Коментари - Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса | Днес.dir.bg

Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса

Има нарушение в процедурата, при която се разпространява у нас ваксината „Пентаксим“, дарена от Турция. Тя е безвредна, може да се използва, но не да се търгува

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, като чета някои коментари, виждам, че тази млада адвокатка бърка доста яко в здравето на доста свои колеги! Какво има да я плюете, бе, нали се вижда, че знае, и си разбира от работата!

С колко ли се е облажил тоя АДВОКАТИН?

Може би предозират при слагането на ваксината?

на недоразумението москов просто не са българи и им пука само за пари. Банкянският шах Джахан да не си трае!

Да се каже точно в цифри точно колко възлиза ДАРЕНИЕТО от Турция и точно колко ще ДАРИМ на Турция.-. Тук е цялото разковниче. Защо се опитват да замажят ситуацията. Който е нарушил закона си има санкция..... е друг е въпросът дали на някой ще му дреме за това......................... До кога ще си лаем само по такива фруми, а не където трябва да ни чуят тези които трябва.........

"БОМБА! СЕКРЕТНО ОТ ДАНС: ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА С ВАКСИНИТЕ СИНЪТ НА МЕСТАН. ИСТИНАТА ЗА КОАЛИЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ И СРЕЩАТА МЕСТАН РАДАН" Тук е ще намериш отговор. В "афера"-та.

Мен ме интересува защо е било необходимо непременно да се вземат от Турция и особено втората ваксина, която е на склад и след 1-2 години ще бъде унищожена. Г-н Москов има проблем с изказа си - препоръчвам му да говори от негово име някой, който може да обяснява нормално - кратко и ясно.

Ststar

Ваксините Пентаксим, дарени от Турция, категорично не са опасни. Това заяви в сутрешния блок на bTV зам.-министърът на здравеопазването Бойко Пенков по повод съмненията, че медикаментът може да е вреден, и проведеното разследване на ДАНС.По думите на Пенков, изобщо не стои въпросът дали ваксините са вредни. Единственото нещо, което се коментира, е минали ли са регистрационен режим. Не, не са минали, обясни той. Министърът на здравеопазването, обаче, има право да вземе решение за внасяне на лекарства без регистрация. Имаше остра криза за ваксини. Всички са раздадени. В София от 18 400 са употребени 18 100, каза Пенков. Не могат да се окажат опасни. Те се придружават навсякъде със сертификат за качество, добави той. По думите му, много министри и преди са разрешавали внасянето на забранени за внос лекарства. Пенков обясни още, че ваксините не са регистрирани, защото се изисква разрешително за търгуване в мрежата. Но ние не искаме да ги търгуваме, това е дарение, допълни той

На прав път си! Ако тази Мария Петрова е тази, за която си мисля, значи е "лекар и адвокат", въпреки че е по-точно да се каже, че е младши адвокат, защото се вписа в колегията края на 2014г. и няма все още 2 години стаж, за да се впише като адвокат. Общо взето рекламка си е направила със статията......

Чудя се, какво отношение има адвокат към ваксината? При адвокати ли трябва да ходим да се лекуваме?

Наскоро разбрахме, как се тестват лекарствата,а и ваксини. След скандал във Франция. Изпитват върху сто души, от които 2 или трима са умрели. После по някаква формула изчисляват статистика - на 100 души двама пукясват. На 1000 - 20 и т.нататък. Така че моля тази коментаторка, избрана от дир.бг да не пише глупости. А дир. бг да не я цитира. И да клевети бг-мамма

,,.."Факт е, че има едно нарушение, чисто административно това е на начина, по който е внесена ваксината,.,,??? ами тогава си е чиста ,,контрабанда,,!!! когато внасяш нещо но е в нарушение по закона за вноса не се казва ,,административна грешка,, а ,,контрабанда,,!!! толкова ,,тирове,, с цигари влизат с ,,административна грешка,, и такива излизат с ,,оръжия,, за ,,даеш,,...!!! управляват ни ,,политически грешковци,,...!!!

Москов :"Затова тя няма да бъде спряна, въпреки становището на прокуратурата ваксините, внесени от Турция, да не бъдат допускани до употреба"...това истина ли е !?!Какво следва ,ако ние нарушим становището на прокуратурата ?Подавай си оставката ,некадърник !

Турската фабрика няма европейски сертификат за опаковането на тази суровина. Никой не може да гарантира европейско качество освен европейското законодателство и органи. Москов трябва да влезе в затвора, защото е допуснал на наша територия медикаменти без гарантирано европейско качество и контрол. Има още един въпрос относно дарението на България към Турция. Кой е разпоредил това дарени и защо? Време е всички тези въпроси да се разнищят до край и да се види, че все пак съдебната система може да се опълчи на всички онези олигарси мислейки се за недостижими от правосъдието.

По скоро някой БГ олигарх сега загуби много кинти от евентуалната продажба на тези същите ваксини на българската държава. Браво Москов само така. Вкарай и картите да спрат да крадат тези аптекарски лобита и докторя ! Дръж се и не се предавай !

