Коментари - Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова | Днес.dir.bg

Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова

От обвинението ще се произнесат по досъдебното производство след изготвянето на експертизи, обявиха от СРП

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова | Днес.dir.bg

Коментари

Ах тези ебливи пиленца на батко, ще ги .......... сладко.

Не веервай народе на празни изявления, едни пари се рекетиран отново..

Парапети, парапети, парапетии, аз ви търся по цялата Земя..

тиквата и гомновоза ще му пръднат на дедовия на Кирето.

Водят разследване, което пряко засяга Кирчу ама не го привикват на разпит... Ако беше Борисов, до сега щяха и снимки да са му направили за затвора

И КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВАТ НА-ПРОКУРАТУРАТА,ДА УСТАНОВИ,ЧЕ СА ПОДАДЕНИ-ОЧЕИЗВАДНО ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ?!?!? ЩОТО ПРИ ПОРЪЧКОВИ АКЦИИ,ДЕЙСТВАТ МНОГО БЪРЗО! ИМА ДУЗИНА СВИДЕТЕЛИ,ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ СА ПОДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ(ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО-НПК)! ЗАЩО ТРИ ГОДИНИ НЯМА ОБВИНЕНИЕ И СЪД?

продължава, докато останат трохи за разграбване.

като мине и следващата "сглобка" ще се разбързат, ако не участват и в по следващата. Е, няма как сега "потребни" са участие в следващото крадене за параван.

Наглостта, която демонстрират показва, че са повярвали, че всички в България, с изключение на тях, са овце и вярват безпрекословно в лъжите им! Тази увереност няма как да не доведе до още лъжи и измами, от елементарни по елементарни! Всичко това тепърва ще излиза! Горките идиоти!

Кирчо, Кирчо, ой на мама пак те хванаха в измама вместо чакан нов морал фалшификация с Корал вместо почести и ларви чакат те при бай Ставри вместо секс на парапета ще си булка ти напета! А и дамата с мустака вътре е със двата крака Фатме, Айше и цяла сюрия чакат в Сливен като месия!

Анбекакви глупаци сте тия дето гласувате за тия крадци и измамници, още от самото начало ни лъжат долните идиоти

Току що прочетох извадки от предвижданията за изборни резултати за момента.ПП-ДБ имат около 17%,което показва,че на тези хора не им пука дали са корумпирани или не.Или са много заблудени,или не знам какво,не мога да си го обясня.Какво трябва да стане за да повярват,че ПП-ДБ са най големите измамници идвали на власт.Надявам се прокуратурата да предяви обвинения и тогава тези хора да се осъзнаят.Проблема е,че Киро нищо не му направиха за канадското поданство въпреки решението на КС,че е нарушил Конституцията.Вижте какво казва прокуратурата: ""ще прецениме ВЪЗМОЖНОСТТА да бъдат ЕВЕНТУАЛНО привлечени "".Прекалено много условности,въпреки,че по горе казват,че са установени фалшификации на документи.Досега политик не е осъден в България.Дано за първи път да си свършат работата.

в предизборната кампания на ГЕРБ-ДПС.Ако тия спечелят изборите,това ще е краят на държавата и народа.

от канадско-американските парцали, васали, слуги, лакеи, крадци, мощеници, лъжци, обирджии

Супер необходимо е на първо време!

Това Ленче е много добро за мандръсване в панделата !

ПП заприлича на евтин турски сериал. Подправени подписи, двойно гражданство, плажове, парапети, Паши, далавери, контрабанда, пици с кристали, сауни, пудели, пачки спари, политически чадъри. Интригата става все по-заплетена. Какво ли предстои да видим още до края на сериала? Има ли още някой да не е разбрал какви измамници и мошеници са "продължаващите промяната"? За тия боклуци ли пак ще гласувате??

забравил ли си, че дебилите по нашенско са повече от 90 процента.

Не слагайте Киро и Лена в една килия че на Миро му писна да гледа чужди деца!

