Велико Търново под заплаха от наводняване, Янтра стигна до църквата "Св. 40 Мъченици"

Приливът на вода идва от течението в района на Габрово, причина са обилните дъждове

Обратно в новината

Коментари - Велико Търново под заплаха от наводняване, Янтра стигна до църквата "Св. 40 Мъченици" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оооооо старопрестолни сочни болярки хохохох

Отвратително население в тоя град! Два пъти пострадах в тоя град и на позива ми за помощ ме гледаха като зомбита!

Е и? Нито ще е за първи, нито ще е за последен път. Те хората там си знаят... А ние, които живеем по високото, ходим да гледаме сеир. Типично по нашенски... :-)))))))))

Днес получих снимки / видеа от моите родители в гр. Елена. Доста вода наистина, на границата с коритото на реката. А тези, които познават ВТ знаят, че най - ниската точка е именно споменатия в статията обект. Според мен нещата буквално се разминаха за още час-два дъжд. Късмет и този път! Поздрави, от един "ШОП", не съм робот.

НАВОДНЯВАНЕ ИЛИ НАВОДНЕНИЕ???

Нещо за шайката дето сече горите там много удобно не се споменава налииии

Те не изсичат горите. Те ги прочистват! Иначе реките ще се затлачват от паднали клони и дървета. Сега - няма гори - няма проблем. А за наводненията, реките и деретата са си виновни - ами да си направят коритата по подходящи за такива ситуации. Ние ли трябва и за това да мислим - кое дере и река да оправяме недомислиците?!

Причината е отсъствието на държавата и наличието на политици, които само се интересуват от това, дали ще си получат месечните и дали ще се харесат на техните господари - било то от Европа, САЩ, Русия или Турция....

Причината е отсъствието на държавата и наличието на политици се казва Румен Радев.

Да добавим банкянския и шайка + етем емел.

Морски

А така, дръж, дръж!!! Заработи си надника, нали? И на есен с песен за Умнокрасивите като теб, защото сигурно има още нещо останало за насиране или гепане. Не знам дали от пияния и лудият бяга, но вече съм сигурен , че от Продажния и мишките бягат. Гнусота и мърсоли трудно се търпят ако не си принуден.