Коментари - Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно | Днес.dir.bg

Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно

Русия е за конструктивно сътрудничество със САЩ, но на равноправна основа, заяви руското външно министерство след срещата Сергей Лавров – Джон Кери.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно | Днес.dir.bg

Коментари

БРИКС са на път да унищожат зависимостта от САЩ на световното банкиране,това е смърт за САЩ и еднополюсния модел.Наистина преговорите са безкрайно необходими,а за САЩ живото спасяващи.Единствено разчитат на благородството на Русия,което те тълкуват като глупос.Арогантна и лицемерна е политиката на САЩ.Тя е като змия готова да те убие в момент на разсейване.

Факт!

Най-накрая Щатите и Русия ще се разберат и само Плевнлиев ще остане с вкус на говна в устата, от ония дето ги избълва по адрес на Русия. Но така е, когато в желанието си да се хареса на господарите, премина всякакви граници на приличието!

Русия е за конструктивно сътрудничество със САЩ, но на равноправна основа, заяви руското външно министерство след срещата Сергей Лавров! Сиреч, от нас бензина, от вас манджата!

От нас газа и бензина, от вас всичко останало. Е, руснаците могат да "поемат" и вярата в светлото бъдеще - тя там е неизчерпаема...

Ей ги двамцата как влюбено се гледат на снимката?!Крайно време е да се спре да се "противопоставят "руснаци на американци. Двете страни са обществени копия, различават се само по сурЯтите на олигарсите си. Русия прихвана американския неолиберален олигархичен модел с любовта между двойките Горби & Раиса ,Роналд & Нанси . Двете страни се противопоставят вече не на идеологическа основа като беше по време на Първата световна война, а само на политико-икономическа- двете са най големите енергийни сили и производители на конвенционално оръжие. Путинова Русия нищо друго не произвежда освен оръжие, бият се само за европейските и световни пазари. И двете водят напълно еднаква политика по отношение на еврото, стремят се да го унищожат като първи конкурент на долара да местото му на първа световна разменна валута и защото рублата е прикрепена към долара и зависи от нея. Само глупака , който чете и попива путинова пропаганда продължава да се лигави и играе играта "руснаци срещу американци" и обратно. Време е да престанат с това политическо русофилство и мозък на интернационален комунист и да започнат да мислят ПЪРВО за интересите на Родината си, която умира в ръцете на смесената руско-българска олигархия под предводителството на първия олигарх Путин.

Така се гледат влюбените мошенници! Въпросът е кой е по голям мошенник? Ако питаш руснаците, по-голям и по-велик от Лавров нема!

Пак строши тъпомера. Бе къде ви намират такива.По Околовръсното ли...?

В Москва съм! В Москва съм! На Малая Грузинская Номер ПНХ!

Брато, този форум е само за трошачи на тъпомери! Всички се радваме, че към нас се е присъединил още един! За сега се стеснява да се идентифицира, но ще му мине, от пръв поглед си личи, че е много наш човек, "трошач Намбър Уан"!

Щели да забраняват троловете в нета. Щерев съответно бърза да натрупа зимнина...ден година храни.

ха ха ха ,голям майтап

С две думи протоколна и безмислена среща и ако Обонго си е мислил, че Путин нещо се е уплашил и ще клекни като плужеците Елцин и Горби явно за пореден път се е излъгал.

А за Крим говориха ли ? Май не той вече си е на мястото и всичко приключи ама сориските имат една последна надежда СУПЕРМЕН да се справи с руснаците друго не им остана.

Най-важната част от тази среща бе, че Лавров "върна" на Кери картофите, ама умножени, с добавка кошница червени домати и тениска за спомен с надпис в чест на День Победьй! Определено силно послание! А че е било намясто стана ясно с единственото по рода си до сега "размахване" на пръст от Кери на протежето си в Киев - Потрошенко!

хахаха, говедата квичат, руснаците ликуват!

А,бе защо напоследък нищо не се пише за Ислямската република/ИДИЛ-ИЗИЛ/,за сраженията в Южен Йемен!?Доколкото си спомням от обещанията,досега ислямистите трябваше да бъдат смачкани като консервна кутия!?Защо нищо не се чува и за Либия?!Бих искал да се зарадвам от новина,че в Либия демокрацията вече е победила!?...За Афганистан няма нужда-аз лично съм го отписал...

Няма как да е на друга основа., освен равнопоставеност! Много ме зарадва как Путин накара Кери да го чака- всеки да си знае мястото!

На краварите очевидно им треперят памперсите, а брикета го е гепило скоротечно разстройство! И то не толкова от това, което велика Русия показа, а от това въоръжение и военно-технологична обезпеченост на Руската армия, които НЕ ПОКАЗА! Чифуто-мафията във ФАЩ е потресена- славянството и православието ЩЕ ПРЕБЪДАТ!

Еееей, нЕма лек за комплексарската глупост...

Имаш предвид парадите на повредите ли, както сполучливо ги нарекоха (несъмнено "платените от Сорос") "Господари на ефира"? Видяхме и непоклатимото страшилище "Армата", и трудноугасимия ракетоносец в Чита... :)))

чух ,че се е появилa интереснa стокa !

