара доктрина за управление на света от богоизбралите се евреи. Откраднали скрижалите от Египет и Вавилон и от тогава непрестанно мечтаещи за идването на Машааха.

Резолюция 242 на Съвета за сигурност на ООН Резолюция от 1967 г. за оттегляне на Израел и признаване на границите

DarkStar

Когато видя коментар, изпълнен с обиди, нецензурни изрази, хвърковати изказвания и то написани неграмотно, общо взето става ясно какъв човек е авторът :-( Пак казвам - при евентуален конфликт Хизбула ще загуби. Също така Ай Ди Еф не са се справили с Хамас само заради администрацията на Байдън. П.П. Наистина е добре да отидеш при специалист. Нещата които си написал не говорят добре за психичното ти състояние.

DarkStar

Бай Ганю - въпросната резолюция е във връзка със 6-дневната война. Тя започва с превантивен удар от страна на Израел след като всички опити за посредничество за мир се провалят. Израел завладяват Синайския полуостров, който след време връщат на Египет при подписването на споразумението им за вечен мир. Интересно е, че Египет не искат да им върнат Газа. И все още не искат ... Израел се изтегля от Газа през 2005 - насилствено изселва Еврейското население. Също така събират и костите на умрелите, знаейки какво ще направят Палестинците с тях. Хамас убиват конкуренцията си Фатах и печелят на следващата година изборите. От тогава няма нови избори. Подобна е историята на Уест Банк. От 1948 до 1967 е анексирана като част от Йордания и след 6-дневната война е наложен военен контрол от Израел. В момента е управлява от Организация за Освобождение на Палестина (Фатах), които също не са правили скоро избори, защото ще ги изгубят от Хамас - влиянието им е доста силно, особено след октомври миналата година. Йордания не искат Уест Банк, тъй като кралското семейство се притеснява, че те щя дестабилизират държавата (както се е случвало с всички държави, които са приели Палестинци). Това е общо взето цялата резолюция. Територии, които никой не иска. Арабският свят никога няма да ги признае за държава или каквото и да е. Използват ги за да притискат Израел и да създават влияние в региона.

Ма не се обиждай бе. Просто ползваш интелигентността си за ционистка пропаганда. Нормално е явно. Модерно.

Аз съм този специалист, който ти определя псхичното състояние. За щастие съм запознат и с някой особености на военното дело и конкретно АЙДИЕФ. Технологичното превъзходство и постоянната лаборатория за производство на нови и "модерни" оръжия на практика не успяха да се справят със задачата във форма на контра-терористична операция, каквато я обявиха. Минаха на директно клане. И пак нищо. Защо? Просто е. Геноцида над Палестина е вече 70 години. Мотивацията на Палестинците да умират за кауза е в пъти по-голяма от идеологическата промивка на ашкеназите на Израел. Да същите тези, завършили скъпи университети в чужбина идват и с лека ръка пускат бомби върху цивилни лагери с бежанци, училища, болници, църкви, университети. Хамас има загуби, но за тях те са мъченици. Хамас е идеология захранена с престъпленията на Израел. Израел крие загубите си, убива журналисти, дори и представители на ООН и Червеният кръст. Факти, с видео. Публични към целият свят. Блокадата на Червено море успешно намали притока на петрол и необходими материали. Самите АЙДИЕФ в момента скачат на кабинета на престъпника Нетаняху, защото са наясно, че Хизбула има високоточни ракети в големи количества. Оня ден Хизбула пусна 9 минутно видео с обяснения и цели в Хайфа и фабриките на израелската мега компания за производство на оръжие Рафаел. Как мислиш? Дори и САЩ като почнат до ден два да бомбардират, Хизбула се готвят от години за това. Години. Ако Хамас има мрежа от тунели. Хизбула има градове под земята. Да не говорим, че армията на Хизбула не е партизанска, а въоражена до зъби и подготвена професионално. Това е плаващ пясък дори за специалните части на САЩ, които умира в момента там. Живеете в проекция. Реалността ви коригира, но пак се продължава с мечтите и опорките за пари. Ако пък не взимаш пари, мога да ти организирам един психологически тест, може да ти се помогне и да наместиш тоя объркан компас най-накрая.

