Коментари - Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал | Днес.dir.bg

Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал

Министрите на вътрешните работи и на икономиката на Турция - Муаммер Гюлер и Зафер Чаглаян подадоха оставки заради мащабния корупционен скандал, разтърсил страната. Часове по-късно министърът на околната среда Ердоган Байрактар също обяви, че се оттегля от поста си.

Обратно в новината

Коментари - Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал | Днес.dir.bg

Коментари

А тази нощ още 10 министри от комшиите са отишли зян! Къде е онзи наблюдател ефенди , дето хвалеше Ердоган да го питам нещо?

Властите да наградят участниците в протеста срещу поругаването на гробовете в паркове от продажници ..дали съгласието след яки рушвети з а изграждане на недопустими вредни и опасни сгради вкл магазини..това е все едно да се даде съгласие з а разрушване на босфора подава следящ колко милиона годишно с е увреждат в синята джамия

Тези министри само са ги внесли от България

А тази нощ още 10 министри от комшиите са отишли зян! А, ефенди , дето хвалеше Ердоган да питам ли нещо, че цялата ви власт се оказа внос от българско? Да ви дадем един цар-слънце, знаеш ли колко хубаво ще бъде?

от стандарда на живот се вижда колко напреднала нацяссме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И трите! И по- богати и по- корумпирани и по срамежливи! Разсмърдя се и искам да видя онзи патриот дето славословеше Ердоган, да го питам има ли Емека за да занесе отвъд Босфора, че чак тук се чува пукота от издутите гащи на Ердоган. Да не гръмнат от напрежението. Аз от загриженост да укажа, къде има големи количества Емека.

В ГЕНЕРАЛСКИЯ ХАМАМ :) .... Обаче не мислете че някой от тия мисли доброто на България - всички за Турски Националисти :)))

Абе ние ако им паднем колко зор ще видим.Лошото е, че управниците ни управляват като тракийски богове.

НЯМА МЯСТО ЗА ИСЛЯМИСТИ,ЕДИН РЕЖИМ,КОЙТО БИЕ НАРОДА СИ САМО ТОВА ГО ОЧАКВА.

След турското ДПС е ред и на българското.

Рушвет и бакшиш български думи ли са?

арабски

Кога ще ги стигнем амер... турците де!

Колко мило! А уж Корана забраняваше корупцията... Грънци! Кражбата и алчността у съседите са не по-малки от нашите. Затова страните ни са символ на изостаналост въпреки статистиките, на див капитализъм и на простотия в невиждани размери. На такива страни като нашите се полага международно управлиние от екипи на Скандинавия и Швейцария, за да настъпи някакъв ред и правда. Не вярвате? Било глупост? Ще поживеем още 25 години, ще видим. Само че после да не си плюете в лицето...

Абсолютно вярно! Идеята за чуждо, но не руско, управление също.

ПРАВ СИ БОШЛАФ САМО СКАНДИНАВЦИ ИЛИ ШВЕЙЦАРЦИ МОГАТ ДА НИ ОПРАВЯТ.БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ -НИКОГА,ТЕ ОСВЕН ЗА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ НЕ МИСЛЯТ.ЧАКАЙ НА ПИЯНДЕТО МИКОВ,ИЛИ НА МАЯ ОБЩАТА/СЕСТРА ГАЛЕВА/,ИЛИ НА ВОЛЕНЧО ФЕСА-КОЙТО КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО.

а библията позволява ли корупцията

Никой не може да ни оправи. Като ви слушам не сме мръднали и капка напред в разбирането за демокрация и развитието си. Защо все някой трябва да ви оправя? Защо да си слага таралеж в гащите? Защото нямаме воля да си отвоюваме правото за достоен живот ли? Защото когато трябва да се обединяваме и да стачкуваме срещу антибългарските политики, предпочитаме удобно и анонимно да плюем във форумите, да спорим и да даваме компетентни мнения? В този свят добрите самаряни, които чакате, нямат власт и възможности. Такива имат злите вълци. И докато чакате да ви оправят, ще ви разкостят. Което и става в момента. Дразня се на това чувство за малоценност и бягане от отговорност за собствения ни живот и този на децата ни. И то възпитан точно по време на соц режима. Тази черна прокоба , която ще ни погуби като народ в най-скоро време. Гърците са много по-достоен народ. Те оправячи не чакат. И са много по-грамотни политически поради тази причина. Леността, търсенето на лесния изход, липсата на воля и слабата политическа култура, както и неуважението ни един към друг, ни докараха до тук.

