Коментари - В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи | Днес.dir.bg

В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи

Армия от безработни българи и румънци се готви да нахлуе във Великобритания, пише британският в. "Сън".

Обратно в новината

Коментари - В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи | Днес.dir.bg

Коментари

Ех е ми то тук в Англия няма сухи длъгнести британки. Те са ниски, дебееели, грозни и псуват на всяка втора дума. Е, има и изключения, но говорех за болшинството...

Стара Английска колониялна тактика. 1. Разбии съюзите / Германия-България/ 2. Плати на медиите за няколко промиващи мозъка статии на местното население 3. Плати на местни продажници да те подкрепят 4. Може и да не им плащаш - просто им обещай нещо 5. Разбии икономиката 6. Направи ги роби в собствената им страна

Българите искат англичаните да си спазват договореностите които са подписали, а не да се правят на ощипани моми. Иначе вън от съюза! И обратно на самотният остров

ПО ФОРУМИТЕ НИ ПРОВЕРЯВАТ ДО КОЛКО СМЕ СТАБИЛНИ.ИСКАТ ДА НИ НАКАРАТ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯМЕ СЪС РОМСИТЕ НИ СЪБРАНИЯ,НО НОМЕРЪТ НЯМА ДА ИМ МИНЕ.БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ МЪЖЕ-ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ПОЛЛИТИЦИТЕ.ОБЯСНЕТЕ НА ТЕЗИ СЪБРАТЯ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ.ЗАДЪЛЖЕТЕ ГИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА КОЯТО ЖИВЕЯТ.ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВНИМАНИЕ ИМ ОБРЪЩАТЕ И ТЕ СЕ РАЗЛИГАВИХА.ЧУХТЕ ЛИ?

ИМА ЕДНО ЕДНИЧКО ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ НА НЕЩАТА-ПРОСТИ,ЛАКОМИ И МНОГО ГЛУПАВИ ПОЛИТИЦИ В ЕС.ТОВА Е!

Защо циганите там се пишат българи?

Всеки ден работейки градим България, плащайки данъци и осигуровки я градим, раждайки и отглеждайки деца я градим. Въпреки трудностите е грабежите на запада продължаваме да я градим. и намираме време и сили след работа в интернет форумите да я защитаваме въпреки, че сме уморени. ако трябва и на площадите ще излезем. А ти си стой свит в ъгъла и се прави на добър!!!!!!!

...имам неколцина приятелчета които пребивават в Англия и те ИЗОБЩО не разчитат (а и не биха се примирили с това) на помощи...хмм... кои ли са тия българи от които така трепери англичанина!? ..Вярно е, че на острова нямам познати от ромското малцинство... тия същите, чиито права толкова възторжено бранят тия "треперливи" англичани...

Боже ,боже.Да отида да живея в Англия-НИКОГА.Не мога да издържа да гледам тези изсушени,безобразни,грозновати,длъгнести британки.Харесвам само шотланската ракия излегнат на дивана гледаики Берба.

Българите няма да се запътят за Англия ясно като бял ден, единици ще отидат, но това няма да окаже влияние на английската система. В момента това са глупави истерии с цел да им върви вътрешно-мозъчно промивният идиотизъм на англичаните и популистките им политици.

плащайте си сметките за ток към EVN през link а не през пощата има -20% разлика в сумата. явно има измама. над числили са сметките но са забравили да си поправят сметките към link

еПейбг

Мерси за инфото, а за Сън?

Народа е допрял до там,че по добре в Англия да се реди за социални,от колкото тук да работи за подаяния!

В Англия също има безработица. В цял свят има безработица. Ако не си квалифициран и не можеш да си намериш работа в България едва ли в Англия шансът ти е по-голям. Но не си разбрал тук се борим такива като теб ако поискат да си търсят работа в Англия да имат равни права с англичаните. Разбра ли?

Ако лежиш за социални винаги ще си останеш на дъното. Ако работиш в дадена посока, не те мързи и си последователен можеш да бъдеш нужен и уважаван човек с положение в обществото.

Стига сте писали глупости,че в България имало работа и,че хората не искали да работят!Направете си труда да проверите колко народ има в бюрата по труда и освен това какво предлагат там!За квалифицирани специалисти работа изобщо не се предлага,но ако все пак си намериеш работа то заплащането е като на общ работник,това го няма никъде по света!

Цял живот съм работила от най-неквалифициран до най-квалифициран труд. И ден не съм стояла без работа. Може да се окаже, че ако смениш градът в България да имаш по-голям шанс за достойна работа от това да заминеш за Англия.

Бе стига с тоя комуноиден жълтоид "The Sun" - същия тоя парцал, собственик на който е небезизвестния Рупърт Мърдок беше публикувал през 2006 година снимка на принц Хари облечен в нацистка униформа със свастика на ръкава. Все едно да напишат нещо за Англия във наш вестник "Шок" или "Уикенд" и англичаните да ни се вържат!

Откога циганите-катунари в България станаха "българите"?! Как така Сали и Айшето станаха лицето на българската нация?! Калайджиите, неграмотните джебчии и онези с ножовките и шперцовете заливат Запада и резилят народа ни, който не може поради мизерията, докарана ни от десницата, да мръдне извън селата си! И тази десница, вместо да се опъне на вечно ненавиждащите ни британци, си трае в лицето на агент Буда! И така ще е докато на власт у нас са ченгетата на ДС и мутрите като Борисов. Резил!

България има много лица, както и Англия - има индийци, българи, англичани......... и всички те общо са лицето......

Фак офф ...Вие сякаш сте стока ...Пълно е с чернилки и пакета които ви е...т жените и за това не ставате....некадарници..

Ми то нормално, като те пъдят (няма условия за развитие на нормалните хора) от едно място, да идеш на друго (имащо условия за развитие на нормалните хора), което те приема! Тук само комундета, бандити и цигани - само с тях ни занимават. Ами като са им интереси - да си седят наедно и си бъркат по дупките, избират си се, подкрепят си се - каквото направят ... ние си отиваме!

Не мисля, че лицемерните крадци от самотните острови са по-готини и добри работодатели, ако бяха такива нямаше да се отмятат от подписаните договори.

Абсолютно правилно! Живея в Лондон и съм напълно съгласна. Нека да не се правят на голяма работа англичаните, а да си решават проблемите без да се налага да използват българите за жертвен агнец за собствената им неспособност да се справят.

Да не би да са едни доста мургави българи които техният приятел принц Чарлз посети в Столипиново.

Българанино никой не ти е длъжен да ти прибира фекалиите и да ги издържа за своя сметка. Вечно си кой ми сра в гащите. Прави са англичаните. Прави за ЕС. Бори се за 100 членен парламент.

Английското посолство се обади е само фекалии не ни бяха наричали, но както са тръгнали, да им върнем жеста, от техните уста по техните глави. Сами си показаха простотията. И как очакват някой изобщо да им се върже вече.......

Още един представител на английското посолсво се заема да оправи положението но не стигна по-далеч от лайната в които е потънал.

Да живее България!

