Коментари - Англичанин издъхна в УМБАЛ "Свети Георги", камера показва как охраната го бие | Днес.dir.bg

Коментари - Англичанин издъхна в УМБАЛ "Свети Георги", камера показва как охраната го бие | Днес.dir.bg

Коментари

Охранителната фирма може и формално да е права, но човек стига до болница, защото нещо не му е наред. Работа на болничния персонал е да разбере какво не му е наред на този човек и да му разреши проблема. Проблема може да е ментален, а не физически. Пак трябва да пробват да го рарешат, а не да накарат охраната да го изхвърли.

охранители - мъжки проститутки.

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Обикновени убийци.

да бъде преименувана на УМЛАУ (Университетската многопрофилна лудница за активно умопомрачение). СРАМОТА!

Малко му е.

моли се да не се случи нещо такова на теб или семейството ти. Бахти боклука си

Българина освен да бие по-слаби, да краде, да мами, друго умее ли ?

Добрата новина е, че българите намаляват всекидневно и така по-рядко ще се случват подобни изродщини.

Я идете в Наглия в някоя болница да ви прегледат и приемат без здравна осигуровка

ама няма да те изгонят и няма да те убият пред болницата БОКЛУК СКАПАН Аре отивай си в статията за Русия да боготвориш шефа си Путин

Те изобщо няма да те пуснат

Бой, спешното, и в гроба. Има такава държава.

Големия проблем са болниците търговски дружества, от там се усмърдяват нещата. От реформите на мавъра нямаме реално здравеопазване, а здравен бизнес, което е различно. Нещо повече - с огромни обществени средства се захранва абсолютно покварена структура. Цялата здравна система е сбъркана из основи - трябва да се финансират през касата само държавни/общински болници на териториален принцип. Който иска сестра да му пее на уше или други екстри - през частното здравно осигуряване да се оправят на пазарен принцип.

Ти тъп ли си, бе? Най-големият проблем на българските подчовеци е, че в тях отдавна няма нищо човешко. За последните 35 години пълна и тотална деградация - примитивни, човекоподобни същества "еволюирали" до степен по-ниска и от животните. Никакъв морал, никаква ценностна система в българските подчовеци. Всъщност основно място в тяхната "ценностна система" са САМО И ЕДИНСТВЕНО парите! За пари българските подчовеци са готови на абсолютно всичко - вечно готови за всякакви мерзости, жестокости, подлости, престъпления и гнусотии щом е за пари. В гробовете си да ги занесат тия пари българските подчовеци! Хубавото нещо е, че много скоро тези български подчовеци ще бъдат унищожени до крак и това ще бъде планетарен и интергалактически празник за всички цивилизации. Мърша - гад - дегенерат - урод - изрод - идиот - злодей - български подчовек! Вечно проклятие за тази българска подчовешка сган!

еееееее, типичен българин си по твоето описание. По въпроса за парите - още не сме ги стигнали американците!!!!!

Проблема е по-скоро в хората. Аз имам проблем - клаустрофобия. Изпитвам паника в тесни пространства. Затова избягвам да ползвам асансьори. Това ми е проблем, когато се налага преглед с ЯМР. Там е просто тясно. Как ми решават проблема в една държавна и няколко частни болници в България - ами нахокват ме на тема къв съм бил лигльо. Едини път ме "дрогираха" с разни таблетки. Правят всичко на някакви парчета и ако въобще успее изследването то някак накъсано и въобще мъката е голяма. Същия проблем но в болница в Турция - оператора на ЯМР-то първо ме вкара няколко пъти ей така тестово - без да пуска апарата. Докато той е там. След това ми смени музиката в слушалките на някаква дето ме унася и ми ги нагласи на удобна за мен сила. Накрая там излежаш в апарата поне 45 минути без никакви пристъпи на паника, без таблетки. Цялото ми "лигавене" в началото да отне 5 минути. И на четирите места си плащах прегледа, без да споря за цената. Просто турчина добре осъзнаваше, че ако бях бабаит, нямаше да ми трябва апарата му. Там съм, щото съм с проблем.

Какво е правел цивилизованият човек в Територията на скотовете?? Заплатил е с живота си присъствието в тази подчовешка клоака. Както и другия цивилизован французин размазан на околовръстното в София от назобан парапитек…

Типично по български

ук трябва да кажа: - Когато отидох с чужденец в болницата и той им даде застрахователната си картата си която важи в цяла Европа, те записаха мен като болен. Доктора изчезна и се варна след 20 минути с кафе от автомата. Направих му забележка, на която той отвърна толкова ми плащат толкова работя . Какъв го дърви там като не иска да работи ? С право ги работят мангалите.

