Коментари - Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна

В събота руският президент Владимир Путин подкрепи мирния план на Петро Порошенко, а в неделя призова за диалог относно конфликта в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Когато мъж се разведе с жената на неговите деца той оглупява!Дяволът му дава любовница за да го направи шут в очите на хората!Тежко на нация с такъв "лидер"!Той е обречен да блуждае а враговете му се отвръщават от него!"Демократизаторът"Путин не можа да накара Обама да си забрави дъвката!

До кога Г-н Путин ще надървя армита от време на време и ще лъже руснаците че са велики!Стрелят по руска територия!Правят си каквото искат фашистите в Украйна а той трепери за милиардите си!Така скоро Русия ще бъде разделена на три големи района-Европейска Сибир Далечен Изток !Целта е да се приспи руската нация и "демократично "да влезе в отбора на прецаканите!Венци паради простотии а позициите отслабват защото православието трябва да бъде поставено на колене!Гоите са торта на земята !Гои в Русия достатъчно има!

Няма диалог братче. Избирай: Или си от страната на: "Ебаната страна". Или действай! Ти можеш! Аз вярвам.

Просто искам да попитам войнолюбците във форума всеки по отделно някои неща: Ти, юначе, автомат хващал ли си? Изстрелял ли си повече от 3 патрона с него? Знаеш ли, като стреляш с РПГ, кое ухо заглъхва - лявото или дясното? Знаеш ли какъв е калибърът на КПВТ или ДШК и след колко изстрела се сменят цевите? Знаеш ли с какво можеш да пробиеш бронята на БТР и какво представлява противотанкова граната? Знаеш ли при стрелба с какво се отваря устата и защо? Изобщо някога, случвало ли ти се е да стреляш по човек? А по теб стреляли ли са - да знаем, дали няма да са ти необходими памперси... Писнало ми е от хора, на които руснаците викат "диванни войски" - като стане напечено, такива първи бягат, ама иначе са все храбреци, все на война налитат....

Видях военнолюбци в Черно море. Бяха дошли с голям лъскав кораб - Доналд Кук. После не можаха да изтрият палобите от "ЖЪЛТОТО" и едвам дочакаха да се приберат в румънското пристанище за да си подадат оставките и се приберат пеш. Ти такъв познавачли си? Я си сменяй цевите предварително, че започна да мирише пак.

Да, такъв познавач съм. А за цевите - такива като теб, в казармата обикновено ги назначаваха да мъкнат запасните цеви и патроните, защото освен за "товарни мулета" за друго не ставаха. Щото не могат да мислят и са неефективни, че даже и опасни.

на руската държава срещу собствения народ е пет века! И?

Чест и почитания от мен!

Изказал си една абсолютна лъжа, за липсата на документи. Документи за планирания геноцид ( и не само планиран, но и провеждан) има достатъчно.

ПИПО

Поздравления за добрият коментар.

1 Атомна бомба -цел Фашингтон, неутронна бойна глава..чисто и просто. 2.За всички укрофашаги и платени наемници които са с оръжие никаква милост, трябва да бъдат избити до крак. 3 Който се мисли за украинец да стяга куфарите към Лвов и европа 4На Обонго куршум в главата и да му се осигори място до Кенеди. 5Задължително Украйна да е в Евразийския съюз. 6 Крим и Югозиточна Украйна са изконно руски територи. 7Бетонна стена на границата с Западна Европа.

Газпром засичала всеки ден крадене на руска газ с обеми около 4-5 мил. куб. м предназначена за ЕС!

Хехе, това е най-малкото, което ги чака. Ама сами си го направиха.

Шапка ти свалям.В допълнение,основния съюзник на САЩ-Турция,не смеят дума да обелят ни за Крим, ни за Украина,ни за санкции...

1 Атомна бомба -цел Кремъл 2.руските сепаратисти които са с оръжие никаква милост. 3 който се има за руснак поеду к Сибир 4Путлер да му се осигори място до Ленин. 5Задължително Украйна в НАТО. 6 Връщане на Крим-украинска територия. 7Бетонна стена на границата с Русия

Вари го, печи го - все тая. Като си роден с болен мозък, това е завинаги.

Това е последното предупреждение на уса чифутите.Оттук нататък минават в другото измерение. Проверка на Централния военен окръг. Русофобските миризливи хлебарки ще похапват хлорна вар

Украинският президент Петро Порошенко е информирал вчера германската канцлерка Ангела Меркел, че за последното денонощие прекратяването на огъня в Донецка и Луганска област е било нарушено над 20 пъти от страна на сепаратистите, предаде ИТАР-ТАСС. Украинският президент е разговарял с Меркел вчера по телефона. "Мирните"сепаратисти продължават на спокойствие.

Ами ако беше попрочел малко повече медии, щеше да знаеш, че "примирието" НИКОГА и от НИКОГО не е било спазвано. Да оставим настрана, че от ДНР и ЛНР поставиха условие за да има такова - спирате АТО и изтегляте войските и сядаме да преговаряме иначе няма прикратяване на огъня. Порошенко се направи на нечул и невидял и първият обстрел с гаубици от Карачун на Славянск започна точно 2 часа след обявеното от него прекратяване на огъня.... Няма такова нещо като примирие и не е и имало.

Да обстрелват руската ти територия с артилерия!Да избиват руски граждани в Украйна!Фашисти и убийци наемници да провеждат "наказателни"операции до границата ти а Путин да говори за мир и диалог!Ако това ставаше с американски граждани до американски граници или се стреляше по американска територия с оъдия какво щеше да направи Обама?Хайде почвайте третата световна и се бийте като мъже!Не сте на гей парад!Спирайте газта и ги ритайте от Космоса!Всяка банка по света блокирала авоари да се срине с ракетиШок и ужас на куб!Войната е естественото състояние на човека!Нема да се плашите!Умира се един път!

Стълбът-върху който се крепи мирът на Планетата Земя!!! Без Русия Няма да има и България!!! Богъ да пази България и Русия....

въпрос поляци, финландци, чехи, унгарци, латвийци, литовци, естонци, румънци, грузенци, чеченци, афганци,...

Да бе точно чеченците разбраха че без русия са 0, а афганците винаги са били с русия - те сега обичат американската демокрация хахаха(не говорим за ислямистите муджахадини и талибани) така че посмали манго!

Ами за твой ужас - питам ги ежемесечено! Без финландци и чеченци (няма контакти с тях) останалите считат, че по време на "соца" дори с "водещата роля" на СССР е било по-добре за народите им. Не напразно Лех Валенса на няколко пъти предизвика неловки за ЕС велможите ситуации, като открито заявява, че е било грешка събарянето на "социализма" и че би се борил в обратна посока, ако всичко това започва сега. Народите, които си изброил сега оцениха, какво е давала и построила тогава Русия и колко цинично и безпардонно ги грабят и унищожават като малоценни нации сега. А да се споменава Унгария ?! - значи не сте стъпвали там последните 15 г. - тази държава е съсипана от МВФ. Появата на Виктор Орбан не е падане от Марс! Идете вижте само броя на костюмираните мъже и жени, които спят в спални чували под мостовете на Дунав ...

ЧУК

Борбата между Големите е кой да подчини другия и да му вземе стотинките от джобчето! Ние сме вече без стотинки,щото големите батковци отдавна ни биха два шамара и си изпразнихме джобчетата!

ЧУК

Обаче сега сме съюзници на единия и му даваме земя без пари за бази и след време кръв без пари-като започнем да измираме в техен интерес!

др.Попов,не се превъзбуждай!! Започна мача САЩ-Португалия и резултата е 0:1. Пусни си ТВ и се успокой:-)))

трябва да го съдят в България за саботаж на финансовата ни система, ограбване на банки, стратегически предприятия,...