Боже тези британци са изпаднали в такава истерия, че чак ми става мъчно за тях. Те като завладяваха света и масово избиваха във всички краища на света , то индианци ли не бяха, индийци и всякакви азиатци, африканци, австралийски туземци и всички перли в короната на кралете и кралиците им са опръскани с кръв всичко беше наред, защото светът беше в краката им. А сега седнали да хленчат, ами сложете си перка на мъгливия остров и избягайте към някой от доминионите си. Вместо да се хвърли ресурс за създаване на условия за живот и работа в новите членки на EU, англичаните и другите стари демокрации поощряваха корупцията, пладнешкото раздържавяване и разрушаване и на образователната ни система и на здравеопазването . Спомогнаха много за това всеки български гражданин да се чувства несигурен, за работата си, за здравето си, за физическото си оцеляване. А защо вестниците ви не пишат за педофилите и алкохолиците от обединеното кралство, които идват и още повече лумпенизират народа ни. Вместо да се вайкат да предложат уеднаквяване на социалните помощи в съюза за да не се налага им строите и жилища на новите имигранти.

Това не е ли на първо време наша работа - и най-вече на хората, които ние избираме да ни управляват!

Е- там е въпросът, че не е само наша работа! Защото същите права , които ще имат българите след 01.01.2014г., вече ги имат англичаните, германците и австрийците, когато средният им и висшият мениджмънд се установят в България за 2 години, за да разработи бг. клон на техните фирми

Любимата мандра на българите "а вие защо биете негрите...".Я си седнете на насрания задник, че вече сте плашило не само за англичаните, а за всички нации. Къде по света мирише на некъпани порове по превозните средства, къде има такива свински взаимоотношения между хората, къде си изхвърлят боклуците от процорците, къде крадат парно от съседите си, къде на циганите не се търсят билети за превоза им....Няма да ми стигне деня да изброявам.

И ето посолството на Англия напредва, зачервява се, насъсква се и продължава да плюе змии и гущери срещу България. Ами така лесно ли е да се издържа баба дето все не яла все не пила и милиарди лири не и стигат

Ми тая Англия е основана от ученика на Кирил и Методий Ангеларий. Само не съм сигурен дали и тримата не са македонци?

Ми то на камъните от Стоунхендж пише - Маде ин Македония!

Сега, много хубав позиция на Българите в форума. Англичани ще съобразяват се с гражданите на ЕС. Това гарантира Германия сас сигурност. В Меркел подкрепя България. Приятел.

И братска Германи се обади. Благодаря!

А братска Русия предложи високоплатена работа на всички наши сънародници в Англия - да се пукат ингилизите!

Англия, колкото да не и се иска трябва да спре да лицемерничи и да спазва договорите, които е подписала. Благодаря на Шарено Котле за подробната и изчерпателна информация, четете по долу.

Това инфо трябва да го знае всеки бг. гражданин, защото по мое мнение е една от най- видимите ползи за бг. граждани от членството ни в ЕС. Не трябва да се оставяме да ни считат за 2ро или 3то качество европейци. С нищо не сме по-лоши от които и да е други граждани на ЕС - да не говрим, че България СПАСИ евреите и циганите си от камерите на Хитлер- нещо, което не направиха другите ЕС държави.

Английското посолство ни дава отрицателна оценка явно фактите ги тревожат сериозно.

И как гордия българин ще се пребори за правата си в Европа, след като не го прави в собствената си държава! Ех, как кипва кръвта юнашка...

Ние се борим за правата си в България и няма да спрем да се борим за правата си по света. Скъпи англичанино ще се изненадаш на какво са способни българите.

Мизантроп

Без никаква конкуренция - ТОВА беше коментарът на месеца, а може би и на десетилетието - Кои сте вие, дето се борите за правата си в България, бе? Нали заради нас гърците си бяха писали по плакатите "Тихо! Да не събудим Българите!" Всички ни се смеят, че сме не заспали, ами пред умирачка, той тръгнал да плаши... Подобна пародия не ми беше хрумнала, баси... Ама нищо чудно и да я изплагиатствам... Човек просто не може да се сдържи...

Всъщност не съм изненадан - приказки и закани бол ...

Май не знаете , че още от средата на 90тте години в българските юридически факултети се изучава предмета "право на ЕС":) Т.е. - борим се , като използваме текстовете на договорите, когато си търсим законните права в друга ЕС държава.Въз основа на тези договори ЕС издава регламенти, които имат силата на закони за всички ЕС държави, стоят над националните им законодателства и можете директно да се позовете на техният текст.ЕС директиви и решенията също са част от ЕС законодателство.

Котлето - хайде първо да наложим закона У Дома, пък после да борим Европата! Тъй малко смешно става...

Вярно - вечно се изненадвам от огромната разлика между гръмките закани и реалните действия и резултати! Особено откакто има форуми - 4000 подписа и 40 човека на улицата да протестират!

Новият форум на света е интернет пространството, не случайно на много места се гласува по интернет. В Рим форума е бил площад и хората са се качвали на камъни за да говорят, сега форума е различен.

Поне ще намалеят малко циганите в БГ

Като няма какво да кажете току извадите циганите като плашило и го размахате. Колкото и да ви е тъжно имаше хубаво време, когато с циганите живеехме добре - те учеха, работеха и спазваха законите на България, това време ние българите ще го върнем обратно.

Скъпи англичани не ни плашете с циганите, ние сме живяли с тях дълги години и знаем как да се справяме с тях. Така, че гледайте си индийците и не се занимавайте с нашите си работи.

КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ НА ДОГОВОРА ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Член 18 (предишен член 12 от ДЕО) В обхвата на приложение на Договорите и без да се засягат специалните разпоредби, съдържащи се в него, се забранява всякаква дискриминация на основание гражданство. Европейският парламент и Съветът, като действат в съответствие с обикновената законодателна процедура, могат да приемат правила, с които да забранят тази дискриминация. Член 21 (предишен член 18 от ДЕО) 1. Всеки гражданин на Съюза има право свободно да се движи и да пребивава в рамките на територията на държавите-членки при спазване на ограниченията и условията, предвидени в Договорите, и на мерките, приети за тяхното осъществяване.

Какви са Вашите права като гражданин на ЕС? Договорът за функционирането на Европейския съюз Ви дава право: да се движите и живеете свободно на територията на ЕС; да гласувате и участвате като кандидат в изборите за Европейски парламент и в местни избори; да ползвате защита от дипломатическите и консулските власти на друга държава-членка на ЕС; да отправяте петиции до Европейския парламент и жалби до Европейския омбудсман. Тези права притежават всички граждани на ЕС.Гражданите на ЕС имат и други права, включително: правото да се обърнат и получат отговор от всяка институция на ЕС на един от официалните езици на ЕС;право на достъп до документи на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета при определени условия, както и; право на равен достъп до Публичната администрация на ЕС . ДОГОВОРЪТ ЗАБРАНЯВА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ОСНОВА НАЦИОНАЛНОСТ!!!!! "гражданство на ЕС"- ек. еуропа.еу

Темата е за статията в Сън?!

Именно защото англичаните знаят, че са ДЛЪЖНИ да приемат бг. граждани на трудовият си и социален пазар и не могат да откажат, правят тази негативна кампания, защото ако директно откажат на бг.граждани работа на основание, че са бг. граждани, нашите могат да съдят Ю.К. и да си получат едногодишната заплата за позицията като обезщетение!

Длъжни са заради договорите, които са подписвали и затова, че са се възползвали от Европейският съюз Сега е късно след като са вземали да дърпат чергата към себе си. Ще трябва да си платят глобите и да напуснат съюза.

