Коментари - Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март | Днес.dir.bg

Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март

Реформаторският блок попита с писмо президента организирана ли е наистина визита на руския президент Владимир Путин за 3 март догодина.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март | Днес.dir.bg

Коментари

Радев, е.и мамата на тия! Тия мекерета Не заслужават унимание!

Представителят на "освободителите" моля да обясни защо на руските карти територията ня България е показвана до 1908 година навсякъде, без изключение, като "Задунайска губерния", а руските царе Александровци и Николай, носят титлата "цар Български". Няма ли да го поканите снажния и за 24 Май!

Ветеринарите казват че умиращото магаре точно преди смъртта си рита най-злобно!

Да се покани Путин! Русия е братска страна и благодарение на Русия имаме държава.

Тия разкараха ли се Раковски 134? Къш боклуци!

Спаси РОДИНАТА....

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Хайде сега психо десни цъкайте ++++++++ Важното е да че четете ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал на политиката и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

Господа от РБ и сто плюса да си сложите вас просто ви няма!!!! Погледнете Марков къде отиде. Той е вашето лице всички сте лаещи нищожества. Жалко за дясното

Ами г-на Радев да покани г-н Ездоган, а не зи Путин ..... В края на краищата свободата на България е плод на подвига на американските, английските, норвежките, датските, френските, испанските и португалските войници.... Така, че се чудя какво общо има Путин с 3-ти март и България.

тия безродни травестити от реформаторския блок да ходят да стават партия в Турция, ама и от там ще бъдат изритани като насрани кучета

Джуджето Путин да стяга куфарите и да бяга в Панама, че собствения му окраден народ скоро ще го бие с камъни... То само с боярищник не става да им премрежва очите. Все повече бедни хора в Русия започват да осъзнават, че са в някакъв филм, прожектиран от Кремъл. Иде му края на диктатурата, за щастие на обикновения руснак, който не желае да се чувтсва "добре", защото му тикат евтин боярищник и картошка.

смешник насран-платен

кой си ти та си щракаш плюсове бе смешко платен, не се ли сам усещаш колко издишаш

За реформаторите хората си изразиха мнението на изборите. Единственото, за което могат да питат е вкъщи дали детето си е научило уроците. Точка.

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин.

за "психодесните" и най-големите идиоти не се връзват. Пробвай нещо друго.

а ние питаме тия от реформаторския блок какви са? какво работят? посадили ли са поне едно дръвче в живота си? кои ги храни

РБ да продължаа да лае по този начин и ще донесе още добрини на България. Съветвам ги да попитат Макрон защо покани Путин и не го ли е срам...

Не съм канил Путкин, той сам дойде да се влачи по корем. Заших му два шамара заради ЛьоПен и опитите му за вличние на изборите, повозих го в голф количка, той повърна и го отпратих обратно в Рашка-Говняшка

Кои бяха пък тия бе...реформатори! Кои бях наистина?!

за патрон на 3ти Март, как биха реагирали тези ???

"""""""Реформаторският блок попита с писмо президента организирана ли е наистина визита на руския президент Владимир Путин за 3 март догодина. """"""Ама тези изпълнители на разни поръчици ,не се ли разпаднаха.Голяма им е мъката .Може да се наложи нещо да работят , а това за тях е ужасно, защото просто нищо не могат.Могат само не много сложни поръчки да изпълняват.Мъка , мъка-а-а-а

да ни бъде "патрон" на празника. Но виж ако някой използва патрони срещу него, ще изпитам голямо удоволствие.

ей мършо проклета соросоидна, заври се пак обратно в насрания гъз на майка ти от където си изпълзял, България няма нужда от такива като теб отрепко

Ще хванеш на баба си фърчилото. Стой си в Магадан, там процъфтява путьонизма. Ако се появиш в хубавата ни България, носи си и торбичка, да си събираш зъбките.

и други са подписали документа за незавосимостта ни, да и други! не само руснаци. Търкитата са приели пари от руснаците за освобождаването ни, като са ни "откупили", така да се каже. Също и англичаните и германците и французите, всички са признали независимостта ни. Затова трябва да поканим и другите глави но путин да е основната фигура

Най-добре поканете Тръмп, Юнкер,Меркел,Столтенберг и Ердоган.Сложете по един фес и направете възстановка на Руско- турската освободителна война.Главни организатори ЕС, НАТО и Реформаторския блок.

Те от гроба ли задават въпроси,ха ха ха,един файтон мекерета искат да решават съдбата на родината ,

Що бе няма да го пуснат у нас ли ? Ама СДС умря бе. Никъде ги няма.

Да го канят македонците,на нас това тъпо и нагло ченге не ни трябва.България е освободена от руския Цар,поканете някой от неговите потомци.

Потомки на Николай II, които сега живеят в Париж приветствали връщането на Крим в състава на Русия. Тава са княз Кирилл Владимирович,княз Николай Романович и княз Димитрий Романович. Интересно че те приемат ,че глава на държава в момента Путин и именно Путин представя руски народ в света. А и доколкото знам не е цар се сражавал с турците, а руски войници. Зацепи разлика?

