Коментари - Открити боеприпаси в посолството ни в Киев | Днес.dir.bg

Открити боеприпаси в посолството ни в Киев

По време на патрулиране в българското посолство в Украйна е открит пакет с боеприпаси.

Обратно в новината

Коментари - Открити боеприпаси в посолството ни в Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Освен Русия никой друг не може да ги приготви там.За диверсия.

Територията на българското посолство в Киев е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!! територия на Р.България??? На нея не могат да извършват, каквато и да е дейност, въоръжени сили на друга държава???

Значи тоя по време на служба ''открил пакета'' с голямо количество ама пак по време на служба взел че пропуснал кой го е сложил?????

той се позачуди кви са тия свто имаме посолство а после каза, че тия дето живеели в края на Русия има още бой да ручат... винкели да експортираме ... абе скоро ще има резултат! Сега повече усилия хвърля са поддържа ИРМА са поовършее сащисаните

Вижте кой е автора и не се впрягайте много...Тоя до сега е написал само една читава статия.

И коя е тази читава статия?

Няма посолство в света, което вътрешната му територия да се охранява от местните войскови подразделения, те съблюдават за сигурността и реда около него, но нямат правомощия и достъп вътре.

явно нащи са ги взели са самоотбрана от вафен SS

хА ТАКА вИ СЕ ПОЛАГА БЪЛГАРИ.....ЛЕКУВАТЕ БАНДИТИТЕ , давате ни оръжие да убиваме опъл4енците , ама сме недоволни....щото сте Зандани като нас Укрите-нация по стара и от македонците и два пъти по тъпа от тях.

На улицата на ъгъла на послолството е намерено Порше. Значи всички българи караме Поршета!

Не е било пакет ами кутия. И не с патрони а с бонбони. И не отвътре а отвън. И не на българското ами на беларуското. Да ви е*а новините прости :)

Журналистки номера - пакетът не е бил "в посолството ни", а до оградата. Всеки може да го е оставил...

Не пишета,че пакета е бял - за по-добра маскировка и издава звуков сигнал....Браво Дир - отново сензация-велики сте..

Дир-четата пак се осраха с полуграмотно съобщение, което освен с очевадните граматични и стилови грешки, е пълно с безсмислици. А иначе, вероятно става дума за черна търговия на някой от нашите пишман дипломати. То, каквато им е министърката, такива са и те...

"Находката е била намерена на края на оградата, откъм задната част на сградата на посолството" !?

не само заглавието, но и съдържанието на статията, защото украинските гвардейци не патрулират вътре в сградата на българското посолство и оградата не е вътре, а е извън сградата и за това няма как гвардеецът да е открил "подозрителен пакет с бял цвят, до оградата в задната част на сградата... ". Просто пълна бъркотия в словосъчетанията и от там в поднесената информация. Не става ясно дали пакета е бил от вътрешната страна на оградата (двора) или извън оградата (улицата). Поправете статията!

Явно журналистът не прави разлика между "В" и "отвън"!

Сигурно са на елитните специални части на П-а мрежа, които ще отбраняват Киiв до последната си капка тъмносиня кръвчица от Путин, слава на Протестърските Герои!

Колко са тъпи Укрите , с такива патрони ще правят провокация , смешно е Българи ! Щом Укрите искат да им метнем детски балони пълни с пръдня да им позамерише на теменужки ! Винаги съм вярвал че измислено племе е винаги Тъпо , защото в природата няма такова нещо като Украинец , скоро в ютуб слушах брата на Ющенко , който твърдеше че Атина са говорили на укра език и са искали да го направят официален , ега си Тъпия маймун и че древните укри изкопали Черно море , ето това е тъпизъм ! Поне русите не си измислят такива тъпотии , Макетата да !

Заблудено тъпо парче си тиии!

50% от укритата са еврейчета-червейчета останалите 25% полячета и 25% русначета,даже президента(шоколадовият ца) е евреиче,евреика е и юлия тимошенко но е взела фамилията на мъжа си за прикритие.

Ти да не си от измисленото Тъпо племе Укри че се възмощаваш ????? Ако е така ти си тъпчо също укра !