Пентаксим" (доставена от Турция) е АБСОЛЮТНО ИЗРЯДНА". тАКЪВ "ИЗРАЗ" ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИ ОТ АНАЛИз ПРОСТО НЯМА. ТАКА ГОВОРЯТ НЕУКИ ХОРА, КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.

Хората са изпушили и от какво? От непрекъснатите игри на БСП-то. Тази партия си играе и с най-милото на хората. Абе нещастници - като не можете редовно да вземете властта защо пощурявате хората. Разбрах, че ваксината вече е приложена - да има последици - няма. Сега бивши неуспешни министри ще се явяват да плюят. Ай сиктир. Вече и имената им забравихме. Дамата министърка станала такава защото два пъти е акуширала мадам Станишева - браво. От БСП-то да си гледат и защитават кмета на Стрелча. Му-ха-ха-ха

Ako такива недомислия са всички адвокати, особено по медицинско право, то сме много зле загазили. Тая куха лейка знае ли, че безвредността на ваксината се определя не само от това, което съдържа като във френската ваксина, но и от това , което съдържа ДОПЪЛНИТЕЛНО. А каза ли някой дали на тази ваксина и е правен такъв анализ?

А кой д а го направи. да не мислите че в агенцията по левкарства разбират нещо от анализ на лекарства? Те ползват готови тестове които се купуват за много пари, и дават само определени резултати. Още повече че продажните БГ чиновници купуват тестове с изтекъл срок, за да е по-ефтино и да получат комисионни. А нас кучета ни яли Пък и трябва да се плаща на адвокатите.

И защо стряскат родителите с ужасното заболяване - магарешка кашлица. Ваксина влиза в пентавакс. Аз лично боледувах от магарешка кашлица, когато бях на 5 година. И не съм умряла. Мина за една седмица.

Точно тази ваксина "Пентаксим" уж е френска, но в действителност се произвежда в САЩ и се тества тук и в Русия. Там също има хиляди продажни чиновници. Във Владивосток 4 бебета са починали от тази ваксина.

пфу да му се не види ...да не се окаже , че здравният ни министър е организатора на нашия тих и кротък геноцид , добре платен от анкара ! говори се , че същия имал силно влечение към покера и белота с премиера , което го направило много ценен за борисов ! но аз лично не съм ги видял , а тези , които ги виждат имат интереси да си ги пазят.

На заседания на Министерски съвет Москов без да евиждал футболна топка се хващал на бас с Премиера за футболни мачове--губел басовете иносеш бутилки уиски на Премиера с поклон --какъв тип само как сега Борисов да му каже--москов -иди си оправи правните проблеми с Прокуратурата --тогава се върни на министерския стол

Хайде да ваксинираме цялото правителство и децата им, за да докажем, че ваксината е безвредна. Първи в списъка е Пепи Готиното.

На г-н Бойко Борисов чаканото внуче ще го ваксинират ли с тази ваксина се питам аз?! Или него ще го ваксинират с легално внесена ваксина, която е одобрена от ЕС?!

ако се беше случил в друга държава член на ЕС ,какви щяха да последствията за този министър...

Незабавна оставка!

Доживотен затвор,но знаем КОЙ стои зад Москов и прибира поне 50% от комисионните-борисов.

съд, затвор и голяма глоба !

Горкият д-р Москов побеля му косата....:-))).

МЗ не е пуснало в обръщение едната ваксина и я държи на склад за целите, които са обявени. Другата ваксина може да се използва. Това казват онези,които разбират от ваксини. аз не разбирам, но не харесвам паниката. Има ваксини ,които безусловно трябва да се поставят ткива са срещу Детски паралич или Ебола. Има и ваксини, които за нищо не света не бих приел- такава срещу грип. Това е мой избор и мнение и никого не убеждавам, но ако има нещо по- лошо от болестите и ваксините това е паниката и неразумното отношение. Сега разпъват Москов сякаш върви с игла и боде хората с ваксини, а той никога не е спирал да казва, каквото повтаря и днес. Сайтове като Блиц и Пик не спират да го сипят с фекална маса и пак не могат да излъжат докрай, защото ваксините в случай на нужда спасяват живот. Откажете се от страха- той е губене на време от безценните мигове на живота ви.

Каквато и да е ваксината, ако съдържа живак, както е в случая с Пентаксим, тя е много повече вредна, отколкото полезна.

Проблемът е, че Москов е внесъл двете ваксини в България в нарушение на закона. И това стана публично достояние още през октомври миналата година. Проблемът се задълбочава от това, че противохепатитната ваксина е забранена от Европейската агенция по лекарствата.

Ststar

А бе ти не разбра ли, че едно нещ да ли е законно или не го казва съда. Другото е приказки врели не кипели (може и шменти капели).

Който иска ебола - да се ваксинира!

Щом има закононарушение отпечатъци от пръстите да се вземат от тези които го нарушават, а не от нещастните пациенти. И да не се обясняват с добри намерения, защото знаем че пътя до ада е постлан с добри намерения.

Ония дето му викате здравен министър, каза че ваксините вече са използвани. И сега,, какво правим?

Нищо да са им честити здравословните проблеми на децата които са били инжектирани с живак и олово за да може един Москов да си напълни гушата.