До "Мизантроп ( регистриран ) 03.02.2013 17:02" Прочетете си пак догооврите на ЕС и после коментирайте. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИНГИЛИЗИТЕ НИ ИСКАТ ИЛИ НЕ- ЩОМ СМЕ В ЕС И Ю.К. Е В ЕС, ТЕ СА ДЛЪЖМНИ ДА ЗАЧИТАТ ЕС ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ДА НИ ТРЕТИРАТ КАТО ЕС ГРАЖДАНИ! ЩОМ СМЕ В ЕС - ИМАМЕ И ПОЛЗИ, И ФАКТА, ЧЕ МОЖЕМ ДА РАБОТИМ СЛЕД 01.01.2014Г. В Ю.К. ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО НА АНГЛИЧАНИТЕ, Е ЧАСТ ОТ ПОЛЗАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЛЕНСТВОТО В ЕС! Така, че - ако Ю.К. не иска българи на трудовият си пазар, ИЗЛИЗА ОТ ЕС, и тогава- ДА, ИМА ПРАВО ДА СИ СЛАГА , КАКВИТО СИ ИСКА ИЗИСКВАНИЯ:)

Може. Сигурно сте права (останал съм с впечатлението, че сте жена. Ако греша, извинявам се!). Въобще не съм чел и ще направя всичко по силите си никога да не ми се наложи да чета договорите на ЕС и подобни простотии. Това, което съм писал е, че много хора тук (и съвсем правилно) пишат, дрънкат и реват за достойнство, след което обаче изискват действия, диаметрално противопосочни на всяко нормално разбиране и за лично, и за национално достойнство. Хващам бас, че никъде из договорите не пише какво значат тези понятия, но пък е ясно, че Българите сме с дълбоко сбъркана представа за тях. И това си личи от отношението към нас и на национално, и на държавно, а очевидно и на лично ниво. Е... Аз може и да съм простак, ама това отношение е факт и този факт сам по себе си доказва, че съм прав... за съжаление. Бих предпочел да греша.

Българофоб пак се опитва да обясни, че те българите по принцип са си долно племе, само той е е дин красив англичанин.

Жалко е, ако не познавате правата си като ЕС гражданин. Напишете в нета " договори за ес" и прочетете съдържанието им в Официалният вестник на ЕС-/аналог на нашият Държавен вестник/

Разбрах каква е най- новата мода във "високите морални британски стойности" на британките на средна възраст - масово се снимали в порнофилми и с парите погасявали ипотеките на децата си. Интересното в случая е, че аудиторията на този тип порно е предимно британска -99%:) И тези хора тръгнали да ми говорят за това кое е морално и кое не;) За това- нека нашите малцинства използват социалната им система, а ние най- накрая да имаме шанс да си оправим държавата:)

Ново пет пак глупости се сипят на парцали от към бъдещият самотен остров

Само плашат английските домакини с несъществуващи проблеми. По добре да си погледнат бюджета на баба им Елизабет и поведението и към англичаните. Да спре да си убива поданиците затова, че са говорили по телефона или че имат връзка с арабин.

Армия от безработни в страните си румънски и български ЦИГАНИ напират към Западна Европа. Така нещата изглеждат правдиви и отговарят на фактите. Не други, а българските катунари с ножовките и шперцовете влудиха западняците. Стига сте обиждали българските граждани, жертви на една дивашка политическа система на нискообразовани политици и айдуци!

Само в болната ти глава напират разни мрачни мисли, но това е щото си спрял хапчетата, а не бива.

Дрън, дрън, че пляс ти къде ги видя тия тълпи на сън ли или в Сън?

Ти гледай тия армии да не се въоръжат, че какво ще правите тогава - гаши долу и бегом марш.

НЕ КУПУВАЙТЕ УИСКИ НЕ ИМ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ!

Уискитата са предимно ирландски и шотландски. По-добре помолете lord Eugen of Iton, рицар на Ордена на амортисьорите... или диференциалите или квото там... кавалер на ордена на Келтския кръст ли... Българския сфинктер ли... да ни ходатайства пред кралицата!

Супер! Значи казваме следното: Свобода за Шотландия и свободно търгуване с братския Шотландски народ! Истината ще победи.

ПРИЯТЕЛИ НАПРАВЕТЕ СТАТИСТИКА ЗА СТОКИТЕ, КОИТО КУПУВАМЕ ОТ АНГЛИЯ. ПУБЛИКУВАЙТЕ Я В НЕТА, ЗА ДА СПРЕМ ДА ГИ КУПУВАМЕ!

Българофоб се притеснява да не спрем да пазаруваме пиячка и да им падне оборота.

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГЛУПОСТИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ИМ. ДА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЯЙЦАТА!

Да си дойдем на думата за защита на позицията на България.

Нещата прерастват в Боевете не на Шипка, а в народни протести за достойнство при Ламанша. С такава политика май тия на острова ще се разделят с Европа бързо бързо.

Гледам Камерън усърдно си го прехвърля от единия крачол в другия от известно време...

АБЕ ТОЙ АКО ИСКА ДА СИ ГО СЛОЖИ В ДЖОБА ВАЖНО Е НИЕ ДА СИ ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ!

Хора! Избийте си илюзиите от главата! Аз съм студентка в Англия втора година и мога да ви кажа, че нещата изобщо не са така прекрасни както вие си мислите! Когато аз дойдох тук и аз бях с намерението да остана след като приключа образованието си, но с всеки изминал ден разбирам колко неприветливо място е Великобритания, особено за нас българите. За хората, които си мислят, че идваш тук и веднага си намираш работа за 3000 паунда на месец...еми съжалявам да ви го съобщя, но сте далеч от истината. Слезте на земята!!! Най-много да ви наемат и да ви плащат минимална надница за работа, която англичаните биха взимали със сигурност повече. Никой не иска да бъде третиран като роб и да бъде посрещнат като долна измет. Да не говорим за арогантното и грубо отношение на англичаните, които се мислят за велики. Ние винаги ще бъдем имигранти в държава, която не разбира думата "толерантност". А за тези, които искат да се издържат със социалните помощи на острова, призовавам ви да се заселите по-скоро във Великобритания! Ако това са вашите мечти - много жалко! България няма нужда от мързеливи хора, които да чакат всичко на готово! Вървете си по живо, по здраво по павираните със злато улици на Великобритания!!! Надявам се и ромите и политиците ни да последват вашия пример!

Е, най-после някой да напише истината за всичко това. Това е истината, положението на чужденците във Великобритания съвсем не е толкова добро. А в пресата се спестява изключително много. Безработицата е изключително голяма, дори сред самите англичани. А основните чужденци, които са силно толерирани са от африканско-азиатски произходи. Те са основно живеещи на помощи, при това целево. Но по стар английски обичай, отнасят го българите. Английската политика има дълбоко залегнала омраза към България. От над 150 години. Странно е, защо все още продължава.

Не са само англичаните. Общо взето сме недолюбвани от всички - румънци, гърци, сърби, франки и евреи и т.н., само руснаците се държат по имперски надменно към нас, с оттенък на отношение на по-голям брат към наакания по-малък... :-)

Никой не лети,отдавна знаем,какво е положението там. Но не знам дали ти знаеш,какво е положението тук?!? Хората предпочитат да работят за минимална надница в Англия,от колкото за минималната заплата тук,защото тя не стига за нищо,дори сметките не може да си платиш с нея. В Англия с минималната надница можеш да живееш що годе нормално,но в България дори със средната едвам се оправяш,какво остава за минималната!

Ах че хубаво казано :)! Аз пък си мислех колко е глупаво да зарежеш семейство, дом и приятели, за да се заселиш в държава с кофти климът, генетично сбъркано население (след поколения изпоженили се братовчеди), преобладаващо емигрантско мнозинство от индия и други смугли държави, където на всичкото отгоре не си желан, макар да си бял и образован. И после установих, че британците са прави да се притесняват, при тях наистина ще се изсели изметта на България, защото по-разсъдливите ще предпочетат далеч по-обещаващи дестинации, дето се вика свят голям човек да си търси късмета, защо му е да се забива сред мъгли и дъждове :)!?