боико ги е оставил да са му под ръка когато реши да се самоубива,и прощално писмо си е приготвил в джопа.

откога украинците патрулират във (сиреч вутре в) българско посолство??? Ми че то не беше ли суверенна територия?? Ма то и без туй държавата е кат разграден двор, та посолтвата ли...

Тц, тц, тц! Как така лошо успяха да ги скрият, че да ги намери караула?! Тези патрони са на Плевнвлиев, Митов и Ненчев! С тях трябваше днес - утре да овоюват Крим!

Малейй, добре че там ги разопаковат, щото при нас взривяват подозрителните пакети, докато тв-тата снимат.

В крайна сметка кутията с патроните от външната или вътрешната страна на оградата е намерена? Пише "в посолството" ама ако е от външната страна на оградата ние какво общо имаме?

Do 567 ........."Lele Sasheeee mnogo si tap......" Ha ha ha

Със сигурност е виновен 6 годишния Юри, син на чистачката на посолството.

Тези на снимката са 5,56 патрони образец НАТО за М-16 и много други оръжия. Става и за АК който се произвежда в БГ по Западна поръчка. Има 3 вида АК -7,62, 5,45 и 5,56. Интересно защо е сложена точно такава снимка. 5,56 куршумът може да бъде изваден от патрона за М-16 и монтиран на 5,45 патрон за АК, и безпроблемно стреля. Целта е ако бъде раследвана смърт на убит с този куршум , на пръв поглед да изглежда, че е изстрелян от М-16, т.е. от Противника, а реално е от приятелски огън/свой човек/. Такава случка беше подготвена в Камбоджа и не бе осъществена поради липса на нападение от Кхмер руж, по време на което Опредлен човек да бъде прострелян отблизо от подчинените си и да се пише на сметката на противника. Причина - Пари- неправилно раздадени.

5,56 бутилковиден куршум видимо се различава от 5,45 клиновиден-остър за АК. 5,56 е малко по-силен, излиза с по-голяма начална скорост и енергия.

Как позна? На боб ли гледа?

На показаната снимка патроните са 5,56 НАТО. Същите видимо се различават от 5,45 обр 1973/АК по следните признаци. Куршум - бутилковиден с тъп връх за разлика от клиновидния АК. Гилзата на М16 е почти цилиндрична, докато АК е видимо леко конусовидна." вратлето" на 5,56 е с цели 5 мм по-дълго от 5,45. Целият патрон е по-дълъг от 5.45. Ми щом тези неща не ги различаваш, ти не можеш да различиш 27 год жена от 62 годишна на светло, за тъмно да не говорим. Очната клиника е срещу Централна баня, пардон гара. Един очен преглед е желателен . Vision test is needed. А най-лесно е да се хвърлят обиди и псувни. Като нямаш аргументи -идват псувни. Имам личен сборник -Залп от БГ, турски, гръцки, сръбски, английски и мексикански/исп/ простотии. Вадя тефтера с простотиите и почвам ъсхолд/трабахо/ маляка. Ashold/Trabaho../μαλιακα.

А бе сврако,кукувица ти е изпила и малкото мозъче,където си имал!Много разбираш бе овчи,нищо,че не си бил в казармата!

Ти май си този, който оспорва моето твърдение, че газов пистолет може да се преработи в способен да изстреля боен патрон, /може и подкалибрен/ поради , което трябва да бъдат с режим на носене като бойните. "Практиката -критерий за истината" Казва Един Друг. Просто упражнение: Да видим дали е опасен Иди в оръж магазин. Вземи един газов пищоф, постави в цевта 1 железен пирон 40 х3 мм с острото напред обвит с 10 сек дъвчена дъвка . Сложи цевта на слепоочието и пробвай дали при слрдващото действие пищовът ще се разпадне или нещо друго ще стане. Давам безплатен билет за Орландосити Люйзи, пардон София Примерът е опростен до краен примитивизъм поради нивото на аудиторията , която оспорва тезата, че газово оръжие може да убие човек.

И на фашагите ли продаваме вече патрони? Те немат ли си заводи?