Малииии, ма те много лековато са си мислели, че измамите се разминават! Не се разминавет! Сега Ленка ще обере всичкол Ма, на мен не ми е тъжно - на лицето й не беше исписано да е честна!

Нищо няма да излезе от тоя кьор-фишек, но ще се метне поредната опорка, че тоя път прокуратурата е покрила "далаверата".

Прокуратурата е принудена да оповести, че има пълномощията и властта да ви стъжни живота, графика на деня, да вдигне рушвета и да ви принуди да се съобразявате с нейните нужди. Следва списък.

Поредната ченгеджийска партенка!

А,ве да не би Ленчето да е Мата Хари дето ББ разправяше на германците ,че му донесла кюлчета и пачки в чекмеджето и го снимала? Ей..... не можаха да я разклрият тая Мата Хари и това е.Бая си и службите, и антитерористите и анти специалистите и антимафиотите.... гола вода са.

Аааа нема такова нещо, долна инсинуация... Наште Харвардски Херой само от Пудели с Пачки (ПП) отбират...

Важното е да не се бърза! Спокооойно, да минат тези избори, да влязат пак в сглобка , да поуправляват 100 дена без притеснения, пък отново да се разклати опасно държавата, пък да се заговори за нови избори...Кой и за къде да бърза,времето е пред нас, заплатите на всички си текат и нарастват, какво пък толкоз е станало и то преди време?Спинкай си спокойно, българино!

Ленчето от квартал Обеля се оказа с твърде семпъл интелект и напълно отстранен "тумор" на някакви си морални ценности

на всеки 3 дни - скандал. прокурори, следователи, експерти, експертизи... графични, на документи, на ментални и здравословни състояния... докато минат 3 дни. и после - следващият скандал. и така...до безкрай, без обвинения, присъди и наказани.

Колко е изпростял народа в България щом Харвардските измамници съществуват в политиката вече 3та година... Мисля, че ще е най-честно ако всеки, който клеча на центъра, за да докара тези мошеници - да си сложи отличителен белег на челото! Трябва да се знае кои са безмозъчните измежду нас.

парапети марапети арвадски мурафети

Подписите и печатите на дипломите за почтеност, които сами връчваха на себе си - предполагам, че дори и те са фалшиви. Променкаджиите са патологични лъжци и измамници.

Прокуратурата има много странно разбиране за понятието "кратки срокове"...

Аз не съм виновен-Лена ги подписа!

Удивителна работа. Дали има фалшификация или няма, това е технически въпрос. Назначава се експертиза и готово. В този конкретен случай фалшификацията е твърде зле скалъпена и си личи с просто око - има сканиран подпис, това се вижда отлично. Не е нужно да си експерт, защото фалшификацията е извършена много непохватно, аматьорската. Явно Лена и Никола не знаят, че всеки файл, бил той картинка, аудио или пидиеф има мета данни, които съдържат информация за момента на създаване на файла, но не само. Все важни детайлчета. Впрочем, има начин мета данните да се редактират, но затова е трябвало Лена поне да знае за съществуването им и да се обърне към някой, който може да свърши работата грамотно. Но да се върнем на темата - има фалшифициран подпис. Защо Кирчо, Ленчето или Никола не коментират този доказан пред цялото общество факт? Това е удивително! Хората не ги интересува кой, според някой си, бил познавал кого, не ни интересува според Кирчо кой на кого е познат или приятел или стринка, или чичо, хората ги ннтересува как ще коментират Кирчо и Лена фалшифицирането на подписи. Всичко, което в момента говорят пред обществото ще има тежест пред съда.

тези метаданни с електронен подпис ли са? на незаключен компютър...