Не знаех, че българите сме толкова добре информирани за социалната система във Великобритания. Авторите на статията просто са пропуснали от небрежност да добавят, че" как да имигрираме в Кралството" се изучава като задажителен предмет в БГ училищата за да е по-достоверна статията и да зарадва още повече този, който плаща за нея

Не се "палете" от писания по жълтини....Погледнете от друг ракурс и, ако може в техните обувки. Все едно тук да настъпят опасения от нахлуване на албанци, сирийци и всякаква измет от някъде? Как ще се чустваме? Заплашени нали? Пищим и с право от циганите...е има и такива, които са прилични и почтени humans. Повярвайте, по света има много, много ама много боклучави етнически българи...циганите са допълнителен бонус. Та...разбирам ги англичаните и там всеки, който се страхува от нас българите. Инак умни, почтени, работливи и спазвайки законите българи - просперират! И никой не ги сочи с пръст или пък ги гони....Те пък спазват Low & Order на съответната държава..и така....Но боклуците са много. Та точно тези rubbish на висок глас и дебело подчертават с всички възможни средства: " I'm from Bulgaria. F..ck you all. If I can cheat your system, I will...." Хубава Неделя на всички

Абсолютно вярно, ама чакайте да видите коментарите! Всъщност... няма какво да чакате - те са наоколо:/

В БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБ. ХОРА РАБОТЛИВИ, ЧЕСТНИ, СЪВЕСТНИ ОБИЧАЩИ СЕМЕЙСТВАТА И ДЪРЖАВАТА СИ. ХОРА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА УСПЕХИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ХОРА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ХОРА, КОИТО МЕЧТАЯТ ЗА ПО-ДОБРИ ДНИ. И ДРЪНКАНИЦИТЕ НА РАЗНИ БЪЛГАРОФОБИ НЕ МОГАТ ДА ИМ ПОПРЕЧАТ.

Жълтите вестници и списания се четат от домакините, а това е много лесен начин да се промие мозъкът на нацията. Българското правителство трябва да излезе с алтернативни публикации казващи истината, за да помогне на хората да се ориентират и да излязат от тия пошли лъжи.

Живея и работя в Лондон вече 4 години...плащам си таксите тук,повече от половината от всичко,което изкарваме тук като заплащане се връща обратно във тяхната икономика под формата на наеме,разходи за транспорт,храна,облекло,телефони и други нормални разходи,Така,че съжелявам но хората имат право да работят там,където им е позволено.Недостастатъците на социалната им система ако има такива скоро ще бъдат коригирани.

Работа за хората в България. Да отворят пазарите си за Български стоки друго не ми трябва. Ако искам да отида и да похарча моите пари в Лондон мога да го направя, Но да ми викат че съм боклук - Зъбите, роднините и т.н последствия.

Мизантроп

Еми... Зъбите, роднините и т.н.... ние си знаем... и затова не те щат и като им писне и шопинга щи резнат. Ето това е коментар-обяснение и повече не е нужно... Хм... Зъбите, молависа, роднините и др. последствия... Да му запретнеш пешовете неопрани, че... жули, жули, жули...

Няма масово да се юрнат хората към UK но е факт, че повечето от младите в България се интересуват само от пиене и дискотеки. Hе са подготвени за животa, посредствени материалисти са и чакат на готово от мама и татко.

То като им гледам тяхната младеж из Слънчев бряг. На какво основание се пънкат по вестниците не знам. Безочие някакво.

ТАКИВА ПРИКАЗКИ ВЪРВЯТ ОЩЕ ОТ РИМСКО ВРЕМЕ. ИСТИНАТА Е ЧЕ НИТО ДЕЦАТА НИ НИТО ВНУЦИТЕ НИ СА ПО-ЛОШИ ОТ НАС. БЪДЕЩЕТО НИ Е В РЪЦЕТЕ ИМ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Бойко Борисов, Нареди на младежа да отправи протестна нота. И официално изявление осъждащо подобни дискриминационни публикации насочени към членове на ЕС от Британското министерство към Медиите на острова.

Ми крайно време е .

Като предлагаш, вярваш ли си сам и на него стиска ли му?

България разчита на младежда си, естествено и нормално, но и на правителството също.

Британската общност е несъвместимо понятие с Европейски съюз. Крайно време е англичаните да изберат в Европа ли са или не. Ако са в Европа да спазват европейските закони, включиелно и в социалната сфера. Ако е за въпрос на Германия са кацнали още повече тунеядци, но германците не се оплакват, а имат много по-добра социална система от Англия. Така е големите и силните държави освен ползи, като тези да експлоатират слабите и неразвити пазари, трябва и да отдават от своето социално благополучие, това е смисълът на съществуването на обединена Европа. Англичание още не са забравили старите колониални привички само да лапат, без да дават нищо на другите - е няма как.

На тези двете овчици заблудени като им връчат по една голяма четка за кенефи и ще разберат великата британска социална система...а може и друго да им намерят като занимания( ако са сексита някакви...)

Лошото е,че "четката за кенефи" в Англия им дава мнооого повече Сигурност за бъдещето им , и това на семейството им , отколкото и най-удобният,лъскав, офис в Родината им !!! Това важи болезнено силно за България в лапите на мутроГЕРБ !

По-добре работа в България за 500-1200 лв на месец отколкото за 1000 -2000 паунда да чистят тоалетни и да се чувстват отпадъка на обществото.

защо сун не вземат да спретнат една статя за много енглиш педофили,които се заселиха в страните от еаст еуропе и на колко дечица посегнаха???защо не седнат да напишат и за милионите англичани,индиици,пакистанци,африканци,араби,чиито семеиства поколения наред се издарят само и единствено от соцялни помощи без да с аработели и един час в чивота си???за всекидневните кражби,убииства,финансови измами и т.н.просто ги е страх че новодошлите,работещи балгари и руманци ще имат право на някои бенефити не защото седят и нищо не правят а защото ще работят.краино време е да се спрат помощите на безработните англичани.да си преразгледат политиката защото в ук %та на деца ,раждащи деца е мисля наи-висок.получават цоунцил хоусес и помощи и така си живеят без проблем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я, колко точно казано.

Е, де... И по-дъртите все още имаме какво да предложим... ае, ся... Нищо, че не сме футболисти:)

Много истини в статията,да не кажа почти всичко е истина.Живея в София и дори тук митът за високите софийски доходи и хубав живот са пълна химера,смазваща безработица и безпътица за младите са ежедневие,друго се пише в стъкмистиката и правителствените лакардии,абсолютно прави са англичаните и притесненията им са основателни,та половината София ще се изнесе натам,вервайте ми

Да! Смазваща неграмотност, мързел и тъпота сред младите българи!

Нашите младежи нито са тъпи, нито са неграмотни и Слава Богу! Аман от вайкащи се черногледи мазохисти! Ти да не си сляп? Децата ни постоянно печелят конкурси! Стават все по отворени към света!

Имаме страхотни млади хора. Ти си от тези, които не са излизали в чужбина и нямаш поглед върху младежите от другите страни - не са по-добри от нашите деца!

Ти си сам и един. В гр.София живеят много хора не говори от тяхно име, не си въобразявай, че имаш това право! Аз мисля, че това съ пълни глупости.