Драга "рускиньо" ,какво е времето при вас в Санкт-Петербург?Защо ни поучавате а не си гледате обосранните жопи?

Да се покани Путин! Русия е братска страна. Тоя шебек Русофоб е предател, или е турчин.

руския цар е руснак и путин е руснак и дълго време сме били колония на русия и от това сме видели добро - автопарк нафта желязо атом, какво ли не! А да не пропуснем и готините рускини които се ебяха с нас с чст и уважение.

Във вените на руските царе през 19 век, руската кръв е била доста под 25%!!! А на "рускинята" ще кажа, че без разрешение на руския Цар война е нямало да има!!! Така, че ни е освободил той, които няма абсолютно нищо общо с управляващите в Русия сега!!! Пък и основната цел, макар и задкулисна е била не освобождението на България, а овладяване на Босфора и Дарданелите!!!

свински монголоидни очички

Прабългари домъкнаха на земите на траките май от диви монголски степи, на коне , с конски опашки. нали така,мургавелко?

Това обосрана рускинке го пише само във вашите ученици. Историята е друга. По-скоро вие сте плод на изнасилвания на монголци върху славянки бягащи по степите. Получават се недоразумения като джуджето путкин

JMM®

"Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България " "... препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино". " Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност Ето защо така яростно се оплюват реформите и Реформаторите в България

реформаторските вибратори - предатели да малчат защото знам ви ваще реформи това че като праднете и промените ваздуха на това ли казвате реформи а бездарнеци-газарници-дирници и плиткоумници такива таи да знаете ....марадона като ви казваше да не бутате прасетата защо го послушахте а ???

И какво им пречи на реформаторите визитата на Путин на 3 март 2018, даже би трябвало да го приветстват защото тогава се навършва по-важия юбилей а именно 100 години от капитулацията на Русия пред България. На практика тогава ставаме макар и за малко истински свободни!

Спаси РОДИНАТА....

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин.

JMM®

Учудвам се защо между новините с най много коментари има цели 3 снимки и статии на гадната плъхоподобната мутра на ботоксовото джудже ... Дали има връзка с "успешната" путкинска политика в западнала Русия ... ?!

Елементарно Утсън. Защото ако сложат твоя снимка, то хората със слаба психика ще колабират направо. А тези с по-здрави нерви ще получават сърдечен спазъм. Погледни на себе си в огледало и разбереш.

От толкова мого писатели тука не мога да изчиста този кенеф. Полунощ стана.

Цар Борис III за много Македонски Българи е Цар Освободител! Но македонците никога не биха поканили комуниста Тодор Живков да празнуват обединението си с България! Защо тогава България ще кани Путин да празнуваме Освобождението си, след като България е освободена от руския император Александър Втори, чийто род е затрит от комунистите, чийто възпитаник е самия Путин? Поканете наследниците на Романови!

Айде- одма, че ша метъ!

ЗА 3 МАРТ ПОКАНЕТЕ НЯКОЙ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОРСКИ РОД РОМАНОВ, А НЕ КОМУНИСТИТЕ-УБИЙЦИ! 1. България е освободена от турско робство от РУСКИЯ ЦАР АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ! 2. Внуците на руския Цар са ИЗБИТИ като кучета от КОМУНИСТИТЕ по НАРЕЖДАНЕ НА ЛЕНИН! 3. Путин е бил АГЕНТ НА комунистическата КГБ! Българските КОМУНИСТИ от БСП ПИК.ЯТ на гроба на освободителите на България! Ако Александър Втори знаеше, че ПРОСТИЯ българин ще се прегръща с УБИЙЦИТЕ на неговия РОД, то руския цар никога нямаше да ни освободи! ЗА 3 МАРТ ПОКАНЕТЕ НЯКОЙ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОРСКИ РОД РОМАНОВ, А НЕ КОМУНИСТИТЕ-УБИЙЦИ! 1. Така ще покажем ПРИЗНАТЕЛНОСТ и БЛАГОДАРНОСТ пред Освободителите ни! 2. Така ще възтържествува правдата! И ВЪЛКА СИТ, И АГНЕТО ЦЯЛО!

Какви са тези,,посирания,, тука? Кокалите на кои лежат в нашите земи? Може и руския посланик да дойде на тържествата. И кой ли е камунис?

... ТОЙ И ЮДА Е БИЛ ... УЧЕНИК НА КОМУНИСТА ХРИСТОС , ... ОБАЧЕ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ПЛЮЕМ ... ХРИСТИЯНСТВОТО ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ АПОСТОЛИ :))) ... ПРАС С ГОЛАТА ПАТКА ПО ПРОСТАТА КРАТУНА АНТИ-БЪЛГАРСКА :))

