Коментари - Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда | Днес.dir.bg

Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда

Призракът на "рестартирането" броди из Сочи, а ледът в отношенията между Москва и Вашингтон може да се поразтопи из субтропическа Русия.

Обратно в новината

Коментари - Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда | Днес.dir.bg

Коментари

Един българин,който е работил в Съветския Съюз и Русия 6-7 години точно в преходния период,ми каза нещо много интересно за манталитета на руснаците.Каза ,че ако спечелиш руснака за приятел,той може да си даде и живота за теб.Ако успееш да надделееш със сила над него,той неохотно и мълчаливо започва да отстъпва.Можеш да го притискаш така към кюшето и да го мачкаш,и когато вече си решил,че си го смазал окончателно,той вади отнякъде половинка бръснарско ножче и с него ти прерязва гърлото!

Следователно руснаците са подли мръсни свине които трябва да се избягват.

Абе какво ни занимавате с брътвежите на руската пропаганда??

ей шит,усещаш ли как скоро няма да си нужен вече?

Да ти имам снимчицата шиитната

.

А Путя се надупи удобно!! САЩ като клекнат и ще седнат върху Русия!!

"Срещата продължи над 4 часа и пробив нямаше, констатира. . 'РБК дейли" След като получи 25 млд. кредит от китайците (почна се), ханът на Евразийщината реши да удари гърди по КингКонгски. След което се остави да бъде поучен: "Ако и когато бъдат изпълнени минските споразумения, тогава ще започне отмяната на санкциите" Та, на Источния фронт- нищо ново.

Само дето минските споразумения бяха измислени, представени и прокарани до финал именно от Русия. Колко смешно е САЩ да заплашва Русия да изпълни собствените си претенции, не е ясно само на 3 категории хора: 1:много тъпи , 2:правещи се на 1, 3:неинформирани.

val55

Печели време, но стопи ли се леда не се знае, кой пръв ще пропадне. Най вероятно е поискал рашките да се намесят в арабският свят, но те много добре го познават, и едва ли, ще го направят по начина, по който истат янките. За Украйна най вероятно, ще се договорят, ако ли не свършено е с нацитата на Порошенко. Освен това вероятно са опитвали почвата руска газ да минава само през Украйна, а не по ЮП и ТП. Та затова най вероятно са размириците в Македония, а като цяло янките да докажат, че руски газ през Гърция и България е рисковано да минава. Турция е съюзник на янките, и не е проблем да я кандардисат през нея да неминава руски газ, а ако минава само да е за собствено ползване. По този начин янките елеминират всички държави от Югоизточна Европа от доставки на сравнително евтин руски газ, който да конкурира вноса на втечнен такъв или по новите газопроводи през Турция. Така, че икономиките на тази част на Европа никога да немогат да конкурират икономиките на средна и западна Европа. Има, и друг вариант ЮП да се рестартира, но тогава той, ще е под пълен контрол на янките, а за нас почти никаква файда, както се очертава, и търсенето на газ в Черноморският ни шелф, който ще е под опеката на чужди корпорации. Корпорациите са бъдещата заплаха за свободата на народите/нов световен ред/ по много причини, които вие се досещате. Сега целта на Кери е да покаже не толкова, че е загрижен за тоя или оня, а някак да замаже некъдърността на върхушката на САЩ за допуснатата стратегическа грешка, като допуснаха Русия и Китай да станат толкова гъсти в политическо и военно отношение. За останалите държави, които вероятно, ще се присъединят към тях няма смисъл да говорим. Създаването на такава крупна политикоикономическа, а защо не и военна групировка от световен мащаб не вещае нищо добро на САЩ и подлогата ЕС, която сама си създаде проблема под натиска на янките. Кери говори от името на ЕС все едно е нейна колония, а не на равноправен партньор, което и на практика си е така. Какво, ще реши Путин, и китайчето един Бог знае, но едва ли, ще се подхлъзне по думите на Кери, а преди това на Меркел. Чакат ни интересни години, а икономиката на рашките започва да се възражда в какви ли не области, на което сме свидетели. От това най много ги е страх САЩ и ЕС, защото няма къде да си пласират стоката и продукцията, а за суровините няма смисъл да говорим, какво губят и на каква цена. Само незнам след, като обещаха на новите си партньори от цял свят да не ги изоставят след, като се хванат на хорото доколко, ще е валидно във времето......Няма вечни приятели има вечни интереси, но това дали, ще важи през новото време, което вече е факт, и остава новото мислене, което да опровергае по горната сентенция. Има ли задкулисни машинации в ощърб на народите рано или късно нещата се разсъхват, а това води до...... и още по зле за всички. Не напразно са написани 10 заповеди, и най вероятно не от нас, а кой ги разбере и прилага той, ще върви нагоре.....

Кери е подарил 10 трактора Джон Деер за да теглят закъсалите Армати - за всеки танк, по един трактор! Жужето благодарило. Ледът се разтопява.

Завалииката ти многоли ти мъка че Деформаторите ти спират парите и трябва да работиш. Пък ако искаш проси кат Щерев, но не забравяй че на него рашките ще продължават да му плащат щото осра американската пропагатда

Мръсни американски евреи. Те никога не са искали мир в която и да е точка на света, ако стане това, за което уж са радетели ще секне един сериозен приток на капитали... а САЩ в момента нямат друг източник и развитието на света в мир за тях си е като "мрачно бъдеще".... ето затова няма нищо вярно в това, което уж казват. А русия ще се ориентира към азиатските пазари и тежко на САЩ и Европа тогава.....

Невероятен парад беше! Пиндосите се чудеха къде да гледат - оръжията ли (най-съвременна техника - платформата Армата, която става танк от трето поколения - единствен в света, самоходно комбинирано оръдие, мобилна крепост за личния състав, амфибия; Бастиони, Триумфи; самолети и въртолети - всеки уникален, а зареждането в полет вече го правят и с 2 едновременно ... - пиндосите и с един не можаха да го усвоят...), към трибуните ли с ръководителите на 2/3 от населението на Земята, или към личния състав, който показа подготовка, дисциплина, ентусиазъм, с каквито ни една друга армия не може да се похвали! А "Безсмъртния полк", който премина през всички градове на Русия и Украйна с повече от 20 млн души, им сбра очите окончателно и им даде храна за размисъл, анализи и прогнози поне до Нова година! Веднага разбраха няколко основни неща, които трябва да си обяснят, а именно: 1. Тъпите им санкции не са дали никакъв положителен за тях ефект, напротив - народът е сплотен и единен, решен да си брани страната и националните ценности така, както и преди 70 години! 2. Няма гладни, немощни и духовно закрепостени - хората си бяха весели, с добро и високо самочувствие, добре облечени, от всичките народности в Русия. 3. Ръководителите на страните от ОНД са твърдо зад Путин, а баба Меркел на 10 първа изприпка, извинява се и говори на руски с децата! 4. Самата Русия смята украинците за хора от своята сфера - на концерта имаше 3 номера с украински песни и танци. С което за пореден път се разграничи от хунтата поставена от ФАЩ! 5. Начело на цялото великолепие от празненствата, преговори и договори, стоеше Путин, както и в първите редици на Безсмъртния полк - признат и подкрепян от народа! За такъв рейтинг ни един западяк не може да мечтае! Така че на Керито, дет се правеше на интересен и адски зает, нищо не му остана, освен да полети за Сочи ... да си получи инструктажа, картофите, правилната фланелка и опорни точки!!!

Не Русия--САЩ се нуждаят от подобряване на ситуацията в Украйна!!!! Лошото състояние на финансовата им система и резкия спад в икономиката ПРИНУЖДАВАТ управляващото еврейско лоби в САЩ да търси бързо компромисно решение! Хем да не се изложат напълно , хем да "приличат" на "снетовна сила" /все още/!?!! Скоро ЩЕ ПАДНАТ САНКЦИИТЕ с/у Русия , защото БЕЗ руските ракетни двигатели космическата програма на краварите отива на кино!!А в края на м. МАЙ изтича и срока на поддържаните на Руска територия GPS точки/176/!?!Без тях навигационните параметри за точността на ракетите от противоракетния щит на САЩ са АУТ!!!!!

Руснаците, като горда и могъща нация, с почуда акцентират върху маниера на Кери да говори от името на ЕС... Който те свързват с могъщите Великобритания, Германия, Франция. Ние, европейците, си знаем, че могъщетвото е минало. Сега ЕС е безправен , унизен и обран роб на САЩ.