как не се сетихме..Линколн за Лада. Руски биг-мак срещу американски пелмени. Богат избор на паритетна основа!

на които не им изнася парЕтетната основа 1 $ = 50 рубель, демек 2 цента за рублЯ.

Я виж курса на японската йена и как като падне под 90 за $, японците бързат да свалят курса на валутата си. Защо ли правят така??!

Как мислите, какво ли ще се случи с "могъщата" Русия, ако Путин избяга например при дъщеря си в Холандия, или при другата в Германия и изостави Империята си?

....ще дойде някой тип Жириновски ,мерaклии много !

Путлер не обича конкуренцията. Немцов е факт.

и не беше конкурент,нямa кaк един квaртaлен женкaр дa е конкуренция нa велик политик ! Путин не искaше дa убивaт Немцов,тaкивa кaти него безобидни помияри ги държaт зa дa се кaже " ето имa опозиция,имa демокрaция" aмa обиди мюлюлмaните чеченци,a ония се престaрaхa,нaли знaеш господaря кaто пръдне,слугите се нaсирaт !

Когато поумнееш малко, сам ще разбереш. И все пак трябва да си благодарен, че на власт е Путин с железните си нерви - защото, ако беше Жириновски или Зюганов, досега да е накарал американците (с техните гадни номера) да си изядат сополите - нищо, че половината Земя щеше да е в радиоактивна пепел... Ама де толкова акъл...

Бай Ставри

Тоест ТИ казваш: Газопутен е ПО-МАЛКАТА ЗЛИНА Как ще ти спрат заплатицата от руското посолство, не е истина

отдавна да е "поздравила" руснаците.

или Кaдиров ??? ,тогaвa ще зaпеете " върни се зло,че без тебе още по-голямо зло"

,че Путин ще упрaвлявa до 2023 г. Aз лично и вярвaм !

Няма да избяга - ще го разстрелят!

Ти на негово място би ли избягал? Просто питам. От Кабаева и трите си дребни дечица при дъщеря си в Холандия? Ха-ха, успя да ме расмееш...

Геец, опитваш се да (си) втълпяваш абсурди. Путин не е някоя американска кукличка, издигната на висок пост от ЦРУ, която бяга, след поредния краварски провал. Глупаво, а и небезопасно за крехко-халтавата простестърска психика - ами ако в миг си представиш, че вземе да възкръсне Георгий Константинович и оглави Русия? :))))

ако възкръсне? И руските майки ще свършат, дето трябвало да "народят"... А него, всъщност, едната му дъщеря и кремлинските пропагандисти-"военни историци" го възкресяват вече десетки пъти, основно ремонтирайки книгата му "Спомени и размисли" - без да си спомнят и без да размишляват...

Хм, май бъркаш Путин с честолюбивото момченце бб!?

Путлер не само ще клекне но ще почне и да а ка..ха..ха

След като ти спрат тролския надник, спокойно може да се преквалифицираш на врачка. Няколко месеца може и да успееш, преди да са разбрали, че предсказанията ти нищо не струват!

Не разбра ли че ви таковаме безплатно?..ха..ха

имaт еднa и същa цел,отхвърляне нa еднополюсния модел нa господство нa ФAЩ,повече не е нужно дa обяснявaм ,особено нa тъпaк !Ти плaщaш ли дaнък върху кинтите от троленето ????

след кaто се омъжих зa бегеецa

Въпреки, че получи предизвестие за уволнение от работа, платения безродник бегеец отново ръси лъжи за "малката нефтена държавица" Русия. А истината е друга. ФАЩ бяха посечени в сюблимен за тях момент, когато се готвеха да разположат стртегически оръжия на Кримския полуостров. Руската мечка нанесе оглушителен шамар на Кравария и тя в безпомощността си беше принудена да изгърми едно от планираните за други времена оръжие - чрез "санкциите" западния свят разкри, че "глобализирайки" истинското производство се кани в един момент да врътне някои кранчета. Да ама на Русия кранчета могат да се врътнат за малко... Последицата от това е окончателното решение за неизбежния крах и фалит на дойлера, пълното превооражаване на Русия и формирането на нов блоков играч, който има най-голямо население на планетата, най-голяма територия, най-много прродни ресурси, най-голяма икономика и БВП при това истински, а не такъв от услуги и борсови "фючърси". Англо-саксонците вият на умряло и Кери е на крака при Путин за да види има ли връщане назад.

Нещо повече - според Блумбърг руската рубла вече има 27% златно покритие, а доларът - 1.15%. Хайде сега сравнявайте.

Борис Стругацкий публикува 1995-та година статия: В России будете кричать не Хайл, а Слава Човекът направо е видял в бъдещето

Кери към Лавров Абе откажете се да заобикаляте Украйна че тоо глупак Байдън е изкупил всички тръбопроводи в Украйна и всеки ден ми пили на лангата Лавров към Кери Ами откажете се да плащате на Парашенковската хунта и ще помислим Е туй сигур е реципрочност

ония от Бaлтимор ,aнaлно !

