Коментари - Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки) | Днес.dir.bg

Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки)

Според организаторите целта на мероприятието е да "принуди" държавата да започне конкретна политика по въпроса с демографския колапс в страната

Обратно в новината

Коментари - Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата? Защото, само с тояга разполагаме. С моркови излиза скъпо. Пардон – извънбюджетно. Станахте ли мениджъри? С други думи – ръководите ли? Започнахте ли да осъзнавате, че чужбинския инвеститор създава нови работни места само за продавачки, чистачки и пазачи? Пардон – продавач-консултанти, хигиенистки и охранители. Въобразявате си, че неизменното ви бъдеще е как всички ще станете управители и ще управлявате? Или такива ще станат само тези, които са най-правилните и голямото натискане е да си по-правилен? Телевизията ще се погрижи за вашата правилност! Някаква централна банка ще се погрижи за вашите пари. А защо ви е нужно въобще да имате самостоятелност? Пък и пари? Или деца? За какво ви е този разход при този недостиг на детски градини? По-добре изчакайте с децата за някои по-добри времена. Да им паднат въглеродните емисии и да се сдобиете с някакво еко поколение. Учените твърдят, че само още тридесет години трябват. (Тя, медицината е напреднала и всяка бабичка може да стане многодетна майка. Нали така?).

Защо ви е нужно да мислите? Еклесиаст го е казал, че който увеличава знанието си увеличава и своята печал. А вашата печал ви прави неефективни. Вие трябва да сте фитнати идиоти консумиращи смутита, които да могат да работят точно до пенсия и после – чао. Че така се натоварва системата. И икономиката. И планетата. Продадохте ли си земите на село? Онези непотребни ниви, които са изхранвали родовете ви в продължение на векове? Онези ваши предци, от които вие се гнусите. Защото вие сте извъншенгенски европейци и тънките ви сетива допускат само да разказвате вицове как предците ви са се къпали по веднъж годишно. Да се чуди човек как носите едно и също ДНК? Нищо. Две екскурзии до Дубай и това ще се отмие. Знам. Нарушавам ви съвършенството, но нека ви напомня за Европа на две скорости. Точно така – вие сте втората скорост. Нека ви шашна, но дори хомосексуалистите ни са хомосексуалисти второ качество. Сега горди ли сте? Тананикате ли си последната песен от евровизия? Или е нетананикваема (нова дума)? За Шенгенското пространство още ли милеете? Че вие сте вътре в него. По-скоро то е вътре във вас, но услужливо е обвито във въздушно-капков презерватив за да може контактът с Европа да е по-безопасен. Продължавате ли да мислите, че тази Европа, този западен свят е същия, за който мечтахте и се стремихте преди 35 години? Поне по-старите от вас. Да лапате по три пъти на ден пластмасови зеленчуци и да мислите до последния си дъх дали отглеждате момче или момиче? И лека-полека да осъзнавате, че вашето дете някак започва да не ви принадлежи. Защото, ако нищо не ви принадлежи от къде на къде децата ви ще са ваши? И вкусът на всичко това отмива ли се от руйни крафт бирички? Всичко това нормално ли ви е? Емил Йотовски

на семейството вече съществува, 21 ноември, та напинянето на псевдопатреотарите е извънгабаритно, напомня на чалгарството под и около Пилоня.

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Ама много боклуци уж в защита на „семейството“. Та те самите нямат семейства, нали така слави, митов...Трагично е наркочалгарите на слави да са „защитници“ на семейството. Алоо бойко, какво прави митов на антиЛГБТ шествие, ами партийната линия на ЕНП, какво ли ще каже манфред вебер за това. Смешници!. Много бързо си омешахте капите... бандити, наркомани, копейки и вся остальная....

Ей калпазани, няма да злоупотребявате с права, че чичко Доган от ДПС ще ви дърпа ушите в КЗД(Комисия за Защита от Дискриминация) Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Много са важни православните христянски ценности. В моята Русия те се спазват безпрекословно. Затова ни управлява 70 годишен разведен и бездетен хомосексуалист, който си епилира тялото и си инжектира ботокс в устните и задните части.

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :)))

Все повече се убеждавам, че украинец не е националност, а сексуална ориентация.

евгени минчев, ти ли си това бе??

мнение (нерегистриран) "Абе то и във Румъния,Чехия,Словения,Полша ,Германия,Австрия също има банани целогодишно банани но не е като във България където също вече след саморазпада на БКП има целогодишно банани и прости ватенки русофили!" НО ТАМ НЯМА МАЙМУНИ НА КАИШКИ! Докато в България, българите сме малцинство. Преобладават маймуните на каишка дето рупат банани целогодишно. В угода на господарите си от Козяк.

Остави го този "Мнение". Прост като талпа. Мисли, че живеем в 1975 година - с ватници. Дори не знае, че банани навремето имаше само зимата - и в Англия, Франция, Западна Германия. Бананът узрява през зимата и тогава нямаше таква логистика, химикали и прочее, за да има банани целогодишно. За това и в САЩ и Западна Европа, както и у нас бананите бяха пресни, узрели и само през зимата. А сега, бладорение на химията имаме целогодишно и ягоди, и грозде.

Корупцинерите от ЦК на БКП и ДС ,които са филиал на КПСС на Масква са отровата за българското население!

Как не ги е срам тези да пречат на нормалното евроГейско развитие на България. ДОЛНИ ГНУСНИ КОМУНИСТИ И АНТИ 3,14ДАЛИ! Ще пречат те на джендерските гей бракове.

На времето имаше само една партия-БКП,със милиционери,и военни давали клетва за вярност към България и СССР !На границите убиваха хора,и българите нямаха избор да видят как изглеждат другите народи със техните селища,пътища,начин на живот и култура!Днес времената отдавна са се променили но не и бившите БКП диктатори,техните поколения и роднини и са загубили авторитети!

