Коментари - НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа | Днес.dir.bg

НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа

Министрите на отбраната от НАТО се събират днес на двудневна среща в Брюксел, на която ще обсъдят разполагането на допълнителна военна техника в Европа.

Обратно в новината

Коментари - НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Радост в погледа на американците..ще им заработят оръжейната промишленост ..има толкова огладнели магнати.... но всичко е на гърба на тъпия народ, който кляка на тези кравари...

Ще има IIIсв.война със сигурност, петрола и др.ресурси са на привършване, УСАскоро ще им поискат трилионите, народите ще скочат срещу правителствата и за да се разминат с това в Австралия решиха III св.война, затова Путин си тръгна ядосан и нареди спешно превъоръжаване с най-върховите технологии.

'Трилионите' ги дължат предимно на себе си така че не ги мисли. А 'най-върховите технологии' как точно ще въведат? ;) То едно е да откраднеш чертежи, друго е като нямаш производствена база..

Външен министър на РБ-я???? Цитирам Д. Митовски: "приемаме" войските на САЩ/НАТО/ като СВОИ!!!?!! Извинявам се , но ЕБ..Х ти и "българския" министър!!!! Дори при бай Тошо НЯМАШЕ руски войски в Б-я!!!! Сегашните евроГейци ни натрисат ВОЙНА на сила!!! Първо командни пунктове , после рогистични центрове и накрая АМЕРИКАНСКИ кравари!!?!? Управляващите ни крадци ВКАРАХА Ч У Ж Д И войски за ги ПАЗЯТ от "обичта" на народа!!! ПРОДАЖНИ копелдаци!!!

При бай тошо РЕДОВНО имаше разквартирувани руски войници от руската армия в наши поделения! Спрете да лъжете, защото все още има хора, които помнят и руските войници с винторезите, и датите, на които са били разквартирувани и номерата на българските поделения, в които са били разквартирувани!

Две неща НЯМАТ повен ден! Продажността и простотията!!! Говори конкретно!!!!И без глупости!!

Моме ти сигурно лично ги познаваш - нали ;) Ако е така май малко послъга с годинките ;)

Няма такова нещо , ал лично съм служил и знам, не беше необходимо. СССР не прокламираше война а мир.

Каква безогледна лъжа от шизофреничката във форума ни. "Винторез" е въведена през 1987-а в спецназ ВДВ, ФСБ, ГРУ и МВД- все служби,които няма какво да правят в България просто. Лекарствата не дават ефект,остават електрошоковете.

Абе то е така, но на тези пазители ще трябва все нещо да им се заплати. Предстои да видим с какво.

Питам всички бесепари, атакисти и абевисти- я ми кажете- ако България нападне русия, руснаците така ли ще посрещнат българите с хляб и сол о без бой ще ви отстъпят и педя от територията си? Не, нали? Тогава вие, предатели и изменници на България, защо искате да извършите предателство и измяна към България, а все още сте с българско гражданство, не сте се отказали от него и не сте приели руско гражданство? Кой ви е упълномощил да унищожавате държавата България и да я присъединявате към русия?

Кога ни нападна Русия,че съм проспал новината?

Кен Лий

На 5 септември 1944 г. СССР прекъсва дипломатическите си отношения с България и й обявява война въпреки ясно изразения от София неутралитет 10 дни по-рано. Мотивът е, че страната ни продължава да е част от нацисткия лагер и действа в полза на Берлин. Москва прави тази стъпка, въпреки че София е подготвила скъсването на отношенията си с Германия.

Ми да ти отговоря :) Ако България се води от безумните Ви евроатлантически планове - не Русия, а която и да е друга страна да нападне - няма да ни посрещнат с добро! А ти къде видя Русия или някой да ни напада? То има тук един Дървосекач, дето от миналата година чака руските танкове да влязат в Харков, ама и ти не падаш по-долу :)

Ало, дир - БГ , докога ще публикувате мненията на лице ,именуващо се като "пъстър свят" , "088" и под други подобни имена ,но открито се заканва да "окачва/провесва/ на стълбове" други граждани чиито мнения не му харесват.Ако не сте чували за наличието на структурна единица в ГДБОП "Компютърни престъпления" и на прокуратура в страната,то може да се поинтересувате за това.Хората не са длъжни да четат нечии закани с престъпление.

Впрочем- какво да кажем за атакисти , бесепари и депесари, които открито извършват изпълнителното деяние на чл.407 от НК, проповядвайки руска нападателна война срещу България? НК Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. За това ДАНС трябва да разследва и лицата, пишещи руска военна пропаганда срещу България

Зрителните халюцинации са кофти нещо. Къде прочете някой да иска да ни нападат руснаците-може би си го чула в американското посолство?

Моме, дека я видя тука таз пропаганда за война бе :) :))))) Ти наистина ли си толкова .... или се правиш. Тука пропагандата е ПРОТИВ война! Ама де толкоз акъл кат четеш и малко да мислиш я :) Хайде пращай ДАНС - вече ти споменах, че това не ме тревожи :) Ама после да не почнеш - ама аз само се "шегувах" - моля Ви се - извинете ме :)

Деянието , което си посочил ,не се разследва от разследващи агенти на ДАНС , а само от следователи/чл.194,т.1 от НПК/, което разбира се не си длъжен да знаеш.Но е трогателно, че понякога отваряш нормативен акт.

Отбранителният пакт много се активизира. Явно предстои поредната международна простотия на демократите зад океана. Все пак наближават президентски избори в САЩ.

Не американска, а собствена армия е нужна на България!! Не американски танкове и самолети , а собствени са нужни на българската армия! Така, както е било винаги в свободна и незвисима България!!! Така, както е и днес във всички уважаващи себе си европейски държави!!! България не влезе в НАТО, за да се превърне във втора американска база Косово! Тези два дни - днес и утре е моментът за протести срещу натовския свръх милитаризъм, американска наглост и лицемерие и агресивност към Русия! Единствено гражданските протести могат да застанат срещу американските танкове! YANKEE, GO HOME!!!