Спрете да повтаряте тази лъжа, че са дарение. Ваксините са взети на бартер срещу други наши медикаменти. Това значи, че са един вид закупени, имало е търговска сделка. А защо са избрали нашите да ги закупят от Турция, а не от Франция си отговорете сами.

Един пример. Беше внесена ваксина против рак на шийката на матката. Страничният и ефект беше безплодие. Който може да си направи изводите.

Момиче от Велико Търново почина след поставена такава ваксина. Ако някой още си спомня за това дете. Почина в Италия.

Да почина след дълги години агония.

Накй остана без комисионна...

тук има бартер, един милион качествена българска бцж ваксина за турция и насреща през турция южнокорейски боклуци, забранени в ЕС, внесени нелегално

1 500 000 ваксини БЦЖ на стойност 1 536 963 Евро са дарените от България за Турция.

Цялото младежко ГЕРБ е активизирано да пише хвалебствени коментари за това как Пепи Готиното бори комунизЪма и раздава турска демокрация в ЕС.

По време на първото правителство на Б.Б. имаше пак интрига с ваксини,но тогава Б.Б. побърза да се освободи от Божидар Нанев или той сам си тръгна не помня,но сега явно на Б.Б. много му е нужен Пепито Москов-да му казва колко е велик и да му се мазни-такъв гнус ме обзема от тия двамата,че чак не е истина и продължава да излиза по медии и да се обяснява и още повече да се втръсва на хората.

че всички постове тука дето го оправдават исочат като борец срещу комунизма --и не обелват и дума за това как заобикаля с користна цел закона --ГИ ПИШАТ ДСЕТИНА ЧОВЕКА --Я СЕКРЕТАРКАТА МУ и ОЩЕ 2-3 БРОЙКИ ДОВЕДЕНИ ОТ НЕГО В МЗ-и още няколко бройки назначени от него на работа в софииски болници Сега стоят в работно време на компютъра и щом излезе нещо обективно--веднага пишат нещо за да заблудят хората които неса чели по темата Москов трябва да се отстрани от Прокуратурата веднага след като му бъде повдигната обвинение

Каквото и да плещите българите разбраха: 1.Пентаксима е напълно безопасен и вече децата са ваксинирани с него без проблем. 2. Едни другари са били прескочени и с това ''ощетени'' от огромна комисионна. 3. Пентаксима на Москов е два пъти по-евтин от този на фирмите вносители които ни щавеха преди това! За това воят ви другари и другарки е крайно смешен и несъстоятелен!

Безопасен.... Как може да твърдиш това.... тука не прочете ли по-надолу че една "форумна разбирачка" на име Ани - каза че тя знае, тя знае разбираш ли че на нейни близки децата са били разболели точно от тази ваксина..... Знаела го разбираш ли.... била експерт по медицина, биология, вирусология и биохимия.... Когато обаче трябваше да го докаже това гръмко твърдение.... подви опашка и избяга....

Толкова е безвредна,че е забранена вече в ЕС.Москов се обяснява как се е ползвала преди години и как ще се ползва тук в България.Да но преди години масово се ползваше и ДДТ докато не се видяха огромните щети години по-късно.Та тези дето обясняват колко е безвредна да вземат да си я инжектират за да видим всички ние колко е "безвредна".

Не съм достатъчно богат, за да купувам евтино...

Както и че са внесени в пълно нарушение на законите ни и европейските норми!

Ами да а ти как разбра ,че ваксините не съдържат само дестилирана вода.Нищо няма да им стане на милите дечица. Неграмотнико .Не се крий зад тъпите си лозунги.

Дарена? Едва ли ще е "дарена" без причина.

Реално е дарена срещу 25лв.бройката защото Москов е дал на Турция други ваксини закупени от негова фирма.

Дам, крайно време е да се закрие ИАЛ, просто няма нужда, ако министъра каже, че е безвредно или пък реши, да внесе някакво лекарство, значи то е безвредно и няма проблем да бъде внесено!

А защо забравяме за другата ваксина ,която чака на склад "масови епидемии от Хепатит В",както ни уведоми многократно министърът-психопат.Защото явно лошо е учил медицината и затова е станал анестезиолог.Та си мисли ,че всички са по-прости от него.Защото Хепатит В се предава само по парентерален път т.е.или инжекционен или полов път.Това го знае всеки медик.Т.е.епидемии не може да има при този хепатит.Епидемии може да се появят при Хепатит А,който се предава чрез храни ,вода замърсени с вируса.Т.е.М-р Москов нагло лъже.А освен това е "подарил" нашата утвърдена в цял свят ваксина срещу Туберкулоза-БЦЖ т.е.ощетил е държавата с милиони.Този човек е психопат и то опасен за държавата,защото наглостта му е безмерна.Аз очаквах още на място при Д.цонев да му бъдат сложени белезници но явно зад неговите далавери стои др.ББ.Все пак психопат ,но наглоста му е безгранична и само силен гръб може да я поддържа.

Тази ваксина не е за поставяне сега , а за резерв.И тя напълно безопасна!

Ти явно си по-голям разбирач от Европейската агенция по лекарствата, която забранява използването на Еувакс в целия ЕС. Автографи раздаваш ли?

Предвид на сексуалните апетити на т.нар. бежанци много скоро може и да дотрябва.