Извода е: лекарите в България много добре си знаят що за алчни, долни и корумпирани отрепки са, и колко хора са пратили преждевременно на оня свят за едните пари.

Защо болницата има частна охрана?! Някъде в чужбина виждали ли сте такова нещо? Такава простотия - в болница да наемат говеда с черни тениски и "Охрана" на гърба, виждали ли сте някъде?? Все едно е дискотека. И така ли охраняват - да блъскат хора на земята, без човекът да е показал никаква агресия? Шефът на болницата трябва да го уволнят, без право на пенсия. Ама в нашата държава... другата седмица ще убият друг човек, по същия начин.

по света имат някакви частни охрани, но определено не са като нашите точно такива каквито ги описа. Все едно са охрани пред дискотека.

Вярно е това което сте написали. Нещата са много по-дълбоки дори и ако се погледне примера с черните тениски. Според мен причината е, че е много по-евтино да се купи една черна тениска, пред това да има цяла униформа, както трябва да бъде. Така охранителната фирма пести пари. Може само да се гадае от колко други неща е спестила! Нека го кажа така, проблемът в България основно е в непрофесионалистите във ВСИЧКО!

или надрусан(както им се иска на повечето тъпаци в тоя сайт), очевадно е имал нужда от лекарска помощ. Дори и да е буиствал, викнете полиция, да бъде арестуван и в същото време лекари могат да видят какво му е. Но адски много ме съмнява, че това е проблема....просто много ганьовци не говорят друг език от българският, и като са го чули и са го изгонили на бързо и човека не е разбрал тъпите ни лекари какво му говорят на български и са викнали охраната да го изгонят. Щях да кажа, че сме циганска държава......но много пъти сме виждали циганите ни да си търсят правата по болниците....ние псувахме мангалите за това, дори и аз, но очевидно е имало за какво да си търсят правата(не всички случаи де)

когато пак мангал пребие лекар... ще му ръкопляскам Да ви еба майката скапана лекарска. Понеже да погледнем нещата реално, лекарите са отказали на човека и са накарали охраната да го изхвърли, и очевидно на нито един лекар не му е направило впечатление, че охраната им бие болен човек....и накрая умира. Сега затвор за охраните, за лекарите ще има ли? Или да отида в циганската махала да платя 1000лв на няколко мангала и те да свършат работата на "институциите ни"

Трябва да се отнема правоспособност за такива неща. Има достатъчно друга работа, след като не става за лекар. За упражняване на тази професия е необходима на първо време хуманност. Заради такива страдат кадърните лекари и сестри защото всички се слагат под общ знаменател, а това не е правилно. Поставя се под съмнение споделената отговорност за болния каквато е осигурителната система. Има лекари, които не спят за да помагат, има хиляди тежко болни, които задрвеопазването лекува. Конкретно на проблема, капката катран в кацата мед не трябва да попада.

Съд, присъда и затвор за мутрите, наречени "охранители" и за дежурните "лекари", наследници на Менгеле.

Такива случки са ежедневие в кочината Булгаристан, буквално по няколко на ден, но просто не се отразяват, разбира се не всички завършват със смърт. Арогантно и грубо отношение, непрофесионализъм и непукизъм, в спешната друго освен система с глюкоза и мерене на кръвно друго не знаят, вечно мрънкане за пари. Дори и синът ми пострада, току що се беше върнбал от чужбина, стана му лошо и колабира тежко, закараха го в болница, беше на 22 години и имаше към момента неплатени осигуровки, понеже не беше в България, предишния ден току що пристигна, Първото нещо което го попитаха е здравноосигурен ли е, след като разбраха че има неплатени отказаха да го приемат. А вечерта няма как да се платят ! Това е факт, момче ( за сведение без да съм расист, не сме роми, споменевам, го поради факта че за някои това насочва нататък) на 22 години, бъдещ защитник на тая държавица превзета, беше оставено на пейката отвън на милостта на съдбата след като му беше измерено кръвното и то срещу заплащане от 30 лева. Проклетници ! Здравната ни система е огромна машина за милиарди, точене не 9 милиардната здравна каса, аптечната мафия - работи само с китайски активни вещества, разредени и съответно неактивни и нямащи ефет, но за сметка на това с надценка от стотици проценти, частни прегледи по стотици левове, частни практики повсеместно с убийствени цени, повечето дейности и изследвания НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ по каса от болните. На първо място по смъртност в Европа ! Най ниска раждаемост, най голям брой хронично болни. А искат постоянно увеличение на заплатите, нещастниците, познат от Гърция ми казва, че в градчето което живее почти всички къщи са изкупени от Българи, или политици, общински служители или доктори.