АБЕ СЕГА КАТО НИ ПОДПУКАТ ИСЛЯМИСТИТЕ НЯМА ДА ПИТАТ ТИ КОЙ СИ ?? ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОТРЕЧЕТЕ ОТ АМЕРИКАНЦИ, ОТ ЕВРОПЕЙЦИ - МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЪТИТЕ КЪМ РУСИЯ ! ТЕЗИ НЕ СА ТРЪГНА ЛИ СРЕЩУ РУСИЯ!!!!!

ЧУК

Какво е америка днес-Автомат -коледен подарък! Безраборна стрелба в училища,и общественни места. Песни на хитови певици-Умрете млади! Нисък морал и възпитание и единственно потребност за консумация на кредит! Целият свят им плаща масрафа ,а те за благодарност ни тероризират икономически,убиват ни физически сеят терор и унищожение!

Нисък морал,нисък морал:-)) А пък моят е висок,пролетарски!! Предадох татко си на властите,защото криеше зърно от колхоза!!И за тази ми високоморална постъпка ме наградиха с грамота!!И писаха песни и разкази за това. Високоморално е и да издаваш съседите си....дали се напиват,дали се къпят 1 път седмично и т.н.За това ми даваха купони за стола на МВР:-)) А най-морално е да избиваш Бг генерали-герои от войните и да се правиш на мъченик.И след това да изпращаш децата си да учат за неморалния ЗАПАД:-))

Имaш мaлкa грешкa в годините. Описвaш кaпитaлистическaтa действителност през първaтa половинa на 20-ти век в Бългaрия. Бирниците, които взимaхa зaлъкa от устата нa бедняците, за дa се охрaнвa фaшисткият политически елит, докaто ни спретвa 2 нaционaлни кaтaстрофи, сa отпреди 9-ти септември.

ни клатят, и банките ни обират, и Булгартабак източват, и енергетиката искат да гушнат,..., а бе това не беха ли руснаците ???

Главният ревизор на САЩ Дейвид Уокър, човек известен с независимостта си, направи интересен паралел между заника на Римската империя и ситуацията в Съединените американски щати в последните години. Ние наблюдаваме смущаващи съвпадения Все по-ниски морални стойности и политически комфорт в страната, свръхсамоувереност и свръхпредставена армия в чужди държави, както и финансова безотговорност на централното правителство. Ще ви призная откровено зарадвах се, че в тази страна, в голяма степен лишена от собствена история, има поне един човек, който внимателно е чел световната история, което разбира се, му позволява да направи очевидните изводи. И да се замисли върху простата историческа диалектика абсолютно всяка империя в развитието на земната цивилизация има своя възход, зенит и упадък. Тъжното за американската гордост е, че подобни гласове започват все по-отчетливо да се чуват в момент, в който, струва ми се, е вече доста късно. Щатите достигнаха до онова състояние на съществуване, при което никакви палеативни мерки не могат да закърпят положението. Ясно е за всеки, който си е направил труда да помисли, че икономика, която харчи повече, отколкото произвежда, е в упадък

Освен ако не краде. Нарича се колониален тип икономика. Последният етап е война, като Хитлер.

защо в крайна сметка са им необходими всичките тези войни на САЩ.....ако погледнем Канада стандарта на живот в нея не е по лош от техния а тя е далеч от политиката на съседите си

ЧУК

Проклет да е Колумб,че откри тази територия! Деведесет и пет МИЛИОНА избити индианци от общо сто и петнадесет МИЛИОНА! Това е геноцид! Кой даде правото на ирландски британски,германски испански заселници да избива местно население? КОЙ? Кой им даде правото на заселниците да проповядват робството Милиони чернокожи, внесени от Африка са експлоатирани, продавани като стока и нерядко избивани, тъй като те нямат никакви права и убиването на един роб не било дефинирано като престъпление, нито пък трогвало някой, тъй като това било нещо съвсем общоприето! Последното-робството икономическо се използва и до днес!

Триждий да е проклет,този генуезец!!!(знаеше ли,че е от Генуа родом?), А Генуа е в Италия:-)))Това знаеше ли? Ше се разплача за негрите от западния бряг на Африка:-(((( Плача и за апачите,саратогите,команчите и за Винету!!:-)) Виж за Били Хлапето не ми е мъчно,ама никак.Нали е бледолик:-))

Тъпунгер, откъдеги вадиш тези ИЗМИСЛЕНИ цифри. Това е безобразна долна лъжа. Европа не е имала повече от 100 милиона население през 17 век, обаче видиш ли индианците били 150 милиона. Истината е че в момента в САЩ живеят повече индианци отколкото през, 16, 17, 18 и 19 век общо.

Външни кредитори на САЩ (май 2011)[6] Страна Млрд. долара % Китай 1159,8 25,69 % Япония 912,4 20,21 % Великобритания 346,5 7,68 % ОПЕК 229,8 5,09 % Бразилия 211,4 4,68 % Тайван 153,4 3,4 % Карибски банков център 148,3 3,29 % Хонконг 121,9 2,7 % Русия 115,2 2,55 % Швейцария 108,2 2,4 % Канада 90,7 2,01 % Люксембург 68 1,81 % Германия 61,2 1,36 % Тайланд 59,8 1,32 % Сингапур 57,4 1,27 % Индия 41 0,91 % Турция 39,3 0,87 % Ирландия 33,5 0,74 % Корея 32,5 0,72 % Белгия 31,4 0,7 % Полша 27,9 0,62 % Мексико 27,7 0,61 % Италия 25,4 0,56 % Нидерландия 23,7 0,53 % Франция 23,6 0,53 % Филипини 23,6 0,53 % Норвегия 21,1 0,47 % Швеция 20,9 0,46 % Колумбия 19,9 0,44 % Израел 19,1 0,42 % Чили 18,9 0,42 % Египет 12,9 0,29 % Малайзия 12,7 0,28 % Австралия 12,3 0,27 % Други 202,5 4,49 %

Ще си видят парите на кукуво лято. Тези хора са луди да дават заеми на американците. С какъв акъл го правят не знам.

документален филм в който американски финансист също се чудеше защо останалия свят ги финансира

И аз искам всички тези страни да са ми кредитори!!! И аз искам като дебелата негърка от Алабама да си купувам най-евтините коли,най-евтината електроника,най-евтиния бензин,най-евтината храна,най-евтините дрешки,най-евтините самолетни билети за вътрешността,да почивам в Мексико почти без пари,да се чувствам черен господар в Панама,Пуерто Рико и тн. Даже не ми пука ,че не знам 95% от имената на кредиторите си,нито пък къде се намират:-)))) А как живее един среден кредитор,жител на град Красноярск?А от град Манаус(Бразилия)??

само не разбрах защо са минусите?!предполагам,че не отговарят на данните за 2013!:-)

Защото щеше да е добре да дадеш и колко лихви са получили тези страни за тези кредити.

Все си мисля, че и България влиза в "други". Иначе няма логика. За какво сме им?

Председателят на Държавната дума на Русия Сергей Наришкин изрази съжаление, че фашизмът отново надига глава, при това съвсем близко до границите на Русия и Беларус в братската страна Украйна. Това той заяви на митинг-реквием в Брест на Брестката крепост по случай Деня на паметта и скръбта, който се отбелязва на 22 Юни.

Да, наистина фашизма надига глава в Кремъл.

третата световна ще е между "източните фашисти" и западните фашисти

Да, боклуци като теб се опитват да изцапат всички.

Само тотално промит мозък би защитавал джуджето Путин в подобна ситуация. Отвратен съм колко селяци и тотално невежи хора има в България.

Аз съм селяк роден в София,успешно бягство през граница и с промит мозък,защото слушам руски медии.

