"Жълти жилетки" от Франция са се срещнали в София с готовите за протест у нас

Омбудсманът Мая Манолова вече е внесла жалба в Конституционния съд срещу Закона за административното регулиране на дейностите, свързани с нефт

Обратно в новината

Коментари - "Жълти жилетки" от Франция са се срещнали в София с готовите за протест у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде ще се скрие този път?

ББ вече всеки месец се среща с Нетаняху, който заедно с Банон от Брюксел, организираха протестите във Франция. Смята се, че сега на ред е Италия, не България. Предвиждането е, че ако не се стопира Нетаняху, ще има подобни екцесии навсякъде в Европа, включително терористични атаки и опити за преврат навсякъде. Потърсете за: Asserted: Israel is Behind a Broad Destabilization of Europe Using Gulf State Cash

Коренът на злото са парите, които държавата преразпределя. Това в държавите, които са държави. Там корпорациите набират апетит и мощ именно на държавна хранилка. Затова всячески вдигат данъци и такси. У нас ... корпорациите директно са си захапали по парче държава и даже не прекарват средствата през държавата, ами директно ръпат живо месо - ЕРП-та, ВиК-та, рафинерии... И как да оцелее дребният бизнес? При този очевАдно лобистки закон, който ще фалира и малкото останал дребен бизнес. Ако сме умни ще подкрепим този протест, защото това е протест за правото на живот на дребния бизнес. Това са обикновените хора. Ако оставим да смачкат дребния бизнес в тази сфера, мутрите утре ще смачкат бизнеса в друга сфера. И така докато шепа корпорации проконтролиратсъвсем всичко, даже и как дишаме.

кво направиха за 10 години?- НИЩО! включиха се и те да крадат.

 Ние се срещахме с представители на "Жълтите жилетки" от Франция тук в София.  Т.е. няма нищо спонтанно... Хора с определени интереси, платили на френски запалянковци, се срещали с български такива.

Вече не се чудя на коментарите на гереберите, всичко що не е с тях е гадно. Нищо чудно, взели са се за Господ, за съжаление не са.

Значи франсетата ще ги учат как да мотивират народа да излезе на протест , но ако се врежат провокатори , и започнат да трошат , това било работа на МВР.Значи те ще надробят попарата , а други ще я сърбат.

Ах вашта кожа мързелива, само да ви срещна по пътищата!

Мирише ми на рубли !

вместо да "продават"гориво и да шмекеруват, да хващат мотиката и да садят картофи,така ще бъдат много по-полезни за държавата а няма и да останат гладни!

Поредните платени лумпени Марш от България

никой! ХАХАХАХАХА

Аз ще помагам на полицията - какви са тези мизерници - марш от кдето сте дошли! Не познавате Българите те винаги ще ви приемат за врагове!

Хахаха, ти на се си за по-скъпи горива? Да живее монополът, хахахаха

Каква смехория! Във Франция стачкуват служители и обикновени хора а не собственици на бензиностанции. Какво да си кажат? Жълтите жилетки във Франция почнаха с данъка който вдигаше цената на нефтопродуктите. А у нас стачкуват тези които продават нефтопродукти. Общото е очевидно нали?

от някъде другаде, са?

Раша....

и от Кувейт, хахахах

У НАС ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ СА ТЪРГОВЦИ, баси... НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА НЕЩО....

Интересното е, че всъщност протест срещу този закон би трябвало да се прави не от леви, а от либерали. В съвременния свят всичко е изключително объркано. Либералите следва да са тези, които се противопоставят на всички пречки пред ДРЕБНИЯ бизенс, пред ограничения за търговия, левит следва да налагат такива с цел събиране на данъци. Днес под либерал се разбира човек, който налага ЗАБРАНИ, а под ляв човек , който иска не работа, а помощи. Под десен се разбира човек който иска да се увеличават разходите по обществени поръчки... У нас пародията е пълна - само да ви напомня коя е либералната партия в нашия парламент и колко либерални възгледи има голяма част от нейния електорат....

