Какво се случи до този час?

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов обяви, че "нито ще търсят, нито ще приемат подкрепа за политическо правителство, формирано по политическата логика". По думите му идеята не е една сила да излъчва собствен кабинет без подкрепа за него. "Представете си го като служебен кабинет, който не е излъчен от президента", обясни Иванов вижданията си за третия мандат.

Лекарката от единия екип на Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, пристигнал на мястото на катастрофата, в която загина 3-годишно дете, е дала положителна проба за алкохол. Това съобщиха за Dir.bg от Областната дирекция на МВР.

Българският тенисист Адриан Андреев продължава да впечатлява в квалификациите на Australian Open след победа с 6:4, 6:1 над Юрий Родионов във втория кръг. 21-годишният ни талант дебютира в пресявките на турнир от Големия шлем, а вече е само на крачка от основната схема.

"Няма значение пол, раса, вероизповедание, това са хора, станали жертва на небрежността на някого" - чуйте в обедните Podcast новини още от знаковите коментари по днешния ни въпрос: "Подкрепяте ли размяна на сменените бебета без намеса на държавата?"

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни вSpotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко?

Германия окончателно се сбогува с телефонните кабини. Причината е, че те стават все по-непопулярни, а поддръжката им изисква все повече средства. Чуйте повече в обедния новинарски Podcast. 

А какво ще кажете за това?

Подкрепяте ли размяна на сменените бебета без намеса на държавата? ви питахме днес. До този момент превес има отговорът: "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.