При такова ниско мнение за себе си, честно да ти кажа, дори и честността би била корупция - дори тя ще корумпира вярата в собствените възможности. Нещо май ви подковават медиите да се унищожи България и вие като овчици след тях се самобичувате. Казвам ви го, а и милея за собствения си народ май повече от вас, въпреки че 3/8 от кръвта ми е от един народ, който твърде мното мразите. Будалкат ви, а вие танцувате на тая музика с мазохистично удоволствие - осъззнайте го най-накрая, щото може да не го знаеш, но нещата са на косъм и засега все още имаш страна не заради българи, а заради такива като мене - мешани, че и такива дето съвсем не са българи ама все още вярват в българското. Колко дълго мислиш може да се крепи това, ако самите българи като тебе виждат само черно и бяло на цветния телевизор и то не с очите си ами с ушите си? Никой не може да ви спаси, ако сами искате да загинете - никой!

Сега няма се очудим,ако изкарат сериал "Бисеров си отмъщава"

При нас не трима, а всичките до един трябва да подадат оставка, затънали в корупция, в далавери, в машинации как да пазят властта, и най-гадното, активно работещи против България, в задружен екип БКП заедно с ДПС.

мустаци и златен зъб отпрде

НАШИТЕ МИНИСТРИ КОГА ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА.Цветлин Йовчев,ЗАЕДНО С Гл. Секретар на МЛР-Светлозар Лазаров СЪСИПАХА МВР.ТЕ ЗАКРИХА ДРУЖЕСТВАТА НА МВР,КАТО ГИ ОБЯВИХА ЗА ГУБЕЩИ.А ИСТИНАТА Е ДРУГА ПАК ДАЛАВЕРИ,КРАЖБИ-ТЪСТА НА Гл. Секретар на МВР -Камен Петков Е СОБСТВЕНИК НА СОТ- СКОРПИО и ПРЪВ ПРИЯТЕЛ И ДРУЖКА НА Сергей Станишев И ОХРАНЯВА СГРАДАТА НА БСП.ТОВА НЕ Е ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ-КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ,ТА ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА.ДО КОГА ,БЕ ПРОСТАЦИ ЩЕ СЪСИПВАТЕ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.СЕГА,БЕ ПРОСТАК ОТКРАДНА СОД-МВР,КВО ПАРИМ ,БЕ ТИКВЕНИК.НОВИ ДАТЧИЦИ НОВИ АКУМУЛАТОРИ НОВИ ДОГОВОРИ НОВИ ИНСТАЛАЦИИ ТИ НИ РАЗСИПА ПРОСТАКО НЕКАДЪРНИК ЙОВЧЕВ.ТИ БЕ ТЪПАН НЕ СМЯТАШ ЛИ ДА СИ ПОДАДЕШ СА ОСТАВКАТА И ДОБРОВОЛНО ДА ОТИДЕШ ПРИ Цацаров За РАИРАНА ПИЖАМА-ОСТАВКА ,БЕ РАЗБОЙНИК-РАЗСИПНИК.

КРАЖБИ ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРИ-ОСТАВКА БЕ ПРОСТАЦИ- РАЗСИПНИЦИ.

Този Гювен, за който говорите си има даже училище в София, казва се "Дружба"

До тиквите от Германия:В тази Германия в която сега вие живеете е възстановена от турските работници след края на Втората световна война. Затова е най-добре вие да се върнете в Бг!

Бегай бе ,ако не беха фесовете Германия да пропаднала,я се скрии бе тъпанар!

Че си фес, т. е. примитивен ориенталец е ясно по това, че в подфеската ти глава, що се отнася за историята на Германия има gap от повече от 17 години! Първите вонящи на чесън и пот турски и анадолски гастарбеитери пристигат в Германия едва в началото на 60-те години, когато светът говори отдавна за германскотот икономическо чудо!