НЕ, не е роб. Робът не взима пари!

Е, да но САЩ смуче здраво пари от ЕС. Нали филиали на банки на САЩ се сринаха, като загубите им ги покриха с пари на ЕС - общо взето. Отделно, САЩ принуждава ЕС да купува САЩ-ските облигации - крупна разходна операция, която се провежда перманентно много години. Накрая, САЩ карат ЕС да им играе навуйник в Афганистан, Либия, Сирия- за своя финансова сметка, като САЩ пестят пари за военен бюджет, които иначе биха дали.

Защо ли нещо ми напомня на оная среща преди 70 години в Ялта.Едни майки се прощават със синовете си ,а други правят пазарлъци и разпределят сфери на влияние.

Само ако знаете американските инструктори ня какво учат украйнската армия! Ще легнете от смях. Да не носят оръжието със свален предпазител. Да си поглеждат ръцете с дланите нагоре за да видят няма ли кръв... Явно Кери и компания правят супер пари с тая история с кризата в Украйна.

Украинските железници "Укрзализниця" обявиха днес 13-5-2015г технически дефолт по редица кредитни задължения. Това съобщи изпълняващият длъжността ръководител на компанията Максим Бланк, цитиран от Франс прес и БТА.Айдеее започна се..Слава Украину))))))))

а г-н Кери кой го е упълномощил да говори от името на ЕС и санкциите, които са наложени?

Кое е хазаин , той и поръчва музика. Започвате ли да проглеждате?

а не може ли позицията да е била обсъдена с ЕС предварително?

Трудни времена настават за трполовете русофоби. До сега те все намираха някакъв си техен начин да подкрепят банкрутиралата американска политика. Но когато в страната, в която американците имат най голямата "миротворческа" база Бондстийл започна да се стреля на месо, на всички стана ясно, че тяхното присъствие, освен война и страдания нищо друго не носи. Позволиха си да си ги мерят ...силите с Путин. Резултата също е показателен. Путин пет пари не дава за тяхното мнение. За Путин е важно само мнението на руският народ, който безрезервно го подкрепя. Путин от лед и замразяване не се плаши. За това още много пъти ще му ходят на крака, когато се решават световните проблеми.

В тоя ред на мисли, какво стана там с една сватба, дето и нашия президент щеше да ходи и не знам си кво още..

Верно ли че Плевнелиев щял да ходи на гей сватбата в Люксембург

Естествено, може би и ще кумува.

Много се радвам, че мога днес, тук и сега, пред всички вас, които сте се събрали, да обявя свърята първа гей-сватба! Много съм щастлив! Бъдете щастливи и вие! Отстоявайте евро-атлантическите ценности, независимо от вашия пол! Само така ще напрви България водеща във Европа!

Ей, това да си дипломат е сложна работа. Трябва да познаваш останалите. И тук е проблема на западняците. На руснак да му кажеш какво може и какво не може да прави?!!! Ако има нещо което да мобилизира руснаците това е именно опита да им се наложиш. Трябва да си абсолютен профан, камо ли дипломат. Няма случай в който това да е сработвало. Така че необходимо е на запад да се появят по-умни и начетени люде.

Ахам, преди много години Великобритания поиска от Русия да подкрепи морската блокада наложена на разбунтувалите се колонии. Екатерина Велика за да им направи напук започна доставка на храни, дрехи и, както твърдят злите езици, боеприпаси за отцепниците. Не само това ами по време на подписването на мирния договор, признаващ правото на самоопределение на колониите дали началото на САЩ, Русия декларира желанието си за постигане на мир като премества военния си флот до бреговете на Албиона.

споделих миналата година тук - русия и путин не ги интересува донбас. имаха възможност с крим - възползваха се. пито-платено. сега дойде времето за нов бизнес. реалност

Кери, ето ти правилната тениска и докато празнуваш победата над нацистите похапвай си резултатите от вашите санкций. Да ти е сладко. И като си научиге уроците пак заповядайте. Ние сме тук и за никъде не бързаме. Твой Вова.

Следващият път срещата ще бъде в Ялта, но Кери със сигурност няма да представя САЩ хихихи

Явно яйцето е опряло в дуп*то. Путин е стратег който няма равен на себе си. Наполеон е на нива по-ниско просто защото е бил само военначалник. Путин е управник и военначалник. Всички гейове и хамери са в шаш и паника от него. Те и санкцийте бяха наложени именно понеже нямаха ход, не знаеха какво и как да направят. Путин събуди руснаците, извади ги от дупката и сега става страшно. Вързаха се с Китай, Индия, Виетнам, Иран, ЮАР, Бразилия, Аржентина, Венецуела и Куба. Позицията на номер едно е заплашена. А колкото до това че еврогейците са едни гъзолизци то това никога не е било новина. Поне не за мен.

Естествено всички ще са в паника, когато луд държи картечница.

Мануел

Колко сте некадърни бокогъзолизните и деформаторите видяха за това и Ви отлюспиха. Търси место за просия по софийските улици

Да допуснем, че си прав... Не е ли лудост, тогава , да го дразниш? И кой е по-лудия?

Забравил си да споменш съюз с три племена. Едно пустинно и две в Амазонията, както и както и с еленовъдите от Нския край.

ами тес със санкциите им направиха най голямата услуга на руснаците. най накрая разбраха че само с износ на природни ресурси нама да са истински силна икономика. сега усилено се развива месното пройзводство в всички сфери на икономиката. резултатите започват да се виждат вече.

Какво месо използват за "пройзводство в всички сфери на икономиката"? И ако използват месо за "пройзводство в всички сфери на икономиката", какво използват в хумора и сатирата?

Varna, varna, върни се в училище. "Тес" учители да ти обяснят как се пише, иначе отиваш за "месно" производство.

ха-ха... това че са разбрали не значи, че са си взели поука... Щото те със сигурност са го разбрали още по времето на Горбачов.

Путин е ченге от кариерата и като такъв е боравил с разузнавателна информация - лесно е в такава ситуация да се изкушиш, че си всевластен. И Андропов (на Путин бившият началник) е имал същият проблем.

Значи има голям ефект от парада на победата в Москва. Веднага след него Джонката намери време да кацне в Сочи и да сподели почивката на Путин , като му стисне ръката и стопи ледовете. Така правят прекараните педо.....та , след сеанса без вазел..

репетицията за пада е впечатлила Холивуд и Холивуд е пратил Кери на търговски преговори. Холивуд иска да купи разваления танк - Армата , за декор на комедии.

Мануел

Завалииката ти сега що пишеш. Разбра се плата от днес нататък няма. Файдата от Вас била нулева и само сте наливали вода в руската мелница

тъпаци, гледайте нашия хал какъв е, на Русия един танк се повредил, а ние нямаме един в движение

железото и Ебана веднага подви опашка и прати тоя ластун да иска прошка:)

Краварите подвиха куйрук. Мислеха че руснаците са пъзливи дупедавци като еропейските гейове. Сега като видяхя, че рашаните могат да живеят и така и инак, разбраха че ще загубят в пряк конфликт. Все някога трябваше да се " ударят' в лапата на мечо! Иначе нямаше как да слязат на земята.

сме тука ни обещаваха още в началото на март, че Раша щяла да фалира? Ко стаа?

Ами получи се нящо като лафа за компи-утърити и ком-потити. Все пак имаше фалити - БГ-КТБ, фалираа и много БГ-двукраки - я порой ги отнесе, я свлачища, я пък друго нящо...

Знаете ли как най-лесно да развалите настроението на руснаците? Като след военен парад ги попитате кои точно от показаните оръжия ползват в Източна Украйна?

Танкът Арамата е неизпозваем и преседя цял ден развален на площада.

Тамк Армата е спрял поради човешка грешка, умнико. Веднага след като място на водителя е заел подготвен човек - танк е тръгнал. Също като и минала година на 6 май не са могли да излетят мигове - не е заради повреда, а заради неумение на пилоти да летят по прибори.

Как цял ден? Сигурен съм, че ти се е сторило цяла вечност...

Танкът е престоял 10 мин. и е тръгнал на собствен ход. Ще ти разваля мизерното удоволствиице.

русия не воюва в украйна!

