Направих снимка за доказателство на нарушението и те скочиха да ме бият. Това разказва Методи Колев - общинският служител от Разлог, който беше пребит от трима дървосекачи, хванати на местопрестъплението.

"След направената снимка този, който режеше дърва, скочи и започна да ме дърпа. Към него се присъедини втори. Опитваха се да ме бутнат на земята, за да падна. Аз се пазех, не исках да падна, за да не стане по-лошо. След което трети, който беше инвалид с една ръка, беше взел дърво и започна да ме налага по главата", споделя Методи Колев пред NOVA.

Непознатите повалили Колев за секунди, а след това ударите продължили.

"Аз просто не можех да се пазя от всичките. С едната ръка държах единия, който се опитваше да ме бутне, с другата се пазех, за да не ме удря с дървото по главата, поне да ме удря по ръката. След това паднах, поритаха ме малко два три пъти и се разотидоха", казва той.

Колев е в болница с комоцио. В квартал "Изток" са категорични, че съкварталците им са невинни, а агресията дошла от общинския служител. Методи Колев е категоричен, че ще съди побойниците си.

От полицията съобщиха, че след побоя над общинския служител са задържани двама мъже от квартал "Изток". Впоследствие те са били освободени. В ареста сега е мъжът, когото Колев обвинява, че го е нападнал с дърво.