Коментари - Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме | Днес.dir.bg

Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме

Ще бъдем толкова свободни и силни, колкото сме готови да извоюваме. България това сме всички ние. Не моловете, телените огради и шосетата. Хората са страната.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме | Днес.dir.bg

Коментари

Добре е това, което го казва само не ми допада дето е издигнат от коалиционен партньор на Бойко Борисов с финансиране от олигарха Прокопиев и фотоволтаичната асоциаця.

"Кандидат-президентската двойка на блока Трайчо Трайков Съби Събев получи мощна подкрепа от лидерите на партиите в блока" ураааа-а-а-аа!!!!! А защо кандидат-президента беше причината за скъпия ток на ТЕЦ МАРИЦА като им продаваше консумативен продукт многократно по-скъп от произведения в съседното находище? За което си и отиде от кабинета на Герб, заради укриването на този факт. И СЕГА - ЩЕ СЕ БОРИ с корупция, мутренство, олигарси. А от кой олигарх беше уреден за тази доходоносна за джоба му сделка, водеща до обедняването на народа ни ??? За колко късопаметни ни имат нас избирателите! А Кунева е цинична в предложението си за президент. БОЖЕ, КАКВА НАГЛОСТ! КОЛКО ПРОСТ Е НАРОДА ЗА ТЕЗИ ИЗБРАНИЦИ!

няма да гласувам за никого. Не си давам подписа в избирателни списъци. Никой от кандидатите не се опълчи срещу незаконните пръстови отпечатъци ,които са биометрични данни

Ех трайков защо си вярваш че траене на българина е безкрайно а и деменция да го е налегнала та да не помни колко ''свободни и силни'' бяхме догато беше във властта и сега когато подкрепят пак властта и то все гербаджийска бе трайков???

всяко едно политическо внасяне вече озвучава "никога няма да те забравя" сензационелни изказвания, ние отнесени от вихъра, вече под камъни и греди опасност от наниз на грешен шеих не се възприема

Рускити кавали да квичат

Тр.Тр. прилича много на Едуард Сноудън :) С тези очилца и физиономийка на колежанин-онанист - същински Сноудън, но леко матиран с един-два тона :)

Менажерията от кандидат-президенти се обогати и с един оФлюв. Това мамино момченце щеше да "напляска " Русия?! От Козяк нищо по-свястно ли не можаха да измъдрят?

Сладките приказки на Трайчо вече сме ги слушали от царските юпита - Николай Василев (с него даже си приличат), Милен Велчев, Иван Искров... Колкото прокопсахме от тези хубостници, толкова ще прокопсаме и от Трайчо! Те поне се изметоха от властта, докато Трайчо, докопа ли се до нея, доста ще го траем - "мириканците" умеят да пазят верните си подлоги.

Трайчо е марионетка на Кукуневата, Костов, Зеленогорски, Корман Исмаилов, Лукарски, че и на Радан. А те са марионетки на краварите и на човекомразеца Сорос. Трайчо е младата смяна на Роско, Сталинка и Никито Младенов.

не избирайте трайчовците, клинтънките, меркелките и другите комсомолки, че такава диктатура ще ви натресат, че комунягите ще ви се виждат като звездички и ангелчета през решетки!

у, демокрация по трайковски цари по форумите! както каза плевенлиев, помислете кого избирате! цензурата на клинтън, или свободата на мисълта!

радане, цензурата ти се изнерви нещо, защо така демократично ще ни поредавате на американското посолство? и това ми били български, демокрадични кандидати?

Ми че, ние, българските лелички нямаме ли право на сексуален живот бе педи, които са в подкрепа на шариата, отколкото на все повече липсващия български електорат??

С диктатурата на пролетариата на трайчовците е свършено! Това ви го казва една леличка, която лично е нападана от медийната манипулация на трайчовците на радан, американското хуманно ограбване на народите. Темата не е затворена, напротив, всеки желаещ може да бъде изтрит от американското посолство на ретрограда обама/клинтън.

от уважение към кандидата на обама/клинтън - трайков - ние ще си траем!

Трайчо, Трайчо, защо се хабиш момче, като шансовете ти са жалки... както е жалка е евроатлантическата ти ориентация.

Мила Мери, нима намирате ориентация в безполовия цензуратор - трайчо? аз намирам прилика с бай тошовото снишаване, но в друга посока.

