Коментари - Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия | Днес.dir.bg

Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия

"Вярвам, че приятелите са тези, които помагат, когато нещата са трудни. И аз бих искал Китай да бъде приятел на Украйна", каза украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия | Днес.dir.bg

Коментари

Винаги дребните хара са много комплексирани.

Дааааа, кремълските джуджета - путан и медведан, са доказателство за думите ти !

Този смешник ще изработи всички. Не му се иска войната да спре , защото и потоците ще спрат. Французите питат дали Зеленски не си е купил новичко казино в Кипър с парите от помощите. Щом те питат, значи е истина.И никой не казва,че царят е гол.

Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Лахана (Зельо), защо ви е територия, когато няма да има хохли, които да я населяват? А работата отива на там!

И баба ми щеше да има дръжка, ако беше мъжка!

Тук лъжата започва с думите, не може да спечели войната, ако ... Украйна в никакъв случай не може да спечели войната. Единствено група шарлатани трупат печалби, като използват марионетката в Киев и убиват руснаци и украинци за да си продават оръжието и то в дългосрочен план. Само мирни преговори могат да решат нещата, и да се стреми Украйна да спечели война е позорно и разбира се, абсолютна илюзия, с която държат в подчинение и в полубезумно състояние и политиците и войниците, макар да са все по-малко тези, които повтарят тази мантра. Напълно е възможно без военни жертви да се договори и изтелгяне на войските, и отмяна на анексията и много други неща. Обаче зомбитата повтарят мантрата на групичката военни - Украйна да спечели, иначе ще изчезне. Пълен абсурд са и двете твърдения, пък така навързани са просто брътвеж.

Да бе, ще се изтегли Русия от завоюваната територия , ама друг път.Тази територия и спечелена с цената на много жертви и сега видите ли на Зеленски му се иска нещо невъзможно.Защо се проля толкова кръв, бе зелен Плазмодий? За да се изтеглят после най -позорно ли? Не си в състояние да предлагаш, дори и да мечтаеш.Ти си нелигитимен, ти си един политически труп.

Простотията и злобата на българският русофил путинист е безгранична като космоса!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

До кога ще величаете този клоун? Той е никой и не знам защо му се дава трибуна. Путин каза много ясно. Който разбрал разбрал, за другите ще е по-болезнено.

алоо не съм клоун! а просто имам проблем с наркотиците и съм подлога на сащ

точно така моето момче

ЦЯЛА УКРАЙНА ПРИНАДЛЕЖИ НА БРАТСКА РУСИЯ!

абсолютна истина!

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ!

АБЕ ТОЯ ЗЕЛЕНИЯ Е ЕБАТИ ОПТМИСТА..... НАПРАВО ДА МУСЕ ЧУДИШ

оптимист е щото се е дрогирал до козирката и не знае какво говори!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

СЛАВА РОСИИ!

Да де, това и руснаците приказват. Само че те настояват и американците, които са окупирали територията украйна, след държавен преврат 2014г, също да се изтеглят. Руснаците искат деокупация на украйна и деколонизация. Украйна в момента е американско и западно прокси, управлява се от САЩ и Великобритания. Руснаците искат те да се махнат. Тъй като англосаксите вкарваха още преди конфликта много оръжие, разкриваха военни биолаборатории и подготвяха местните за настъпление срещу Русия. И това е публична тайна. Дори бяха си определили на колко части ще разделят Русия. И това го има публикувано не един път. А Зеленски е обикновен евреин, управлява с еврейска клика, което също е добре известно. И другата цел е да изтребят руснаците, които са наречени украинци. Да почнат да пищят за мир "международната общност". После там да направят Северен Израел. Но няма да има кой да се противопостави на еврейските пришълци. Нормален водач на народа си, до сега да беше капитулирал, за да запази народа си. А то виждаме ясно, как изгребват мъжете от всякъде, вече и жените почнаха. Систематично изтребване. Всичко това е работа на англосаксите и евреите. Ако някой не вярва в написаното, нека чете и сравнява фактите. Очакваме Зеленски да обяви напускането на американските, британски, полски, френски войски. Пишман колонизаторите. А по-голямата част от ценните природни ресурси са на териториите, които Русия контролира, особено титана. За това са отказите на Запада за мир. Не останат ли при тях, губи им се финансовия смисъл на украинската далавера.

красива истино, ако това е тъй, както си го написал, що Путин не го каза едно към едно, ами приказва глупости за денацификация неква. А сега се сдоби с още 2 гранични държави, членки на НАТО. И тях ли ще денацифицира?

Позорно е за русофил, какъвто съм и аз например, да пише такива глупости "американците са окупирали Украйна". Трябва да внимаваме за психичното си здраве. Къде има окупирана от американците територия на Украйна? Никъде. Къде има окупирана от Руснаците - ами два окръга и Крим. Чувстваш ли разликата? Нима не? То групата идиоти в Кремъл и те така, загубиха връзка с реалността. ТОва обаче е диагноза, а не политическа платформа. Американците са майстори, защото без да окупират си прокарват политиката. Путинистите са противоположното - некадърни негодници.

Ех, ако ставаше само със свирки. Щото си има дипломатически език. на международно поле се говори на него. Това, което Путин казва не е малко. За създаването на Северен Израел има информация, още след преврата 2014. Обширна статия от Коломойски, шефа на евреите в Украйна. От тогава до сега управлението е в еврейски ръце. На етапа не е прието да се споменават еврейските злодеяния. Криворазбрано приличие може би. А какво значи окупирана? Ами ако един етаж от СБУ е изцяло само от ЦРУ. И контролират другите етажи. Финансите се управляват от САЩ. Цялата военна разузнавателна информация е американска. Армията се управлява от американски и британски "военни съветници". Операциите се разработват в щабове на НАТО/ Оръжието почти изцяло вече е натовско. Всички по-сложни оръжейно системи се управляват от чужденци. Блек рок практически притежава украйна. Ако си чувал за тях. И ако въобще си запознат с финансовите им операции в украйна. В момента те провеждат "приватизация". Уж ще приватизират много предприятия, но основната цел е да докопат находищата на титан. Наистина ли си толкова тъп, да мислиш че всичко това не е известно? И ако това не е окупация, не знам какво ще е . А американите са най-обикновени мародери, държава мутра, която рекетира другите държави. Затънала в дългове. Не може да продава дори стоките си на конкурентна цена, без рекет и санкции другите държави. Абе човек, в кой свят живееш?

Защо ни занимавате с тоз юнак с мания за величие? Украйна изчезна като държава, остана само една територия. При комунизма УССР наброяваше 52 милиона, днес е под 20 милиона - главно инвалиди, вдовици, сираци, а тоз поставя условия на велика сила Русия!

