Коментари - ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет | Днес.dir.bg

ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет

ВМРО внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Българския хелзинкски комитет (БХК) за наклеветяване и уронване авторитета на зам.-председателя на партията Ангел Джамбазки, обяви лидерът й Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага трябва да се изгонят тези национални предатели от БХЗ извън България.Наистина досега не съм ги видял да направят нещо,което да не е държавна измяна.Какъв помияр трябва да си за да се продадеш за жълти стотинки?

И в Англия си имат Атака !

ИСКАМ ДА ЗНАЯ КОЙ ФИНАНСИРА ТОЗИ БХК.КЪДЕ СА МОИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИН-ДА РАБОТЯ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ С КОИТО ДА ХРАНЯ ОСВЕН УПРАВЛЯВАЩИТЕ И 1 МИЛИОН ЦИГАНЕТА КОИТО СЕ ПЛОДЯТ БЕЗКОНТРОЛНО.ЗАЩО БХК МЪЛЧИ ЗА СЕКСА С НЕПЪЛНОЛЕТНИ-ЗАПАЗЕНА ЦИГАНСКА МАРКА?НЕ Е ЛИ ДЕЙНОСТТА НА БХК НАСОЧЕНА КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ В ДНЕШНИТЕ И ГРАНИЦИ?ЗАЩО ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МЕН?

Извинявам се че повтарям вчерашното писание! История Комитетът е основан на 14 юли 1992 г., а от 1993 г. е член на банкрутиралата през 2007 г. Международната хелзинкска федерация със седалище във Виена,в която до разпускането влизат 46 хелзинкски комитети и независими правозащитни групи в Европа, бившия Съветски съюз и Северна Америка... Финансиране През 2012 година Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт Отворено общество на Джордж Сорос, Фондация Оук, Фондация Лион Ливай, Фондация Работилница за граждански инициативи), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал). В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа, Фонд Джърман Маршал, Уестминстърска фондация за демокрация.

И ЗЕЛЕНИТЕ СА КАТО бхк.

Джамбазски в затвора.Ро мите много обичат бели ДП-та

По-голямо социално етично уродство от национализма е само криминалното престъпление. Не е случайно, че отрепките националисти са толкова прозрачни боклуци. Всеки техен поддържник е поддържник на банановия сценарии за маскирането на тоталния обществен провал с национализъм и омраза към чужденците. Национализмът трябва да бъде криминализиран и преследван с наказателна отговорност.

КОЛЬО,КОЛЬОООО,КАКЪВ ЛИ КРИВ ТЕ Е ПРАВИЛ.МНОГО КРИВ ЩЕ ДА Е.

Е това е класическата еврейска доктрина. Националистите във всяка една държава да са в затвора. Да се дава на чужденците свободен достъп с всякакви хватки и измами до властта. Която да експлоатират за собствените си интереси. Национализъм - това е движение, което защитава нацията, нейните интереси. Опитва се да прави всичко най-добро за членовете на нацията, а не за чужденци. А интересите на една нация винаги са в противоречие с намеренията на чужденците, които искат всичко за себе си. За това националистите са основен враг на всички евреи. За това мазния евреийски пропагандатор се опитва да дескридитира българския национализъм. Пречи им в окончателното съсипване на държавата България и окончателното поробване на българския народ.

Крайно време беше някой да даде под съд антибългарския хелзинкски комитет. БРАВО!!!

Всички на борба срещу собствените ни права!

Каракачанката , стария доносник, сина на донсоник и т.н. докато стигнем до високопланинския му произход, да ни радва още поне 20 години. След оттеглянето на Доган , остана най-старият динозавър партиен камарад, гласен за пратийна кариера и окоазал се по стечение на обстоятелствата лидер на националистична партия , въпреки гръцкия си високопланински произход и липса на македоноски корени, заемащ поста вече 20 години и без изгледи да се оттегли. За тях успя да се коалира със всички възможни партии, които след това предаде без изключение и дори успя да влезе няколко пъти в парламента. Сега ще ни занимава с измислените си проблеми барем надуе процента на излъганите в него над 0.5 процента и да го предложи като лепта в коалицията на поредния измамен. Жалко но витално съществуване, особено високо ценено в Македония и ДПС , които се консолидират след всяка негова изява.