По темата не може да се коментира свободно, поради опасността от "демократичната" цензура на радан, която прочиства всяко мнение, различно от това на партията и лаборантина. Ако можеха, малцинството от р.б. щяха да отворят лагерите в Белене, а другомислещите, щяха да ги дават за храна новозаселниците.

А защо пяха бившия химн "Шуми Марица"? За кой генерал става дума? За убиеца от Войнишкото въстание, 1923, 25 и 44 година или за Мирчо Спасовци? Нека да конкретизират - фашистки или комунистически генерали!

И тия воюват, но за себе си. Популисти на смяна в лилявата мъгла.

Това е моя Президент.

нали беше Pада , какво стана отрече се от Pада и се врече на Tраичо ли ? или викаш те се един дол боклуци хахаха

пример на атрактивност- изработил големи екземпляри. //неотвърдени// - са целеви средства за държавна злоупотреба- тук цяла ампутация тази цели за себе си да приемем, не е чисто формирование ние нямаме две сърца това залъгване, е цял препарат. къде може да се научи, че информацията е вярна ? това отношение към обществената отговорност би имало последици. превзема отговорност за себе си, която е задължителна за него, манипулира социалната изравненост от този магнит се запълват полити4ески структурите асистенцията дели

кумувици -на съд за сексуално посегателство върху дуржавата на магистралата

телта се усуква така пред червено зло

Трайчо е добро момче само че родът му сигурно е комунистически.Случайни хора в политиката няма в тая населена от комуноиди територия.

Като сте такива антикомунисти, защо никой не говори за "Лустрация"?

Аз съм за лустрация но тя трябва да обхване и фирмите където децата на комунягите са на ръководни длъжности.Само че това е противоконституционно защото се нарушава правото на фирмите да си наемат персонал въпреки че са на комунисти и хора от службите.

Подклозетието бълбука...

София като най-мръсен град в Европа справедливо е наречен "Балкански клозет" от един велик скулптур.

Попитали анален специалист от Софстрой и ГлавВулгарСтрий: Що е това метро в клозет? Дупка за преминаване на червеи със заплата 300 лева от едно лаино в друго.

Spirit

А бе идиоти такива, вие не прочетохте ли, че залата е била препълнена. Кога последно това се случвало на десен форум? Казвам ви, че Трайчо Трайков ще бъде изненадата на тези избори. Подкрепата за него се увеличава от ден на ден, нищо че гьонсурат социолозите се правят, че не я забелязват. Успех Трайчо, ти си шансът за България!

Дори името му не става. Вие сте група инфантили, които не разбират какво е лидерство. Този човек не е лидер, сърдете се на себе си. Реформи се правят от лидер, а не от мижитурльо.

Spirit

Е да , друго си е Волен с блесналия поглед в очите..

Айде и тоз голям воин! Как воюваше с Боко, като въртеше опашка като пудел ли? И като те изгони мутрю кацна при деформаторите? Чехлю номер две.

Уважаеми г-н Трайков защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Цитат: "Благодарете се че сте живи!"

Spirit

Почти нищо от написаното НЕ Е ВЯРНО! Не знам от къде си чел тая статистика, троле. Сигурно са ти я написали на листче и сега Ния преписваш тук.

link/wiki/Listofsovereignstatesanddependentterritoriesbymortality_rate

София беше обявен за най-мръсен град, мисля че вчера. Отходните газове са причина за пандемия от болести в най-бедната Европейска столица. Ами сега? Чичко гугъл явно пречи на дясното щастие.

1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

че това, което казва Трайчо хич не им харесва на комунистите от БСП и ГЕРБ!

само да ни каже как попадна в правителството на Борисов 1...

абе кой нормален човек ще гласува за този лобист Трайков бе

Ако сега мислещите българи не хванат последния влак, гласувайки за господата Трайков и Събев, с България е свършено! ГЛАСУВАЙТЕ и докажете, че мислите за децата си, за близките си, за Родината!

правителство на Борисов?

мислещите хора няма да гласуват за подлогите Трайчо и Събев

че си работил за EVN. Възприемам те малко като човек на ЕРП -тата...