Какво паритетно сътрудничество, бе? От една страна е НАТО (САЩ + ЕС + Половината свят) срещу Путинска Русия (малка нефтена дрънкаща оръжия мафиотска диктатура)

Партиите до месец ще приемат споразумение да се изчистят от троловете си. Какво ще работиш тогава, а?

Бай Ставри

Аз съм горд българин и изказвам свободно личната си позиция. Ето ти едно инфо за мен - безпартиен съм. И за теб не се страхувам. Пу..тин няма да се откаже от троловете си. Особено в разгарящата се Втора Студена Война

кaто бегеецa,рaботят зa този дето дaвa кебaбчето и мaлко пaри зa евтинa дрогa и шльокaвицa !

ФAЩ-315 млн+ЕС - 500млн.+ Кaнaдa,Япония,Aвстрaлия,Ю.Корея= 1,150млрд.души Русия+Китaй+Индия= 2,7 млрд. Е негрaмотен роме,тъп си кaто гaлош !

Бай Ставри

И как реши, че Китай и Индия са холопи на Газпутин? Или поне някакви съюзници? Понеже имаха по една рота дошли да видят какво да измъкнат от Раша?

ама хайде и да не е - сумирай за същите страни БВП на глава от населението и сравнявай! Иначе ще трябва в сметките да включваме и дивашките племена от джунглите.

зa смет,товa му е основнaтa професия,a троленето му е нa хонорaр !

Малка,малка...колко да е малка? Всеки случай не толкова,колкото им се ще на американските тролове. А като добавиш и Китай и Индия-нещата стават съвсееем различни...

На краварите очевидно им треперят памперсите! И то не толкова от това, което велика Русия показа, а от това въоръжение и военно-технологична обезпеченост на Руската армия, които НЕ ПОКАЗА! Чифуто-мафията във ФАЩ е потресена!

Парана е река в Южна Америка, а русофилството е признак за ограничен интелект.

Лавров в българия съдят за едно куче а джим като кучета изби маса народ .

Извинете ме, но съм прост човек и бих искал някой да ми обясни какво означава паритетно, паритетен ...

Джим си е за растрел не е за международен съд.Колко невинни загинаха.

Историята показва, че руснаците могат и без сътрудничество. Не че ще им е леко, но го могат. А че Джон Кери бил дошъл или не дошъл - все тая. Руснаците имат своя "Безсмъртен полк"!

След като изгледате филма Президентът, ще разберете защо всички политици и най-вече дългучът Обама, изглеждат като джуджета в сравнение с Путин !

Тичат един през друг към Русия "на крака" , "на колене" и "по лакти" разни германци , американци и всякаква измет , дето уж бойкотираха День победы Тичат към държавата , която уж били "изолирали" . Тичат , всеки със своите грижи , проблеми . Тичат по своя молба и по своя инициатива . Тичат без някой да ги е канил . Велик Президент Владимир Владимирович Путин у дома си по чехли приема пратенците , отегчено изслушва и ги отпраща по живо , по здраво . Искали да нападат пак Либия ? Няма да стане . Веднъж вече им позволи , а те се осраха тотално . Притеснявал ги бил много Иран с тези програми . Ще разреши ли , ако може някакси, ако бъде възможно , ще позволи ли , ако обича , ако му е удобно да не праща С-300 , че иначе всичко пропада Поздрави от Снежко Обама ти носим , о Царю Велики ! Санкциите , пардон , сори , екскюз ми , прощавай , съвсем скоро отпадат майтап беше това , Вова . Опс , грешка ! Г-н Путин .....

ли си толкова елементарен? Наистина ли може, уж образован човек, да разсъждава толкова примитивно?

Американците се усетиха ,че се насраха отвсякъде и че губят играта, и смениха плочата.Те трябва да бъдат дадени на съд!

всичко е точно, само да смениш американци с руснаци :)

лавров изглежда 10 пъти по-добре от путинъ. обзалагам се, че след изгонването на путин лавров ще е президент на русия

Явно си влюбен в лавров, но не съм изненадан! Странно е че не е брадат като любимата ти кончита?!

лавров е лаикучка на путин, но наистина е хубав мъж, за разлика от шефа си. вероятно, като изритат путин, тои ще стане президент

просто номерът с картофите няма да мине

И с два картофа ли мислиш че се изчерпва всичко? Не се мъчи да отговаряш!

Кой да се оправи бе измекяри наведени???????? Срещата къде е беее да не е зад локвата случайно?????

С минуси и без минуси фактите не се променят!!!!!!!!!!!!!!!