Ако не бяхме дали 1500 картечници , 200 епитни офицери да обучат чалмарите, и не бяхме минирали Мраморно море, Галиполи щеше да бъде прегазено от АНЗАК и от Турция да няма и помен!

Една "малка" грешка може да обезсмисли цяла статитя. Партията на Ердоган АКП е на власт в Турция от есента на 2002 г., а не от 2007 г.

Честита Коледа ! И дано се поучим по морал от тези две оставки! Да върнем морала и България няма да е на последно място по нещастие!

Не се впечатлявайте толкова от морала на Тайип-ще видите,че всичко ще се потули.Питам се коя е тази религиозна общност,която му спретна този "заговор"?

обсността на фетулах гулен. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Та това е положението в света - ислямисти, комунисти, демократи ВСИЧКО КРАДЕ!!! А върховна НАГЛОСТ е да кажеш, че операция срещу бандити е ".....отвратителен заговор срещу........нашия народ"!!!

Кькво ме интересува тая анадолска и изостанала псевдодържава, съставена от неграмотници и заблудени мюсулмани? Дори и миячите на чинии и носачи на кашони в Европа са капсулирани и лишени от цивилизованост! И 100 млн. да станат, все са си турци!

Много турска напаст има в Германия, но вече германците не ги искат и ги връщат в Анадола! ГЮЛЕ, ГЮЛЕ, Еуропа! Скоро ще усетят какво е глад и мизерия! В ЕС не ни трябват изостанали хора!

глупак от долна баня си ти .. не от щутгарт, ако все пак си там и те хвана в този хубав немски град ще ти пръсна свинската зурла от бои.

ауу,то един напредак,ама не е за гледане,като влезеш в булгаристан,все едно че си в циганската махала....освен това германците направо умират за вас...така де коъ ще им чисти кенефите

деградирал мухлио, бегаж бе шизофреник. населението на Tурция е младо и предимно образовано. Hеграмотник си ти, изкуфял морон и фашист - ксенофоб

Образовано ли? Скоро ще ви покажем колко сте образовани! Виелик Кюрдистан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха, образовано! Българите са 10 пъти по-начетени и не са зли като турчака!

Във тази партия мустаците са задължителни .За в близко бъдеще възнамеряват да направят и брадите и чалмите задължителни .

и това ли е най важното в този ден ? ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !

Това показва че в Турция има ЗАКОНИ и държавност . Йовчев вземете пример от колегата си вие също сте разследван за корупция и незаконно подслушване ! Пелтека министър на икономиката се съмнявам че може да подаде сам оставка човека има психични отклонения в следствие на което има и говорен дефект ! ХОРА ВРЕМЕ Е ДА ЗАТВОРИМ ФАБРИКАТА ЗА ЛУКСОЗНИ СЪДБИ

...разбира се 4е е имала и сте има закони,застото каква и да е турця ,никога не е имала комунизам...

Не ме отклонявайте от важното за деня. Аз взривявам празни чанти, куфари и кашони, а вие ме карате да хващам престъпници. Не бързайте, едно по едно.

Е ще подават,къде да ходят-даже и в Турция,гьонсуратлъкът на политиците е по-скромен,сравнено с нашенският.А Ердоган,моят любим ислямист,пък и тракиец,явно се е изучил по комшийски на нахалство и наглост.Щом един такъв скандал,се опитва да замита и да дрънка за заговори,конспирация и пр.глупости,вместо и той да си хвърли оставката немедлено.

Честита Коледа на всички!! Колко познато ми звучат думите на министъра на икономиката на Република Турция."Заговор против нашата страна,Партия и народ"....Само допреди 25 години и при нас беше същото,само дето първо беше Партията с главно "П"и чак след това народ и родина с малко "Р"

Това е повод а не причини да ги разкара. А вътрешният- явно ердоган не е доволен от емиграционната му политика- малка мюсюлмани е прекарал през нашата граница.