и аз съм отвратен от 3ма платени соросоидчета от третия пол, кадето пишат от 30 ника,такива селяни са ,че не си струва да им го обеснявам ужасссс

TtTtTt

Крайно интересно, Путин иска да се приключва с проблемите, в това време Обама и Меркел обсъждат нови санкции срещу Москва. Ясно е за какво - стараят се да го изкарат извън нерви, за да сбърка някъде генерално... Гадна раса сме хората...

ЧУК

Искаме ТИТАН без пари! Диаманти-без пари! Стомана! Злато! Петрол ,газ! и стотина милиона роби!

Много им пука на тях как ще реагира малкия Пу? Боли ги фара за неговата реакция, те вече не му вярват на лъжите. Той лъже от Крим насам.

Твойте Тях и Те въобще не са спирали да лъжат мнооого време много преди Крим! А Той не лъже! Той просто ги цака спокойно и методично!

Няма да го изкарат извън нерви. Путин И Лавров са хора които знаят каво да правят и при тях празни приказки няма. Е дай Боже и ние да имаме такива политици, ама надали.....

TtTtTt

Колкото и да иска мир Путин, няма кой да го остави, има интереси да бъде обезкървавена руската икономика, а за тази цел ще продължава и конфликта в Украйна.

ЧУК

Точно!

Ха ха ха. Сякаш Русия не започна всичко? Да не би ЕС и САЩ да анексираха КРИМ? Крадеца вика дръжте крадеца.

Кой даде 5 милиарда долара, за да направи преврат в Украйна с нацисти, та даже раздаваше и понички, а наци?

ДРЕМЕ МУ НА ПУТИН ! НАЛИ СИ УВЕЛИЧАВА НАСЕЛЕНИЕТО, РУСИЯ ИМА ВСИЧКО !!!!

аха е сега,утре или вдругиден Думата признава ДНР и тогава Парашата че си оди зад гьола.нали сега зяпам соловьев

Кой е тоя неизвестния? Кой му пука какво ще признае Русия? Само дето ДНР и ЛНР те никога няма да ги признаят.

безумните коментари!

поредният.

Завъртили се центрофугата, най напред изкачат отдалечените електрони с най-малък потенциал, като се превръщат в свободно блуждаещи такива докато не ги засмуче нова силна гравитация!

Ами много отчайващо е като се четат такива тъпотии като тези на Центрофугата! Та той си е направо клиничен случай! Какви простотии само като цетрофуга, отдалечени електрони, електрони с най-малък потенциал, блуждаещи такива и все откачени тъпизми! Боже опази!

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Това е пътят на Хитлер.

Или на Путлер, неговият ученик.

САЩ: Трябва ни трета световна война, която ще доведе до криза по-голяма от сегашната и ще застраши самото съществуване на човечеството.

Русия смачка германския фашизъм! Ще смаже и тези западни фашистки протежета.

Русия ще се смаже сама тогава. Тя е единствената фашистка държава от тоталитарно диктаторски тип. С култ към личността.

кинти чукаш на ден

От кога последователите на Бандера си смениха идеологията и от фашисти станаха демократи?

ЧУК

Сирия с помоща на руското оръжие наведе ред в страната! Иран стои като верен съюзник на Сирия в борбата срещу американската агресия! Израел никога не е продавала на Русия технологии и няма да продаде в никакъв случай! Израел си остава верен съюзник на Америка и такъв ще бъде до края на света!

Спам. И тъпа руска пропаганда.

ЧУК

Антируска- забележи! Русия трябва да бъде унищожена на всяка цена а народът и поробен -демократизиран!

ЧУК

Най-големият плюс за американската политика е войната по границите на Русия и замесените в нея украински граждани с руско самосъзнание! Това е златната карта на америка и няма да бъде изоставена без да се оползотворят всички усилия! Та нали така Русия е длъжна да отделя част от ресурсите си за да поддържа проруските си съмишленици!Основноза американците конфликта там не трябва да затихва! Така руската икономика ще зацикли и заедно с икономическите репресии срещу Русия западът ще се помъчи да я сложи на колене както при Елцин! Тогава чуждите концесионери най-накрая ще мирясат като придобият ресурсите на Русия без пари! Всъщност както се случи и в България при марионетните ни правителства! Светът ще стане по-щастлив ако Руската държавност бъде унищожена!А дали

Ами руските терористи? Поне 10000 такива има влезли от Русия в Украйна? И ги връщат обратно в хладилни камери? Има десетки руски сайтове за набиране доброволци за Украйна срещу заплащане. 1000$ за убийство на офицер и 300$ за убийство на украински войник? Ами много руски украинци не искат Путин и се борят срещу него?? В украинската армия и гвардия.

Опита ти за анализ, не отчита едно най-главно нещо , което историята на света досега е доказала: духовната и морална ценност на дадена цивилизация или народ! Относно Русия и народа и: Наполеон е бил изумен какви са тези хора, които могат да си запалят столицата и домовете си и думите му са били:" Каква варващина и каква упоритост" , след като напразно е чакал да му предложат мир!!! Народ които е преживял/ независимо с какви жертви/, дни като 22 юни 1941г и 9 май 1945г , е готов на всякаква саможертва, а с/у това няма ефективно оръжие, политика, гадни номера и прочие, още повече че руснаците успяват да си възпитават ДЕЦАТА си в същото родолюбие, което граничи с фанатизъм. И в руската душа има една любов и готовност за помощ към напълно непознати хора от нацията им!!! И ние бяхме така преди 25г, но сега сме почти като англичаните- ако не те поканят на нещо си- не можеш да отидеш на "гости": Попов, ако не стане с апартамента ти , колко съседи ще те приютят? И колко ще дойдат да ти помогнат да да го ремонтираш??? Това в България се среща само в някои села и малки градчета където са успели да запазят РОДОВИТЕ ни ЦЕННОСТИ!! Всичко друго е затворено общество в западен стил!

Всички последователи на Хитлер, както и той самият, са имали психични разстройства, мания за величие, раздвоение на личността.

АБЕ ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ УКРАЙНЦИ НЕКА И ТЕ ДОЙДАТ НА НАШИЯ АД ! САМО НИЕЛИ ДА ЗАГИВАМЕ НЕКА И ТЕ ЯДЪТ ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ + ЕВРОБЕЙСКИ К........!!!!! НИЕ ПОНЕ СЕ РАЗМИНАХМЕ САМО ДА СЕ ОКРАДЕМЕ И ПОБИЕМЕ С РОДАТА ! ТЕ НАПРАВО СЕ УБИВАТ!!!!!

Ами те руските подлоги ни докараха до тук? БСП-ДПС-Атака, се опитват да ни вкарат Азиатско гейския съюз. Искат да унищожат България. Като искаш Русия, бягай там. Народа тук иска Запада и бяга натам. Ама на теб никой не може да ти помогне и никой не те иска.

Ти ли си точно гласът на народа тук ? :)

Хайде да не говориш от мое име, а ?

Хутлер е агресор-фашист. Той не иска мир в Украйна. Той иска Украйна в състава на гнусната му формацийка еврАЗИЯ

Бандера като ветропоказател според изказванията си: 1/Русия смачка германския фашизъм! Ще смаже и тези западни фашистки протежета. 2/Хутлер е агресор-фашист. Той не иска мир в Украйна. Той иска Украйна в състава на гнусната му формацийка еврАЗИЯ

Georgi Georgiev Като изключим България, най-гадна и двулична е политиката на Русия към Сирия. Русия никога няма да допусне стабилизация на Сирия, защото газопроводите от Катар и Египет веднага ще се свържат с Турция, а оттам и с Европа. Увисва Син поток, увисва Газпром. Днес сме свидетели как Русия изсипва милиони долари за да дестабилизира и Северен Ирак. В Сирия инвестира в Асад, а в Ирак - в сунити. Целта е да няма алтернатива на руския газ, а в региона да има постоянни размирици. Финансират и ПКК, за да не позволят стабилност в района и да не може да се построи Набуко. В същия момент Газпром сключи сделка за изкупуване на израелски втечнен газ от най-голямото находище в Израел - Тамар. С парите, които взима от оръжейните си доставки за Асад, Русия купува свръхмодерни и технологични оръжия от Израел. Какво да говорим повече?! Фактите не ги виждат само идиотите, пълните идиоти и русофилите... А България продължава да плаща най-скъпия руски газ и да се гърчи в икономическа, енергийна и политическа зависимост от Кремъл.