Интересен бизнес има Каракачанката и компанията, все бивши доносници окупирали МВРО,а всъщност създадени по решение на ЦК през 80-години с инструктор от ЦК за за запазване на комунизма чрез използване на национализъм. Уж трябва да защитават българите , а пък се борят срещу организациите , които защитават правата им. Българинът според тях трябва да е някакво безправно същества, което вместо права трябва да бъде зависимо от волята някави каракачани , мутри , млади/вече стари комунистически амбиции и вчера наболи мустачки и брадати, всички доносници на службите. Които пък печелят от конфронтацията с правозащитниците и етноситегласовете на някои и друг останал заблуден индивид и така в коалиция дори с ДПС на депутатски банки, където нищо разумно не са предложили за 20години.

ivo10

А бе тъпан, я се разрови из дейността на БХК и виж чии права брани той. Това си е откровено антибългарска организация, прокарваща чужди интереси. Крайно време е да бъдат разследвани и изобличени.

Путин много лесно се справи с тях. Натири ги в Хелзинки. Пареваха донорите им, подсмърчаха, по си подвиха опашката. Срещу мечката с калташки номера не върви. Ние сме въшка и ни ликвидират с лекота.

БХК е анахронизъм от епохата на "Студената война"!Организация уронваща престижа на България и разделяща българското общество!Държава член на ЕС и НАТО имаща непрестанна грижа за най слабите слоеве на обществото в рамките на възможното!БХК е вреден и служещ на чужди интереси!С ЯВЕН АНТИБЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС!

Айде малко по -реално. Бъдете честни, а не емоционални. Кого ще потърсиш да те защити реално в чужбина/пък и в България/ ? А.Каракачанов Б.Следващия право вече 10 години Джамбазки В. Хелзинския комитет Ченгетата от МВРО се подиграват с интересите , гласовете , правата и емоциите ви. Нещо повече - използват ги за партийни си бизнес , вследствие на което хора неставащи за нищо попълват парлмента и си пият кафето с Доган.

Дъртия евреин пак започна мазно да лъже. Знаеш ли как евреите ще ме защитите в чужбина. Вие страната ни искате да ограбите и да контролирате. Това се опитвате да направите. Виждаме соросоидите какво искате и как действате с тези фалшиви протести. България трябва да се управлява само от българи. Мазен лъжец еврейски.

Този тип е Инцидент и трън в очите дългоносите и ако не го смачкат, ще се опитат да го купят и ако не се продаде ще намерят начин да го убият - вече така правят и в Гърция. Всячески се вижда, че крайнодясните лидери в Европа са предимно идиоти незаслужаващи уважението на всеки непубер и това е твърде ежедневно за да е случайно. Но явно машината на дългоносовците е действала глобално и този го е пропуснала за сметка на болното ефенди. Сега ще видим как отвсякъде ще се развихрят лозунгите на либерастията но истината е, че бхк е ахилесовата пета на шалварената партия и зрелището ще е цветно

Кои са БХК? ... Ем Български ... хем Хелзиски... /чрез чичико Г/ История Комитетът е основан на 14 юли 1992 г., а от 1993 г. е член на банкрутиралата през 2007 г. Международната хелзинкска федерация със седалище във Виена,[3] в която до разпускането влизат 46 хелзинкски комитети и независими правозащитни групи в Европа, бившия Съветски съюз и Северна Америка... Финансиране През 2012 година Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт Отворено общество на Джордж Сорос, Фондация Оук, Фондация Лион Ливай, Фондация Работилница за граждански инициативи), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал). В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа, Фонд Джърман Маршал, Уестминстърска фондация за демокрация.