Ако обикновен човек Бъде хванат с фалшифициране на декларации и документ , влиза в затвор да до 2 медеца ! Но тези са свещени Крави и ще ги изкарат невинни

Дори не мога и да си представя колко лениво си е чесал вълната наблюдаващият прокурор от 11 август 2023 г. насам за да не може до момента да разполага с резултатите от две- три елементарни графологически експертизи и да се знае за какво става дума. Ама, нали трябва да изкарат кинти и + отношение от горните..... заради това сме я докарали до там. Нещата са ясни!!! Нарушилите закона биват разследвани, обвинявани и осъждани без значение кой е ял филия мас и кой канадска сьомга.На маймуни ни направиха и за това сме виновни всички ние топузи малоумни,които вместо да опредеят съдбата си, се правят на махленски стратези, снимат се с непризнати арт величия и лъжат,че са готови да погинат за Родината си! Хак да ни е!

Следващата поправка в конституцията - министри могат да си бачкат и да са управители на фирми

Какво толкова има да се проверява ...като зумнеш документа около подписа се виждат точки! Това означава,че е добавен! Така става когато човек добие чувство,че е недосегаем! Не са се постарали дори да го дадат на някой грамотен за да им го направи както трябва...

До привържениците на ПП-ДБ: Вашите шефове работиха с цел да обезверят хората, да ти настроят срещу тези, които наистина работиха за влизане в Шенген и Еврозоната! Когато вдигнатият юмрук на знаете на кого се появи, в същия ден ни приеха в чакалнята на Евро зоната и се очакваше по Нова година да влезем едновременно в Шенген и Еврозоната, нямаше спънки, България не беше всивия списък на държавите в които има пране на пари, както стана при управлението на ПП през 2022 г., при управлението на международните мошеници Асен Василев и Кирил Петков и компания!

и мутресата Лена заловени този път на ФАЛШИВИЯ парапет.

Гроб се подготвят за изборите! Това Гроб е най-долната партия, която направи непоправими щети на българския манталитет. Разделят народа и го опростачават, за да засилят влиянието си.

Кой ми се из..ака в гащите?

Герберастите никога не говорят за народа и България, а за тези или онези, които са лоши, за тях.

Оказва се, че отдавна известно е било и съществуването на „СС клуба“, в който прокуратурата влезе на претърсване едва след убийството на Божанов. Имало е и данни за конкретни места, на които Нотариуса е държал архивите си с компромати, съдбата на които също е неизвестна. Установени са и конкретни данни за връзка на Нотариуса с групата на Петьо Петров – Еврото и предприемани съвместни действия за компрометиране на магистрати. Установена е промяната на ЕГН-то на Нотариуса, заличаването на криминалните му регистрации от автоматизираните информационни масиви на МВР, както и регистрирането му още през 2005 г. като „информатор“ и „доверено лице“ на МВР.   Установен е и начина на работа на Нотариуса и съдружниците му чрез използване на множество лъжесвидетели, подставени лица, адвокати и магистрати за упражняване на натиск върху магистрати, за имотни измами, както и за образуване на проверки и досъдебни производства с цел тормоз на противници. От всичко събрано ГДБОП е направила извод за наличие на организирана престъпна група за упражняване на влияние в институциите, извършване на имотни измами и други престъпления.    Какво и как е направено за проверката на всички тези данни с методите на наказателното разследване не е известно. Трябва да се направи уговорката, че се касае за първоначална информация, която към 2022 г. е събрана в ГДБОП. Тя е от естество единствено да послужи за образуване на наказателно производство, където всичко това трябва да бъде доказано със средствата на наказателния процес, за да може да бъде използвано за нечие обвинение и осъждане. На изложеното от всякакви оперативни служби винаги трябва да се гледа с необходимата доза критичност. 

Като предОбриш и вече никой не те чете:)))) Само аз се напъвам:)))) Вероятно егото е ОК, но наистина е безмислен копи пейст:)))))

На топло тази измамница!