Г-н Зеленски майката им разката на путлерофашистите... вече сами си говорят... задават въпроси и отговарят мбхааааа станаха за смях и съжаление на целия свят мбхааа

Не знаех, че целият свят е част от ЕС, да си призная. Разбирам яростта на Макрон, защото Москва изтласква от Централна Африка - както навремето от Северна и Южна Африка. Тези дни Русия достави на Буркина Фасо голяма военна помощ - над двеста танкове, БТР-и, бронирани машини и джипове и други оръжия - основно. Преди това оттам бяха изгонени френски дипломати/шпиони. В Централната ѝфриканска република също изгониха френските и американски военни и поканиха вагнеровци. Голяма част от африканските държави получават безплатно жито от Русия, най-големият производител в света - 50 милиона тона ггодишно. Разбира се, в последствие Москва ще сключи договори за индустриализация на тези страни и ще компенсира тези дарения.

И Путин и Зеленски са си сбъркали професията. Зеленски преди беше клоун но се видя че това не му се отдава . Бива го за президент и Велик лидер и пълководец. А путя ..ха.ха от него става велик клоун. Целия свят му се смее как погребва руската империя и става руска блатна провинция с бедни орки

Характерното за влиянието на Запада е, че нулира интелекта. А тая инфантилна "шега" е доста показателна. Англосакския хумор е доста тъповат, с редки изключения. Невероятно тъповати сте, мозъци тръгнали да промиват. Не гледаш ли , че не знаеш в коя точка на света се намираш дори.

Кой ще плаща за убитите и ранени живи трупове,войници руснаци и украинци,опожарени и разрушени украински градове,убити жени и деца от СВО на Путин?

Искате мир! Моля, говорете с другаря Путин! Вие, от "Величие", "Възраждане" (руско) и другаря Р. Радев, от Президентството. Кажете му като на приятел, че СВО не се получи. "Киев за два три дни" продължава трета година, рублата се обезцени, Р.Ф. става все по-зависима, от Китайската панда. Резултата е Путин васал на Си. Сибир придатък на Китай а Украйна капан, за "Руската мечка". Неприятните истини, само приятел би ти ги казал!

Малоумниците не спирате без капка мисъл да повтаряте "Киев за три дни" без дори да си давате сметка, че това го каза главнокомандващият на американската армия генерал Марк Мили по Фокс Нюз! Цитирам: "Марк Мили (генерал от въоръжените сили на САЩ) каза на законодателите на брифинги при закрити врати на 2 и 3 февруари: Пълномащабна руска инвазия в Украйна може да доведе до падането на Киев в рамките на 72 часа и смъртта на 15 000 украински войници и 4 000 руски" Сега да подчертая за плиткоумните: "ПЪЛНОМАШАБНА РУСКА ИНВАЦИЯ"! Такава нямаше. Руснаците се включиха с контингент в ПЪТИ по-малък от числеността на украинската армия! Какво каза клоуна-наркоман в началото на 2024-та? Помните ли? Цитирам: "Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви размера на Въоръжените сили на страната (ВСУ), като описа армията на Киев като "милионна". По думите му в редиците на ВСУ служат 880 000 войници, съобщава германският телевизионен канал АРД. "Имаме 880 000. Имаме милионна армия. В същото време имаме 30 милиона души, в момента 30 милиона работят, а може би дори малко повече. Не мога да кажа точният брой", отбеляза Зеленски в изявление за телевизията" --- Къде са тези милион души в момента? Защо реват че нямали хора? Защо украинските Телеграм канали са забити до тавана с видеа на ежедневна НАСИЛСТВЕНА мобилизация? Защо клоуна неотдавна хленчеше че трябвало още 500 000 да мобилизират понеже човешкият ресурс не достигал? А предишните 500 000 къде са? ???

Ще има да си мечтаете всичко да приключи бързо. По-умните анализатори още в началото на конфликта изказваха опасения, че Путин ще води война на изтощение. Ами оказаха се прави! Цялото ЕС отива в рецесия, деиндустриализация, инфлация, цената на енергията яко нагоре, неконкурентноспособност, фалити на предприятия, местене на производствтото от ЕС в САЩ (където енергията е 4 пъти по-евтина), постепенно преминаване на европейската икономика на военни релси - Германия, а днес, Недерландия и кой ли вече не, заявиха, че Европа (да, не друг, а точно Европа) трябва да се готви за пълномащабна война. Честито "евроопейци", познайте кой първи ще яде дебелия - дали няма да са "страните от санитарния коридор", определени от дедо ви Байдън? Тъпанарите в ЕС набиха над 11000 санкции на руснаците, от които , както се оказа, пострада основно ЕС - направо си беше харакири с тъп сатър! С такива евроолигофрени Путин не трябва да прави абсолютно нищо, единствено не трябва да пречи екстремната тъпотия на ЕС чиновниците да погребе тотално ЕС. Ще има да си мечтаете за "Киев за 3 дни" кухи лейки...

Те бяха до Киев, ако искаха можеха да го направят на картофена нива за 0 време, но не това беше целта! А се изтеглиха от там след договорка с украинците на преговорите в Истанбул, след които в Украйна дойде Борис Джонсън и директно нареди на укрите да забравят за всякакви договорки с руснаците и да воюват - именно това заяви в интервю Давид Арахамия, който беше част от делегацията на украинските преговарящи. Видео с интервюто може да го гледаш на много места в Интернет.

Тези, които бяха до Киев бяха избити. Останалите не можаха да стигнат, а се задръстиха от липсата на тил и подготовка, и бяха методично отстранени, в походна колона, под ръководството на откачен главнокомандващ, абсолютно некадърен във военно отношение и без капка чест и морал, поне да се оттегли с мълчалив позор. Между впрочем срамът за Кремълското джудже е значително по-голям, тъй като десантът му също бе избит заради глупавата грешка да нямат втори план, а първия да се провали елементарно с ВПП-то край Киев. Кремълският "мислител" е разчитал украинците да са глупаци на нивото на руската му свита. Обаче секира и за глупостта му платиха подготвени десантчици, със живота си платиха, не с рубли.

Путин сгреши със тази негова СВО!Да си признае,не е за военен стратег за Русия!По добре силна руска икономика,производство,промишленост,жизнен стандарт на цялото руско население,за да привлича други народи,вместо произвоства за убийства на човеци за си пази територията!

абе тези украиннци защо не посрещнаха руските танкове и руски войници със автомати и картечници със всенародно веселие,хора и ръченици,щяха да утрепят Зеленски и хората около него като народни врагове,както бихме направили ние българите и щеше да има мир,и така до сследващата държава,която се опъва на нашите руски братушки!

