Коментари - Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит | Днес.dir.bg

Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит

Бившият британски премиер Тони Блеър предлага нови строги имиграционни правила като част от план срещу излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Блеър няма моралното право да се появява и да предлага каквото и да е, след подкрепата му на престъпната война на Буш в Ирак развързала верижна реакция от негативни събития, вкл. войната в Сирия и огромната мигрантска вълна в Европа И ОСОБЕНО ПОДКРЕПАТА НА ОЧЕВАДНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ЛЪЖИ НА БУШ-СИНКОВЕЦА И СИВИЯ КАРДИНАЛ НА НЕГО И ТАТКО МУ - ДИК ЧЕЙНИ! И точно заради това след това Джи Пи Морган Чейз го назначиха за ... "съветник" към банката за този регион с НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ЗАПЛАТА ГОДИШНО... Тони Блеър наистина по-добре да се скрие някъде и да се радва, че не е в затвора за лъжите и престъпленията му срещу интересите на английския народ и човечеството!

най-голямата колониална империя губи в борбата с Германия-Франция. По разбираеми причини САЩ също не искат конкуренция.

Кой го интересува какво говори този американски пудел.

този не може да разбере че страната му вече е излязла от европеиския съюз и няма връзщане назад. тои иска да промени основните постулате на европеиския съюз без да е член. сега британците ще ручат квото им сервират от брюксел, без да имат право да си изибират от менюто.

Европейският съюз е по-силен без Великобритания.Пък и брекзита е задействан вече.Явно връщане няма.

Такова нещо би дръпнало и други промени, които биха довели до разпаане на ЕС. Примерно аз не се кефя че всякакви Англичани и ирландци накупуваха апартаменти и къщи из България и с това автоматично се вдигна цената на жилищата. Търсенето определя цената и след като на пазара навлезнаха гражданите на ЕС цените се вдигнаха. И сега трябва аз с българската заплат да се конкурирам с Англичанина в покупката на апратамент в София. Затова ще отида в Англия пък на него до му срина трудовия пазар. И така не може само облагите да се получават. Затова е съюз.

До БРЕ! Да припомним войните водени от джуджето, в които избива хора и окупира чужди територии: 1. Ичкерия, втората руска война там води до даване на власта на вярно кремълско куче, което избива противниците на патрона си и въвежда шериата в републиката!!! 2,Войната в Грузия и узаконаване властта на руските сепаратисти в северозападна Грузия!!! 3. Окупация на Крим и отнемане на територия от Украйна!!! 4. Подклаждане на сепаратиски движения и окупиране на източна Украйна!!! 5.Войната в Сирия, единствена и цел е запазване власта на местния диктатор, който гарантира руски бази на Средиземно море!!!

браво верни служителю, ще има центове.

едно сто годишно протакане и може да стане нещо

Тоя е военно престъпник и ингилизите да вземат да го съдят , а не да ми прави разни предложения.

loyola

А какво стана с тълпите от Румънци и Българи, дето щяха да ги залеят? Няма ли да има извинения., оставки??

От кога военен престъпник може да говори така свободно без белезници ! Милошевич го арестуваха , този дори не мислят да го арестуват !

Написаното от теб се отнася за ,джуджето от Масковия, НАЛИ???

НЕ ИЗТРАЯ И ЕДНА МИНУТКА,ВЕДНАГА СЕ ВКЛЮЧИ! АКО ТИ СИ "ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ"НА СОРОСОИДИТЕ,НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА "ЛЕКАТА"!!! А БЛЕЪР Е ТОЧНО ТОВА И ОЩЕ ДРУГИ НЕЩИЦА,КАТО НАПРИМЕР МАСОН ОТ НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН!!! А ОЩЕ И ЯРОСТЕН ГЛОБАЛИСТ!!!

кой ще заеме работните места, заети от европейски граждани във Великобритания.

я да видим... безработица е ако има много хора а малко работни места. Това за което ти се "притесняваш" е? негативна безработица? Знаеш ли до какво води? Аз "изпитвам" това на собствения си гръб, и нямам нищо против на всеки 6 месеца да ми се обаждат с оферти за по-висока заплата! Да ти имам притесненията! (о, не съобразих, ти си едър работодател и това явно те притеснява, че ще трябва да плащаш повече за работна ръка...)

Абе не ви щем бе! Махайте се! Боклуци!

Атеизма е измислен от зионистите и вкаран в комунизма. С цел да съсипе европейското християнство. Откак зионизма е създаден (извлечен от еврейската библия като учение за връщане на евреите в Зион, земята на дедите им), неколко години по-късно е създаден и куманизма, пак от евреи. Откак зионизма и куманизма беха уснати на воля из европа, европейците изпитват геноцид. До 18 век, еврейпейците са биле най-многобройната раса на планетата. Познайте дали е тека сега. Белата раса едва прави 10% от населението на планетата и продължава да намалява. За 150 години зионизъм и куманизам, подддържани от евреите..... вие сте избивани кату пилци, и още не се усещате кой ви избива. И сами ставате куманяги. Тфа па не щъ да го коментирам хептен, да избиваш собствените си хора. Атеизма, драги ми Смвхурко....е за да отслаби съпротивата ви и да ви направи зомбита...което и успева да направи де. Бидейки зомбита, вие дори не усещате как ставате кошер ...(направете си сърч за смисъла на думата). Нито една друга раса! нито националност! не изпитва атеизъм! Атеизма е измислен от юдеите, с цел да остлабът света! Самите юдеи са строго набожни! Те нарочно! проповедват атеизъм, за да ви изкарат от божията грижа и любов. Защото Бог, не вижда, и игнорира атеистите, нема път, връзка между един атеист и Бога. Нема съзнание на търсене на Бога. Тека, вие бивате оставени без Бога, а самите юдеи, си го почитат и се облажават. Погледнете куманягите и жалката им история. История на геноцид, избивания, аборти, атеизъм, неверие, богохулство, разврат, лъжи срещу Бога, неморалност, не спазване на божия закон. Погледнете какво се случва на страни, в които куманягите управлеват. Нито една не е била успешна. И вие ли исате да ви се случва това? На коя страна сте, на страната на зионистите ли? На куманягите ли? да избивате собтсвения си нарот?