Коментари - В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи | Днес.dir.bg

В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи

Армия от безработни българи и румънци се готви да нахлуе във Великобритания, пише британският в. "Сън".

Обратно в новината

Коментари - В. ”Сън”: Българи се редят на опашки за британски помощи | Днес.dir.bg

Коментари

Ех е ми то тук в Англия няма сухи длъгнести британки. Те са ниски, дебееели, грозни и псуват на всяка втора дума. Е, има и изключения, но говорех за болшинството...

Стара Английска колониялна тактика. 1. Разбии съюзите / Германия-България/ 2. Плати на медиите за няколко промиващи мозъка статии на местното население 3. Плати на местни продажници да те подкрепят 4. Може и да не им плащаш - просто им обещай нещо 5. Разбии икономиката 6. Направи ги роби в собствената им страна

Българите искат англичаните да си спазват договореностите които са подписали, а не да се правят на ощипани моми. Иначе вън от съюза! И обратно на самотният остров

ПО ФОРУМИТЕ НИ ПРОВЕРЯВАТ ДО КОЛКО СМЕ СТАБИЛНИ.ИСКАТ ДА НИ НАКАРАТ ДА СЕ САМОРАЗПРАВЯМЕ СЪС РОМСИТЕ НИ СЪБРАНИЯ,НО НОМЕРЪТ НЯМА ДА ИМ МИНЕ.БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ МЪЖЕ-ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ПОЛЛИТИЦИТЕ.ОБЯСНЕТЕ НА ТЕЗИ СЪБРАТЯ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ.ЗАДЪЛЖЕТЕ ГИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В ДЪРЖАВАТА КОЯТО ЖИВЕЯТ.ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВНИМАНИЕ ИМ ОБРЪЩАТЕ И ТЕ СЕ РАЗЛИГАВИХА.ЧУХТЕ ЛИ?

ИМА ЕДНО ЕДНИЧКО ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ НА НЕЩАТА-ПРОСТИ,ЛАКОМИ И МНОГО ГЛУПАВИ ПОЛИТИЦИ В ЕС.ТОВА Е!

Защо циганите там се пишат българи?

Всеки ден работейки градим България, плащайки данъци и осигуровки я градим, раждайки и отглеждайки деца я градим. Въпреки трудностите е грабежите на запада продължаваме да я градим. и намираме време и сили след работа в интернет форумите да я защитаваме въпреки, че сме уморени. ако трябва и на площадите ще излезем. А ти си стой свит в ъгъла и се прави на добър!!!!!!!

...имам неколцина приятелчета които пребивават в Англия и те ИЗОБЩО не разчитат (а и не биха се примирили с това) на помощи...хмм... кои ли са тия българи от които така трепери англичанина!? ..Вярно е, че на острова нямам познати от ромското малцинство... тия същите, чиито права толкова възторжено бранят тия "треперливи" англичани...

Боже ,боже.Да отида да живея в Англия-НИКОГА.Не мога да издържа да гледам тези изсушени,безобразни,грозновати,длъгнести британки.Харесвам само шотланската ракия излегнат на дивана гледаики Берба.

Българите няма да се запътят за Англия ясно като бял ден, единици ще отидат, но това няма да окаже влияние на английската система. В момента това са глупави истерии с цел да им върви вътрешно-мозъчно промивният идиотизъм на англичаните и популистките им политици.

плащайте си сметките за ток към EVN през link а не през пощата има -20% разлика в сумата. явно има измама. над числили са сметките но са забравили да си поправят сметките към link

еПейбг

Мерси за инфото, а за Сън?

Народа е допрял до там,че по добре в Англия да се реди за социални,от колкото тук да работи за подаяния!

В Англия също има безработица. В цял свят има безработица. Ако не си квалифициран и не можеш да си намериш работа в България едва ли в Англия шансът ти е по-голям. Но не си разбрал тук се борим такива като теб ако поискат да си търсят работа в Англия да имат равни права с англичаните. Разбра ли?

Ако лежиш за социални винаги ще си останеш на дъното. Ако работиш в дадена посока, не те мързи и си последователен можеш да бъдеш нужен и уважаван човек с положение в обществото.

Стига сте писали глупости,че в България имало работа и,че хората не искали да работят!Направете си труда да проверите колко народ има в бюрата по труда и освен това какво предлагат там!За квалифицирани специалисти работа изобщо не се предлага,но ако все пак си намериеш работа то заплащането е като на общ работник,това го няма никъде по света!

Цял живот съм работила от най-неквалифициран до най-квалифициран труд. И ден не съм стояла без работа. Може да се окаже, че ако смениш градът в България да имаш по-голям шанс за достойна работа от това да заминеш за Англия.

Бе стига с тоя комуноиден жълтоид "The Sun" - същия тоя парцал, собственик на който е небезизвестния Рупърт Мърдок беше публикувал през 2006 година снимка на принц Хари облечен в нацистка униформа със свастика на ръкава. Все едно да напишат нещо за Англия във наш вестник "Шок" или "Уикенд" и англичаните да ни се вържат!

Откога циганите-катунари в България станаха "българите"?! Как така Сали и Айшето станаха лицето на българската нация?! Калайджиите, неграмотните джебчии и онези с ножовките и шперцовете заливат Запада и резилят народа ни, който не може поради мизерията, докарана ни от десницата, да мръдне извън селата си! И тази десница, вместо да се опъне на вечно ненавиждащите ни британци, си трае в лицето на агент Буда! И така ще е докато на власт у нас са ченгетата на ДС и мутрите като Борисов. Резил!

България има много лица, както и Англия - има индийци, българи, англичани......... и всички те общо са лицето......

Фак офф ...Вие сякаш сте стока ...Пълно е с чернилки и пакета които ви е...т жените и за това не ставате....некадарници..

Ми то нормално, като те пъдят (няма условия за развитие на нормалните хора) от едно място, да идеш на друго (имащо условия за развитие на нормалните хора), което те приема! Тук само комундета, бандити и цигани - само с тях ни занимават. Ами като са им интереси - да си седят наедно и си бъркат по дупките, избират си се, подкрепят си се - каквото направят ... ние си отиваме!

Не мисля, че лицемерните крадци от самотните острови са по-готини и добри работодатели, ако бяха такива нямаше да се отмятат от подписаните договори.

Абсолютно правилно! Живея в Лондон и съм напълно съгласна. Нека да не се правят на голяма работа англичаните, а да си решават проблемите без да се налага да използват българите за жертвен агнец за собствената им неспособност да се справят.

Да не би да са едни доста мургави българи които техният приятел принц Чарлз посети в Столипиново.

Българанино никой не ти е длъжен да ти прибира фекалиите и да ги издържа за своя сметка. Вечно си кой ми сра в гащите. Прави са англичаните. Прави за ЕС. Бори се за 100 членен парламент.

Английското посолство се обади е само фекалии не ни бяха наричали, но както са тръгнали, да им върнем жеста, от техните уста по техните глави. Сами си показаха простотията. И как очакват някой изобщо да им се върже вече.......

Още един представител на английското посолсво се заема да оправи положението но не стигна по-далеч от лайната в които е потънал.

Да живее България!

