Коментари - Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри | Днес.dir.bg

Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри

По повод Деня на Европа от 10.00 часа пред сградата на Президентската институция на тържествена церемония ще бъде издигнато знамето на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри | Днес.dir.bg

Коментари

Знамето на Ес, аз лично съм го горил публично, с група приятели на един футболен мач, нека да ме осъдят от Ес за това, че съм си защитил Националния Български интерес ! Знамето на Ес, тепърва за в бъдеще ще има да гори много !

А, защо не поднасят цветя на паметника на Червената армия? Тя освободи Европа от нацистите и даде милиони жертви. Не помните ли, господин президент и управляващи? Защото ние помним и ви теглим майните.

9-ти май- ден на победата над хитлерофашизма !Честит празник!! Вечна памет на милионите загинали във войната ! А Европа ....по разединена от всякога и отново страната предизвикала световните войни през 20 век диктува ...

Фак ЕС ! Фак НАТО ! Слава России !

Явно, че Радев няма по- важни и сериозни задачи за решаване щом се появява само да раздава медали или да гледа вдигането на знаме.

Абе какъв "Ден на Европа", бе? Всъщност датата 9 Май 1945 г. символизира точно обратното - разделението на Европа между Сталин, Рузвелт и Чърчил на "Източна" и "Западна", за близо половин век. Апропо, тя Европа си беше 100% обединена още преди това от един австриец с мустаци. Обаче на СССР, САЩ и Великобритания не им изнасяше. Затова англосаксонците ни сложиха под болшевишкия ботуш за близо 50 години.

Подготвя се нов национален протест на 11 май от 17:00 часа пред сградата на Народното събрание. Мотото на протеста е Да защитим Референдума! Аз съм Слави! Един от многото! Един от организаторите на протеста е Атанас Калев, който е създател на най-голямата Фейсбук общност у нас Национален Протест срещу безобразията в България. Той заяви, че иска да знае: Защо, Субсидиите на Партиите все още са 11 лева за глас? Защо, Изборите не са Мажоритарни в два тура с абсолютно мнозинство, в 240 избирателни района, с право на кандидатите да се кандидатират само в един избирателен район? Защо, махнаха въпроса за намаляването на броя на депутатите на 120? Организаторите на протеста очакват да се включат будни граждани не само от София, но и от цялата страна.

брато не си в час тука темата е друга котенце

Как стои въпроса с прическите??Трябва ли да сме нула номер,бръснати глави,евентуално крака?? Там сме само да не вали дъжд и ако има някой да ни държи чадъра,както го правят на Слави!!

Та нали въпроса с референдума е решен? Нали гласувахме с "не", защо да протестираме като стана това което искахме. При такива гласувания винаги има две страни, доволни и недоволни от резултата. Приемете резултата такъв какъвто е !!!

Днес, 8 май 2042 г., премиерът на Великобритания Садик Хан пристигна в Париж на среща с президента на Франция Мобуто Лимпопо. Утре към тях ще се присъедини канцлерът на Германия Ахмед Йозал. Заедно ще обсъдят развитието на Европейския съюз и по-дълбоката интеграция. Ще говорят също за борбата с християнския фундаментализъм и с терористичната мрежа "Християнска държава"... За вас от Париж предаде стажант-репортерът Добри Божилов...

мечти савецки

Забрави да допълниш: И тримата лидери ще се срещнат последователно с императора на Русия-Исламбек Кадиров.Ще има и разговори и с външния министър Моше Коен. След това европейските лидери ще продължат на изток.Там ще се срещнат с мин.председателят на Автономна република Северна Манджурия-Дън Сяо!!Ще въде обсъдена свободата и правото на език,обичаи на 10% руско малцинство в Автономията!!

Днес някои хора искат да празнуват. Русофилите празнуват ден на победата. Остат си само с тия спомни, мислят че още е 1945 г. Не виждат че СССР вече го няма. Другата част на запад празува някакъв ден на ЕВропа. Мислят че живеят някъде през 60-70 години на миналия век. Не виждят че изчезват физически от много модерен начин на живот. Молят се отчаяно на всякаква паплач от трети страни да дойде. Тая паплач изобщо не знае какъв празник е днес и не иска да знае. Така че и на изток и на запад Европа е умряла.

ТУК 3 ГОДИНИ 3 ВЪПРОСА, ЗА ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ НЕ МИНАВАТ, А МИ ГОВОРИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ, ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА !

Честит ден на Европа. Да живее ЕС! Слава на цар Борис III -обединител!!! Да живее свободна европейска България !!!

ДА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК В БЪЛГАРИЯ, В МОСКВА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, НЕ Е КАТО ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ЛУД ШОФИОР НА БАЙ ТОДАР !

СССР, не съществува от 28 години, вие НОРМАЛНИ ли сте, а и не мога да разбера, защо свързвате СССР с Русия, когато СА две коренно различни нехста.....Знаете ли една приятелка се върна от Москва наскоро, беше там за 6 месеца и каза, когато споменала че е Българка, и казали да се чувства, като у дома си ! Там Българите са приемани с привилегия спрямо другите етноси, които не са малко ! Думите им били, че България за тях е братска страна Славянска .....А тя ми каза, че била приета все едно си е била в България ! Ама една шепа геичта тук -пишат за Москва, неща без да знаят нищо за Москва и Русия, само Москва е 20 млн град и има по-голяма демокрация от тук в България ! Всeки говори за Русия, ама нищо не знае за Русия !

дреме ми ква е масква а славянското братсво да си го заврат...

"ника" ти отговаря напълно!!!

Единственото което ми се върти в главата е че днес е подписана КАПИТУЛАЦИЯТА на ГЕРМАНИЯ която реши да обедини Европа чрез войни под диктовката на Родшилд и кралицата майка а сега същата тази ГЕРМАНИЯ пак под диктовката на същите тези хора решават да ви обединяват с икономически средства но Британия си направи мюзувирлъка и направи брекзита овреме. Внимавайте и вие "демократи" да не си направят и ционистчетата мюзувирлъка с вас и после да плачете на чужди порти. А що се касае до знамето, то дванадесетте звезди са взети от ОРЕОЛА на католичката дева Мария или светата муренета на Испания. Така че много се залъгвате че някой ви бръсне за слива. На ционистите демек онези озарени от светлината им трябват хора с робско мислене.

по-добре беден при богатите отколкото богат в гетото

Такива като теб са навсякъде бедни.

В гъза ти!!

за тва ли русия е такава смрад ха ха ха

Денат на победата над Фашизма!

КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОЗИ МИР? В СИРИЯ, АФГАНИСТАН, ИРАК, КИПЪР, УКРАЙНА, А СЕГА И В МАКЕДОНИЯ? КЪДЕ БЕ ПЕДРО ------ЕС, СЪЗДАВАЛ МИР, ВИЦА НЕ НА ГОДИНАТА, А НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО

в Европа

УКРАЙНА ДА НЕ Е В АВСТРАЛИЯ, НЕ БЕШЕ ЛИ В ЕВРОПА, А МАКЕДОНИЯ, КЪДЕ БЕШЕ? ИДИОТ TTTTTTTTT

И европейците са отвратени от eu.

тъй ли, пък аз да не знам

Защо празникът деня на Европа не е почивен ден? Българина няма да приеме този празник докато не стане почивен ден.

ти почиваш ли или работиш в момента

ЧЕСТИТ 9-ти СЕПТЕМВРИ , ДЕН НА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!! ШАПКИ ДОЛУ , БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТУШКИ !!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА , ВЕЧНА СЛАВА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ !!!!!!!!!!!!!!ЧАКАМЕ СССР- 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕСТИТ 9 МАЙ СПАСИЛ БЪЛГАРИЯ ОТ ТРЕТА НАЦ. КАТАСТРОФА !!!!!!!!!!!ДЕН ПОБЕДАЙ !!!!!!!!!!!

Къде е сега Германия Къде сесесере

Ес и знамето му , не е нито европа, нито европейско знаме, то е просто един олигархичен парцал ма една престъпна организация ! Това трябва да се научите да не го бъркате !

Или с други думи всички вътрешни на ДИРа и пищещите от тяхно име коментари с откраднати никове са ПЕДЕРАСИ