Руската култура и руското влияние потъват като Титаник,и не само това!Заради Путин и хората около него отвращават от всичко руско и го обезценяват !

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Имам ВИ за сериозен новинарски сайт.Моля Ви не показвайте тоя отвратителен наркоман.Не ни се четат неговите мокри сънища.Мача е свирен и на децата е ясно,че освен бял флаг за украйна друг път няма.Приятен ден на всички.

ма Путин каза че ще преговаря директно с продуцентите на мъпетшоуто в Украйна... а ако приеме някой украински чиновник то това ще е шефа на Радата;)

Зеленски си е направил сметката, украински отряди имаше в Белгород всяка година по няколко пъти, руската армия в Харков никогоа не успя да влезе дори веднъж, резултата е 5:0 за Украйна. Украйна със западното оръжие е изцяло преобразена и в момента контраатакува, докато Русия е безлична, големи имперски напъни и изсилвания без покритие. Не съм виждал досега някой друг осен русофил да говори за Заленски с такава неимоверна злоба, това е повече от красноречиво как се справя Украйна на бойното поле.

Дотук си намерил явно комплект черни лъскави саби да ги погълташ и олигавиш. Всяка украинска карта на бойни действия дори цензурирана показва колко си далеч от истината.

Какво имам предвид. Неща, които медиите на сорос и Посолствата няма да ви кажат. Тече битка за ресурси. САЩ започнаха провала си с Афганистан. Там никва демокрация или измислен от мосад тероризъм не ги държеше. САЩ нямат политика, те имат само пиратски корпоративни интереси. Афганистан има непипнати залежи от минерали на обща оценка над 3 трилиона долара. Но няма никаква инфраструктура. Та провала на краварите идва от основните им умения. Те не градят нищо. Могат само да изтрепят мирни граждани и да докопат кладенци. Естествено не става да се вдига инфраструктура като всеки трети е партизанин озверял щото няма неубит роднина от изралелско/краварската агресия. Та в конкретната ситуация Афганистан иска помощ от Русия като военна подръжка и Китай като структурна инвестиция. Друга новинка, във Виетнам на власт дойдоха отново комунистите, които трябва да гледате като логична антиамериканска реакция. Та Виетнам не се разбира много с Пекин, имат някви спорове въпреки, че пазаруват като луди (повече от Русия). Путин е поканен от новият им президент с идеята да създаде нужните отношения гарантиращи сигурност в процеса. Как ще стане? Много просто. Виетнам ще даде възможност на Русия да има военни бази на територията си. Виетнам има най-големият донаборен резерв в света: над 6 милиона. Но технологии и структура на конкурентно ниво липсват. Хората с бинарно мислене на отбор черешка и ягодка ще имат проблем с вникването в реалният свят на дипломация и гео-политика винаги. Научете се да мислите на три. (САЩ, Китай, Русия). Всичките мечти на обуначените кретени за слабата Русия, която ще бъде погълната от Китай си ги заврете в любимите отвърстия. Държавите тъсят взаимоизгода, Русия работи двустранно с Китай по много направления. Други новини: Арабите официално прекратиха договорката, че ще работят само с долари. Това практически е краят на тезата за петро долара като резервна валута.

Китай работи по дългосрочният си проект за Път на коприната 2/ Белт енд роудс инициативата. Отказа официално да работи ексклузивно с МВФ и Световната банка, като функциите се поемат от Банка за Азиатско развитие. За миналата година се е освободил от Американски държавни облигации на стойност над 700 милиарда. Процеса тече активно. Интересна новина от фронта на уондървафлите. Реално най-скъпото оръжие в историята на човечеството Фръц 35 е под сериозна критика. Под 30 процента от произведените самолети са оперативни. Производителят му се даде ултиматум докато не дебъгне софтуера и отстрани проблемите няма да му се приемат поръчките. Има и друга интересна част от тази дилема. Над 50 процента от производството ползва ценни метали от Китай. Логично се сещате, че този процес е спрян и се търси заместител. Това не е нито лесно нито евтино като процедура. Утежняването се очаква да окаже повишаване на производствената цена към данъкоплатеца с минимум 2 трилиона долара. Руснаците продължават системно да напредват в Украйна, като се очаква още едно разширение на фронта. В резерв са подготвени и снабдени военни части с бройка над 300 000 човека. Практически целият колективен запад е в скандали и конфликти по темата с Украйна, и вече не става лесна емулацията по задачите наложени от локалните губернатори на САЩ.

Страх тресе цяла Русия и нейните граждани, уплашени от стотици украински гей войници в униформи на прайда днес в Киев с нашивки на еднорози: Това е гордост за Украйна, и върховна евроатлантическа ценност! ДИРниците отново пропуснаха основната новина за деня, а ни занимават с провалената среща в Шенген.

Ами значи още някой друг милион укри ще отидат при Бандера, а внуците им ще с.рат на гроба на Зеленски!

Имам предчувствие, че на следващата конференция за мир (след година), Зеленски няма да присъства.

Денацификацията ще бъде завършена и тогава Русия може да си помисли какво да прави !

Украинският президент или украинският САМОЗВАНЕЦ? В усрайна нормално се провежда футболното първенство, но за избори го е страх кокаи-нич

Не ми изглежда Русия да печели войната, по-скоро е затънала в Украйна като в блато ни напред ни назад.

Евала, Мозък! Блестящ анализ както винаги, напълно в твоя ултраинтелектуален аналитичен стил! Продължавай да търсиш!

При мене е анализ, при тебе няма анализ, има само плюене.

Няма за къде да бърза Русия... Всички укри отиват насила на фронта за да ги денацифицират !

Мозъчен инвалид! Или пък безмозъчен?

Ха ха когато Путин превземе тия 20% от ДНР и ЛНР дето ги държи Украйна, ходи се похвали на някого. На 12-ти юли ви убиха поредния генерал-майор. Много сте зле, издишате.

В Пасоля днес да не са раздавали сладкиши с подправки от Амстердам,та се пените колко велика е Самая Могучая?Всички видяхме колко велика,горе-долу колкото Еритрея.

В случая укронацисткият президент моли за мир, така че даже и да е замесено някакво посолство ще е това в Куев (или беше Хуев, не помня точно как беше столицата на Свинорайха).

Преговори за мир, конференция за мир, фонд за мир - таратанци. Всички искат война!

От сега мога да кажа как ще завърши войната в Украйна. Отговорът е в учебниците по история. При всяка война, страната на която застане България губи. Историята се повтаря циклично, през едно поколение.

"" аз бих искал Китай да бъде приятел на Украйна", каза украинският президент" Китай не се нуждае от приятел-полутруп. Всъщност никой не се нуждае и затова Украйна няма приятели.