Намирисва ми на многомилионна афера между ДПС-ГЕРБ-РБ, ПЕЕВСКИ-БОРИСОВ-МОСКОВ! Е нали министърчето на здравеопазването беше категорично против тия ваксини преди месец или два, какво се преобърна в него???

ли го чу да говори или ти отърва на всяка цена да говориш идиотщини.

и къде адвокати се занимават с базвредността на ваксини, това е връх на наглостта, явно москов ръси яко пари , за да се измъкне от гнусната далавера

От първи ден на този парламент Москов захапа ДПС и не ги оставя на мира до днес. Държи ги във въздуха:))) За това беше онова'' особен блясък в очите;; което Пеевски изръси, щото само това можа да му роди на момента злобната глава! За това го нападаха за ''циганите и линейките''! Явно обаче, че Москов настъпи силно и БСП , по-скоро техни хора вносители на лекарства! От тогава гадовете се опитат да внушават на българите, че Москов е слаб министър, меко казано! Истерията е до небето! Сега това с ваксината е ,част от сериала скалъпен може би и с помощта и а прокуратурата!

Не търси под вола теле.

И това е изпитан метод, те знаят, че хората в тази държава повтарят като папагали и е много лесно да им се внуши нещо. Повечето хора не искат да мислят, не искат да анализират, не искат да забележат манипулацията!

ЧЕ ИМА ОГРОМНО НАРУШЕНИЕ ПРИ ВНОСА НА ВАКСИНАТА. ВМЕВСТО ДА СЕ ВНЕСЕ ЗА 54 ЛЕВА, ТЯ Е ВНЕСЕНА ЗА 24 ЛЕВА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВАКСИНАТА СТРУВА ПО-ЕФТИНО НА ДЪРЖАВАТА И ЗАТОВА МАФИЯТА ЩЕ НАКАЖЕ "ВИНОВНИТЕ". ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА И МЕДИИТЕ ЗАСТАНАХА НА СТРАНАТА НА МАФИЯТА.

Опозицията = мафията, а медиите са нейни.

Срещу внесената ваксина от Турция България е направила дарение на Турция на стойност 3 милиона лева във вид на ваксини срещу туберкулоза. Кое му е еВтиното??? И се научете на правопис!

проститутките започнаха да разбират от правопис?

И ти Айче - като толкова много знаеш, защо си пропуснала 2 запетайки?

по същата логика и кан*бис ойл е безвреден и действа при лечение на рак, обаче е забранен за внос. ся, ако го има в братска Турция, що не внесете една партида ?

Аз не мога да разбера, защо след като нямаше бг-фирма, която да достави ваксината Пентаксим, умниците от МЗ и МС не купиха директно същите от производителя във Франция?!?! Излиза, че интересите на шепа боклуци, са по-важни от здравето на хиляди деца! Антидържава сме, ей!

По закон министерствота нямат пряво да търгуват (червен закон измислен за да могат да крадат червени фирми). За тава се хващат сега поръчковите прокурори.

Да, министерствата не са търговски субекти и това няма нищо общо с "червени закони", но никой не им забранява да пазаруват, правите ли разлика?

Не поставяйте тези вредни ваксини на децата! Я ваксинирайте депутатите, кметовете и всички съветници, та да ги заразите с Алцхаймер, СПИН, Моргелонс, Луда крава, Свински грип, Синдром на Зелената маймуна и прочие!

Не мисля, че трябваше да се поставят на нокти толкова родители. Можеше ясно да се каже още в началото, че ваксините не са ОПАСНИ, а просто на някой не му се е получила търгавията, (което нас слабо ни интересува и нямаше да ни разтревожи)!

Те комунягите обичат да плашат населението, за да го манипулират по-лесно.

Даже предпочитам да ги вземат директно от други държави, отколкото да минават през наши търговци!

Ststar

Мисля, че мнението на адвоката трябва да се дава в съда. Но доколкото виждам тя годава пред БНР. Въпросът ми е кой е наел адвокатката и чия страна защитава. А пропуснах хонорара, а ако работи безплатно да си декларира доходите.

Значи когато в Турция се лекуват десетки хиляди българи, защото тяхната здравна система и техническо оборудване е в пъти по-добро от нашето, Турция е добра, а когато вземем ваксина която е спорно дали е турска или френска, Турция е лоша!?? Господа и дами от ДПС/БСП мога да посоча имената на стотици партийни членове от вас, които се лекуват в Турция, а не в България! Не за друго ,а да ви докажа, какви лицемери сте!

Е нали наша червена фирма трябва да продаде същата ваксина на държавата на двойна цена бе?

дума тук за турски лекари. Става дума за лекарствено производство и европейски стандарти, за заобикаляне на наредби и закони. За липса на прозрачност.

В болниците имат най-модерната и най-скъпата американска техника!!!!

Май единствения трол тук, сте вие.

Оставка на наркомана Москов!!!!

Е реплика на Местан и Делян Пеевски. Явно си от ДПС!

Защо? Че спира мазните комунистически кражби ли? Защото купува същата ваксина на половин цена?