„За разлика от председателя на ДАНС, от етични съображения спестяваме всички имена на замесените лица, освен тези, които вече са публично известни в контекста, в който са споменати в справката. Оставяме само инициалите на длъжностните лица и заличаваме всички идентификационни данни на останалите граждани. Скриваме и всяка информация, която потенциално би могла да доведе до идентифицирането на спомагали за разкритията на дейността на групата лица, за които смятаме, че биха могли да бъдат застрашени от публикацията и така да се попречи на водено с желание за успешен резултат разследване“, допълва Николай Стайков.    Какво е било известно към 2022 година?    От справката става ясно, че от поне две години на разположение на институциите са били множество данни за връзки на групата на Нотариуса с конкретни магистрати и служители на различни структури на МВР, които са му правили различни услуги.  Споменати с имена са много длъжностни лица от съдебната система и МВР, към нито едно от които не е известно да са предприети някакви институционални действия. 

Ще ни занимавате с тая проститутка ?

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Кой го е еня за кой ще гласуваш?!

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Не виждам в парламента партия, която да не ние лъгала, повечето по няколко пъти!

Колко ли ще ѝ се радват зад решетките циганките в Сливенския?!

Гарван Гарвана око вади ли!

„За разлика от председателя на ДАНС, от етични съображения спестяваме всички имена на замесените лица, освен тези, които вече са публично известни в контекста, в който са споменати в справката. Оставяме само инициалите на длъжностните лица и заличаваме всички идентификационни данни на останалите граждани. Скриваме и всяка информация, която потенциално би могла да доведе до идентифицирането на спомагали за разкритията на дейността на групата лица, за които смятаме, че биха могли да бъдат застрашени от публикацията и така да се попречи на водено с желание за успешен резултат разследване“, допълва Николай Стайков.    Какво е било известно към 2022 година?    От справката става ясно, че от поне две години на разположение на институциите са били множество данни за връзки на групата на Нотариуса с конкретни магистрати и служители на различни структури на МВР, които са му правили различни услуги.  Споменати с имена са много длъжностни лица от съдебната система и МВР, към нито едно от които не е известно да са предприети някакви институционални действия!!!!!!!!!!

юруууш на сеира. ... как ни пързалят като ни показват само констатации. бъдете сигурни, предизборно ще чуем какво ли не. В затвора никой няма да отиде и не е отишъл от всичките цървули били в този парламент 35 години. Айде, да полапаме мухите пак.

Ако някой в България все още не може да направи разлика между престъпленията и бухалките на мафията и прегрешения, нарушения или приготвени компромати за НЕУДОБНИ на мафията хора, значи е пълен идиот! Все с едни и същи номера действат…

Не може да бъде! Тази светица, Лена Парапетката да фалшифицира подписи!?!? Активно мероприятие по нареждане на Путин! :)))

Хайде, плоскоземци - давайте псевдоанализи, посипани с графен, как Кирчо аха да оправи нещата и дълбоката държава го изяде:)))))) Когато все някой ти е виновен, значи не ставаш за нищо:)))) И всеки, който работи някаква смислена работа знае тази максима:))))))))))

Ходи се снимай бе

:))))))))) Мен не ме снимат - снимат пудели, парапети, фалшиви подписи, фалшиви декларации, фалшиви обещания, фалшиви заводи за е-колички, ...:))))

Оказа се, че няма нищо по-страшно от бойкорашковщината - следващото ниво на мутробарока.

Цялата Мара втасала.. Магистрали и подпорни стени за милиарди се сринаха година след като са построени, до Лена ли опряхме ??

Ми да, всички да ходим на подпорната стена ! На бригада, прокуратурата и съда също. Какво ще се разправят Лена и Киро и Миро , и...

Коментари - Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова | Днес.dir.bg

Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова

От обвинението ще се произнесат по досъдебното производство след изготвянето на експертизи, обявиха от СРП

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява спорните документи за Кирил Петков, подписани от Лена Бориславова | Днес.dir.bg

Коментари

Ах тези ебливи пиленца на батко, ще ги .......... сладко.