Освободителка ли ни е Русия или поробителка? Да се кани новият поробител на България, донесъл и бетониращ олигархията у нас - Путин, лично номиринащ и ръководещ олигархията е престъпление от голям мащаб против нацията и държавата. Руската олигархия под предводителството на Путин изнася националните богатства и парите на българския народ в американски банки заедно със своите и е нахлузил хомота на ново олигархично робство. Как става това ще прочетете в моя материал Как малка България е изяждана от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция http://ideyazabulgaria.org/aktualni/analizi/4534-article-id-4534 Сега Русия не ни е освободителка , а поробителка, нахлузи ни хомота на ново олигархично робство от което предстои тепърва да се освобождаваме. Създава на наша територия олигарси по руски модел, те вършеят България и почти са я унищожили. Руският олигарх на руската фирма Лукойл Валентин Златев лично назначен от Путин, вече 5 години не е плащал данъци на държава България. А Лукойл се явява най -големия данъко-вложител в бюджета на страната. Другият руски олигарх Сашо Дончев с фирмата си Овъргаз беше 25 години посредник между Газпром и Булгаргаз и с поддържане най-високата цена на газта в Европа, тук в България, смъкна кожите на 2 поколения български потребители и сам той стана крупен руски олигарх с несметни богатства. Сега Сашо Дончев се стреми да поднови сделката Южен поток за да увеличи богатствата си няколко пъти за една петилетка. Ето защо сега българския народ е с най-ниския жизнен стандарт в Европа и най ниските пенсии и заплати в света, над 3 милиона трудова работна ръка поради разграбването и унищоженото на икономиката от олигархията, напусна страната да търси живот и стандарт другаде. България остана без българи и човешки ресурси, малцинствата доминират, страната ни се циганизира. В ръководството на БКП се намират 38 олигарси, всички свързани с руската олигархия и ръководени от нея. До сега БСП се управляваше от олигарха Гергов, който е руски граждани, сега неговото място се зае от Сашо Дончев лично назначен от Путин. Партиите ни -всички свързани с руската олигархия, начело с представителя на смесената руско-българска олигарха- Румен Радев са отворили широко вратите за навлизането на руски мръсни олигархични капитали. Сега 55 000 руски фирми в България перат и препират черните си мръсни пари , използвал липсата на правова държава да ги проверява и погне, експлоатират българския народ, да го карат да работи по 16 часа на ден и получава най-ниската възможна заплата. Последния елит на БКП -този който създаде БСП и всички останали партии в България включително и последната ГЕРБ и всички партии намиращи се в БГ парламент, от който се пръкнаха всички олигарси, продължава да управлява държавата чрез своите 1000 партийни слуги и 1000 охранители на гузната си престъпна съвест, да държи целяла власт в държавата- политическа икономическа, медии и хуманитарно образование и да ни влече към Азия, вместо към Европа. Същият продължава да поддържа старата съветска пропаганда за освободителка Русия и да прикрива истината, казана от нашите деди от Възраждането. Четете забравените страници на Записките... на Захари Стоянов, в тях ясно се казва и доказва, че Русия не ни е освободителка, а ние сме се освободили САМИ благодарение на стратегията и тактиката на Левски като КОМИТЕТИ в цялостна стройна организация по които се разпределя българското опълчение ( не само на Шипка). По численост българското опълчение е 3 пъти по голямо от руската войска, още 3 пъти повече население го подпомага в тила.  Левски пося семето и то поникна по време на Освободителната война. Войната на Русия с Турция е само ПОВОДА. Руският царизъм въобще е нямал намерение да ни освобождава, той води само политиката си за унищожение на своя най-голям враг на южната си граница- Османската империя. Но нашите деди с огромна прозорливост използват повода на войната за да организират народа, както ги е учил Левски.  Руско- турските войни се използват от всички балкански народи като повод за освобождение. 1829 г при една поредна руско-турска война се освобождава и Гърция, но гърците никога не наричат Русия освободителка, а до сега казват, че са се освободили сами с тяхното национално движение Филики Етерия, от което Левски черпи идеята си за комитетите. Тезата за освободителка Русия и за славянска писменост е измишльотина на комунистите под диригентската палка на Москва. Да, ама гърците никога не са живели при комунизъм, за това сега са на светлинни години пред нас по всичко! Крайно време е да се изхвърлят от нашата история съветските тези за славянска писменост и език освободителка Русия и прочее.  Това обаче може да стане, само ако се свали настоящия посткоумнистически политически елит от властта и държавата се декомунизира!

Отрийте полюцийката на този, бе!

Тук въобще не става дума за подкрепа действията на рИформатоите, Те за олигархия не споменават, понеже редиците им се пълни с руско-български олигарси, Само си водят примитивната американска политикана противопоставяе с Русия, което си е нищо друго бой между олигарсите на САЩ и Русия за делба на енергийните пазари на Европа и оръжейните на Близкия изток.

Около 40 плюса за русофобите, всъщност това е агитката за гейпарада на 10 юни, нали?

..и подкрепа за Деня на Ботев! ...на даскал Ботьо пройдохата, бе...

Марш от тука русска свиньо, трол петербургски, увониха ви , остана ви само бояришник!

кво беше тва "деформатори", и защо се обаждат от бунището на историята?!?!?!?

Прочетох коментарите и установих, че повечето от Вас имат празник днес. Бъдете здрави и щастливи!

