Всеки бизнес заслужава да бъде печеливш. Всеки печеливш бизнес заслужава да бъде още по-печеливш. Съвременните технологии и програмисти работят именно в тази насока - да започнете онлайн търговия бързо и успешно, както и да издигнат бизнеса ви на все по-високо ниво и да направят търговията без граници, без условности, без излишно губене на време и пари.

Това е и целта на нидерландската софтуерна компания NEXT BASKET, в която екип от 24 български програмисти разработва най-съвременната онлайн платформа за вашия бизнес. Тя е уникална с това, че покрива целия процес на онлайн продажби и предлага Всичко в едно - складиране на стоките в склад, изработка на модерен онлайн магазин, предаване на онлайн поръчките на куриер, кол център, дигитален маркетинг, преводи, счетоводство, заснемане и описание на продуктите.

На практика вашият онлайн бизнес се изгражда от самото начало до самия край.

Платформата е подходяща за:

  • търговци, които за първи път ще имат онлайн магазин;
  • за физически магазини, които искат да имат онлайн присъствие;
  • съществуващи онлайн магазини, които искат по-добра и по-евтина услуга;
  • за големи компании, със собствена ERP система, които искат най-доброто за своето развитие.

И не само, че може да дадете старт на дълго отлагания онлайн бизнес, но имате възможност за работа в 28 държави в Европа с отваряне на онлайн магазин във всяка от тях и осигурени куриерски услуги. NEXT BASKET ви помага не просто да стартирате и развивате успешен онлайн бизнес, но и да бъдете конкуретноспособни чрез:

  • над 200 функционалности на онлайн платформата;
  • интеграция с над 80 куриера, платежни системи, маркетингови инструменти, складови програми и други;
  • Възможност стоката във физическия ви магазин да стане склад за онлайн магазина и да предавате поръчките на куриер всеки ден от физическия обект;
  • бързо и бюджетно дублиране на магазина в различни държави и на различни езици;
  • осигурена доставка до 28 европейски държави.

В същото време, програмистите са помислили и за доброто оптимизиране на платформата, което автоматично означава - добро оптимизиране на вашия сайт и достигане до повече потребители онлайн. Как - nextbasket.com отговаря на всички изисквания на търсачките (зареждане под 1 секунда, 98% пърформанс). Това води след себе си много поръчки от органично търсене, за което няма разходи. Сред услугите е и SEO оптимизация на вашия онлайн магазин.

Снимка: Next Basket

Платформата вече започна да набира скоростно клиенти и спечели доверие на няколко български бранда, сред които и представител на швейцарска компания за бебешки и детски стоки.

Първите онлайн магазини ще бъдат открити през януари 2023 година.

Вече имате шанс и вие да бъдете част от безпрецедентния ръст на световната онлайн търговия.


Материалът е предоставен от NextBasket.