Да попитам, какво българско има в този комитет. Защо чужда организация, обслужвана от българи-еничари се намесва така грубо в българския обществен и политически живот. Такава организация ще изразява интересите на своите спонсори, т.е. евреи. И въобще не ги е грижа за интересите на българския народ.

В момента в България и други страни по света се дирижира "организиран-хаос"!!!!!!В страната няма държавност1Никой не е срещу бежанците, а срещу ислямизацията на българските земи, която се извършва постепенно!В страната влизат криминализиран контингент!Нито една друга европейска държава не допуска такова нещо!!!

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ.

БРАВО и ПОДКРЕПА ОТ МЕНЕ!

Браво Джамбазки, Браво Каракачанов! Добре е, че четете този форум, защото той дава два пъти по-вярна представа за нещата, от проучванията на политолозите и социолозите. ... въпреки манипулациите на платените драскачи и цензурата безподобна.

Не мога да кажа, че съм фен на ВМРО, но за едно са прави БХК освен да прибират пари по програми и да вършат чужди поръчки друго не правят.

Ето тези са организаторите и спонсорите на протестите в момента. Целта е държавата да бъде хвърлена в хаос. Нарича се Теорията на управляемия хаос. Това вършат соросовите фондации в България. Не случайно бяха изгонени от Русия, от Египет. А в много страни дейността им се следи под лупа.

Добре бе, соросоидните боклуци нямат ли съседи, роднини? Да им говорят, някой бой да им хвърлят ако трябва! Те явно взимат добри пари за антибългарската си дейност, все пак и те семейства хранят, ама като дойде башибозука, и те ще бъдат заколени, обяснете им това на тия боклуци!

То и хората на Гестапо и НКВД са имали роднини и съседи, ама никой не е смеел да ги пипне, защото после отмъщението е щяло да е страшно. Та и сега хората ги е страх от тия, щото с парите, дадени им да рушат България и да извършват геноцид над българите, могат да купят всеки (даже и да не успият някой, на по-горна инстанция ще успеят) "независим" съдия

Тази комунистическа отрепка Каракачанов пак се готви за избори. Дано хората не се подведат по популисти и този път!

Комунягите не са във ВМРО , а ДС Боко Тиквата от СИК, ДС Цвинокио от 7-мо, стругарката Цецка - партиина секретарака, Офшорко Чехльов и т.н.

Браво на ВМРО! Така трябва да се защитава всичко българско!

Крайно време е да бъдат отнети от ВМРО Македонските домове. Всъщност това е основната им партийна дейност - да събират наеми от имоти, незнайно поради каква причина попаднали под тяхно разпореждане.

Евреина, не е ли редно вече да напускате България? Редно е в български форум да се легитимирате като евреи, за да ви знаят хората, защо са толкова антибългарски исканията. Изнасяйте се, че идват други времена. Няма нищо да ви отнемаме, национализираме, конфискуваме. Ще продавате всичко най-много на половин цена и ще се радвате. Но пък никога няма да се върнете вече с претенции. Защо лъжеш и ни мамиш, като се представяш за българин. Парите на ВМРО искаш да крадеш.

Аз за Каракачанов не искам и да слушам,но щом ти си срещу него ще преразгледам моето мнение.......... А и е крайно време от тебе също да бъдат отнети,българският паспорт и политическите права......комедиант!!!

Тия са от БХК са като змии , се показват от дупките само когато им кажат , защо не защитиха стотици българи подложени на различни форми на геноцид и изтребление , справка последното преброяване - от 8 милиона сме под 7 , само за 20 години .

Защо не защитават стотиците и хиляди български граждани във Франция, на които полицията им разруши катуните. Защото са им заповядали да не крякат срещу други държави, а само срещу България.

Ангелчо е дал назаден пред преспективата да го ашладисат в затвора... истински патриот е той, нищо че го е страх от тъмното...