Смесвате исторически епохи и това е нелепо. В турската армия е командвал немецът Вейсел паша, оръдията са им били Круп, войската обучавана от английски специалисти, ... А и сега сме съюзници с Турция в НАТО, а и е модерно и да си русофоб ( ако нямаш други качества ). Само че тогава Русия ни освободи, въоръжи и обучи новата армия, също така постави основите на всички институции, след което се изтегли. Просто история, и да се пените, и да се излагате като простаци с яйца и домати, Путин ще е най-влиятелният човек в света според ФОРБС за поредна година, а Русия пак е световна сила. Свиквайте.

Ако няма войни няма как Горна Волта с ядрени ракети да е световна сила. Горна Волта сега е Буркина Фасо. А това че руснаците започват организиране на българска армия и писането на уставите и не означава че тази армия после не се въоръжава и обучава по-германски образец, нито омаловажава дезертирането на руските офицери когато се обединяваме без да имаме рарешението на императора руски!

Ай Дира, щом соросоидите взеха да ви хакват, не е добре работата ви.

Ще застанат с гърди мЪжки и ще го спрат? А бял роял и голи цици ще има ли? Ей, тия реформатори, брей!

Сигурно не е чувал за доматен дъжд - е ще усети. Да си купи и разговорник по език от македонските земи, за да разбира ясно псувните, които ще получи 24.05.2017 - датата на която Путkин се прави на умник, а получил по морде.

Ама човекът е прав бе - нали вие се тюхкахте за кирилицата, че ни спряла развитието, отделила ни от Европа, същите тъпанари сдсари ги говорехте тия идиотизми. Пък на всичко отгоре сегашната кирилица в голяма степен е обработена О ужас от Русия по времето на Петър Първи. Какво сега квичите - радвайте се, ето взеха книги на български с латиница да излизат - ще победи демокрацията УРА СОРОСОИДИ!

Ех, защо Кирияк Стефчов има живи потомци в твое лице... или някой онбашия е бил твой прародител? Гледай си турските и индийски сериали и не излагай България.

Падишахът го е засипал с всекакви сортове домати, бе!..

Какво се обаждат само тези РАЗДОРматори, влезли в парламента само и само да са във власта и колкото може повече да крадат.

развалени яйца още от сега!

Марш от форума русски тролове-свини. Баси, поне да бяхте научили хубаво български език? Особено па има една "рускиня" милата - за тебе ще има безплатни уроци

Та както казах, карай по 250+, русофилите са тъпи и няма да разберат. Хитруш си ми ти Андрешкооо Ама чичо Сорос не е вчерашен, не може да го изпързаляш, току що ми каза, ВЕРВАЙ!!!!

Ще се ядосам!!! Казах да караш по 250 плюсове или минуси!!!! Сорос

Баси колко си прост... Кой си ти, че казваш кой къде да ходи и какво да прави?

русски инженер пие инженерно боярищник

Пък поканете си президентите на Франция, Англия, САЩ, те са "спомогнали" за освобождаването ни то турско робство. И с парички и с военни наблюдатели, както при умерената опозиция в Сирия са помагали, ама на туриците!

Що бе ХАХА, по друг начил ли се е случило? Я седни, напиши една нова история, ама сигурация да е на чичо Сорос и дай да я изучим!

Да поканят Путин, но без патронаж - трябва да се държим с достойнство, не да се люшкаме между двете крайности.

Да го поканят и да го пуснат без охрана по улиците хахахаха Толкова го "обичаме" след 24.05.2017, че ще е яколюбовно шоу!!!!

Изказването на Путин за 24 май беше за да си го върне за джавкането на Плевневлиев.

Какво се свениш, карай по 152+, То русофилите са тъпи и няма да загрея.

Да, Россия е велика страна с велики хора. И да, Добре е, че в Россия има стойностни хора като Навални, който скоро ще е новият Президент. Да живее братския руски народ ! Да живее Навални !

Анални президент, ти чуваш ли се какво говориш. Хахаха

Соросче, кво да го правиш!

Бре, колко адреса има? Явно всичко на добра икономическа изгода си поставил1 Плаща явно чичко Сорос, плащаааа...

Да Россия е велика страна с велики хора. И да, Добре е, че в Россия има стойностни хора като Навални, който скоро ще е новият Президент. Да живее братския руски народ ! Да живее Навални !

Анални президент, ти чуваш ли се какво говориш. Хахаха

ДА ДОЙДЕ, КАМЪНИ ИМАМЕ ВСЯКАКВИ!!

СДС -то няма да го пуснат ли ? Те умряха.

Газпром изгуби иск към Украйна за над 34 млрд. долара. Стокхолмският арбитражен съд отмени условието взимаш или плащаш (take-or-pay) в договор между Газпром и украинската Нафтогаз за доставка на природен газ за украинския пазар. Освен това съдът нарежда на руската корпорация да преразгледа съгласно пазарната ситуация формулата за определяне цената на газа от 2014г. и отменя забраната да се реекспортира газ към трети страни

Е и кво от това? Знаеш ли колко ми дреме???

