”РБ – Глас народен” обеща да спука балоните на 26 март

"Реформаторски блок-Глас народен" обеща да спука червените и популистките балони на изборите на 26 март. прочети още »
-
18:52

Проф. Балтов вписан като директор на „Пирогов“

Агенцията по вписванията официално вписа новия изпълнителен директор на УМБАЛСМ „Пирогов“ проф. д-р Асен Балтов, съобщава министерството на... прочети още »
-
18:12

Дебатът ГЕРБ-БСП ще се проведе на 1 март в НДК

Дебатът между ГЕРБ и БСП ще се проведе на 1 март в НДК. За това са се договорили екипите на двете партии и трите национални телевизии. прочети още »
-
17:45

БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ

Екипите на лидерите на БСП и ГЕРБ провеждат разговори за формата, по който да се проведе дебат между Корнелия Нинова и Бойко Борисов. прочети още »
-
17:01

Сепаратистите в Украйна с ултиматум за спиране на жп блокада

Проруските сепаратисти заплашиха, че ще вземат под свой контрол намиращите се под украинска юрисдикция предприятия в Източна Украйна. прочети още »
-
16:48

Костов: България трябва да излезе от валутния борд

България трябва да излезе от валутния борд, независимо от това дали ще влезе в еврозоната или не, заяви бившият премиер Иван Костов. прочети още »
-
16:09

Шефът на детската травматология в ”Пирогов” хвърли оставка

Началникът на Клиниката по детската ортопедия и травматология в “Пирогов” д-р Атанас Кацаров е подал оставка. прочети още »
-
14:35

БСП: Пълна издръжка за студенти с важни специалности

Държавата да поеме разходите на студентите за важните за икономиката специалности. Да не се концесионират или приватизират публичните услуги във важни... прочети още »
-
12:08

ДБГ иска референдум за ”пирамидата” на ГЕРБ - санирането

"България на гражданите" (ДБГ) предлага ГЕРБ да инициира референдум, на който гражданите да решат дали да продължи държавната програма за саниране. прочети още »
-
11:56

Симов: Хората отрекоха политиката на Борисов на предния вот

Хората отрекоха политиката на Борисов на предишния вот, сега пак ще го направят, заяви Александър Симов от БСП. прочети още »
-
10:54

Скандал в ефир между Караянчева (ГЕРБ ) и Симов (БСП)

Разгорещен спор за това кой е „подарил” Кърджали на ДПС се разрази в ефир между кандидат-депутатите на ГЕРБ - Цвета Караянчева, и на БСП - Александър... прочети още »
-
10:11

”Алфа Рисърч%: ГЕРБ води с 2% пред БСП, РБ са на ръба

ГЕРБ води с около 2% пред БСП месец преди изборите, в парламента най-вероятно ще влязат 5 партии, а РБ е близо до бариерата. Борисов води на Нинова със... прочети още »
-
09:39

Магазин за бедни, ниско ДДС и високи пенсии обещаха политици

Веселин Марешки от "Воля", Мартин Димитров от „Нова република” и Константин Проданов от АБВ влязоха в остър предизборен дебат за пенсиите и доходите. прочети още »
-
09:10

”Половин Румъния и България” можело да отидат на Острова

Тереза Мей се готви да отнеме на гражданите на ЕС правото на свобода на движението, защото "половин България и Румъния" може да дойдат във... прочети още »
-
07:09

БОРКОР се сети и за робството

Центърът за превенция на корупцията - БОРКОР, който вече 6 години оцелява, въпреки че не е известна ползата от него, се сети и за робството, пише "Сега". прочети още »
-
06:58

Ще има ли дебат Нинова - Борисов?

Рунд втори от големия мач Корнелия Нинова - Бойко Борисов се състоя вчера - така "Стандарт" обобщава отделни изявления на двамата партийни лидери. прочети още »
-
04:17

Бензин до около 1.80 лв. за литър обеща Марешки

Цена на бензина до около 1.80 лв. за литър за цяла България обеща Веселин Марешки, ако се гласува за него. прочети още »
-
вчера
18:52   ”РБ – Глас народен” обеща да спука балоните на 26 март 18:12   Проф. Балтов вписан като директор на „Пирогов“ 17:45   Дебатът ГЕРБ-БСП ще се проведе на 1 март в НДК 17:01   БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ 16:48   Сепаратистите в Украйна с ултиматум за спиране на жп блокада 16:09   Костов: България трябва да излезе от валутния борд 14:35   Шефът на детската травматология в ”Пирогов” хвърли оставка 12:08   БСП: Пълна издръжка за студенти с важни специалности 11:56   ДБГ иска референдум за ”пирамидата” на ГЕРБ - санирането 10:54   Симов: Хората отрекоха политиката на Борисов на предния вот 10:11   Скандал в ефир между Караянчева (ГЕРБ ) и Симов (БСП) 09:39   ”Алфа Рисърч%: ГЕРБ води с 2% пред БСП, РБ са на ръба 09:10   Магазин за бедни, ниско ДДС и високи пенсии обещаха политици 07:09   ”Половин Румъния и България” можело да отидат на Острова 06:58   БОРКОР се сети и за робството 04:17   Ще има ли дебат Нинова - Борисов? вчера   Бензин до около 1.80 лв. за литър обеща Марешки


Как съветските колхози съсипаха българското село

Близо хиляда села изчезнаха от картата на България при комунизма, а градовете се напълниха с лишени от собственост селяни.