От ВМРО ще сезират и НАП за финансирането на БХК Правилно, Соросоидните антибългарски боклуци от БХК заслужават да бъдат изгонени позорно от страната, но голи и боси

Всенародна подписка за изгонването на ВСИЧКИ СОРОСОИДИ !!! Вън от БЪЛГАРИЯ мръсна ционистична секта!

Ти пък говореш за Хитлер, като че ли му съвременник и близък човек. Странна работа-България е страната, най много облагодетелствана и уважавана от Хитлер и току се появи някой, който започва да ни плаши с него. Нали ако той беше победил, сега България щеше да е в исторически граници на три морета. Ако има държава, която да се оплаква от Хитлер, това е Русия. Само че вчера на руският марш са се веели почти фашистки знамена и са се вдигали хитлеристки лозунги. И какво от това? А Джамбаски е един голям патриот и политик. Който се е заял с македонците, добро не е видел.

Къв е тоя хелзински комитет бре, бой по тиквите на тези крадци спонсорирани от чужбина

Малко ме съмнява за клевета да се дава на прокурор. Може да се повдигне граждански иск, което изобщо не е същото. В единият случай съди държавата и може да влезне някой в затвора, в другия се съди персонално и може да се наложи обещетение, но не и санкции, като затвор. Чак при неизпълнение на плащане на обещетение, може да съди държавата.

Българския ХОМОСЕКСУАЛЕН комитет колко бежанци,бежанки,бежанчета и циганета нахрани днес ??? ЩОТО АЗ, КОЙТО СИ ПЛАТИХ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ ЗА 2013 ГИ ВОДЯ ПО ТОЯ ПАРАГРАФ !

Старите служители на КДС (или ДС) и някогашни и сегашни членове на ДСБ и СДС и ГЕРБ отново искат да вземат властта чрез измами и клевети спрямо честните и патриотични българи.Забрана на т.н. Раформаторски блок,СДС,ДСБ и ГЕРБ и тарторите им в затвора за държавна измяна и слугинаш на чужди държави и международните монополи и олигарси.

По-голямо предателство и слугинаж от този на комунистите не се е чул и видял в историята на България!!! БСП и ДПС сте за забрана, и този път дано се намери някой куражлия да свърши тази работа, че да ни освободи най-сетне от червено-кафявата чума!!!

Евреин, хайде в кибука да пропагандираш на другите еврейчета какви сме лоши българите в България. Там може да помолиш някое палестинче да те гръмне, ако не събереш сили да свършиш това богоугодно дело сам.

Има организации и партии, които работят срещу България. Това са именно бхк, както и дпс, също и евророма. Има и други, разбира се, нека не се чувстват пренебрегнати! Не вярвам ВМРО да успеят да ги осъдят, но се радвам, че започват да ги притискат!!!

Още едно потвърждение имате и от мен. БХК са от организациите, които са финансирани с "вносни" пари и дискриминационна политика водят срещу български граждани. Имаше случай за нападение над българче, от роми, защото носело тениска с надпис България над всичко, но ония от това измислено предприятие не направиха нищо. Нито и за други прояви на насилие от роми и прочие. Взимат пари, които по тяхно задължение е да интегрират тази роска общност, обаче познайте дали парите се използват по предназначение....

Антибългарският хазарски комитет и Отровно общество трябва да бъдат изгонени веднага от БГ за антибългарска дейност!

Подайте вие сигнал и питане кой финансира ВМРО?

Едни хора, които много са мислили и работили за България, и помежду другото и за себе си, и които продължават дани наглеят от вестници и телевизии, щото видяха, че сме стадо бунаци.

Коментари - ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет | Днес.dir.bg

ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет

ВМРО внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Българския хелзинкски комитет (БХК) за наклеветяване и уронване авторитета на зам.-председателя на партията Ангел Джамбазки, обяви лидерът й Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО внесе в прокуратурата контрасигнал срещу Хелзинкския комитет | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага трябва да се изгонят тези национални предатели от БХЗ извън България.Наистина досега не съм ги видял да направят нещо,което да не е държавна измяна.Какъв помияр трябва да си за да се продадеш за жълти стотинки?