Бърже се вреди за место за просия. Айде че Ви спукана работата. Протести няма да се търкяляте по софииските паветата и РБ разбра колко сте некадърни и Ви отряза парите. Глааад и нещата това Ви чака

Пазарът не е станал.Офертата на Кери- Украйна срещу Сирия и Йемен, просто не е минала. Вовата знае много добре,че времето работи в негова полза...Ще се разширят базите в Индийският океан и около Суец за ужас на каубоите.

тука целият отдел кутевчета се е активизирал. Вместо да се повтаряте вземете да обясните защо дядя Вл. Вл-ич имал време колкото си иска, а американците нямат?.

Излезе съобщение. Кери е изпратен от Ейпъл на преговори в Русия. Оказало се, че Ейпъл разполага с по -големи валутни резерви от най - велика Русия и ръководството на компанията е решило да си я купи. Ейпъл ще прави експеримент в Русия. ще проверява, дали може без Лубянка, милиционери и комисари в Русия да се постигне бизнес успех?

Само Епъл ли, за Уиндоус нема ли да има нищо?

Не е така малкия. Кери беше на аудиенция при г-н Путин, за да го моли, Русия да намали производството на петрол, щото ако ли до края на септември тази година, цената на ВТИ не се вдигне над 70 долара, около 80% от шихтовите 'пирамиди' в щатите ще дадат фира. Анадънму?

"Шихтовите"пирамиди казваш ке паднат:)))))те падааха и при 50$ пък нещо не паднаа.....селски коментатори,тук не ви е кварталното оф клубче където на времето се събирахте за да избягате от дома и да се правите на умни и на мъже....НИЩО НЕ ВИ ОТБИРАТ ТЪПИТЕ КАНЧЕТА И ЗА ТОВА....памперса,хапчетата и по-малко алкохол,че и простата ви алармира:))))

българия винаги е страдала от хора като теб, които за един йпфон са готови да продадът българските националните интереси.

Варна и България днес страдат от учители по български си мисля, като те чета.

не само ще има рестартиране ами на колене ще му се молят, особено като видяха, че могат да се сблъскат със съюз между русия и китай който да отстрани америка от западната част на тихия океят където америка има големи интереси. само незнам нашата минжетурка/президент как ще се покаже след всички глупости който напреказва против русия и руския народ. против велика сила не се вика бе селяндур.

Драги, варналия, само напомням, че тежестта на китайския юан в световната търговия който е четвъртата по значение валута в света е под 3%. Също така Русия владее китайски земи и този въпрос предстои да се уреди след разпада на Русия. Освен това Китай не веднъж заяви, че държи на териториалната цялост на Украйна, като това означава руските нацисти да кажат - Крим ваш.

Скъпа, някъде да чу да се споменава за полуостров Крим . Джонката и черният пират от Кенийската джунгла вече не отварят уста за Крим, щото ги е страх да не загубят цяла Украйна.

и сам знаеш, че глупостите които си написал нямат нищо общо с реалността. русия и китай нямат територялни спорове. русия доброволно предаде на китай няколко речни острова за който китаи води война която загуби. китаи обаче има големи територялни претенции към почти всички държави в южно китайско море, и вече знаят какво ги очаква ако решат да си ги присвоят. така, че съюзът с русия е просто неизбежен.

За хората от София думата "варненец" не е местожителство а ДИАГНОЗА......от опит го казвам,явно солената вода и морския въздух нещо ви обърква умствения багаж

както е казал хемингуей - всичко което не е на море е провинция. хората които живеят на море имат гинетично способноста да виждат по далече от носа си.

Мануел

Къв ти опита да не си давил в морето край града

Съжалявам, че точно във Варна са ти причинили такива срамни и лоши неща, та се налага да мислиш както Софиянец от Ботунец, мисли за софиянец от Педерасово.

Тея потрошиха леда от срещи!

Кери, Лавров, Путин, Обама - все изпълнители. Ей това е истинският смисъл на "изпълнителна власт" - изпълняват каквото решат едни чичковци и дядковци в разкошни кабинетчета и хубави клубчета, където се събират изродите от онези около 200 корпорации, които контролират около 50 процента от капиталовите потоци в света. Чичковците и дядковците се кефят, че въртят хитри игрички, а мрат като мухи други - в Украйна, в Сирия, в Ирак, в Африка... Пък вие си чешете крастата тук кой бил рубладжия и кой соросоид.

Джак Спароу, селям алейкум! За мен е ясно, че ти разбираш добре материала, който коментираме. Хев а найс дей. Ако разбираш английски, започвай арабският. Все ще дотрябва.

Thanks. И спасибо. И шукран. То требе да се попрочете туй-онуй, но не "РИА Новости" или CNN. Ама тук чукча писатель, чукча не читатель. :)

Косово=Украйна=Македония=на измислени държави от хора които искат да разделят света, за да го владеят по-лесно. Когато тези имена останат само географски понятия каквито са били преди, тогава и конфликтите в тези земи ще изчезнат.

Не само невярно, но и манипулативно твърдение е, че Украйна е само географско понятие. Подценявате другите.Това носи загуби.

Украйна дори вече не е и географско понятие. Тя бавно но сигурно се превръща в европейски цирей.

Какво означава за теб изкуствена държава. Албания тогава, каква е. Тази държава възниква благодарение на Италия преди няма и 100 години. Словения е била 1200 години владение на Австро-Унгария, никога не е била самостоятелна държава. Босна, Черна Гора, Словакия, да изброявам ли повече. Турция също може ка кажем, че е изкуствена държава, измислена от Кемал Ататюрк, за Кипър да не говорим. по тази логика, повечето от страните в света са измислени, най-вече тези в Северна и Южна Америка.

Позна! Измислени са! Най-вече тия в Сев.Америка.

Ако разсъждаме с тази логика, в България има подобни исторически и географски понятия като Мизия, Тракия, Македония..хЪмериканците от една страна говорят за глобализация и свят без граници, а от друга страна си делят картата на света както им хареса

Ние вече много уместно и умело се делим на русофоби и русофили,на евроатлантици и антиевроатлантици,но имам подозрение,че до 10 г.ще има такъв сговор и разтопяване на леда,че Ялта ряпа да яде.След това,разбира се,всички ще ревем колективно-про и анти-.Е,и други ще реват,ако това може да ни послужи за утешение-украинци,поляци,литовци,може би и румънците!

Бих казал на товарищ Путин, че е по -добре да си седне на четирибуквието и да го пази много, защото наближават избори в Америка и ситуацията е предрейгънова.

Ти ще се запишеш ли? Доброволец в коалицията на желаещите за сваляне на "омразния на цял свят според теб" Путин? Ти твоето .... опази ли, та се тревожиш за Путиновото такова?

Тук така нареените "български патриоти" никога не коментират български въпроси но щом се подаде статийка за дребното човече,пяна им излиза на устата да го бранят......пък не били рубладжии и продажници....ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ДОРИ!

Някога в Ялта ("след дъжд-качулка"), сега в Сочи (дано да се "разберат" преди дъжда). ТЕ. А НИЕ, БГ-тата трябва много да внимаваме (всички) и да не заемем след време пак "позицията" малкия котарак, дето батковците му го водили да правят секс с мацките - всички избягали, само нашето коте хванали.

"Ако и когато бъдат изпълнени минските споразумения, тогава ще започне отмяната на санкциите, наложени от САЩ и ЕС".Да санкциите които запада наложи на русия МОЖЕ И НЯКОГА ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ.НО САНКЦИИТЕ КОИТО РУСИЯ СИ НАЛОЖИ САМА ЕДВАЛИ В БЛИЗКИТЕ 20г ШЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ."Съпи съветски другари",наистина ли не разбирате че ДОВЕРИЕТО е нещо много крехко.И вие безвъзвратно (поне за 20г) го загубихте.В обозримо бъдеще,никой цивилизован няма да седне с ОПТКРИТО сърце на една маса с вас.С тази КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА НИКОЙ НЯМА СЕРИОЗНО ДА СЕДНЕ НА ЕДНА МАСА,ДОРИ И ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ.Вече всички знаят проблема не са били брежнев,суслов или устинов. Проблема са стотиците хиляди руснаци членове на тази върхушка.Може и да са и повече от милион.ДОКАТО ТАЗИ ВЪРХУШКА Е НА ВЛАСТ(а аз не виждам как тя може да изпусне власта),ВИЕ НЯМА ДА ИМАТЕ ДОВЕРИОТО НА ЗАПАДА.и ТО НЕ САМО НА ПОЛИТИЦИТЕ А НА ВСИЧКИ.