Най-важно е, че има БАНАНИ, целогодишно! И тикви. Да управляват според заръките на посолството!

Абе то и във Румъния,Чехия,Словения,Полша ,Германия,Австрия също има банани целогодишно банани но не е като във България където също вече след саморазпада на БКП има целогодишно банани и прости ватенки русофили!

Ае стига с тия банани бе, комуняр неграмотен.

Ма границите и се га те убиват, тръгнеш ли да минаваш нелегално! Я пробвай да влезеш в САЩ през стената с Мексико? Ще те разстрелят като куче и после ще питат кой си! Стига с простотиите. Да, бяхме в друга система, но никой не ни спираше да пътуваме на Запад. Стига да имаш изходна виза, да имаш позиция и да познаваш правилните хора. Сега не е ли същото?

Простотията,злобата и омразата на българо руските ватници е безгранична като космоса!Щом Коцето от Възраждане е на снимката значи и за глупаците и бавно развиващите е ясно какъв е този морален протест и кой яха протеста за семените ценности!Корупцията и корупционерите от БКП и КПСС прехода са причината за обезбългаряването Корупцията убива рафинирано и невидимо,а не различните раси,религии,или различно сексуални!

различните... малцинствата убиват Европа, защото подкопават културата и морала изградили Европа. Без тях ще сме първобитни

На този ден започва Втората световна война през която загиват десетки милиони човека, нито дума в т.н. медии у нас! Но за сметка на това, реклама на всякакви извратени същества как празнуват извращенията си в столицата.

шествие в защита на Путьо и руслямските ценности. всичкия отпадък на тва сборище е за извозване към блатата на Мацква :- )))

Искам да те питам нещо! Ти 3,14дал ли си или само католически мизерен нещастник?! Защото ако си 3,14дал, нещата добиват смисъл. Но ако си католически мизерник, БЪДИ ПРОКЛЕТ ФАШИСТКА ПОДЛОГО! анатема

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." Това как ще го коментираш, много ли украинци защитават "Путьо и руслямските ценности" по гей парадите? Те също ли са за извозване към "блатата на Мацква", колко украинци още са като него за извозване? Много ли газ изпика, когато на гей парада взеха да викат славаукраине? :))

Мълчаливо насиране от злоба, а :)) Не ти ли харесват ценностите на украинците :))

Като гледам, че има и свещенници на митинга и представителите на възраждане ви питам. Семейството трябва ли да е източно православно или може да е мисюлманско, католическо или будистко.

Кой го казва и от позицията на какъв, че единствения правилен брачен съюз е между мъж и жена?

приородата сульо го казва - ти петел да мъти яйца видял ли си или два бика да си родят теленце??! Природата глупако е над всичко и смисъла да се продължи човешкия род. Само отбележи еднополовчи съюз в природата е възможен между охлювите, вече знаеш какъв си

надали има повече от 1500 човека. Това ли е твърдото ядро на Копейкин?

Последната снимка в дописката ни показва, че комай Късопишко и Цончо са объркали адреса на митинга, а на късоуйестия една отзивчива девойка му показва как да намери правилния, с цветовете на дъгата. :-))))))))))))

Нека да не забравяме! Двадцать второго июня Ровно в четыре часа Киев бомбили. Нам объявили, Что началась война. Кончилось мирное время, Нам расставаться пора. Я уезжаю, быть обещаю Верным тебе до конца. И ты смотри, С чувством моим не шути! Выйди, подруга, к поезду друга, Друга на фронт проводи. Дрогнут колёса вагона, Поезд помчится стрелой. Ты мне с перрона, я — с эшелона Грустно помашем рукой. Пройдут года, Снова я встречу тебя. Ты улыбнёшься, к сердцу прижмёшься И поцелуешь, любя.

На бас, че на прайда ще развяват украински знамена и ще викат славаукраине :))

В новият проекто закон за мобилизация в САЩ изрично се дефинира какво е МЪЖКИ и ЖЕНСКИ ПОЛ. БИОЛОГИЧНО. От там кой какво си завира в дупките си е негов избор. МА ХАЙДЕ ДА НЕ МИ ГИ ЗАВИРАТЕ ТИЯ НЕЩА ОТ СПАЛНЯТА СИ КАТО КАУЗА? СТАВА ЛИ? ЩОТО КАТО ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО И ФЛАГЧЕ НЯМА ВИ ОСТАНЕ.

Защо само мъже на това шествие? И някак си ... еднакви...

Защото харесваш мъже и си за другия ивент както му викатее джендарете

На шествието не са ли от правоверните хетеросъсексуалисти? Или нещо обърка опорките?

предполагам щом и Кобрата е в тая кауза е повел шествието с жена си и децата ама нещо не ги видях

Традиционните християнски ценности са всеки да носи Ролекс и да има 4 луксозни коли.

Кадиров ли ти го нашепна?

Не следвам примера на дедо ви Ники пловдивски

По улицата крачи дядя Вова , с дупето си пленява всички хора. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. На магистралата го заковахме. В едно бонгало малко го вкарахме. Леле мале до зори - станахме на маскари,. Но жопа на дядя Вова била заразена. Това разбрахме чак след 5-6 дена. И при доктор Гарабет, всеки чака своя ред Ердоган, Башар, Кадиров и аз

Супер си...рецитирай го кат седнеш на колянцето на Магнитски

Несподелената любов най-боли. А явно твоята към "дяда Вова" е доста болезнена, щом не можеш да спреш да мислиш за него. Няма нищо по-отмъстително от отритната любовница. Или любовник в твоя случай, като гледам как се идентифицираш с мъж :))

Как мислите да печелите привърженици с подобна долнопробна пропаганда?