Коментари - Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март | Днес.dir.bg

Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март

Реформаторският блок попита с писмо президента организирана ли е наистина визита на руския президент Владимир Путин за 3 март догодина.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите питат президента поканен ли е Путин за 3 март | Днес.dir.bg

Коментари

Радев, е.и мамата на тия! Тия мекерета Не заслужават унимание!

Представителят на "освободителите" моля да обясни защо на руските карти територията ня България е показвана до 1908 година навсякъде, без изключение, като "Задунайска губерния", а руските царе Александровци и Николай, носят титлата "цар Български". Няма ли да го поканите снажния и за 24 Май!

Ветеринарите казват че умиращото магаре точно преди смъртта си рита най-злобно!

Да се покани Путин! Русия е братска страна и благодарение на Русия имаме държава.

Тия разкараха ли се Раковски 134? Къш боклуци!

Спаси РОДИНАТА....

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Хайде сега психо десни цъкайте ++++++++ Важното е да че четете ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал на политиката и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

Господа от РБ и сто плюса да си сложите вас просто ви няма!!!! Погледнете Марков къде отиде. Той е вашето лице всички сте лаещи нищожества. Жалко за дясното

Ами г-на Радев да покани г-н Ездоган, а не зи Путин ..... В края на краищата свободата на България е плод на подвига на американските, английските, норвежките, датските, френските, испанските и португалските войници.... Така, че се чудя какво общо има Путин с 3-ти март и България.

тия безродни травестити от реформаторския блок да ходят да стават партия в Турция, ама и от там ще бъдат изритани като насрани кучета

Джуджето Путин да стяга куфарите и да бяга в Панама, че собствения му окраден народ скоро ще го бие с камъни... То само с боярищник не става да им премрежва очите. Все повече бедни хора в Русия започват да осъзнават, че са в някакъв филм, прожектиран от Кремъл. Иде му края на диктатурата, за щастие на обикновения руснак, който не желае да се чувтсва "добре", защото му тикат евтин боярищник и картошка.

смешник насран-платен

кой си ти та си щракаш плюсове бе смешко платен, не се ли сам усещаш колко издишаш

За реформаторите хората си изразиха мнението на изборите. Единственото, за което могат да питат е вкъщи дали детето си е научило уроците. Точка.

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин.

за "психодесните" и най-големите идиоти не се връзват. Пробвай нещо друго.

а ние питаме тия от реформаторския блок какви са? какво работят? посадили ли са поне едно дръвче в живота си? кои ги храни

РБ да продължаа да лае по този начин и ще донесе още добрини на България. Съветвам ги да попитат Макрон защо покани Путин и не го ли е срам...

Не съм канил Путкин, той сам дойде да се влачи по корем. Заших му два шамара заради ЛьоПен и опитите му за вличние на изборите, повозих го в голф количка, той повърна и го отпратих обратно в Рашка-Говняшка

Кои бяха пък тия бе...реформатори! Кои бях наистина?!

за патрон на 3ти Март, как биха реагирали тези ???

"""""""Реформаторският блок попита с писмо президента организирана ли е наистина визита на руския президент Владимир Путин за 3 март догодина. """"""Ама тези изпълнители на разни поръчици ,не се ли разпаднаха.Голяма им е мъката .Може да се наложи нещо да работят , а това за тях е ужасно, защото просто нищо не могат.Могат само не много сложни поръчки да изпълняват.Мъка , мъка-а-а-а

да ни бъде "патрон" на празника. Но виж ако някой използва патрони срещу него, ще изпитам голямо удоволствие.

ей мършо проклета соросоидна, заври се пак обратно в насрания гъз на майка ти от където си изпълзял, България няма нужда от такива като теб отрепко

Ще хванеш на баба си фърчилото. Стой си в Магадан, там процъфтява путьонизма. Ако се появиш в хубавата ни България, носи си и торбичка, да си събираш зъбките.

и други са подписали документа за незавосимостта ни, да и други! не само руснаци. Търкитата са приели пари от руснаците за освобождаването ни, като са ни "откупили", така да се каже. Също и англичаните и германците и французите, всички са признали независимостта ни. Затова трябва да поканим и другите глави но путин да е основната фигура

Най-добре поканете Тръмп, Юнкер,Меркел,Столтенберг и Ердоган.Сложете по един фес и направете възстановка на Руско- турската освободителна война.Главни организатори ЕС, НАТО и Реформаторския блок.

Те от гроба ли задават въпроси,ха ха ха,един файтон мекерета искат да решават съдбата на родината ,

Що бе няма да го пуснат у нас ли ? Ама СДС умря бе. Никъде ги няма.

Да го канят македонците,на нас това тъпо и нагло ченге не ни трябва.България е освободена от руския Цар,поканете някой от неговите потомци.

Потомки на Николай II, които сега живеят в Париж приветствали връщането на Крим в състава на Русия. Тава са княз Кирилл Владимирович,княз Николай Романович и княз Димитрий Романович. Интересно че те приемат ,че глава на държава в момента Путин и именно Путин представя руски народ в света. А и доколкото знам не е цар се сражавал с турците, а руски войници. Зацепи разлика?