Дори, да е Захариева, на МВнР, Тесната коза без Бойко ЗМ не става! ЗМ- Три Манда

Да се отпусне кило суджук за войника.

Урката щом не е открил ракията и казанът в мазето на консулството ни, значи всичко е наред. ДИР-а ме стресира посред нощите с такива новини!

... ако вариш ракия в киев... ще те пратят в лудницата, не в затвора... на пазара има всякаква на мн. ниски цени...

Нали този пазар се захранва от някъде ..... Ето ти източника!

голямо,голямо...колко голямо ще да е това количество!? казват,че е пакет-не сандък!?

РАШКИТЕ ГОТВЯТ ПРОВОКАЦИИ. ОТ КАКТО БЛАГОВОЛИХМЕ ДА СМЕ СВОБОДНА ДЪРЖАВА СМЕ ИМ ТРЪН В ОЧИТЕ.

буахахахах "рашките" не знаят къде се намираш, трън си в на леля си гъза, за останалите си мъртъв пиксел от картата на света

Слонски трн, вгз ти, знаеш, първо боли! Но, като му свикнеш, сам ще си го търсиш!

Кой охранява посолството вътре?

на опит за сензация от фалшива новина. Войника пази посолството, ама извън оградата. За по-интересно джурналята са го изтъпанили вътре, за да има цъканици.

От този "редактор" толкова! Повече от това не може да надскочи себе си! А дир.бг някога беше уважавана и сериозна медия!

БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА ПРИСАЕДИНИ ОСВЕН ИСТОЧНА РУМЕЛИЯ И УКРАЙНА

и после кво????? да се върнем към централна азия където ни е произхода или да заминем за канада

И чий го е дървил този войник на Българска територия? Или посолството ни е разграден двор?

Оградата е била паднала и пъдаря ходил да пика до пилона.

Aбе неграмотници, запишете се на курс по български език като работите в дир.

за токарев... техни са си...

Смях за писанието или срам за редакторския контрол.

На територията на посолството или извън него, до оградата може да значи и вътре и навън.защо са толкова тъпо тези, които пишат?

Кръгли идиоти, украйнец патрулирал В българското посоство и намерил патрони. Товс може да бъде написано само от дебил.

Неграмотен дирчо пише. Няма логика, освен да са български и някой ги връща демонстративно. С една дума, внимавайте кого въоръжавате.

dobrin

ако са закупили украински ракети и са ги продали на кореа мозе и да си прав.само дето не се вурзва с "булгарите".пук и ниж си имаме такива дупка, че дурзавата вече няма такава власт,че да контролира без помощта на американците...пук те са предимно частни фирми.поскоро мозе да е някакво заобикаляне,като в юзния поток...

Ето какво се получава, когато дир.бг цитира украински "информации" -- тъпизми!

Сами са го подхвърлили, сами са си го намерили - да си го носят обратно там, откъдето са го донесли и да не ни занимават с глупостите си! Съсипаха такава богата и красива държава от болните амбиции и алчността на тъпите си политици!

Интересно какво търси боец от Националната гвардия на Украйна в българското посолство?

пази го

от уруки :)))

Неграмотно написана материалче--- Груби грешки в пунктуацията , стила---- Учете се !!

Ти да не си от форума на в. Сега, там разните тролове, като не знаят какво да кажат и почват разни глупости за правопис. Важното е , че руснаците ни правят провокация, твоя правопис може да си го сунеш там, дето слънце не грее.

все едно, работа у дира нема да ти предложът.............завижда и критикува. отпусни жилата бе, тука е интернет.

....я пак си погледнете "сензацioнната украинска новина " !...няма как украински воиник да патрулира B посолството ни !...пред него може би но не B посолството !

И после ще се окаже, че пакета е забравен от някой от колегите на патрулиращия, но това естествено няма да го съобщят.

така е, ще се окаже фашистка провокация измислена от кгб

Да не е "до" оградата на посолството, а не "в", защото няма как да патрулира в!