А защо е тая фиксация на хомосексуалистите!? Ми кво имате против троики...и двуженството!? Пълнолетни сме..що да не си взема една руса и една чернокоса!? А против педофилите - верно..на 8 е...ма такова дупенце...ммм..или Зоофилите - я виж как маха с опашка козичката... Може и некрофилите...30 годишна..нещастна любов отровила се...ма запазена...що да ставя зян...няма да има против -умрела е И т.н. и тн.н - некои има ли отговор!?

Алан Туринг е бил английски математик, световнопризнат за гений, основоположник на съвременните компютърни науки. На него дължим ползвани и до днес разработки като т. нар. "цялостност по Туринг" или Туринговия тест (в съкращението КАПТЧА, "т"-то означава именно "турингов"). През Втората световна война, Туринг е бил водеща фигура в разбиването на шифрите на немската машина Енигма, което е довело до значително предимство пред германците, както и до спасяването на вероятно стотици хиляди животи, благодарение на прехващането на комуникациите, които германците са вярвали, че остават неразчетями за Съюзниците. Въпреки това, за британското правителство очевидно е бил по-важен фактът, че Туринг е бил хомосексуалист и през 1952-ра година той е бил съден заради това, и принуден е бил да се подложи на хормонално "лечение", известно в наши дни като "химическа кастрация", въпреки че не е бил осъден или даже разследван за педофилия. В резултат от този целенасочен тормоз, Туринг се самоубива на 41 години като изяжда инжектирана с цианид ябълка. През 2013-та година кралица Елизабет Втора официално го амнистира. Остава си обаче фактът, че великобританското правителство с удоволствие се е възползвало от туринговите достижения, но в същото време, след края на войната, го е преследвало и кастрирало химически заради предпочитанията му да си ляга с мъже вместо с жени. Туринг не е оставил след себе си деца, а "само" монументални разработки в областта на математиката и компютърните науки, голяма част от които са основи на съвременните изследвания върху изкуствения интелект и програмирането. Това, според голяма част от пишещите тук, го прави извращение на природата и непълноценен човек.

Не бе измет...никой не е против хомосексуалистите..имало ги е..има ги и и ще ги има... Против пропагандата и парадирането им са...у вас си дето искате там си бъркаите

не си прав

Разбира се ! Хомосексуалистите НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ ! За това ги рекламират,за да намалят населението на планетата...

Това означава, че ще се размножат само хетеросексуалните. Какво по-добро от това?

"Всеки психиатър може да потвърди,че хомосексуалността е психическо заболяване ! Написах ти го... " "то и в Африка няма толкова сороски мухъл колкото у нас. Оттам гейове и лизбийки и подобни извращения." "Тия извратеняци от прайда не схващат ли,че ако майките и бащите им бяха педерунгели и лезбийки като тях,сега нямаше да ги има." "Представете си до какво морално разложение е стигнало съвременното общество, след като откровено психични заболявания се натрапват на обществата. Заради малцина извратени се притискат всички останали." "Каква дискриминация?! Увредените мозъци са 0% от обществото, но искат да наложат психичните си отклонения върху всички." Само част от коментарите от по-долу. Ти самият ме наричаш "измет" поради това, че нахвърлих няколко исторически факта, които не ти изнасят, въпреки че се обясняваш как "никой не бил против". Даже нямаш доблестта да си заявиш директно позицията.

Все съм вервал, че оже малко да падне качеството на пропагандата, ама това вече на нищо не прилича. Абе от некой рабфак ли ви изравят бе православните?

Искам да те питам нещо! Ти 3,14дал ли си или само католически мизерен нещастник?! Защото ако си 3,14дал, нещата добиват смисъл. Но ако си католически мизерник, БЪДИ ПРОКЛЕТ ФАШИСТКА ПОДЛОГО! анатема

Последният соросоид ще умре в България.....

може и да е тъй, обаче последния россолюбец ще дочата краят си тук в мизерия и нищета все едно си е в рассия! не задруго, а защото всички россолюбци сте рукожопи малоумници!

Дано поне го поемаш добре...че кат ти гледам словореда - от глад ще умреш...

Много нисък интелектуален капацитет имаш,за да ти отговоря...!!!

Кой ти каза, че в Русия е мизерия?! Ти въобще някога напускал ли си България или си ходил само до Чирпан?! Бил съм и в САЩ и В Русия. Но най-големите мизерници съм виждал в САЩ. Но ти се гордей с невежеството си! Така ще ти платят повече за лъжите дето ги разпространяваш.

то и в Африка няма толкова сороски мухъл колкото у нас. Оттам гейове и лизбийки и подобни извращения.

Кой го казва и от позицията на какъв, че единствения правилен брачен съюз е между мъж и жена?

Всеки психиатър може да потвърди,че хомосексуалността е психическо заболяване ! Написах ти го...

Кой всеки?

Всеки ДИПЛОМИРАН психиатър ...

Така наречените защитници на семейството забравят, че свободата на договаряне е гарантирана от конституцията.

тя тая "свобода на договаряне" важи и за мобилните оператори, ама защо все те скубят? Не се замаявай какво ти говорят, а ги гледай какво правят. Това го пише и в биллията.

Конституция,написана с любезното судйствие на Отворено общество...

ще ти судействаме да се самоотрепеш ритуално?

Аз искам вие да се самоотрепете ритуално...докат си бъркате в задниците

Къде може да е педала...в мазетата на козяк. го поема..или на праида..

той (нерегистриран) "иди си в рассия, ватнико, не се мъчи тук в европа! а и нато е тук, мъката ти е непоносима! иди домой!!" Я, ДОМОЙ. Но ти не си желан в България, мизернико сащисан! ГОУ ХОУМЕ ИН АМЕРИКА! Фък Ю! 3,14дерас сащисан

по прост си от колкото личи от писанията ти! вероятно майкати е рассийска алкашка домъкната в България от някой мизерник работил дървосекач в коми!

