"Жълти жилетки" от Франция са се срещнали в София с готовите за протест у нас

Омбудсманът Мая Манолова вече е внесла жалба в Конституционния съд срещу Закона за административното регулиране на дейностите, свързани с нефт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз очаквах Куклус-Клан да се срещнат с тези от пловдивското село Войводиново, те се срещат с френски жълти жилетки дето нашите авджии натръшкаха специалните им части в една българска нива.

най вероятно сте розови жилетки по начина по който ви отделят внимание медиите сте спуснати от баце да покажете колко малко хора подкрепят жълтите жилетки у нас

Абсолютни тъпанари - жълти ...

какви жълти жилетки са тези български бандити които унищожиха стотоци хилаяи двигатели с ментетата гориво бе, и къде се бутат тези свирки на тиквата и пъпеша, май го е страх че ще ги бесят българските жилетки

"Жълти жилетки" от Франция дават указания на нашите жълти жилетки за предтоящия протест у нас. Къде изчезнаха червените и сините жилетки?

Рушителите на законността в действие! Френските жълти жилетки протестират против социалното неравенство, у нас дребните търговци на гориво защото им се отнема възможността да продават на черно и да не внасят данъци.. Разликата е огромна. А и сред тези във Франция имаше разцепление, когато някои протестиращи се усетиха, че сред тях също има рушители на закони и правила, с вандалска нагласа и либерастка окраска. И въобще в България всеки писка, че няма закони, че няма държава и т.н, но ако може законите да важат само за другите, а аз да продължавам да си търгувам на черно и цялата печалба в джоба. Ама искам транспорт, детски градини, пътища, паркове и градини, държавни и общински болници и училища, държавно обучение във вузовете, войска и полиция, за това откъде пари?

да им раздадат и по една жълта книжка и да ги пратят в съответните заведения.

Жълти жилетки от Франция дават указания на нашите жълти жилетки за предстоящ протест.А къде изчезнаха червените и сини жилетки.

….желая ви успех !

Едно е да те контролират дали продаваш на черно, друго е да те задължат да депозираш едни пари. Двете неща не ми се виждат разумно свързани.

Тези французи да не подучват нашите да протестират, а да протестират във Франция срещу предложението на Макрон за тировете. Това е важно за нас, от това зависи хлябът на много българи и техните семейства.

Ние пък сме от движението на жълтите долни гащи......

боеко започва да го втриса.

Макрон , не могъл , да преговаря с "жълтите" жилетки, щото нямали организация и представители . Но нашите бивши комунисти , сегашни върли антикомунисти , като Симо Симов , един от организаторите на протеста и бивш директор на Софийска Стокова Борса ги откри . Старата школа си казва думата , а Макрончо с младата му булка , бивша негова учителка , пасти да яде

Успех!!!

Ако проследите хронологията , ще видите че протестите срещу гражданската застраховка започнаха у нас малко преди протестите в Белгия и Франция....Хората от всички европейски страни трябва да се надигнат срещу политическия произвол, лобизъм за корпорации, злоупотреба с власт, и умишлено потискане на хората навсякъде по зЕмното кълбо от групи боклуци в костюми, които веднъж добрали се до властови позиции превключват на психо садизъм и извращения, кражби на държавни пари и обслужване корпорации и водене на войни

Слепи ли сте, демосрати? ПЪТЯТ води направо в Кремъл! ....

Идиот

Дайте на сички козиялни..И равни пенции,ба!

те са зелени

...електоратът на Козяк....

Мързеливци от всички страни съединявайте се!

Дреме ми. Едни богати протестират срещу други, още по богати. Докато ме чипират, за да ме будят по лесно, все така ще си дремя.

Боят настана тупкат сърца ни..... Продължението го знаете !

От жълти звезди та станаха на жълти жилетки...

Като гледам сте с гащи посрани. Форумни революционери!

Борбата е за умовете на хората,.. не за пишките им!

Ако бяхте чели Марксизъм-Лененизъм щяхте да знаете, че революции не се внасят.

Друго си е да го чуеш от стар обитател!?

Изнасят се!

Англосаксонците и германците изпробваха Социялистическа ривалюцее на гърба на мужиците, ба! ..Щото са предани.

..тура!?

Тез жилетки имат ли нещо общо с руски,а не с френски и най вече с г-н Банев?!?

Аз бия на леко кафяв оттенък .....

истината е, че французите протестират срещу това че техния глас не се чува а държавата предимно слугува на богаташите и корпорациите.... протестират за правото народа да прави референдуми по обществените въпроси във Франция....

Не е връзката с Банев и Русия само, а е със "СИСТЕМАТА НИ УБИВА!'' която е инициатор за "жълти жилетки", "жълти книжки", "жълта преса" ... жълти павета.

Има ли рубли ?

Новото превъплъщение на Бьесьепье : жълти жилетки Малките и мобилни бензиностанцкйки трябва да си бачкат кой как иска и да плащат данъци ако искат

Руските агенти у нас се чудят вече как да свалят законно избраното проевропейско правителство и да докарат кой знае какво на власт ако ще и временно!

Ами дразни ги това НАТО, разбирам ги донякъде

Ако бяхте чели Марксизма-лененизма както трябва щяхте да знаете, че революции не се внасят, а се изнасят. Още Ленин пише за световната революция, а при Сталин се създава Коминтерна с цел износ на революция. След ВСВ с помощта на СССР се създаде социалистическия лагер.

Част Втора "пРезидентът Радев застава зад исканията на жълтите жилетки, каквито и да са те !"

Всеки един търговец,олигарх или работодател гледат как да скочат държавата.Като държавата им затегне далаверите скачат на протест.Всеки един знае че тези малки бензиностанции се зареждат по втория начин с лошокачествени горива.И сега искат да продължат с шмекериите си.

Трябваше да обуят и жълти чорапи по традицията.

Teзи не разбраха ли, че с протести нищо не става. В България се протестира от 30 години и какъв е ефекта - никакъв. Имаше периоди в които бяха бити част от протестираците, други в които провокатори с цел проваляха идеята на протестите, В карайна сметка ефекта е нулев. Както каза Андрй Луканов: "Ако има пари в чужди сметки, то те ще бъдат дадени на българския народ". И сега, то не бяха Баневи, Стайков,....., всеки все невинен, а парите изчезват. Да ви таковам тази "демокрация", в която цялата държава се разграби и сме 5 пъти по-зависими от чужди държави.

Борбата е за умовете на хората, кесиите им .. не за пишките им!

У нас жълти жилетки няма. Има само жълти гащи. И някои кафяви...

Ти да видиш!...

Поредните платени лумпени на Сорос

Опитай пак! ..проеврогейско...