САМО ТИ КАЗА ГОЛЯМАТА ИСТИНА. ..ЕВАЛА..

Охраната е била повлияна от филма ''Смело сърце"...

Какви проверки, какви пет лева? То се вижда какво се случва: отива в болница човек с оплаквания, отказват да му окажат помощ, и на всичкото отгоре - викат няколко малоумника да го пребият. Всички "охранители" са абсолютни комплексари. Те са силни само когато са много срещу едини, и по възможност едниня да е или някой много слаб, или някой пенсионер.

Какво правят тези деграданти охранители там и какво охраняват ? В болниците са 80% пенсионери , 10% бременни и 10% спешно търсещи мед.помощ. Наредили ми тези чобани оРханители да пазят задника на директора който лапа по 50 000 заплата на месец минимум. За лекарите не ми се говори. Това не са лекари , това са изчадия. Искам да съм невидим и да им бъркам в очите и задниците .

Затова дами и господа от цивилизовани държави не бива да идват в този клозет ! Просто, неграмотно население на 80%, зло, лошаво и нагло племе!

Алооо, бай ганьовците, защо се оставяте да ви фокусират в охраната, като най-напред "докторите" са виновни за цялата ситуация. 1.Човека не е получил никаква помощ още 1-ия път. 2. Още по- нагло е че директно са го изритали, дори не е хоспитализиран да е под наблюдение 3. Още по-по-нагло е че не го пускат в болницата, все едно им е бащиния 4. Накрая дори викат охраната да го изгони 5. Аз лично ще затворя болницата и ще разжалвам всички до един, на всичките дипломите ще ги хвърля в кошчето за боклук, никакво право да практикуват и затвор, защото жив или умрял доктора си взима заплатата и никой не му държи сметка за безхаберието и неграмотността. 6. Охраната се вижда че отначало просто му препречват пътя и когато минава през тях единия го блъска по-силно при което човека пада, но то е защото не е добре и леко да го бутнеш той е издал вече фронта. Охраната няма как да знае какво е състоянието му след като лекарите са казали че е добре те вярват на тях, разбира се и освен това от тях се изка да изпълняват каквото им е наредено - да спрат човека и да не го пускат.Но не е удара причина за "инфарката" както пишат че е починал от това. Той е отишъл вече с инфаркат, а идиотите го изписват, те само мургавите ги оправят тия с белите престилки, малко им е, никога вече няма да защитавам лекар, това е такова безобразие, човека отива с инфаркт а те го гонят, съвсем пропаднахме.

Още след промените, докторите в Пловдив станаха много корумпирани и все си искаха допълнително ... преди от село и яйца и месо сме и носели ... след това станаха не много, а изключително корумпирани, и ако не платиш просто не те лекуват и крият информация докато не им се молиш да ти вземат парите. Това е специално за Пловдив от личен опит!

1. Когато Емин го правиха на маймуна в Пирогов 4 часа, всички хвалиха лекарите, а сега защо не ги хвалите? Още от случаят с Емин беше ясно че в болниците ни не те лекуват, а те възпитават на етикет и добри обноски с лекарите, които те провокират и те извеждат от равновесие с наглото си, безотговорно и безчувствено отношение към пациентите нуждаещи се от спешна медицинска помощ. Такова поведение на лекарите е съвсем логично след произнасянето на думите от абсолютно дебилната хипократова клетва. Със сигурност със това че са го изритали от болницата не са я нарушили 2. Охраната си е превишила правата и не си е изпълнила задълженията не само защото са го били. Така пише в закона по който работят и които не само вие но и те не знаят. 3. А зяпачите са също съучастници в убийството и освен това попадат по няколко члена на НК за това че стоят, гледат и не правят нищо срещу явно противозаконните действия на охранителите Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Мутренска държава сме.Това се доказва за пореден път. А сега затвор за тези биячи тъпи и озлобели кретени. Кой ти говори английски от тези идиоти?!

Жалко е ,че тези чужденци които се преселват с България са по истински родолюбци от нас самите. С колко много съм спорил,че България е най-красивата страна като природа но всичко останало е пълен крах. Този нещастник вече е разбрал какво съм имал впредвид но вече е късно. БЯГАЙТЕ ХОРА. Дори в Африка е по-спокойно и имаш шанс да си щастлив. В България рано или късно си намираш "майстора" и съжаляваш цял живот ,че не си опитал поне ...........

дънеше ли вместо фон?

Стотици хиляди евро за апартаменти. И накрая получавате Боце, Доган, Пеевски, това здравеопазване, прекрасно образование, прескъпа ГМО и синтетична храна, загрижени съд, полиция и добронамерени сънародници. Не, мерси!