Оня...Ми нормално...съдиш по себе си... баща ти...смотан чекиджия освен тунгуска от Коми немож излъга... а ти си още по добре..третополов льолоь...и тук и там...квот доиде...

"Величие" почна да се цепи 5-6 души могат да бъдат изключени от партията, защото подкрепили ГЕРБ и ДПС в парламента Днес, 16:38

величие се разцепи в момента в който дебелия уволнен подполковник от нсо изказа гнусните си мисли за васил левски и нашите възрожденци!

Като има балъци да ги подкрепят.... трудно приема човек, че е бил електорално употребен. За българите това е един вид хоби.

Т.нар." Величие" е АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ ...!

Пешо (нерегистриран) "И при руските окупатори беше същото. Явно не е в Американците проблема" Кога е имало руска окупация?! Сигурно имаш в предвид времето преди американския преврат 1989г.! ДА А ! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ НАДХВЪРЛЯШЕ 9 МИЛИОНА. А сега като погребахте 3 милиона и прокудихте още 2 милиона, останаха толкова колкото са нужни на посолството за обслужващ персонал на територията на бившата държава България. Питам се колко ли милиона трябва да останат от Украйна, за да са доволни американците и техните фашистки подлоги!!!! СИГУРНО, НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИЛИОНА! ПОДОБНО НА БЪЛГАРИТЕ.

500 000 +++

иди си в рассия, ватнико, не се мъчи тук в европа! а и нато е тук, мъката ти е непоносима! иди домой!!

Нека да обяви Кенет Мартън по телевизията ,че няма да ви пази и .....ще видиме.....

последната беше след 1944 "част от войските на 3-ти Украински фронт остават в страната до края на 1947 " но и след освобождението е имало руски войски у нас за няколко години. Освен това никога не сме били 9 мил. а първата година с отрицателен прираст в България е 1988. може сам да си намериш инфорацията, ако не ми вярваш - има я свободно в нета.

навремето, през развития и не толкова развит социализъм държавата се грижеше за демографския колапс! имаше "ергенски данък" 10 % от дохода, който плащаха българските граждани! жените навършили 20 години и мъжете 22 години! като скрючиш граждански брак спираш да плащаш, но ако до 5 години нямаш деца започваш пак да плащаш! тъ беше! вследствие на това българите нестанахме повече, но пък циганите се размножиха с невероятна скорост, понеже неискаха да плащат!

Как бях забравил за това! Ергенски данък от 500 000лв. НАПРАВО НЕПОСИЛНО ЗА 3,14ДАЛИТЕ КОИТО ВЗЕХА ВЛАСТТА СЛЕД ПРЕВРАТА 1989г. сащисан мизерен нещастник и 3,14дал фашистки ЧИБА БЕ УРОД !

"До 2030 година няма да има нито държава България,нито останали българи...!" Едмънд дьо Роршилд

Лъжеш. Това го каза Джуна още 1978 година.

Издишаш колега. Издишаш.

Кой го казва и от позицията на какъв, че единствения правилен брачен съюз е между мъж и жена?

че църквата отрича презервативите, противозачатъчните, и всякакви други средстава и практики, пречещи на зачатието по време на секс. Помислете си ако ги практикувате, това какво ви прави от гледна точка на християнските ценности и традиционното семейство. Това са фактите, независимо дали ви харесват. Приятен ден :))

Едно време, като че ли на БСП троловете беха значително по-кадърни. Даже и на Атака беха по-добре. Тези днешните за нищо не стават. За какво ли си дават парите руснаците.

Вие с шарения флаг понеже сте много стока. Хвани единия, удари другия. Но теб си личи, че са те изпускали като бебе още, и то не един път.

Тия извратеняци от прайда не схващат ли,че ако майките и бащите им бяха педерунгели и лезбийки като тях,сега нямаше да ги има.

и презервативите ще отречеш бе

какво общо има презервативът с желанието да ти бъркат в задника???

Това са твои вълнения. Аз не се интересувам от това, но щом даваш, ще го мушна.

Да ви пикам на капчата

И на рекапчата също. И на оная, с която не можело да се установи връзка. И на третата, която върти до безкрайност, докато изчезне потвърждението. И най-вече тази, на която пише на английски, но явно се очаква българите да го знаят.

Моите ценности не са християнски, а общочовешки.Ние сме атеисти и аз ,и съпругата ми , и дъщеря ни.Не сме кръщавани и нямаме църковен брак /то се подразбира/.Просто ненавиждам монотеистичните религии, ако говоря за релия ,сигурно бих възприел древногръцкият пантеон на боговете,където красиви богини ,правят секс с обикновени простосмъртни били те овчари ,войници, рибари и други. Вярвам в науката.Колкото до хомосексуалистите и техните клонинги ,смятам ,че американогейска ,неолиберална ,глобалиснична , античовешка перверзия. Ако природата "сметнеше" за необходимо да има такива същества ,тя в своята милионно-годишна еволюция, щеше да им даде възможност да се размножават, а не да протягат ръце към човешките деца ,които да развратят , за да приличат на тях.Някога в горните гласове на гимназията ,както и първата една две години след казармата ,се е случвало да опердаша някой край една тоалетна в докторката градина,когато се връщам от тренировки.Като правило това ставаше когато станеха много досадни,в предложенията си да ми продадат някой чифт дънки или актуални тогава "тави".Не съм агресивен и обикновено се разминаваше я с о-сото гари, учи-мата или друга бърза техника.Не пусках нещо от бойното самбо ,от десантният батальон.Е, всичко това беше по времето на Т.Живков. Обикновено след такава стиковка ,гледах да изчезна и тъй като в този район е апартамента на едната ми баба ,а съм и живял не далеч от швейцарското посолство ,нямах проблем с изчезването.Няма да е далеч времето като може да има прайдове на купрофилите ,педофилите, геронтофилите ,некрофилите ,зоофилите.Заповедите отвъд океана трябва да се изпълняват.Може вече да е подсъдно да прегърнеш и целуваш жена ,да правиш секс с нея ,да се смята за извращение.Говоря за действия по взаимно съгласие и на двамата, а пък любов,пази боже това е направо ерес.Та кой ще замени топлата прегръдка на една прекрасна жена с тази на десетки обратни.Ами няма такъв ,трябва да не си човек.