А конфискацията на Мотор Сич заабрави ли. Или мислиш, че китайците са забравили.

и сибир да включат в картите на китай

Китайците ли ти казаха? Вероятно лично Си, нали? Я покажи някоя от тези карти? :))

Индия и още 11 страни не подписаха Декларацията на конференцията за Украйна Идеята за "мир" от Зеленски не беше оценена също от Армения, Бразилия, Саудитска Арабия, Словакия, Южна Африка и ОАЕ, Индонезия, Либия, Мексико, Тайланд и самата Швейцария. кофти за просрочената зелена нарко-гнида

които сочиш Путин вече не са гнуси да се прегръща и с черни кенийски маймуни, само и само да го гушне някой и да му обърне внимание

ФАЩ не се ли прегръщат със саудитите и ОАЕ, които също са в списъка? Даже Биден си затрая като бито хюмне, когато убиецът на Хащоги нагло си призна в лицето му, въпреки че допреди това уж щеше да защитава демокрацията и свободата на речта до последно :)) И какво стана с мулти-култи западните ценности? Като не ви изнася на евроатлантиците, изведнъж рефюджис уелкъм стават на черни кенийски маймуни ли? Конгресменката Илхан Омар каква е? Ами Камала Харис, ами Руши Сунак, ами Садък Хан? :)) Ами швейцарците какви са? :))

заплата в русия която се получава от 25 милиона нещастни руснаци 280 лв., по данни на росстат и това е след 20 години Путин смятайте какъв некадърник и крадец е

"Рекорд заради бедност: Над 400 000 кражби от магазините във Великобритания" "Финансовото положение на британците е толкова тежко, колкото не е било от десетилетия" "При това регистрираните случаи вероятно са само малка част от всичките, предполага АРД - тъй като собствениците много рядко полагат усилия да уведомят полицията. Тя от своя страна също е засегната от кризата в обществения сектор, страда от хроничен недостиг на финансиране и затова често не е в състояние да се окаже своевременно на място."" "Лихвите по ипотечните кредити в САЩ надхвърлиха 7%, молбите рязко спадат" Ръстът беше причинен от преразглеждане на прогнозите за паричната политика на Федералния резерв - пазарът най-накрая спря да чака намаление на основния лихвен процент през март тази година на фона на данните за ускоряване на инфлацията в САЩ. Междувременно броят на молбите за ипотечни кредити в Съединените щати е намалял с 10,6% през последната седмица, най-бързият темп спад от началото на 2024 г." „Въпреки войната и санкциите: Руските банки с рекордна печалба от 37 милиарда долара" Ръстът идва благодарение на рязкото покачване на дейността в ипотечното, корпоративното и потребителското кредитиране, като секторът се е възстановил от санкциите, наложени му през 2022г.“ ""Лекарствата в Европа: Цени, които убиват пациентите, особено в малките държави" "В редица страни от ЕС липсват животоспасяващи медикаменти. А цените на някои са толкова високи, че никой не може да си ги позволи." :))

и защо бягащите от Киев московити влачеха на гръб тоалетни чинии, с все лайната вътре

Кой те е излъгал така лошо :))

Минималната заплата в Русия е примерно равна на 394 лева, но така или иначе нищо не значи, примерно Норвегия минималната заплата е 0 (словом нула) лева. А броят на руснаците на минимална заплата не се публикува, така че тези данни най-вероятно си ти ги казали гласовете в главата ти.

Това го казва представител на най-бедната държава в ЕС по паритет на покупателната способност.

истината е, че нямам и два лева в джоба, а трябва да се яде

Нормално за гражданите на съвременния ЕС, особено откакто влезе в рецесия след наложените на РОССИЯ санкции. Във Великобритания вече масово крадат, за да се прехранват :))

иди да работиш и спри да проституираш със съвестта си в полза на русия

Колко повече да работя? Откакто се демократизирахме, имаме най-дългата работна седмица в ЕСС с най-малко годишен отпуск, за сметка на това - най-ниските заплати. А каквото изработя, евроатлантическото ни правителството щедро го раздава на Украйна :))

след арестуването на Путин веднага ще започнат масови въстания във всички поробени републики и ще се поздравим с края на руската кочина кат държава

Ще, ще! Това "ще" го глозгате от години вече :))

и тази мантра е от години, а запада си гние, ама мирише хубаво

На теб Западът сигурно си ти мирише хубаво даже и гниещ, да :))) И кой е казвал "Киев за три дни"? :)))

На общата снимка, този с най-голямата глава е наш човек - българин!

Човек на тиквата или тиквата на човека се е изтъпанила пред шефчетата = няма как да го пропуснеш

толкова трябва да плати русия на Украйна, след като се изтегли от Крим, арестува Путин и го прати в Хага тоя не е никакъв стратег, а пълен тъпак сам си унищожи страната и я върна 200 години назад в монголската джунгла

Толкова назад я върна Русия, че строи заводи, произвежда влакове, автомобили, спънтици. През това време, Украйна върви напред и търси електричеството. А ние сме дори още по-напред: затворихме си електроцентралите и открихме евроатлантизма.

а ни кажи какъв руски автомобил караш наистина ли си паднал толкова ниско

...и надмина ФАЩ по икономически ръст, а ЕСС влезе в рецесия, та да му е гадно в "монголската джунгла" :)) Ама ако ти се иска - отиди се примоли на Владимир Владимирович, може пък да плати 500 милиарда от позицията си на побеждаващ специално заради теб :))

Да му бяхте оставили едно пиано да посвири, щепе да успее да задържи публиката, а можеше и повече овации да събере

Путин си вкара голям автогол с неговите условия. Зачитането на териториалната цялост на отделните държави освен че е железен принцип в Устава на ООН, спазването му е от жизнен интерес за съюзници на Русия! Китай и да иска да вземе страната на Русия, няма да може. В противен случай Тайван веднага провежда референдум и го признават. Същото важи и за Косово, референдум и признаване!

Добре че беше ти да разясниш на Китай защо все пак е трябвало да присъства! Той и Зелю жално ги реди точно същите :))

Ами така се прави - с референдум и с мир. Алтернативата е възстание и майдан.