аман от боклуци като тебе

Коментари - Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса | Днес.dir.bg

Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса

Има нарушение в процедурата, при която се разпространява у нас ваксината „Пентаксим“, дарена от Турция. Тя е безвредна, може да се използва, но не да се търгува

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: ”Пентаксим” е безвредна, има нарушения при вноса | Днес.dir.bg

Коментари

Ей, като чета някои коментари, виждам, че тази млада адвокатка бърка доста яко в здравето на доста свои колеги! Какво има да я плюете, бе, нали се вижда, че знае, и си разбира от работата!

С колко ли се е облажил тоя АДВОКАТИН?

Може би предозират при слагането на ваксината?

на недоразумението москов просто не са българи и им пука само за пари. Банкянският шах Джахан да не си трае!

Да се каже точно в цифри точно колко възлиза ДАРЕНИЕТО от Турция и точно колко ще ДАРИМ на Турция.-. Тук е цялото разковниче. Защо се опитват да замажят ситуацията. Който е нарушил закона си има санкция..... е друг е въпросът дали на някой ще му дреме за това......................... До кога ще си лаем само по такива фруми, а не където трябва да ни чуят тези които трябва.........

"БОМБА! СЕКРЕТНО ОТ ДАНС: ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА С ВАКСИНИТЕ СИНЪТ НА МЕСТАН. ИСТИНАТА ЗА КОАЛИЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ И СРЕЩАТА МЕСТАН РАДАН" Тук е ще намериш отговор. В "афера"-та.

Мен ме интересува защо е било необходимо непременно да се вземат от Турция и особено втората ваксина, която е на склад и след 1-2 години ще бъде унищожена. Г-н Москов има проблем с изказа си - препоръчвам му да говори от негово име някой, който може да обяснява нормално - кратко и ясно.

Ststar

Ваксините Пентаксим, дарени от Турция, категорично не са опасни. Това заяви в сутрешния блок на bTV зам.-министърът на здравеопазването Бойко Пенков по повод съмненията, че медикаментът може да е вреден, и проведеното разследване на ДАНС.По думите на Пенков, изобщо не стои въпросът дали ваксините са вредни. Единственото нещо, което се коментира, е минали ли са регистрационен режим. Не, не са минали, обясни той. Министърът на здравеопазването, обаче, има право да вземе решение за внасяне на лекарства без регистрация. Имаше остра криза за ваксини. Всички са раздадени. В София от 18 400 са употребени 18 100, каза Пенков. Не могат да се окажат опасни. Те се придружават навсякъде със сертификат за качество, добави той. По думите му, много министри и преди са разрешавали внасянето на забранени за внос лекарства. Пенков обясни още, че ваксините не са регистрирани, защото се изисква разрешително за търгуване в мрежата. Но ние не искаме да ги търгуваме, това е дарение, допълни той

На прав път си! Ако тази Мария Петрова е тази, за която си мисля, значи е "лекар и адвокат", въпреки че е по-точно да се каже, че е младши адвокат, защото се вписа в колегията края на 2014г. и няма все още 2 години стаж, за да се впише като адвокат. Общо взето рекламка си е направила със статията......

Чудя се, какво отношение има адвокат към ваксината? При адвокати ли трябва да ходим да се лекуваме?

Наскоро разбрахме, как се тестват лекарствата,а и ваксини. След скандал във Франция. Изпитват върху сто души, от които 2 или трима са умрели. После по някаква формула изчисляват статистика - на 100 души двама пукясват. На 1000 - 20 и т.нататък. Така че моля тази коментаторка, избрана от дир.бг да не пише глупости. А дир. бг да не я цитира. И да клевети бг-мамма

,,.."Факт е, че има едно нарушение, чисто административно това е на начина, по който е внесена ваксината,.,,??? ами тогава си е чиста ,,контрабанда,,!!! когато внасяш нещо но е в нарушение по закона за вноса не се казва ,,административна грешка,, а ,,контрабанда,,!!! толкова ,,тирове,, с цигари влизат с ,,административна грешка,, и такива излизат с ,,оръжия,, за ,,даеш,,...!!! управляват ни ,,политически грешковци,,...!!!

Москов :"Затова тя няма да бъде спряна, въпреки становището на прокуратурата ваксините, внесени от Турция, да не бъдат допускани до употреба"...това истина ли е !?!Какво следва ,ако ние нарушим становището на прокуратурата ?Подавай си оставката ,некадърник !

Турската фабрика няма европейски сертификат за опаковането на тази суровина. Никой не може да гарантира европейско качество освен европейското законодателство и органи. Москов трябва да влезе в затвора, защото е допуснал на наша територия медикаменти без гарантирано европейско качество и контрол. Има още един въпрос относно дарението на България към Турция. Кой е разпоредил това дарени и защо? Време е всички тези въпроси да се разнищят до край и да се види, че все пак съдебната система може да се опълчи на всички онези олигарси мислейки се за недостижими от правосъдието.

По скоро някой БГ олигарх сега загуби много кинти от евентуалната продажба на тези същите ваксини на българската държава. Браво Москов само така. Вкарай и картите да спрат да крадат тези аптекарски лобита и докторя ! Дръж се и не се предавай !