Всеки психиатър може да потвърди,че хомосексуалността е психическо заболяване !

Същото може да каже и за хетеросексуалността между два напълно несъвместими вида.

Ти откъде знаеш? Често ли ходиш на психиатър? В МКБ къде хомосексуалността е класифицирана като заболяване, че докторите по медицина да го потвърждават? Я покажи източник към потвърждаване от психиатър?

Кой казва това ??? Бил Гейтс,Джордж Сорос и другите извратеняци...!

Според теб Бил Гейтс, Джордж Сорос и другите извратеняци казват, че хетеросексуалността между два напълно несъвместими вида е психично заболяване, така ли? Сиреч - ако човек от мъжки пол се опитва да оправи женско прасе или овца, според теб е напълно нормално, а според Бил Гейтс, Джордж Сорос и другите извратеняци - психично заболяване? Ами струва ми се, че те са прави, пък ти им се ядосвай заради това, ако толкова те дразни.

Забелязвам как привържениците на византийското християнство се опитват да натрапват техните вярвания на всички. Нямам нищо против тези хора и имат същите права като останалите, но нека не си навират алтернативните схващания в очите на хората. Религията е по желание и подобни практики са валидни само за тези, които доброволно ги приемат. Особено когато с точно същите аргументи се опитват да докажат как гейовете нямали право да си правят парад. Това са двойни стандарти и говорят за нисък морал, след като ти правиш точно същото, което се опитваш да забраниш на някой друг.

Покръстването на България е процес на приемане и утвърждаване на християнството като официална държавна религия в България, който започва през 864 г. Причини Още със създаването на българската държава през 681 г.[1] в нея живеят както основните племенни съюзи – славяни и прабългари, така и други племена с различни религиозни традиции. Основната пречка да се слеят всички тези народи в един са съществуващите между тях езикови, етнически, културно-религиозни и битови различия. Такова сливане би станало възможно само при наличието на единна религия, която да наложи общи културни норми и ценностна система.[2] Освен това в страната живеят и заварени византийци-християни. Техният брой непрекъснато се увеличава със завладяването на нови територии от Византия, които също така включват в себе си християнизирани славяни.[3] Тази разнородна етнорелигиозна маса създава проблеми в обществото.[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- На който не му изнася-границите са отворени... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Насилствен процес.

Кое да не ми изнася? Както казах - практикуването на християнство или каквато и да е друга от съществуващите в България религии е въпрос на личен избор по закон. Ако не ти изнася, че по конституция България е секуларна държава и българските религиозни институции като църквата или мюфтийството имат точно нулев законов авторитет, и насилственото налагане на религиозни вярвания, ритуали, или ценности, е престъпление - границите са отворени.

Напълно съм съгласен. И след като в България, според последното преброяване отпреди 3-4 години, атеистите са мнозинство, въобще не е редно да се дава трибуна на практикуващите религии да си налагат вярванията над мнозинството, дори и законът да го забраняваше изначално независимо от броя на практикуващите.

Кое преброяване,бе дженди ??? Това,на Отворено общество ли ???

Кой го казва и от позицията на какъв, че единствения правилен брачен съюз е между мъж и жена?

Исус Христос !!! ------------------------------------------------ А,Сорос,от позицията на какъв казва обратното ??????????????

Кой е този? Какъв го раздва? Дай телефон.

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за националната сигурност на държавата Израел и има доживотна забрана да влиза в страната ...!

Ти кажи за онова там за мъжа и жената....

2024 г. съдът в Хага обяви Израел за извършващ военни престъпления. Щом такава държава ти е еталон за поведение на традиционните ценности, добре.

Ционистите и Сорос от 35 години управляват България. На тебе ти е еталон Сорос,Отворено,общество,Америка за България и т.н.

защо (нерегистриран) "Никой не те е спрял да народиш 6-7 деца. Не ли?' ДА. АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. Те не позволяват нормални доходи за семействата, използвайки парите за финансиране на войните си по света. ТРЯБВА ДА СИ МНОГО, АМА МНОГО ПРОСТ. За да не го проумяваш нещастнико!

И при руските окупатори беше същото. Явно не е в Американците проблема

Като не ти става на жена,американците ли ти са виновни г-н Мекопишков?

А бе шествие в подкрепа на традиционното семейство добре, ама не върши работа. Само бой, бой и пак бой по педерастията и докато е време, аут от извратеняшкия еврогейски съюз!

Особено гнусно е провеждането на София прайд /защо точно прайд го наричат, не разбрах, прайд е стадо котки, а не тълпа амбриажи, ама както и да е/, точно на Черешова задушница. Все едно организаторите искат да се изгаврят с всичко свято, морално и българско на този ден. Както винаги съм казвала, нямам нищо против различните. Стига да не си навират различията постоянно и публично. Добре, де, ами ако и останалите различни тръгнат да си правят прайдове? Ако БДСМ любителите тръгнат с камшици по улиците? Или някои от другите по-екзотични странности? И това пред очите на децата ни? В България винаги сме били толерантни, стига да се спазва добрия тон и дискретност. Но границата е нарисувани амбриажи с цветни пера, забучени отзад, да дефилират по улиците С НАШИТЕ ПАРИ! И майки да се чудат как да обясняват на децата си какво е това. Аз съм от старата школа, която смята това различие за болест. Която трябва да се лекува, а не да се развява гордо по улиците. Точно това ни наложиха САЩ и ЕС – прайдове. А българските семейства отиват в историята. Защото прайдаджиите НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ. И хиляда закона да направят, не могат да променят един – на природата! И в стремежа си да защитят извращението, искат да осиновяват деца. Невинни деца, които да станат като тях. Никой не им пречи да правят каквото си поискат в домовете си. Но да не ни го налагат на нас, на обществото, на децата и на държавата.