Стват чудеса по коледа. Ердоган върви си . Послушай съвета на твоя голям приятел Борисов, макар че той се отрече от Берлускони :))))))

Снайпер, тъй като ние в Б-я всичко оправихме, та си се загрижил за оставката на Ердоан. Като си с такава силна гражданска позиция да беше поискал оставката на приятелите си от БСП-ДПС-Атака, а не на Ердоан, който сигурно и по телевизията не си виждал.

Те хубаво са подали оставка, ами нашите кога?

мощната религиозна организация е на един молла който живее в Париж. Всъщност защо дир. бг. не помогне като посочи кой визира Ердоган?

не в париж а САЩ- ФЕИТУЛА Гулен

не не беше той. В името на онзи имаше- аалах като съставка и е в Париж. Името на организацията беше нещо което започваше с -М и е религиозен термин.

Яяяя оди пийни хаповете и си лягай!! мискини са си .... Ще ти кажем че скоро нормално мислене там нема да има! Вървят не с години а с векове назад в правата на човека там ! И изобщо не визирам ..Милионните градове и икономиката ...защото това не е показател !Играта Прее*и другарче от тях е измислена !!! Прекалено себични ,прекалено жестоки , прекалено вярващи (радикални) Това не е нормално ... е от тук и некой друг век ще се учат !

Aбе то и твоят начин на мисленене е в епохата на динозаврите но са ти дали компютър и се правиш на велик демагог, мислител и стратег на общо-човешите ценности. Hа такoва чучелo идиотизма - като тебе, нямат краи.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ- самите министри не са уличени в корупция, а синовете им. Тук синчетата и съпрузите и съпругите, НАПРОТИВ, съвсем в реда на нещата се ползват от облагите на роднината министър. И обратно!!!!Ето напр. тъстовете на Цветанов му помогнали да купи 6 апартамента. Чудна страна.

Да беше споменала и сина на Бисеров...От уважение към сегашните управляващи...Да ги похвалиш,един вид...Има и други за споменаване..

Бисеров не е министър. Пък и сегашните си го отстреляха.

Коментари - Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал | Днес.dir.bg

Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал

Министрите на вътрешните работи и на икономиката на Турция - Муаммер Гюлер и Зафер Чаглаян подадоха оставки заради мащабния корупционен скандал, разтърсил страната. Часове по-късно министърът на околната среда Ердоган Байрактар също обяви, че се оттегля от поста си.

Обратно в новината

Коментари - Трима министри в Турция подадоха оставки след корупционния скандал | Днес.dir.bg

Коментари

А тази нощ още 10 министри от комшиите са отишли зян! Къде е онзи наблюдател ефенди , дето хвалеше Ердоган да го питам нещо?

Властите да наградят участниците в протеста срещу поругаването на гробовете в паркове от продажници ..дали съгласието след яки рушвети з а изграждане на недопустими вредни и опасни сгради вкл магазини..това е все едно да се даде съгласие з а разрушване на босфора подава следящ колко милиона годишно с е увреждат в синята джамия

Тези министри само са ги внесли от България

А тази нощ още 10 министри от комшиите са отишли зян! А, ефенди , дето хвалеше Ердоган да питам ли нещо, че цялата ви власт се оказа внос от българско? Да ви дадем един цар-слънце, знаеш ли колко хубаво ще бъде?

от стандарда на живот се вижда колко напреднала нацяссме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И трите! И по- богати и по- корумпирани и по срамежливи! Разсмърдя се и искам да видя онзи патриот дето славословеше Ердоган, да го питам има ли Емека за да занесе отвъд Босфора, че чак тук се чува пукота от издутите гащи на Ердоган. Да не гръмнат от напрежението. Аз от загриженост да укажа, къде има големи количества Емека.

В ГЕНЕРАЛСКИЯ ХАМАМ :) .... Обаче не мислете че някой от тия мисли доброто на България - всички за Турски Националисти :)))

Абе ние ако им паднем колко зор ще видим.Лошото е, че управниците ни управляват като тракийски богове.

НЯМА МЯСТО ЗА ИСЛЯМИСТИ,ЕДИН РЕЖИМ,КОЙТО БИЕ НАРОДА СИ САМО ТОВА ГО ОЧАКВА.