Днес е Денят на Европа, отбелязван от всички цивилизовани европейци. Това е ден, на който се отбелязва единението на Европа, на народите на Европа. Благодарение на това обединяване вече повече от 70 години в Европа няма Голяма(Световна) война! Какво по хубаво от това? Никога в Европа не е имало толкова продължителен мир! И благодарение на Обединена Европа в ЕС, това ще продължи! Народите на Европа искат мир! В същото време, на същият този ден, една огромна по територия империя, но дребна духовно, преживяваща само от грабежи на природните богатства, принадлежащи на завладяните от нея народи на Азия, ще проведе военен парад пред мумията на един от най-големите масови убийци, който историята познава! Най-големият масов убиец, поставил началото на низ от кървави години, през които там са отнети по най-зверски начин милиони животи на собствените им граждани! МИЛИОНИ!!!! Възможно е този ежегоден военен парад да е някакъв ритуал, организиран от вече десетилетия управляващата болшевишко-комуноидна хунта! Чрез този парад може би се цели да бъде внушено на собствените им роби чувство на някакво измамно величие, както и да се дрънка оръжие, заплашвайки останалият свят! И все пак, днес е Денят на Европа! Днес ще звучи "Одата на радостта", а не призивни песни за война и военни маршове! Хората ще пеят, ще се радват, ще благодарят за Божията благодат, а няма да бъдат нахъсвани с бойни маршове и дрънкане на военно желязо! Да пребъде Европейският Съюз! Нека Господ е с нас!

Деня на Европа си го празнувай 5огато си искаш, днес се празнува Деня на победата. Честит празник.

Отиди си на темата има я : "С военни паради и концерти Русия отбелязва Деня на Победата" Не се плюнчи тука ,дето не ти е мястото.

Можеш да празнуваш каквото си искаш! В ЕС се празнува Денят на Европа! В азиатска Россия си празнувате някакъв си ваш "День Победы". Организирате си ритуални военни паради пред мумията на най-масовият убиец. Пеете си някакви "патриотични" военни маршове, показвате оръжия за война! Мечтаете си за нови войни! Празнувате убийствата, които извършвате в Украйна, Сирия, Кавказ... Ами празнувайте си! Никой не ви пречи, но, моля, не пречете на останалите, на нормалните народи! Стойте си там, в лепрозория и се самоизяждайте!

ЗА 60 ГОДИНИ, СТАНАХА НАД 60 ВОЙНИ ПО-ЦЯЛ СВЯТ- В МОМЕНТА, БАЛКАНИТЕ ПЛАМНАХА С ИСКАНЕТО НА ЕС И АМЕРИКА ЗА СМЯНА НА ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ, КОЯТО Я ГОТВЯТ ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ ЗА АЛБАНСКА ТЕРИТОРИЯ -ВАНГА ГО ПРЕДСКАЗА, ЧЕ ОТ НАЙ-МАЛКАТА СТРАНА НА БАЛКАНИТЕ ЩЕ ПЛАМНЕ ВОЙНАТА !

Кво се прайш на изкакул бе мурзи? Европа живее в мир и благоденствие вече повече от 70 години! Знаем, че това дразни и не се харесва на Дивата Орда, но това е! Обединена Европа иска да живее в мир!

Ти си едно зомбипеерас от диръ.

Вие, мурзичките, сте болни хора. Само конспирации и заговори ви се привиждат :)))))))

Днес Европа-люлката на цивилизацията празнува отхвърлянето на национал-социализма и поемането на градивна и просперираща ,мирна политика ! Честит ден на Европа ,на всички Европейци ! А за останалите напомням, че годишнината от капитулацията на нацистка Германия беше вчера и ако нещо не им допада да си спамят по руски сайтове.

Капитулация се подписва от победител и победен, а на 8 ми май го е нямало победителя.

Кой по-точно победител -пушечното месо или спонсорите ? :}

Сталин извърши две съществени грешки - показа на Иван Европа и на Европа Иван ! След завземането на Берлин , много съветски бойци са се разписали по стените на Райхстага . Но най -запомнящият се надпис оставил някой си Сидоров . За него пише Николай Никулин в своята книга " Спомени от войната " " Най - добрият автограф , който аз видях на Райхстага , се намираше на цокъла на статуята на Великият курфюрист . Там имаше бронзова плоча с имената и родословието на всички велики германци - Гьоте , Шилер , Вагнер , Шлифен и други, тя беше дебело подчертана с тебешир и отдолу беше написано следващото : " Е.ал съм ви всичките " Сидоров !

Я люблю смерть, кровь...

Я тоже люблю...

Е П М !!!!!!!!!!

Пълен объркване в София. В 8.30ч. още не знаят какво ще им разрешат да празнуват. Засега ще вдигат знамето но защо днес и защо това натрапено ни чуждо за нас знаме никои не смее да пита.