ПЛАНА ЗА КРАТКОСРОЧНО НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА И ПО СВЕТА Е В ДЕЙСТВИЕ..... ХРОНИКА "ПАНАМА-ГЕЙТ" ОКАЗА СЕ ЧЕ 90% ОТ СВЕТОВНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ Е С ДВАТА КРАКА ВЪТРЕ....ПОСЛЕДВА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ТУШИРАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПУБЛИКУВАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПАНАМСКИТЕ ФАЙЛОВЕ... ПЛАНИРАНА КОВИД-ПАНДЕМИЯ КОЯТО ОТНЕ ЖИВОТА НА 6 МИЛИОНА ДУШИ....3 ГОДИНИ КОВИД-ШЗОФРЕНИЯ И НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ,МАСКИ,ИЗОЛАЦИЯ И ДИГАТАЛИЗАЦИЯ ОФЦЕТЕ БЯХА ШОКИРАНИ,ОШАШАВЕНИ И ОБЛЪЧЕНИ...ИКОНОМИКИТЕ ДОРИ И НА НАЙ-СТАБИЛНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ СЕ ПОДГЪНАХА БУКВАЛНО....ПАРАЛЕЛНО С ПАНДЕМИЯТА ПРОДЪЛЖАВАШЕ И ВОЙНАТА В УКРАЙНА КОЯТО ЗАПОЧНА ПРЕЗ 2014....ПОСЛЕДВА ЕСКАЛАЦИЯ И ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА РУСКИТЕ ВС.....СЕГА СВЕТА НАИСТИНА Е ПРЕД ДИЛЕМА 3 СВЕТОВНА ВОЙНА....... БАЙ ДЪ УЕЙ НЕКЪВ ПСЕВДО ХРИСТИЯНИН И "ДЕМОКРАТ" ГЕРМАНСКИ ДЕПУТАТ ПО ВЕРОЯТНО САТАНОМАСОН ПОД ПРИКРИТИЕ Е ПРЕДЛОЖИЛ ДА СЕ ПРЕУСТАНОВИ ПОДПОМАГАНЕТО НА УКРАИНЦИТЕ ИЗБЯГАЛИ ОТ ВОЙНАТА И ВРЪЩАНЕТО ИМ НА ФРОНТА ИЗРОД ДА ХВАЩА ХЕКЛЕРА,ТОРБАТА И ПЪТЯ КЪМ ФРОНТА В УКРАЙНА ЩОМ Е ТОЛКОВА ЕРБАП И ОТВОРКО....БАРАБАР С ЗЕЛЕНСКИО,УРСУЛА,ДЖОНСЪН,БАЙДЪН И ОСТАНАЛИТЕ ВОЙНОЛЮБИВИ ПСЕВДОХРИСТИЯНИ И ПСЕВДОДЕМОКРАТИ......ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА РАДИКАЛНИ ИЗЧАДИЯ ПОДРАСТВАЩИТЕ НА ЗАПАД И ПО СВЕТА МРАЗЯТ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИДЕИТЕ НА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. В НАТО КАКТО И В КРЕМЪЛ ОТ 8-9 МЕСЕЦА СЕ ПЛАШАТ С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ........ДОРИ СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЯДРЕНИ ЗАРЯДИ С ОГРАНИЧЕНА МОЩНОСТ......ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА ПОВЕЧЕТО ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ПРИЕЛИ РЕШЕНИЕ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВОЕННА СЛУЖБА.....

Първо отхвърля предложението за мир на Русия, а сега щял да им дава предложения за мир?! На какви субстанции е тоя? С каква цел е в Швейцария? Докога ще обикаля като циркова мечка? Без участието на двете страни в конфликта всичко е ПР акция - лай на кучето подир кервана. Тотален провал на т.нар. "конференция за мир "!

Щом се пише духовит,значи народът му ще изчезне!

Индия и още 11 страни не подписаха Декларацията на конференцията за Украйна Идеята за "мир" от Зеленски не беше оценена също от Армения, Бразилия, Саудитска Арабия, Словакия, Южна Африка и ОАЕ, Индонезия, Либия, Мексико, Тайланд и самата Швейцария. кофти за просрочената зелена нарко-гнида

Коментари - Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия | Днес.dir.bg

Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия

"Вярвам, че приятелите са тези, които помагат, когато нещата са трудни. И аз бих искал Китай да бъде приятел на Украйна", каза украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия | Днес.dir.bg

Коментари

Винаги дребните хара са много комплексирани.

Дааааа, кремълските джуджета - путан и медведан, са доказателство за думите ти !

Този смешник ще изработи всички. Не му се иска войната да спре , защото и потоците ще спрат. Французите питат дали Зеленски не си е купил новичко казино в Кипър с парите от помощите. Щом те питат, значи е истина.И никой не казва,че царят е гол.

Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Украйна няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Лахана (Зельо), защо ви е територия, когато няма да има хохли, които да я населяват? А работата отива на там!

И баба ми щеше да има дръжка, ако беше мъжка!

Тук лъжата започва с думите, не може да спечели войната, ако ... Украйна в никакъв случай не може да спечели войната. Единствено група шарлатани трупат печалби, като използват марионетката в Киев и убиват руснаци и украинци за да си продават оръжието и то в дългосрочен план. Само мирни преговори могат да решат нещата, и да се стреми Украйна да спечели война е позорно и разбира се, абсолютна илюзия, с която държат в подчинение и в полубезумно състояние и политиците и войниците, макар да са все по-малко тези, които повтарят тази мантра. Напълно е възможно без военни жертви да се договори и изтелгяне на войските, и отмяна на анексията и много други неща. Обаче зомбитата повтарят мантрата на групичката военни - Украйна да спечели, иначе ще изчезне. Пълен абсурд са и двете твърдения, пък така навързани са просто брътвеж.

Да бе, ще се изтегли Русия от завоюваната територия , ама друг път.Тази територия и спечелена с цената на много жертви и сега видите ли на Зеленски му се иска нещо невъзможно.Защо се проля толкова кръв, бе зелен Плазмодий? За да се изтеглят после най -позорно ли? Не си в състояние да предлагаш, дори и да мечтаеш.Ти си нелигитимен, ти си един политически труп.

Простотията и злобата на българският русофил путинист е безгранична като космоса!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

До кога ще величаете този клоун? Той е никой и не знам защо му се дава трибуна. Путин каза много ясно. Който разбрал разбрал, за другите ще е по-болезнено.

алоо не съм клоун! а просто имам проблем с наркотиците и съм подлога на сащ

точно така моето момче

ЦЯЛА УКРАЙНА ПРИНАДЛЕЖИ НА БРАТСКА РУСИЯ!

абсолютна истина!

ФАШИСТКА УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ!

АБЕ ТОЯ ЗЕЛЕНИЯ Е ЕБАТИ ОПТМИСТА..... НАПРАВО ДА МУСЕ ЧУДИШ

оптимист е щото се е дрогирал до козирката и не знае какво говори!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

СЛАВА РОСИИ!