Хм, сигурни ли сте че украинеца е патрулирал В българското посолство?! Че от някоя грешка в превода току виж сте сътворили някое дипломатическо скандалче;)

Коментари - Открити боеприпаси в посолството ни в Киев | Днес.dir.bg

Открити боеприпаси в посолството ни в Киев

По време на патрулиране в българското посолство в Украйна е открит пакет с боеприпаси.

Обратно в новината

Коментари - Открити боеприпаси в посолството ни в Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Освен Русия никой друг не може да ги приготви там.За диверсия.

Територията на българското посолство в Киев е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!! територия на Р.България??? На нея не могат да извършват, каквато и да е дейност, въоръжени сили на друга държава???

Значи тоя по време на служба ''открил пакета'' с голямо количество ама пак по време на служба взел че пропуснал кой го е сложил?????

той се позачуди кви са тия свто имаме посолство а после каза, че тия дето живеели в края на Русия има още бой да ручат... винкели да експортираме ... абе скоро ще има резултат! Сега повече усилия хвърля са поддържа ИРМА са поовършее сащисаните

Вижте кой е автора и не се впрягайте много...Тоя до сега е написал само една читава статия.

И коя е тази читава статия?

Няма посолство в света, което вътрешната му територия да се охранява от местните войскови подразделения, те съблюдават за сигурността и реда около него, но нямат правомощия и достъп вътре.

явно нащи са ги взели са самоотбрана от вафен SS

хА ТАКА вИ СЕ ПОЛАГА БЪЛГАРИ.....ЛЕКУВАТЕ БАНДИТИТЕ , давате ни оръжие да убиваме опъл4енците , ама сме недоволни....щото сте Зандани като нас Укрите-нация по стара и от македонците и два пъти по тъпа от тях.

На улицата на ъгъла на послолството е намерено Порше. Значи всички българи караме Поршета!

Не е било пакет ами кутия. И не с патрони а с бонбони. И не отвътре а отвън. И не на българското ами на беларуското. Да ви е*а новините прости :)

Журналистки номера - пакетът не е бил "в посолството ни", а до оградата. Всеки може да го е оставил...

Не пишета,че пакета е бял - за по-добра маскировка и издава звуков сигнал....Браво Дир - отново сензация-велики сте..

Дир-четата пак се осраха с полуграмотно съобщение, което освен с очевадните граматични и стилови грешки, е пълно с безсмислици. А иначе, вероятно става дума за черна търговия на някой от нашите пишман дипломати. То, каквато им е министърката, такива са и те...

"Находката е била намерена на края на оградата, откъм задната част на сградата на посолството" !?

не само заглавието, но и съдържанието на статията, защото украинските гвардейци не патрулират вътре в сградата на българското посолство и оградата не е вътре, а е извън сградата и за това няма как гвардеецът да е открил "подозрителен пакет с бял цвят, до оградата в задната част на сградата... ". Просто пълна бъркотия в словосъчетанията и от там в поднесената информация. Не става ясно дали пакета е бил от вътрешната страна на оградата (двора) или извън оградата (улицата). Поправете статията!

Явно журналистът не прави разлика между "В" и "отвън"!

Сигурно са на елитните специални части на П-а мрежа, които ще отбраняват Киiв до последната си капка тъмносиня кръвчица от Путин, слава на Протестърските Герои!

Колко са тъпи Укрите , с такива патрони ще правят провокация , смешно е Българи ! Щом Укрите искат да им метнем детски балони пълни с пръдня да им позамерише на теменужки ! Винаги съм вярвал че измислено племе е винаги Тъпо , защото в природата няма такова нещо като Украинец , скоро в ютуб слушах брата на Ющенко , който твърдеше че Атина са говорили на укра език и са искали да го направят официален , ега си Тъпия маймун и че древните укри изкопали Черно море , ето това е тъпизъм ! Поне русите не си измислят такива тъпотии , Макетата да !

Заблудено тъпо парче си тиии!

50% от укритата са еврейчета-червейчета останалите 25% полячета и 25% русначета,даже президента(шоколадовият ца) е евреиче,евреика е и юлия тимошенко но е взела фамилията на мъжа си за прикритие.

Ти да не си от измисленото Тъпо племе Укри че се възмощаваш ????? Ако е така ти си тъпчо също укра !