Боже тези британци са изпаднали в такава истерия, че чак ми става мъчно за тях. Те като завладяваха света и масово избиваха във всички краища на света , то индианци ли не бяха, индийци и всякакви азиатци, африканци, австралийски туземци и всички перли в короната на кралете и кралиците им са опръскани с кръв всичко беше наред, защото светът беше в краката им. А сега седнали да хленчат, ами сложете си перка на мъгливия остров и избягайте към някой от доминионите си. Вместо да се хвърли ресурс за създаване на условия за живот и работа в новите членки на EU, англичаните и другите стари демокрации поощряваха корупцията, пладнешкото раздържавяване и разрушаване и на образователната ни система и на здравеопазването . Спомогнаха много за това всеки български гражданин да се чувства несигурен, за работата си, за здравето си, за физическото си оцеляване. А защо вестниците ви не пишат за педофилите и алкохолиците от обединеното кралство, които идват и още повече лумпенизират народа ни. Вместо да се вайкат да предложат уеднаквяване на социалните помощи в съюза за да не се налага им строите и жилища на новите имигранти.

Това не е ли на първо време наша работа - и най-вече на хората, които ние избираме да ни управляват!

Е- там е въпросът, че не е само наша работа! Защото същите права , които ще имат българите след 01.01.2014г., вече ги имат англичаните, германците и австрийците, когато средният им и висшият мениджмънд се установят в България за 2 години, за да разработи бг. клон на техните фирми

Любимата мандра на българите "а вие защо биете негрите...".Я си седнете на насрания задник, че вече сте плашило не само за англичаните, а за всички нации. Къде по света мирише на некъпани порове по превозните средства, къде има такива свински взаимоотношения между хората, къде си изхвърлят боклуците от процорците, къде крадат парно от съседите си, къде на циганите не се търсят билети за превоза им....Няма да ми стигне деня да изброявам.

И ето посолството на Англия напредва, зачервява се, насъсква се и продължава да плюе змии и гущери срещу България. Ами така лесно ли е да се издържа баба дето все не яла все не пила и милиарди лири не и стигат

Ми тая Англия е основана от ученика на Кирил и Методий Ангеларий. Само не съм сигурен дали и тримата не са македонци?

Ми то на камъните от Стоунхендж пише - Маде ин Македония!

Сега, много хубав позиция на Българите в форума. Англичани ще съобразяват се с гражданите на ЕС. Това гарантира Германия сас сигурност. В Меркел подкрепя България. Приятел.

И братска Германи се обади. Благодаря!

А братска Русия предложи високоплатена работа на всички наши сънародници в Англия - да се пукат ингилизите!

Англия, колкото да не и се иска трябва да спре да лицемерничи и да спазва договорите, които е подписала. Благодаря на Шарено Котле за подробната и изчерпателна информация, четете по долу.

Това инфо трябва да го знае всеки бг. гражданин, защото по мое мнение е една от най- видимите ползи за бг. граждани от членството ни в ЕС. Не трябва да се оставяме да ни считат за 2ро или 3то качество европейци. С нищо не сме по-лоши от които и да е други граждани на ЕС - да не говрим, че България СПАСИ евреите и циганите си от камерите на Хитлер- нещо, което не направиха другите ЕС държави.

Английското посолство ни дава отрицателна оценка явно фактите ги тревожат сериозно.

И как гордия българин ще се пребори за правата си в Европа, след като не го прави в собствената си държава! Ех, как кипва кръвта юнашка...

Ние се борим за правата си в България и няма да спрем да се борим за правата си по света. Скъпи англичанино ще се изненадаш на какво са способни българите.

Мизантроп

Без никаква конкуренция - ТОВА беше коментарът на месеца, а може би и на десетилетието - Кои сте вие, дето се борите за правата си в България, бе? Нали заради нас гърците си бяха писали по плакатите "Тихо! Да не събудим Българите!" Всички ни се смеят, че сме не заспали, ами пред умирачка, той тръгнал да плаши... Подобна пародия не ми беше хрумнала, баси... Ама нищо чудно и да я изплагиатствам... Човек просто не може да се сдържи...

Всъщност не съм изненадан - приказки и закани бол ...

Май не знаете , че още от средата на 90тте години в българските юридически факултети се изучава предмета "право на ЕС":) Т.е. - борим се , като използваме текстовете на договорите, когато си търсим законните права в друга ЕС държава.Въз основа на тези договори ЕС издава регламенти, които имат силата на закони за всички ЕС държави, стоят над националните им законодателства и можете директно да се позовете на техният текст.ЕС директиви и решенията също са част от ЕС законодателство.

Котлето - хайде първо да наложим закона У Дома, пък после да борим Европата! Тъй малко смешно става...

Вярно - вечно се изненадвам от огромната разлика между гръмките закани и реалните действия и резултати! Особено откакто има форуми - 4000 подписа и 40 човека на улицата да протестират!

Новият форум на света е интернет пространството, не случайно на много места се гласува по интернет. В Рим форума е бил площад и хората са се качвали на камъни за да говорят, сега форума е различен.

Поне ще намалеят малко циганите в БГ

Като няма какво да кажете току извадите циганите като плашило и го размахате. Колкото и да ви е тъжно имаше хубаво време, когато с циганите живеехме добре - те учеха, работеха и спазваха законите на България, това време ние българите ще го върнем обратно.

Скъпи англичани не ни плашете с циганите, ние сме живяли с тях дълги години и знаем как да се справяме с тях. Така, че гледайте си индийците и не се занимавайте с нашите си работи.

КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ НА ДОГОВОРА ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Член 18 (предишен член 12 от ДЕО) В обхвата на приложение на Договорите и без да се засягат специалните разпоредби, съдържащи се в него, се забранява всякаква дискриминация на основание гражданство. Европейският парламент и Съветът, като действат в съответствие с обикновената законодателна процедура, могат да приемат правила, с които да забранят тази дискриминация. Член 21 (предишен член 18 от ДЕО) 1. Всеки гражданин на Съюза има право свободно да се движи и да пребивава в рамките на територията на държавите-членки при спазване на ограниченията и условията, предвидени в Договорите, и на мерките, приети за тяхното осъществяване.

Какви са Вашите права като гражданин на ЕС? Договорът за функционирането на Европейския съюз Ви дава право: да се движите и живеете свободно на територията на ЕС; да гласувате и участвате като кандидат в изборите за Европейски парламент и в местни избори; да ползвате защита от дипломатическите и консулските власти на друга държава-членка на ЕС; да отправяте петиции до Европейския парламент и жалби до Европейския омбудсман. Тези права притежават всички граждани на ЕС.Гражданите на ЕС имат и други права, включително: правото да се обърнат и получат отговор от всяка институция на ЕС на един от официалните езици на ЕС;право на достъп до документи на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета при определени условия, както и; право на равен достъп до Публичната администрация на ЕС . ДОГОВОРЪТ ЗАБРАНЯВА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ОСНОВА НАЦИОНАЛНОСТ!!!!! "гражданство на ЕС"- ек. еуропа.еу

Темата е за статията в Сън?!

Именно защото англичаните знаят, че са ДЛЪЖНИ да приемат бг. граждани на трудовият си и социален пазар и не могат да откажат, правят тази негативна кампания, защото ако директно откажат на бг.граждани работа на основание, че са бг. граждани, нашите могат да съдят Ю.К. и да си получат едногодишната заплата за позицията като обезщетение!

Длъжни са заради договорите, които са подписвали и затова, че са се възползвали от Европейският съюз Сега е късно след като са вземали да дърпат чергата към себе си. Ще трябва да си платят глобите и да напуснат съюза.