Не веервай народе на празни изявления, едни пари се рекетиран отново..

Парапети, парапети, парапетии, аз ви търся по цялата Земя..

тиквата и гомновоза ще му пръднат на дедовия на Кирето.

Водят разследване, което пряко засяга Кирчу ама не го привикват на разпит... Ако беше Борисов, до сега щяха и снимки да са му направили за затвора

И КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВАТ НА-ПРОКУРАТУРАТА,ДА УСТАНОВИ,ЧЕ СА ПОДАДЕНИ-ОЧЕИЗВАДНО ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ?!?!? ЩОТО ПРИ ПОРЪЧКОВИ АКЦИИ,ДЕЙСТВАТ МНОГО БЪРЗО! ИМА ДУЗИНА СВИДЕТЕЛИ,ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ СА ПОДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ(ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО-НПК)! ЗАЩО ТРИ ГОДИНИ НЯМА ОБВИНЕНИЕ И СЪД?

продължава, докато останат трохи за разграбване.

като мине и следващата "сглобка" ще се разбързат, ако не участват и в по следващата. Е, няма как сега "потребни" са участие в следващото крадене за параван.

Наглостта, която демонстрират показва, че са повярвали, че всички в България, с изключение на тях, са овце и вярват безпрекословно в лъжите им! Тази увереност няма как да не доведе до още лъжи и измами, от елементарни по елементарни! Всичко това тепърва ще излиза! Горките идиоти!

Кирчо, Кирчо, ой на мама пак те хванаха в измама вместо чакан нов морал фалшификация с Корал вместо почести и ларви чакат те при бай Ставри вместо секс на парапета ще си булка ти напета! А и дамата с мустака вътре е със двата крака Фатме, Айше и цяла сюрия чакат в Сливен като месия!

Анбекакви глупаци сте тия дето гласувате за тия крадци и измамници, още от самото начало ни лъжат долните идиоти

Току що прочетох извадки от предвижданията за изборни резултати за момента.ПП-ДБ имат около 17%,което показва,че на тези хора не им пука дали са корумпирани или не.Или са много заблудени,или не знам какво,не мога да си го обясня.Какво трябва да стане за да повярват,че ПП-ДБ са най големите измамници идвали на власт.Надявам се прокуратурата да предяви обвинения и тогава тези хора да се осъзнаят.Проблема е,че Киро нищо не му направиха за канадското поданство въпреки решението на КС,че е нарушил Конституцията.Вижте какво казва прокуратурата: ""ще прецениме ВЪЗМОЖНОСТТА да бъдат ЕВЕНТУАЛНО привлечени "".Прекалено много условности,въпреки,че по горе казват,че са установени фалшификации на документи.Досега политик не е осъден в България.Дано за първи път да си свършат работата.

в предизборната кампания на ГЕРБ-ДПС.Ако тия спечелят изборите,това ще е краят на държавата и народа.

от канадско-американските парцали, васали, слуги, лакеи, крадци, мощеници, лъжци, обирджии

Супер необходимо е на първо време!

Това Ленче е много добро за мандръсване в панделата !

ПП заприлича на евтин турски сериал. Подправени подписи, двойно гражданство, плажове, парапети, Паши, далавери, контрабанда, пици с кристали, сауни, пудели, пачки спари, политически чадъри. Интригата става все по-заплетена. Какво ли предстои да видим още до края на сериала? Има ли още някой да не е разбрал какви измамници и мошеници са "продължаващите промяната"? За тия боклуци ли пак ще гласувате??

забравил ли си, че дебилите по нашенско са повече от 90 процента.

Не слагайте Киро и Лена в една килия че на Миро му писна да гледа чужди деца!

Малииии, ма те много лековато са си мислели, че измамите се разминават! Не се разминавет! Сега Ленка ще обере всичкол Ма, на мен не ми е тъжно - на лицето й не беше исписано да е честна!