Къде търсиш либерали в България. Тук всички сме изконно консервативни българЩари.

Не в Българи - по света вече под либерал се разбира човек, който се бори да се въвеждат ЗАБРАНИ в името на свободата. Луд свят.

Kakви либерали, какви леви? Всички се борят за повече мангизи.

Нещата започват да добиват професионални измерения. Ех да беше жив Че :-)

Че геварчета - комсомолчета захранени с водка. Четете, Че беше главорез подобен на Берия. ритнаха се с фидко и тръгна да дига буна по Света и унас. Ама, Нопасаран таварищч руский. застреляха го в корема като бясно куче.

Брей, ти да видиш.

Поредните платени лумпени на Сорос

Нерде Сорос, нерде Путин?

У нас жълти жилетки няма. Има само жълти гащи. И някои кафяви...

Ти да видиш!...

Teзи не разбраха ли, че с протести нищо не става. В България се протестира от 30 години и какъв е ефекта - никакъв. Имаше периоди в които бяха бити част от протестираците, други в които провокатори с цел проваляха идеята на протестите, В карайна сметка ефекта е нулев. Както каза Андрй Луканов: "Ако има пари в чужди сметки, то те ще бъдат дадени на българския народ". И сега, то не бяха Баневи, Стайков,....., всеки все невинен, а парите изчезват. Да ви таковам тази "демокрация", в която цялата държава се разграби и сме 5 пъти по-зависими от чужди държави.

Всеки един търговец,олигарх или работодател гледат как да скочат държавата.Като държавата им затегне далаверите скачат на протест.Всеки един знае че тези малки бензиностанции се зареждат по втория начин с лошокачествени горива.И сега искат да продължат с шмекериите си.

Част Втора "пРезидентът Радев застава зад исканията на жълтите жилетки, каквито и да са те !"

до ушите!

Руските агенти у нас се чудят вече как да свалят законно избраното проевропейско правителство и да докарат кой знае какво на власт ако ще и временно!

Ами дразни ги това НАТО, разбирам ги донякъде

Опитай пак! ..проеврогейско...

Какво да опитва? Видяхме руснаците в челните редици на френските жълтурковци.

Евала - тичай при Цецо, заработи си 50те стотинки!

Новото превъплъщение на Бьесьепье : жълти жилетки Малките и мобилни бензиностанцкйки трябва да си бачкат кой как иска и да плащат данъци ако искат

Има ли рубли ?

истината е, че французите протестират срещу това че техния глас не се чува а държавата предимно слугува на богаташите и корпорациите.... протестират за правото народа да прави референдуми по обществените въпроси във Франция....

Дрън, дрън, бля, бля за какво протестирали. Протестират, че искат комузъм - трябвало държавата да им осигури сносен стандарт на живот - по лични изказвания на протестиращ.

Вие Франция виждали ли сте я ? Живели ли сте там ? Кога и колко ? Или една баба от позитано каза, грабвайте телата пеТИн идва завчасак ?

Тез жилетки имат ли нещо общо с руски,а не с френски и най вече с г-н Банев?!?

Не е връзката с Банев и Русия само, а е със "СИСТЕМАТА НИ УБИВА!'' която е инициатор за "жълти жилетки", "жълти книжки", "жълта преса" ... жълти павета.

Ако бяхте чели Марксизъм-Лененизъм щяхте да знаете, че революции не се внасят.

Изнасят се!

Англосаксонците и германците изпробваха Социялистическа ривалюцее на гърба на мужиците, ба! ..Щото са предани.

Ако бяхте чели Марксизма-лененизма както трябва щяхте да знаете, че революции не се внасят, а се изнасят. Още Ленин пише за световната революция, а при Сталин се създава Коминтерна с цел износ на революция. След ВСВ с помощта на СССР се създаде социалистическия лагер.