До "Мизантроп ( регистриран ) 03.02.2013 17:02" Прочетете си пак догооврите на ЕС и после коментирайте. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИНГИЛИЗИТЕ НИ ИСКАТ ИЛИ НЕ- ЩОМ СМЕ В ЕС И Ю.К. Е В ЕС, ТЕ СА ДЛЪЖМНИ ДА ЗАЧИТАТ ЕС ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ДА НИ ТРЕТИРАТ КАТО ЕС ГРАЖДАНИ! ЩОМ СМЕ В ЕС - ИМАМЕ И ПОЛЗИ, И ФАКТА, ЧЕ МОЖЕМ ДА РАБОТИМ СЛЕД 01.01.2014Г. В Ю.К. ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО НА АНГЛИЧАНИТЕ, Е ЧАСТ ОТ ПОЛЗАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЛЕНСТВОТО В ЕС! Така, че - ако Ю.К. не иска българи на трудовият си пазар, ИЗЛИЗА ОТ ЕС, и тогава- ДА, ИМА ПРАВО ДА СИ СЛАГА , КАКВИТО СИ ИСКА ИЗИСКВАНИЯ:)

Може. Сигурно сте права (останал съм с впечатлението, че сте жена. Ако греша, извинявам се!). Въобще не съм чел и ще направя всичко по силите си никога да не ми се наложи да чета договорите на ЕС и подобни простотии. Това, което съм писал е, че много хора тук (и съвсем правилно) пишат, дрънкат и реват за достойнство, след което обаче изискват действия, диаметрално противопосочни на всяко нормално разбиране и за лично, и за национално достойнство. Хващам бас, че никъде из договорите не пише какво значат тези понятия, но пък е ясно, че Българите сме с дълбоко сбъркана представа за тях. И това си личи от отношението към нас и на национално, и на държавно, а очевидно и на лично ниво. Е... Аз може и да съм простак, ама това отношение е факт и този факт сам по себе си доказва, че съм прав... за съжаление. Бих предпочел да греша.

Българофоб пак се опитва да обясни, че те българите по принцип са си долно племе, само той е е дин красив англичанин.

Жалко е, ако не познавате правата си като ЕС гражданин. Напишете в нета " договори за ес" и прочетете съдържанието им в Официалният вестник на ЕС-/аналог на нашият Държавен вестник/

Разбрах каква е най- новата мода във "високите морални британски стойности" на британките на средна възраст - масово се снимали в порнофилми и с парите погасявали ипотеките на децата си. Интересното в случая е, че аудиторията на този тип порно е предимно британска -99%:) И тези хора тръгнали да ми говорят за това кое е морално и кое не;) За това- нека нашите малцинства използват социалната им система, а ние най- накрая да имаме шанс да си оправим държавата:)

Ново пет пак глупости се сипят на парцали от към бъдещият самотен остров

Само плашат английските домакини с несъществуващи проблеми. По добре да си погледнат бюджета на баба им Елизабет и поведението и към англичаните. Да спре да си убива поданиците затова, че са говорили по телефона или че имат връзка с арабин.

Армия от безработни в страните си румънски и български ЦИГАНИ напират към Западна Европа. Така нещата изглеждат правдиви и отговарят на фактите. Не други, а българските катунари с ножовките и шперцовете влудиха западняците. Стига сте обиждали българските граждани, жертви на една дивашка политическа система на нискообразовани политици и айдуци!

Само в болната ти глава напират разни мрачни мисли, но това е щото си спрял хапчетата, а не бива.

Дрън, дрън, че пляс ти къде ги видя тия тълпи на сън ли или в Сън?

Ти гледай тия армии да не се въоръжат, че какво ще правите тогава - гаши долу и бегом марш.

НЕ КУПУВАЙТЕ УИСКИ НЕ ИМ ПЪЛНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ!

Уискитата са предимно ирландски и шотландски. По-добре помолете lord Eugen of Iton, рицар на Ордена на амортисьорите... или диференциалите или квото там... кавалер на ордена на Келтския кръст ли... Българския сфинктер ли... да ни ходатайства пред кралицата!

Супер! Значи казваме следното: Свобода за Шотландия и свободно търгуване с братския Шотландски народ! Истината ще победи.

ПРИЯТЕЛИ НАПРАВЕТЕ СТАТИСТИКА ЗА СТОКИТЕ, КОИТО КУПУВАМЕ ОТ АНГЛИЯ. ПУБЛИКУВАЙТЕ Я В НЕТА, ЗА ДА СПРЕМ ДА ГИ КУПУВАМЕ!

Българофоб се притеснява да не спрем да пазаруваме пиячка и да им падне оборота.

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГЛУПОСТИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ИМ. ДА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ЯЙЦАТА!

Да си дойдем на думата за защита на позицията на България.

Нещата прерастват в Боевете не на Шипка, а в народни протести за достойнство при Ламанша. С такава политика май тия на острова ще се разделят с Европа бързо бързо.

Гледам Камерън усърдно си го прехвърля от единия крачол в другия от известно време...

АБЕ ТОЙ АКО ИСКА ДА СИ ГО СЛОЖИ В ДЖОБА ВАЖНО Е НИЕ ДА СИ ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ!

Хора! Избийте си илюзиите от главата! Аз съм студентка в Англия втора година и мога да ви кажа, че нещата изобщо не са така прекрасни както вие си мислите! Когато аз дойдох тук и аз бях с намерението да остана след като приключа образованието си, но с всеки изминал ден разбирам колко неприветливо място е Великобритания, особено за нас българите. За хората, които си мислят, че идваш тук и веднага си намираш работа за 3000 паунда на месец...еми съжалявам да ви го съобщя, но сте далеч от истината. Слезте на земята!!! Най-много да ви наемат и да ви плащат минимална надница за работа, която англичаните биха взимали със сигурност повече. Никой не иска да бъде третиран като роб и да бъде посрещнат като долна измет. Да не говорим за арогантното и грубо отношение на англичаните, които се мислят за велики. Ние винаги ще бъдем имигранти в държава, която не разбира думата "толерантност". А за тези, които искат да се издържат със социалните помощи на острова, призовавам ви да се заселите по-скоро във Великобритания! Ако това са вашите мечти - много жалко! България няма нужда от мързеливи хора, които да чакат всичко на готово! Вървете си по живо, по здраво по павираните със злато улици на Великобритания!!! Надявам се и ромите и политиците ни да последват вашия пример!

Е, най-после някой да напише истината за всичко това. Това е истината, положението на чужденците във Великобритания съвсем не е толкова добро. А в пресата се спестява изключително много. Безработицата е изключително голяма, дори сред самите англичани. А основните чужденци, които са силно толерирани са от африканско-азиатски произходи. Те са основно живеещи на помощи, при това целево. Но по стар английски обичай, отнасят го българите. Английската политика има дълбоко залегнала омраза към България. От над 150 години. Странно е, защо все още продължава.

Не са само англичаните. Общо взето сме недолюбвани от всички - румънци, гърци, сърби, франки и евреи и т.н., само руснаците се държат по имперски надменно към нас, с оттенък на отношение на по-голям брат към наакания по-малък... :-)

Никой не лети,отдавна знаем,какво е положението там. Но не знам дали ти знаеш,какво е положението тук?!? Хората предпочитат да работят за минимална надница в Англия,от колкото за минималната заплата тук,защото тя не стига за нищо,дори сметките не може да си платиш с нея. В Англия с минималната надница можеш да живееш що годе нормално,но в България дори със средната едвам се оправяш,какво остава за минималната!

Ах че хубаво казано :)! Аз пък си мислех колко е глупаво да зарежеш семейство, дом и приятели, за да се заселиш в държава с кофти климът, генетично сбъркано население (след поколения изпоженили се братовчеди), преобладаващо емигрантско мнозинство от индия и други смугли държави, където на всичкото отгоре не си желан, макар да си бял и образован. И после установих, че британците са прави да се притесняват, при тях наистина ще се изсели изметта на България, защото по-разсъдливите ще предпочетат далеч по-обещаващи дестинации, дето се вика свят голям човек да си търси късмета, защо му е да се забива сред мъгли и дъждове :)!?