Тези знаменца на снимката, където сте ги изтипосали, си заврете дръжките там, където слънце не изгрява, подгъзурници!!Що не сложите снимка на знамето на Райхстага, 1945 год., щото шубе, нали, ами то не се е случвало...Жалки нещастници!!!

Извинявам се за всичките убийства които направихме с друг мой - Хитлер

ЕПМ

В сложната тогава за целия свят обстановка, е добре е да се споменат изключително удачните действия на правителството на България и цар Борис III обявен за цар-обединител. Поклон !!!

Още от днес баджаковата ДЖурналистика у нас, надупена на грантове и евроатлантически управляващи, льотчици, тикви и лоени топки, обявяват тържествено /и само!/, че 9 май бил денят на Европа. Ало, баджак джурналята, Ден на Победата е, не на Европа. Защото тая Европа, от която щавите само кинти, нямаше да я има, ако не беше Русия! На колене. И шапки долу! И за вас се отнася, колкото и да сте незначителни и жалки в медийното пространство, пишман "журналисти", дръжки на микрофони сте, вие, нещастници!!!

Дирници, блокирайте го този ненормалник най-после.

А жертвите на тъй наречената демокрация у нас,както и в бившия соц.лагер броил ли си ги?Май никак не са малко.Ние бяхме почти 9 милиона през 1989 г.,а сега сме някъде към 5-6 милиона.Една част от хората измряха,а друга част избяга от хубавия живот у нас,нали така?

Бъркаш нещата, едното се нарича насилствена смърт, а другото свободна воля!

Госпожи и господа, нали сте много принципни, озаптете този ненормалник, ако обиждаше Тръмп и скъпият Ви ЕС, да сте го изтрили, но понеже е Русия и Путин-може!!Друго от Вас какво да очакваме, винаги верни на банкянският пръв партиен и държавен ръководител, верни на САЩ и ЕС!!!Жалки и смешни сте, както винаги, вчера къртихте мивки с тъпото си заглавие за Спартана....

СЛАВА , ВЕЧНА СЛАВА БРАТУШКИ !!!!!!!!!!!!!!!

Прибирай се в стаята си, цървул, че е време за визитация!!

Честит празник на всички!

САНИТАРИТЕ , БЪРЗОО , СПЕШЕН СЛУЧАЙ ЗА ЛУДНИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!

Германия сега е жалка картинка и подобие на държава с онази дърта тьотка начело!!Васал на САЩ, пълна с чалми и шалвари, турчуля и каквито се сетиш, ей, там е Германия, глупако!!!

А нещо да се споменава за това, че България е дала над 35 000 жертви войници и офицери за победата над нацистка Германия през Втората световна война. Почти толкова са и останали инвалиди от тази война. Малко ли синове и бащи български са загинали за този ден, та не смеят да ги споменат. Благодарение на тези жертви не е откъсната и педя земя от България. От мен - поклон пред паметта им. А на политиците ни - маййй им.

Срам ги е да го споменат, включително и този, големият Президент, който простата Корнелия ни натресе, има ли нещо по-нормално от това, да споменеш за приноса на България и жертвите, но не, краварският възпитаник ще си замълчи, бъзливеца нещастен, щото от ул."Козяк" ще му набият канчето!!Подлоги нещастни!!

Илияна Йотова предупреди Радев: Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.

А ти къде си, ненормалнико, в Карлуково?Озаптете тоя изрод, бе дираджии, това, че лиже задника на Бойко Борисов ежедневно, трябва ли да го търпим, но понеже и вие сте там, затова му четем простотиите....

Прав си и в БГ е така, я банкянският комунист какви ги върши, подлага се и на изнток и на запад...

Ще те шибам отзад, че мутрата ти е много грозна, краварско-герберастки смрадливец!!

Не комунизма а капитализма ви прави такива. За шепа стотинки и майките си ще продадете.

Днес е Деня на победата, празнувай бе Кончита.

Сталин е герой от ВСВ а Хитлер е един престъпник и масов убиец.

Лошо а, комунизма беше на път да унищожи капитализма.

Ненормално добиче си ти!!Да живее Боко и ГЕРБ!!

Да го духаш, гербераст, мъка ви е обзела днес, голяма мъка, нали, защото Русия на пияницата Елцин възкрасна като Феникс от пепелта и става все по-могъща, ред сълзи, ред сополи!!!

Прав си!!А банкянският виден комунист и настоящият министър на правосъдието, те, къде, в Бухенвалд ли, ненормалнико!?