съгласен съм с други коментиращи, че рубла долар 50:1 е наистина много голямо постижение за рублата

В името на форума ще ти напиша и смислен отговор, че днеска чух много лоши думи за троловете. Ако и да е бъкано тука, все пак не трябва да оставяме да запада ЧАК ТОЛКОВА нивото тук. Най-общо казано рублата е толкова колкото й е необходимо. Не са изключени флуктоации, но всякакви финансови атаки се доказаха просташки глуповати. Половината спекуланти се чешат глуповато по главата, а другите им се смеят просташки. Причината е Китай. Китай направи това което направи и в случая с Аржентина. Първо сключи договор за търговия в национални валути. Когато спекулантите започнаха да обезценяват рублата, Китай започна да я изкупува и да си пазарува с нея и пак и пак. Никой спекулант не може да се сравнява с Китай. Е, някои хора се усетиха и изкараха и добри пари от рублата :)) Все пак, истерията беше голяма, много болка бяха насъбрали сащ, та за всеки случай рублата и юана са вързани по фиксиран курс до определена сума (pegged). Търговията по границата между Русия и Китай направо чупи всеки СИВ (свободна икономическа зона). Сега ще отбележа нещо и за всеки, който има акъл да схване събитието. Русия и Китай не просто подписаха няколко договора или сключиха съюз. Русия и Китай се интегрират! Та Кери и да идва и да не идва, нито Русия нито Китай ще се отметнат от поставения курс. Единственият изход в тази ситуация е да го поеме от две страни. Но сащ не са готови на мирен фалит. Хунтата в Киев не е готова за мир, защото това значи народът да я трича. Та опасявам се, срещата в Анталия ще е преди всичко подготовка на провокации за война. Може би се договориха войната да не излиза от Украйна? Случайно или не, но точно сега и ние изведнъж се сетихме, че небето ни е отворена граница. Предстои да видим.

много наивно, маи. китаи е партниор на америка и няма причини да премине към слабата и непоследователна русия. ако и да търгуват по границата

Може и конструктивно но първо да върнат заграбеното от Украйна . А до тогава САНКЦИЙ до дупка .

никои няма да му вдигне санкциите докато не се поправи. а ние всички знаем, че тои няма да се поправи

Гледам путин си седи на трона и си дръгне макарите а рептилчета долитат от близо и далеч. Кой ще се поправя...ще видим!

ще си остане с макарите в ръце

Ако е така и с такава цел добре, даже отлично , дано не играем по свирката на някого пак.

стига с тоз БВП всички знаем какво е БВП. Той идва от производство . Ти разбираш ли, че това е Необятна Руска земя и не и се налага да влачи пясък от морето и да сее . Чети бе човек и мисли. Ако те пуснат в Сибир ще се загубиш, Чети за Сибирските полета, прочети Неразораната целина, чети, никой НЕ Е СРИНАЛ РУСИЯ. Никой не е успял да я победи , поне дотук. Има колкото искаш да произвежда и да дава домати на всеки. Като сложиш и руския дух. Украйна беше житницата на Русия, затова ще има избити.

тоз БВП яде ли се..? а в Сибир можеш поне да се поразходиш...

В сибир не можеш даже да се изсер.... защото акото замръзва преди да падне на земята. Освен това той си е Китайски и рано или късно ще се върне там.

Военно решаване на украинската криза е възможно във всеки един момент от зимата на 2014-та до началото на 2016 г. При това едно по-ранно решаване е по-вероятно от по-късното, но политическо решаване е възможно не по-рано от края на 2016 началото на 2017 г., а може би и по-късно, тъй като преди САЩ да капитулират, нищо няма да се уреди окончателно, а САЩ няма да се предадат лесно и като Райха ще воюват до последно. Те има какво да губят, а освен това не им е жал за нищо и за никого.

Пак рашънски мечти,ами че рубличката е вързана за долара 60:1!Това което Кремъл причини на Русия,скоро няма да се оправи!Нека си внушават че са велики с пушките,това им е величието!Да подтискат другите нации,да им изопачават историята и произхода,да ги унижават!Това не е политика,нито равнопоставеност,нито може да се разчита,а камо ли доверие!

50:1 и върви надолу !

РФ укрепна и приключи с критичната си зависимост от доларовата икономика. САЩ се омаломощиха дотам, че икономистите, които само преди година авторитетно обясняваха, че при такъв обем на брутния вътрешен продукт, какъвто има Америка, дори мисълта някой да й се противопоставя, е абсурдна, изведнъж прогледнаха и с не по-малко важен вид спорят дали икономиката на САЩ ще се срине през тази или през 2016 г., а също и по какъв сценарий ще протече това сриване.

брутният продукт на путлеристан е 11 /единадесет/ пъти по-малък от Американския и 12/дванадесет/ пъти по-малък от Европейския !!! Та за какъв "паритет" плямпа чизмаря ??? Общо Запада /САЩ, ЕС, Япония, Канада, Австралия/ е 40/четиридесет/ пъти по-мощен от мурзилките.

Икономика Номер : 1. Китай 19 Трилиона БВП 2.САЩ 18,1 Трилиона 3. Индия 8 Трилиона 4. Япония 4,8 5 Германия 3,8 6. Русия 3,5 Трилиона 7.Бразилия 3,2 .....

В Първите 8 най-мощни Икономики има само 2 Западни страни !

ги раздели веднаж на брой население и ощи веднаж на територия в квадрати и пак ги подреди да видим ко ша стани за добра икономика.... вапреки че най добре сичко да си е твое и да ти работят без пари...

и защото не се търси оръжие ей така си го произвеждат за кеф. Нови модели танкове си правят за да си играят. А за портфейла може Кери да иска да му го напълнят че го е изпразнил докато финансира Майдана.