И в Англия си имат Атака !

ИСКАМ ДА ЗНАЯ КОЙ ФИНАНСИРА ТОЗИ БХК.КЪДЕ СА МОИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИН-ДА РАБОТЯ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ С КОИТО ДА ХРАНЯ ОСВЕН УПРАВЛЯВАЩИТЕ И 1 МИЛИОН ЦИГАНЕТА КОИТО СЕ ПЛОДЯТ БЕЗКОНТРОЛНО.ЗАЩО БХК МЪЛЧИ ЗА СЕКСА С НЕПЪЛНОЛЕТНИ-ЗАПАЗЕНА ЦИГАНСКА МАРКА?НЕ Е ЛИ ДЕЙНОСТТА НА БХК НАСОЧЕНА КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ В ДНЕШНИТЕ И ГРАНИЦИ?ЗАЩО ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МЕН?

Извинявам се че повтарям вчерашното писание! История Комитетът е основан на 14 юли 1992 г., а от 1993 г. е член на банкрутиралата през 2007 г. Международната хелзинкска федерация със седалище във Виена,в която до разпускането влизат 46 хелзинкски комитети и независими правозащитни групи в Европа, бившия Съветски съюз и Северна Америка... Финансиране През 2012 година Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт Отворено общество на Джордж Сорос, Фондация Оук, Фондация Лион Ливай, Фондация Работилница за граждански инициативи), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал). В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа, Фонд Джърман Маршал, Уестминстърска фондация за демокрация.

И ЗЕЛЕНИТЕ СА КАТО бхк.

Джамбазски в затвора.Ро мите много обичат бели ДП-та

По-голямо социално етично уродство от национализма е само криминалното престъпление. Не е случайно, че отрепките националисти са толкова прозрачни боклуци. Всеки техен поддържник е поддържник на банановия сценарии за маскирането на тоталния обществен провал с национализъм и омраза към чужденците. Национализмът трябва да бъде криминализиран и преследван с наказателна отговорност.

КОЛЬО,КОЛЬОООО,КАКЪВ ЛИ КРИВ ТЕ Е ПРАВИЛ.МНОГО КРИВ ЩЕ ДА Е.

Е това е класическата еврейска доктрина. Националистите във всяка една държава да са в затвора. Да се дава на чужденците свободен достъп с всякакви хватки и измами до властта. Която да експлоатират за собствените си интереси. Национализъм - това е движение, което защитава нацията, нейните интереси. Опитва се да прави всичко най-добро за членовете на нацията, а не за чужденци. А интересите на една нация винаги са в противоречие с намеренията на чужденците, които искат всичко за себе си. За това националистите са основен враг на всички евреи. За това мазния евреийски пропагандатор се опитва да дескридитира българския национализъм. Пречи им в окончателното съсипване на държавата България и окончателното поробване на българския народ.

Крайно време беше някой да даде под съд антибългарския хелзинкски комитет. БРАВО!!!

Всички на борба срещу собствените ни права!

Каракачанката , стария доносник, сина на донсоник и т.н. докато стигнем до високопланинския му произход, да ни радва още поне 20 години. След оттеглянето на Доган , остана най-старият динозавър партиен камарад, гласен за пратийна кариера и окоазал се по стечение на обстоятелствата лидер на националистична партия , въпреки гръцкия си високопланински произход и липса на македоноски корени, заемащ поста вече 20 години и без изгледи да се оттегли. За тях успя да се коалира със всички възможни партии, които след това предаде без изключение и дори успя да влезе няколко пъти в парламента. Сега ще ни занимава с измислените си проблеми барем надуе процента на излъганите в него над 0.5 процента и да го предложи като лепта в коалицията на поредния измамен. Жалко но витално съществуване, особено високо ценено в Македония и ДПС , които се консолидират след всяка негова изява.