До "088 ( нерегистриран ) 24.06.2015 13:03" ще ми отговориш ли какъв е етносът ти и коя държава е Родината ти По коментара ти съдя, че Родината ти не е България и етносът ти не е български. Защо се срамуваш да напишеш отговора на въпроса ми? Защото НЕ СИ етнически българин и НЕ ЖИВЕЕШ в България, но вече се готвиш да разпарчатосаш МОЯТА Родина и МОЯТА държава,м?

Ми хвърли едно око малко по-надолу де :) Ти от злоба вече и недовиждаш май :)

Вижда тя,ама само 1 и 3.

Колкото повече, толкова повече! Колкото повече Абрамси и други US сандъци от войната във Виетнам вкарат у БГ-то, толкова повече скраб за бай ман*ал. Само с нигрите, които ги управляват, незнам на какъв език ще се разберем! Май ще трябва да ги чифтосаме със циганките и да дарим на страната един нов етнос.

Впрочем- де що има дефектен български ген, смесен с руски дефектен ген, е станало член на атака, бсп и абв. Всички тези боклуци твърдят, че ако русия нападне България, в качеството си на защитено цивилно население, ще посрещнат окупаторите руснаци с хляб и сол. Само, че- човешкият боклук сред българите никога не е бил и не може да бъде определящ за съдбата на България. Да бъдат предупредени- ДРУГИ цивилни ще се заемат да запълнят де що има стълб в България да се окачи с тези човешки екскременти...Това е положението- приемете го и се примирете.

Моме, като малка да не са ти викали Адолф ;) Не се чувствувай обидена, никой не си избира детсвото :) Аз пък ти обешавам, че когато се сблъскаш с реалността и се разочароваш - няма да те окачам на стълб като "екскременти" - напротив - ще те оставя да живееш. А аз ще се забавлявам като те гледам как бързо обръщаш плочата - като всички модерни "денократи" впрочем :)

анонимен

Аз пък ти обещавам, че ВСЕКИ предател и изменник на Р. България ще си получи заслуженото! Пак те питам- ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ И ЗАЩО ИСКАШ БЪЛГАРИЯ ДА СПРЕ ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, ДА ИЗЧЕЗНЕ ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕМИНЕ ПОД РУСКА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ? ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИСКА САМО ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК ИЛИ ВРАГ НА Р. БЪЛГАРИЯ! ТИ ОТ КОИ СИ?

Ами... какво може да се очаква от империалистическата държава ФАЩ - милитаризъм, войни, убийства, разрушения, заграбване на чуждите ресурси... още по-голям фашизъм от хитлеристите!

Русия не е в състояние да се надпреварва с могъщите натовски икономики. Единствената цел на тази глупост е джуджето да се задържи на власт чрез измисляне на външни врагове. Не е трудно за кремълската пропаганда да заблуждава примитивното и изостанало население. Прилича на сюжет от Оруел.

БРАВО НАТО-ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!!! ТРЕПЕРЕТЕ ПУТЛЕРОФАШАГИ-НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ, АКО РЕШИТЕ ЗА ПРЕКРАЧИТЕ У НАС!?! ТОВА Е НАТО!!! Е СЕ ЕБАВАЙТЕ С НЕГО!! А НА ПОДРЪЖНИЦИТЕ НА ПУТЛЕРИСТТЕ-ЕДИН МНОГО ЯК!!!!!И ОТЗАД!!

Ти пък от какво си болен,моето момче?

Не си лекар, а малоумен простак. Не можеш да кажеш нищо смислено, нали?

"САЩ много искат Русия да не съществува като страна" - заявява секретарят на Съвета за сигурност на РС Николай Патрушев! "Ние притежаваме огромни богатства. А американците смятат, че ние ги владеем незаконно и незаслужено, защото, по тяхното мнение, ние не ги използваме така, както би трябвало да се използват", казва Патрушев, визирайки изказване на бившия държавен секретар на САЩ Мадлин Олбрайт, че Далечният изток и Сибир не принадлежат на Русия.!! Путин: Русия ще е принудена да насочи оръжията срещу тези, които я заплашват ЕДНИ ОТ ЗАПЛАШВАЩИТЕ ЩЕ СМЕ И НИЕ НЕЩАСТНИТЕ И ОБРУЛЕНИ БЪЛГАРИ!

Суверенна БЪЛГАРИЯ е нападната и окупирана от Русия, въпреки, че България е потдържала дипломатически отношения с Русия до 5 септември 1944г.

Κοгато бяхме във Варшавския договор, поне имахме своя армия. Сегя нямаме нищо, а нашите ушравляващи седят с клепнали уши пред Натовките ястреби и не смеят даже да подсмръкнат. Това ли е суверенна страна, според тебе?

Червената армия е изгонила фашистите от фашистка България и от половин Европа - чак до леговището на звяра - Берлин! Е, след 45 години фашистите отново са на власт под опеката на Звяра, който този път е с леговище Фашингтон!

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна.

Защо триете изобличаващите сведения за Русия?

По-точно?

Н е ми излизай с тия изцепки на 2 века!!! Никога не са били наши братя-винаги са търсили нови колонии под различен предтекст!! като толкова са жалели за поробените българи къде го духаха 5 века, а!?!?! Долу руснаците и русофилите!!

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

ВЪН американските терористи от България и Европа!

ВЪН руските терористи от атака, абс и бсп от България! ДАНС трябва да разследва финансирането на тези политически партии и ако докаже, че се финансират от русия- съд и присъди за по 20 години лишаване от свобода! Като се осъдят така 10-20 лумпена на по 18 години от батака и дъртаци с памперси на командно дишане , мноого бързо бялата златка и фъфлещият пияница ще си седнат на 4 буквието...

Ми хубаво де, като си решила ела да ме "разследваш" :) Тъкмо ще се запознаеш с моят юридически отдел :) Може да са по-млади от тебе, досега ги мислех за малко наивни и глупавички, но определено в сравнение с тебе цената им се вдигна :)

Знам,че ти харесва идеята за бърз фашистки съд,но малко преиграваш,фройлайн.

Путин натрупа опит с кримския референдум. Като нищо ще ни спретне и на нас един плебесцит за присъединяване на Южна България към Ципрас и на Северна към Белград

Добруджа на Румъния, Родопите на Турция. Остава София с Факултето и Филиповци ...