10+ И едно припомняне: правителството на ОДС (на Иван Костов) беше сключило договор до 2010 г. за доставки на газ на цена 83 долара. Плюс още "екстри" по транзита. Още една причина за сатанизирането на Костов. А договорът беше предсрочно променен. Знаем от кого.

Няма такава цена 83 долара, дори германия която е директно свързана през северния поток плаща над 330 долара а ние сме 4-та страна на тръбата през украйна молдова и румъния

Написал си доста глупости, но е оправдано, мнозина ще им се вържат и ще си постигнеш целите

Какво разбираш под стабилизация в Сирия !? Нещо като стабилизирането дето янките направиха в Ирак ? Кажи моля те, че оправдаваш действията на "стабилизаторите" в Ирак, Либия, Афганистан!? Наливанието на милиарди е специалност на едни кравари, ако се досещаш :)

Ами те едни се опитват да стабилизират, а други да дестабилизират(Русия- в Украйна, Сирия, Ирак и на др.места).

Без дa искaм сложих минус вместо плюс. съжaлявaм

ЧУК

Хайде накрая да погледнем истината в очите! Руските ресусрси и тези на Украйна са нужни и трябва да се завладеят! Няма нужда запада да плаща постоянно на Русия за да получава! Веднъж завзети ресурсите на тази държава няма да е нужно да се заплаща!

И Хитлер имаше такава теоря "Living space", а американците много добре се придържат към нея

Интересно мнение. Дали обаче ако некви решат са им нужни къщата ти, колата ти и жена ти, до колко ще си склонен да им ги дадеш без бой?

Какви ресурси в Украйна?

Украйна захранва половин Европа с въглища и стомана. Парите обаче отиват в десетина олигарси и народът е един от най-бедните в Европа.

Само Русия може да ни помогне да излезем от блатото,в което ни набутаха гейовете от евросъюза и америка.

ЧУК

На България никой не може да помогне вече! Късно е държавата загина!

Без украински приказки, ако обичаш.

Ами тя Русия ни докара до тук и нейните руски подлоги. Русия ни е стъпила на врата от 1944.

Само комунистите, не социалистите и новоизлюпените след 1989 г. демократи ще помогнат на България да се изправи на крака, както направиха от 1944 г. до 1989 г. когато имахме развита икономика, нямаше безработица.

И как ще ни помогне бе?????????? Както помогнаха на Крим? Приднестровието? Осетия? Чечня? Ти тъп ли си бе? Русия на себе си не може да помогне, хората на 150 км от Москва живеят като скотове? Това ли искаш за България?

....ти коя година последно беше на 150 км. от москва ?

Прави ми впечатление,че тук има доста момченца...които могат само да си играят с чурките! До там стига първо-сигналната им система!! Нищо не са прочели,нищо не знаят! Освен играта с чурката,с айфона,фейсбука-да се задъхват и увеличават темпото на ръката си...и мечти по хубави момиченца!! Зомбирани,и зарибени опитни зайченца,с чипове за следене и манипулиране в телефонни карти,кредитни карти фейсбуци,туйтъри,скайп и къде ли не ли ! Ново..I.T поколение на търговията с демокрация!! С вдъхновение и вяра в алчноста и квази,пластмасови ,виртуални пари!! Пълно БЕЗУМИЕ!! Абсолютен профанизъм, на тема политика и история,но изразяващи с огромна агресия пълната си простотия!!

Колко си прав.

Благодаря!! Това е реалността в момента!! Огледай се отново около себе си,и ще видиш съвсем нови на това дередже!! Което е най страшното,че прогресивно виждащ нови зарибени екземпляри...за съжаление..

Той визира и теб

Днес от свотката им се чете, че са унищожени още два танка и запалени няколко бронетраспортьора, а от украинската армия от 30 хеликоптера са били останали 8.

Така става като четеш руска пропаганда? Ако им вярваш те всеки ден свалят един Су25, а в действителност нито един.

путин пред сада в хага да одговаря за мирня и ограбен от мошетатта -олигарси и убитите невинни мирни украинци.

Не ми обръщайте внимание на глупостите. Майтапя се!

мочко ще се наакаш от напъване

путин има призовка от суда в габрово.не е кореняк ,а се прави на хитар.глоба и 5 лицеви опори вечер.казах

Сега ако трябва да сме обективни и да четем между редовете според мен правителствените сили в Украйна се опитва да обкръжат опълченците и да ги откъснат от Русия, това че по време на едностранното примирие падат боеприпаси на Руска територия би могло да означава няколко неща: пъво опълченците се опитват да разкъсат обсадата и да получат подкрепления от Русуя или групи с подкрепления от Русия се опитват да пробият блокадата и да се свържат с опълченците. Според мен по-малко вероятно е по друга причина да има обстрел отвъд границата поради това че това правокира намеса от Русия.

Те затова днес 15 украински граничари са избягали в Русия от местата където се бият и са поискали политическо убежище.

Ха ха ха? Вярвай си.

ЧУК

Ей така, без много шум в световните медии,без особенна информация относно събития- касаещи територии в които демократорите от една разсипана икономически държава се помъчиха да поопипат с гнусната си ръка-ЗАГУБИХА ВОЙНАТА! Става въпрос за Сирия! Истината блесна с всичка сила -ТЕЗИ същите,които след 11 спетември обявиха война на терора,се поставиха в услугите на същия за да оправдаят политическите си цели за хегемония в света! Сирийската армия не беше по зъбите на америкаснките крокодили! Ако в началото на гражданската война там терорът печелеше територии,то сирийската армия се окопити и разбира се не без помоща на Иран и Русия успя да унищожи машата на демократорите!Затова сега сганта стана неуправляема и се прехвърли в Ирак!А там както знаем армия няма ,която да им противостои!

ЧУК

Единствената територия в която сега демократорите могат да водят военни действия чрез живота на другите остана Украйна! Съжалявам ,но мир там няма да има! Америка няма нужда от мир! Америка има нужда от кръв и ще постигне своите цели независимо от цената която трябва да плати загиналата и икономика и бедният американски народ!

ЧУК

Естественно целите на Русия пък са запазването на руското влияние в определени зони на Украйна! Цената пък ,която трябва да плати Русия ще бъде с кръвта на хора с руско самосъзнание! Последното е по-вече от изгодно за Америка! Поради факта пък,че Европа е зависима от Русия поради есетеството на ресурсите които тя има и предоставя на европейските пазари ,то Европа ще губи много! Поради тази причина е дошло времето да се завладеят ресурсите на Русия ,като цената за някои ще бъде поносимаАмерика,а за Европа разрушителна!

не ми се мисли какво ще се случи в България, когато описаната от Вас ситуация се повтори и в Украйна, очевидно главорезите на десен сектор ще търсят спасение при нас и ние като послушни слуги на запада ще ги приемеме....

ЧУК

Както виждаме -войната срещу Русия се води с всички средства-икономически санкции спиране на руски проекти, забрана за закупуване на западни технологии за Русия и ред други! Освен това Русия ще се опитва по всякакъв начин да подпомага хората в Украйна с руско самосъзнание според войната там -с оръжие доброволци и техника! Запада се опитва да принуди Русия да навлезе с войски в Украйна! Ако това един ден се случи ще е плод на западните усилия,не толкова на самата Русия! Но с това ще дойде и краят на планетата!Няма да има победители в последната война!