Пентаксим" (доставена от Турция) е АБСОЛЮТНО ИЗРЯДНА". тАКЪВ "ИЗРАЗ" ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИ ОТ АНАЛИз ПРОСТО НЯМА. ТАКА ГОВОРЯТ НЕУКИ ХОРА, КОИТО СЕ МЪЧАТ ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.

Хората са изпушили и от какво? От непрекъснатите игри на БСП-то. Тази партия си играе и с най-милото на хората. Абе нещастници - като не можете редовно да вземете властта защо пощурявате хората. Разбрах, че ваксината вече е приложена - да има последици - няма. Сега бивши неуспешни министри ще се явяват да плюят. Ай сиктир. Вече и имената им забравихме. Дамата министърка станала такава защото два пъти е акуширала мадам Станишева - браво. От БСП-то да си гледат и защитават кмета на Стрелча. Му-ха-ха-ха

Ako такива недомислия са всички адвокати, особено по медицинско право, то сме много зле загазили. Тая куха лейка знае ли, че безвредността на ваксината се определя не само от това, което съдържа като във френската ваксина, но и от това , което съдържа ДОПЪЛНИТЕЛНО. А каза ли някой дали на тази ваксина и е правен такъв анализ?

А кой д а го направи. да не мислите че в агенцията по левкарства разбират нещо от анализ на лекарства? Те ползват готови тестове които се купуват за много пари, и дават само определени резултати. Още повече че продажните БГ чиновници купуват тестове с изтекъл срок, за да е по-ефтино и да получат комисионни. А нас кучета ни яли Пък и трябва да се плаща на адвокатите.

И защо стряскат родителите с ужасното заболяване - магарешка кашлица. Ваксина влиза в пентавакс. Аз лично боледувах от магарешка кашлица, когато бях на 5 година. И не съм умряла. Мина за една седмица.

Точно тази ваксина "Пентаксим" уж е френска, но в действителност се произвежда в САЩ и се тества тук и в Русия. Там също има хиляди продажни чиновници. Във Владивосток 4 бебета са починали от тази ваксина.

пфу да му се не види ...да не се окаже , че здравният ни министър е организатора на нашия тих и кротък геноцид , добре платен от анкара ! говори се , че същия имал силно влечение към покера и белота с премиера , което го направило много ценен за борисов ! но аз лично не съм ги видял , а тези , които ги виждат имат интереси да си ги пазят.

На заседания на Министерски съвет Москов без да евиждал футболна топка се хващал на бас с Премиера за футболни мачове--губел басовете иносеш бутилки уиски на Премиера с поклон --какъв тип само как сега Борисов да му каже--москов -иди си оправи правните проблеми с Прокуратурата --тогава се върни на министерския стол

Хайде да ваксинираме цялото правителство и децата им, за да докажем, че ваксината е безвредна. Първи в списъка е Пепи Готиното.

На г-н Бойко Борисов чаканото внуче ще го ваксинират ли с тази ваксина се питам аз?! Или него ще го ваксинират с легално внесена ваксина, която е одобрена от ЕС?!

ако се беше случил в друга държава член на ЕС ,какви щяха да последствията за този министър...

Незабавна оставка!

Доживотен затвор,но знаем КОЙ стои зад Москов и прибира поне 50% от комисионните-борисов.

съд, затвор и голяма глоба !

Горкият д-р Москов побеля му косата....:-))).

МЗ не е пуснало в обръщение едната ваксина и я държи на склад за целите, които са обявени. Другата ваксина може да се използва. Това казват онези,които разбират от ваксини. аз не разбирам, но не харесвам паниката. Има ваксини ,които безусловно трябва да се поставят ткива са срещу Детски паралич или Ебола. Има и ваксини, които за нищо не света не бих приел- такава срещу грип. Това е мой избор и мнение и никого не убеждавам, но ако има нещо по- лошо от болестите и ваксините това е паниката и неразумното отношение. Сега разпъват Москов сякаш върви с игла и боде хората с ваксини, а той никога не е спирал да казва, каквото повтаря и днес. Сайтове като Блиц и Пик не спират да го сипят с фекална маса и пак не могат да излъжат докрай, защото ваксините в случай на нужда спасяват живот. Откажете се от страха- той е губене на време от безценните мигове на живота ви.

Каквато и да е ваксината, ако съдържа живак, както е в случая с Пентаксим, тя е много повече вредна, отколкото полезна.

Проблемът е, че Москов е внесъл двете ваксини в България в нарушение на закона. И това стана публично достояние още през октомври миналата година. Проблемът се задълбочава от това, че противохепатитната ваксина е забранена от Европейската агенция по лекарствата.

Ststar

А бе ти не разбра ли, че едно нещ да ли е законно или не го казва съда. Другото е приказки врели не кипели (може и шменти капели).

Който иска ебола - да се ваксинира!

Щом има закононарушение отпечатъци от пръстите да се вземат от тези които го нарушават, а не от нещастните пациенти. И да не се обясняват с добри намерения, защото знаем че пътя до ада е постлан с добри намерения.

Ония дето му викате здравен министър, каза че ваксините вече са използвани. И сега,, какво правим?

Нищо да са им честити здравословните проблеми на децата които са били инжектирани с живак и олово за да може един Москов да си напълни гушата.