натото няма нужда да разполага нищо в България! При нас, пъстрата, с пистолет в ръка, с отлична правна и медицинска подготовка, и с дух закален в евроатлантическите ценности, собственоръчно ще арестува и трепе всички предатели! Спете спокойно, деца!

е ако тя не успее, скоро ще има достатъчно силна армия на НАТО, която да и помогне. Лошо за комунягите, ама така иска народът е България!

значи най-накрая евроатлантическите планове излязоха наяве! Нали не се заблуждавате, че това разполагане на войски в източна европа е взето завчера? Това са мурикански планове от години- да направят военизиран лагер срещу Русия, като изместят американските бази от Германия към източна европа. Така основната тежест няма да се носи от западните държави, където общественото мнение не е добре настроено към харчене на пари за оръжия, а ще се поеме от новите европейци които поради налаганият им страх от Русия са съгласни да продадат и майка си. В резултат ще имаме по 1-2 бригади от всяка източноевропейска държава-лакей, поръсени тук там с по някой мурикански батальон, мурикански самолети, танкове и радари, подчинени директо на сащистан, а не на нато. В цялата си история муриканците са предпочитали да воюват във войни, където основната тежест се носи от други, така ще постъпят и сега. Нищо ново под слънцето!

"поради налаганият им страх от Русия" - ами те украинците не само, че не се страхуваха от Русия, ами бяха най-добре настроените към Русия в цял свят. До преди 1 година време. Днес почти 70 процента от същите украинци, искат страната им да се присъедини към НАТО. Причината е проста - за 1 година руснаците избиха по официални данни 8000 украинци, а по неофициални - към 50 000.

добре ме развесели! а случайно да си спомняш че плановете за присъединяване на украйна към нато са от 2004? да си спомняш че през 2008 буш младши отвори инициатива за присъединяване? което украинците отхвърлиха след като муриканският агент юшченко и крадлата с плитката бяха изметени от власт. заради което им беше устроен нов майдан, за да е сигурно че този път няма да има празно

на практика имаме безплатна защита за момента. Дали е срещу раша, ислямистите.. все едно. Предпочитам да има много приятелски танкове, които да пазят моя интерес, а не чужди, които да си поставят насилствено съвецка власт и да правят конц. лагери

На зла Путинска круша,зъл НАТОвски прът!

студената война започна. Вече има обаче и интернет, а с него и свобода на словото, което може да се тълкува и използва по доста начини. Путеф е започнал с лъжовната пропаганда отдавна, която е насочена главно към неграмотните, бедни, завистливи и жадни за силова доминация пияни мъжици, но странно как се връзват и нашите глупави комуняги??? Разберете, че с путеф раша си отива, бавно и безславно. Вече няма икономиката на ссср, няма подкрепата на половин Европа. Сам самичка, дрънкаща съвеЦки оръжия, които я проработят, я не.

Сега очаквам публичните домове, като в Малайзия и Тайланд да се открият до базите на САЩ.

В Сливен има цели 2 кооперации,в които апартаментите са под наем от сутеньори.

Значи натовските войнолюбци търсиха, търсиха и си намериха повод за война. ядрената реторика на Русия. Доста ми напомня за инвазията на Ирак заради онези .... ъъъ... чакай, малко... сетих се! -оръжия за масово поразяване!

Не съм давал съгласие да сме новите роби на Европа!

Путин едно говори друго върши.Видяхме как превзе Крим и им организира референдум.Като отричаше участието ма руски войски.По късно направи филм за това и срхвалеше как е станало всичко.За Украйна също с презрение говореше за сваленият президент.Де факто руска марионетка.Как организирал спасението му.Де факто косвенопризна,че той е дестабилизирал Украйна.И продалжава с агресията си. Всъщност от както руснаците свалийа Боинга той си спечели всеобщото презрение на хората и политиците.Изпадна в изолация. Затова колкото повече войски и по модерно въоражение на наша територия толкова по добре за България.Хватката на Русия за нас е смъртоносна.Затриваъ ни лато нация.И съсипват държавата.

Отбелязвам- жена съм, на възраст 40+ съм, адвокат съм, но ако не мога да обезвредя един изменник на Р. България и няма никакъв друг начин да го спра да не издава военни планове на русия, лично ще го елиминирам, и ще си нося наказателната отговорност. Толкова от мен- нека всеки мисли сам за себе си какво ще прави при евентуална военна руска агресия над България....

:) Може да си адвокат, но не можеш се усети че ставаш само за смях на повечето нормални българи :)

анонимен

Това не ме касае. Както отбелязах, написаното от мен е мое дълбоко убеждение и точно така ще постъпя в описаната ситуация. Край на спама ти!

Хайде,пак лудите прописаха.Как по точно ще ме елиминираш- мъж, над 40-те, 105 кг, в добра физическа форма? Най-много да те начеша малко и да те пусна,вече превербувана.

анонимен

Много просто- притежавам специални познания в областта на медицината. Освен това притежавам законно оръжие. Освен това знам и техники за обезвреждане. Ще се учудиш колко много познания дава дисциплината "Анатомия и физиология на човека" - но е така- неуките хора не знаят как познанието може да им помогне в почти всяка ситуация.

Явно си много слаб адвокат. Защото Русия не е заплаха, но Турция е, и докато този въпрос се изкривява умишлено, това е истинската заплаха за България! А тези злите към Русия ги знаем кои са. Все бивши от номенклатурата или децатат на такива, които трябва да се докажат пред новите си господари.

Агресивна мародерска Русия от 200-300г не е спирала да окупира съседни народи ...НО!!!Балона се надува(разширява) -надува и накрая-БУМ!

Абе, Щерев ти да не си Петър Щерев? Но сигурно не си защото ти си по-голям глупак от него. Русия само е освобождавала, а не е окупирала както са действали прехвалените западни страни.

Както 1932г освободи Украйна от 7 милиона украинци или Крим където татарите бяха стопани повече от 1000г .Дойде руснака и за 164г ги направи малцинство в собствената им Родина..

