Задържаха в Ирак 4 германки, присъединили се към ИДИЛ

Четири германки, включително 16-годишно момиче, които са се присъединили към Ислямска държава през последните години, са задържани в иракски затвор. прочети още »
-
18:42

Френски полицаи ще охраняват албанската граница

Френски полицаи ще се включат в охраната на албанската граница. Това ще стане в началото на септември, предаде агенция МИА, цитирана от БНР. прочети още »
-
18:08

Спряха боевете в Източна Гута край Дамаск

Сирийската армия обяви спиране на бойните действия в района Източна Гута край Дамаск. прочети още »
-
16:59

Има ли спасение за българското село

Могат ли българските села да оцелеят? От безлюдни места за напускане да се превърнат в предпочитани пред бетонните градски квартали места за живеене? прочети още »
-
16:20

”Приятелски огън” уби 16 афганистански полицаи

Шестнайсет афганистански полицаи бяха убити при злополучна американска бомбардировка в провинция Хелманд. прочети още »
-
16:06

Интерпол разпространи списък на 173 камикадзета на ИДИЛ

Интерпол разпространи списък на 173 предполагаеми атентатори самоубийци на Ислямска държава, готови да нападнат Европа. прочети още »
-
15:28

Орбан: Подлагат Полша на европейска инквизиция

Унгария ще прояви солидарност с Полша, подложена на "европейска инквизиция", заяви премиерът Виктор Орбан. прочети още »
-
14:17

Сара Сандърс и Антъни Скарамучи-новите лица в екипа на Тръмп

Големите световни информационни агенции представят новия директор на комуникациите Антъни Скарамучи и новия прессекретар на Белия дом Сара Сандърс. прочети още »
-
12:55

Сблъсъци между израелци и палестинци взеха жертви

Напрежението пред джамията Ал Акса в Йерусалим продължава. Сблъсъците са се разпрострели и извън Йерусалим до окупираните от Израел Западен бряг и... прочети още »
-
09:08

Зетят на Тръмп на разпит следващата седмица

Комисията по разузнаването в Камарата на представителите на САЩ ще разпитва зетя на президента Тръмп във вторник. прочети още »
-
08:50

Борисов нареди пълна чистка в ГЕРБ-Добрич заради суджуците

Бойко Борисов поиска да бъде освободено цялото ръководство на ГЕРБ-Добрич заради афера със суджук, злоупотребявайки с името му. прочети още »
-
вчера

Нинова: Корупция с четене на закони не се бори

Корупция с четене на закони не се бори, а с прилагането им. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в „Лице в лице“ по бТВ. прочети още »
-
вчера

Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов

От 2012 година досега депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск с цел определени облаги, използвайки името на премиера. прочети още »
-
вчера

В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии

Предвижда се изграждането на затвор с център за обучение на персонала на територията на Кремиковци. Той ще има 200 килии за 400 затворници. прочети още »
-
вчера

Отхвърлен бе законопроект на БСП за образованието

Народното събрание отхвърли законопроекта на БСП за предучилищно и училищно образование, който предвижда отпадане на държавното финансиране на частните... прочети още »
-
вчера

Борисов и Горанов: Как може ТИР-ът да е багаж на шофьора?

Решение на Върховния административен съд, с което се отменя ревизионен акт на НАП, е възмутило премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав... прочети още »
-
вчера

Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ

БСП ще изпрати днес писмо до Специализираната прокуратура с молба да бъде оповестен списъкът на политиците, които са финансирани от КТБ, каза Корнелия... прочети още »
-
вчера
18:42   Задържаха в Ирак 4 германки, присъединили се към ИДИЛ 18:08   Френски полицаи ще охраняват албанската граница 16:59   Спряха боевете в Източна Гута край Дамаск 16:20   Има ли спасение за българското село 16:06   ”Приятелски огън” уби 16 афганистански полицаи 15:28   Интерпол разпространи списък на 173 камикадзета на ИДИЛ 14:17   Орбан: Подлагат Полша на европейска инквизиция 12:55   Сара Сандърс и Антъни Скарамучи-новите лица в екипа на Тръмп 09:08   Сблъсъци между израелци и палестинци взеха жертви 08:50   Зетят на Тръмп на разпит следващата седмица вчера   Борисов нареди пълна чистка в ГЕРБ-Добрич заради суджуците вчера   Нинова: Корупция с четене на закони не се бори вчера   Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов вчера   В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии вчера   Отхвърлен бе законопроект на БСП за образованието вчера   Борисов и Горанов: Как може ТИР-ът да е багаж на шофьора? вчера   Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ


Има ли спасение за българското село

Могат ли българските села да оцелеят? От безлюдни места за напускане да се превърнат в предпочитани пред бетонните градски квартали места за живеене?