боико ги е оставил да са му под ръка когато реши да се самоубива,и прощално писмо си е приготвил в джопа.

откога украинците патрулират във (сиреч вутре в) българско посолство??? Ми че то не беше ли суверенна територия?? Ма то и без туй държавата е кат разграден двор, та посолтвата ли...

Тц, тц, тц! Как така лошо успяха да ги скрият, че да ги намери караула?! Тези патрони са на Плевнвлиев, Митов и Ненчев! С тях трябваше днес - утре да овоюват Крим!

Малейй, добре че там ги разопаковат, щото при нас взривяват подозрителните пакети, докато тв-тата снимат.

В крайна сметка кутията с патроните от външната или вътрешната страна на оградата е намерена? Пише "в посолството" ама ако е от външната страна на оградата ние какво общо имаме?

Do 567 ........."Lele Sasheeee mnogo si tap......" Ha ha ha

Със сигурност е виновен 6 годишния Юри, син на чистачката на посолството.

Тези на снимката са 5,56 патрони образец НАТО за М-16 и много други оръжия. Става и за АК който се произвежда в БГ по Западна поръчка. Има 3 вида АК -7,62, 5,45 и 5,56. Интересно защо е сложена точно такава снимка. 5,56 куршумът може да бъде изваден от патрона за М-16 и монтиран на 5,45 патрон за АК, и безпроблемно стреля. Целта е ако бъде раследвана смърт на убит с този куршум , на пръв поглед да изглежда, че е изстрелян от М-16, т.е. от Противника, а реално е от приятелски огън/свой човек/. Такава случка беше подготвена в Камбоджа и не бе осъществена поради липса на нападение от Кхмер руж, по време на което Опредлен човек да бъде прострелян отблизо от подчинените си и да се пише на сметката на противника. Причина - Пари- неправилно раздадени.

5,56 бутилковиден куршум видимо се различава от 5,45 клиновиден-остър за АК. 5,56 е малко по-силен, излиза с по-голяма начална скорост и енергия.

Как позна? На боб ли гледа?

На показаната снимка патроните са 5,56 НАТО. Същите видимо се различават от 5,45 обр 1973/АК по следните признаци. Куршум - бутилковиден с тъп връх за разлика от клиновидния АК. Гилзата на М16 е почти цилиндрична, докато АК е видимо леко конусовидна." вратлето" на 5,56 е с цели 5 мм по-дълго от 5,45. Целият патрон е по-дълъг от 5.45. Ми щом тези неща не ги различаваш, ти не можеш да различиш 27 год жена от 62 годишна на светло, за тъмно да не говорим. Очната клиника е срещу Централна баня, пардон гара. Един очен преглед е желателен . Vision test is needed. А най-лесно е да се хвърлят обиди и псувни. Като нямаш аргументи -идват псувни. Имам личен сборник -Залп от БГ, турски, гръцки, сръбски, английски и мексикански/исп/ простотии. Вадя тефтера с простотиите и почвам ъсхолд/трабахо/ маляка. Ashold/Trabaho../μαλιακα.

А бе сврако,кукувица ти е изпила и малкото мозъче,където си имал!Много разбираш бе овчи,нищо,че не си бил в казармата!

Ти май си този, който оспорва моето твърдение, че газов пистолет може да се преработи в способен да изстреля боен патрон, /може и подкалибрен/ поради , което трябва да бъдат с режим на носене като бойните. "Практиката -критерий за истината" Казва Един Друг. Просто упражнение: Да видим дали е опасен Иди в оръж магазин. Вземи един газов пищоф, постави в цевта 1 железен пирон 40 х3 мм с острото напред обвит с 10 сек дъвчена дъвка . Сложи цевта на слепоочието и пробвай дали при слрдващото действие пищовът ще се разпадне или нещо друго ще стане. Давам безплатен билет за Орландосити Люйзи, пардон София Примерът е опростен до краен примитивизъм поради нивото на аудиторията , която оспорва тезата, че газово оръжие може да убие човек.

И на фашагите ли продаваме вече патрони? Те немат ли си заводи?