След турското ДПС е ред и на българското.

Рушвет и бакшиш български думи ли са?

арабски

Кога ще ги стигнем амер... турците де!

Колко мило! А уж Корана забраняваше корупцията... Грънци! Кражбата и алчността у съседите са не по-малки от нашите. Затова страните ни са символ на изостаналост въпреки статистиките, на див капитализъм и на простотия в невиждани размери. На такива страни като нашите се полага международно управлиние от екипи на Скандинавия и Швейцария, за да настъпи някакъв ред и правда. Не вярвате? Било глупост? Ще поживеем още 25 години, ще видим. Само че после да не си плюете в лицето...

Абсолютно вярно! Идеята за чуждо, но не руско, управление също.

ПРАВ СИ БОШЛАФ САМО СКАНДИНАВЦИ ИЛИ ШВЕЙЦАРЦИ МОГАТ ДА НИ ОПРАВЯТ.БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ -НИКОГА,ТЕ ОСВЕН ЗА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ НЕ МИСЛЯТ.ЧАКАЙ НА ПИЯНДЕТО МИКОВ,ИЛИ НА МАЯ ОБЩАТА/СЕСТРА ГАЛЕВА/,ИЛИ НА ВОЛЕНЧО ФЕСА-КОЙТО КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО.

а библията позволява ли корупцията

Никой не може да ни оправи. Като ви слушам не сме мръднали и капка напред в разбирането за демокрация и развитието си. Защо все някой трябва да ви оправя? Защо да си слага таралеж в гащите? Защото нямаме воля да си отвоюваме правото за достоен живот ли? Защото когато трябва да се обединяваме и да стачкуваме срещу антибългарските политики, предпочитаме удобно и анонимно да плюем във форумите, да спорим и да даваме компетентни мнения? В този свят добрите самаряни, които чакате, нямат власт и възможности. Такива имат злите вълци. И докато чакате да ви оправят, ще ви разкостят. Което и става в момента. Дразня се на това чувство за малоценност и бягане от отговорност за собствения ни живот и този на децата ни. И то възпитан точно по време на соц режима. Тази черна прокоба , която ще ни погуби като народ в най-скоро време. Гърците са много по-достоен народ. Те оправячи не чакат. И са много по-грамотни политически поради тази причина. Леността, търсенето на лесния изход, липсата на воля и слабата политическа култура, както и неуважението ни един към друг, ни докараха до тук.

При такова ниско мнение за себе си, честно да ти кажа, дори и честността би била корупция - дори тя ще корумпира вярата в собствените възможности. Нещо май ви подковават медиите да се унищожи България и вие като овчици след тях се самобичувате. Казвам ви го, а и милея за собствения си народ май повече от вас, въпреки че 3/8 от кръвта ми е от един народ, който твърде мното мразите. Будалкат ви, а вие танцувате на тая музика с мазохистично удоволствие - осъззнайте го най-накрая, щото може да не го знаеш, но нещата са на косъм и засега все още имаш страна не заради българи, а заради такива като мене - мешани, че и такива дето съвсем не са българи ама все още вярват в българското. Колко дълго мислиш може да се крепи това, ако самите българи като тебе виждат само черно и бяло на цветния телевизор и то не с очите си ами с ушите си? Никой не може да ви спаси, ако сами искате да загинете - никой!

Сега няма се очудим,ако изкарат сериал "Бисеров си отмъщава"

При нас не трима, а всичките до един трябва да подадат оставка, затънали в корупция, в далавери, в машинации как да пазят властта, и най-гадното, активно работещи против България, в задружен екип БКП заедно с ДПС.