Не знаех, че българите сме толкова добре информирани за социалната система във Великобритания. Авторите на статията просто са пропуснали от небрежност да добавят, че" как да имигрираме в Кралството" се изучава като задажителен предмет в БГ училищата за да е по-достоверна статията и да зарадва още повече този, който плаща за нея

Не се "палете" от писания по жълтини....Погледнете от друг ракурс и, ако може в техните обувки. Все едно тук да настъпят опасения от нахлуване на албанци, сирийци и всякаква измет от някъде? Как ще се чустваме? Заплашени нали? Пищим и с право от циганите...е има и такива, които са прилични и почтени humans. Повярвайте, по света има много, много ама много боклучави етнически българи...циганите са допълнителен бонус. Та...разбирам ги англичаните и там всеки, който се страхува от нас българите. Инак умни, почтени, работливи и спазвайки законите българи - просперират! И никой не ги сочи с пръст или пък ги гони....Те пък спазват Low & Order на съответната държава..и така....Но боклуците са много. Та точно тези rubbish на висок глас и дебело подчертават с всички възможни средства: " I'm from Bulgaria. F..ck you all. If I can cheat your system, I will...." Хубава Неделя на всички

Абсолютно вярно, ама чакайте да видите коментарите! Всъщност... няма какво да чакате - те са наоколо:/

В БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБ. ХОРА РАБОТЛИВИ, ЧЕСТНИ, СЪВЕСТНИ ОБИЧАЩИ СЕМЕЙСТВАТА И ДЪРЖАВАТА СИ. ХОРА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА УСПЕХИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ХОРА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ХОРА, КОИТО МЕЧТАЯТ ЗА ПО-ДОБРИ ДНИ. И ДРЪНКАНИЦИТЕ НА РАЗНИ БЪЛГАРОФОБИ НЕ МОГАТ ДА ИМ ПОПРЕЧАТ.

Жълтите вестници и списания се четат от домакините, а това е много лесен начин да се промие мозъкът на нацията. Българското правителство трябва да излезе с алтернативни публикации казващи истината, за да помогне на хората да се ориентират и да излязат от тия пошли лъжи.

Живея и работя в Лондон вече 4 години...плащам си таксите тук,повече от половината от всичко,което изкарваме тук като заплащане се връща обратно във тяхната икономика под формата на наеме,разходи за транспорт,храна,облекло,телефони и други нормални разходи,Така,че съжелявам но хората имат право да работят там,където им е позволено.Недостастатъците на социалната им система ако има такива скоро ще бъдат коригирани.

Работа за хората в България. Да отворят пазарите си за Български стоки друго не ми трябва. Ако искам да отида и да похарча моите пари в Лондон мога да го направя, Но да ми викат че съм боклук - Зъбите, роднините и т.н последствия.

Мизантроп

Еми... Зъбите, роднините и т.н.... ние си знаем... и затова не те щат и като им писне и шопинга щи резнат. Ето това е коментар-обяснение и повече не е нужно... Хм... Зъбите, молависа, роднините и др. последствия... Да му запретнеш пешовете неопрани, че... жули, жули, жули...

Няма масово да се юрнат хората към UK но е факт, че повечето от младите в България се интересуват само от пиене и дискотеки. Hе са подготвени за животa, посредствени материалисти са и чакат на готово от мама и татко.

То като им гледам тяхната младеж из Слънчев бряг. На какво основание се пънкат по вестниците не знам. Безочие някакво.

ТАКИВА ПРИКАЗКИ ВЪРВЯТ ОЩЕ ОТ РИМСКО ВРЕМЕ. ИСТИНАТА Е ЧЕ НИТО ДЕЦАТА НИ НИТО ВНУЦИТЕ НИ СА ПО-ЛОШИ ОТ НАС. БЪДЕЩЕТО НИ Е В РЪЦЕТЕ ИМ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Бойко Борисов, Нареди на младежа да отправи протестна нота. И официално изявление осъждащо подобни дискриминационни публикации насочени към членове на ЕС от Британското министерство към Медиите на острова.

Ми крайно време е .

Като предлагаш, вярваш ли си сам и на него стиска ли му?

България разчита на младежда си, естествено и нормално, но и на правителството също.

Британската общност е несъвместимо понятие с Европейски съюз. Крайно време е англичаните да изберат в Европа ли са или не. Ако са в Европа да спазват европейските закони, включиелно и в социалната сфера. Ако е за въпрос на Германия са кацнали още повече тунеядци, но германците не се оплакват, а имат много по-добра социална система от Англия. Така е големите и силните държави освен ползи, като тези да експлоатират слабите и неразвити пазари, трябва и да отдават от своето социално благополучие, това е смисълът на съществуването на обединена Европа. Англичание още не са забравили старите колониални привички само да лапат, без да дават нищо на другите - е няма как.

На тези двете овчици заблудени като им връчат по една голяма четка за кенефи и ще разберат великата британска социална система...а може и друго да им намерят като занимания( ако са сексита някакви...)

Лошото е,че "четката за кенефи" в Англия им дава мнооого повече Сигурност за бъдещето им , и това на семейството им , отколкото и най-удобният,лъскав, офис в Родината им !!! Това важи болезнено силно за България в лапите на мутроГЕРБ !

По-добре работа в България за 500-1200 лв на месец отколкото за 1000 -2000 паунда да чистят тоалетни и да се чувстват отпадъка на обществото.

защо сун не вземат да спретнат една статя за много енглиш педофили,които се заселиха в страните от еаст еуропе и на колко дечица посегнаха???защо не седнат да напишат и за милионите англичани,индиици,пакистанци,африканци,араби,чиито семеиства поколения наред се издарят само и единствено от соцялни помощи без да с аработели и един час в чивота си???за всекидневните кражби,убииства,финансови измами и т.н.просто ги е страх че новодошлите,работещи балгари и руманци ще имат право на някои бенефити не защото седят и нищо не правят а защото ще работят.краино време е да се спрат помощите на безработните англичани.да си преразгледат политиката защото в ук %та на деца ,раждащи деца е мисля наи-висок.получават цоунцил хоусес и помощи и така си живеят без проблем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я, колко точно казано.

Е, де... И по-дъртите все още имаме какво да предложим... ае, ся... Нищо, че не сме футболисти:)

Много истини в статията,да не кажа почти всичко е истина.Живея в София и дори тук митът за високите софийски доходи и хубав живот са пълна химера,смазваща безработица и безпътица за младите са ежедневие,друго се пише в стъкмистиката и правителствените лакардии,абсолютно прави са англичаните и притесненията им са основателни,та половината София ще се изнесе натам,вервайте ми

Да! Смазваща неграмотност, мързел и тъпота сред младите българи!

Нашите младежи нито са тъпи, нито са неграмотни и Слава Богу! Аман от вайкащи се черногледи мазохисти! Ти да не си сляп? Децата ни постоянно печелят конкурси! Стават все по отворени към света!

Имаме страхотни млади хора. Ти си от тези, които не са излизали в чужбина и нямаш поглед върху младежите от другите страни - не са по-добри от нашите деца!

Ти си сам и един. В гр.София живеят много хора не говори от тяхно име, не си въобразявай, че имаш това право! Аз мисля, че това съ пълни глупости.