Последните 50-ина години, където е стъпил американски крак трева не никне както се казва. Доживяхме и това у нас. Не спирам да си мисля при евентуален конфликт между нас и Турция, как ли биха реагирали от НАТО и в частност от САЩ.На чия страна биха застанали, чии претенции биха натежали? Не чакам отговор, защото имам внуци християни и просто ме втриса. Цели поколения блъскаха, лишаваха се от какво ли не, за да изградят сносен живот за следващите ги, а се оказва, че единствения резултат е разградена държава, потресаващата липса на суверенитет .Някой си в САЩ решил да разположи танкове у нас, но не му се занимавало да ни го съобщи.Щели сме да го разберем така или иначе като ги видим.Когато влизахме в НАТО ни обясняваха, че ще сме пълноправен член, а не някакви льольовци, с които ще се разпореждат както им скимне. Г-н Паси има ли "логично" обяснение на прецедента или вече не кара трабантче и не му е интересна темата?

България е в NATO.Американските съюзници са добре дошли.Проруските подлоги съсипаха армията и държавата.Затова сега сеналага NATO да разположи символично войски за възпиране на руска агресия спрямо нас.Да знае Путин,че нападнели ни напада NATO и по точно САЩ.И по нататук ще си носи последствията.

Демокрацията работи когато е силна и защитена от външна агресия. Прогресивното човечество няма да допусне силите на злото да ни отклонят от пътя осветен от евроатлантическите ценности. При това трябва да подчертаем важната роля, която играе в този процес нашата елитна част от баня с теляци участвала в повечето големи учения на Алианса. Нейното прдназначение е като нелетално оръжие да разкрива на противниковите войни прелестите на евроатлантическите ценности и тяхното привличане на страната на прогресивните сили.

Преди визитата си в Италия Владимир Путин дава интервю за вестник Corriere della Sera. На въпроса за опасенията на Запада по повод възможни агресивни действия на РФ, той отговаря така: "Само болен човек, и то в съня си, може да си представи, че Русия ще ще нападне НАТО". Това е истината. На кого е изгодно нейното изопачаване, е съвсем ясно.

ко американците са решили да "внесат" сухопътна техника на НАША територия,а МО няма и хабер за това да не говорим за парламента (защото ние сме парламентарна република),то това е ОКУПАЦИЯ!Честито на всички!

БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО БЕЗУМНИ РЕШЕНИЯ И ДЕЙСТВИЯ. НАТО Е ЗАГУБЕНА КАУЗА КАКТО И АМЕРИКАНСКОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО.

България искаме разполагане на повече техника. От една страна руските врагове и окупатори,от друга страна ислямските...

"България искаме..."Ти ли си България? Или ти си говориш на "ВИЕ"?Щерев,вярно че днес понапече слънцето,така,че не рискувай здравето си!Изпий си хапчетата и не се опитвай да говориш от името на България!

А ти ли си България?

"...Той определи зачестилата употреба на "ядрена реторика" от Москва като опасна, неоправдана и дестабилизираща. По неговите думи тъкмо това е поводът НАТО да повиши готовността си за реакция, както и присъствието си в Източна Европа..."- цитат от статията, Има ли още неразбрали в отговор на какви РУСКИ действия е добре НАТО да осигури защита на членовете си? НАТО е отбранителен съюз- за това членуваме в него.

Благодаря,че си ми отговорила по-долу. Вярно е,че защитата на Отечеството е дълг- средностатистическият българин, на 42,5 години, ще го изпълни добре,само да се докопа до пушка. Предателите ще бъдат наказани,съгласен съм с теб- може би имаме малко различни трактовки кои са предателите.Вътрешните врагове са най-опасни и от тях трябва да се почне.

анонимен

"...ще го изпълни добре,само да се докопа до пушка..." Някои имаме право законно да притежаваме оръжие - напр. адвокатите , след необходимото обосноваване. Просто отбелязвам- нищо повече....

Тази година (2014) Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води: "Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт", заяви пред изданието "Салон" бившият президент на Съединените щати. Факти: American Journal of Public Health публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до 2001 г. Фактите сочат, че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за периода (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни! От 2001 г до сега САЩ разпалиха още 14 военни конфликта. Последният (за сега) е в Украйна.

Никой не ви иска военната техника. Какво се мъчите да ни вкарате във война насила с Русия, а вие да сте си на сухо?! Още преди години помня как ФРГ и ГДР като се обединиха първата дума беше че военните бази от ФРГ трябва да бъдат преместени в Източна Европа. Аз пък питам от къде на къде?

С извинение към модератора и съфорумците за репоста: тия нещо бълнуват ( нерегистриран ) 24.06.2015 09:39 Интересно ми е на чия страна ще воюват мобилизираните българи-при една война редовните камуфлажи ще бъдат изпържени бързо и ще трябва ново пушечно месо. Младите,под 27-28 години,са негодни за военни действия- те знаят,че имат права и това е.Терминал 2 ще се задръсти от тях. По-зрелите пък са с по-топли чувства към руснаците,отколкото към американските солджъри,за отношението им към нашите политици-олигарси да не говорим. Къде ще сочат дулата на мобилизираните-това е въпроса. Дали ще могат офицерите ни да вменят на цели роти от въоръжени зрели мъже нуждата да се защитават западните корпоративни интереси? --------------- На това някой ми е отговорил,че такива ще бъдат разстрелвани за предателство.Въпросът ми е: как попикан натовски офицер ще ме разстреля с пушката в ръце и има ли достатъчно време и патрони,за да разстреля цялата рота?

"...Въпросът ми е: как попикан натовски офицер ще ме разстреля с пушката в ръце .." Споко- КРБ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона. / Средната възраст на бг. граждани е 42, 5 години. Та- много внимателно помисли, предателю и изменнико на България,какво ще вършиш- всеки може да ти пусне куршум в гърба- обичайният поздрав в България към предателите....

Обратната ,може да бъде мобилизиран само който е положил клетва ,но не клетвата от преди 1989 ,прочети текста на сегашната и тогавашната .

НАТО решава България изпълнява. Гърция решава ЕС изпълнява! Предлагам на всички които са планирали почивка по Гърция, да си поговорят с гърците и да се научим как и ние да сме по хитри!

Цялата фъшкия на НАТО е заради предстоящото падане на хунтата в Киев, която народа ще измете до месеци. В тоя хаос "бунтовниците" ще настъпят, и НАТО ще тръгне да демократизира.