Дори, да е Захариева, на МВнР, Тесната коза без Бойко ЗМ не става! ЗМ- Три Манда

Да се отпусне кило суджук за войника.

Урката щом не е открил ракията и казанът в мазето на консулството ни, значи всичко е наред. ДИР-а ме стресира посред нощите с такива новини!

... ако вариш ракия в киев... ще те пратят в лудницата, не в затвора... на пазара има всякаква на мн. ниски цени...

Нали този пазар се захранва от някъде ..... Ето ти източника!

голямо,голямо...колко голямо ще да е това количество!? казват,че е пакет-не сандък!?

РАШКИТЕ ГОТВЯТ ПРОВОКАЦИИ. ОТ КАКТО БЛАГОВОЛИХМЕ ДА СМЕ СВОБОДНА ДЪРЖАВА СМЕ ИМ ТРЪН В ОЧИТЕ.

буахахахах "рашките" не знаят къде се намираш, трън си в на леля си гъза, за останалите си мъртъв пиксел от картата на света

Слонски трн, вгз ти, знаеш, първо боли! Но, като му свикнеш, сам ще си го търсиш!

Кой охранява посолството вътре?

на опит за сензация от фалшива новина. Войника пази посолството, ама извън оградата. За по-интересно джурналята са го изтъпанили вътре, за да има цъканици.

От този "редактор" толкова! Повече от това не може да надскочи себе си! А дир.бг някога беше уважавана и сериозна медия!

БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА ПРИСАЕДИНИ ОСВЕН ИСТОЧНА РУМЕЛИЯ И УКРАЙНА

и после кво????? да се върнем към централна азия където ни е произхода или да заминем за канада

И чий го е дървил този войник на Българска територия? Или посолството ни е разграден двор?

Оградата е била паднала и пъдаря ходил да пика до пилона.

Aбе неграмотници, запишете се на курс по български език като работите в дир.

за токарев... техни са си...

Смях за писанието или срам за редакторския контрол.

На територията на посолството или извън него, до оградата може да значи и вътре и навън.защо са толкова тъпо тези, които пишат?

Кръгли идиоти, украйнец патрулирал В българското посоство и намерил патрони. Товс може да бъде написано само от дебил.

Неграмотен дирчо пише. Няма логика, освен да са български и някой ги връща демонстративно. С една дума, внимавайте кого въоръжавате.

dobrin

ако са закупили украински ракети и са ги продали на кореа мозе и да си прав.само дето не се вурзва с "булгарите".пук и ниж си имаме такива дупка, че дурзавата вече няма такава власт,че да контролира без помощта на американците...пук те са предимно частни фирми.поскоро мозе да е някакво заобикаляне,като в юзния поток...

Ето какво се получава, когато дир.бг цитира украински "информации" -- тъпизми!

Сами са го подхвърлили, сами са си го намерили - да си го носят обратно там, откъдето са го донесли и да не ни занимават с глупостите си! Съсипаха такава богата и красива държава от болните амбиции и алчността на тъпите си политици!

Интересно какво търси боец от Националната гвардия на Украйна в българското посолство?

пази го

от уруки :)))

Неграмотно написана материалче--- Груби грешки в пунктуацията , стила---- Учете се !!

Ти да не си от форума на в. Сега, там разните тролове, като не знаят какво да кажат и почват разни глупости за правопис. Важното е , че руснаците ни правят провокация, твоя правопис може да си го сунеш там, дето слънце не грее.

все едно, работа у дира нема да ти предложът.............завижда и критикува. отпусни жилата бе, тука е интернет.

....я пак си погледнете "сензацioнната украинска новина " !...няма как украински воиник да патрулира B посолството ни !...пред него може би но не B посолството !

И после ще се окаже, че пакета е забравен от някой от колегите на патрулиращия, но това естествено няма да го съобщят.

така е, ще се окаже фашистка провокация измислена от кгб

Да не е "до" оградата на посолството, а не "в", защото няма как да патрулира в!

Хм, сигурни ли сте че украинеца е патрулирал В българското посолство?! Че от някоя грешка в превода току виж сте сътворили някое дипломатическо скандалче;)