А брашното от инсекти, него къде го забравяш? Или то си е част от "нашата" СС общност, да бе ЕС.

Аз искам като първа стъпка да забраня продажбата на био продукти, а какво следва по-натаък ще разберете като се запишете за канала ми за да ми помогнете до реализирам плана си. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

От кога лекуващите лекари в Карлуково ви насърчават психозите, като ви дават достъп до социални платформи и мрежи?

идиотите от нашата идиотска държава.

Типичен пример за липса на мислещи хора. Каквото и да е било състоянието на мъжа, с малко мисловна дейност от страна на охранителите е можело да не се стига до смърт. Ама мисловната дейност стига до толкова да го набием. Сега да си го лежат тия "юнаци"

Виновни са избирателите на Величие или в краен случай избирателите на Възраждане. Гласувалите за ГЕРБ, ДПС, ППДБ, БКП, НДСВ, СДС и всякакви други атлантици нямат никаква вина за състоянието на нещата

Защо ни занимавате с един кирлив англичанин и вероятно наркоман.

Защото ако продължава така, то ти може да си следващият. Ти готов ли си за такова активно мероприятие?

надявам се следващия пребит да си ти

От шефа наолу май са урод до урод в тая болнибца. Не оставяха ли там да умират хора навън по короната? КАТО КУЧЕТА Блата мафия колко ли народ затри

Просто ингилизът се е оказал твърде крехък, като френските командоси пред братята от Коиловци .

Е островитянина на какъв се прави, там ще ше да чака 5 месеца да си запише час

Хайде, и ние сме живяли в Англия и ние сме ползвали ЕнЕйЧей та сме наясно. Ако се обади на 111 с тези симптоми, ще му пратят линейка. Ако не е обади на 111 и отиде директно в спешното , ще почака 3-4 часа, но няма да го изгонят да си ходи в къщи, нито ще го пребият пред входа на болницата, нито ще му попречат да влезе обратно в болницата. Ако се държи грубо или обижда или буйства, просто викат полиция, ако го арестуват, и каже че му е лошо му викат мед сестра в килията или го водят обратно в болницата, но излиза жив от там.

Лайното, което го повали на земята, да го издирят и съдят за убийство

Просто не е бил наясно, че в България за безплатното здравеопазване ( когато имаш осигуровка или застраховка) също се плаща. И лекарите са повикали мутрите да му го разяснят.

този чужденец не е искал да дава кеш на неграмотните докторчета и за това е "изписан", настоявал е, че е осигурен в Англия пред местните гавази, но те от енглиш не разбират и го пребиват, даже убиват, циганите кешат за всеки "болен", тумбата е там и да продава кръв и да се лекува и да прави свиждане с лежашите и социални мангали. Да се надяваме, "счетоводителката" от Славянци, също ще попадне в тази "болница".

Англичанина първо не е бил за спешното, но след побоя вече да.

Служителите на болницата, които са отпратили пациент в прединфарктно състояние, са поръчители, а охранителите - извършители на убийство. Силно се надявам всички да си понесат отговорността. Отделно чуеш ли, че някой е охранител, 100% става дума за мухльо, който са малтретирали в училище и сега си търси начин да си лекува комплексите. Гардове стават само най-простите парчета.

не няма, те май изпълняват норма. Охранителя може да поеме МВР, а шефа на болницата здравното министерство, доктора, шеф на болницата и те така те

Разликата между лекарите и мутрите охранители е, че едните знаят да четат и по тази причина са им дали някаква диплома, която да осребряват. Иначе са с еднакъв морал и с еднакви способности в работата си.

Каква вътрешна проверка - наложителна е международна проверка.

Преди време бяха хванати схемаджии от циганско гето в България, източвали британската система за социални. Медийният отзвук беше неприятен. За България се изговориха страшни гнусотии. Въпросът на време отново да влезем в новините на Острова с поредна простотия. Няма такава проклета страна като България.

Тогава защо сте обидени като ви кажат истината в очите ?

Т. нар. 'охранители" са си най-обикновени полуграмотни биячи! В БГ си е така от петилетки....

Поне вече англичаните няма да се възползват от нашето здравеопазване.

Нали не искате, промяна, бе, ганчовци, какво се възмущавете сега. Избрахте (вкл. като не гласувате) си отново полуграмотни, агресивни идиоти и схемаджии, и логично простако-идиотизма да е "норма" - даже и в здравеопзаването (за жалост). Силно се надявам англичаните да им го таковат на всичии "замесени" ... барабар с "традицинните им ценности".