Двамата с Калфин са "лика-прилика". Но този не разбира и от "шансони". --------- Този на кой Плаж се беше изтегнал "служебно", че му биха "Чупката"?

на руски проекти,разликата между него и Бибитко е минимална. Целият район се натиска за транзит на руски енергоносители и атомна енергетика,само трай овци,боковци,мавтинчовци носят вода от девет кладенеца да ни убедят ,че ще се минем. Очевидни са техните зависимости и финансиране. Аман от такива експерти.

Всъщност никой не се натиска за този транзит, и никой не строи атомни централи, освен Англия, ама там ще е с огромна дотация от населението.

"никой не строи атомни централи, освен Англия" Лъжеш повече и от комунист! Докато ние се чудехме и маехме за Белене, румънците увеличиха капацитета на тяхната Черна Вода и отнеха от нашия пазар. Атомни електроцентрали в ЕС в момента строят още Финландия, Франция и Словакия. Смешни сте с късокраките си лъжи!

Радан и Трайчо вдъхват точно толкова доверие колкото Найденов и Кокинов. Хванал ли си се с опг, такъв си оставаш завинаги.

ТРОЯНСКИЯТ КОН НА ГЕРБ,КАТО БАБА МЕРКЕЛ НА ПУТИН!!!

на страдащите от амнезия! Въпросният Трайчо беше министър в първото НЕГОВО правителство, уволнен от НЕГО на аерогарата в София, след групова правителствена екскурзия и плаж в Катар!

Трайчо бори тиквите? На катарския плаж.

Трайчо, чичовото, ако с 5% може да се променя статукво, сигурно ще го сториш.

взимай банския и отивай на плаж в Катар?

Цървул !

Някой знае ли що го махнаха Трайков от правителството.Защо това не се коментира

За големи далавери!

Щото Боко му звънял по телефона а Трайчо не му вдигнал - това е истинската причина за уволнението му...колкото и нелепа да е тя

Как бе Трайков, ще дадеш свобода на хората, кажи как?????

Който е бил във влсатта не става. Затова се гласува с номер 2 - Марешки

Роско,Митов,Ненчев,Борисов,Сталинка и Трайков са най важните куклички в моя куклен театър

Коментари - Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме | Днес.dir.bg

Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме

Ще бъдем толкова свободни и силни, колкото сме готови да извоюваме. България това сме всички ние. Не моловете, телените огради и шосетата. Хората са страната.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Ще бъдем свободни и силни, колкото извоюваме | Днес.dir.bg

Коментари

Добре е това, което го казва само не ми допада дето е издигнат от коалиционен партньор на Бойко Борисов с финансиране от олигарха Прокопиев и фотоволтаичната асоциаця.

"Кандидат-президентската двойка на блока Трайчо Трайков Съби Събев получи мощна подкрепа от лидерите на партиите в блока" ураааа-а-а-аа!!!!! А защо кандидат-президента беше причината за скъпия ток на ТЕЦ МАРИЦА като им продаваше консумативен продукт многократно по-скъп от произведения в съседното находище? За което си и отиде от кабинета на Герб, заради укриването на този факт. И СЕГА - ЩЕ СЕ БОРИ с корупция, мутренство, олигарси. А от кой олигарх беше уреден за тази доходоносна за джоба му сделка, водеща до обедняването на народа ни ??? За колко късопаметни ни имат нас избирателите! А Кунева е цинична в предложението си за президент. БОЖЕ, КАКВА НАГЛОСТ! КОЛКО ПРОСТ Е НАРОДА ЗА ТЕЗИ ИЗБРАНИЦИ!

няма да гласувам за никого. Не си давам подписа в избирателни списъци. Никой от кандидатите не се опълчи срещу незаконните пръстови отпечатъци ,които са биометрични данни

Ех трайков защо си вярваш че траене на българина е безкрайно а и деменция да го е налегнала та да не помни колко ''свободни и силни'' бяхме догато беше във властта и сега когато подкрепят пак властта и то все гербаджийска бе трайков???

всяко едно политическо внасяне вече озвучава "никога няма да те забравя" сензационелни изказвания, ние отнесени от вихъра, вече под камъни и греди опасност от наниз на грешен шеих не се възприема

Рускити кавали да квичат

Тр.Тр. прилича много на Едуард Сноудън :) С тези очилца и физиономийка на колежанин-онанист - същински Сноудън, но леко матиран с един-два тона :)

Менажерията от кандидат-президенти се обогати и с един оФлюв. Това мамино момченце щеше да "напляска " Русия?! От Козяк нищо по-свястно ли не можаха да измъдрят?