Да де, това и руснаците приказват. Само че те настояват и американците, които са окупирали територията украйна, след държавен преврат 2014г, също да се изтеглят. Руснаците искат деокупация на украйна и деколонизация. Украйна в момента е американско и западно прокси, управлява се от САЩ и Великобритания. Руснаците искат те да се махнат. Тъй като англосаксите вкарваха още преди конфликта много оръжие, разкриваха военни биолаборатории и подготвяха местните за настъпление срещу Русия. И това е публична тайна. Дори бяха си определили на колко части ще разделят Русия. И това го има публикувано не един път. А Зеленски е обикновен евреин, управлява с еврейска клика, което също е добре известно. И другата цел е да изтребят руснаците, които са наречени украинци. Да почнат да пищят за мир "международната общност". После там да направят Северен Израел. Но няма да има кой да се противопостави на еврейските пришълци. Нормален водач на народа си, до сега да беше капитулирал, за да запази народа си. А то виждаме ясно, как изгребват мъжете от всякъде, вече и жените почнаха. Систематично изтребване. Всичко това е работа на англосаксите и евреите. Ако някой не вярва в написаното, нека чете и сравнява фактите. Очакваме Зеленски да обяви напускането на американските, британски, полски, френски войски. Пишман колонизаторите. А по-голямата част от ценните природни ресурси са на териториите, които Русия контролира, особено титана. За това са отказите на Запада за мир. Не останат ли при тях, губи им се финансовия смисъл на украинската далавера.

красива истино, ако това е тъй, както си го написал, що Путин не го каза едно към едно, ами приказва глупости за денацификация неква. А сега се сдоби с още 2 гранични държави, членки на НАТО. И тях ли ще денацифицира?

Позорно е за русофил, какъвто съм и аз например, да пише такива глупости "американците са окупирали Украйна". Трябва да внимаваме за психичното си здраве. Къде има окупирана от американците територия на Украйна? Никъде. Къде има окупирана от Руснаците - ами два окръга и Крим. Чувстваш ли разликата? Нима не? То групата идиоти в Кремъл и те така, загубиха връзка с реалността. ТОва обаче е диагноза, а не политическа платформа. Американците са майстори, защото без да окупират си прокарват политиката. Путинистите са противоположното - некадърни негодници.

Ех, ако ставаше само със свирки. Щото си има дипломатически език. на международно поле се говори на него. Това, което Путин казва не е малко. За създаването на Северен Израел има информация, още след преврата 2014. Обширна статия от Коломойски, шефа на евреите в Украйна. От тогава до сега управлението е в еврейски ръце. На етапа не е прието да се споменават еврейските злодеяния. Криворазбрано приличие може би. А какво значи окупирана? Ами ако един етаж от СБУ е изцяло само от ЦРУ. И контролират другите етажи. Финансите се управляват от САЩ. Цялата военна разузнавателна информация е американска. Армията се управлява от американски и британски "военни съветници". Операциите се разработват в щабове на НАТО/ Оръжието почти изцяло вече е натовско. Всички по-сложни оръжейно системи се управляват от чужденци. Блек рок практически притежава украйна. Ако си чувал за тях. И ако въобще си запознат с финансовите им операции в украйна. В момента те провеждат "приватизация". Уж ще приватизират много предприятия, но основната цел е да докопат находищата на титан. Наистина ли си толкова тъп, да мислиш че всичко това не е известно? И ако това не е окупация, не знам какво ще е . А американите са най-обикновени мародери, държава мутра, която рекетира другите държави. Затънала в дългове. Не може да продава дори стоките си на конкурентна цена, без рекет и санкции другите държави. Абе човек, в кой свят живееш?

Защо ни занимавате с тоз юнак с мания за величие? Украйна изчезна като държава, остана само една територия. При комунизма УССР наброяваше 52 милиона, днес е под 20 милиона - главно инвалиди, вдовици, сираци, а тоз поставя условия на велика сила Русия!

Г-н Зеленски майката им разката на путлерофашистите... вече сами си говорят... задават въпроси и отговарят мбхааааа станаха за смях и съжаление на целия свят мбхааа

Не знаех, че целият свят е част от ЕС, да си призная. Разбирам яростта на Макрон, защото Москва изтласква от Централна Африка - както навремето от Северна и Южна Африка. Тези дни Русия достави на Буркина Фасо голяма военна помощ - над двеста танкове, БТР-и, бронирани машини и джипове и други оръжия - основно. Преди това оттам бяха изгонени френски дипломати/шпиони. В Централната ѝфриканска република също изгониха френските и американски военни и поканиха вагнеровци. Голяма част от африканските държави получават безплатно жито от Русия, най-големият производител в света - 50 милиона тона ггодишно. Разбира се, в последствие Москва ще сключи договори за индустриализация на тези страни и ще компенсира тези дарения.

И Путин и Зеленски са си сбъркали професията. Зеленски преди беше клоун но се видя че това не му се отдава . Бива го за президент и Велик лидер и пълководец. А путя ..ха.ха от него става велик клоун. Целия свят му се смее как погребва руската империя и става руска блатна провинция с бедни орки

Характерното за влиянието на Запада е, че нулира интелекта. А тая инфантилна "шега" е доста показателна. Англосакския хумор е доста тъповат, с редки изключения. Невероятно тъповати сте, мозъци тръгнали да промиват. Не гледаш ли , че не знаеш в коя точка на света се намираш дори.

Кой ще плаща за убитите и ранени живи трупове,войници руснаци и украинци,опожарени и разрушени украински градове,убити жени и деца от СВО на Путин?

Искате мир! Моля, говорете с другаря Путин! Вие, от "Величие", "Възраждане" (руско) и другаря Р. Радев, от Президентството. Кажете му като на приятел, че СВО не се получи. "Киев за два три дни" продължава трета година, рублата се обезцени, Р.Ф. става все по-зависима, от Китайската панда. Резултата е Путин васал на Си. Сибир придатък на Китай а Украйна капан, за "Руската мечка". Неприятните истини, само приятел би ти ги казал!

Малоумниците не спирате без капка мисъл да повтаряте "Киев за три дни" без дори да си давате сметка, че това го каза главнокомандващият на американската армия генерал Марк Мили по Фокс Нюз! Цитирам: "Марк Мили (генерал от въоръжените сили на САЩ) каза на законодателите на брифинги при закрити врати на 2 и 3 февруари: Пълномащабна руска инвазия в Украйна може да доведе до падането на Киев в рамките на 72 часа и смъртта на 15 000 украински войници и 4 000 руски" Сега да подчертая за плиткоумните: "ПЪЛНОМАШАБНА РУСКА ИНВАЦИЯ"! Такава нямаше. Руснаците се включиха с контингент в ПЪТИ по-малък от числеността на украинската армия! Какво каза клоуна-наркоман в началото на 2024-та? Помните ли? Цитирам: "Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви размера на Въоръжените сили на страната (ВСУ), като описа армията на Киев като "милионна". По думите му в редиците на ВСУ служат 880 000 войници, съобщава германският телевизионен канал АРД. "Имаме 880 000. Имаме милионна армия. В същото време имаме 30 милиона души, в момента 30 милиона работят, а може би дори малко повече. Не мога да кажа точният брой", отбеляза Зеленски в изявление за телевизията" --- Къде са тези милион души в момента? Защо реват че нямали хора? Защо украинските Телеграм канали са забити до тавана с видеа на ежедневна НАСИЛСТВЕНА мобилизация? Защо клоуна неотдавна хленчеше че трябвало още 500 000 да мобилизират понеже човешкият ресурс не достигал? А предишните 500 000 къде са? ???

