Трета бустерна доза ваксина срещу COVID-19 си поставиха днес Делян Пеевски и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Заедно с тях в УМБАЛ "Софиямед" се имунизираха кметът на Белица Радослав Ревански, председателят на младежката организация в Благоевград Ибраим Зайденов и Максим Тачев - член на общинската организация на движението в Белица, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

"Даваме личен пример с дела, а не просто с думи. Категорично подкрепяме ваксинацията. Това е единственият начин да се преборим с общия враг - коронавируса, за да може да предпазим близките си, държавата да функционира нормално, а икономиката да влезе в нормалния си ритъм и да се развива", заяви Делян Пеевски.

Той призова всеки да последва примера им и да се ваксинира, за да предпази от страшната зараза семейството и Родината.

Пеевски подчерта, че ваксинацията на този етап е единственото средство, което може да спре вируса.

"Ние сме на различна възраст, но това е без значение, тъй като вирусът покосява всички, независимо от възрастта, а ваксините могат да предпазят всеки и да спасят безценни човешки животи", посочи пък от своя страна Йордан Цонев, който също призова гражданите на държавата да направят всичко необходимо, за да може бързо да се върнем към нормалния си живот от времената преди пандемията.

Снимка: Пресцентър на ДПС

Снимка: Пресцентър на ДПС