Сладките приказки на Трайчо вече сме ги слушали от царските юпита - Николай Василев (с него даже си приличат), Милен Велчев, Иван Искров... Колкото прокопсахме от тези хубостници, толкова ще прокопсаме и от Трайчо! Те поне се изметоха от властта, докато Трайчо, докопа ли се до нея, доста ще го траем - "мириканците" умеят да пазят верните си подлоги.

Трайчо е марионетка на Кукуневата, Костов, Зеленогорски, Корман Исмаилов, Лукарски, че и на Радан. А те са марионетки на краварите и на човекомразеца Сорос. Трайчо е младата смяна на Роско, Сталинка и Никито Младенов.

не избирайте трайчовците, клинтънките, меркелките и другите комсомолки, че такава диктатура ще ви натресат, че комунягите ще ви се виждат като звездички и ангелчета през решетки!

у, демокрация по трайковски цари по форумите! както каза плевенлиев, помислете кого избирате! цензурата на клинтън, или свободата на мисълта!

радане, цензурата ти се изнерви нещо, защо така демократично ще ни поредавате на американското посолство? и това ми били български, демокрадични кандидати?

Ми че, ние, българските лелички нямаме ли право на сексуален живот бе педи, които са в подкрепа на шариата, отколкото на все повече липсващия български електорат??

С диктатурата на пролетариата на трайчовците е свършено! Това ви го казва една леличка, която лично е нападана от медийната манипулация на трайчовците на радан, американското хуманно ограбване на народите. Темата не е затворена, напротив, всеки желаещ може да бъде изтрит от американското посолство на ретрограда обама/клинтън.

от уважение към кандидата на обама/клинтън - трайков - ние ще си траем!

Трайчо, Трайчо, защо се хабиш момче, като шансовете ти са жалки... както е жалка е евроатлантическата ти ориентация.

Мила Мери, нима намирате ориентация в безполовия цензуратор - трайчо? аз намирам прилика с бай тошовото снишаване, но в друга посока.

По темата не може да се коментира свободно, поради опасността от "демократичната" цензура на радан, която прочиства всяко мнение, различно от това на партията и лаборантина. Ако можеха, малцинството от р.б. щяха да отворят лагерите в Белене, а другомислещите, щяха да ги дават за храна новозаселниците.

А защо пяха бившия химн "Шуми Марица"? За кой генерал става дума? За убиеца от Войнишкото въстание, 1923, 25 и 44 година или за Мирчо Спасовци? Нека да конкретизират - фашистки или комунистически генерали!

И тия воюват, но за себе си. Популисти на смяна в лилявата мъгла.

Това е моя Президент.

нали беше Pада , какво стана отрече се от Pада и се врече на Tраичо ли ? или викаш те се един дол боклуци хахаха

пример на атрактивност- изработил големи екземпляри. //неотвърдени// - са целеви средства за държавна злоупотреба- тук цяла ампутация тази цели за себе си да приемем, не е чисто формирование ние нямаме две сърца това залъгване, е цял препарат. къде може да се научи, че информацията е вярна ? това отношение към обществената отговорност би имало последици. превзема отговорност за себе си, която е задължителна за него, манипулира социалната изравненост от този магнит се запълват полити4ески структурите асистенцията дели

кумувици -на съд за сексуално посегателство върху дуржавата на магистралата

телта се усуква така пред червено зло

Трайчо е добро момче само че родът му сигурно е комунистически.Случайни хора в политиката няма в тая населена от комуноиди територия.

Като сте такива антикомунисти, защо никой не говори за "Лустрация"?

Аз съм за лустрация но тя трябва да обхване и фирмите където децата на комунягите са на ръководни длъжности.Само че това е противоконституционно защото се нарушава правото на фирмите да си наемат персонал въпреки че са на комунисти и хора от службите.

Подклозетието бълбука...

София като най-мръсен град в Европа справедливо е наречен "Балкански клозет" от един велик скулптур.