Коментари - Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна

В събота руският президент Владимир Путин подкрепи мирния план на Петро Порошенко, а в неделя призова за диалог относно конфликта в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова за диалог между страните в конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Когато мъж се разведе с жената на неговите деца той оглупява!Дяволът му дава любовница за да го направи шут в очите на хората!Тежко на нация с такъв "лидер"!Той е обречен да блуждае а враговете му се отвръщават от него!"Демократизаторът"Путин не можа да накара Обама да си забрави дъвката!

До кога Г-н Путин ще надървя армита от време на време и ще лъже руснаците че са велики!Стрелят по руска територия!Правят си каквото искат фашистите в Украйна а той трепери за милиардите си!Така скоро Русия ще бъде разделена на три големи района-Европейска Сибир Далечен Изток !Целта е да се приспи руската нация и "демократично "да влезе в отбора на прецаканите!Венци паради простотии а позициите отслабват защото православието трябва да бъде поставено на колене!Гоите са торта на земята !Гои в Русия достатъчно има!

Няма диалог братче. Избирай: Или си от страната на: "Ебаната страна". Или действай! Ти можеш! Аз вярвам.

Просто искам да попитам войнолюбците във форума всеки по отделно някои неща: Ти, юначе, автомат хващал ли си? Изстрелял ли си повече от 3 патрона с него? Знаеш ли, като стреляш с РПГ, кое ухо заглъхва - лявото или дясното? Знаеш ли какъв е калибърът на КПВТ или ДШК и след колко изстрела се сменят цевите? Знаеш ли с какво можеш да пробиеш бронята на БТР и какво представлява противотанкова граната? Знаеш ли при стрелба с какво се отваря устата и защо? Изобщо някога, случвало ли ти се е да стреляш по човек? А по теб стреляли ли са - да знаем, дали няма да са ти необходими памперси... Писнало ми е от хора, на които руснаците викат "диванни войски" - като стане напечено, такива първи бягат, ама иначе са все храбреци, все на война налитат....

Видях военнолюбци в Черно море. Бяха дошли с голям лъскав кораб - Доналд Кук. После не можаха да изтрият палобите от "ЖЪЛТОТО" и едвам дочакаха да се приберат в румънското пристанище за да си подадат оставките и се приберат пеш. Ти такъв познавачли си? Я си сменяй цевите предварително, че започна да мирише пак.

Да, такъв познавач съм. А за цевите - такива като теб, в казармата обикновено ги назначаваха да мъкнат запасните цеви и патроните, защото освен за "товарни мулета" за друго не ставаха. Щото не могат да мислят и са неефективни, че даже и опасни.

на руската държава срещу собствения народ е пет века! И?

Чест и почитания от мен!

Изказал си една абсолютна лъжа, за липсата на документи. Документи за планирания геноцид ( и не само планиран, но и провеждан) има достатъчно.

ПИПО

Поздравления за добрият коментар.

1 Атомна бомба -цел Фашингтон, неутронна бойна глава..чисто и просто. 2.За всички укрофашаги и платени наемници които са с оръжие никаква милост, трябва да бъдат избити до крак. 3 Който се мисли за украинец да стяга куфарите към Лвов и европа 4На Обонго куршум в главата и да му се осигори място до Кенеди. 5Задължително Украйна да е в Евразийския съюз. 6 Крим и Югозиточна Украйна са изконно руски територи. 7Бетонна стена на границата с Западна Европа.

Газпром засичала всеки ден крадене на руска газ с обеми около 4-5 мил. куб. м предназначена за ЕС!

Хехе, това е най-малкото, което ги чака. Ама сами си го направиха.

Шапка ти свалям.В допълнение,основния съюзник на САЩ-Турция,не смеят дума да обелят ни за Крим, ни за Украина,ни за санкции...

1 Атомна бомба -цел Кремъл 2.руските сепаратисти които са с оръжие никаква милост. 3 който се има за руснак поеду к Сибир 4Путлер да му се осигори място до Ленин. 5Задължително Украйна в НАТО. 6 Връщане на Крим-украинска територия. 7Бетонна стена на границата с Русия

Вари го, печи го - все тая. Като си роден с болен мозък, това е завинаги.

Това е последното предупреждение на уса чифутите.Оттук нататък минават в другото измерение. Проверка на Централния военен окръг. Русофобските миризливи хлебарки ще похапват хлорна вар

Украинският президент Петро Порошенко е информирал вчера германската канцлерка Ангела Меркел, че за последното денонощие прекратяването на огъня в Донецка и Луганска област е било нарушено над 20 пъти от страна на сепаратистите, предаде ИТАР-ТАСС. Украинският президент е разговарял с Меркел вчера по телефона. "Мирните"сепаратисти продължават на спокойствие.

Ами ако беше попрочел малко повече медии, щеше да знаеш, че "примирието" НИКОГА и от НИКОГО не е било спазвано. Да оставим настрана, че от ДНР и ЛНР поставиха условие за да има такова - спирате АТО и изтегляте войските и сядаме да преговаряме иначе няма прикратяване на огъня. Порошенко се направи на нечул и невидял и първият обстрел с гаубици от Карачун на Славянск започна точно 2 часа след обявеното от него прекратяване на огъня.... Няма такова нещо като примирие и не е и имало.

Да обстрелват руската ти територия с артилерия!Да избиват руски граждани в Украйна!Фашисти и убийци наемници да провеждат "наказателни"операции до границата ти а Путин да говори за мир и диалог!Ако това ставаше с американски граждани до американски граници или се стреляше по американска територия с оъдия какво щеше да направи Обама?Хайде почвайте третата световна и се бийте като мъже!Не сте на гей парад!Спирайте газта и ги ритайте от Космоса!Всяка банка по света блокирала авоари да се срине с ракетиШок и ужас на куб!Войната е естественото състояние на човека!Нема да се плашите!Умира се един път!

Стълбът-върху който се крепи мирът на Планетата Земя!!! Без Русия Няма да има и България!!! Богъ да пази България и Русия....

въпрос поляци, финландци, чехи, унгарци, латвийци, литовци, естонци, румънци, грузенци, чеченци, афганци,...

Да бе точно чеченците разбраха че без русия са 0, а афганците винаги са били с русия - те сега обичат американската демокрация хахаха(не говорим за ислямистите муджахадини и талибани) така че посмали манго!

Ами за твой ужас - питам ги ежемесечено! Без финландци и чеченци (няма контакти с тях) останалите считат, че по време на "соца" дори с "водещата роля" на СССР е било по-добре за народите им. Не напразно Лех Валенса на няколко пъти предизвика неловки за ЕС велможите ситуации, като открито заявява, че е било грешка събарянето на "социализма" и че би се борил в обратна посока, ако всичко това започва сега. Народите, които си изброил сега оцениха, какво е давала и построила тогава Русия и колко цинично и безпардонно ги грабят и унищожават като малоценни нации сега. А да се споменава Унгария ?! - значи не сте стъпвали там последните 15 г. - тази държава е съсипана от МВФ. Появата на Виктор Орбан не е падане от Марс! Идете вижте само броя на костюмираните мъже и жени, които спят в спални чували под мостовете на Дунав ...

ЧУК

Борбата между Големите е кой да подчини другия и да му вземе стотинките от джобчето! Ние сме вече без стотинки,щото големите батковци отдавна ни биха два шамара и си изпразнихме джобчетата!

ЧУК

Обаче сега сме съюзници на единия и му даваме земя без пари за бази и след време кръв без пари-като започнем да измираме в техен интерес!

др.Попов,не се превъзбуждай!! Започна мача САЩ-Португалия и резултата е 0:1. Пусни си ТВ и се успокой:-)))

трябва да го съдят в България за саботаж на финансовата ни система, ограбване на банки, стратегически предприятия,...