Нищо няма да излезе от тоя кьор-фишек, но ще се метне поредната опорка, че тоя път прокуратурата е покрила "далаверата".

Прокуратурата е принудена да оповести, че има пълномощията и властта да ви стъжни живота, графика на деня, да вдигне рушвета и да ви принуди да се съобразявате с нейните нужди. Следва списък.

Поредната ченгеджийска партенка!

А,ве да не би Ленчето да е Мата Хари дето ББ разправяше на германците ,че му донесла кюлчета и пачки в чекмеджето и го снимала? Ей..... не можаха да я разклрият тая Мата Хари и това е.Бая си и службите, и антитерористите и анти специалистите и антимафиотите.... гола вода са.

Аааа нема такова нещо, долна инсинуация... Наште Харвардски Херой само от Пудели с Пачки (ПП) отбират...

Важното е да не се бърза! Спокооойно, да минат тези избори, да влязат пак в сглобка , да поуправляват 100 дена без притеснения, пък отново да се разклати опасно държавата, пък да се заговори за нови избори...Кой и за къде да бърза,времето е пред нас, заплатите на всички си текат и нарастват, какво пък толкоз е станало и то преди време?Спинкай си спокойно, българино!

Ленчето от квартал Обеля се оказа с твърде семпъл интелект и напълно отстранен "тумор" на някакви си морални ценности

на всеки 3 дни - скандал. прокурори, следователи, експерти, експертизи... графични, на документи, на ментални и здравословни състояния... докато минат 3 дни. и после - следващият скандал. и така...до безкрай, без обвинения, присъди и наказани.

Колко е изпростял народа в България щом Харвардските измамници съществуват в политиката вече 3та година... Мисля, че ще е най-честно ако всеки, който клеча на центъра, за да докара тези мошеници - да си сложи отличителен белег на челото! Трябва да се знае кои са безмозъчните измежду нас.

парапети марапети арвадски мурафети

Подписите и печатите на дипломите за почтеност, които сами връчваха на себе си - предполагам, че дори и те са фалшиви. Променкаджиите са патологични лъжци и измамници.

Прокуратурата има много странно разбиране за понятието "кратки срокове"...

Аз не съм виновен-Лена ги подписа!

Удивителна работа. Дали има фалшификация или няма, това е технически въпрос. Назначава се експертиза и готово. В този конкретен случай фалшификацията е твърде зле скалъпена и си личи с просто око - има сканиран подпис, това се вижда отлично. Не е нужно да си експерт, защото фалшификацията е извършена много непохватно, аматьорската. Явно Лена и Никола не знаят, че всеки файл, бил той картинка, аудио или пидиеф има мета данни, които съдържат информация за момента на създаване на файла, но не само. Все важни детайлчета. Впрочем, има начин мета данните да се редактират, но затова е трябвало Лена поне да знае за съществуването им и да се обърне към някой, който може да свърши работата грамотно. Но да се върнем на темата - има фалшифициран подпис. Защо Кирчо, Ленчето или Никола не коментират този доказан пред цялото общество факт? Това е удивително! Хората не ги интересува кой, според някой си, бил познавал кого, не ни интересува според Кирчо кой на кого е познат или приятел или стринка, или чичо, хората ги ннтересува как ще коментират Кирчо и Лена фалшифицирането на подписи. Всичко, което в момента говорят пред обществото ще има тежест пред съда.

тези метаданни с електронен подпис ли са? на незаключен компютър...

Ако обикновен човек Бъде хванат с фалшифициране на декларации и документ , влиза в затвор да до 2 медеца ! Но тези са свещени Крави и ще ги изкарат невинни

Дори не мога и да си представя колко лениво си е чесал вълната наблюдаващият прокурор от 11 август 2023 г. насам за да не може до момента да разполага с резултатите от две- три елементарни графологически експертизи и да се знае за какво става дума. Ама, нали трябва да изкарат кинти и + отношение от горните..... заради това сме я докарали до там. Нещата са ясни!!! Нарушилите закона биват разследвани, обвинявани и осъждани без значение кой е ял филия мас и кой канадска сьомга.На маймуни ни направиха и за това сме виновни всички ние топузи малоумни,които вместо да опредеят съдбата си, се правят на махленски стратези, снимат се с непризнати арт величия и лъжат,че са готови да погинат за Родината си! Хак да ни е!