Интересен бизнес има Каракачанката и компанията, все бивши доносници окупирали МВРО,а всъщност създадени по решение на ЦК през 80-години с инструктор от ЦК за за запазване на комунизма чрез използване на национализъм. Уж трябва да защитават българите , а пък се борят срещу организациите , които защитават правата им. Българинът според тях трябва да е някакво безправно същества, което вместо права трябва да бъде зависимо от волята някави каракачани , мутри , млади/вече стари комунистически амбиции и вчера наболи мустачки и брадати, всички доносници на службите. Които пък печелят от конфронтацията с правозащитниците и етноситегласовете на някои и друг останал заблуден индивид и така в коалиция дори с ДПС на депутатски банки, където нищо разумно не са предложили за 20години.

ivo10

А бе тъпан, я се разрови из дейността на БХК и виж чии права брани той. Това си е откровено антибългарска организация, прокарваща чужди интереси. Крайно време е да бъдат разследвани и изобличени.

Путин много лесно се справи с тях. Натири ги в Хелзинки. Пареваха донорите им, подсмърчаха, по си подвиха опашката. Срещу мечката с калташки номера не върви. Ние сме въшка и ни ликвидират с лекота.

БХК е анахронизъм от епохата на "Студената война"!Организация уронваща престижа на България и разделяща българското общество!Държава член на ЕС и НАТО имаща непрестанна грижа за най слабите слоеве на обществото в рамките на възможното!БХК е вреден и служещ на чужди интереси!С ЯВЕН АНТИБЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС!

Айде малко по -реално. Бъдете честни, а не емоционални. Кого ще потърсиш да те защити реално в чужбина/пък и в България/ ? А.Каракачанов Б.Следващия право вече 10 години Джамбазки В. Хелзинския комитет Ченгетата от МВРО се подиграват с интересите , гласовете , правата и емоциите ви. Нещо повече - използват ги за партийни си бизнес , вследствие на което хора неставащи за нищо попълват парлмента и си пият кафето с Доган.

Дъртия евреин пак започна мазно да лъже. Знаеш ли как евреите ще ме защитите в чужбина. Вие страната ни искате да ограбите и да контролирате. Това се опитвате да направите. Виждаме соросоидите какво искате и как действате с тези фалшиви протести. България трябва да се управлява само от българи. Мазен лъжец еврейски.

Този тип е Инцидент и трън в очите дългоносите и ако не го смачкат, ще се опитат да го купят и ако не се продаде ще намерят начин да го убият - вече така правят и в Гърция. Всячески се вижда, че крайнодясните лидери в Европа са предимно идиоти незаслужаващи уважението на всеки непубер и това е твърде ежедневно за да е случайно. Но явно машината на дългоносовците е действала глобално и този го е пропуснала за сметка на болното ефенди. Сега ще видим как отвсякъде ще се развихрят лозунгите на либерастията но истината е, че бхк е ахилесовата пета на шалварената партия и зрелището ще е цветно

Кои са БХК? ... Ем Български ... хем Хелзиски... /чрез чичико Г/ История Комитетът е основан на 14 юли 1992 г., а от 1993 г. е член на банкрутиралата през 2007 г. Международната хелзинкска федерация със седалище във Виена,[3] в която до разпускането влизат 46 хелзинкски комитети и независими правозащитни групи в Европа, бившия Съветски съюз и Северна Америка... Финансиране През 2012 година Българският хелзинкски комитет е финансиран основно чрез дарения и субсидии от няколко частни фондации (Институт Отворено общество на Джордж Сорос, Фондация Оук, Фондация Лион Ливай, Фондация Работилница за граждански инициативи), международни организации (Върховен комисариат на ООН за бежанците), институции на Европейския съюз (Агенция за основни права на Европейския съюз, Европейска комисия, Европейски бежански фонд) и неправителствени организации (Център за подкрепа на хората с психически увреждания, ТехСуп Глобал). В предходните години сред спонсорите на организацията са Американска агенция за международно развитие, посолствата на САЩ и Нидерландия в България, Европейски център за правата на ромите, Институт за устойчиви общности, Министерство на труда и социална политика, Министерството на външните работи на Нидерландия, Програма на ООН за развитие, Програма ФАР и други фондове на Европейския съюз, Ромски образователен фонд, Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа, Фонд Джърман Маршал, Уестминстърска фондация за демокрация.