Русия не се нуждае нито от западния свят, нито от ценители като вас. Тя е абсолютно независима цивилизация.

Даааа. Землянки и дай на Русия, самогон, вобла и каша. Даже ябълки не иска за кашата.

Момче ако не знаеш какво значи "статукво" виж у нета.Статуквото което комунистическата управляваща върхушка подържа вече 90г едва ли може да се подържа вечно.Това статукво е добро за ДРУГАРИТЕ (и за теб като тяхна платена подлога)ама за балъците не е.И колкото те да са наивни все някой ден ше разберат какво "скъпите партийни и държавни ръководители" са им причинили.И тогава на вас "тарикатите" ше ви се наложи да приживеете трагедията на романовци.А и вече никога нефта няма да е $120 за барел.И кинти няма да има.

Русия,както и всички тук зомбирани комуноиди са си все САМОДОСТАЪЧНИ.......нямат нужада да бъдат обичани или разбирани...висша горма на демокрация са....това е разбирането на плебса и за тях както и за робите думата свобода и достойнство се свежда до хляба и покрива и ще мълчат и ще слугуват до живот

Заблуждаваш се, комунизма отдавна си отиде със СССР и за това сега е Русия. Почти сигурно е, че колкото ние за 25гхем сме в ЕС построихме демокрацията, толкова са я построили и те. Но и САЩ от раз не са станали демократични, развива ли са се, и там има много черни страници. Както Европа завладя Америка, изби индианците и създаде САЩ, таки й сега и двете САЩ и Русия искат да се "завладеят", борба за първото място, който е най-отгоре останалите си плащат данък да ги "пази". Така е било и ще бъде. Так че осатви идеологиите, не си навирай ... когато атовете се бият. Всичко останало е мижим да те лажим, на шибано деяние - философско оправдание......ти гледай от тоя каламбур ние с гайдите какво правим, че сме на 5-то място за изчезваща нация

Добре."комунизма отдавна си отиде със СССР и".Както се казва у наше село аналогичен случай.Какво СПОРЕД ТЕБ "гражданино" се случи с комунистиеската върхушка от 89г.С техните деца и внуци.НЕ Е ЛИ ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ В ТЕХНИ РЪЦЕ.Не разбрали селяндуре че собственоста не беше у илия павлов нито в кюлев нито в братята илиеви или мъжа на лечевата.СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ ГИ УБИВАТ.Собственоста е у братя бобокови(приста оийл-баща им ангел бобоков 20г първи секретар на русе и член на цк на бкп); "главболгарстрой" ,"собственика" началник на отдел строителство на градски комитет на бкп в софия;Тоя футболния бос домусчиев -коя е била майка му....До довечера мога да ти пиша.Ти може да си от град и да се пишеш гражданин ама си чиста проба "провинциал".Индианците а?Ебаси примитивизма.А министрите на боко тиквата половината са синове на наши "другари"-от най близките на свинара от правец.Сега разбра ли колко си е отишъл комунизма селянино.

Гледал ли си "Американски гагнгстер " с дензъл>видя ли кой е най приближения на шефа на мафията-шофьра му.Кой е бил шофьора на григор шопов-Баща му на цветанов. Ииии ,случайност.Вардача на нацоналната ценност,свинара от правец сега е министър председател.Ииии,случайност....И все такива случайнности.

"ценител, 13.05.2015 13:45",бързо, ама много бързо вземи още една доза хапчета! Ще те спасим, не бой се, вече се обадих на д-р Москов, Бърза Помощ вече е на път към теб. Дано да ти помогне.

Абе сто на сто тия двамата вчера в Сочи са си делнали нещо, та тоя днеска се прави, че нищо не е било.

И аз съм убеден, че ледът се топи. Ледът в чашата с уиски на Кери се топи.

Не само леда му се стопил, но и "вискито" му се изпарило, а по челото му избили студени капки пот и ченето му тракало като кастанети...!!! :::)))

Празни приказки !Вашингтон и Москва за десетилетия не ще могат да бъдат реални съюзници , след като Рейгъна , Буша и Клинтъна яко прецакваха глупака Горби и пияницата Барух до такава степен, че днес никой не може да каже със сигурност за какво някога във времето са се договаряли въпросните герои. Най-малкото защото главата на Горби и до днес не е наясно какво е искала да постигне, да не говорим за Барух, лека му пръст.

Информбюро съобщава. Информбюро ще ви информира за истината когато му дойде времето и сред разсекретените документи по разпада на Русия се порчетат и документите от тази среща. Информбюро ви призовава да чекате и да вервате на официалните и удобни за Кремъл съобщения. Наздраве!

Лед тронулся господа присяжены! Пиндосите забравят за Крим завинаги, срещу обещание от Путин да държи "кучетата" в Донбас вързани. Да не капичнат скоропостижно укрофашистката хунта в Киев, Одесса,Харков и Лвов и да не се загуби много от авторитета на свръхсила... Бавен преход към мир..., ако Хунтата успее да удържи вътрешният натиск от собственото си поробено население.

Пиндос някаква мужишка ругатня ли е? Напомням Ви, че присъстивието на руснаци във форума не е желателно!

платени краварски стелки още по малко!!!

И за най-тъпото педократско либерастче стана ясно......ЧЕ Я ГЕЙСЪЮЗА НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДНА ВОЛЯ!!! КАКВОТО КАЖЕ КРАВАРИСТАН ........ТОВА И СТАВА!!!! Кери сам си го каза: Ние казваме кога се дигат санкците, а не Гейсъюза!!! Нищо чудно че Маккейн, Кери идваха и казваха на Боко Тиквата какво да прави!! БГ си е чиста туземска треторазрядна колония на Краваристан! А когато Боко не вденеше нещо (а това често се случва с неговия умствен потенциал), отиваше до Фашингтон за инструкция от Тропическата Маймуна-Обонго!!! Ето кого подкрепят, и какви платени подлоги и стелки са и нашите еврогейци и педократчета, драскащи тука в форума!!!!

Преброй правописните си грешки! Само Руснак може така грешно да пише на бългрски!

вурстове като теб в частност... ..Би трябвало да знае че не всички сме тролове като вас платените либерасти които заработват жълти центчета за бургер с кола а?:)

Внимавай, поне докато критикуваш някого за "бългрски" правопис, самия ти да не допускаш грешки...!!! :::)))

Кери се е намазал с вазелин и се е жертвал в името на оцеляването на сащ като е отишъл сам да се предлага на Лавров и Путин. :-)

ТЕ ЩЕ СЕ РАЗЕРАТ,СОМО НИЕ ЩЕ ГО ДУХАМЕ ЗАРИ МАРИОНЕТКИТЕ КОИТО БОРИСОВ НАЗНАЧИ КАТО МИИСРИ

Впрочем, аз не съм изненадан. Из Русия бродят много призраци - на комунизма, на Ленин, Сталин и така нататък, да не пропусна някого, че да не се обиди.. Един призрак повече, или по-малко не е проблем, ще му се намери място в суматохата.

И ИМЕТО ТИ МИРИШЕ НА МЕКЕРЕ

За призрака "джим" Кери ли става дума?... :::))) Наистина ще ни дойде в повече от неговия бродещ по света призрак, принуждаващ пастирки, овчарки, рапони... да треперят от страх, но да "плашат" Русия с "белия брат" и с война...!!! :::)))

Скоро се очаква там (в Русия) да се засели и призракът на Путин!

Шменти капели. Докато не им се срине икономиката, американците ще са причината за създаването не незатихващи зони на хаос по целия свят. А тези дрънканици по европейски, американски и руски либерални медии, са просто платена пропаганда.

От как се помня, пустата американска икономика все се срива и капитализмът гние. Днес вече така се е сринала, че дори чукчите разбраха, че комунизмът е на Запада, а така загни капитализма че продължава да мирише на скъп френски парфюм, за разлика от родната съветска миризма на Тройной и евтин самогон.

Виждам аз в просперищия капитализъм как сме цъфнали и вързали.

Нещо имаш проблеми с памртта-да си чувал за Китай или според теб няма такава държава

Щерев, чета и виждам, че отново присъстваш и се шегуваш.Не мога да определя чувството ти за хумор инфантилно ли е или налудничаво.Това, което мога да твърдя със сигурност е, че е съпоставимо с това на Тодор Живков.