Спрете да повтаряте тази лъжа, че са дарение. Ваксините са взети на бартер срещу други наши медикаменти. Това значи, че са един вид закупени, имало е търговска сделка. А защо са избрали нашите да ги закупят от Турция, а не от Франция си отговорете сами.

Един пример. Беше внесена ваксина против рак на шийката на матката. Страничният и ефект беше безплодие. Който може да си направи изводите.

Момиче от Велико Търново почина след поставена такава ваксина. Ако някой още си спомня за това дете. Почина в Италия.

Да почина след дълги години агония.

Накй остана без комисионна...

тук има бартер, един милион качествена българска бцж ваксина за турция и насреща през турция южнокорейски боклуци, забранени в ЕС, внесени нелегално

1 500 000 ваксини БЦЖ на стойност 1 536 963 Евро са дарените от България за Турция.

Цялото младежко ГЕРБ е активизирано да пише хвалебствени коментари за това как Пепи Готиното бори комунизЪма и раздава турска демокрация в ЕС.

По време на първото правителство на Б.Б. имаше пак интрига с ваксини,но тогава Б.Б. побърза да се освободи от Божидар Нанев или той сам си тръгна не помня,но сега явно на Б.Б. много му е нужен Пепито Москов-да му казва колко е велик и да му се мазни-такъв гнус ме обзема от тия двамата,че чак не е истина и продължава да излиза по медии и да се обяснява и още повече да се втръсва на хората.

че всички постове тука дето го оправдават исочат като борец срещу комунизма --и не обелват и дума за това как заобикаля с користна цел закона --ГИ ПИШАТ ДСЕТИНА ЧОВЕКА --Я СЕКРЕТАРКАТА МУ и ОЩЕ 2-3 БРОЙКИ ДОВЕДЕНИ ОТ НЕГО В МЗ-и още няколко бройки назначени от него на работа в софииски болници Сега стоят в работно време на компютъра и щом излезе нещо обективно--веднага пишат нещо за да заблудят хората които неса чели по темата Москов трябва да се отстрани от Прокуратурата веднага след като му бъде повдигната обвинение

Каквото и да плещите българите разбраха: 1.Пентаксима е напълно безопасен и вече децата са ваксинирани с него без проблем. 2. Едни другари са били прескочени и с това ''ощетени'' от огромна комисионна. 3. Пентаксима на Москов е два пъти по-евтин от този на фирмите вносители които ни щавеха преди това! За това воят ви другари и другарки е крайно смешен и несъстоятелен!

Безопасен.... Как може да твърдиш това.... тука не прочете ли по-надолу че една "форумна разбирачка" на име Ани - каза че тя знае, тя знае разбираш ли че на нейни близки децата са били разболели точно от тази ваксина..... Знаела го разбираш ли.... била експерт по медицина, биология, вирусология и биохимия.... Когато обаче трябваше да го докаже това гръмко твърдение.... подви опашка и избяга....

Толкова е безвредна,че е забранена вече в ЕС.Москов се обяснява как се е ползвала преди години и как ще се ползва тук в България.Да но преди години масово се ползваше и ДДТ докато не се видяха огромните щети години по-късно.Та тези дето обясняват колко е безвредна да вземат да си я инжектират за да видим всички ние колко е "безвредна".

Не съм достатъчно богат, за да купувам евтино...

Както и че са внесени в пълно нарушение на законите ни и европейските норми!

Ами да а ти как разбра ,че ваксините не съдържат само дестилирана вода.Нищо няма да им стане на милите дечица. Неграмотнико .Не се крий зад тъпите си лозунги.

Дарена? Едва ли ще е "дарена" без причина.

Реално е дарена срещу 25лв.бройката защото Москов е дал на Турция други ваксини закупени от негова фирма.

Дам, крайно време е да се закрие ИАЛ, просто няма нужда, ако министъра каже, че е безвредно или пък реши, да внесе някакво лекарство, значи то е безвредно и няма проблем да бъде внесено!

А защо забравяме за другата ваксина ,която чака на склад "масови епидемии от Хепатит В",както ни уведоми многократно министърът-психопат.Защото явно лошо е учил медицината и затова е станал анестезиолог.Та си мисли ,че всички са по-прости от него.Защото Хепатит В се предава само по парентерален път т.е.или инжекционен или полов път.Това го знае всеки медик.Т.е.епидемии не може да има при този хепатит.Епидемии може да се появят при Хепатит А,който се предава чрез храни ,вода замърсени с вируса.Т.е.М-р Москов нагло лъже.А освен това е "подарил" нашата утвърдена в цял свят ваксина срещу Туберкулоза-БЦЖ т.е.ощетил е държавата с милиони.Този човек е психопат и то опасен за държавата,защото наглостта му е безмерна.Аз очаквах още на място при Д.цонев да му бъдат сложени белезници но явно зад неговите далавери стои др.ББ.Все пак психопат ,но наглоста му е безгранична и само силен гръб може да я поддържа.

Тази ваксина не е за поставяне сега , а за резерв.И тя напълно безопасна!

Ти явно си по-голям разбирач от Европейската агенция по лекарствата, която забранява използването на Еувакс в целия ЕС. Автографи раздаваш ли?