Коментари - НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа | Днес.dir.bg

НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа

Министрите на отбраната от НАТО се събират днес на двудневна среща в Брюксел, на която ще обсъдят разполагането на допълнителна военна техника в Европа.

Обратно в новината

Коментари - НАТО решава за разполагане на повече военна техника в Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Радост в погледа на американците..ще им заработят оръжейната промишленост ..има толкова огладнели магнати.... но всичко е на гърба на тъпия народ, който кляка на тези кравари...

Ще има IIIсв.война със сигурност, петрола и др.ресурси са на привършване, УСАскоро ще им поискат трилионите, народите ще скочат срещу правителствата и за да се разминат с това в Австралия решиха III св.война, затова Путин си тръгна ядосан и нареди спешно превъоръжаване с най-върховите технологии.

'Трилионите' ги дължат предимно на себе си така че не ги мисли. А 'най-върховите технологии' как точно ще въведат? ;) То едно е да откраднеш чертежи, друго е като нямаш производствена база..

Външен министър на РБ-я???? Цитирам Д. Митовски: "приемаме" войските на САЩ/НАТО/ като СВОИ!!!?!! Извинявам се , но ЕБ..Х ти и "българския" министър!!!! Дори при бай Тошо НЯМАШЕ руски войски в Б-я!!!! Сегашните евроГейци ни натрисат ВОЙНА на сила!!! Първо командни пунктове , после рогистични центрове и накрая АМЕРИКАНСКИ кравари!!?!? Управляващите ни крадци ВКАРАХА Ч У Ж Д И войски за ги ПАЗЯТ от "обичта" на народа!!! ПРОДАЖНИ копелдаци!!!

При бай тошо РЕДОВНО имаше разквартирувани руски войници от руската армия в наши поделения! Спрете да лъжете, защото все още има хора, които помнят и руските войници с винторезите, и датите, на които са били разквартирувани и номерата на българските поделения, в които са били разквартирувани!

Две неща НЯМАТ повен ден! Продажността и простотията!!! Говори конкретно!!!!И без глупости!!

Моме ти сигурно лично ги познаваш - нали ;) Ако е така май малко послъга с годинките ;)

Няма такова нещо , ал лично съм служил и знам, не беше необходимо. СССР не прокламираше война а мир.

Каква безогледна лъжа от шизофреничката във форума ни. "Винторез" е въведена през 1987-а в спецназ ВДВ, ФСБ, ГРУ и МВД- все служби,които няма какво да правят в България просто. Лекарствата не дават ефект,остават електрошоковете.

Абе то е така, но на тези пазители ще трябва все нещо да им се заплати. Предстои да видим с какво.

Питам всички бесепари, атакисти и абевисти- я ми кажете- ако България нападне русия, руснаците така ли ще посрещнат българите с хляб и сол о без бой ще ви отстъпят и педя от територията си? Не, нали? Тогава вие, предатели и изменници на България, защо искате да извършите предателство и измяна към България, а все още сте с българско гражданство, не сте се отказали от него и не сте приели руско гражданство? Кой ви е упълномощил да унищожавате държавата България и да я присъединявате към русия?

Кога ни нападна Русия,че съм проспал новината?

Кен Лий

На 5 септември 1944 г. СССР прекъсва дипломатическите си отношения с България и й обявява война въпреки ясно изразения от София неутралитет 10 дни по-рано. Мотивът е, че страната ни продължава да е част от нацисткия лагер и действа в полза на Берлин. Москва прави тази стъпка, въпреки че София е подготвила скъсването на отношенията си с Германия.

Ми да ти отговоря :) Ако България се води от безумните Ви евроатлантически планове - не Русия, а която и да е друга страна да нападне - няма да ни посрещнат с добро! А ти къде видя Русия или някой да ни напада? То има тук един Дървосекач, дето от миналата година чака руските танкове да влязат в Харков, ама и ти не падаш по-долу :)

Ало, дир - БГ , докога ще публикувате мненията на лице ,именуващо се като "пъстър свят" , "088" и под други подобни имена ,но открито се заканва да "окачва/провесва/ на стълбове" други граждани чиито мнения не му харесват.Ако не сте чували за наличието на структурна единица в ГДБОП "Компютърни престъпления" и на прокуратура в страната,то може да се поинтересувате за това.Хората не са длъжни да четат нечии закани с престъпление.

Впрочем- какво да кажем за атакисти , бесепари и депесари, които открито извършват изпълнителното деяние на чл.407 от НК, проповядвайки руска нападателна война срещу България? НК Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. За това ДАНС трябва да разследва и лицата, пишещи руска военна пропаганда срещу България

Зрителните халюцинации са кофти нещо. Къде прочете някой да иска да ни нападат руснаците-може би си го чула в американското посолство?

Моме, дека я видя тука таз пропаганда за война бе :) :))))) Ти наистина ли си толкова .... или се правиш. Тука пропагандата е ПРОТИВ война! Ама де толкоз акъл кат четеш и малко да мислиш я :) Хайде пращай ДАНС - вече ти споменах, че това не ме тревожи :) Ама после да не почнеш - ама аз само се "шегувах" - моля Ви се - извинете ме :)

Деянието , което си посочил ,не се разследва от разследващи агенти на ДАНС , а само от следователи/чл.194,т.1 от НПК/, което разбира се не си длъжен да знаеш.Но е трогателно, че понякога отваряш нормативен акт.

Отбранителният пакт много се активизира. Явно предстои поредната международна простотия на демократите зад океана. Все пак наближават президентски избори в САЩ.

Не американска, а собствена армия е нужна на България!! Не американски танкове и самолети , а собствени са нужни на българската армия! Така, както е било винаги в свободна и незвисима България!!! Така, както е и днес във всички уважаващи себе си европейски държави!!! България не влезе в НАТО, за да се превърне във втора американска база Косово! Тези два дни - днес и утре е моментът за протести срещу натовския свръх милитаризъм, американска наглост и лицемерие и агресивност към Русия! Единствено гражданските протести могат да застанат срещу американските танкове! YANKEE, GO HOME!!!