Коментари - Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда | Днес.dir.bg

Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда

Призракът на "рестартирането" броди из Сочи, а ледът в отношенията между Москва и Вашингтон може да се поразтопи из субтропическа Русия.

Обратно в новината

Коментари - Срещите на Джон Кери в Сочи разтопяват леда | Днес.dir.bg

Коментари

Един българин,който е работил в Съветския Съюз и Русия 6-7 години точно в преходния период,ми каза нещо много интересно за манталитета на руснаците.Каза ,че ако спечелиш руснака за приятел,той може да си даде и живота за теб.Ако успееш да надделееш със сила над него,той неохотно и мълчаливо започва да отстъпва.Можеш да го притискаш така към кюшето и да го мачкаш,и когато вече си решил,че си го смазал окончателно,той вади отнякъде половинка бръснарско ножче и с него ти прерязва гърлото!

Следователно руснаците са подли мръсни свине които трябва да се избягват.

Абе какво ни занимавате с брътвежите на руската пропаганда??

ей шит,усещаш ли как скоро няма да си нужен вече?

Да ти имам снимчицата шиитната

.

А Путя се надупи удобно!! САЩ като клекнат и ще седнат върху Русия!!

"Срещата продължи над 4 часа и пробив нямаше, констатира. . 'РБК дейли" След като получи 25 млд. кредит от китайците (почна се), ханът на Евразийщината реши да удари гърди по КингКонгски. След което се остави да бъде поучен: "Ако и когато бъдат изпълнени минските споразумения, тогава ще започне отмяната на санкциите" Та, на Источния фронт- нищо ново.

Само дето минските споразумения бяха измислени, представени и прокарани до финал именно от Русия. Колко смешно е САЩ да заплашва Русия да изпълни собствените си претенции, не е ясно само на 3 категории хора: 1:много тъпи , 2:правещи се на 1, 3:неинформирани.

val55

Печели време, но стопи ли се леда не се знае, кой пръв ще пропадне. Най вероятно е поискал рашките да се намесят в арабският свят, но те много добре го познават, и едва ли, ще го направят по начина, по който истат янките. За Украйна най вероятно, ще се договорят, ако ли не свършено е с нацитата на Порошенко. Освен това вероятно са опитвали почвата руска газ да минава само през Украйна, а не по ЮП и ТП. Та затова най вероятно са размириците в Македония, а като цяло янките да докажат, че руски газ през Гърция и България е рисковано да минава. Турция е съюзник на янките, и не е проблем да я кандардисат през нея да неминава руски газ, а ако минава само да е за собствено ползване. По този начин янките елеминират всички държави от Югоизточна Европа от доставки на сравнително евтин руски газ, който да конкурира вноса на втечнен такъв или по новите газопроводи през Турция. Така, че икономиките на тази част на Европа никога да немогат да конкурират икономиките на средна и западна Европа. Има, и друг вариант ЮП да се рестартира, но тогава той, ще е под пълен контрол на янките, а за нас почти никаква файда, както се очертава, и търсенето на газ в Черноморският ни шелф, който ще е под опеката на чужди корпорации. Корпорациите са бъдещата заплаха за свободата на народите/нов световен ред/ по много причини, които вие се досещате. Сега целта на Кери е да покаже не толкова, че е загрижен за тоя или оня, а някак да замаже некъдърността на върхушката на САЩ за допуснатата стратегическа грешка, като допуснаха Русия и Китай да станат толкова гъсти в политическо и военно отношение. За останалите държави, които вероятно, ще се присъединят към тях няма смисъл да говорим. Създаването на такава крупна политикоикономическа, а защо не и военна групировка от световен мащаб не вещае нищо добро на САЩ и подлогата ЕС, която сама си създаде проблема под натиска на янките. Кери говори от името на ЕС все едно е нейна колония, а не на равноправен партньор, което и на практика си е така. Какво, ще реши Путин, и китайчето един Бог знае, но едва ли, ще се подхлъзне по думите на Кери, а преди това на Меркел. Чакат ни интересни години, а икономиката на рашките започва да се възражда в какви ли не области, на което сме свидетели. От това най много ги е страх САЩ и ЕС, защото няма къде да си пласират стоката и продукцията, а за суровините няма смисъл да говорим, какво губят и на каква цена. Само незнам след, като обещаха на новите си партньори от цял свят да не ги изоставят след, като се хванат на хорото доколко, ще е валидно във времето......Няма вечни приятели има вечни интереси, но това дали, ще важи през новото време, което вече е факт, и остава новото мислене, което да опровергае по горната сентенция. Има ли задкулисни машинации в ощърб на народите рано или късно нещата се разсъхват, а това води до...... и още по зле за всички. Не напразно са написани 10 заповеди, и най вероятно не от нас, а кой ги разбере и прилага той, ще върви нагоре.....

Кери е подарил 10 трактора Джон Деер за да теглят закъсалите Армати - за всеки танк, по един трактор! Жужето благодарило. Ледът се разтопява.

Завалииката ти многоли ти мъка че Деформаторите ти спират парите и трябва да работиш. Пък ако искаш проси кат Щерев, но не забравяй че на него рашките ще продължават да му плащат щото осра американската пропагатда

Мръсни американски евреи. Те никога не са искали мир в която и да е точка на света, ако стане това, за което уж са радетели ще секне един сериозен приток на капитали... а САЩ в момента нямат друг източник и развитието на света в мир за тях си е като "мрачно бъдеще".... ето затова няма нищо вярно в това, което уж казват. А русия ще се ориентира към азиатските пазари и тежко на САЩ и Европа тогава.....

Невероятен парад беше! Пиндосите се чудеха къде да гледат - оръжията ли (най-съвременна техника - платформата Армата, която става танк от трето поколения - единствен в света, самоходно комбинирано оръдие, мобилна крепост за личния състав, амфибия; Бастиони, Триумфи; самолети и въртолети - всеки уникален, а зареждането в полет вече го правят и с 2 едновременно ... - пиндосите и с един не можаха да го усвоят...), към трибуните ли с ръководителите на 2/3 от населението на Земята, или към личния състав, който показа подготовка, дисциплина, ентусиазъм, с каквито ни една друга армия не може да се похвали! А "Безсмъртния полк", който премина през всички градове на Русия и Украйна с повече от 20 млн души, им сбра очите окончателно и им даде храна за размисъл, анализи и прогнози поне до Нова година! Веднага разбраха няколко основни неща, които трябва да си обяснят, а именно: 1. Тъпите им санкции не са дали никакъв положителен за тях ефект, напротив - народът е сплотен и единен, решен да си брани страната и националните ценности така, както и преди 70 години! 2. Няма гладни, немощни и духовно закрепостени - хората си бяха весели, с добро и високо самочувствие, добре облечени, от всичките народности в Русия. 3. Ръководителите на страните от ОНД са твърдо зад Путин, а баба Меркел на 10 първа изприпка, извинява се и говори на руски с децата! 4. Самата Русия смята украинците за хора от своята сфера - на концерта имаше 3 номера с украински песни и танци. С което за пореден път се разграничи от хунтата поставена от ФАЩ! 5. Начело на цялото великолепие от празненствата, преговори и договори, стоеше Путин, както и в първите редици на Безсмъртния полк - признат и подкрепян от народа! За такъв рейтинг ни един западяк не може да мечтае! Така че на Керито, дет се правеше на интересен и адски зает, нищо не му остана, освен да полети за Сочи ... да си получи инструктажа, картофите, правилната фланелка и опорни точки!!!

Не Русия--САЩ се нуждаят от подобряване на ситуацията в Украйна!!!! Лошото състояние на финансовата им система и резкия спад в икономиката ПРИНУЖДАВАТ управляващото еврейско лоби в САЩ да търси бързо компромисно решение! Хем да не се изложат напълно , хем да "приличат" на "снетовна сила" /все още/!?!! Скоро ЩЕ ПАДНАТ САНКЦИИТЕ с/у Русия , защото БЕЗ руските ракетни двигатели космическата програма на краварите отива на кино!!А в края на м. МАЙ изтича и срока на поддържаните на Руска територия GPS точки/176/!?!Без тях навигационните параметри за точността на ракетите от противоракетния щит на САЩ са АУТ!!!!!

Руснаците, като горда и могъща нация, с почуда акцентират върху маниера на Кери да говори от името на ЕС... Който те свързват с могъщите Великобритания, Германия, Франция. Ние, европейците, си знаем, че могъщетвото е минало. Сега ЕС е безправен , унизен и обран роб на САЩ.