Попитали анален специалист от Софстрой и ГлавВулгарСтрий: Що е това метро в клозет? Дупка за преминаване на червеи със заплата 300 лева от едно лаино в друго.

Spirit

А бе идиоти такива, вие не прочетохте ли, че залата е била препълнена. Кога последно това се случвало на десен форум? Казвам ви, че Трайчо Трайков ще бъде изненадата на тези избори. Подкрепата за него се увеличава от ден на ден, нищо че гьонсурат социолозите се правят, че не я забелязват. Успех Трайчо, ти си шансът за България!

Дори името му не става. Вие сте група инфантили, които не разбират какво е лидерство. Този човек не е лидер, сърдете се на себе си. Реформи се правят от лидер, а не от мижитурльо.

Spirit

Е да , друго си е Волен с блесналия поглед в очите..

Айде и тоз голям воин! Как воюваше с Боко, като въртеше опашка като пудел ли? И като те изгони мутрю кацна при деформаторите? Чехлю номер две.

Уважаеми г-н Трайков защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Цитат: "Благодарете се че сте живи!"

Spirit

Почти нищо от написаното НЕ Е ВЯРНО! Не знам от къде си чел тая статистика, троле. Сигурно са ти я написали на листче и сега Ния преписваш тук.

link/wiki/Listofsovereignstatesanddependentterritoriesbymortality_rate

София беше обявен за най-мръсен град, мисля че вчера. Отходните газове са причина за пандемия от болести в най-бедната Европейска столица. Ами сега? Чичко гугъл явно пречи на дясното щастие.

1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

че това, което казва Трайчо хич не им харесва на комунистите от БСП и ГЕРБ!

само да ни каже как попадна в правителството на Борисов 1...

абе кой нормален човек ще гласува за този лобист Трайков бе

Ако сега мислещите българи не хванат последния влак, гласувайки за господата Трайков и Събев, с България е свършено! ГЛАСУВАЙТЕ и докажете, че мислите за децата си, за близките си, за Родината!

правителство на Борисов?

мислещите хора няма да гласуват за подлогите Трайчо и Събев

че си работил за EVN. Възприемам те малко като човек на ЕРП -тата...

Двамата с Калфин са "лика-прилика". Но този не разбира и от "шансони". --------- Този на кой Плаж се беше изтегнал "служебно", че му биха "Чупката"?

на руски проекти,разликата между него и Бибитко е минимална. Целият район се натиска за транзит на руски енергоносители и атомна енергетика,само трай овци,боковци,мавтинчовци носят вода от девет кладенеца да ни убедят ,че ще се минем. Очевидни са техните зависимости и финансиране. Аман от такива експерти.

Всъщност никой не се натиска за този транзит, и никой не строи атомни централи, освен Англия, ама там ще е с огромна дотация от населението.

"никой не строи атомни централи, освен Англия" Лъжеш повече и от комунист! Докато ние се чудехме и маехме за Белене, румънците увеличиха капацитета на тяхната Черна Вода и отнеха от нашия пазар. Атомни електроцентрали в ЕС в момента строят още Финландия, Франция и Словакия. Смешни сте с късокраките си лъжи!

Радан и Трайчо вдъхват точно толкова доверие колкото Найденов и Кокинов. Хванал ли си се с опг, такъв си оставаш завинаги.

ТРОЯНСКИЯТ КОН НА ГЕРБ,КАТО БАБА МЕРКЕЛ НА ПУТИН!!!

на страдащите от амнезия! Въпросният Трайчо беше министър в първото НЕГОВО правителство, уволнен от НЕГО на аерогарата в София, след групова правителствена екскурзия и плаж в Катар!

Трайчо бори тиквите? На катарския плаж.

Трайчо, чичовото, ако с 5% може да се променя статукво, сигурно ще го сториш.

взимай банския и отивай на плаж в Катар?

Цървул !

Някой знае ли що го махнаха Трайков от правителството.Защо това не се коментира

За големи далавери!

Щото Боко му звънял по телефона а Трайчо не му вдигнал - това е истинската причина за уволнението му...колкото и нелепа да е тя

Как бе Трайков, ще дадеш свобода на хората, кажи как?????

Който е бил във влсатта не става. Затова се гласува с номер 2 - Марешки

Роско,Митов,Ненчев,Борисов,Сталинка и Трайков са най важните куклички в моя куклен театър