Коментари - Англичанин издъхна в УМБАЛ "Свети Георги", камера показва как охраната го бие | Днес.dir.bg

Коментари - Англичанин издъхна в УМБАЛ "Свети Георги", камера показва как охраната го бие | Днес.dir.bg

Коментари

Охранителната фирма може и формално да е права, но човек стига до болница, защото нещо не му е наред. Работа на болничния персонал е да разбере какво не му е наред на този човек и да му разреши проблема. Проблема може да е ментален, а не физически. Пак трябва да пробват да го рарешат, а не да накарат охраната да го изхвърли.

охранители - мъжки проститутки.

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Обикновени убийци.

да бъде преименувана на УМЛАУ (Университетската многопрофилна лудница за активно умопомрачение). СРАМОТА!

Малко му е.

моли се да не се случи нещо такова на теб или семейството ти. Бахти боклука си

Българина освен да бие по-слаби, да краде, да мами, друго умее ли ?

Добрата новина е, че българите намаляват всекидневно и така по-рядко ще се случват подобни изродщини.

Я идете в Наглия в някоя болница да ви прегледат и приемат без здравна осигуровка

ама няма да те изгонят и няма да те убият пред болницата БОКЛУК СКАПАН Аре отивай си в статията за Русия да боготвориш шефа си Путин

Те изобщо няма да те пуснат

Бой, спешното, и в гроба. Има такава държава.

Големия проблем са болниците търговски дружества, от там се усмърдяват нещата. От реформите на мавъра нямаме реално здравеопазване, а здравен бизнес, което е различно. Нещо повече - с огромни обществени средства се захранва абсолютно покварена структура. Цялата здравна система е сбъркана из основи - трябва да се финансират през касата само държавни/общински болници на териториален принцип. Който иска сестра да му пее на уше или други екстри - през частното здравно осигуряване да се оправят на пазарен принцип.

Ти тъп ли си, бе? Най-големият проблем на българските подчовеци е, че в тях отдавна няма нищо човешко. За последните 35 години пълна и тотална деградация - примитивни, човекоподобни същества "еволюирали" до степен по-ниска и от животните. Никакъв морал, никаква ценностна система в българските подчовеци. Всъщност основно място в тяхната "ценностна система" са САМО И ЕДИНСТВЕНО парите! За пари българските подчовеци са готови на абсолютно всичко - вечно готови за всякакви мерзости, жестокости, подлости, престъпления и гнусотии щом е за пари. В гробовете си да ги занесат тия пари българските подчовеци! Хубавото нещо е, че много скоро тези български подчовеци ще бъдат унищожени до крак и това ще бъде планетарен и интергалактически празник за всички цивилизации. Мърша - гад - дегенерат - урод - изрод - идиот - злодей - български подчовек! Вечно проклятие за тази българска подчовешка сган!

еееееее, типичен българин си по твоето описание. По въпроса за парите - още не сме ги стигнали американците!!!!!

Проблема е по-скоро в хората. Аз имам проблем - клаустрофобия. Изпитвам паника в тесни пространства. Затова избягвам да ползвам асансьори. Това ми е проблем, когато се налага преглед с ЯМР. Там е просто тясно. Как ми решават проблема в една държавна и няколко частни болници в България - ами нахокват ме на тема къв съм бил лигльо. Едини път ме "дрогираха" с разни таблетки. Правят всичко на някакви парчета и ако въобще успее изследването то някак накъсано и въобще мъката е голяма. Същия проблем но в болница в Турция - оператора на ЯМР-то първо ме вкара няколко пъти ей така тестово - без да пуска апарата. Докато той е там. След това ми смени музиката в слушалките на някаква дето ме унася и ми ги нагласи на удобна за мен сила. Накрая там излежаш в апарата поне 45 минути без никакви пристъпи на паника, без таблетки. Цялото ми "лигавене" в началото да отне 5 минути. И на четирите места си плащах прегледа, без да споря за цената. Просто турчина добре осъзнаваше, че ако бях бабаит, нямаше да ми трябва апарата му. Там съм, щото съм с проблем.

Какво е правел цивилизованият човек в Територията на скотовете?? Заплатил е с живота си присъствието в тази подчовешка клоака. Както и другия цивилизован французин размазан на околовръстното в София от назобан парапитек…

Типично по български

ук трябва да кажа: - Когато отидох с чужденец в болницата и той им даде застрахователната си картата си която важи в цяла Европа, те записаха мен като болен. Доктора изчезна и се варна след 20 минути с кафе от автомата. Направих му забележка, на която той отвърна толкова ми плащат толкова работя . Какъв го дърви там като не иска да работи ? С право ги работят мангалите.

