17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната голяма победа за Партията и нейното острие - Румен Радев! Ще зарадваме българските избиратели с избори "и без машини, и без бюлетини!" За да няма съмнения в честността им!

Само не ми стана ясно как ще се купят нови машини без обществена поръчка и на каква цена. Не се ли нарушава ЗОП.

Тъпи политици водени от един чалгар. С парите на Божков.

Нарушават го, но не им пука

Е с тия машини как ще ми го набият с 200, така и на колегата баварец не съм го набивал

ЗОП бе, те нарушиха конституцията 10 пъти, ти за ЗОП говориш...

Няма обществена поръчка, преговаря се с някаква фирма дето щяла да ги внесе от Холандия и Тайван, а то до изборите има по-малко от месец. Кой ще тества машините дали не са манипулирани, как така изведнъж се почви някаква фирма да доставя машини за гласуване - това да не са кренвирши? И още много, много въпроси ...

Колко милиона ще даде държавата за новите машини, колко ще даде за транспорта по целия свят, кой ще охранява машините в чужбина

Десетки, почти 100 милиона грешни народни пари за задоволяване манията на комунистическите разбойници да ни управляват, за да крадат парите ни. Трябваше да ги изтребим, както бяха изтребени свинете при свинския грип. Сега нямаше да има мунчовци, минетковци, рашковци и тем подобни олигофрени.

С любезното съдействие на партията на Слави, Ристьо Маджов и Манолова

Алоууу къде е цената на новите машини, а? Честно, прозрачно, бля, бля видно е, че говорите празни приказки, както и че Сиела са казали истината че за 6000000 могат само интелектуално/ програмно и логистично да обслужат изборите! Взехте ни съвсем за тъпаци, долни манипулации и откроевни лъжи!

като в него още от години си пише, че трябва да има машини навсякъде , но доскоро нямаше почти никъде, освен в големите градове ?!

Смърди на корупция тази ''сделка'' , та се не трае.Последните два месеца се появиха стотици нови милионери.

Пореден успех на служебното правителство срещу герберастката мафия!

Сега ми става ясно, защо искате машини. Защото ще ги плащаме ние, а не вие, и защото, според вас, е по-честно да се свалят резултатите на флашки, отколкото да се изисква всеки представител на изборна секцията комисия да СЕ ПОДПИСВА ЛИЧНО НА ПРОТОКОЛА с резултатите от секцията, както беше досега. Нагли, бездарни боклуци, не разбирам, как ви се връзват хората...

Ами те хората точно за това искат машини. За да няма герберски ръчички по бюлетините и манипулации

Край на герберските манипулации! Свиха ли ви сърмите, герберуги? Да ви видя сега как ще сте първа политическа сила при честни избори

За 4,4 милиона поръчаха на Сиела логистика и техническо обслужване - а ги обявиха за изнудвачи, защото за 6,5 милиона не искали да свършат същото, но и да доставят още 1500 машини. Последно новопоръчаните машини на каква цена са? Поръчка има - цената не се знае...

Появи се нова партия ГГП (Герберчета Газ Пикаят). Давайте в същия дух, кефите ме до дъно..... Пък и проблема с горивата не е решен, апвайте бобец с кисело зеле... това ви остана.

Много искаше банкянския паша да няма машини, обаче не Да ви видя сега герберуги, как ще сте първа политическа сила при честни избори. ха ха ха ха

Мутри ГЕРБ на бунището ха ха ха

Ето, че могло и да не се краде... браво!

Не ти е сила. Протокола се разпосваше от ВСЕКИ в комисията, а там са членовете на всички партии. Има и застъпници.. Машинното гласуване противоречи на равното право на глас и не е достъпно за всички. Има достатъчно решения на конституционните съдилища по света. За това го няма почти никъде. Виж решение на германския съд по въпроса. А свалянето на резултатите на флашки е БЕЗ АНАЛОГ. Това ли е честност?

:-)

Щом Партията го прави не е нарушение, а е грижа за народа!

Вече синоним на Партията не е БСП ,а другата комунистическа формация ГЕРБ.

Първите честни и прозрачни избори в историята след освобождението. Още не мога да повярвам. На 04.04.21 малкият, но мъдър и справедлив суверен гласува за ангели небесни.

Чета в коментарите,че манипулациите свършили. Само питам защо не се казва каква е цената на машините. Сиела искат над 4 милона само за поддръжка, бюджета на ЦИК е 6,5милиона т.е. машините трябва да струват малко над 2милиона, което е много съмнително. Само да не се окаже,че машините са 10 милиона и цялата пара е в свирката.

Прав си! Като при бай Тошо - вземаш 200 лв. заплата, а харчиш 400. Определили 6,5 млн. за избори., 4,5 млн. ще дадат за поддръжка и за 2млн ще купят 1500 машини, които струват 6,5 млн. А така се прави. Пък будалите пасти да ядат.

Чукча е писател а? Не 6.5, а за 14.5млн. Около 10 хиляди за таблет горе-долу при тяхната цена.

Smartmatic ... Венецуелска фирма на Антонио Мугика. Отговорния за манипулираните избори 2017та години във Венецуела. Да ви е честито.

Пак взехте да пишете едно към гьотере, правото на избор как ще гласуваш, машинно или с хартиена бюлетина, е утвърдено с изборният Кодекс приет от ГЕРБ през 2014… едва след като Плевнелиев го прати за публикуване в Държавен вестник гербаджиите разбраха какъв автогол са си вкарали, и от тогава саботират машинното гласуване, като по този начин ограничаваха гарантираните със закон права на гражданите. Смартматик е фирма основана във САЩ и към момента е член на Координационен съвет към Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (SCC) по въпросите за Избирателната инфраструктура. Е, щом дори американците гласуват със същите машини на същата фирма що толкова ревете, а не се наредите до демократичните държави като САЩ, Белгия, Естония и Франция в които Смарматик провежда избори?!

Smartmatic e РЕГИСТРИРАНА в ЛОНДОН, АНГЛИЯ !!!! Ей като се опитвате да манипулирате, па гледайте да не ви хванат, щото как да ви вярваме на останалите измишльотини?!

Защо чак сега??? От кога са назначени на работа, от президента в това правителство, А оставят най важно, за последния момент? Явно е Дреболия някаква, за тях! ПРОЦЕДУРа стартирана ли е, За да се спази закона?

Кога е открита процедурата по закупуване на такива машини? Публикувана ли е в държавен вестник? Законна ли е?

толкова тъп ли те е родила, или после си затъпял още, докато ти промиват пъпката в главата

И КАТО НЕ СВЪРШАТ РАБОТА, КОЙ ще ги ПЛАЩА ? радефф ЛИ ? НЕ МИСЛЯ ! И ЗА ТАЗИ ИДИОТЩИНА ЩЕ ПЛАЩАМЕ Н И Е !!!

за нагласяване на софтуеъра. И ние ще си я плащаме!

Има ли стартирана процедура по закона за обществените поръчки за тези електронни машини за гласуване ? Изразходването на обществени средства Трябва да е прозрачно и законосъобразно! Публикувано ли е в държавен вестник и кога? Пак се правят сделки под масата, А уж предните били такива само?