Колко милиона вече е дала България, за да могат амбриажи да се разхждат по улицата и да ни осведомяват за отклоненията си? Детска болница може и да нямаме, ама пари за амбриажи имаме! И понеже държавата ни е превзета от амбриажи, включително в лошия смисъл на думата /нали се сещате оня виц: Моше, имам лоша новина, синът ми е станал обратен. – В добрия или в лошия смисъл? – В кой лош смисъл? – Ами взема пари и не ги връща!/, ще посоча, че освен на изчанчения софийски кмет Ушото, на никой друг не му харесва прайда. Поне на нормалните българи. От друга страна, имам някакво успокоение. Когато се премине една граница, винаги има последствие. Содом и Гомор са пример какво се случва, когато се парадира с греха. Впрочем ще има ли детска сцена на прайда?!? Елена Гунчева-Гривова

Така наречените привърженици на семейството забравят, че свободата на договаряне е гарантирана от конституцията.

Защо "протестиращите" са основно мъже? Връзката между жени е ОК ли? А всъщност, кой каза, че любовта трябва да е между мъж и жена?

Най-добра е между кон и жена,мъж и коза.

„ЛГБТ общност“ е терминология от ударно налагания новоговор, чиято цел е да обърка максимално хората и те да се автоцензурират и респективно да изпаднат в неспособност да наричат нещата с истинските им имена, което от своя страна води до ментална дезориентация и приемането на фалша за единствена истина. Всъщност зад всички сурогатни термини се крие факта, който всички виждаме, че това е най-обикновенно п..растко сборище, което цели да демонстрира по възможно най-арогантен и безскрупулен начин сексуални девиации и полови дисфории, като същите се предствят за нещо напълно нормално и естествено – дори модерно и престижно. Както е написал великия Достоевски: „Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“ Е, длъжен съм да ви успокоя – у нас няма да се стигне до там поради плиткоумието и антиталанта, който демонстрират въпросните агитатори и пропагандисти на девиантната т.нар. „общност“.

Иде реч за някакви псевдодобродетели, налагането на които е щедро финансирано. В този смисъл „София прайд“ е комерсиално мероприятие с „рекламна“ цел. Тази година обаче пресолиха манджата и вече никой не желае да я вкуси. Дълбоко съм убеден, че в България това извратеняшко сборище започва да затихва и вече никой не вярва, че целите му са свързани със защита на някакви права. Единственото, което тези идиоти постигнаха е тотално отвръщение и омраза в цялото общество. С две думи – наиграха се! Няма нормален човек, който да одобрява навръх Черешова задушница, мъже със сутиени и по прашки да се кълчат в екстаз вблизост до черквата. Границите се преминаха и от тук насетне идва нанадолнището! На всички политици и общественици, които в желанието си да се харесат на няколко деградирали посолства, се впуснаха да възхваляват и боготворят този цинизъм и светотатство, пожелавам да се замислят как биха се почувствали ако видят собствените си синове да се кълчат полуголи на платформата, надянали сутиени и забили чифт штраусови пера в задните си части! Няма нормален човек на този свят, който да не мечтае да види сина си МЪЖ и да не копнее за веселия смях на внуци! Няма истински мъж, който да иска синът му да му доведе ЗЕТ…. Страхил Ангелов

Коментари - Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки) | Днес.dir.bg

Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки)

Според организаторите целта на мероприятието е да "принуди" държавата да започне конкретна политика по въпроса с демографския колапс в страната

Обратно в новината

Коментари - Шествие в защита на семейството: Ние сме цивилизованата алтернатива на прайда (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Станахте ли европейци или ви трябва още от тоягата? Защото, само с тояга разполагаме. С моркови излиза скъпо. Пардон – извънбюджетно. Станахте ли мениджъри? С други думи – ръководите ли? Започнахте ли да осъзнавате, че чужбинския инвеститор създава нови работни места само за продавачки, чистачки и пазачи? Пардон – продавач-консултанти, хигиенистки и охранители. Въобразявате си, че неизменното ви бъдеще е как всички ще станете управители и ще управлявате? Или такива ще станат само тези, които са най-правилните и голямото натискане е да си по-правилен? Телевизията ще се погрижи за вашата правилност! Някаква централна банка ще се погрижи за вашите пари. А защо ви е нужно въобще да имате самостоятелност? Пък и пари? Или деца? За какво ви е този разход при този недостиг на детски градини? По-добре изчакайте с децата за някои по-добри времена. Да им паднат въглеродните емисии и да се сдобиете с някакво еко поколение. Учените твърдят, че само още тридесет години трябват. (Тя, медицината е напреднала и всяка бабичка може да стане многодетна майка. Нали така?).