НЕ, не е роб. Робът не взима пари!

Е, да но САЩ смуче здраво пари от ЕС. Нали филиали на банки на САЩ се сринаха, като загубите им ги покриха с пари на ЕС - общо взето. Отделно, САЩ принуждава ЕС да купува САЩ-ските облигации - крупна разходна операция, която се провежда перманентно много години. Накрая, САЩ карат ЕС да им играе навуйник в Афганистан, Либия, Сирия- за своя финансова сметка, като САЩ пестят пари за военен бюджет, които иначе биха дали.

Защо ли нещо ми напомня на оная среща преди 70 години в Ялта.Едни майки се прощават със синовете си ,а други правят пазарлъци и разпределят сфери на влияние.

Само ако знаете американските инструктори ня какво учат украйнската армия! Ще легнете от смях. Да не носят оръжието със свален предпазител. Да си поглеждат ръцете с дланите нагоре за да видят няма ли кръв... Явно Кери и компания правят супер пари с тая история с кризата в Украйна.

Украинските железници "Укрзализниця" обявиха днес 13-5-2015г технически дефолт по редица кредитни задължения. Това съобщи изпълняващият длъжността ръководител на компанията Максим Бланк, цитиран от Франс прес и БТА.Айдеее започна се..Слава Украину))))))))

а г-н Кери кой го е упълномощил да говори от името на ЕС и санкциите, които са наложени?

Кое е хазаин , той и поръчва музика. Започвате ли да проглеждате?

а не може ли позицията да е била обсъдена с ЕС предварително?

Трудни времена настават за трполовете русофоби. До сега те все намираха някакъв си техен начин да подкрепят банкрутиралата американска политика. Но когато в страната, в която американците имат най голямата "миротворческа" база Бондстийл започна да се стреля на месо, на всички стана ясно, че тяхното присъствие, освен война и страдания нищо друго не носи. Позволиха си да си ги мерят ...силите с Путин. Резултата също е показателен. Путин пет пари не дава за тяхното мнение. За Путин е важно само мнението на руският народ, който безрезервно го подкрепя. Путин от лед и замразяване не се плаши. За това още много пъти ще му ходят на крака, когато се решават световните проблеми.

В тоя ред на мисли, какво стана там с една сватба, дето и нашия президент щеше да ходи и не знам си кво още..

Верно ли че Плевнелиев щял да ходи на гей сватбата в Люксембург

Естествено, може би и ще кумува.

Много се радвам, че мога днес, тук и сега, пред всички вас, които сте се събрали, да обявя свърята първа гей-сватба! Много съм щастлив! Бъдете щастливи и вие! Отстоявайте евро-атлантическите ценности, независимо от вашия пол! Само така ще напрви България водеща във Европа!

Ей, това да си дипломат е сложна работа. Трябва да познаваш останалите. И тук е проблема на западняците. На руснак да му кажеш какво може и какво не може да прави?!!! Ако има нещо което да мобилизира руснаците това е именно опита да им се наложиш. Трябва да си абсолютен профан, камо ли дипломат. Няма случай в който това да е сработвало. Така че необходимо е на запад да се появят по-умни и начетени люде.

Ахам, преди много години Великобритания поиска от Русия да подкрепи морската блокада наложена на разбунтувалите се колонии. Екатерина Велика за да им направи напук започна доставка на храни, дрехи и, както твърдят злите езици, боеприпаси за отцепниците. Не само това ами по време на подписването на мирния договор, признаващ правото на самоопределение на колониите дали началото на САЩ, Русия декларира желанието си за постигане на мир като премества военния си флот до бреговете на Албиона.

споделих миналата година тук - русия и путин не ги интересува донбас. имаха възможност с крим - възползваха се. пито-платено. сега дойде времето за нов бизнес. реалност

Кери, ето ти правилната тениска и докато празнуваш победата над нацистите похапвай си резултатите от вашите санкций. Да ти е сладко. И като си научиге уроците пак заповядайте. Ние сме тук и за никъде не бързаме. Твой Вова.

Следващият път срещата ще бъде в Ялта, но Кери със сигурност няма да представя САЩ хихихи

Явно яйцето е опряло в дуп*то. Путин е стратег който няма равен на себе си. Наполеон е на нива по-ниско просто защото е бил само военначалник. Путин е управник и военначалник. Всички гейове и хамери са в шаш и паника от него. Те и санкцийте бяха наложени именно понеже нямаха ход, не знаеха какво и как да направят. Путин събуди руснаците, извади ги от дупката и сега става страшно. Вързаха се с Китай, Индия, Виетнам, Иран, ЮАР, Бразилия, Аржентина, Венецуела и Куба. Позицията на номер едно е заплашена. А колкото до това че еврогейците са едни гъзолизци то това никога не е било новина. Поне не за мен.

Естествено всички ще са в паника, когато луд държи картечница.

Мануел

Колко сте некадърни бокогъзолизните и деформаторите видяха за това и Ви отлюспиха. Търси место за просия по софийските улици

Да допуснем, че си прав... Не е ли лудост, тогава , да го дразниш? И кой е по-лудия?

Забравил си да споменш съюз с три племена. Едно пустинно и две в Амазонията, както и както и с еленовъдите от Нския край.

ами тес със санкциите им направиха най голямата услуга на руснаците. най накрая разбраха че само с износ на природни ресурси нама да са истински силна икономика. сега усилено се развива месното пройзводство в всички сфери на икономиката. резултатите започват да се виждат вече.

Какво месо използват за "пройзводство в всички сфери на икономиката"? И ако използват месо за "пройзводство в всички сфери на икономиката", какво използват в хумора и сатирата?

Varna, varna, върни се в училище. "Тес" учители да ти обяснят как се пише, иначе отиваш за "месно" производство.

ха-ха... това че са разбрали не значи, че са си взели поука... Щото те със сигурност са го разбрали още по времето на Горбачов.

Путин е ченге от кариерата и като такъв е боравил с разузнавателна информация - лесно е в такава ситуация да се изкушиш, че си всевластен. И Андропов (на Путин бившият началник) е имал същият проблем.

Значи има голям ефект от парада на победата в Москва. Веднага след него Джонката намери време да кацне в Сочи и да сподели почивката на Путин , като му стисне ръката и стопи ледовете. Така правят прекараните педо.....та , след сеанса без вазел..

репетицията за пада е впечатлила Холивуд и Холивуд е пратил Кери на търговски преговори. Холивуд иска да купи разваления танк - Армата , за декор на комедии.

Мануел

Завалииката ти сега що пишеш. Разбра се плата от днес нататък няма. Файдата от Вас била нулева и само сте наливали вода в руската мелница

тъпаци, гледайте нашия хал какъв е, на Русия един танк се повредил, а ние нямаме един в движение

железото и Ебана веднага подви опашка и прати тоя ластун да иска прошка:)

Краварите подвиха куйрук. Мислеха че руснаците са пъзливи дупедавци като еропейските гейове. Сега като видяхя, че рашаните могат да живеят и така и инак, разбраха че ще загубят в пряк конфликт. Все някога трябваше да се " ударят' в лапата на мечо! Иначе нямаше как да слязат на земята.

сме тука ни обещаваха още в началото на март, че Раша щяла да фалира? Ко стаа?

Ами получи се нящо като лафа за компи-утърити и ком-потити. Все пак имаше фалити - БГ-КТБ, фалираа и много БГ-двукраки - я порой ги отнесе, я свлачища, я пък друго нящо...

Знаете ли как най-лесно да развалите настроението на руснаците? Като след военен парад ги попитате кои точно от показаните оръжия ползват в Източна Украйна?

Танкът Арамата е неизпозваем и преседя цял ден развален на площада.

Тамк Армата е спрял поради човешка грешка, умнико. Веднага след като място на водителя е заел подготвен човек - танк е тръгнал. Също като и минала година на 6 май не са могли да излетят мигове - не е заради повреда, а заради неумение на пилоти да летят по прибори.

Как цял ден? Сигурен съм, че ти се е сторило цяла вечност...

Танкът е престоял 10 мин. и е тръгнал на собствен ход. Ще ти разваля мизерното удоволствиице.

русия не воюва в украйна!