мустаци и златен зъб отпрде

НАШИТЕ МИНИСТРИ КОГА ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКА.Цветлин Йовчев,ЗАЕДНО С Гл. Секретар на МЛР-Светлозар Лазаров СЪСИПАХА МВР.ТЕ ЗАКРИХА ДРУЖЕСТВАТА НА МВР,КАТО ГИ ОБЯВИХА ЗА ГУБЕЩИ.А ИСТИНАТА Е ДРУГА ПАК ДАЛАВЕРИ,КРАЖБИ-ТЪСТА НА Гл. Секретар на МВР -Камен Петков Е СОБСТВЕНИК НА СОТ- СКОРПИО и ПРЪВ ПРИЯТЕЛ И ДРУЖКА НА Сергей Станишев И ОХРАНЯВА СГРАДАТА НА БСП.ТОВА НЕ Е ЛИ ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ-КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ,ТА ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА.ДО КОГА ,БЕ ПРОСТАЦИ ЩЕ СЪСИПВАТЕ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.СЕГА,БЕ ПРОСТАК ОТКРАДНА СОД-МВР,КВО ПАРИМ ,БЕ ТИКВЕНИК.НОВИ ДАТЧИЦИ НОВИ АКУМУЛАТОРИ НОВИ ДОГОВОРИ НОВИ ИНСТАЛАЦИИ ТИ НИ РАЗСИПА ПРОСТАКО НЕКАДЪРНИК ЙОВЧЕВ.ТИ БЕ ТЪПАН НЕ СМЯТАШ ЛИ ДА СИ ПОДАДЕШ СА ОСТАВКАТА И ДОБРОВОЛНО ДА ОТИДЕШ ПРИ Цацаров За РАИРАНА ПИЖАМА-ОСТАВКА ,БЕ РАЗБОЙНИК-РАЗСИПНИК.

КРАЖБИ ГОЛЕМИ ДАЛАВЕРИ-ОСТАВКА БЕ ПРОСТАЦИ- РАЗСИПНИЦИ.

Този Гювен, за който говорите си има даже училище в София, казва се "Дружба"

До тиквите от Германия:В тази Германия в която сега вие живеете е възстановена от турските работници след края на Втората световна война. Затова е най-добре вие да се върнете в Бг!

Бегай бе ,ако не беха фесовете Германия да пропаднала,я се скрии бе тъпанар!

Че си фес, т. е. примитивен ориенталец е ясно по това, че в подфеската ти глава, що се отнася за историята на Германия има gap от повече от 17 години! Първите вонящи на чесън и пот турски и анадолски гастарбеитери пристигат в Германия едва в началото на 60-те години, когато светът говори отдавна за германскотот икономическо чудо!

Ако не бяхме дали 1500 картечници , 200 епитни офицери да обучат чалмарите, и не бяхме минирали Мраморно море, Галиполи щеше да бъде прегазено от АНЗАК и от Турция да няма и помен!

Една "малка" грешка може да обезсмисли цяла статитя. Партията на Ердоган АКП е на власт в Турция от есента на 2002 г., а не от 2007 г.

Честита Коледа ! И дано се поучим по морал от тези две оставки! Да върнем морала и България няма да е на последно място по нещастие!

Не се впечатлявайте толкова от морала на Тайип-ще видите,че всичко ще се потули.Питам се коя е тази религиозна общност,която му спретна този "заговор"?

обсността на фетулах гулен. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Та това е положението в света - ислямисти, комунисти, демократи ВСИЧКО КРАДЕ!!! А върховна НАГЛОСТ е да кажеш, че операция срещу бандити е ".....отвратителен заговор срещу........нашия народ"!!!

Кькво ме интересува тая анадолска и изостанала псевдодържава, съставена от неграмотници и заблудени мюсулмани? Дори и миячите на чинии и носачи на кашони в Европа са капсулирани и лишени от цивилизованост! И 100 млн. да станат, все са си турци!

Много турска напаст има в Германия, но вече германците не ги искат и ги връщат в Анадола! ГЮЛЕ, ГЮЛЕ, Еуропа! Скоро ще усетят какво е глад и мизерия! В ЕС не ни трябват изостанали хора!

глупак от долна баня си ти .. не от щутгарт, ако все пак си там и те хвана в този хубав немски град ще ти пръсна свинската зурла от бои.

