17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли стартирана процедура по закона за обществените поръчки за тези електронни машини за гласуване ? Изразходването на обществени средства Трябва да е прозрачно и законосъобразно! Публикувано ли е в държавен вестник и кога? Пак се правят сделки под масата, А уж предните били такива само?

за нагласяване на софтуеъра. И ние ще си я плащаме!

И КАТО НЕ СВЪРШАТ РАБОТА, КОЙ ще ги ПЛАЩА ? радефф ЛИ ? НЕ МИСЛЯ ! И ЗА ТАЗИ ИДИОТЩИНА ЩЕ ПЛАЩАМЕ Н И Е !!!

Защо чак сега??? От кога са назначени на работа, от президента в това правителство, А оставят най важно, за последния момент? Явно е Дреболия някаква, за тях! ПРОЦЕДУРа стартирана ли е, За да се спази закона?

Пак взехте да пишете едно към гьотере, правото на избор как ще гласуваш, машинно или с хартиена бюлетина, е утвърдено с изборният Кодекс приет от ГЕРБ през 2014… едва след като Плевнелиев го прати за публикуване в Държавен вестник гербаджиите разбраха какъв автогол са си вкарали, и от тогава саботират машинното гласуване, като по този начин ограничаваха гарантираните със закон права на гражданите. Смартматик е фирма основана във САЩ и към момента е член на Координационен съвет към Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (SCC) по въпросите за Избирателната инфраструктура. Е, щом дори американците гласуват със същите машини на същата фирма що толкова ревете, а не се наредите до демократичните държави като САЩ, Белгия, Естония и Франция в които Смарматик провежда избори?!

Smartmatic e РЕГИСТРИРАНА в ЛОНДОН, АНГЛИЯ !!!! Ей като се опитвате да манипулирате, па гледайте да не ви хванат, щото как да ви вярваме на останалите измишльотини?!

Smartmatic ... Венецуелска фирма на Антонио Мугика. Отговорния за манипулираните избори 2017та години във Венецуела. Да ви е честито.

Чета в коментарите,че манипулациите свършили. Само питам защо не се казва каква е цената на машините. Сиела искат над 4 милона само за поддръжка, бюджета на ЦИК е 6,5милиона т.е. машините трябва да струват малко над 2милиона, което е много съмнително. Само да не се окаже,че машините са 10 милиона и цялата пара е в свирката.

Кога е открита процедурата по закупуване на такива машини? Публикувана ли е в държавен вестник? Законна ли е?

Първите честни и прозрачни избори в историята след освобождението. Още не мога да повярвам. На 04.04.21 малкият, но мъдър и справедлив суверен гласува за ангели небесни.

:-)

Ето, че могло и да не се краде... браво!

Прав си! Като при бай Тошо - вземаш 200 лв. заплата, а харчиш 400. Определили 6,5 млн. за избори., 4,5 млн. ще дадат за поддръжка и за 2млн ще купят 1500 машини, които струват 6,5 млн. А така се прави. Пък будалите пасти да ядат.

Мутри ГЕРБ на бунището ха ха ха

Много искаше банкянския паша да няма машини, обаче не Да ви видя сега герберуги, как ще сте първа политическа сила при честни избори. ха ха ха ха

Появи се нова партия ГГП (Герберчета Газ Пикаят). Давайте в същия дух, кефите ме до дъно..... Пък и проблема с горивата не е решен, апвайте бобец с кисело зеле... това ви остана.

За 4,4 милиона поръчаха на Сиела логистика и техническо обслужване - а ги обявиха за изнудвачи, защото за 6,5 милиона не искали да свършат същото, но и да доставят още 1500 машини. Последно новопоръчаните машини на каква цена са? Поръчка има - цената не се знае...

Чукча е писател а? Не 6.5, а за 14.5млн. Около 10 хиляди за таблет горе-долу при тяхната цена.

Край на герберските манипулации! Свиха ли ви сърмите, герберуги? Да ви видя сега как ще сте първа политическа сила при честни избори

Сега ми става ясно, защо искате машини. Защото ще ги плащаме ние, а не вие, и защото, според вас, е по-честно да се свалят резултатите на флашки, отколкото да се изисква всеки представител на изборна секцията комисия да СЕ ПОДПИСВА ЛИЧНО НА ПРОТОКОЛА с резултатите от секцията, както беше досега. Нагли, бездарни боклуци, не разбирам, как ви се връзват хората...

Ами те хората точно за това искат машини. За да няма герберски ръчички по бюлетините и манипулации

Не ти е сила. Протокола се разпосваше от ВСЕКИ в комисията, а там са членовете на всички партии. Има и застъпници.. Машинното гласуване противоречи на равното право на глас и не е достъпно за всички. Има достатъчно решения на конституционните съдилища по света. За това го няма почти никъде. Виж решение на германския съд по въпроса. А свалянето на резултатите на флашки е БЕЗ АНАЛОГ. Това ли е честност?

Пореден успех на служебното правителство срещу герберастката мафия!

толкова тъп ли те е родила, или после си затъпял още, докато ти промиват пъпката в главата

Смърди на корупция тази ''сделка'' , та се не трае.Последните два месеца се появиха стотици нови милионери.

Алоууу къде е цената на новите машини, а? Честно, прозрачно, бля, бля видно е, че говорите празни приказки, както и че Сиела са казали истината че за 6000000 могат само интелектуално/ програмно и логистично да обслужат изборите! Взехте ни съвсем за тъпаци, долни манипулации и откроевни лъжи!

Десетки, почти 100 милиона грешни народни пари за задоволяване манията на комунистическите разбойници да ни управляват, за да крадат парите ни. Трябваше да ги изтребим, както бяха изтребени свинете при свинския грип. Сега нямаше да има мунчовци, минетковци, рашковци и тем подобни олигофрени.

С любезното съдействие на партията на Слави, Ристьо Маджов и Манолова

Колко милиона ще даде държавата за новите машини, колко ще даде за транспорта по целия свят, кой ще охранява машините в чужбина

Няма обществена поръчка, преговаря се с някаква фирма дето щяла да ги внесе от Холандия и Тайван, а то до изборите има по-малко от месец. Кой ще тества машините дали не са манипулирани, как така изведнъж се почви някаква фирма да доставя машини за гласуване - това да не са кренвирши? И още много, много въпроси ...

Е с тия машини как ще ми го набият с 200, така и на колегата баварец не съм го набивал

Тъпи политици водени от един чалгар. С парите на Божков.

Само не ми стана ясно как ще се купят нови машини без обществена поръчка и на каква цена. Не се ли нарушава ЗОП.

Нарушават го, но не им пука

ЗОП бе, те нарушиха конституцията 10 пъти, ти за ЗОП говориш...

като в него още от години си пише, че трябва да има машини навсякъде , но доскоро нямаше почти никъде, освен в големите градове ?!

Щом Партията го прави не е нарушение, а е грижа за народа!

Поредната голяма победа за Партията и нейното острие - Румен Радев! Ще зарадваме българските избиратели с избори "и без машини, и без бюлетини!" За да няма съмнения в честността им!

Вече синоним на Партията не е БСП ,а другата комунистическа формация ГЕРБ.