Бърже се вреди за место за просия. Айде че Ви спукана работата. Протести няма да се търкяляте по софииските паветата и РБ разбра колко сте некадърни и Ви отряза парите. Глааад и нещата това Ви чака

Пазарът не е станал.Офертата на Кери- Украйна срещу Сирия и Йемен, просто не е минала. Вовата знае много добре,че времето работи в негова полза...Ще се разширят базите в Индийският океан и около Суец за ужас на каубоите.

тука целият отдел кутевчета се е активизирал. Вместо да се повтаряте вземете да обясните защо дядя Вл. Вл-ич имал време колкото си иска, а американците нямат?.

Излезе съобщение. Кери е изпратен от Ейпъл на преговори в Русия. Оказало се, че Ейпъл разполага с по -големи валутни резерви от най - велика Русия и ръководството на компанията е решило да си я купи. Ейпъл ще прави експеримент в Русия. ще проверява, дали може без Лубянка, милиционери и комисари в Русия да се постигне бизнес успех?

Само Епъл ли, за Уиндоус нема ли да има нищо?

Не е така малкия. Кери беше на аудиенция при г-н Путин, за да го моли, Русия да намали производството на петрол, щото ако ли до края на септември тази година, цената на ВТИ не се вдигне над 70 долара, около 80% от шихтовите 'пирамиди' в щатите ще дадат фира. Анадънму?

"Шихтовите"пирамиди казваш ке паднат:)))))те падааха и при 50$ пък нещо не паднаа.....селски коментатори,тук не ви е кварталното оф клубче където на времето се събирахте за да избягате от дома и да се правите на умни и на мъже....НИЩО НЕ ВИ ОТБИРАТ ТЪПИТЕ КАНЧЕТА И ЗА ТОВА....памперса,хапчетата и по-малко алкохол,че и простата ви алармира:))))

българия винаги е страдала от хора като теб, които за един йпфон са готови да продадът българските националните интереси.

Варна и България днес страдат от учители по български си мисля, като те чета.

не само ще има рестартиране ами на колене ще му се молят, особено като видяха, че могат да се сблъскат със съюз между русия и китай който да отстрани америка от западната част на тихия океят където америка има големи интереси. само незнам нашата минжетурка/президент как ще се покаже след всички глупости който напреказва против русия и руския народ. против велика сила не се вика бе селяндур.

Драги, варналия, само напомням, че тежестта на китайския юан в световната търговия който е четвъртата по значение валута в света е под 3%. Също така Русия владее китайски земи и този въпрос предстои да се уреди след разпада на Русия. Освен това Китай не веднъж заяви, че държи на териториалната цялост на Украйна, като това означава руските нацисти да кажат - Крим ваш.

Скъпа, някъде да чу да се споменава за полуостров Крим . Джонката и черният пират от Кенийската джунгла вече не отварят уста за Крим, щото ги е страх да не загубят цяла Украйна.

и сам знаеш, че глупостите които си написал нямат нищо общо с реалността. русия и китай нямат територялни спорове. русия доброволно предаде на китай няколко речни острова за който китаи води война която загуби. китаи обаче има големи територялни претенции към почти всички държави в южно китайско море, и вече знаят какво ги очаква ако решат да си ги присвоят. така, че съюзът с русия е просто неизбежен.

За хората от София думата "варненец" не е местожителство а ДИАГНОЗА......от опит го казвам,явно солената вода и морския въздух нещо ви обърква умствения багаж

както е казал хемингуей - всичко което не е на море е провинция. хората които живеят на море имат гинетично способноста да виждат по далече от носа си.

Мануел

Къв ти опита да не си давил в морето край града

Съжалявам, че точно във Варна са ти причинили такива срамни и лоши неща, та се налага да мислиш както Софиянец от Ботунец, мисли за софиянец от Педерасово.

Тея потрошиха леда от срещи!

Кери, Лавров, Путин, Обама - все изпълнители. Ей това е истинският смисъл на "изпълнителна власт" - изпълняват каквото решат едни чичковци и дядковци в разкошни кабинетчета и хубави клубчета, където се събират изродите от онези около 200 корпорации, които контролират около 50 процента от капиталовите потоци в света. Чичковците и дядковците се кефят, че въртят хитри игрички, а мрат като мухи други - в Украйна, в Сирия, в Ирак, в Африка... Пък вие си чешете крастата тук кой бил рубладжия и кой соросоид.

Джак Спароу, селям алейкум! За мен е ясно, че ти разбираш добре материала, който коментираме. Хев а найс дей. Ако разбираш английски, започвай арабският. Все ще дотрябва.

Thanks. И спасибо. И шукран. То требе да се попрочете туй-онуй, но не "РИА Новости" или CNN. Ама тук чукча писатель, чукча не читатель. :)

Косово=Украйна=Македония=на измислени държави от хора които искат да разделят света, за да го владеят по-лесно. Когато тези имена останат само географски понятия каквито са били преди, тогава и конфликтите в тези земи ще изчезнат.

Не само невярно, но и манипулативно твърдение е, че Украйна е само географско понятие. Подценявате другите.Това носи загуби.

Украйна дори вече не е и географско понятие. Тя бавно но сигурно се превръща в европейски цирей.

Какво означава за теб изкуствена държава. Албания тогава, каква е. Тази държава възниква благодарение на Италия преди няма и 100 години. Словения е била 1200 години владение на Австро-Унгария, никога не е била самостоятелна държава. Босна, Черна Гора, Словакия, да изброявам ли повече. Турция също може ка кажем, че е изкуствена държава, измислена от Кемал Ататюрк, за Кипър да не говорим. по тази логика, повечето от страните в света са измислени, най-вече тези в Северна и Южна Америка.

Позна! Измислени са! Най-вече тия в Сев.Америка.

Ако разсъждаме с тази логика, в България има подобни исторически и географски понятия като Мизия, Тракия, Македония..хЪмериканците от една страна говорят за глобализация и свят без граници, а от друга страна си делят картата на света както им хареса

Ние вече много уместно и умело се делим на русофоби и русофили,на евроатлантици и антиевроатлантици,но имам подозрение,че до 10 г.ще има такъв сговор и разтопяване на леда,че Ялта ряпа да яде.След това,разбира се,всички ще ревем колективно-про и анти-.Е,и други ще реват,ако това може да ни послужи за утешение-украинци,поляци,литовци,може би и румънците!

Бих казал на товарищ Путин, че е по -добре да си седне на четирибуквието и да го пази много, защото наближават избори в Америка и ситуацията е предрейгънова.

Ти ще се запишеш ли? Доброволец в коалицията на желаещите за сваляне на "омразния на цял свят според теб" Путин? Ти твоето .... опази ли, та се тревожиш за Путиновото такова?

Тук така нареените "български патриоти" никога не коментират български въпроси но щом се подаде статийка за дребното човече,пяна им излиза на устата да го бранят......пък не били рубладжии и продажници....ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ДОРИ!

Някога в Ялта ("след дъжд-качулка"), сега в Сочи (дано да се "разберат" преди дъжда). ТЕ. А НИЕ, БГ-тата трябва много да внимаваме (всички) и да не заемем след време пак "позицията" малкия котарак, дето батковците му го водили да правят секс с мацките - всички избягали, само нашето коте хванали.

"Ако и когато бъдат изпълнени минските споразумения, тогава ще започне отмяната на санкциите, наложени от САЩ и ЕС".Да санкциите които запада наложи на русия МОЖЕ И НЯКОГА ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ.НО САНКЦИИТЕ КОИТО РУСИЯ СИ НАЛОЖИ САМА ЕДВАЛИ В БЛИЗКИТЕ 20г ШЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ."Съпи съветски другари",наистина ли не разбирате че ДОВЕРИЕТО е нещо много крехко.И вие безвъзвратно (поне за 20г) го загубихте.В обозримо бъдеще,никой цивилизован няма да седне с ОПТКРИТО сърце на една маса с вас.С тази КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА НИКОЙ НЯМА СЕРИОЗНО ДА СЕДНЕ НА ЕДНА МАСА,ДОРИ И ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ.Вече всички знаят проблема не са били брежнев,суслов или устинов. Проблема са стотиците хиляди руснаци членове на тази върхушка.Може и да са и повече от милион.ДОКАТО ТАЗИ ВЪРХУШКА Е НА ВЛАСТ(а аз не виждам как тя може да изпусне власта),ВИЕ НЯМА ДА ИМАТЕ ДОВЕРИОТО НА ЗАПАДА.и ТО НЕ САМО НА ПОЛИТИЦИТЕ А НА ВСИЧКИ.