Коментари - Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри | Днес.dir.bg

Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри

По повод Деня на Европа от 10.00 часа пред сградата на Президентската институция на тържествена церемония ще бъде издигнато знамето на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Издигат знамето на Европа пред Радев, Главчев, министри | Днес.dir.bg

Коментари

Знамето на Ес, аз лично съм го горил публично, с група приятели на един футболен мач, нека да ме осъдят от Ес за това, че съм си защитил Националния Български интерес ! Знамето на Ес, тепърва за в бъдеще ще има да гори много !

А, защо не поднасят цветя на паметника на Червената армия? Тя освободи Европа от нацистите и даде милиони жертви. Не помните ли, господин президент и управляващи? Защото ние помним и ви теглим майните.

9-ти май- ден на победата над хитлерофашизма !Честит празник!! Вечна памет на милионите загинали във войната ! А Европа ....по разединена от всякога и отново страната предизвикала световните войни през 20 век диктува ...

Фак ЕС ! Фак НАТО ! Слава России !

Явно, че Радев няма по- важни и сериозни задачи за решаване щом се появява само да раздава медали или да гледа вдигането на знаме.

Абе какъв "Ден на Европа", бе? Всъщност датата 9 Май 1945 г. символизира точно обратното - разделението на Европа между Сталин, Рузвелт и Чърчил на "Източна" и "Западна", за близо половин век. Апропо, тя Европа си беше 100% обединена още преди това от един австриец с мустаци. Обаче на СССР, САЩ и Великобритания не им изнасяше. Затова англосаксонците ни сложиха под болшевишкия ботуш за близо 50 години.

Подготвя се нов национален протест на 11 май от 17:00 часа пред сградата на Народното събрание. Мотото на протеста е Да защитим Референдума! Аз съм Слави! Един от многото! Един от организаторите на протеста е Атанас Калев, който е създател на най-голямата Фейсбук общност у нас Национален Протест срещу безобразията в България. Той заяви, че иска да знае: Защо, Субсидиите на Партиите все още са 11 лева за глас? Защо, Изборите не са Мажоритарни в два тура с абсолютно мнозинство, в 240 избирателни района, с право на кандидатите да се кандидатират само в един избирателен район? Защо, махнаха въпроса за намаляването на броя на депутатите на 120? Организаторите на протеста очакват да се включат будни граждани не само от София, но и от цялата страна.

брато не си в час тука темата е друга котенце

Как стои въпроса с прическите??Трябва ли да сме нула номер,бръснати глави,евентуално крака?? Там сме само да не вали дъжд и ако има някой да ни държи чадъра,както го правят на Слави!!

Та нали въпроса с референдума е решен? Нали гласувахме с "не", защо да протестираме като стана това което искахме. При такива гласувания винаги има две страни, доволни и недоволни от резултата. Приемете резултата такъв какъвто е !!!

Днес, 8 май 2042 г., премиерът на Великобритания Садик Хан пристигна в Париж на среща с президента на Франция Мобуто Лимпопо. Утре към тях ще се присъедини канцлерът на Германия Ахмед Йозал. Заедно ще обсъдят развитието на Европейския съюз и по-дълбоката интеграция. Ще говорят също за борбата с християнския фундаментализъм и с терористичната мрежа "Християнска държава"... За вас от Париж предаде стажант-репортерът Добри Божилов...

мечти савецки

Забрави да допълниш: И тримата лидери ще се срещнат последователно с императора на Русия-Исламбек Кадиров.Ще има и разговори и с външния министър Моше Коен. След това европейските лидери ще продължат на изток.Там ще се срещнат с мин.председателят на Автономна република Северна Манджурия-Дън Сяо!!Ще въде обсъдена свободата и правото на език,обичаи на 10% руско малцинство в Автономията!!

Днес някои хора искат да празнуват. Русофилите празнуват ден на победата. Остат си само с тия спомни, мислят че още е 1945 г. Не виждат че СССР вече го няма. Другата част на запад празува някакъв ден на ЕВропа. Мислят че живеят някъде през 60-70 години на миналия век. Не виждят че изчезват физически от много модерен начин на живот. Молят се отчаяно на всякаква паплач от трети страни да дойде. Тая паплач изобщо не знае какъв празник е днес и не иска да знае. Така че и на изток и на запад Европа е умряла.

ТУК 3 ГОДИНИ 3 ВЪПРОСА, ЗА ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ НЕ МИНАВАТ, А МИ ГОВОРИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ, ПОЖАРНИКАРЯ ОТ БАНКЯ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА !

Честит ден на Европа. Да живее ЕС! Слава на цар Борис III -обединител!!! Да живее свободна европейска България !!!

ДА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК В БЪЛГАРИЯ, В МОСКВА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, НЕ Е КАТО ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ЛУД ШОФИОР НА БАЙ ТОДАР !

СССР, не съществува от 28 години, вие НОРМАЛНИ ли сте, а и не мога да разбера, защо свързвате СССР с Русия, когато СА две коренно различни нехста.....Знаете ли една приятелка се върна от Москва наскоро, беше там за 6 месеца и каза, когато споменала че е Българка, и казали да се чувства, като у дома си ! Там Българите са приемани с привилегия спрямо другите етноси, които не са малко ! Думите им били, че България за тях е братска страна Славянска .....А тя ми каза, че била приета все едно си е била в България ! Ама една шепа геичта тук -пишат за Москва, неща без да знаят нищо за Москва и Русия, само Москва е 20 млн град и има по-голяма демокрация от тук в България ! Всeки говори за Русия, ама нищо не знае за Русия !

дреме ми ква е масква а славянското братсво да си го заврат...

"ника" ти отговаря напълно!!!

Единственото което ми се върти в главата е че днес е подписана КАПИТУЛАЦИЯТА на ГЕРМАНИЯ която реши да обедини Европа чрез войни под диктовката на Родшилд и кралицата майка а сега същата тази ГЕРМАНИЯ пак под диктовката на същите тези хора решават да ви обединяват с икономически средства но Британия си направи мюзувирлъка и направи брекзита овреме. Внимавайте и вие "демократи" да не си направят и ционистчетата мюзувирлъка с вас и после да плачете на чужди порти. А що се касае до знамето, то дванадесетте звезди са взети от ОРЕОЛА на католичката дева Мария или светата муренета на Испания. Така че много се залъгвате че някой ви бръсне за слива. На ционистите демек онези озарени от светлината им трябват хора с робско мислене.

по-добре беден при богатите отколкото богат в гетото

Такива като теб са навсякъде бедни.

В гъза ти!!

за тва ли русия е такава смрад ха ха ха

Денат на победата над Фашизма!

КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОЗИ МИР? В СИРИЯ, АФГАНИСТАН, ИРАК, КИПЪР, УКРАЙНА, А СЕГА И В МАКЕДОНИЯ? КЪДЕ БЕ ПЕДРО ------ЕС, СЪЗДАВАЛ МИР, ВИЦА НЕ НА ГОДИНАТА, А НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО

в Европа

УКРАЙНА ДА НЕ Е В АВСТРАЛИЯ, НЕ БЕШЕ ЛИ В ЕВРОПА, А МАКЕДОНИЯ, КЪДЕ БЕШЕ? ИДИОТ TTTTTTTTT

И европейците са отвратени от eu.

тъй ли, пък аз да не знам

Защо празникът деня на Европа не е почивен ден? Българина няма да приеме този празник докато не стане почивен ден.

ти почиваш ли или работиш в момента

ЧЕСТИТ 9-ти СЕПТЕМВРИ , ДЕН НА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!! ШАПКИ ДОЛУ , БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТУШКИ !!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА , ВЕЧНА СЛАВА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ !!!!!!!!!!!!!!ЧАКАМЕ СССР- 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧЕСТИТ 9 МАЙ СПАСИЛ БЪЛГАРИЯ ОТ ТРЕТА НАЦ. КАТАСТРОФА !!!!!!!!!!!ДЕН ПОБЕДАЙ !!!!!!!!!!!

Къде е сега Германия Къде сесесере

Ес и знамето му , не е нито европа, нито европейско знаме, то е просто един олигархичен парцал ма една престъпна организация ! Това трябва да се научите да не го бъркате !