АБЕ СЕГА КАТО НИ ПОДПУКАТ ИСЛЯМИСТИТЕ НЯМА ДА ПИТАТ ТИ КОЙ СИ ?? ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОТРЕЧЕТЕ ОТ АМЕРИКАНЦИ, ОТ ЕВРОПЕЙЦИ - МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЪТИТЕ КЪМ РУСИЯ ! ТЕЗИ НЕ СА ТРЪГНА ЛИ СРЕЩУ РУСИЯ!!!!!

ЧУК

Какво е америка днес-Автомат -коледен подарък! Безраборна стрелба в училища,и общественни места. Песни на хитови певици-Умрете млади! Нисък морал и възпитание и единственно потребност за консумация на кредит! Целият свят им плаща масрафа ,а те за благодарност ни тероризират икономически,убиват ни физически сеят терор и унищожение!

Нисък морал,нисък морал:-)) А пък моят е висок,пролетарски!! Предадох татко си на властите,защото криеше зърно от колхоза!!И за тази ми високоморална постъпка ме наградиха с грамота!!И писаха песни и разкази за това. Високоморално е и да издаваш съседите си....дали се напиват,дали се къпят 1 път седмично и т.н.За това ми даваха купони за стола на МВР:-)) А най-морално е да избиваш Бг генерали-герои от войните и да се правиш на мъченик.И след това да изпращаш децата си да учат за неморалния ЗАПАД:-))

Имaш мaлкa грешкa в годините. Описвaш кaпитaлистическaтa действителност през първaтa половинa на 20-ти век в Бългaрия. Бирниците, които взимaхa зaлъкa от устата нa бедняците, за дa се охрaнвa фaшисткият политически елит, докaто ни спретвa 2 нaционaлни кaтaстрофи, сa отпреди 9-ти септември.

ни клатят, и банките ни обират, и Булгартабак източват, и енергетиката искат да гушнат,..., а бе това не беха ли руснаците ???

Главният ревизор на САЩ Дейвид Уокър, човек известен с независимостта си, направи интересен паралел между заника на Римската империя и ситуацията в Съединените американски щати в последните години. Ние наблюдаваме смущаващи съвпадения Все по-ниски морални стойности и политически комфорт в страната, свръхсамоувереност и свръхпредставена армия в чужди държави, както и финансова безотговорност на централното правителство. Ще ви призная откровено зарадвах се, че в тази страна, в голяма степен лишена от собствена история, има поне един човек, който внимателно е чел световната история, което разбира се, му позволява да направи очевидните изводи. И да се замисли върху простата историческа диалектика абсолютно всяка империя в развитието на земната цивилизация има своя възход, зенит и упадък. Тъжното за американската гордост е, че подобни гласове започват все по-отчетливо да се чуват в момент, в който, струва ми се, е вече доста късно. Щатите достигнаха до онова състояние на съществуване, при което никакви палеативни мерки не могат да закърпят положението. Ясно е за всеки, който си е направил труда да помисли, че икономика, която харчи повече, отколкото произвежда, е в упадък

Освен ако не краде. Нарича се колониален тип икономика. Последният етап е война, като Хитлер.

защо в крайна сметка са им необходими всичките тези войни на САЩ.....ако погледнем Канада стандарта на живот в нея не е по лош от техния а тя е далеч от политиката на съседите си

ЧУК

Проклет да е Колумб,че откри тази територия! Деведесет и пет МИЛИОНА избити индианци от общо сто и петнадесет МИЛИОНА! Това е геноцид! Кой даде правото на ирландски британски,германски испански заселници да избива местно население? КОЙ? Кой им даде правото на заселниците да проповядват робството Милиони чернокожи, внесени от Африка са експлоатирани, продавани като стока и нерядко избивани, тъй като те нямат никакви права и убиването на един роб не било дефинирано като престъпление, нито пък трогвало някой, тъй като това било нещо съвсем общоприето! Последното-робството икономическо се използва и до днес!

Триждий да е проклет,този генуезец!!!(знаеше ли,че е от Генуа родом?), А Генуа е в Италия:-)))Това знаеше ли? Ше се разплача за негрите от западния бряг на Африка:-(((( Плача и за апачите,саратогите,команчите и за Винету!!:-)) Виж за Били Хлапето не ми е мъчно,ама никак.Нали е бледолик:-))

Тъпунгер, откъдеги вадиш тези ИЗМИСЛЕНИ цифри. Това е безобразна долна лъжа. Европа не е имала повече от 100 милиона население през 17 век, обаче видиш ли индианците били 150 милиона. Истината е че в момента в САЩ живеят повече индианци отколкото през, 16, 17, 18 и 19 век общо.

Външни кредитори на САЩ (май 2011)[6] Страна Млрд. долара % Китай 1159,8 25,69 % Япония 912,4 20,21 % Великобритания 346,5 7,68 % ОПЕК 229,8 5,09 % Бразилия 211,4 4,68 % Тайван 153,4 3,4 % Карибски банков център 148,3 3,29 % Хонконг 121,9 2,7 % Русия 115,2 2,55 % Швейцария 108,2 2,4 % Канада 90,7 2,01 % Люксембург 68 1,81 % Германия 61,2 1,36 % Тайланд 59,8 1,32 % Сингапур 57,4 1,27 % Индия 41 0,91 % Турция 39,3 0,87 % Ирландия 33,5 0,74 % Корея 32,5 0,72 % Белгия 31,4 0,7 % Полша 27,9 0,62 % Мексико 27,7 0,61 % Италия 25,4 0,56 % Нидерландия 23,7 0,53 % Франция 23,6 0,53 % Филипини 23,6 0,53 % Норвегия 21,1 0,47 % Швеция 20,9 0,46 % Колумбия 19,9 0,44 % Израел 19,1 0,42 % Чили 18,9 0,42 % Египет 12,9 0,29 % Малайзия 12,7 0,28 % Австралия 12,3 0,27 % Други 202,5 4,49 %

Ще си видят парите на кукуво лято. Тези хора са луди да дават заеми на американците. С какъв акъл го правят не знам.

документален филм в който американски финансист също се чудеше защо останалия свят ги финансира

И аз искам всички тези страни да са ми кредитори!!! И аз искам като дебелата негърка от Алабама да си купувам най-евтините коли,най-евтината електроника,най-евтиния бензин,най-евтината храна,най-евтините дрешки,най-евтините самолетни билети за вътрешността,да почивам в Мексико почти без пари,да се чувствам черен господар в Панама,Пуерто Рико и тн. Даже не ми пука ,че не знам 95% от имената на кредиторите си,нито пък къде се намират:-)))) А как живее един среден кредитор,жител на град Красноярск?А от град Манаус(Бразилия)??

само не разбрах защо са минусите?!предполагам,че не отговарят на данните за 2013!:-)

Защото щеше да е добре да дадеш и колко лихви са получили тези страни за тези кредити.

Все си мисля, че и България влиза в "други". Иначе няма логика. За какво сме им?

Председателят на Държавната дума на Русия Сергей Наришкин изрази съжаление, че фашизмът отново надига глава, при това съвсем близко до границите на Русия и Беларус в братската страна Украйна. Това той заяви на митинг-реквием в Брест на Брестката крепост по случай Деня на паметта и скръбта, който се отбелязва на 22 Юни.

Да, наистина фашизма надига глава в Кремъл.

третата световна ще е между "източните фашисти" и западните фашисти

Да, боклуци като теб се опитват да изцапат всички.

Само тотално промит мозък би защитавал джуджето Путин в подобна ситуация. Отвратен съм колко селяци и тотално невежи хора има в България.

Аз съм селяк роден в София,успешно бягство през граница и с промит мозък,защото слушам руски медии.