Извода е: лекарите в България много добре си знаят що за алчни, долни и корумпирани отрепки са, и колко хора са пратили преждевременно на оня свят за едните пари.

Защо болницата има частна охрана?! Някъде в чужбина виждали ли сте такова нещо? Такава простотия - в болница да наемат говеда с черни тениски и "Охрана" на гърба, виждали ли сте някъде?? Все едно е дискотека. И така ли охраняват - да блъскат хора на земята, без човекът да е показал никаква агресия? Шефът на болницата трябва да го уволнят, без право на пенсия. Ама в нашата държава... другата седмица ще убият друг човек, по същия начин.

по света имат някакви частни охрани, но определено не са като нашите точно такива каквито ги описа. Все едно са охрани пред дискотека.

Вярно е това което сте написали. Нещата са много по-дълбоки дори и ако се погледне примера с черните тениски. Според мен причината е, че е много по-евтино да се купи една черна тениска, пред това да има цяла униформа, както трябва да бъде. Така охранителната фирма пести пари. Може само да се гадае от колко други неща е спестила! Нека го кажа така, проблемът в България основно е в непрофесионалистите във ВСИЧКО!

или надрусан(както им се иска на повечето тъпаци в тоя сайт), очевадно е имал нужда от лекарска помощ. Дори и да е буиствал, викнете полиция, да бъде арестуван и в същото време лекари могат да видят какво му е. Но адски много ме съмнява, че това е проблема....просто много ганьовци не говорят друг език от българският, и като са го чули и са го изгонили на бързо и човека не е разбрал тъпите ни лекари какво му говорят на български и са викнали охраната да го изгонят. Щях да кажа, че сме циганска държава......но много пъти сме виждали циганите ни да си търсят правата по болниците....ние псувахме мангалите за това, дори и аз, но очевидно е имало за какво да си търсят правата(не всички случаи де)

когато пак мангал пребие лекар... ще му ръкопляскам Да ви еба майката скапана лекарска. Понеже да погледнем нещата реално, лекарите са отказали на човека и са накарали охраната да го изхвърли, и очевидно на нито един лекар не му е направило впечатление, че охраната им бие болен човек....и накрая умира. Сега затвор за охраните, за лекарите ще има ли? Или да отида в циганската махала да платя 1000лв на няколко мангала и те да свършат работата на "институциите ни"

Трябва да се отнема правоспособност за такива неща. Има достатъчно друга работа, след като не става за лекар. За упражняване на тази професия е необходима на първо време хуманност. Заради такива страдат кадърните лекари и сестри защото всички се слагат под общ знаменател, а това не е правилно. Поставя се под съмнение споделената отговорност за болния каквато е осигурителната система. Има лекари, които не спят за да помагат, има хиляди тежко болни, които задрвеопазването лекува. Конкретно на проблема, капката катран в кацата мед не трябва да попада.

Съд, присъда и затвор за мутрите, наречени "охранители" и за дежурните "лекари", наследници на Менгеле.

Такива случки са ежедневие в кочината Булгаристан, буквално по няколко на ден, но просто не се отразяват, разбира се не всички завършват със смърт. Арогантно и грубо отношение, непрофесионализъм и непукизъм, в спешната друго освен система с глюкоза и мерене на кръвно друго не знаят, вечно мрънкане за пари. Дори и синът ми пострада, току що се беше върнбал от чужбина, стана му лошо и колабира тежко, закараха го в болница, беше на 22 години и имаше към момента неплатени осигуровки, понеже не беше в България, предишния ден току що пристигна, Първото нещо което го попитаха е здравноосигурен ли е, след като разбраха че има неплатени отказаха да го приемат. А вечерта няма как да се платят ! Това е факт, момче ( за сведение без да съм расист, не сме роми, споменевам, го поради факта че за някои това насочва нататък) на 22 години, бъдещ защитник на тая държавица превзета, беше оставено на пейката отвън на милостта на съдбата след като му беше измерено кръвното и то срещу заплащане от 30 лева. Проклетници ! Здравната ни система е огромна машина за милиарди, точене не 9 милиардната здравна каса, аптечната мафия - работи само с китайски активни вещества, разредени и съответно неактивни и нямащи ефет, но за сметка на това с надценка от стотици проценти, частни прегледи по стотици левове, частни практики повсеместно с убийствени цени, повечето дейности и изследвания НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ по каса от болните. На първо място по смъртност в Европа ! Най ниска раждаемост, най голям брой хронично болни. А искат постоянно увеличение на заплатите, нещастниците, познат от Гърция ми казва, че в градчето което живее почти всички къщи са изкупени от Българи, или политици, общински служители или доктори.