Или с други думи всички вътрешни на ДИРа и пищещите от тяхно име коментари с откраднати никове са ПЕДЕРАСИ

Днес е Денят на Европа, отбелязван от всички цивилизовани европейци. Това е ден, на който се отбелязва единението на Европа, на народите на Европа. Благодарение на това обединяване вече повече от 70 години в Европа няма Голяма(Световна) война! Какво по хубаво от това? Никога в Европа не е имало толкова продължителен мир! И благодарение на Обединена Европа в ЕС, това ще продължи! Народите на Европа искат мир! В същото време, на същият този ден, една огромна по територия империя, но дребна духовно, преживяваща само от грабежи на природните богатства, принадлежащи на завладяните от нея народи на Азия, ще проведе военен парад пред мумията на един от най-големите масови убийци, който историята познава! Най-големият масов убиец, поставил началото на низ от кървави години, през които там са отнети по най-зверски начин милиони животи на собствените им граждани! МИЛИОНИ!!!! Възможно е този ежегоден военен парад да е някакъв ритуал, организиран от вече десетилетия управляващата болшевишко-комуноидна хунта! Чрез този парад може би се цели да бъде внушено на собствените им роби чувство на някакво измамно величие, както и да се дрънка оръжие, заплашвайки останалият свят! И все пак, днес е Денят на Европа! Днес ще звучи "Одата на радостта", а не призивни песни за война и военни маршове! Хората ще пеят, ще се радват, ще благодарят за Божията благодат, а няма да бъдат нахъсвани с бойни маршове и дрънкане на военно желязо! Да пребъде Европейският Съюз! Нека Господ е с нас!

Деня на Европа си го празнувай 5огато си искаш, днес се празнува Деня на победата. Честит празник.

Отиди си на темата има я : "С военни паради и концерти Русия отбелязва Деня на Победата" Не се плюнчи тука ,дето не ти е мястото.

Можеш да празнуваш каквото си искаш! В ЕС се празнува Денят на Европа! В азиатска Россия си празнувате някакъв си ваш "День Победы". Организирате си ритуални военни паради пред мумията на най-масовият убиец. Пеете си някакви "патриотични" военни маршове, показвате оръжия за война! Мечтаете си за нови войни! Празнувате убийствата, които извършвате в Украйна, Сирия, Кавказ... Ами празнувайте си! Никой не ви пречи, но, моля, не пречете на останалите, на нормалните народи! Стойте си там, в лепрозория и се самоизяждайте!

ЗА 60 ГОДИНИ, СТАНАХА НАД 60 ВОЙНИ ПО-ЦЯЛ СВЯТ- В МОМЕНТА, БАЛКАНИТЕ ПЛАМНАХА С ИСКАНЕТО НА ЕС И АМЕРИКА ЗА СМЯНА НА ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ, КОЯТО Я ГОТВЯТ ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ ЗА АЛБАНСКА ТЕРИТОРИЯ -ВАНГА ГО ПРЕДСКАЗА, ЧЕ ОТ НАЙ-МАЛКАТА СТРАНА НА БАЛКАНИТЕ ЩЕ ПЛАМНЕ ВОЙНАТА !

Кво се прайш на изкакул бе мурзи? Европа живее в мир и благоденствие вече повече от 70 години! Знаем, че това дразни и не се харесва на Дивата Орда, но това е! Обединена Европа иска да живее в мир!

Ти си едно зомбипеерас от диръ.

Вие, мурзичките, сте болни хора. Само конспирации и заговори ви се привиждат :)))))))

Днес Европа-люлката на цивилизацията празнува отхвърлянето на национал-социализма и поемането на градивна и просперираща ,мирна политика ! Честит ден на Европа ,на всички Европейци ! А за останалите напомням, че годишнината от капитулацията на нацистка Германия беше вчера и ако нещо не им допада да си спамят по руски сайтове.

Капитулация се подписва от победител и победен, а на 8 ми май го е нямало победителя.

Кой по-точно победител -пушечното месо или спонсорите ? :}

Сталин извърши две съществени грешки - показа на Иван Европа и на Европа Иван ! След завземането на Берлин , много съветски бойци са се разписали по стените на Райхстага . Но най -запомнящият се надпис оставил някой си Сидоров . За него пише Николай Никулин в своята книга " Спомени от войната " " Най - добрият автограф , който аз видях на Райхстага , се намираше на цокъла на статуята на Великият курфюрист . Там имаше бронзова плоча с имената и родословието на всички велики германци - Гьоте , Шилер , Вагнер , Шлифен и други, тя беше дебело подчертана с тебешир и отдолу беше написано следващото : " Е.ал съм ви всичките " Сидоров !

Я люблю смерть, кровь...

Я тоже люблю...

Е П М !!!!!!!!!!

Пълен объркване в София. В 8.30ч. още не знаят какво ще им разрешат да празнуват. Засега ще вдигат знамето но защо днес и защо това натрапено ни чуждо за нас знаме никои не смее да пита.