Следващата поправка в конституцията - министри могат да си бачкат и да са управители на фирми

Какво толкова има да се проверява ...като зумнеш документа около подписа се виждат точки! Това означава,че е добавен! Така става когато човек добие чувство,че е недосегаем! Не са се постарали дори да го дадат на някой грамотен за да им го направи както трябва...

До привържениците на ПП-ДБ: Вашите шефове работиха с цел да обезверят хората, да ти настроят срещу тези, които наистина работиха за влизане в Шенген и Еврозоната! Когато вдигнатият юмрук на знаете на кого се появи, в същия ден ни приеха в чакалнята на Евро зоната и се очакваше по Нова година да влезем едновременно в Шенген и Еврозоната, нямаше спънки, България не беше всивия списък на държавите в които има пране на пари, както стана при управлението на ПП през 2022 г., при управлението на международните мошеници Асен Василев и Кирил Петков и компания!

и мутресата Лена заловени този път на ФАЛШИВИЯ парапет.

Гроб се подготвят за изборите! Това Гроб е най-долната партия, която направи непоправими щети на българския манталитет. Разделят народа и го опростачават, за да засилят влиянието си.

Кой ми се из..ака в гащите?

Герберастите никога не говорят за народа и България, а за тези или онези, които са лоши, за тях.

Оказва се, че отдавна известно е било и съществуването на „СС клуба“, в който прокуратурата влезе на претърсване едва след убийството на Божанов. Имало е и данни за конкретни места, на които Нотариуса е държал архивите си с компромати, съдбата на които също е неизвестна. Установени са и конкретни данни за връзка на Нотариуса с групата на Петьо Петров – Еврото и предприемани съвместни действия за компрометиране на магистрати. Установена е промяната на ЕГН-то на Нотариуса, заличаването на криминалните му регистрации от автоматизираните информационни масиви на МВР, както и регистрирането му още през 2005 г. като „информатор“ и „доверено лице“ на МВР.   Установен е и начина на работа на Нотариуса и съдружниците му чрез използване на множество лъжесвидетели, подставени лица, адвокати и магистрати за упражняване на натиск върху магистрати, за имотни измами, както и за образуване на проверки и досъдебни производства с цел тормоз на противници. От всичко събрано ГДБОП е направила извод за наличие на организирана престъпна група за упражняване на влияние в институциите, извършване на имотни измами и други престъпления.    Какво и как е направено за проверката на всички тези данни с методите на наказателното разследване не е известно. Трябва да се направи уговорката, че се касае за първоначална информация, която към 2022 г. е събрана в ГДБОП. Тя е от естество единствено да послужи за образуване на наказателно производство, където всичко това трябва да бъде доказано със средствата на наказателния процес, за да може да бъде използвано за нечие обвинение и осъждане. На изложеното от всякакви оперативни служби винаги трябва да се гледа с необходимата доза критичност. 

Като предОбриш и вече никой не те чете:)))) Само аз се напъвам:)))) Вероятно егото е ОК, но наистина е безмислен копи пейст:)))))

На топло тази измамница!