САМО ТИ КАЗА ГОЛЯМАТА ИСТИНА. ..ЕВАЛА..

Охраната е била повлияна от филма ''Смело сърце"...

Какви проверки, какви пет лева? То се вижда какво се случва: отива в болница човек с оплаквания, отказват да му окажат помощ, и на всичкото отгоре - викат няколко малоумника да го пребият. Всички "охранители" са абсолютни комплексари. Те са силни само когато са много срещу едини, и по възможност едниня да е или някой много слаб, или някой пенсионер.

Какво правят тези деграданти охранители там и какво охраняват ? В болниците са 80% пенсионери , 10% бременни и 10% спешно търсещи мед.помощ. Наредили ми тези чобани оРханители да пазят задника на директора който лапа по 50 000 заплата на месец минимум. За лекарите не ми се говори. Това не са лекари , това са изчадия. Искам да съм невидим и да им бъркам в очите и задниците .

Затова дами и господа от цивилизовани държави не бива да идват в този клозет ! Просто, неграмотно население на 80%, зло, лошаво и нагло племе!

Алооо, бай ганьовците, защо се оставяте да ви фокусират в охраната, като най-напред "докторите" са виновни за цялата ситуация. 1.Човека не е получил никаква помощ още 1-ия път. 2. Още по- нагло е че директно са го изритали, дори не е хоспитализиран да е под наблюдение 3. Още по-по-нагло е че не го пускат в болницата, все едно им е бащиния 4. Накрая дори викат охраната да го изгони 5. Аз лично ще затворя болницата и ще разжалвам всички до един, на всичките дипломите ще ги хвърля в кошчето за боклук, никакво право да практикуват и затвор, защото жив или умрял доктора си взима заплатата и никой не му държи сметка за безхаберието и неграмотността. 6. Охраната се вижда че отначало просто му препречват пътя и когато минава през тях единия го блъска по-силно при което човека пада, но то е защото не е добре и леко да го бутнеш той е издал вече фронта. Охраната няма как да знае какво е състоянието му след като лекарите са казали че е добре те вярват на тях, разбира се и освен това от тях се изка да изпълняват каквото им е наредено - да спрат човека и да не го пускат.Но не е удара причина за "инфарката" както пишат че е починал от това. Той е отишъл вече с инфаркат, а идиотите го изписват, те само мургавите ги оправят тия с белите престилки, малко им е, никога вече няма да защитавам лекар, това е такова безобразие, човека отива с инфаркт а те го гонят, съвсем пропаднахме.

Още след промените, докторите в Пловдив станаха много корумпирани и все си искаха допълнително ... преди от село и яйца и месо сме и носели ... след това станаха не много, а изключително корумпирани, и ако не платиш просто не те лекуват и крият информация докато не им се молиш да ти вземат парите. Това е специално за Пловдив от личен опит!

1. Когато Емин го правиха на маймуна в Пирогов 4 часа, всички хвалиха лекарите, а сега защо не ги хвалите? Още от случаят с Емин беше ясно че в болниците ни не те лекуват, а те възпитават на етикет и добри обноски с лекарите, които те провокират и те извеждат от равновесие с наглото си, безотговорно и безчувствено отношение към пациентите нуждаещи се от спешна медицинска помощ. Такова поведение на лекарите е съвсем логично след произнасянето на думите от абсолютно дебилната хипократова клетва. Със сигурност със това че са го изритали от болницата не са я нарушили 2. Охраната си е превишила правата и не си е изпълнила задълженията не само защото са го били. Така пише в закона по който работят и които не само вие но и те не знаят. 3. А зяпачите са също съучастници в убийството и освен това попадат по няколко члена на НК за това че стоят, гледат и не правят нищо срещу явно противозаконните действия на охранителите Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Мутренска държава сме.Това се доказва за пореден път. А сега затвор за тези биячи тъпи и озлобели кретени. Кой ти говори английски от тези идиоти?!

Жалко е ,че тези чужденци които се преселват с България са по истински родолюбци от нас самите. С колко много съм спорил,че България е най-красивата страна като природа но всичко останало е пълен крах. Този нещастник вече е разбрал какво съм имал впредвид но вече е късно. БЯГАЙТЕ ХОРА. Дори в Африка е по-спокойно и имаш шанс да си щастлив. В България рано или късно си намираш "майстора" и съжаляваш цял живот ,че не си опитал поне ...........

дънеше ли вместо фон?

Стотици хиляди евро за апартаменти. И накрая получавате Боце, Доган, Пеевски, това здравеопазване, прекрасно образование, прескъпа ГМО и синтетична храна, загрижени съд, полиция и добронамерени сънародници. Не, мерси!