Драга "рускиньо" ,какво е времето при вас в Санкт-Петербург?Защо ни поучавате а не си гледате обосранните жопи?

Да се покани Путин! Русия е братска страна. Тоя шебек Русофоб е предател, или е турчин.

руския цар е руснак и путин е руснак и дълго време сме били колония на русия и от това сме видели добро - автопарк нафта желязо атом, какво ли не! А да не пропуснем и готините рускини които се ебяха с нас с чст и уважение.

Във вените на руските царе през 19 век, руската кръв е била доста под 25%!!! А на "рускинята" ще кажа, че без разрешение на руския Цар война е нямало да има!!! Така, че ни е освободил той, които няма абсолютно нищо общо с управляващите в Русия сега!!! Пък и основната цел, макар и задкулисна е била не освобождението на България, а овладяване на Босфора и Дарданелите!!!

свински монголоидни очички

Прабългари домъкнаха на земите на траките май от диви монголски степи, на коне , с конски опашки. нали така,мургавелко?

Това обосрана рускинке го пише само във вашите ученици. Историята е друга. По-скоро вие сте плод на изнасилвания на монголци върху славянки бягащи по степите. Получават се недоразумения като джуджето путкин

JMM®

"Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България " "... препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино". " Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност Ето защо така яростно се оплюват реформите и Реформаторите в България

реформаторските вибратори - предатели да малчат защото знам ви ваще реформи това че като праднете и промените ваздуха на това ли казвате реформи а бездарнеци-газарници-дирници и плиткоумници такива таи да знаете ....марадона като ви казваше да не бутате прасетата защо го послушахте а ???

И какво им пречи на реформаторите визитата на Путин на 3 март 2018, даже би трябвало да го приветстват защото тогава се навършва по-важия юбилей а именно 100 години от капитулацията на Русия пред България. На практика тогава ставаме макар и за малко истински свободни!

Спаси РОДИНАТА....

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин.

JMM®

Учудвам се защо между новините с най много коментари има цели 3 снимки и статии на гадната плъхоподобната мутра на ботоксовото джудже ... Дали има връзка с "успешната" путкинска политика в западнала Русия ... ?!

Елементарно Утсън. Защото ако сложат твоя снимка, то хората със слаба психика ще колабират направо. А тези с по-здрави нерви ще получават сърдечен спазъм. Погледни на себе си в огледало и разбереш.

От толкова мого писатели тука не мога да изчиста този кенеф. Полунощ стана.

Цар Борис III за много Македонски Българи е Цар Освободител! Но македонците никога не биха поканили комуниста Тодор Живков да празнуват обединението си с България! Защо тогава България ще кани Путин да празнуваме Освобождението си, след като България е освободена от руския император Александър Втори, чийто род е затрит от комунистите, чийто възпитаник е самия Путин? Поканете наследниците на Романови!

Айде- одма, че ша метъ!

ЗА 3 МАРТ ПОКАНЕТЕ НЯКОЙ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОРСКИ РОД РОМАНОВ, А НЕ КОМУНИСТИТЕ-УБИЙЦИ! 1. България е освободена от турско робство от РУСКИЯ ЦАР АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ! 2. Внуците на руския Цар са ИЗБИТИ като кучета от КОМУНИСТИТЕ по НАРЕЖДАНЕ НА ЛЕНИН! 3. Путин е бил АГЕНТ НА комунистическата КГБ! Българските КОМУНИСТИ от БСП ПИК.ЯТ на гроба на освободителите на България! Ако Александър Втори знаеше, че ПРОСТИЯ българин ще се прегръща с УБИЙЦИТЕ на неговия РОД, то руския цар никога нямаше да ни освободи! ЗА 3 МАРТ ПОКАНЕТЕ НЯКОЙ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РУСКИЯ ИМПЕРАТОРСКИ РОД РОМАНОВ, А НЕ КОМУНИСТИТЕ-УБИЙЦИ! 1. Така ще покажем ПРИЗНАТЕЛНОСТ и БЛАГОДАРНОСТ пред Освободителите ни! 2. Така ще възтържествува правдата! И ВЪЛКА СИТ, И АГНЕТО ЦЯЛО!

Какви са тези,,посирания,, тука? Кокалите на кои лежат в нашите земи? Може и руския посланик да дойде на тържествата. И кой ли е камунис?