Тези знаменца на снимката, където сте ги изтипосали, си заврете дръжките там, където слънце не изгрява, подгъзурници!!Що не сложите снимка на знамето на Райхстага, 1945 год., щото шубе, нали, ами то не се е случвало...Жалки нещастници!!!

Извинявам се за всичките убийства които направихме с друг мой - Хитлер

ЕПМ

В сложната тогава за целия свят обстановка, е добре е да се споменат изключително удачните действия на правителството на България и цар Борис III обявен за цар-обединител. Поклон !!!

Още от днес баджаковата ДЖурналистика у нас, надупена на грантове и евроатлантически управляващи, льотчици, тикви и лоени топки, обявяват тържествено /и само!/, че 9 май бил денят на Европа. Ало, баджак джурналята, Ден на Победата е, не на Европа. Защото тая Европа, от която щавите само кинти, нямаше да я има, ако не беше Русия! На колене. И шапки долу! И за вас се отнася, колкото и да сте незначителни и жалки в медийното пространство, пишман "журналисти", дръжки на микрофони сте, вие, нещастници!!!

Дирници, блокирайте го този ненормалник най-после.

А жертвите на тъй наречената демокрация у нас,както и в бившия соц.лагер броил ли си ги?Май никак не са малко.Ние бяхме почти 9 милиона през 1989 г.,а сега сме някъде към 5-6 милиона.Една част от хората измряха,а друга част избяга от хубавия живот у нас,нали така?

Бъркаш нещата, едното се нарича насилствена смърт, а другото свободна воля!

Госпожи и господа, нали сте много принципни, озаптете този ненормалник, ако обиждаше Тръмп и скъпият Ви ЕС, да сте го изтрили, но понеже е Русия и Путин-може!!Друго от Вас какво да очакваме, винаги верни на банкянският пръв партиен и държавен ръководител, верни на САЩ и ЕС!!!Жалки и смешни сте, както винаги, вчера къртихте мивки с тъпото си заглавие за Спартана....

СЛАВА , ВЕЧНА СЛАВА БРАТУШКИ !!!!!!!!!!!!!!!

Прибирай се в стаята си, цървул, че е време за визитация!!

Честит празник на всички!

САНИТАРИТЕ , БЪРЗОО , СПЕШЕН СЛУЧАЙ ЗА ЛУДНИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!

Германия сега е жалка картинка и подобие на държава с онази дърта тьотка начело!!Васал на САЩ, пълна с чалми и шалвари, турчуля и каквито се сетиш, ей, там е Германия, глупако!!!

А нещо да се споменава за това, че България е дала над 35 000 жертви войници и офицери за победата над нацистка Германия през Втората световна война. Почти толкова са и останали инвалиди от тази война. Малко ли синове и бащи български са загинали за този ден, та не смеят да ги споменат. Благодарение на тези жертви не е откъсната и педя земя от България. От мен - поклон пред паметта им. А на политиците ни - маййй им.

Срам ги е да го споменат, включително и този, големият Президент, който простата Корнелия ни натресе, има ли нещо по-нормално от това, да споменеш за приноса на България и жертвите, но не, краварският възпитаник ще си замълчи, бъзливеца нещастен, щото от ул."Козяк" ще му набият канчето!!Подлоги нещастни!!

Илияна Йотова предупреди Радев: Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.

А ти къде си, ненормалнико, в Карлуково?Озаптете тоя изрод, бе дираджии, това, че лиже задника на Бойко Борисов ежедневно, трябва ли да го търпим, но понеже и вие сте там, затова му четем простотиите....

Прав си и в БГ е така, я банкянският комунист какви ги върши, подлага се и на изнток и на запад...

Ще те шибам отзад, че мутрата ти е много грозна, краварско-герберастки смрадливец!!

Не комунизма а капитализма ви прави такива. За шепа стотинки и майките си ще продадете.

Днес е Деня на победата, празнувай бе Кончита.

Сталин е герой от ВСВ а Хитлер е един престъпник и масов убиец.

Лошо а, комунизма беше на път да унищожи капитализма.

Ненормално добиче си ти!!Да живее Боко и ГЕРБ!!

Да го духаш, гербераст, мъка ви е обзела днес, голяма мъка, нали, защото Русия на пияницата Елцин възкрасна като Феникс от пепелта и става все по-могъща, ред сълзи, ред сополи!!!

Прав си!!А банкянският виден комунист и настоящият министър на правосъдието, те, къде, в Бухенвалд ли, ненормалнико!?