Ще има да си мечтаете всичко да приключи бързо. По-умните анализатори още в началото на конфликта изказваха опасения, че Путин ще води война на изтощение. Ами оказаха се прави! Цялото ЕС отива в рецесия, деиндустриализация, инфлация, цената на енергията яко нагоре, неконкурентноспособност, фалити на предприятия, местене на производствтото от ЕС в САЩ (където енергията е 4 пъти по-евтина), постепенно преминаване на европейската икономика на военни релси - Германия, а днес, Недерландия и кой ли вече не, заявиха, че Европа (да, не друг, а точно Европа) трябва да се готви за пълномащабна война. Честито "евроопейци", познайте кой първи ще яде дебелия - дали няма да са "страните от санитарния коридор", определени от дедо ви Байдън? Тъпанарите в ЕС набиха над 11000 санкции на руснаците, от които , както се оказа, пострада основно ЕС - направо си беше харакири с тъп сатър! С такива евроолигофрени Путин не трябва да прави абсолютно нищо, единствено не трябва да пречи екстремната тъпотия на ЕС чиновниците да погребе тотално ЕС. Ще има да си мечтаете за "Киев за 3 дни" кухи лейки...

Те бяха до Киев, ако искаха можеха да го направят на картофена нива за 0 време, но не това беше целта! А се изтеглиха от там след договорка с украинците на преговорите в Истанбул, след които в Украйна дойде Борис Джонсън и директно нареди на укрите да забравят за всякакви договорки с руснаците и да воюват - именно това заяви в интервю Давид Арахамия, който беше част от делегацията на украинските преговарящи. Видео с интервюто може да го гледаш на много места в Интернет.

Тези, които бяха до Киев бяха избити. Останалите не можаха да стигнат, а се задръстиха от липсата на тил и подготовка, и бяха методично отстранени, в походна колона, под ръководството на откачен главнокомандващ, абсолютно некадърен във военно отношение и без капка чест и морал, поне да се оттегли с мълчалив позор. Между впрочем срамът за Кремълското джудже е значително по-голям, тъй като десантът му също бе избит заради глупавата грешка да нямат втори план, а първия да се провали елементарно с ВПП-то край Киев. Кремълският "мислител" е разчитал украинците да са глупаци на нивото на руската му свита. Обаче секира и за глупостта му платиха подготвени десантчици, със живота си платиха, не с рубли.

Путин сгреши със тази негова СВО!Да си признае,не е за военен стратег за Русия!По добре силна руска икономика,производство,промишленост,жизнен стандарт на цялото руско население,за да привлича други народи,вместо произвоства за убийства на човеци за си пази територията!

абе тези украиннци защо не посрещнаха руските танкове и руски войници със автомати и картечници със всенародно веселие,хора и ръченици,щяха да утрепят Зеленски и хората около него като народни врагове,както бихме направили ние българите и щеше да има мир,и така до сследващата държава,която се опъва на нашите руски братушки!

Руската култура и руското влияние потъват като Титаник,и не само това!Заради Путин и хората около него отвращават от всичко руско и го обезценяват !

И ти ли като мене лапаш на черните ?

Имам ВИ за сериозен новинарски сайт.Моля Ви не показвайте тоя отвратителен наркоман.Не ни се четат неговите мокри сънища.Мача е свирен и на децата е ясно,че освен бял флаг за украйна друг път няма.Приятен ден на всички.

ма Путин каза че ще преговаря директно с продуцентите на мъпетшоуто в Украйна... а ако приеме някой украински чиновник то това ще е шефа на Радата;)

Зеленски си е направил сметката, украински отряди имаше в Белгород всяка година по няколко пъти, руската армия в Харков никогоа не успя да влезе дори веднъж, резултата е 5:0 за Украйна. Украйна със западното оръжие е изцяло преобразена и в момента контраатакува, докато Русия е безлична, големи имперски напъни и изсилвания без покритие. Не съм виждал досега някой друг осен русофил да говори за Заленски с такава неимоверна злоба, това е повече от красноречиво как се справя Украйна на бойното поле.

Дотук си намерил явно комплект черни лъскави саби да ги погълташ и олигавиш. Всяка украинска карта на бойни действия дори цензурирана показва колко си далеч от истината.

Какво имам предвид. Неща, които медиите на сорос и Посолствата няма да ви кажат. Тече битка за ресурси. САЩ започнаха провала си с Афганистан. Там никва демокрация или измислен от мосад тероризъм не ги държеше. САЩ нямат политика, те имат само пиратски корпоративни интереси. Афганистан има непипнати залежи от минерали на обща оценка над 3 трилиона долара. Но няма никаква инфраструктура. Та провала на краварите идва от основните им умения. Те не градят нищо. Могат само да изтрепят мирни граждани и да докопат кладенци. Естествено не става да се вдига инфраструктура като всеки трети е партизанин озверял щото няма неубит роднина от изралелско/краварската агресия. Та в конкретната ситуация Афганистан иска помощ от Русия като военна подръжка и Китай като структурна инвестиция. Друга новинка, във Виетнам на власт дойдоха отново комунистите, които трябва да гледате като логична антиамериканска реакция. Та Виетнам не се разбира много с Пекин, имат някви спорове въпреки, че пазаруват като луди (повече от Русия). Путин е поканен от новият им президент с идеята да създаде нужните отношения гарантиращи сигурност в процеса. Как ще стане? Много просто. Виетнам ще даде възможност на Русия да има военни бази на територията си. Виетнам има най-големият донаборен резерв в света: над 6 милиона. Но технологии и структура на конкурентно ниво липсват. Хората с бинарно мислене на отбор черешка и ягодка ще имат проблем с вникването в реалният свят на дипломация и гео-политика винаги. Научете се да мислите на три. (САЩ, Китай, Русия). Всичките мечти на обуначените кретени за слабата Русия, която ще бъде погълната от Китай си ги заврете в любимите отвърстия. Държавите тъсят взаимоизгода, Русия работи двустранно с Китай по много направления. Други новини: Арабите официално прекратиха договорката, че ще работят само с долари. Това практически е краят на тезата за петро долара като резервна валута.