До "088 ( нерегистриран ) 24.06.2015 13:03" ще ми отговориш ли какъв е етносът ти и коя държава е Родината ти По коментара ти съдя, че Родината ти не е България и етносът ти не е български. Защо се срамуваш да напишеш отговора на въпроса ми? Защото НЕ СИ етнически българин и НЕ ЖИВЕЕШ в България, но вече се готвиш да разпарчатосаш МОЯТА Родина и МОЯТА държава,м?

Ми хвърли едно око малко по-надолу де :) Ти от злоба вече и недовиждаш май :)

Вижда тя,ама само 1 и 3.

Колкото повече, толкова повече! Колкото повече Абрамси и други US сандъци от войната във Виетнам вкарат у БГ-то, толкова повече скраб за бай ман*ал. Само с нигрите, които ги управляват, незнам на какъв език ще се разберем! Май ще трябва да ги чифтосаме със циганките и да дарим на страната един нов етнос.

Впрочем- де що има дефектен български ген, смесен с руски дефектен ген, е станало член на атака, бсп и абв. Всички тези боклуци твърдят, че ако русия нападне България, в качеството си на защитено цивилно население, ще посрещнат окупаторите руснаци с хляб и сол. Само, че- човешкият боклук сред българите никога не е бил и не може да бъде определящ за съдбата на България. Да бъдат предупредени- ДРУГИ цивилни ще се заемат да запълнят де що има стълб в България да се окачи с тези човешки екскременти...Това е положението- приемете го и се примирете.

Моме, като малка да не са ти викали Адолф ;) Не се чувствувай обидена, никой не си избира детсвото :) Аз пък ти обешавам, че когато се сблъскаш с реалността и се разочароваш - няма да те окачам на стълб като "екскременти" - напротив - ще те оставя да живееш. А аз ще се забавлявам като те гледам как бързо обръщаш плочата - като всички модерни "денократи" впрочем :)

анонимен

Аз пък ти обещавам, че ВСЕКИ предател и изменник на Р. България ще си получи заслуженото! Пак те питам- ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ И ЗАЩО ИСКАШ БЪЛГАРИЯ ДА СПРЕ ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, ДА ИЗЧЕЗНЕ ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕМИНЕ ПОД РУСКА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ? ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИСКА САМО ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК ИЛИ ВРАГ НА Р. БЪЛГАРИЯ! ТИ ОТ КОИ СИ?

Ами... какво може да се очаква от империалистическата държава ФАЩ - милитаризъм, войни, убийства, разрушения, заграбване на чуждите ресурси... още по-голям фашизъм от хитлеристите!

Русия не е в състояние да се надпреварва с могъщите натовски икономики. Единствената цел на тази глупост е джуджето да се задържи на власт чрез измисляне на външни врагове. Не е трудно за кремълската пропаганда да заблуждава примитивното и изостанало население. Прилича на сюжет от Оруел.

БРАВО НАТО-ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!!! ТРЕПЕРЕТЕ ПУТЛЕРОФАШАГИ-НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ, АКО РЕШИТЕ ЗА ПРЕКРАЧИТЕ У НАС!?! ТОВА Е НАТО!!! Е СЕ ЕБАВАЙТЕ С НЕГО!! А НА ПОДРЪЖНИЦИТЕ НА ПУТЛЕРИСТТЕ-ЕДИН МНОГО ЯК!!!!!И ОТЗАД!!

Ти пък от какво си болен,моето момче?

Не си лекар, а малоумен простак. Не можеш да кажеш нищо смислено, нали?

"САЩ много искат Русия да не съществува като страна" - заявява секретарят на Съвета за сигурност на РС Николай Патрушев! "Ние притежаваме огромни богатства. А американците смятат, че ние ги владеем незаконно и незаслужено, защото, по тяхното мнение, ние не ги използваме така, както би трябвало да се използват", казва Патрушев, визирайки изказване на бившия държавен секретар на САЩ Мадлин Олбрайт, че Далечният изток и Сибир не принадлежат на Русия.!! Путин: Русия ще е принудена да насочи оръжията срещу тези, които я заплашват ЕДНИ ОТ ЗАПЛАШВАЩИТЕ ЩЕ СМЕ И НИЕ НЕЩАСТНИТЕ И ОБРУЛЕНИ БЪЛГАРИ!

Суверенна БЪЛГАРИЯ е нападната и окупирана от Русия, въпреки, че България е потдържала дипломатически отношения с Русия до 5 септември 1944г.

Κοгато бяхме във Варшавския договор, поне имахме своя армия. Сегя нямаме нищо, а нашите ушравляващи седят с клепнали уши пред Натовките ястреби и не смеят даже да подсмръкнат. Това ли е суверенна страна, според тебе?

Червената армия е изгонила фашистите от фашистка България и от половин Европа - чак до леговището на звяра - Берлин! Е, след 45 години фашистите отново са на власт под опеката на Звяра, който този път е с леговище Фашингтон!

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна.

Защо триете изобличаващите сведения за Русия?

По-точно?

Н е ми излизай с тия изцепки на 2 века!!! Никога не са били наши братя-винаги са търсили нови колонии под различен предтекст!! като толкова са жалели за поробените българи къде го духаха 5 века, а!?!?! Долу руснаците и русофилите!!

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

ВЪН американските терористи от България и Европа!

ВЪН руските терористи от атака, абс и бсп от България! ДАНС трябва да разследва финансирането на тези политически партии и ако докаже, че се финансират от русия- съд и присъди за по 20 години лишаване от свобода! Като се осъдят така 10-20 лумпена на по 18 години от батака и дъртаци с памперси на командно дишане , мноого бързо бялата златка и фъфлещият пияница ще си седнат на 4 буквието...

Ми хубаво де, като си решила ела да ме "разследваш" :) Тъкмо ще се запознаеш с моят юридически отдел :) Може да са по-млади от тебе, досега ги мислех за малко наивни и глупавички, но определено в сравнение с тебе цената им се вдигна :)

Знам,че ти харесва идеята за бърз фашистки съд,но малко преиграваш,фройлайн.

Путин натрупа опит с кримския референдум. Като нищо ще ни спретне и на нас един плебесцит за присъединяване на Южна България към Ципрас и на Северна към Белград

Добруджа на Румъния, Родопите на Турция. Остава София с Факултето и Филиповци ...