Коментари - Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно | Днес.dir.bg

Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно

Русия е за конструктивно сътрудничество със САЩ, но на равноправна основа, заяви руското външно министерство след срещата Сергей Лавров – Джон Кери.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Сътрудничество със САЩ – само паритетно | Днес.dir.bg

Коментари

БРИКС са на път да унищожат зависимостта от САЩ на световното банкиране,това е смърт за САЩ и еднополюсния модел.Наистина преговорите са безкрайно необходими,а за САЩ живото спасяващи.Единствено разчитат на благородството на Русия,което те тълкуват като глупос.Арогантна и лицемерна е политиката на САЩ.Тя е като змия готова да те убие в момент на разсейване.

Факт!

Най-накрая Щатите и Русия ще се разберат и само Плевнлиев ще остане с вкус на говна в устата, от ония дето ги избълва по адрес на Русия. Но така е, когато в желанието си да се хареса на господарите, премина всякакви граници на приличието!

Русия е за конструктивно сътрудничество със САЩ, но на равноправна основа, заяви руското външно министерство след срещата Сергей Лавров! Сиреч, от нас бензина, от вас манджата!

От нас газа и бензина, от вас всичко останало. Е, руснаците могат да "поемат" и вярата в светлото бъдеще - тя там е неизчерпаема...

Ей ги двамцата как влюбено се гледат на снимката?!Крайно време е да се спре да се "противопоставят "руснаци на американци. Двете страни са обществени копия, различават се само по сурЯтите на олигарсите си. Русия прихвана американския неолиберален олигархичен модел с любовта между двойките Горби & Раиса ,Роналд & Нанси . Двете страни се противопоставят вече не на идеологическа основа като беше по време на Първата световна война, а само на политико-икономическа- двете са най големите енергийни сили и производители на конвенционално оръжие. Путинова Русия нищо друго не произвежда освен оръжие, бият се само за европейските и световни пазари. И двете водят напълно еднаква политика по отношение на еврото, стремят се да го унищожат като първи конкурент на долара да местото му на първа световна разменна валута и защото рублата е прикрепена към долара и зависи от нея. Само глупака , който чете и попива путинова пропаганда продължава да се лигави и играе играта "руснаци срещу американци" и обратно. Време е да престанат с това политическо русофилство и мозък на интернационален комунист и да започнат да мислят ПЪРВО за интересите на Родината си, която умира в ръцете на смесената руско-българска олигархия под предводителството на първия олигарх Путин.

Така се гледат влюбените мошенници! Въпросът е кой е по голям мошенник? Ако питаш руснаците, по-голям и по-велик от Лавров нема!

Пак строши тъпомера. Бе къде ви намират такива.По Околовръсното ли...?

В Москва съм! В Москва съм! На Малая Грузинская Номер ПНХ!

Брато, този форум е само за трошачи на тъпомери! Всички се радваме, че към нас се е присъединил още един! За сега се стеснява да се идентифицира, но ще му мине, от пръв поглед си личи, че е много наш човек, "трошач Намбър Уан"!

Щели да забраняват троловете в нета. Щерев съответно бърза да натрупа зимнина...ден година храни.

ха ха ха ,голям майтап

С две думи протоколна и безмислена среща и ако Обонго си е мислил, че Путин нещо се е уплашил и ще клекни като плужеците Елцин и Горби явно за пореден път се е излъгал.

А за Крим говориха ли ? Май не той вече си е на мястото и всичко приключи ама сориските имат една последна надежда СУПЕРМЕН да се справи с руснаците друго не им остана.

Най-важната част от тази среща бе, че Лавров "върна" на Кери картофите, ама умножени, с добавка кошница червени домати и тениска за спомен с надпис в чест на День Победьй! Определено силно послание! А че е било намясто стана ясно с единственото по рода си до сега "размахване" на пръст от Кери на протежето си в Киев - Потрошенко!

хахаха, говедата квичат, руснаците ликуват!

А,бе защо напоследък нищо не се пише за Ислямската република/ИДИЛ-ИЗИЛ/,за сраженията в Южен Йемен!?Доколкото си спомням от обещанията,досега ислямистите трябваше да бъдат смачкани като консервна кутия!?Защо нищо не се чува и за Либия?!Бих искал да се зарадвам от новина,че в Либия демокрацията вече е победила!?...За Афганистан няма нужда-аз лично съм го отписал...

Няма как да е на друга основа., освен равнопоставеност! Много ме зарадва как Путин накара Кери да го чака- всеки да си знае мястото!

На краварите очевидно им треперят памперсите, а брикета го е гепило скоротечно разстройство! И то не толкова от това, което велика Русия показа, а от това въоръжение и военно-технологична обезпеченост на Руската армия, които НЕ ПОКАЗА! Чифуто-мафията във ФАЩ е потресена- славянството и православието ЩЕ ПРЕБЪДАТ!

Еееей, нЕма лек за комплексарската глупост...

Имаш предвид парадите на повредите ли, както сполучливо ги нарекоха (несъмнено "платените от Сорос") "Господари на ефира"? Видяхме и непоклатимото страшилище "Армата", и трудноугасимия ракетоносец в Чита... :)))

чух ,че се е появилa интереснa стокa !