От жълти звезди та станаха на жълти жилетки...

Трябваше да обуят и жълти чорапи по традицията.

Боят настана тупкат сърца ни..... Продължението го знаете !

Като гледам сте с гащи посрани. Форумни революционери!

Борбата е за умовете на хората,.. не за пишките им!

Кремъл се уплаши и върна Крим !

Дреме ми. Едни богати протестират срещу други, още по богати. Докато ме чипират, за да ме будят по лесно, все така ще си дремя.

Мързеливци от всички страни съединявайте се!

..тура!?

Слепи ли сте, демосрати? ПЪТЯТ води направо в Кремъл! ....

Ако проследите хронологията , ще видите че протестите срещу гражданската застраховка започнаха у нас малко преди протестите в Белгия и Франция....Хората от всички европейски страни трябва да се надигнат срещу политическия произвол, лобизъм за корпорации, злоупотреба с власт, и умишлено потискане на хората навсякъде по зЕмното кълбо от групи боклуци в костюми, които веднъж добрали се до властови позиции превключват на психо садизъм и извращения, кражби на държавни пари и обслужване корпорации и водене на войни

Дайте на сички козиялни..И равни пенции,ба!

...електоратът на Козяк....

Успех!!!

Макрон , не могъл , да преговаря с "жълтите" жилетки, щото нямали организация и представители . Но нашите бивши комунисти , сегашни върли антикомунисти , като Симо Симов , един от организаторите на протеста и бивш директор на Софийска Стокова Борса ги откри . Старата школа си казва думата , а Макрончо с младата му булка , бивша негова учителка , пасти да яде

боеко започва да го втриса.

От катили путиноиди, ха, ха !

Ние пък сме от движението на жълтите долни гащи......

Аз бия на леко кафяв оттенък .....

Тези французи да не подучват нашите да протестират, а да протестират във Франция срещу предложението на Макрон за тировете. Това е важно за нас, от това зависи хлябът на много българи и техните семейства.

Идиот

….желая ви успех !

Жълти жилетки от Франция дават указания на нашите жълти жилетки за предстоящ протест.А къде изчезнаха червените и сини жилетки.

те са зелени

да им раздадат и по една жълта книжка и да ги пратят в съответните заведения.

Друго си е да го чуеш от стар обитател!?

Рушителите на законността в действие! Френските жълти жилетки протестират против социалното неравенство, у нас дребните търговци на гориво защото им се отнема възможността да продават на черно и да не внасят данъци.. Разликата е огромна. А и сред тези във Франция имаше разцепление, когато някои протестиращи се усетиха, че сред тях също има рушители на закони и правила, с вандалска нагласа и либерастка окраска. И въобще в България всеки писка, че няма закони, че няма държава и т.н, но ако може законите да важат само за другите, а аз да продължавам да си търгувам на черно и цялата печалба в джоба. Ама искам транспорт, детски градини, пътища, паркове и градини, държавни и общински болници и училища, държавно обучение във вузовете, войска и полиция, за това откъде пари?

Едно е да те контролират дали продаваш на черно, друго е да те задължат да депозираш едни пари. Двете неща не ми се виждат разумно свързани.

"Жълти жилетки" от Франция дават указания на нашите жълти жилетки за предтоящия протест у нас. Къде изчезнаха червените и сините жилетки?

какви жълти жилетки са тези български бандити които унищожиха стотоци хилаяи двигатели с ментетата гориво бе, и къде се бутат тези свирки на тиквата и пъпеша, май го е страх че ще ги бесят българските жилетки

Абсолютни тъпанари - жълти ...

най вероятно сте розови жилетки по начина по който ви отделят внимание медиите сте спуснати от баце да покажете колко малко хора подкрепят жълтите жилетки у нас

Аз очаквах Куклус-Клан да се срещнат с тези от пловдивското село Войводиново, те се срещат с френски жълти жилетки дето нашите авджии натръшкаха специалните им части в една българска нива.