... ТОЙ И ЮДА Е БИЛ ... УЧЕНИК НА КОМУНИСТА ХРИСТОС , ... ОБАЧЕ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ПЛЮЕМ ... ХРИСТИЯНСТВОТО ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ АПОСТОЛИ :))) ... ПРАС С ГОЛАТА ПАТКА ПО ПРОСТАТА КРАТУНА АНТИ-БЪЛГАРСКА :))

Освободителка ли ни е Русия или поробителка? Да се кани новият поробител на България, донесъл и бетониращ олигархията у нас - Путин, лично номиринащ и ръководещ олигархията е престъпление от голям мащаб против нацията и държавата. Руската олигархия под предводителството на Путин изнася националните богатства и парите на българския народ в американски банки заедно със своите и е нахлузил хомота на ново олигархично робство. Как става това ще прочетете в моя материал Как малка България е изяждана от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция http://ideyazabulgaria.org/aktualni/analizi/4534-article-id-4534 Сега Русия не ни е освободителка , а поробителка, нахлузи ни хомота на ново олигархично робство от което предстои тепърва да се освобождаваме. Създава на наша територия олигарси по руски модел, те вършеят България и почти са я унищожили. Руският олигарх на руската фирма Лукойл Валентин Златев лично назначен от Путин, вече 5 години не е плащал данъци на държава България. А Лукойл се явява най -големия данъко-вложител в бюджета на страната. Другият руски олигарх Сашо Дончев с фирмата си Овъргаз беше 25 години посредник между Газпром и Булгаргаз и с поддържане най-високата цена на газта в Европа, тук в България, смъкна кожите на 2 поколения български потребители и сам той стана крупен руски олигарх с несметни богатства. Сега Сашо Дончев се стреми да поднови сделката Южен поток за да увеличи богатствата си няколко пъти за една петилетка. Ето защо сега българския народ е с най-ниския жизнен стандарт в Европа и най ниските пенсии и заплати в света, над 3 милиона трудова работна ръка поради разграбването и унищоженото на икономиката от олигархията, напусна страната да търси живот и стандарт другаде. България остана без българи и човешки ресурси, малцинствата доминират, страната ни се циганизира. В ръководството на БКП се намират 38 олигарси, всички свързани с руската олигархия и ръководени от нея. До сега БСП се управляваше от олигарха Гергов, който е руски граждани, сега неговото място се зае от Сашо Дончев лично назначен от Путин. Партиите ни -всички свързани с руската олигархия, начело с представителя на смесената руско-българска олигарха- Румен Радев са отворили широко вратите за навлизането на руски мръсни олигархични капитали. Сега 55 000 руски фирми в България перат и препират черните си мръсни пари , използвал липсата на правова държава да ги проверява и погне, експлоатират българския народ, да го карат да работи по 16 часа на ден и получава най-ниската възможна заплата. Последния елит на БКП -този който създаде БСП и всички останали партии в България включително и последната ГЕРБ и всички партии намиращи се в БГ парламент, от който се пръкнаха всички олигарси, продължава да управлява държавата чрез своите 1000 партийни слуги и 1000 охранители на гузната си престъпна съвест, да държи целяла власт в държавата- политическа икономическа, медии и хуманитарно образование и да ни влече към Азия, вместо към Европа. Същият продължава да поддържа старата съветска пропаганда за освободителка Русия и да прикрива истината, казана от нашите деди от Възраждането. Четете забравените страници на Записките... на Захари Стоянов, в тях ясно се казва и доказва, че Русия не ни е освободителка, а ние сме се освободили САМИ благодарение на стратегията и тактиката на Левски като КОМИТЕТИ в цялостна стройна организация по които се разпределя българското опълчение ( не само на Шипка). По численост българското опълчение е 3 пъти по голямо от руската войска, още 3 пъти повече население го подпомага в тила.  Левски пося семето и то поникна по време на Освободителната война. Войната на Русия с Турция е само ПОВОДА. Руският царизъм въобще е нямал намерение да ни освобождава, той води само политиката си за унищожение на своя най-голям враг на южната си граница- Османската империя. Но нашите деди с огромна прозорливост използват повода на войната за да организират народа, както ги е учил Левски.  Руско- турските войни се използват от всички балкански народи като повод за освобождение. 1829 г при една поредна руско-турска война се освобождава и Гърция, но гърците никога не наричат Русия освободителка, а до сега казват, че са се освободили сами с тяхното национално движение Филики Етерия, от което Левски черпи идеята си за комитетите. Тезата за освободителка Русия и за славянска писменост е измишльотина на комунистите под диригентската палка на Москва. Да, ама гърците никога не са живели при комунизъм, за това сега са на светлинни години пред нас по всичко! Крайно време е да се изхвърлят от нашата история съветските тези за славянска писменост и език освободителка Русия и прочее.  Това обаче може да стане, само ако се свали настоящия посткоумнистически политически елит от властта и държавата се декомунизира!

Отрийте полюцийката на този, бе!

Тук въобще не става дума за подкрепа действията на рИформатоите, Те за олигархия не споменават, понеже редиците им се пълни с руско-български олигарси, Само си водят примитивната американска политикана противопоставяе с Русия, което си е нищо друго бой между олигарсите на САЩ и Русия за делба на енергийните пазари на Европа и оръжейните на Близкия изток.

Около 40 плюса за русофобите, всъщност това е агитката за гейпарада на 10 юни, нали?

..и подкрепа за Деня на Ботев! ...на даскал Ботьо пройдохата, бе...

Марш от тука русска свиньо, трол петербургски, увониха ви , остана ви само бояришник!

кво беше тва "деформатори", и защо се обаждат от бунището на историята?!?!?!?

Прочетох коментарите и установих, че повечето от Вас имат празник днес. Бъдете здрави и щастливи!