Абсолютно точен и реален коментар на ФАБ 3000. Знам краят на историята. Хазарската мафия ще бъде унищожена, а при слугите им в САЩ ще започне гражданска война. Хората се събуждат и търсят своята ограбена и изтрита история....

не че нещо, ама кой пътува за ливан бе??? от как сирия съсипа тази държава и аятоласите изтрепаха половината християни там кой изобщо си сеща да иде в ливан???

Палестинците съсипаха Ливан. Не знам защо намесваш Сирия, но факта е че палестинските "бежанци" е@аха мамата на Ливан.

ми защото до 2005г сирийските войски са в ливан и командват държавата! зощото сирия позиционира хизбула в ливан и я финансира и днес! а палестинските цигани са само добавка към проблемите на ливан!

Бях чел че сирийската армия в Ливан е спряла мюсюлманите от пълна победа над маронитите и други християнски групи . Това беше анализ от западни източници и те самите не желаеха или не можеха да обяснят защо сирийците са защитили християните в Ливан .Просто факт .

Мога само да пожелая успех и на еврейте и на палсестинците. Да се оправят там и да се държат по-далеко от Еворпа.

Оптимист си, Саше. Всички сме роби на едни и същи господари. Като почне мелето всички ще бъдем завлечени.

те "оправиха" Хамаз, та сега и Хизбула

Ми ХАМАСОВЦИ маршируват по улиците чисто голи само по долни гащи под охраната на един или двама еврей с автомат Това ако не е ОПРАВЯНЕ- здраве му кажи

Коментари - Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната | Днес.dir.bg

Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната

Израелските сили за отбрана (ЦАХАЛ) планират офанзива в Ливан на фона на засилващите се трансгранични сблъсъци с бойци от ливанското шиитско движение "Хизбула"

Обратно в новината

Коментари - Външно министерство: Спрете всякакви пътувания до Ливан, незабавно напуснете страната | Днес.dir.bg

Коментари

Нещо май съм недоучил по география, то по мое време почнаха да късат учебниците по история и се появяваха в края на срока някакви притурки с дребен шрифт без картинки. Откога кочината израел е в Еропа, да ходи по първенства, състезания и тн... да си подават шека със съседите

недоучил си! и то не само по география! за 50 години евреите направиха от пустинята градина! а вие, палестинците от газа още си еб..етемагаретата! никоя съседна държава не ви допуска на територията си!

Интересно защо Хусбула са въоръжени с американски и европейски оръжия, които бяха пратени като помощ за Украина? Всичкоще свърши ако се Нетаняху и кликата му ги арестуват и изпратят на военен трубинал. (мен ако питат-най-добре в Аушвиц).

толковаситъп, че може с голяма сигурност да се твърди, че си россолюбец!

Путин подклажда нова война в Близкия изток Откъде Ливанските хизбуляци изведнъж се снабдиха с оръжие да воюват срещу Израел???

Кат не ти става пак Путин ли е виновен

Тук вчера валя 7 часа интензивно. Има и наводнения и евакуирани цели села в южна Германия, Швейцария и Франция. Провери дали не го е поръчал пак той с цел да дестабилизира Запад.

Иран и Сирия са основно спонсорите на Хмас и Хизбула.

А САЩ са основните спонсори на Израел!

То бива да си прост..но чак толкова...

Неминуемо пак ще има много жертви сред арабите и не може да бъде друго след непрекъснатите правокации на Хамас и Хизбула към еврейте. Те никога не спират, те никога не мирясват - плачат, псуват заплашват, мрат и се почва всичко отново, с насилиене няма да стане.

Религиозният фундаментализъм е нещо изключително опасно при всички религии, но при мюсулманите той е свързан с вярване че това което правят е Богу-угодно. Тоест за тях когато избиват еврей те мислят че така се доближават то праведността. За тези хора евреите ги мърсят. Няма друг лек срещу такова нещо. Трябва самата нация да еволюира като бщество така че да осъзнае разликата между религия, религиозност и (религиозен) фанатизъм-фундаментализъм.