Да попитам, какво българско има в този комитет. Защо чужда организация, обслужвана от българи-еничари се намесва така грубо в българския обществен и политически живот. Такава организация ще изразява интересите на своите спонсори, т.е. евреи. И въобще не ги е грижа за интересите на българския народ.

В момента в България и други страни по света се дирижира "организиран-хаос"!!!!!!В страната няма държавност1Никой не е срещу бежанците, а срещу ислямизацията на българските земи, която се извършва постепенно!В страната влизат криминализиран контингент!Нито една друга европейска държава не допуска такова нещо!!!

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ.

БРАВО и ПОДКРЕПА ОТ МЕНЕ!

Браво Джамбазки, Браво Каракачанов! Добре е, че четете този форум, защото той дава два пъти по-вярна представа за нещата, от проучванията на политолозите и социолозите. ... въпреки манипулациите на платените драскачи и цензурата безподобна.

Не мога да кажа, че съм фен на ВМРО, но за едно са прави БХК освен да прибират пари по програми и да вършат чужди поръчки друго не правят.

Ето тези са организаторите и спонсорите на протестите в момента. Целта е държавата да бъде хвърлена в хаос. Нарича се Теорията на управляемия хаос. Това вършат соросовите фондации в България. Не случайно бяха изгонени от Русия, от Египет. А в много страни дейността им се следи под лупа.

Добре бе, соросоидните боклуци нямат ли съседи, роднини? Да им говорят, някой бой да им хвърлят ако трябва! Те явно взимат добри пари за антибългарската си дейност, все пак и те семейства хранят, ама като дойде башибозука, и те ще бъдат заколени, обяснете им това на тия боклуци!

То и хората на Гестапо и НКВД са имали роднини и съседи, ама никой не е смеел да ги пипне, защото после отмъщението е щяло да е страшно. Та и сега хората ги е страх от тия, щото с парите, дадени им да рушат България и да извършват геноцид над българите, могат да купят всеки (даже и да не успият някой, на по-горна инстанция ще успеят) "независим" съдия

Тази комунистическа отрепка Каракачанов пак се готви за избори. Дано хората не се подведат по популисти и този път!

Комунягите не са във ВМРО , а ДС Боко Тиквата от СИК, ДС Цвинокио от 7-мо, стругарката Цецка - партиина секретарака, Офшорко Чехльов и т.н.

Браво на ВМРО! Така трябва да се защитава всичко българско!

Крайно време е да бъдат отнети от ВМРО Македонските домове. Всъщност това е основната им партийна дейност - да събират наеми от имоти, незнайно поради каква причина попаднали под тяхно разпореждане.

Евреина, не е ли редно вече да напускате България? Редно е в български форум да се легитимирате като евреи, за да ви знаят хората, защо са толкова антибългарски исканията. Изнасяйте се, че идват други времена. Няма нищо да ви отнемаме, национализираме, конфискуваме. Ще продавате всичко най-много на половин цена и ще се радвате. Но пък никога няма да се върнете вече с претенции. Защо лъжеш и ни мамиш, като се представяш за българин. Парите на ВМРО искаш да крадеш.

Аз за Каракачанов не искам и да слушам,но щом ти си срещу него ще преразгледам моето мнение.......... А и е крайно време от тебе също да бъдат отнети,българският паспорт и политическите права......комедиант!!!

Тия са от БХК са като змии , се показват от дупките само когато им кажат , защо не защитиха стотици българи подложени на различни форми на геноцид и изтребление , справка последното преброяване - от 8 милиона сме под 7 , само за 20 години .