Русия не се нуждае нито от западния свят, нито от ценители като вас. Тя е абсолютно независима цивилизация.

Даааа. Землянки и дай на Русия, самогон, вобла и каша. Даже ябълки не иска за кашата.

Момче ако не знаеш какво значи "статукво" виж у нета.Статуквото което комунистическата управляваща върхушка подържа вече 90г едва ли може да се подържа вечно.Това статукво е добро за ДРУГАРИТЕ (и за теб като тяхна платена подлога)ама за балъците не е.И колкото те да са наивни все някой ден ше разберат какво "скъпите партийни и държавни ръководители" са им причинили.И тогава на вас "тарикатите" ше ви се наложи да приживеете трагедията на романовци.А и вече никога нефта няма да е $120 за барел.И кинти няма да има.

Русия,както и всички тук зомбирани комуноиди са си все САМОДОСТАЪЧНИ.......нямат нужада да бъдат обичани или разбирани...висша горма на демокрация са....това е разбирането на плебса и за тях както и за робите думата свобода и достойнство се свежда до хляба и покрива и ще мълчат и ще слугуват до живот

Заблуждаваш се, комунизма отдавна си отиде със СССР и за това сега е Русия. Почти сигурно е, че колкото ние за 25гхем сме в ЕС построихме демокрацията, толкова са я построили и те. Но и САЩ от раз не са станали демократични, развива ли са се, и там има много черни страници. Както Европа завладя Америка, изби индианците и създаде САЩ, таки й сега и двете САЩ и Русия искат да се "завладеят", борба за първото място, който е най-отгоре останалите си плащат данък да ги "пази". Така е било и ще бъде. Так че осатви идеологиите, не си навирай ... когато атовете се бият. Всичко останало е мижим да те лажим, на шибано деяние - философско оправдание......ти гледай от тоя каламбур ние с гайдите какво правим, че сме на 5-то място за изчезваща нация

Добре."комунизма отдавна си отиде със СССР и".Както се казва у наше село аналогичен случай.Какво СПОРЕД ТЕБ "гражданино" се случи с комунистиеската върхушка от 89г.С техните деца и внуци.НЕ Е ЛИ ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ В ТЕХНИ РЪЦЕ.Не разбрали селяндуре че собственоста не беше у илия павлов нито в кюлев нито в братята илиеви или мъжа на лечевата.СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ ГИ УБИВАТ.Собственоста е у братя бобокови(приста оийл-баща им ангел бобоков 20г първи секретар на русе и член на цк на бкп); "главболгарстрой" ,"собственика" началник на отдел строителство на градски комитет на бкп в софия;Тоя футболния бос домусчиев -коя е била майка му....До довечера мога да ти пиша.Ти може да си от град и да се пишеш гражданин ама си чиста проба "провинциал".Индианците а?Ебаси примитивизма.А министрите на боко тиквата половината са синове на наши "другари"-от най близките на свинара от правец.Сега разбра ли колко си е отишъл комунизма селянино.

Гледал ли си "Американски гагнгстер " с дензъл>видя ли кой е най приближения на шефа на мафията-шофьра му.Кой е бил шофьора на григор шопов-Баща му на цветанов. Ииии ,случайност.Вардача на нацоналната ценност,свинара от правец сега е министър председател.Ииии,случайност....И все такива случайнности.

"ценител, 13.05.2015 13:45",бързо, ама много бързо вземи още една доза хапчета! Ще те спасим, не бой се, вече се обадих на д-р Москов, Бърза Помощ вече е на път към теб. Дано да ти помогне.

Абе сто на сто тия двамата вчера в Сочи са си делнали нещо, та тоя днеска се прави, че нищо не е било.

И аз съм убеден, че ледът се топи. Ледът в чашата с уиски на Кери се топи.

Не само леда му се стопил, но и "вискито" му се изпарило, а по челото му избили студени капки пот и ченето му тракало като кастанети...!!! :::)))

Празни приказки !Вашингтон и Москва за десетилетия не ще могат да бъдат реални съюзници , след като Рейгъна , Буша и Клинтъна яко прецакваха глупака Горби и пияницата Барух до такава степен, че днес никой не може да каже със сигурност за какво някога във времето са се договаряли въпросните герои. Най-малкото защото главата на Горби и до днес не е наясно какво е искала да постигне, да не говорим за Барух, лека му пръст.

Информбюро съобщава. Информбюро ще ви информира за истината когато му дойде времето и сред разсекретените документи по разпада на Русия се порчетат и документите от тази среща. Информбюро ви призовава да чекате и да вервате на официалните и удобни за Кремъл съобщения. Наздраве!

Лед тронулся господа присяжены! Пиндосите забравят за Крим завинаги, срещу обещание от Путин да държи "кучетата" в Донбас вързани. Да не капичнат скоропостижно укрофашистката хунта в Киев, Одесса,Харков и Лвов и да не се загуби много от авторитета на свръхсила... Бавен преход към мир..., ако Хунтата успее да удържи вътрешният натиск от собственото си поробено население.

Пиндос някаква мужишка ругатня ли е? Напомням Ви, че присъстивието на руснаци във форума не е желателно!

платени краварски стелки още по малко!!!

И за най-тъпото педократско либерастче стана ясно......ЧЕ Я ГЕЙСЪЮЗА НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДНА ВОЛЯ!!! КАКВОТО КАЖЕ КРАВАРИСТАН ........ТОВА И СТАВА!!!! Кери сам си го каза: Ние казваме кога се дигат санкците, а не Гейсъюза!!! Нищо чудно че Маккейн, Кери идваха и казваха на Боко Тиквата какво да прави!! БГ си е чиста туземска треторазрядна колония на Краваристан! А когато Боко не вденеше нещо (а това често се случва с неговия умствен потенциал), отиваше до Фашингтон за инструкция от Тропическата Маймуна-Обонго!!! Ето кого подкрепят, и какви платени подлоги и стелки са и нашите еврогейци и педократчета, драскащи тука в форума!!!!

Преброй правописните си грешки! Само Руснак може така грешно да пише на бългрски!

вурстове като теб в частност... ..Би трябвало да знае че не всички сме тролове като вас платените либерасти които заработват жълти центчета за бургер с кола а?:)

Внимавай, поне докато критикуваш някого за "бългрски" правопис, самия ти да не допускаш грешки...!!! :::)))

Кери се е намазал с вазелин и се е жертвал в името на оцеляването на сащ като е отишъл сам да се предлага на Лавров и Путин. :-)

ТЕ ЩЕ СЕ РАЗЕРАТ,СОМО НИЕ ЩЕ ГО ДУХАМЕ ЗАРИ МАРИОНЕТКИТЕ КОИТО БОРИСОВ НАЗНАЧИ КАТО МИИСРИ

Впрочем, аз не съм изненадан. Из Русия бродят много призраци - на комунизма, на Ленин, Сталин и така нататък, да не пропусна някого, че да не се обиди.. Един призрак повече, или по-малко не е проблем, ще му се намери място в суматохата.

И ИМЕТО ТИ МИРИШЕ НА МЕКЕРЕ

За призрака "джим" Кери ли става дума?... :::))) Наистина ще ни дойде в повече от неговия бродещ по света призрак, принуждаващ пастирки, овчарки, рапони... да треперят от страх, но да "плашат" Русия с "белия брат" и с война...!!! :::)))

Скоро се очаква там (в Русия) да се засели и призракът на Путин!

Шменти капели. Докато не им се срине икономиката, американците ще са причината за създаването не незатихващи зони на хаос по целия свят. А тези дрънканици по европейски, американски и руски либерални медии, са просто платена пропаганда.

От как се помня, пустата американска икономика все се срива и капитализмът гние. Днес вече така се е сринала, че дори чукчите разбраха, че комунизмът е на Запада, а така загни капитализма че продължава да мирише на скъп френски парфюм, за разлика от родната съветска миризма на Тройной и евтин самогон.

Виждам аз в просперищия капитализъм как сме цъфнали и вързали.

Нещо имаш проблеми с памртта-да си чувал за Китай или според теб няма такава държава

Щерев, чета и виждам, че отново присъстваш и се шегуваш.Не мога да определя чувството ти за хумор инфантилно ли е или налудничаво.Това, което мога да твърдя със сигурност е, че е съпоставимо с това на Тодор Живков.