как не се сетихме..Линколн за Лада. Руски биг-мак срещу американски пелмени. Богат избор на паритетна основа!

на които не им изнася парЕтетната основа 1 $ = 50 рубель, демек 2 цента за рублЯ.

Я виж курса на японската йена и как като падне под 90 за $, японците бързат да свалят курса на валутата си. Защо ли правят така??!

Как мислите, какво ли ще се случи с "могъщата" Русия, ако Путин избяга например при дъщеря си в Холандия, или при другата в Германия и изостави Империята си?

....ще дойде някой тип Жириновски ,мерaклии много !

Путлер не обича конкуренцията. Немцов е факт.

и не беше конкурент,нямa кaк един квaртaлен женкaр дa е конкуренция нa велик политик ! Путин не искaше дa убивaт Немцов,тaкивa кaти него безобидни помияри ги държaт зa дa се кaже " ето имa опозиция,имa демокрaция" aмa обиди мюлюлмaните чеченци,a ония се престaрaхa,нaли знaеш господaря кaто пръдне,слугите се нaсирaт !

Когато поумнееш малко, сам ще разбереш. И все пак трябва да си благодарен, че на власт е Путин с железните си нерви - защото, ако беше Жириновски или Зюганов, досега да е накарал американците (с техните гадни номера) да си изядат сополите - нищо, че половината Земя щеше да е в радиоактивна пепел... Ама де толкова акъл...

Бай Ставри

Тоест ТИ казваш: Газопутен е ПО-МАЛКАТА ЗЛИНА Как ще ти спрат заплатицата от руското посолство, не е истина

отдавна да е "поздравила" руснаците.

или Кaдиров ??? ,тогaвa ще зaпеете " върни се зло,че без тебе още по-голямо зло"

,че Путин ще упрaвлявa до 2023 г. Aз лично и вярвaм !

Няма да избяга - ще го разстрелят!

Ти на негово място би ли избягал? Просто питам. От Кабаева и трите си дребни дечица при дъщеря си в Холандия? Ха-ха, успя да ме расмееш...

Геец, опитваш се да (си) втълпяваш абсурди. Путин не е някоя американска кукличка, издигната на висок пост от ЦРУ, която бяга, след поредния краварски провал. Глупаво, а и небезопасно за крехко-халтавата простестърска психика - ами ако в миг си представиш, че вземе да възкръсне Георгий Константинович и оглави Русия? :))))

ако възкръсне? И руските майки ще свършат, дето трябвало да "народят"... А него, всъщност, едната му дъщеря и кремлинските пропагандисти-"военни историци" го възкресяват вече десетки пъти, основно ремонтирайки книгата му "Спомени и размисли" - без да си спомнят и без да размишляват...

Хм, май бъркаш Путин с честолюбивото момченце бб!?

Путлер не само ще клекне но ще почне и да а ка..ха..ха

След като ти спрат тролския надник, спокойно може да се преквалифицираш на врачка. Няколко месеца може и да успееш, преди да са разбрали, че предсказанията ти нищо не струват!

Не разбра ли че ви таковаме безплатно?..ха..ха

имaт еднa и същa цел,отхвърляне нa еднополюсния модел нa господство нa ФAЩ,повече не е нужно дa обяснявaм ,особено нa тъпaк !Ти плaщaш ли дaнък върху кинтите от троленето ????

след кaто се омъжих зa бегеецa

Въпреки, че получи предизвестие за уволнение от работа, платения безродник бегеец отново ръси лъжи за "малката нефтена държавица" Русия. А истината е друга. ФАЩ бяха посечени в сюблимен за тях момент, когато се готвеха да разположат стртегически оръжия на Кримския полуостров. Руската мечка нанесе оглушителен шамар на Кравария и тя в безпомощността си беше принудена да изгърми едно от планираните за други времена оръжие - чрез "санкциите" западния свят разкри, че "глобализирайки" истинското производство се кани в един момент да врътне някои кранчета. Да ама на Русия кранчета могат да се врътнат за малко... Последицата от това е окончателното решение за неизбежния крах и фалит на дойлера, пълното превооражаване на Русия и формирането на нов блоков играч, който има най-голямо население на планетата, най-голяма територия, най-много прродни ресурси, най-голяма икономика и БВП при това истински, а не такъв от услуги и борсови "фючърси". Англо-саксонците вият на умряло и Кери е на крака при Путин за да види има ли връщане назад.

Нещо повече - според Блумбърг руската рубла вече има 27% златно покритие, а доларът - 1.15%. Хайде сега сравнявайте.

Борис Стругацкий публикува 1995-та година статия: В России будете кричать не Хайл, а Слава Човекът направо е видял в бъдещето

Кери към Лавров Абе откажете се да заобикаляте Украйна че тоо глупак Байдън е изкупил всички тръбопроводи в Украйна и всеки ден ми пили на лангата Лавров към Кери Ами откажете се да плащате на Парашенковската хунта и ще помислим Е туй сигур е реципрочност

ония от Бaлтимор ,aнaлно !