Ливан беше Швейцарията на арабският свят, но отвратителните чифути не пропускат и него да затрият! Не е ли време НАТО, като ужким отбранителна организация, да отиде и да свърши нещо полезно там, като ги прогони от всички територии които не им принадлежат и напълно ги разоръжат?

Да, беше ... и след 2-рата вълна от "Палестински бежанци" и подтикнати от Ясер Арафат към гражданска война, страната става това, което наблюдаваш в момента. От мирно съжителстващи Мюсюлмани и Християни се преминава към етническо прочистване на последните. Всъщност Израел приемат Християните бежанци от Ливан. Не им принадлежала територията (Израел) - от хилядолетия там има Евреи. Арабите идват от Арабския полуостров и превземат Леванта в началото на 7-ми век, нашата ера. Да не говорим, че след Отоманския Халифат и последвалите Френския и Английски мандати и двете държави са създадени на един и същ принцип. Също така една четвърт (23 %) от населението на Израел е арабски мюсюлмани, които воюват и ще продължат да воюват заедно със съгражданите си Евреи ... странно защо ли ... Хизбула е терористична организация, която постепенно окупира южните части на Ливан - вече цялата държава. А колкото до ООН - те трябва в момента да пазят и държат под техен контрол граничните ивици на Ливан с Израел. Естествено това е само на хартия .... Престанете с тези несериозно изказвания. Отидете там и вижте сами. Проблемът е, че ще избягате с 200 обратно към България.

Поздравления, хубаво мнение, добре аргументирано.

Съсипаха хубавата страна! Бях 2015-а година там - такъв цъфтеж! Големи къщи, пълни с деца. Живот, образование, култура... Един следобед помолихме колегата, който се занимаваше с нас, да ни закара на някое екзотично място. След около час изкачване по планина, колата спря. Слязохме. Пред нас в нищото - на един планински хълм се издигаше в цялото си величие абсолютно копие на храм-паметника Александър Невски! С позлатените кубета - всичко! Православен християнски храм! Оказа се, че с имат местни християнски светци - араби!!! Щях да падна! Винаги съм свързвал арабските физиономии с мюсли и джихад...

На Ционистите и Хазарите на Израел от векове. Всичко което им напомня, че са крадци и самозванци трябва да бъде затрито. За това за тях всички са гоим. Не им отърва истината, че връткат Вавилонски и Египетски схеми.

Истината е, че някой от елита няма търпение да наложи новият световен ред. Ордос ордо секлорум. Пише ви го на вълшебният долар. Ред от хаоса. За да правиш ред трябва да имаш хаос преди това. Само изключително промит мозък може да не схваща, че събитията имат сходна цикличност от има няма създаването на Америка като база на масоно-ционизма. Ционизма е истинската религия на господарите на света. Филип Хубави е докопал първите им проявления в Европа - розенкройцерите които са били БАНКЕРИ. Раздавали са пари натрупани от уж кръстоносният им поход пълен с престъпления и кражби. Стигайки до Йерусалим докопват езотерични учения, или по-скоро биват инфилтрирани от локалните жреци, успешно откраднали и уъсъвършенствали "магията на парите" на Вавилон. Дори Европейската ви централна сграда прилича на Вавилонска кула. Никва конспирация не е. В миналото нямаше начин да се засекат повторенията. Технологията и скоростта на данни в момента вади на бял свят всичките им планове за Соломоново царство. Символиката, която ви обикаля е хакната. Държавите, които уж мислите, че са нещо различно са хакнати. Всички са в кюпа. Разделят в момента света, за да наложат сходни модели оцветени по различен начин. Естествено искат война, защото божестватва им Моллох, Баал и Кали изискват кръвни жертви в огромни количества при определено пордреждане на звездите. Кабалистите магьосници са в Лондон сити. Отзад седя едни 13 символни фамилии, има няма 100 тина реално, за които умираме, живеем на заем и страдаме от столетия. Израел знае, че няма шанс срещу Хизбула. Целта е САЩ да се потопят в ритуалната война за идване на мечтаният Апокалипсис. Не всички Израелци са богоизбрали се. Съответно смъртта им е нужната кръвна жертва за отваряне портите на ада.