Защо не защитават стотиците и хиляди български граждани във Франция, на които полицията им разруши катуните. Защото са им заповядали да не крякат срещу други държави, а само срещу България.

Ангелчо е дал назаден пред преспективата да го ашладисат в затвора... истински патриот е той, нищо че го е страх от тъмното...

От ВМРО ще сезират и НАП за финансирането на БХК Правилно, Соросоидните антибългарски боклуци от БХК заслужават да бъдат изгонени позорно от страната, но голи и боси

Всенародна подписка за изгонването на ВСИЧКИ СОРОСОИДИ !!! Вън от БЪЛГАРИЯ мръсна ционистична секта!

Ти пък говореш за Хитлер, като че ли му съвременник и близък човек. Странна работа-България е страната, най много облагодетелствана и уважавана от Хитлер и току се появи някой, който започва да ни плаши с него. Нали ако той беше победил, сега България щеше да е в исторически граници на три морета. Ако има държава, която да се оплаква от Хитлер, това е Русия. Само че вчера на руският марш са се веели почти фашистки знамена и са се вдигали хитлеристки лозунги. И какво от това? А Джамбаски е един голям патриот и политик. Който се е заял с македонците, добро не е видел.

Къв е тоя хелзински комитет бре, бой по тиквите на тези крадци спонсорирани от чужбина

Малко ме съмнява за клевета да се дава на прокурор. Може да се повдигне граждански иск, което изобщо не е същото. В единият случай съди държавата и може да влезне някой в затвора, в другия се съди персонално и може да се наложи обещетение, но не и санкции, като затвор. Чак при неизпълнение на плащане на обещетение, може да съди държавата.

Българския ХОМОСЕКСУАЛЕН комитет колко бежанци,бежанки,бежанчета и циганета нахрани днес ??? ЩОТО АЗ, КОЙТО СИ ПЛАТИХ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ ЗА 2013 ГИ ВОДЯ ПО ТОЯ ПАРАГРАФ !

Старите служители на КДС (или ДС) и някогашни и сегашни членове на ДСБ и СДС и ГЕРБ отново искат да вземат властта чрез измами и клевети спрямо честните и патриотични българи.Забрана на т.н. Раформаторски блок,СДС,ДСБ и ГЕРБ и тарторите им в затвора за държавна измяна и слугинаш на чужди държави и международните монополи и олигарси.

По-голямо предателство и слугинаж от този на комунистите не се е чул и видял в историята на България!!! БСП и ДПС сте за забрана, и този път дано се намери някой куражлия да свърши тази работа, че да ни освободи най-сетне от червено-кафявата чума!!!

Евреин, хайде в кибука да пропагандираш на другите еврейчета какви сме лоши българите в България. Там може да помолиш някое палестинче да те гръмне, ако не събереш сили да свършиш това богоугодно дело сам.

Има организации и партии, които работят срещу България. Това са именно бхк, както и дпс, също и евророма. Има и други, разбира се, нека не се чувстват пренебрегнати! Не вярвам ВМРО да успеят да ги осъдят, но се радвам, че започват да ги притискат!!!

Още едно потвърждение имате и от мен. БХК са от организациите, които са финансирани с "вносни" пари и дискриминационна политика водят срещу български граждани. Имаше случай за нападение над българче, от роми, защото носело тениска с надпис България над всичко, но ония от това измислено предприятие не направиха нищо. Нито и за други прояви на насилие от роми и прочие. Взимат пари, които по тяхно задължение е да интегрират тази роска общност, обаче познайте дали парите се използват по предназначение....

Антибългарският хазарски комитет и Отровно общество трябва да бъдат изгонени веднага от БГ за антибългарска дейност!

Подайте вие сигнал и питане кой финансира ВМРО?

Едни хора, които много са мислили и работили за България, и помежду другото и за себе си, и които продължават дани наглеят от вестници и телевизии, щото видяха, че сме стадо бунаци.