Защо ви е нужно да мислите? Еклесиаст го е казал, че който увеличава знанието си увеличава и своята печал. А вашата печал ви прави неефективни. Вие трябва да сте фитнати идиоти консумиращи смутита, които да могат да работят точно до пенсия и после – чао. Че така се натоварва системата. И икономиката. И планетата. Продадохте ли си земите на село? Онези непотребни ниви, които са изхранвали родовете ви в продължение на векове? Онези ваши предци, от които вие се гнусите. Защото вие сте извъншенгенски европейци и тънките ви сетива допускат само да разказвате вицове как предците ви са се къпали по веднъж годишно. Да се чуди човек как носите едно и също ДНК? Нищо. Две екскурзии до Дубай и това ще се отмие. Знам. Нарушавам ви съвършенството, но нека ви напомня за Европа на две скорости. Точно така – вие сте втората скорост. Нека ви шашна, но дори хомосексуалистите ни са хомосексуалисти второ качество. Сега горди ли сте? Тананикате ли си последната песен от евровизия? Или е нетананикваема (нова дума)? За Шенгенското пространство още ли милеете? Че вие сте вътре в него. По-скоро то е вътре във вас, но услужливо е обвито във въздушно-капков презерватив за да може контактът с Европа да е по-безопасен. Продължавате ли да мислите, че тази Европа, този западен свят е същия, за който мечтахте и се стремихте преди 35 години? Поне по-старите от вас. Да лапате по три пъти на ден пластмасови зеленчуци и да мислите до последния си дъх дали отглеждате момче или момиче? И лека-полека да осъзнавате, че вашето дете някак започва да не ви принадлежи. Защото, ако нищо не ви принадлежи от къде на къде децата ви ще са ваши? И вкусът на всичко това отмива ли се от руйни крафт бирички? Всичко това нормално ли ви е? Емил Йотовски

на семейството вече съществува, 21 ноември, та напинянето на псевдопатреотарите е извънгабаритно, напомня на чалгарството под и около Пилоня.

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

Ама много боклуци уж в защита на „семейството“. Та те самите нямат семейства, нали така слави, митов...Трагично е наркочалгарите на слави да са „защитници“ на семейството. Алоо бойко, какво прави митов на антиЛГБТ шествие, ами партийната линия на ЕНП, какво ли ще каже манфред вебер за това. Смешници!. Много бързо си омешахте капите... бандити, наркомани, копейки и вся остальная....

Ей калпазани, няма да злоупотребявате с права, че чичко Доган от ДПС ще ви дърпа ушите в КЗД(Комисия за Защита от Дискриминация) Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Много са важни православните христянски ценности. В моята Русия те се спазват безпрекословно. Затова ни управлява 70 годишен разведен и бездетен хомосексуалист, който си епилира тялото и си инжектира ботокс в устните и задните части.

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." :)))

Все повече се убеждавам, че украинец не е националност, а сексуална ориентация.

евгени минчев, ти ли си това бе??

мнение (нерегистриран) "Абе то и във Румъния,Чехия,Словения,Полша ,Германия,Австрия също има банани целогодишно банани но не е като във България където също вече след саморазпада на БКП има целогодишно банани и прости ватенки русофили!" НО ТАМ НЯМА МАЙМУНИ НА КАИШКИ! Докато в България, българите сме малцинство. Преобладават маймуните на каишка дето рупат банани целогодишно. В угода на господарите си от Козяк.

Остави го този "Мнение". Прост като талпа. Мисли, че живеем в 1975 година - с ватници. Дори не знае, че банани навремето имаше само зимата - и в Англия, Франция, Западна Германия. Бананът узрява през зимата и тогава нямаше таква логистика, химикали и прочее, за да има банани целогодишно. За това и в САЩ и Западна Европа, както и у нас бананите бяха пресни, узрели и само през зимата. А сега, бладорение на химията имаме целогодишно и ягоди, и грозде.

Корупцинерите от ЦК на БКП и ДС ,които са филиал на КПСС на Масква са отровата за българското население!

Как не ги е срам тези да пречат на нормалното евроГейско развитие на България. ДОЛНИ ГНУСНИ КОМУНИСТИ И АНТИ 3,14ДАЛИ! Ще пречат те на джендерските гей бракове.

На времето имаше само една партия-БКП,със милиционери,и военни давали клетва за вярност към България и СССР !На границите убиваха хора,и българите нямаха избор да видят как изглеждат другите народи със техните селища,пътища,начин на живот и култура!Днес времената отдавна са се променили но не и бившите БКП диктатори,техните поколения и роднини и са загубили авторитети!

Най-важно е, че има БАНАНИ, целогодишно! И тикви. Да управляват според заръките на посолството!

Абе то и във Румъния,Чехия,Словения,Полша ,Германия,Австрия също има банани целогодишно банани но не е като във България където също вече след саморазпада на БКП има целогодишно банани и прости ватенки русофили!

Ае стига с тия банани бе, комуняр неграмотен.

Ма границите и се га те убиват, тръгнеш ли да минаваш нелегално! Я пробвай да влезеш в САЩ през стената с Мексико? Ще те разстрелят като куче и после ще питат кой си! Стига с простотиите. Да, бяхме в друга система, но никой не ни спираше да пътуваме на Запад. Стига да имаш изходна виза, да имаш позиция и да познаваш правилните хора. Сега не е ли същото?

Простотията,злобата и омразата на българо руските ватници е безгранична като космоса!Щом Коцето от Възраждане е на снимката значи и за глупаците и бавно развиващите е ясно какъв е този морален протест и кой яха протеста за семените ценности!Корупцията и корупционерите от БКП и КПСС прехода са причината за обезбългаряването Корупцията убива рафинирано и невидимо,а не различните раси,религии,или различно сексуални!

различните... малцинствата убиват Европа, защото подкопават културата и морала изградили Европа. Без тях ще сме първобитни

На този ден започва Втората световна война през която загиват десетки милиони човека, нито дума в т.н. медии у нас! Но за сметка на това, реклама на всякакви извратени същества как празнуват извращенията си в столицата.