натото няма нужда да разполага нищо в България! При нас, пъстрата, с пистолет в ръка, с отлична правна и медицинска подготовка, и с дух закален в евроатлантическите ценности, собственоръчно ще арестува и трепе всички предатели! Спете спокойно, деца!

е ако тя не успее, скоро ще има достатъчно силна армия на НАТО, която да и помогне. Лошо за комунягите, ама така иска народът е България!

значи най-накрая евроатлантическите планове излязоха наяве! Нали не се заблуждавате, че това разполагане на войски в източна европа е взето завчера? Това са мурикански планове от години- да направят военизиран лагер срещу Русия, като изместят американските бази от Германия към източна европа. Така основната тежест няма да се носи от западните държави, където общественото мнение не е добре настроено към харчене на пари за оръжия, а ще се поеме от новите европейци които поради налаганият им страх от Русия са съгласни да продадат и майка си. В резултат ще имаме по 1-2 бригади от всяка източноевропейска държава-лакей, поръсени тук там с по някой мурикански батальон, мурикански самолети, танкове и радари, подчинени директо на сащистан, а не на нато. В цялата си история муриканците са предпочитали да воюват във войни, където основната тежест се носи от други, така ще постъпят и сега. Нищо ново под слънцето!

"поради налаганият им страх от Русия" - ами те украинците не само, че не се страхуваха от Русия, ами бяха най-добре настроените към Русия в цял свят. До преди 1 година време. Днес почти 70 процента от същите украинци, искат страната им да се присъедини към НАТО. Причината е проста - за 1 година руснаците избиха по официални данни 8000 украинци, а по неофициални - към 50 000.

добре ме развесели! а случайно да си спомняш че плановете за присъединяване на украйна към нато са от 2004? да си спомняш че през 2008 буш младши отвори инициатива за присъединяване? което украинците отхвърлиха след като муриканският агент юшченко и крадлата с плитката бяха изметени от власт. заради което им беше устроен нов майдан, за да е сигурно че този път няма да има празно

на практика имаме безплатна защита за момента. Дали е срещу раша, ислямистите.. все едно. Предпочитам да има много приятелски танкове, които да пазят моя интерес, а не чужди, които да си поставят насилствено съвецка власт и да правят конц. лагери

На зла Путинска круша,зъл НАТОвски прът!

студената война започна. Вече има обаче и интернет, а с него и свобода на словото, което може да се тълкува и използва по доста начини. Путеф е започнал с лъжовната пропаганда отдавна, която е насочена главно към неграмотните, бедни, завистливи и жадни за силова доминация пияни мъжици, но странно как се връзват и нашите глупави комуняги??? Разберете, че с путеф раша си отива, бавно и безславно. Вече няма икономиката на ссср, няма подкрепата на половин Европа. Сам самичка, дрънкаща съвеЦки оръжия, които я проработят, я не.

Сега очаквам публичните домове, като в Малайзия и Тайланд да се открият до базите на САЩ.

В Сливен има цели 2 кооперации,в които апартаментите са под наем от сутеньори.

Значи натовските войнолюбци търсиха, търсиха и си намериха повод за война. ядрената реторика на Русия. Доста ми напомня за инвазията на Ирак заради онези .... ъъъ... чакай, малко... сетих се! -оръжия за масово поразяване!

Не съм давал съгласие да сме новите роби на Европа!

Путин едно говори друго върши.Видяхме как превзе Крим и им организира референдум.Като отричаше участието ма руски войски.По късно направи филм за това и срхвалеше как е станало всичко.За Украйна също с презрение говореше за сваленият президент.Де факто руска марионетка.Как организирал спасението му.Де факто косвенопризна,че той е дестабилизирал Украйна.И продалжава с агресията си. Всъщност от както руснаците свалийа Боинга той си спечели всеобщото презрение на хората и политиците.Изпадна в изолация. Затова колкото повече войски и по модерно въоражение на наша територия толкова по добре за България.Хватката на Русия за нас е смъртоносна.Затриваъ ни лато нация.И съсипват държавата.

Отбелязвам- жена съм, на възраст 40+ съм, адвокат съм, но ако не мога да обезвредя един изменник на Р. България и няма никакъв друг начин да го спра да не издава военни планове на русия, лично ще го елиминирам, и ще си нося наказателната отговорност. Толкова от мен- нека всеки мисли сам за себе си какво ще прави при евентуална военна руска агресия над България....

:) Може да си адвокат, но не можеш се усети че ставаш само за смях на повечето нормални българи :)

анонимен

Това не ме касае. Както отбелязах, написаното от мен е мое дълбоко убеждение и точно така ще постъпя в описаната ситуация. Край на спама ти!

Хайде,пак лудите прописаха.Как по точно ще ме елиминираш- мъж, над 40-те, 105 кг, в добра физическа форма? Най-много да те начеша малко и да те пусна,вече превербувана.

анонимен

Много просто- притежавам специални познания в областта на медицината. Освен това притежавам законно оръжие. Освен това знам и техники за обезвреждане. Ще се учудиш колко много познания дава дисциплината "Анатомия и физиология на човека" - но е така- неуките хора не знаят как познанието може да им помогне в почти всяка ситуация.

Явно си много слаб адвокат. Защото Русия не е заплаха, но Турция е, и докато този въпрос се изкривява умишлено, това е истинската заплаха за България! А тези злите към Русия ги знаем кои са. Все бивши от номенклатурата или децатат на такива, които трябва да се докажат пред новите си господари.

Агресивна мародерска Русия от 200-300г не е спирала да окупира съседни народи ...НО!!!Балона се надува(разширява) -надува и накрая-БУМ!

Абе, Щерев ти да не си Петър Щерев? Но сигурно не си защото ти си по-голям глупак от него. Русия само е освобождавала, а не е окупирала както са действали прехвалените западни страни.

Както 1932г освободи Украйна от 7 милиона украинци или Крим където татарите бяха стопани повече от 1000г .Дойде руснака и за 164г ги направи малцинство в собствената им Родина..