и аз съм отвратен от 3ма платени соросоидчета от третия пол, кадето пишат от 30 ника,такива селяни са ,че не си струва да им го обеснявам ужасссс

TtTtTt

Крайно интересно, Путин иска да се приключва с проблемите, в това време Обама и Меркел обсъждат нови санкции срещу Москва. Ясно е за какво - стараят се да го изкарат извън нерви, за да сбърка някъде генерално... Гадна раса сме хората...

ЧУК

Искаме ТИТАН без пари! Диаманти-без пари! Стомана! Злато! Петрол ,газ! и стотина милиона роби!

Много им пука на тях как ще реагира малкия Пу? Боли ги фара за неговата реакция, те вече не му вярват на лъжите. Той лъже от Крим насам.

Твойте Тях и Те въобще не са спирали да лъжат мнооого време много преди Крим! А Той не лъже! Той просто ги цака спокойно и методично!

Няма да го изкарат извън нерви. Путин И Лавров са хора които знаят каво да правят и при тях празни приказки няма. Е дай Боже и ние да имаме такива политици, ама надали.....

TtTtTt

Колкото и да иска мир Путин, няма кой да го остави, има интереси да бъде обезкървавена руската икономика, а за тази цел ще продължава и конфликта в Украйна.

ЧУК

Точно!

Ха ха ха. Сякаш Русия не започна всичко? Да не би ЕС и САЩ да анексираха КРИМ? Крадеца вика дръжте крадеца.

Кой даде 5 милиарда долара, за да направи преврат в Украйна с нацисти, та даже раздаваше и понички, а наци?

ДРЕМЕ МУ НА ПУТИН ! НАЛИ СИ УВЕЛИЧАВА НАСЕЛЕНИЕТО, РУСИЯ ИМА ВСИЧКО !!!!

аха е сега,утре или вдругиден Думата признава ДНР и тогава Парашата че си оди зад гьола.нали сега зяпам соловьев

Кой е тоя неизвестния? Кой му пука какво ще признае Русия? Само дето ДНР и ЛНР те никога няма да ги признаят.

безумните коментари!

поредният.

Завъртили се центрофугата, най напред изкачат отдалечените електрони с най-малък потенциал, като се превръщат в свободно блуждаещи такива докато не ги засмуче нова силна гравитация!

Ами много отчайващо е като се четат такива тъпотии като тези на Центрофугата! Та той си е направо клиничен случай! Какви простотии само като цетрофуга, отдалечени електрони, електрони с най-малък потенциал, блуждаещи такива и все откачени тъпизми! Боже опази!

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Това е пътят на Хитлер.

Или на Путлер, неговият ученик.

САЩ: Трябва ни трета световна война, която ще доведе до криза по-голяма от сегашната и ще застраши самото съществуване на човечеството.

Русия смачка германския фашизъм! Ще смаже и тези западни фашистки протежета.

Русия ще се смаже сама тогава. Тя е единствената фашистка държава от тоталитарно диктаторски тип. С култ към личността.

кинти чукаш на ден

От кога последователите на Бандера си смениха идеологията и от фашисти станаха демократи?

ЧУК

Сирия с помоща на руското оръжие наведе ред в страната! Иран стои като верен съюзник на Сирия в борбата срещу американската агресия! Израел никога не е продавала на Русия технологии и няма да продаде в никакъв случай! Израел си остава верен съюзник на Америка и такъв ще бъде до края на света!

Спам. И тъпа руска пропаганда.

ЧУК

Антируска- забележи! Русия трябва да бъде унищожена на всяка цена а народът и поробен -демократизиран!

ЧУК

Най-големият плюс за американската политика е войната по границите на Русия и замесените в нея украински граждани с руско самосъзнание! Това е златната карта на америка и няма да бъде изоставена без да се оползотворят всички усилия! Та нали така Русия е длъжна да отделя част от ресурсите си за да поддържа проруските си съмишленици!Основноза американците конфликта там не трябва да затихва! Така руската икономика ще зацикли и заедно с икономическите репресии срещу Русия западът ще се помъчи да я сложи на колене както при Елцин! Тогава чуждите концесионери най-накрая ще мирясат като придобият ресурсите на Русия без пари! Всъщност както се случи и в България при марионетните ни правителства! Светът ще стане по-щастлив ако Руската държавност бъде унищожена!А дали

Ами руските терористи? Поне 10000 такива има влезли от Русия в Украйна? И ги връщат обратно в хладилни камери? Има десетки руски сайтове за набиране доброволци за Украйна срещу заплащане. 1000$ за убийство на офицер и 300$ за убийство на украински войник? Ами много руски украинци не искат Путин и се борят срещу него?? В украинската армия и гвардия.

Опита ти за анализ, не отчита едно най-главно нещо , което историята на света досега е доказала: духовната и морална ценност на дадена цивилизация или народ! Относно Русия и народа и: Наполеон е бил изумен какви са тези хора, които могат да си запалят столицата и домовете си и думите му са били:" Каква варващина и каква упоритост" , след като напразно е чакал да му предложат мир!!! Народ които е преживял/ независимо с какви жертви/, дни като 22 юни 1941г и 9 май 1945г , е готов на всякаква саможертва, а с/у това няма ефективно оръжие, политика, гадни номера и прочие, още повече че руснаците успяват да си възпитават ДЕЦАТА си в същото родолюбие, което граничи с фанатизъм. И в руската душа има една любов и готовност за помощ към напълно непознати хора от нацията им!!! И ние бяхме така преди 25г, но сега сме почти като англичаните- ако не те поканят на нещо си- не можеш да отидеш на "гости": Попов, ако не стане с апартамента ти , колко съседи ще те приютят? И колко ще дойдат да ти помогнат да да го ремонтираш??? Това в България се среща само в някои села и малки градчета където са успели да запазят РОДОВИТЕ ни ЦЕННОСТИ!! Всичко друго е затворено общество в западен стил!

Всички последователи на Хитлер, както и той самият, са имали психични разстройства, мания за величие, раздвоение на личността.

АБЕ ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ УКРАЙНЦИ НЕКА И ТЕ ДОЙДАТ НА НАШИЯ АД ! САМО НИЕЛИ ДА ЗАГИВАМЕ НЕКА И ТЕ ЯДЪТ ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ + ЕВРОБЕЙСКИ К........!!!!! НИЕ ПОНЕ СЕ РАЗМИНАХМЕ САМО ДА СЕ ОКРАДЕМЕ И ПОБИЕМЕ С РОДАТА ! ТЕ НАПРАВО СЕ УБИВАТ!!!!!

Ами те руските подлоги ни докараха до тук? БСП-ДПС-Атака, се опитват да ни вкарат Азиатско гейския съюз. Искат да унищожат България. Като искаш Русия, бягай там. Народа тук иска Запада и бяга натам. Ама на теб никой не може да ти помогне и никой не те иска.

Ти ли си точно гласът на народа тук ? :)

Хайде да не говориш от мое име, а ?

Хутлер е агресор-фашист. Той не иска мир в Украйна. Той иска Украйна в състава на гнусната му формацийка еврАЗИЯ

Бандера като ветропоказател според изказванията си: 1/Русия смачка германския фашизъм! Ще смаже и тези западни фашистки протежета. 2/Хутлер е агресор-фашист. Той не иска мир в Украйна. Той иска Украйна в състава на гнусната му формацийка еврАЗИЯ

Georgi Georgiev Като изключим България, най-гадна и двулична е политиката на Русия към Сирия. Русия никога няма да допусне стабилизация на Сирия, защото газопроводите от Катар и Египет веднага ще се свържат с Турция, а оттам и с Европа. Увисва Син поток, увисва Газпром. Днес сме свидетели как Русия изсипва милиони долари за да дестабилизира и Северен Ирак. В Сирия инвестира в Асад, а в Ирак - в сунити. Целта е да няма алтернатива на руския газ, а в региона да има постоянни размирици. Финансират и ПКК, за да не позволят стабилност в района и да не може да се построи Набуко. В същия момент Газпром сключи сделка за изкупуване на израелски втечнен газ от най-голямото находище в Израел - Тамар. С парите, които взима от оръжейните си доставки за Асад, Русия купува свръхмодерни и технологични оръжия от Израел. Какво да говорим повече?! Фактите не ги виждат само идиотите, пълните идиоти и русофилите... А България продължава да плаща най-скъпия руски газ и да се гърчи в икономическа, енергийна и политическа зависимост от Кремъл.