Предвид на сексуалните апетити на т.нар. бежанци много скоро може и да дотрябва.

Намирисва ми на многомилионна афера между ДПС-ГЕРБ-РБ, ПЕЕВСКИ-БОРИСОВ-МОСКОВ! Е нали министърчето на здравеопазването беше категорично против тия ваксини преди месец или два, какво се преобърна в него???

ли го чу да говори или ти отърва на всяка цена да говориш идиотщини.

и къде адвокати се занимават с базвредността на ваксини, това е връх на наглостта, явно москов ръси яко пари , за да се измъкне от гнусната далавера

От първи ден на този парламент Москов захапа ДПС и не ги оставя на мира до днес. Държи ги във въздуха:))) За това беше онова'' особен блясък в очите;; което Пеевски изръси, щото само това можа да му роди на момента злобната глава! За това го нападаха за ''циганите и линейките''! Явно обаче, че Москов настъпи силно и БСП , по-скоро техни хора вносители на лекарства! От тогава гадовете се опитат да внушават на българите, че Москов е слаб министър, меко казано! Истерията е до небето! Сега това с ваксината е ,част от сериала скалъпен може би и с помощта и а прокуратурата!

Не търси под вола теле.

И това е изпитан метод, те знаят, че хората в тази държава повтарят като папагали и е много лесно да им се внуши нещо. Повечето хора не искат да мислят, не искат да анализират, не искат да забележат манипулацията!

ЧЕ ИМА ОГРОМНО НАРУШЕНИЕ ПРИ ВНОСА НА ВАКСИНАТА. ВМЕВСТО ДА СЕ ВНЕСЕ ЗА 54 ЛЕВА, ТЯ Е ВНЕСЕНА ЗА 24 ЛЕВА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВАКСИНАТА СТРУВА ПО-ЕФТИНО НА ДЪРЖАВАТА И ЗАТОВА МАФИЯТА ЩЕ НАКАЖЕ "ВИНОВНИТЕ". ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА И МЕДИИТЕ ЗАСТАНАХА НА СТРАНАТА НА МАФИЯТА.

Опозицията = мафията, а медиите са нейни.

Срещу внесената ваксина от Турция България е направила дарение на Турция на стойност 3 милиона лева във вид на ваксини срещу туберкулоза. Кое му е еВтиното??? И се научете на правопис!

проститутките започнаха да разбират от правопис?

И ти Айче - като толкова много знаеш, защо си пропуснала 2 запетайки?

по същата логика и кан*бис ойл е безвреден и действа при лечение на рак, обаче е забранен за внос. ся, ако го има в братска Турция, що не внесете една партида ?

Аз не мога да разбера, защо след като нямаше бг-фирма, която да достави ваксината Пентаксим, умниците от МЗ и МС не купиха директно същите от производителя във Франция?!?! Излиза, че интересите на шепа боклуци, са по-важни от здравето на хиляди деца! Антидържава сме, ей!

По закон министерствота нямат пряво да търгуват (червен закон измислен за да могат да крадат червени фирми). За тава се хващат сега поръчковите прокурори.

Да, министерствата не са търговски субекти и това няма нищо общо с "червени закони", но никой не им забранява да пазаруват, правите ли разлика?

Не поставяйте тези вредни ваксини на децата! Я ваксинирайте депутатите, кметовете и всички съветници, та да ги заразите с Алцхаймер, СПИН, Моргелонс, Луда крава, Свински грип, Синдром на Зелената маймуна и прочие!

Не мисля, че трябваше да се поставят на нокти толкова родители. Можеше ясно да се каже още в началото, че ваксините не са ОПАСНИ, а просто на някой не му се е получила търгавията, (което нас слабо ни интересува и нямаше да ни разтревожи)!

Те комунягите обичат да плашат населението, за да го манипулират по-лесно.

Даже предпочитам да ги вземат директно от други държави, отколкото да минават през наши търговци!

Ststar

Мисля, че мнението на адвоката трябва да се дава в съда. Но доколкото виждам тя годава пред БНР. Въпросът ми е кой е наел адвокатката и чия страна защитава. А пропуснах хонорара, а ако работи безплатно да си декларира доходите.

Значи когато в Турция се лекуват десетки хиляди българи, защото тяхната здравна система и техническо оборудване е в пъти по-добро от нашето, Турция е добра, а когато вземем ваксина която е спорно дали е турска или френска, Турция е лоша!?? Господа и дами от ДПС/БСП мога да посоча имената на стотици партийни членове от вас, които се лекуват в Турция, а не в България! Не за друго ,а да ви докажа, какви лицемери сте!

Е нали наша червена фирма трябва да продаде същата ваксина на държавата на двойна цена бе?

дума тук за турски лекари. Става дума за лекарствено производство и европейски стандарти, за заобикаляне на наредби и закони. За липса на прозрачност.

В болниците имат най-модерната и най-скъпата американска техника!!!!

Май единствения трол тук, сте вие.

Оставка на наркомана Москов!!!!

Е реплика на Местан и Делян Пеевски. Явно си от ДПС!

Защо? Че спира мазните комунистически кражби ли? Защото купува същата ваксина на половин цена?

аман от боклуци като тебе