Какво паритетно сътрудничество, бе? От една страна е НАТО (САЩ + ЕС + Половината свят) срещу Путинска Русия (малка нефтена дрънкаща оръжия мафиотска диктатура)

Партиите до месец ще приемат споразумение да се изчистят от троловете си. Какво ще работиш тогава, а?

Бай Ставри

Аз съм горд българин и изказвам свободно личната си позиция. Ето ти едно инфо за мен - безпартиен съм. И за теб не се страхувам. Пу..тин няма да се откаже от троловете си. Особено в разгарящата се Втора Студена Война

кaто бегеецa,рaботят зa този дето дaвa кебaбчето и мaлко пaри зa евтинa дрогa и шльокaвицa !

ФAЩ-315 млн+ЕС - 500млн.+ Кaнaдa,Япония,Aвстрaлия,Ю.Корея= 1,150млрд.души Русия+Китaй+Индия= 2,7 млрд. Е негрaмотен роме,тъп си кaто гaлош !

Бай Ставри

И как реши, че Китай и Индия са холопи на Газпутин? Или поне някакви съюзници? Понеже имаха по една рота дошли да видят какво да измъкнат от Раша?

ама хайде и да не е - сумирай за същите страни БВП на глава от населението и сравнявай! Иначе ще трябва в сметките да включваме и дивашките племена от джунглите.

зa смет,товa му е основнaтa професия,a троленето му е нa хонорaр !

Малка,малка...колко да е малка? Всеки случай не толкова,колкото им се ще на американските тролове. А като добавиш и Китай и Индия-нещата стават съвсееем различни...

На краварите очевидно им треперят памперсите! И то не толкова от това, което велика Русия показа, а от това въоръжение и военно-технологична обезпеченост на Руската армия, които НЕ ПОКАЗА! Чифуто-мафията във ФАЩ е потресена!

Парана е река в Южна Америка, а русофилството е признак за ограничен интелект.

Лавров в българия съдят за едно куче а джим като кучета изби маса народ .

Извинете ме, но съм прост човек и бих искал някой да ми обясни какво означава паритетно, паритетен ...

Джим си е за растрел не е за международен съд.Колко невинни загинаха.

Историята показва, че руснаците могат и без сътрудничество. Не че ще им е леко, но го могат. А че Джон Кери бил дошъл или не дошъл - все тая. Руснаците имат своя "Безсмъртен полк"!

След като изгледате филма Президентът, ще разберете защо всички политици и най-вече дългучът Обама, изглеждат като джуджета в сравнение с Путин !

Тичат един през друг към Русия "на крака" , "на колене" и "по лакти" разни германци , американци и всякаква измет , дето уж бойкотираха День победы Тичат към държавата , която уж били "изолирали" . Тичат , всеки със своите грижи , проблеми . Тичат по своя молба и по своя инициатива . Тичат без някой да ги е канил . Велик Президент Владимир Владимирович Путин у дома си по чехли приема пратенците , отегчено изслушва и ги отпраща по живо , по здраво . Искали да нападат пак Либия ? Няма да стане . Веднъж вече им позволи , а те се осраха тотално . Притеснявал ги бил много Иран с тези програми . Ще разреши ли , ако може някакси, ако бъде възможно , ще позволи ли , ако обича , ако му е удобно да не праща С-300 , че иначе всичко пропада Поздрави от Снежко Обама ти носим , о Царю Велики ! Санкциите , пардон , сори , екскюз ми , прощавай , съвсем скоро отпадат майтап беше това , Вова . Опс , грешка ! Г-н Путин .....

ли си толкова елементарен? Наистина ли може, уж образован човек, да разсъждава толкова примитивно?

Американците се усетиха ,че се насраха отвсякъде и че губят играта, и смениха плочата.Те трябва да бъдат дадени на съд!

всичко е точно, само да смениш американци с руснаци :)

лавров изглежда 10 пъти по-добре от путинъ. обзалагам се, че след изгонването на путин лавров ще е президент на русия

Явно си влюбен в лавров, но не съм изненадан! Странно е че не е брадат като любимата ти кончита?!

лавров е лаикучка на путин, но наистина е хубав мъж, за разлика от шефа си. вероятно, като изритат путин, тои ще стане президент

просто номерът с картофите няма да мине

И с два картофа ли мислиш че се изчерпва всичко? Не се мъчи да отговаряш!

Кой да се оправи бе измекяри наведени???????? Срещата къде е беее да не е зад локвата случайно?????

С минуси и без минуси фактите не се променят!!!!!!!!!!!!!!!

