Борисов се срещна и с руския посланик Макаров

Министър-председателят Бойко Борисов и посланикът на Руския Анатолий Макаров проведоха работна среща. прочети още »
-
14:46

Цачева: Истанбулската конвенция да се приеме с декларация

Министърът на правосъдието Цецка Цачева предложи Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана с резерви. Тя да се приеме с тълкувателна декларация към... прочети още »
-
13:41

Без Борисов на дебатите по вота на недоверие (обновена)

Дебатите по вота на недоверие срещу кабинета за провал в борбата с корупцията, внесен от БСП, започнаха със скандал заради отсъствието на премиера. прочети още »
-
13:08

Дионисий: Премиерът и министрите да не бъдат пускани в храм

Служител на Светия синод заяви, че премиерът и министрите не трябва да бъдат пускани в храм заради Истанбулската конвенция. Митрополити пък напуснаха... прочети още »
-
12:51

Борисов и Улусой: Да се нормализира диалогът ЕС-Турция

Диалогът между държавите-членки на ЕС и Турция трябва да бъде нормализиран в контекста на разбирателство и разумни решения. прочети още »
-
12:50

Кои са бунтовниците, участващи в турската операция в Сирия?

Кои са протурските сирийски бунтовници, подкрепящи офанзивата срещу кюрдите при Африн и какви са целите им? прочети още »
-
11:53

Муравей Радев: Политиканстват за системата на Митниците

Политиканства се около системата на Митниците БАЦИС. И това се случва, заради днешния вот на недоверие към правителството. прочети още »
-
11:35

Атанасова: Мотивите за вота са комична компилация

Мотивите за вота са комична компилация от социологически изследвания, вестникарски изрезки и разни мисли на разни хора от така наречения елит на БСП. прочети още »
-
09:56

Павлова се закани със съд заради лъжа за тоалет на ”Армани”

Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изявление, с което се закани със съд на медии, разпространили фалшива новина за нея. прочети още »
-
09:32

Иво Христов: Румен Радев остана принципен

През първата си година като президент Румен Радев остана принципен и достоверен в действията си. прочети още »
-
09:22

Имената на 23 жени, убити от близки, прожектирани върху НС

Имената на 23 жени, убити от мъже в България, бяха прожектирани върху парламента снощи, в рамките на акцията “23 причини”. Тя защити Истанбулската... прочети още »
-
09:08

Ж. Бойчев: Вотът на недоверие срещу ГЕРБ е базиран на факти

Аргументите за вота на недоверие срещу ГЕРБ се основават на обществено известни факти. прочети още »
-
09:01

НС ще обсъжда първия вот на недоверие срещу ”Борисов” 3

На извънредно заседание от 13.00 часа ще се проведат дебатите по внесения от БСП вот на недоверие към правителството. прочети още »
-
07:24

Македония поиска от България незабавни преговори с ЕС

Македонският президент Георге Иванов очаква България да подкрепи незабавно започване на преговори за членство на Македония в Европейския съюз. прочети още »
-
07:07

Тимерманс: Конвенцията просто защитава жените от насилие

Франс Тимерманс се надява българският парламент да ратифицира Истанбулската конвенция в интерес на всички жени - майки, сестри, дъщери. прочети още »
-
вчера

Петков: Контрабандата на горива бе под чадър

Парите на държавата не се управляват публично. Парламентът е като гумен печат в ръцете на правителството и премиера. прочети още »
-
вчера

Ще влезем ли в Балкански Бенелюкс?

Говорител на Европейската комисия се обзаложи, че много скоро ще има Бенелюкс* на Балканите. прочети още »
-
вчера
14:46   Борисов се срещна и с руския посланик Макаров 13:41   Цачева: Истанбулската конвенция да се приеме с декларация 13:08   Без Борисов на дебатите по вота на недоверие (обновена) 12:51   Дионисий: Премиерът и министрите да не бъдат пускани в храм 12:50   Борисов и Улусой: Да се нормализира диалогът ЕС-Турция 11:53   Кои са бунтовниците, участващи в турската операция в Сирия? 11:35   Муравей Радев: Политиканстват за системата на Митниците 09:56   Атанасова: Мотивите за вота са комична компилация 09:32   Павлова се закани със съд заради лъжа за тоалет на ”Армани” 09:22   Иво Христов: Румен Радев остана принципен 09:08   Имената на 23 жени, убити от близки, прожектирани върху НС 09:01   Ж. Бойчев: Вотът на недоверие срещу ГЕРБ е базиран на факти 07:24   НС ще обсъжда първия вот на недоверие срещу ”Борисов” 3 07:07   Македония поиска от България незабавни преговори с ЕС вчера   Тимерманс: Конвенцията просто защитава жените от насилие вчера   Петков: Контрабандата на горива бе под чадър вчера   Ще влезем ли в Балкански Бенелюкс?


Отслабването на популизма е повод за празнуване в Давос

Шампанското може да се лее още по-свободно на Световния икономически форум в швейцарския курорт Давос поради промяната в глобалната ситуация.