Китай работи по дългосрочният си проект за Път на коприната 2/ Белт енд роудс инициативата. Отказа официално да работи ексклузивно с МВФ и Световната банка, като функциите се поемат от Банка за Азиатско развитие. За миналата година се е освободил от Американски държавни облигации на стойност над 700 милиарда. Процеса тече активно. Интересна новина от фронта на уондървафлите. Реално най-скъпото оръжие в историята на човечеството Фръц 35 е под сериозна критика. Под 30 процента от произведените самолети са оперативни. Производителят му се даде ултиматум докато не дебъгне софтуера и отстрани проблемите няма да му се приемат поръчките. Има и друга интересна част от тази дилема. Над 50 процента от производството ползва ценни метали от Китай. Логично се сещате, че този процес е спрян и се търси заместител. Това не е нито лесно нито евтино като процедура. Утежняването се очаква да окаже повишаване на производствената цена към данъкоплатеца с минимум 2 трилиона долара. Руснаците продължават системно да напредват в Украйна, като се очаква още едно разширение на фронта. В резерв са подготвени и снабдени военни части с бройка над 300 000 човека. Практически целият колективен запад е в скандали и конфликти по темата с Украйна, и вече не става лесна емулацията по задачите наложени от локалните губернатори на САЩ.

Страх тресе цяла Русия и нейните граждани, уплашени от стотици украински гей войници в униформи на прайда днес в Киев с нашивки на еднорози: Това е гордост за Украйна, и върховна евроатлантическа ценност! ДИРниците отново пропуснаха основната новина за деня, а ни занимават с провалената среща в Шенген.

Ами значи още някой друг милион укри ще отидат при Бандера, а внуците им ще с.рат на гроба на Зеленски!

Имам предчувствие, че на следващата конференция за мир (след година), Зеленски няма да присъства.

Денацификацията ще бъде завършена и тогава Русия може да си помисли какво да прави !

Украинският президент или украинският САМОЗВАНЕЦ? В усрайна нормално се провежда футболното първенство, но за избори го е страх кокаи-нич

Не ми изглежда Русия да печели войната, по-скоро е затънала в Украйна като в блато ни напред ни назад.

Евала, Мозък! Блестящ анализ както винаги, напълно в твоя ултраинтелектуален аналитичен стил! Продължавай да търсиш!

При мене е анализ, при тебе няма анализ, има само плюене.

Няма за къде да бърза Русия... Всички укри отиват насила на фронта за да ги денацифицират !

Мозъчен инвалид! Или пък безмозъчен?

Ха ха когато Путин превземе тия 20% от ДНР и ЛНР дето ги държи Украйна, ходи се похвали на някого. На 12-ти юли ви убиха поредния генерал-майор. Много сте зле, издишате.

В Пасоля днес да не са раздавали сладкиши с подправки от Амстердам,та се пените колко велика е Самая Могучая?Всички видяхме колко велика,горе-долу колкото Еритрея.

В случая укронацисткият президент моли за мир, така че даже и да е замесено някакво посолство ще е това в Куев (или беше Хуев, не помня точно как беше столицата на Свинорайха).

Преговори за мир, конференция за мир, фонд за мир - таратанци. Всички искат война!

От сега мога да кажа как ще завърши войната в Украйна. Отговорът е в учебниците по история. При всяка война, страната на която застане България губи. Историята се повтаря циклично, през едно поколение.

"" аз бих искал Китай да бъде приятел на Украйна", каза украинският президент" Китай не се нуждае от приятел-полутруп. Всъщност никой не се нуждае и затова Украйна няма приятели.

А конфискацията на Мотор Сич заабрави ли. Или мислиш, че китайците са забравили.

и сибир да включат в картите на китай

Китайците ли ти казаха? Вероятно лично Си, нали? Я покажи някоя от тези карти? :))

Индия и още 11 страни не подписаха Декларацията на конференцията за Украйна Идеята за "мир" от Зеленски не беше оценена също от Армения, Бразилия, Саудитска Арабия, Словакия, Южна Африка и ОАЕ, Индонезия, Либия, Мексико, Тайланд и самата Швейцария. кофти за просрочената зелена нарко-гнида

които сочиш Путин вече не са гнуси да се прегръща и с черни кенийски маймуни, само и само да го гушне някой и да му обърне внимание

ФАЩ не се ли прегръщат със саудитите и ОАЕ, които също са в списъка? Даже Биден си затрая като бито хюмне, когато убиецът на Хащоги нагло си призна в лицето му, въпреки че допреди това уж щеше да защитава демокрацията и свободата на речта до последно :)) И какво стана с мулти-култи западните ценности? Като не ви изнася на евроатлантиците, изведнъж рефюджис уелкъм стават на черни кенийски маймуни ли? Конгресменката Илхан Омар каква е? Ами Камала Харис, ами Руши Сунак, ами Садък Хан? :)) Ами швейцарците какви са? :))

заплата в русия която се получава от 25 милиона нещастни руснаци 280 лв., по данни на росстат и това е след 20 години Путин смятайте какъв некадърник и крадец е

"Рекорд заради бедност: Над 400 000 кражби от магазините във Великобритания" "Финансовото положение на британците е толкова тежко, колкото не е било от десетилетия" "При това регистрираните случаи вероятно са само малка част от всичките, предполага АРД - тъй като собствениците много рядко полагат усилия да уведомят полицията. Тя от своя страна също е засегната от кризата в обществения сектор, страда от хроничен недостиг на финансиране и затова често не е в състояние да се окаже своевременно на място."" "Лихвите по ипотечните кредити в САЩ надхвърлиха 7%, молбите рязко спадат" Ръстът беше причинен от преразглеждане на прогнозите за паричната политика на Федералния резерв - пазарът най-накрая спря да чака намаление на основния лихвен процент през март тази година на фона на данните за ускоряване на инфлацията в САЩ. Междувременно броят на молбите за ипотечни кредити в Съединените щати е намалял с 10,6% през последната седмица, най-бързият темп спад от началото на 2024 г." „Въпреки войната и санкциите: Руските банки с рекордна печалба от 37 милиарда долара" Ръстът идва благодарение на рязкото покачване на дейността в ипотечното, корпоративното и потребителското кредитиране, като секторът се е възстановил от санкциите, наложени му през 2022г.“ ""Лекарствата в Европа: Цени, които убиват пациентите, особено в малките държави" "В редица страни от ЕС липсват животоспасяващи медикаменти. А цените на някои са толкова високи, че никой не може да си ги позволи." :))