съгласен съм с други коментиращи, че рубла долар 50:1 е наистина много голямо постижение за рублата

В името на форума ще ти напиша и смислен отговор, че днеска чух много лоши думи за троловете. Ако и да е бъкано тука, все пак не трябва да оставяме да запада ЧАК ТОЛКОВА нивото тук. Най-общо казано рублата е толкова колкото й е необходимо. Не са изключени флуктоации, но всякакви финансови атаки се доказаха просташки глуповати. Половината спекуланти се чешат глуповато по главата, а другите им се смеят просташки. Причината е Китай. Китай направи това което направи и в случая с Аржентина. Първо сключи договор за търговия в национални валути. Когато спекулантите започнаха да обезценяват рублата, Китай започна да я изкупува и да си пазарува с нея и пак и пак. Никой спекулант не може да се сравнява с Китай. Е, някои хора се усетиха и изкараха и добри пари от рублата :)) Все пак, истерията беше голяма, много болка бяха насъбрали сащ, та за всеки случай рублата и юана са вързани по фиксиран курс до определена сума (pegged). Търговията по границата между Русия и Китай направо чупи всеки СИВ (свободна икономическа зона). Сега ще отбележа нещо и за всеки, който има акъл да схване събитието. Русия и Китай не просто подписаха няколко договора или сключиха съюз. Русия и Китай се интегрират! Та Кери и да идва и да не идва, нито Русия нито Китай ще се отметнат от поставения курс. Единственият изход в тази ситуация е да го поеме от две страни. Но сащ не са готови на мирен фалит. Хунтата в Киев не е готова за мир, защото това значи народът да я трича. Та опасявам се, срещата в Анталия ще е преди всичко подготовка на провокации за война. Може би се договориха войната да не излиза от Украйна? Случайно или не, но точно сега и ние изведнъж се сетихме, че небето ни е отворена граница. Предстои да видим.

много наивно, маи. китаи е партниор на америка и няма причини да премине към слабата и непоследователна русия. ако и да търгуват по границата

Може и конструктивно но първо да върнат заграбеното от Украйна . А до тогава САНКЦИЙ до дупка .

никои няма да му вдигне санкциите докато не се поправи. а ние всички знаем, че тои няма да се поправи

Гледам путин си седи на трона и си дръгне макарите а рептилчета долитат от близо и далеч. Кой ще се поправя...ще видим!

ще си остане с макарите в ръце

Ако е така и с такава цел добре, даже отлично , дано не играем по свирката на някого пак.

стига с тоз БВП всички знаем какво е БВП. Той идва от производство . Ти разбираш ли, че това е Необятна Руска земя и не и се налага да влачи пясък от морето и да сее . Чети бе човек и мисли. Ако те пуснат в Сибир ще се загубиш, Чети за Сибирските полета, прочети Неразораната целина, чети, никой НЕ Е СРИНАЛ РУСИЯ. Никой не е успял да я победи , поне дотук. Има колкото искаш да произвежда и да дава домати на всеки. Като сложиш и руския дух. Украйна беше житницата на Русия, затова ще има избити.

тоз БВП яде ли се..? а в Сибир можеш поне да се поразходиш...

В сибир не можеш даже да се изсер.... защото акото замръзва преди да падне на земята. Освен това той си е Китайски и рано или късно ще се върне там.

Военно решаване на украинската криза е възможно във всеки един момент от зимата на 2014-та до началото на 2016 г. При това едно по-ранно решаване е по-вероятно от по-късното, но политическо решаване е възможно не по-рано от края на 2016 началото на 2017 г., а може би и по-късно, тъй като преди САЩ да капитулират, нищо няма да се уреди окончателно, а САЩ няма да се предадат лесно и като Райха ще воюват до последно. Те има какво да губят, а освен това не им е жал за нищо и за никого.

Пак рашънски мечти,ами че рубличката е вързана за долара 60:1!Това което Кремъл причини на Русия,скоро няма да се оправи!Нека си внушават че са велики с пушките,това им е величието!Да подтискат другите нации,да им изопачават историята и произхода,да ги унижават!Това не е политика,нито равнопоставеност,нито може да се разчита,а камо ли доверие!

50:1 и върви надолу !

РФ укрепна и приключи с критичната си зависимост от доларовата икономика. САЩ се омаломощиха дотам, че икономистите, които само преди година авторитетно обясняваха, че при такъв обем на брутния вътрешен продукт, какъвто има Америка, дори мисълта някой да й се противопоставя, е абсурдна, изведнъж прогледнаха и с не по-малко важен вид спорят дали икономиката на САЩ ще се срине през тази или през 2016 г., а също и по какъв сценарий ще протече това сриване.

брутният продукт на путлеристан е 11 /единадесет/ пъти по-малък от Американския и 12/дванадесет/ пъти по-малък от Европейския !!! Та за какъв "паритет" плямпа чизмаря ??? Общо Запада /САЩ, ЕС, Япония, Канада, Австралия/ е 40/четиридесет/ пъти по-мощен от мурзилките.

Икономика Номер : 1. Китай 19 Трилиона БВП 2.САЩ 18,1 Трилиона 3. Индия 8 Трилиона 4. Япония 4,8 5 Германия 3,8 6. Русия 3,5 Трилиона 7.Бразилия 3,2 .....

В Първите 8 най-мощни Икономики има само 2 Западни страни !

ги раздели веднаж на брой население и ощи веднаж на територия в квадрати и пак ги подреди да видим ко ша стани за добра икономика.... вапреки че най добре сичко да си е твое и да ти работят без пари...

и защото не се търси оръжие ей така си го произвеждат за кеф. Нови модели танкове си правят за да си играят. А за портфейла може Кери да иска да му го напълнят че го е изпразнил докато финансира Майдана.