Последните 50-ина години, където е стъпил американски крак трева не никне както се казва. Доживяхме и това у нас. Не спирам да си мисля при евентуален конфликт между нас и Турция, как ли биха реагирали от НАТО и в частност от САЩ.На чия страна биха застанали, чии претенции биха натежали? Не чакам отговор, защото имам внуци християни и просто ме втриса. Цели поколения блъскаха, лишаваха се от какво ли не, за да изградят сносен живот за следващите ги, а се оказва, че единствения резултат е разградена държава, потресаващата липса на суверенитет .Някой си в САЩ решил да разположи танкове у нас, но не му се занимавало да ни го съобщи.Щели сме да го разберем така или иначе като ги видим.Когато влизахме в НАТО ни обясняваха, че ще сме пълноправен член, а не някакви льольовци, с които ще се разпореждат както им скимне. Г-н Паси има ли "логично" обяснение на прецедента или вече не кара трабантче и не му е интересна темата?

България е в NATO.Американските съюзници са добре дошли.Проруските подлоги съсипаха армията и държавата.Затова сега сеналага NATO да разположи символично войски за възпиране на руска агресия спрямо нас.Да знае Путин,че нападнели ни напада NATO и по точно САЩ.И по нататук ще си носи последствията.

Демокрацията работи когато е силна и защитена от външна агресия. Прогресивното човечество няма да допусне силите на злото да ни отклонят от пътя осветен от евроатлантическите ценности. При това трябва да подчертаем важната роля, която играе в този процес нашата елитна част от баня с теляци участвала в повечето големи учения на Алианса. Нейното прдназначение е като нелетално оръжие да разкрива на противниковите войни прелестите на евроатлантическите ценности и тяхното привличане на страната на прогресивните сили.

Преди визитата си в Италия Владимир Путин дава интервю за вестник Corriere della Sera. На въпроса за опасенията на Запада по повод възможни агресивни действия на РФ, той отговаря така: "Само болен човек, и то в съня си, може да си представи, че Русия ще ще нападне НАТО". Това е истината. На кого е изгодно нейното изопачаване, е съвсем ясно.

ко американците са решили да "внесат" сухопътна техника на НАША територия,а МО няма и хабер за това да не говорим за парламента (защото ние сме парламентарна република),то това е ОКУПАЦИЯ!Честито на всички!

БЕЗСИЛИЕТО ВОДИ ДО БЕЗУМНИ РЕШЕНИЯ И ДЕЙСТВИЯ. НАТО Е ЗАГУБЕНА КАУЗА КАКТО И АМЕРИКАНСКОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО.

България искаме разполагане на повече техника. От една страна руските врагове и окупатори,от друга страна ислямските...

"България искаме..."Ти ли си България? Или ти си говориш на "ВИЕ"?Щерев,вярно че днес понапече слънцето,така,че не рискувай здравето си!Изпий си хапчетата и не се опитвай да говориш от името на България!

А ти ли си България?

"...Той определи зачестилата употреба на "ядрена реторика" от Москва като опасна, неоправдана и дестабилизираща. По неговите думи тъкмо това е поводът НАТО да повиши готовността си за реакция, както и присъствието си в Източна Европа..."- цитат от статията, Има ли още неразбрали в отговор на какви РУСКИ действия е добре НАТО да осигури защита на членовете си? НАТО е отбранителен съюз- за това членуваме в него.

Благодаря,че си ми отговорила по-долу. Вярно е,че защитата на Отечеството е дълг- средностатистическият българин, на 42,5 години, ще го изпълни добре,само да се докопа до пушка. Предателите ще бъдат наказани,съгласен съм с теб- може би имаме малко различни трактовки кои са предателите.Вътрешните врагове са най-опасни и от тях трябва да се почне.

анонимен

"...ще го изпълни добре,само да се докопа до пушка..." Някои имаме право законно да притежаваме оръжие - напр. адвокатите , след необходимото обосноваване. Просто отбелязвам- нищо повече....

Тази година (2014) Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води: "Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт", заяви пред изданието "Салон" бившият президент на Съединените щати. Факти: American Journal of Public Health публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до 2001 г. Фактите сочат, че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за периода (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни! От 2001 г до сега САЩ разпалиха още 14 военни конфликта. Последният (за сега) е в Украйна.

Никой не ви иска военната техника. Какво се мъчите да ни вкарате във война насила с Русия, а вие да сте си на сухо?! Още преди години помня как ФРГ и ГДР като се обединиха първата дума беше че военните бази от ФРГ трябва да бъдат преместени в Източна Европа. Аз пък питам от къде на къде?

С извинение към модератора и съфорумците за репоста: тия нещо бълнуват ( нерегистриран ) 24.06.2015 09:39 Интересно ми е на чия страна ще воюват мобилизираните българи-при една война редовните камуфлажи ще бъдат изпържени бързо и ще трябва ново пушечно месо. Младите,под 27-28 години,са негодни за военни действия- те знаят,че имат права и това е.Терминал 2 ще се задръсти от тях. По-зрелите пък са с по-топли чувства към руснаците,отколкото към американските солджъри,за отношението им към нашите политици-олигарси да не говорим. Къде ще сочат дулата на мобилизираните-това е въпроса. Дали ще могат офицерите ни да вменят на цели роти от въоръжени зрели мъже нуждата да се защитават западните корпоративни интереси? --------------- На това някой ми е отговорил,че такива ще бъдат разстрелвани за предателство.Въпросът ми е: как попикан натовски офицер ще ме разстреля с пушката в ръце и има ли достатъчно време и патрони,за да разстреля цялата рота?

"...Въпросът ми е: как попикан натовски офицер ще ме разстреля с пушката в ръце .." Споко- КРБ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона. / Средната възраст на бг. граждани е 42, 5 години. Та- много внимателно помисли, предателю и изменнико на България,какво ще вършиш- всеки може да ти пусне куршум в гърба- обичайният поздрав в България към предателите....

Обратната ,може да бъде мобилизиран само който е положил клетва ,но не клетвата от преди 1989 ,прочети текста на сегашната и тогавашната .

НАТО решава България изпълнява. Гърция решава ЕС изпълнява! Предлагам на всички които са планирали почивка по Гърция, да си поговорят с гърците и да се научим как и ние да сме по хитри!

Цялата фъшкия на НАТО е заради предстоящото падане на хунтата в Киев, която народа ще измете до месеци. В тоя хаос "бунтовниците" ще настъпят, и НАТО ще тръгне да демократизира.