Съвременният Ционизъм възниква в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Разминаване има с Филип Хубави от близо 5 века. Ционизмът не е нищо друго освен желание за възстановяване на Израел. За неразбралите - спомнете си 5 века Турско робство. Желанието за възстановяването на България е вид/подобно на Ционизма ... Ботев, Левски, Раковски - определено са искали да има Българска държава и то след като 5 века на практика е нямало България. Същото се получава и с Израел - Османски Халифат - Английски мандат - създаване на Израел. Също така за пореден път пиша, че Арабите завладяват Леванта в началото на 7-ми век. Още - Хизбула са значително по-сериозна заплаха за Израел, но не и нещо, с което да не могат да се справят. Не желая да има военни конфликти - никъде. Войната е наистина страшна. Свикнали сме да го казваме ... за нас това са просто думи, които едва ли не е прието да се казват и не осъзнаваме истинското им значение. Въпреки това, ако се стигне до конфликт мисля, че Ливан ще заприлича на Газа ...

Тия глупости може на кварталната масонска срещичка да ги ръсиш, миндил. Пък и паралел с турското робство. Софистициран го дава. Тикво проста отваряш решение на ООН с номер 242 от 242, след шестдневната война и четеш. Израел един ред не е изпълнил, щото слугите САЩ го покровителстват, спонсорират, издържат, въоражават а скоро и ще умират отново за интересите на шепа ционистки корпорации. Израелските АЙДИЕФ не можаха да се справят с Хамас. Камо ли с Хизбула. Хамас са партизански часки, не терористи, както се опитвате да ги изкарате. Мосад ги помпаха с пари за да имат казус бели да нападнат. Е нападнаха и освен да се дамгосат за поколения напред като фашисти и садисти друго не постигнаха. Нито имат армия на ниво, нито стратегия. Бомбят наред и тва е. Хизбула е армия. С опит от мачкането на терористите на ЦРУ Ислямска държава. Заедно с Вагнер им сплескаха кофите и спряха 2013 барабар с "инструкторите" от САЩ пред Дамаск. Малко по късно Нюланд стартира Майдана. Почваш ли да лепиш или пак ше се правиш на тъп? Не желаел конфликти. Няма как душице. Планирали са ги господарите ти. Искат жертви за божествата си. Съвременният ционизъм е просто политическо лице на стара доктрина за управление на света от богоизбралите се евреи. Откраднали скрижалите от Египет и Вавилон и от тогава непрестанно мечтаещи за идването на Машааха.

Резолюция 242 на Съвета за сигурност на ООН Резолюция от 1967 г. за оттегляне на Израел и признаване на границите

DarkStar

Когато видя коментар, изпълнен с обиди, нецензурни изрази, хвърковати изказвания и то написани неграмотно, общо взето става ясно какъв човек е авторът :-( Пак казвам - при евентуален конфликт Хизбула ще загуби. Също така Ай Ди Еф не са се справили с Хамас само заради администрацията на Байдън. П.П. Наистина е добре да отидеш при специалист. Нещата които си написал не говорят добре за психичното ти състояние.

DarkStar

Бай Ганю - въпросната резолюция е във връзка със 6-дневната война. Тя започва с превантивен удар от страна на Израел след като всички опити за посредничество за мир се провалят. Израел завладяват Синайския полуостров, който след време връщат на Египет при подписването на споразумението им за вечен мир. Интересно е, че Египет не искат да им върнат Газа. И все още не искат ... Израел се изтегля от Газа през 2005 - насилствено изселва Еврейското население. Също така събират и костите на умрелите, знаейки какво ще направят Палестинците с тях. Хамас убиват конкуренцията си Фатах и печелят на следващата година изборите. От тогава няма нови избори. Подобна е историята на Уест Банк. От 1948 до 1967 е анексирана като част от Йордания и след 6-дневната война е наложен военен контрол от Израел. В момента е управлява от Организация за Освобождение на Палестина (Фатах), които също не са правили скоро избори, защото ще ги изгубят от Хамас - влиянието им е доста силно, особено след октомври миналата година. Йордания не искат Уест Банк, тъй като кралското семейство се притеснява, че те щя дестабилизират държавата (както се е случвало с всички държави, които са приели Палестинци). Това е общо взето цялата резолюция. Територии, които никой не иска. Арабският свят никога няма да ги признае за държава или каквото и да е. Използват ги за да притискат Израел и да създават влияние в региона.