Смесвате исторически епохи и това е нелепо. В турската армия е командвал немецът Вейсел паша, оръдията са им били Круп, войската обучавана от английски специалисти, ... А и сега сме съюзници с Турция в НАТО, а и е модерно и да си русофоб ( ако нямаш други качества ). Само че тогава Русия ни освободи, въоръжи и обучи новата армия, също така постави основите на всички институции, след което се изтегли. Просто история, и да се пените, и да се излагате като простаци с яйца и домати, Путин ще е най-влиятелният човек в света според ФОРБС за поредна година, а Русия пак е световна сила. Свиквайте.

Ако няма войни няма как Горна Волта с ядрени ракети да е световна сила. Горна Волта сега е Буркина Фасо. А това че руснаците започват организиране на българска армия и писането на уставите и не означава че тази армия после не се въоръжава и обучава по-германски образец, нито омаловажава дезертирането на руските офицери когато се обединяваме без да имаме рарешението на императора руски!

Ай Дира, щом соросоидите взеха да ви хакват, не е добре работата ви.

Ще застанат с гърди мЪжки и ще го спрат? А бял роял и голи цици ще има ли? Ей, тия реформатори, брей!

Сигурно не е чувал за доматен дъжд - е ще усети. Да си купи и разговорник по език от македонските земи, за да разбира ясно псувните, които ще получи 24.05.2017 - датата на която Путkин се прави на умник, а получил по морде.

Ама човекът е прав бе - нали вие се тюхкахте за кирилицата, че ни спряла развитието, отделила ни от Европа, същите тъпанари сдсари ги говорехте тия идиотизми. Пък на всичко отгоре сегашната кирилица в голяма степен е обработена О ужас от Русия по времето на Петър Първи. Какво сега квичите - радвайте се, ето взеха книги на български с латиница да излизат - ще победи демокрацията УРА СОРОСОИДИ!

Ех, защо Кирияк Стефчов има живи потомци в твое лице... или някой онбашия е бил твой прародител? Гледай си турските и индийски сериали и не излагай България.

Падишахът го е засипал с всекакви сортове домати, бе!..

Какво се обаждат само тези РАЗДОРматори, влезли в парламента само и само да са във власта и колкото може повече да крадат.

развалени яйца още от сега!

Марш от форума русски тролове-свини. Баси, поне да бяхте научили хубаво български език? Особено па има една "рускиня" милата - за тебе ще има безплатни уроци

Та както казах, карай по 250+, русофилите са тъпи и няма да разберат. Хитруш си ми ти Андрешкооо Ама чичо Сорос не е вчерашен, не може да го изпързаляш, току що ми каза, ВЕРВАЙ!!!!

Ще се ядосам!!! Казах да караш по 250 плюсове или минуси!!!! Сорос

Баси колко си прост... Кой си ти, че казваш кой къде да ходи и какво да прави?

русски инженер пие инженерно боярищник

Пък поканете си президентите на Франция, Англия, САЩ, те са "спомогнали" за освобождаването ни то турско робство. И с парички и с военни наблюдатели, както при умерената опозиция в Сирия са помагали, ама на туриците!

Що бе ХАХА, по друг начил ли се е случило? Я седни, напиши една нова история, ама сигурация да е на чичо Сорос и дай да я изучим!

Да поканят Путин, но без патронаж - трябва да се държим с достойнство, не да се люшкаме между двете крайности.

Да го поканят и да го пуснат без охрана по улиците хахахаха Толкова го "обичаме" след 24.05.2017, че ще е яколюбовно шоу!!!!

Изказването на Путин за 24 май беше за да си го върне за джавкането на Плевневлиев.

Какво се свениш, карай по 152+, То русофилите са тъпи и няма да загрея.

Да, Россия е велика страна с велики хора. И да, Добре е, че в Россия има стойностни хора като Навални, който скоро ще е новият Президент. Да живее братския руски народ ! Да живее Навални !

Анални президент, ти чуваш ли се какво говориш. Хахаха

Соросче, кво да го правиш!

Бре, колко адреса има? Явно всичко на добра икономическа изгода си поставил1 Плаща явно чичко Сорос, плащаааа...

Да Россия е велика страна с велики хора. И да, Добре е, че в Россия има стойностни хора като Навални, който скоро ще е новият Президент. Да живее братския руски народ ! Да живее Навални !

Анални президент, ти чуваш ли се какво говориш. Хахаха

ДА ДОЙДЕ, КАМЪНИ ИМАМЕ ВСЯКАКВИ!!

СДС -то няма да го пуснат ли ? Те умряха.

Газпром изгуби иск към Украйна за над 34 млрд. долара. Стокхолмският арбитражен съд отмени условието взимаш или плащаш (take-or-pay) в договор между Газпром и украинската Нафтогаз за доставка на природен газ за украинския пазар. Освен това съдът нарежда на руската корпорация да преразгледа съгласно пазарната ситуация формулата за определяне цената на газа от 2014г. и отменя забраната да се реекспортира газ към трети страни

Е и кво от това? Знаеш ли колко ми дреме???