ауу,то един напредак,ама не е за гледане,като влезеш в булгаристан,все едно че си в циганската махала....освен това германците направо умират за вас...така де коъ ще им чисти кенефите

деградирал мухлио, бегаж бе шизофреник. населението на Tурция е младо и предимно образовано. Hеграмотник си ти, изкуфял морон и фашист - ксенофоб

Образовано ли? Скоро ще ви покажем колко сте образовани! Виелик Кюрдистан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха, образовано! Българите са 10 пъти по-начетени и не са зли като турчака!

Във тази партия мустаците са задължителни .За в близко бъдеще възнамеряват да направят и брадите и чалмите задължителни .

и това ли е най важното в този ден ? ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !

Това показва че в Турция има ЗАКОНИ и държавност . Йовчев вземете пример от колегата си вие също сте разследван за корупция и незаконно подслушване ! Пелтека министър на икономиката се съмнявам че може да подаде сам оставка човека има психични отклонения в следствие на което има и говорен дефект ! ХОРА ВРЕМЕ Е ДА ЗАТВОРИМ ФАБРИКАТА ЗА ЛУКСОЗНИ СЪДБИ

...разбира се 4е е имала и сте има закони,застото каква и да е турця ,никога не е имала комунизам...

Не ме отклонявайте от важното за деня. Аз взривявам празни чанти, куфари и кашони, а вие ме карате да хващам престъпници. Не бързайте, едно по едно.

Е ще подават,къде да ходят-даже и в Турция,гьонсуратлъкът на политиците е по-скромен,сравнено с нашенският.А Ердоган,моят любим ислямист,пък и тракиец,явно се е изучил по комшийски на нахалство и наглост.Щом един такъв скандал,се опитва да замита и да дрънка за заговори,конспирация и пр.глупости,вместо и той да си хвърли оставката немедлено.

Честита Коледа на всички!! Колко познато ми звучат думите на министъра на икономиката на Република Турция."Заговор против нашата страна,Партия и народ"....Само допреди 25 години и при нас беше същото,само дето първо беше Партията с главно "П"и чак след това народ и родина с малко "Р"

Това е повод а не причини да ги разкара. А вътрешният- явно ердоган не е доволен от емиграционната му политика- малка мюсюлмани е прекарал през нашата граница.

Стват чудеса по коледа. Ердоган върви си . Послушай съвета на твоя голям приятел Борисов, макар че той се отрече от Берлускони :))))))

Снайпер, тъй като ние в Б-я всичко оправихме, та си се загрижил за оставката на Ердоан. Като си с такава силна гражданска позиция да беше поискал оставката на приятелите си от БСП-ДПС-Атака, а не на Ердоан, който сигурно и по телевизията не си виждал.

Те хубаво са подали оставка, ами нашите кога?

мощната религиозна организация е на един молла който живее в Париж. Всъщност защо дир. бг. не помогне като посочи кой визира Ердоган?

не в париж а САЩ- ФЕИТУЛА Гулен

не не беше той. В името на онзи имаше- аалах като съставка и е в Париж. Името на организацията беше нещо което започваше с -М и е религиозен термин.

Яяяя оди пийни хаповете и си лягай!! мискини са си .... Ще ти кажем че скоро нормално мислене там нема да има! Вървят не с години а с векове назад в правата на човека там ! И изобщо не визирам ..Милионните градове и икономиката ...защото това не е показател !Играта Прее*и другарче от тях е измислена !!! Прекалено себични ,прекалено жестоки , прекалено вярващи (радикални) Това не е нормално ... е от тук и некой друг век ще се учат !

Aбе то и твоят начин на мисленене е в епохата на динозаврите но са ти дали компютър и се правиш на велик демагог, мислител и стратег на общо-човешите ценности. Hа такoва чучелo идиотизма - като тебе, нямат краи.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ- самите министри не са уличени в корупция, а синовете им. Тук синчетата и съпрузите и съпругите, НАПРОТИВ, съвсем в реда на нещата се ползват от облагите на роднината министър. И обратно!!!!Ето напр. тъстовете на Цветанов му помогнали да купи 6 апартамента. Чудна страна.

Да беше споменала и сина на Бисеров...От уважение към сегашните управляващи...Да ги похвалиш,един вид...Има и други за споменаване..

Бисеров не е министър. Пък и сегашните си го отстреляха.