Караянчева към Таяни: Виждаме в ЕП наш ключов партньор

Нашата национална цел е да работим активно за стабилна и сигурна Европа. Виждаме в лицето на Европейския парламент наш ключов партньор. прочети още »
-
20:28

Консенсус за промените в Наказателния кодекс

В Съвета по съдебна реформа е постигнат консенсус за промените в Наказателния кодекс, съобщи пресцентърът на министерството на правосъдието. прочети още »
-
19:00

Таяни призова в НС за единна Европа

България е ключова за успеха на европейската политика на сближаване. Миграцията е един глобален, епохален феномен. прочети още »
-
17:13

Таяни в СУ: Катастрофа е младите да напускат Европа

Защо толкова хора не гласуват за нас, а за екстремистки партии. Вероятно, защото нашите реакции не са толкова добри. прочети още »
-
16:54

Нинова връчи на Таяни визия за бъдещето на Европа

Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи на председателя на ЕП Антонио Таяни визията на социалистите за бъдещето на Европа и мястото на България в нея. прочети още »
-
16:50

Радев: Председателството е шанс за българските институции

Българските институции в лицето на парламента, правителството и президента обединяват усилията си за успешното провеждане на Председателството на... прочети още »
-
15:09

Арестуваха 6 заподозрени за тероризъм сирийци в Германия

Шестима сирийци бяха арестувани в Германия по подозрение, че са членове на "Ислямска държава" и са планирали атентати на германска територия. прочети още »
-
14:03

Борисов към Таяни: Българите продължават да вярват в ЕС

България е една от държавите, в която има най-малко евроскептицизъм, българският народ продължава да вярва в ЕС. прочети още »
-
10:31

Т. Петкова: Ако строим АЕЦ ”Белене”, ще е готова през 2029-а

Най-лошият сценарий за АЕЦ Белене е да не предприемем нищо. Според БАН продажбата на оборудването трябва да бъде последната опция, каза енергийният... прочети още »
-
09:29

Марешки: Иво Христов е пътник, ще питаме всеки дебил ли е

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се закани, че няма да се откажат да искат оставката на депутата от БСП проф. Иво Христов и тръгват из страната да... прочети още »
-
09:03

Симеонов: Искат да ме удавят в капка вода, ще ни рекетират

Има хора на които преча. Има хора, които се наричат политически опоненти, които искат да ме удавят в капка вода, но няма да стане". прочети още »
-
08:07

„Наказанието на Нинова в НС е отстъпление на демокрацията“

Демокрацията е в отстъпление, а изгонването от трибуната на НС на лидера на опозицията за това, че критикува премиера и правителството, е олицетворение... прочети още »
-
вчера

Съветват Ердоган да преразгледа членството на Турция в НАТО

Главният съветник на Ердоган Ялчин Топчу смята, че Турция трябва да преразгледа членството си в НАТО, тъй като алиансът води враждебна политика спрямо... прочети още »
-
вчера

Украйна протестира заради посещение на Путин в Крим

Украйна изпрати протестна нота до Русия заради посещението на президента Владимир Путин в Крим. прочети още »
-
вчера

Борисов и Вучич обсъдиха инвестициите в Западните Балкани

Свързаността, инфраструктурата и подобряването на условията за бизнес и инвестиции в страните от Западните Балкани, бе тема на разговор между Борисов и... прочети още »
-
вчера

”Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика”

Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика. До нея прибягват лекомислено тъкмо политици без пагони. прочети още »
-
вчера

Радев: България има амбиция да е регионален център на УНИЦЕФ

България има амбицията да се превърне в регионален център на УНИЦЕФ и да сподели своя опит за защита на правата на децата с държавите от Европа. прочети още »
-
вчера
20:28   Караянчева към Таяни: Виждаме в ЕП наш ключов партньор 19:00   Консенсус за промените в Наказателния кодекс 17:13   Таяни призова в НС за единна Европа 16:54   Таяни в СУ: Катастрофа е младите да напускат Европа 16:50   Нинова връчи на Таяни визия за бъдещето на Европа 15:09   Радев: Председателството е шанс за българските институции 14:03   Арестуваха 6 заподозрени за тероризъм сирийци в Германия 10:31   Борисов към Таяни: Българите продължават да вярват в ЕС 09:29   Т. Петкова: Ако строим АЕЦ ”Белене”, ще е готова през 2029-а 09:03   Марешки: Иво Христов е пътник, ще питаме всеки дебил ли е 08:07   Симеонов: Искат да ме удавят в капка вода, ще ни рекетират вчера   „Наказанието на Нинова в НС е отстъпление на демокрацията“ вчера   Съветват Ердоган да преразгледа членството на Турция в НАТО вчера   Украйна протестира заради посещение на Путин в Крим вчера   Борисов и Вучич обсъдиха инвестициите в Западните Балкани вчера   ”Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика” вчера   Радев: България има амбиция да е регионален център на УНИЦЕФ


Адвокат: Отвеждане на пътни нарушители в РПУ е незаконно

Извеждането на нарушители от трафика и отвеждането им в РПУ ще е произвол и полицейщина, ако не бъде ясно разписано в закон. Сега няма такава разпоредба.