шествие в защита на Путьо и руслямските ценности. всичкия отпадък на тва сборище е за извозване към блатата на Мацква :- )))

Искам да те питам нещо! Ти 3,14дал ли си или само католически мизерен нещастник?! Защото ако си 3,14дал, нещата добиват смисъл. Но ако си католически мизерник, БЪДИ ПРОКЛЕТ ФАШИСТКА ПОДЛОГО! анатема

"Един от артистите, които ще се качат на сцената (на ЛГБТ парада в София) е украинският изпълнител Орфи, който е преживял ужаса на руската окупация в Буча, а сега живее в България, заяви за БНР: "Днес искам да представя моята песен, написах я преди три години. Смятам, че се получи добре. Посланието, което искам да отправя, е свързано с моята собствена история и то е, че е супер да си уникален. Напълно нормално е да си гей, да бъдеш странен и нетрадиционен. Искам да открия идентичността във всеки човек. Тези хора могат да направят света по-добър"." Това как ще го коментираш, много ли украинци защитават "Путьо и руслямските ценности" по гей парадите? Те също ли са за извозване към "блатата на Мацква", колко украинци още са като него за извозване? Много ли газ изпика, когато на гей парада взеха да викат славаукраине? :))

Мълчаливо насиране от злоба, а :)) Не ти ли харесват ценностите на украинците :))

Като гледам, че има и свещенници на митинга и представителите на възраждане ви питам. Семейството трябва ли да е източно православно или може да е мисюлманско, католическо или будистко.

Кой го казва и от позицията на какъв, че единствения правилен брачен съюз е между мъж и жена?

приородата сульо го казва - ти петел да мъти яйца видял ли си или два бика да си родят теленце??! Природата глупако е над всичко и смисъла да се продължи човешкия род. Само отбележи еднополовчи съюз в природата е възможен между охлювите, вече знаеш какъв си

надали има повече от 1500 човека. Това ли е твърдото ядро на Копейкин?

Последната снимка в дописката ни показва, че комай Късопишко и Цончо са объркали адреса на митинга, а на късоуйестия една отзивчива девойка му показва как да намери правилния, с цветовете на дъгата. :-))))))))))))

Нека да не забравяме! Двадцать второго июня Ровно в четыре часа Киев бомбили. Нам объявили, Что началась война. Кончилось мирное время, Нам расставаться пора. Я уезжаю, быть обещаю Верным тебе до конца. И ты смотри, С чувством моим не шути! Выйди, подруга, к поезду друга, Друга на фронт проводи. Дрогнут колёса вагона, Поезд помчится стрелой. Ты мне с перрона, я — с эшелона Грустно помашем рукой. Пройдут года, Снова я встречу тебя. Ты улыбнёшься, к сердцу прижмёшься И поцелуешь, любя.

На бас, че на прайда ще развяват украински знамена и ще викат славаукраине :))

В новият проекто закон за мобилизация в САЩ изрично се дефинира какво е МЪЖКИ и ЖЕНСКИ ПОЛ. БИОЛОГИЧНО. От там кой какво си завира в дупките си е негов избор. МА ХАЙДЕ ДА НЕ МИ ГИ ЗАВИРАТЕ ТИЯ НЕЩА ОТ СПАЛНЯТА СИ КАТО КАУЗА? СТАВА ЛИ? ЩОТО КАТО ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО И ФЛАГЧЕ НЯМА ВИ ОСТАНЕ.

Защо само мъже на това шествие? И някак си ... еднакви...

Защото харесваш мъже и си за другия ивент както му викатее джендарете

На шествието не са ли от правоверните хетеросъсексуалисти? Или нещо обърка опорките?

предполагам щом и Кобрата е в тая кауза е повел шествието с жена си и децата ама нещо не ги видях

Традиционните християнски ценности са всеки да носи Ролекс и да има 4 луксозни коли.

Кадиров ли ти го нашепна?

Не следвам примера на дедо ви Ники пловдивски

По улицата крачи дядя Вова , с дупето си пленява всички хора. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. На магистралата го заковахме. В едно бонгало малко го вкарахме. Леле мале до зори - станахме на маскари,. Но жопа на дядя Вова била заразена. Това разбрахме чак след 5-6 дена. И при доктор Гарабет, всеки чака своя ред Ердоган, Башар, Кадиров и аз

Супер си...рецитирай го кат седнеш на колянцето на Магнитски

Несподелената любов най-боли. А явно твоята към "дяда Вова" е доста болезнена, щом не можеш да спреш да мислиш за него. Няма нищо по-отмъстително от отритната любовница. Или любовник в твоя случай, като гледам как се идентифицираш с мъж :))

Как мислите да печелите привърженици с подобна долнопробна пропаганда?

А защо е тая фиксация на хомосексуалистите!? Ми кво имате против троики...и двуженството!? Пълнолетни сме..що да не си взема една руса и една чернокоса!? А против педофилите - верно..на 8 е...ма такова дупенце...ммм..или Зоофилите - я виж как маха с опашка козичката... Може и некрофилите...30 годишна..нещастна любов отровила се...ма запазена...що да ставя зян...няма да има против -умрела е И т.н. и тн.н - некои има ли отговор!?

Алан Туринг е бил английски математик, световнопризнат за гений, основоположник на съвременните компютърни науки. На него дължим ползвани и до днес разработки като т. нар. "цялостност по Туринг" или Туринговия тест (в съкращението КАПТЧА, "т"-то означава именно "турингов"). През Втората световна война, Туринг е бил водеща фигура в разбиването на шифрите на немската машина Енигма, което е довело до значително предимство пред германците, както и до спасяването на вероятно стотици хиляди животи, благодарение на прехващането на комуникациите, които германците са вярвали, че остават неразчетями за Съюзниците. Въпреки това, за британското правителство очевидно е бил по-важен фактът, че Туринг е бил хомосексуалист и през 1952-ра година той е бил съден заради това, и принуден е бил да се подложи на хормонално "лечение", известно в наши дни като "химическа кастрация", въпреки че не