А брашното от инсекти, него къде го забравяш? Или то си е част от "нашата" СС общност, да бе ЕС.

Аз искам като първа стъпка да забраня продажбата на био продукти, а какво следва по-натаък ще разберете като се запишете за канала ми за да ми помогнете до реализирам плана си. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

От кога лекуващите лекари в Карлуково ви насърчават психозите, като ви дават достъп до социални платформи и мрежи?

идиотите от нашата идиотска държава.

Типичен пример за липса на мислещи хора. Каквото и да е било състоянието на мъжа, с малко мисловна дейност от страна на охранителите е можело да не се стига до смърт. Ама мисловната дейност стига до толкова да го набием. Сега да си го лежат тия "юнаци"

Виновни са избирателите на Величие или в краен случай избирателите на Възраждане. Гласувалите за ГЕРБ, ДПС, ППДБ, БКП, НДСВ, СДС и всякакви други атлантици нямат никаква вина за състоянието на нещата

Защо ни занимавате с един кирлив англичанин и вероятно наркоман.

Защото ако продължава така, то ти може да си следващият. Ти готов ли си за такова активно мероприятие?

надявам се следващия пребит да си ти

От шефа наолу май са урод до урод в тая болнибца. Не оставяха ли там да умират хора навън по короната? КАТО КУЧЕТА Блата мафия колко ли народ затри

Просто ингилизът се е оказал твърде крехък, като френските командоси пред братята от Коиловци .

Е островитянина на какъв се прави, там ще ше да чака 5 месеца да си запише час

Хайде, и ние сме живяли в Англия и ние сме ползвали ЕнЕйЧей та сме наясно. Ако се обади на 111 с тези симптоми, ще му пратят линейка. Ако не е обади на 111 и отиде директно в спешното , ще почака 3-4 часа, но няма да го изгонят да си ходи в къщи, нито ще го пребият пред входа на болницата, нито ще му попречат да влезе обратно в болницата. Ако се държи грубо или обижда или буйства, просто викат полиция, ако го арестуват, и каже че му е лошо му викат мед сестра в килията или го водят обратно в болницата, но излиза жив от там.

Лайното, което го повали на земята, да го издирят и съдят за убийство

Просто не е бил наясно, че в България за безплатното здравеопазване ( когато имаш осигуровка или застраховка) също се плаща. И лекарите са повикали мутрите да му го разяснят.

този чужденец не е искал да дава кеш на неграмотните докторчета и за това е "изписан", настоявал е, че е осигурен в Англия пред местните гавази, но те от енглиш не разбират и го пребиват, даже убиват, циганите кешат за всеки "болен", тумбата е там и да продава кръв и да се лекува и да прави свиждане с лежашите и социални мангали. Да се надяваме, "счетоводителката" от Славянци, също ще попадне в тази "болница".

Англичанина първо не е бил за спешното, но след побоя вече да.

Служителите на болницата, които са отпратили пациент в прединфарктно състояние, са поръчители, а охранителите - извършители на убийство. Силно се надявам всички да си понесат отговорността. Отделно чуеш ли, че някой е охранител, 100% става дума за мухльо, който са малтретирали в училище и сега си търси начин да си лекува комплексите. Гардове стават само най-простите парчета.

не няма, те май изпълняват норма. Охранителя може да поеме МВР, а шефа на болницата здравното министерство, доктора, шеф на болницата и те така те

Разликата между лекарите и мутрите охранители е, че едните знаят да четат и по тази причина са им дали някаква диплома, която да осребряват. Иначе са с еднакъв морал и с еднакви способности в работата си.

Каква вътрешна проверка - наложителна е международна проверка.

Преди време бяха хванати схемаджии от циганско гето в България, източвали британската система за социални. Медийният отзвук беше неприятен. За България се изговориха страшни гнусотии. Въпросът на време отново да влезем в новините на Острова с поредна простотия. Няма такава проклета страна като България.

Тогава защо сте обидени като ви кажат истината в очите ?

Т. нар. 'охранители" са си най-обикновени полуграмотни биячи! В БГ си е така от петилетки....

Поне вече англичаните няма да се възползват от нашето здравеопазване.

Нали не искате, промяна, бе, ганчовци, какво се възмущавете сега. Избрахте (вкл. като не гласувате) си отново полуграмотни, агресивни идиоти и схемаджии, и логично простако-идиотизма да е "норма" - даже и в здравеопзаването (за жалост). Силно се надявам англичаните да им го таковат на всичии "замесени" ... барабар с "традицинните им ценности".