„За разлика от председателя на ДАНС, от етични съображения спестяваме всички имена на замесените лица, освен тези, които вече са публично известни в контекста, в който са споменати в справката. Оставяме само инициалите на длъжностните лица и заличаваме всички идентификационни данни на останалите граждани. Скриваме и всяка информация, която потенциално би могла да доведе до идентифицирането на спомагали за разкритията на дейността на групата лица, за които смятаме, че биха могли да бъдат застрашени от публикацията и така да се попречи на водено с желание за успешен резултат разследване“, допълва Николай Стайков.    Какво е било известно към 2022 година?    От справката става ясно, че от поне две години на разположение на институциите са били множество данни за връзки на групата на Нотариуса с конкретни магистрати и служители на различни структури на МВР, които са му правили различни услуги.  Споменати с имена са много длъжностни лица от съдебната система и МВР, към нито едно от които не е известно да са предприети някакви институционални действия. 

Ще ни занимавате с тая проститутка ?

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Кой го е еня за кой ще гласуваш?!

Сглобката е мръсно родена! ПП ДБ получиха доверие от хората.... ...за да Махнат и Накажат Мафията ГЕРБ и ДПС!!! За това се родиха затова президента ги подкрепи тогава,затова аз гласувах за ППДБ!! Веднага след изборите ,лични инструкции в Посолството на Борисов,Кирил Петков и Пеевски/Доган ...и Воала...Смъртните врагове станаха Коалиция с Правителство!!? ... Сега тези чужди прислужници ни готвят същата Измама! Гласувайте за Други партии...Сглобката ни излъга няколко пъти!

Не виждам в парламента партия, която да не ние лъгала, повечето по няколко пъти!

Колко ли ще ѝ се радват зад решетките циганките в Сливенския?!

Гарван Гарвана око вади ли!

„За разлика от председателя на ДАНС, от етични съображения спестяваме всички имена на замесените лица, освен тези, които вече са публично известни в контекста, в който са споменати в справката. Оставяме само инициалите на длъжностните лица и заличаваме всички идентификационни данни на останалите граждани. Скриваме и всяка информация, която потенциално би могла да доведе до идентифицирането на спомагали за разкритията на дейността на групата лица, за които смятаме, че биха могли да бъдат застрашени от публикацията и така да се попречи на водено с желание за успешен резултат разследване“, допълва Николай Стайков.    Какво е било известно към 2022 година?    От справката става ясно, че от поне две години на разположение на институциите са били множество данни за връзки на групата на Нотариуса с конкретни магистрати и служители на различни структури на МВР, които са му правили различни услуги.  Споменати с имена са много длъжностни лица от съдебната система и МВР, към нито едно от които не е известно да са предприети някакви институционални действия!!!!!!!!!!

юруууш на сеира. ... как ни пързалят като ни показват само констатации. бъдете сигурни, предизборно ще чуем какво ли не. В затвора никой няма да отиде и не е отишъл от всичките цървули били в този парламент 35 години. Айде, да полапаме мухите пак.

Ако някой в България все още не може да направи разлика между престъпленията и бухалките на мафията и прегрешения, нарушения или приготвени компромати за НЕУДОБНИ на мафията хора, значи е пълен идиот! Все с едни и същи номера действат…

Не може да бъде! Тази светица, Лена Парапетката да фалшифицира подписи!?!? Активно мероприятие по нареждане на Путин! :)))

Хайде, плоскоземци - давайте псевдоанализи, посипани с графен, как Кирчо аха да оправи нещата и дълбоката държава го изяде:)))))) Когато все някой ти е виновен, значи не ставаш за нищо:)))) И всеки, който работи някаква смислена работа знае тази максима:))))))))))

Ходи се снимай бе

:))))))))) Мен не ме снимат - снимат пудели, парапети, фалшиви подписи, фалшиви декларации, фалшиви обещания, фалшиви заводи за е-колички, ...:))))

Оказа се, че няма нищо по-страшно от бойкорашковщината - следващото ниво на мутробарока.

Цялата Мара втасала.. Магистрали и подпорни стени за милиарди се сринаха година след като са построени, до Лена ли опряхме ??

Ми да, всички да ходим на подпорната стена ! На бригада, прокуратурата и съда също. Какво ще се разправят Лена и Киро и Миро , и...