10+ И едно припомняне: правителството на ОДС (на Иван Костов) беше сключило договор до 2010 г. за доставки на газ на цена 83 долара. Плюс още "екстри" по транзита. Още една причина за сатанизирането на Костов. А договорът беше предсрочно променен. Знаем от кого.

Няма такава цена 83 долара, дори германия която е директно свързана през северния поток плаща над 330 долара а ние сме 4-та страна на тръбата през украйна молдова и румъния

Написал си доста глупости, но е оправдано, мнозина ще им се вържат и ще си постигнеш целите

Какво разбираш под стабилизация в Сирия !? Нещо като стабилизирането дето янките направиха в Ирак ? Кажи моля те, че оправдаваш действията на "стабилизаторите" в Ирак, Либия, Афганистан!? Наливанието на милиарди е специалност на едни кравари, ако се досещаш :)

Ами те едни се опитват да стабилизират, а други да дестабилизират(Русия- в Украйна, Сирия, Ирак и на др.места).

Без дa искaм сложих минус вместо плюс. съжaлявaм

ЧУК

Хайде накрая да погледнем истината в очите! Руските ресусрси и тези на Украйна са нужни и трябва да се завладеят! Няма нужда запада да плаща постоянно на Русия за да получава! Веднъж завзети ресурсите на тази държава няма да е нужно да се заплаща!

И Хитлер имаше такава теоря "Living space", а американците много добре се придържат към нея

Интересно мнение. Дали обаче ако некви решат са им нужни къщата ти, колата ти и жена ти, до колко ще си склонен да им ги дадеш без бой?

Какви ресурси в Украйна?

Украйна захранва половин Европа с въглища и стомана. Парите обаче отиват в десетина олигарси и народът е един от най-бедните в Европа.

Само Русия може да ни помогне да излезем от блатото,в което ни набутаха гейовете от евросъюза и америка.

ЧУК

На България никой не може да помогне вече! Късно е държавата загина!

Без украински приказки, ако обичаш.

Ами тя Русия ни докара до тук и нейните руски подлоги. Русия ни е стъпила на врата от 1944.

Само комунистите, не социалистите и новоизлюпените след 1989 г. демократи ще помогнат на България да се изправи на крака, както направиха от 1944 г. до 1989 г. когато имахме развита икономика, нямаше безработица.

И как ще ни помогне бе?????????? Както помогнаха на Крим? Приднестровието? Осетия? Чечня? Ти тъп ли си бе? Русия на себе си не може да помогне, хората на 150 км от Москва живеят като скотове? Това ли искаш за България?

....ти коя година последно беше на 150 км. от москва ?

Прави ми впечатление,че тук има доста момченца...които могат само да си играят с чурките! До там стига първо-сигналната им система!! Нищо не са прочели,нищо не знаят! Освен играта с чурката,с айфона,фейсбука-да се задъхват и увеличават темпото на ръката си...и мечти по хубави момиченца!! Зомбирани,и зарибени опитни зайченца,с чипове за следене и манипулиране в телефонни карти,кредитни карти фейсбуци,туйтъри,скайп и къде ли не ли ! Ново..I.T поколение на търговията с демокрация!! С вдъхновение и вяра в алчноста и квази,пластмасови ,виртуални пари!! Пълно БЕЗУМИЕ!! Абсолютен профанизъм, на тема политика и история,но изразяващи с огромна агресия пълната си простотия!!

Колко си прав.

Благодаря!! Това е реалността в момента!! Огледай се отново около себе си,и ще видиш съвсем нови на това дередже!! Което е най страшното,че прогресивно виждащ нови зарибени екземпляри...за съжаление..

Той визира и теб

Днес от свотката им се чете, че са унищожени още два танка и запалени няколко бронетраспортьора, а от украинската армия от 30 хеликоптера са били останали 8.

Така става като четеш руска пропаганда? Ако им вярваш те всеки ден свалят един Су25, а в действителност нито един.

путин пред сада в хага да одговаря за мирня и ограбен от мошетатта -олигарси и убитите невинни мирни украинци.

Не ми обръщайте внимание на глупостите. Майтапя се!

мочко ще се наакаш от напъване

путин има призовка от суда в габрово.не е кореняк ,а се прави на хитар.глоба и 5 лицеви опори вечер.казах

Сега ако трябва да сме обективни и да четем между редовете според мен правителствените сили в Украйна се опитва да обкръжат опълченците и да ги откъснат от Русия, това че по време на едностранното примирие падат боеприпаси на Руска територия би могло да означава няколко неща: пъво опълченците се опитват да разкъсат обсадата и да получат подкрепления от Русуя или групи с подкрепления от Русия се опитват да пробият блокадата и да се свържат с опълченците. Според мен по-малко вероятно е по друга причина да има обстрел отвъд границата поради това че това правокира намеса от Русия.

Те затова днес 15 украински граничари са избягали в Русия от местата където се бият и са поискали политическо убежище.

Ха ха ха? Вярвай си.

ЧУК

Ей така, без много шум в световните медии,без особенна информация относно събития- касаещи територии в които демократорите от една разсипана икономически държава се помъчиха да поопипат с гнусната си ръка-ЗАГУБИХА ВОЙНАТА! Става въпрос за Сирия! Истината блесна с всичка сила -ТЕЗИ същите,които след 11 спетември обявиха война на терора,се поставиха в услугите на същия за да оправдаят политическите си цели за хегемония в света! Сирийската армия не беше по зъбите на америкаснките крокодили! Ако в началото на гражданската война там терорът печелеше територии,то сирийската армия се окопити и разбира се не без помоща на Иран и Русия успя да унищожи машата на демократорите!Затова сега сганта стана неуправляема и се прехвърли в Ирак!А там както знаем армия няма ,която да им противостои!

ЧУК

Единствената територия в която сега демократорите могат да водят военни действия чрез живота на другите остана Украйна! Съжалявам ,но мир там няма да има! Америка няма нужда от мир! Америка има нужда от кръв и ще постигне своите цели независимо от цената която трябва да плати загиналата и икономика и бедният американски народ!

ЧУК

Естественно целите на Русия пък са запазването на руското влияние в определени зони на Украйна! Цената пък ,която трябва да плати Русия ще бъде с кръвта на хора с руско самосъзнание! Последното е по-вече от изгодно за Америка! Поради факта пък,че Европа е зависима от Русия поради есетеството на ресурсите които тя има и предоставя на европейските пазари ,то Европа ще губи много! Поради тази причина е дошло времето да се завладеят ресурсите на Русия ,като цената за някои ще бъде поносимаАмерика,а за Европа разрушителна!

не ми се мисли какво ще се случи в България, когато описаната от Вас ситуация се повтори и в Украйна, очевидно главорезите на десен сектор ще търсят спасение при нас и ние като послушни слуги на запада ще ги приемеме....

ЧУК

Както виждаме -войната срещу Русия се води с всички средства-икономически санкции спиране на руски проекти, забрана за закупуване на западни технологии за Русия и ред други! Освен това Русия ще се опитва по всякакъв начин да подпомага хората в Украйна с руско самосъзнание според войната там -с оръжие доброволци и техника! Запада се опитва да принуди Русия да навлезе с войски в Украйна! Ако това един ден се случи ще е плод на западните усилия,не толкова на самата Русия! Но с това ще дойде и краят на планетата!Няма да има победители в последната война!