Ма не се обиждай бе. Просто ползваш интелигентността си за ционистка пропаганда. Нормално е явно. Модерно.

Аз съм този специалист, който ти определя псхичното състояние. За щастие съм запознат и с някой особености на военното дело и конкретно АЙДИЕФ. Технологичното превъзходство и постоянната лаборатория за производство на нови и "модерни" оръжия на практика не успяха да се справят със задачата във форма на контра-терористична операция, каквато я обявиха. Минаха на директно клане. И пак нищо. Защо? Просто е. Геноцида над Палестина е вече 70 години. Мотивацията на Палестинците да умират за кауза е в пъти по-голяма от идеологическата промивка на ашкеназите на Израел. Да същите тези, завършили скъпи университети в чужбина идват и с лека ръка пускат бомби върху цивилни лагери с бежанци, училища, болници, църкви, университети. Хамас има загуби, но за тях те са мъченици. Хамас е идеология захранена с престъпленията на Израел. Израел крие загубите си, убива журналисти, дори и представители на ООН и Червеният кръст. Факти, с видео. Публични към целият свят. Блокадата на Червено море успешно намали притока на петрол и необходими материали. Самите АЙДИЕФ в момента скачат на кабинета на престъпника Нетаняху, защото са наясно, че Хизбула има високоточни ракети в големи количества. Оня ден Хизбула пусна 9 минутно видео с обяснения и цели в Хайфа и фабриките на израелската мега компания за производство на оръжие Рафаел. Как мислиш? Дори и САЩ като почнат до ден два да бомбардират, Хизбула се готвят от години за това. Години. Ако Хамас има мрежа от тунели. Хизбула има градове под земята. Да не говорим, че армията на Хизбула не е партизанска, а въоражена до зъби и подготвена професионално. Това е плаващ пясък дори за специалните части на САЩ, които умира в момента там. Живеете в проекция. Реалността ви коригира, но пак се продължава с мечтите и опорките за пари. Ако пък не взимаш пари, мога да ти организирам един психологически тест, може да ти се помогне и да наместиш тоя объркан компас най-накрая.

Абсолютно точен и реален коментар на ФАБ 3000. Знам краят на историята. Хазарската мафия ще бъде унищожена, а при слугите им в САЩ ще започне гражданска война. Хората се събуждат и търсят своята ограбена и изтрита история....

не че нещо, ама кой пътува за ливан бе??? от как сирия съсипа тази държава и аятоласите изтрепаха половината християни там кой изобщо си сеща да иде в ливан???

Палестинците съсипаха Ливан. Не знам защо намесваш Сирия, но факта е че палестинските "бежанци" е@аха мамата на Ливан.

ми защото до 2005г сирийските войски са в ливан и командват държавата! зощото сирия позиционира хизбула в ливан и я финансира и днес! а палестинските цигани са само добавка към проблемите на ливан!

Бях чел че сирийската армия в Ливан е спряла мюсюлманите от пълна победа над маронитите и други християнски групи . Това беше анализ от западни източници и те самите не желаеха или не можеха да обяснят защо сирийците са защитили християните в Ливан .Просто факт .

Мога само да пожелая успех и на еврейте и на палсестинците. Да се оправят там и да се държат по-далеко от Еворпа.

Оптимист си, Саше. Всички сме роби на едни и същи господари. Като почне мелето всички ще бъдем завлечени.

те "оправиха" Хамаз, та сега и Хизбула

Ми ХАМАСОВЦИ маршируват по улиците чисто голи само по долни гащи под охраната на един или двама еврей с автомат Това ако не е ОПРАВЯНЕ- здраве му кажи