Изпий си "Золофт"-а

Провери си кога са били прокламирани първите идеи за атеизъм и кой ги е прокламирал - до един са биле евреи! нема да намериш нито един евреин да не е верващ в Бога! Но точно те пропагандират и разпространеват по вета атеизъм - с цел да подлъжат другите хора да не вервът в Бога и да го отричет! Откак се помни света, хората са верващи в Бога - различните народи с различни имена, но целата планета единодушно е верваща - будизъм, египетски бог(ове), Вавилон, зороастризъм, абе нема празно, хората са верващи! И кога се появява атеизма? атеизма се появева в едно с куманизма! а куманизма е идеология, разработена от зионистите, да завземът света! Айде сега си направи сърч, кога за пръв път се е заговорило за атеизъм и на каква база, и как тека саму евреи са го прокламирале......които случайно са биле и първите куманяги..... Атеизма е за да ви направи лсепи и глухи за Бог, и да ви подчини на евреите. Неверниците в юдеизма са гои, и са по-ниско от животни, и евреите могат да ги избиват безнаказано! Същото е и за ислама..... Разберете, че е техна стратегическа цел да ви накарът да отричете Бога - защото това ви прави по-слаби и ви лишава от Божията поддръжка (както те го разбират!). Айде сега да се образоваш, почвай да си сърчваш какво е атеизъм и кой го е създал!

От 1945 година евреите са си поставили за цел , разделяне и унищожаване на Европа като място за добро живеене ! Първи испанците изпитаха геноцид от евреите преди 300 години и ги изгониха за 48 часа само с бохча с хляб и сол , макар да бяха проглътнали диаманти , робини и изумруди ! Така се освободиха , сега света е пред друго предизвикателство на евреи от Държавния Департамент на САЩ ,които са окупирани от тях и МВФ !

Съгласна, но не е даже от 1945, а много по-рано, зионизма бива основан некаде около началото на 19 век, с първите книги написани на темата, с първите кръжоци, събранияна евреи, посветени на единствената цел, да направът евреите господари на света, с подробни планове как да избият белата раса, и с ясни указания как това да стане. Първите плодове идват около средата на 19 век, като един от големите им пробиви е когато богати евреи започват да финансират тези зионизЗки планове за изтреблението на белата раса. Маркс и Енглес, за който куманягите не даваха лоша дума за се продума...и двамата евреи от масонството, изпълневат точно указанията на тези еврейски сборища, и лично се заемът да тикнат и организират едно теково еврейско движение. Лично организират куманизма и политическата идеология, която изцяло копира еврейската, с тук-таме по-благозвучни думички, та да не се сетът гоите какво им се готви. Едни от първите масови акции са организираните евреи еимисари, разпратени по цела Европа, но най-ного от тех срещу руския цар, вследствие на което бива организирана Октомврийската революция, която бива платена с еврейски пари от Рокфелер и сие евреи. Намерени са докумнети и банкови отчети за сумите и получателите, които познайте кои са ? ВАШИТЕ БОГОТВОРЕНИ ЕВРЕИ КУМАНЯГИ ТРОЦКИ, ЛЕНИН И СИЕТО ОКОЛУ ТЕХ! Нататек, си гледйате филма в тубето, наречен EUROPA - The Last Battle от 1 до 10, со документалистика, имена, събития, дати, документи. Изцяло базиран на съществуващи документи и факти, доказани в течение на почти 2 века зионизко еврейско движение, чиято цел в Нов Световен реТ и господство на евреите, като те сметът за първи враг белата раса (която веке не е толко ного във властта...както виждате, зионизма добре си е направил плановете...) ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕМА ДА ОСТАВЪТ НИ ЕДИН ЖИФ ОТ НАС! КУМАНЯГИТЕ СА ПЛАТЕНИТЕСЛУГИ НА ЦИОНИЗМА И АКО НЕ ГИ ИЗБИЕТЕ, ТО ТЕ ШЕ ИЗБИЯТ ВАС, КАКТО ИЗБИХА ДОСЕГА СТОТИЦИ МЕЛИОНИ ОТ БЕЛАТА РАСА.

Добре че изчетох коментарите , та да се запозная по обстойно :) Моята теория е че Uk по специално Англия е препълнена от хора и искат масата хора да се въведе ред и това да се по спре ,а най важното е Uk да се измъкне с по добра сделка и някак си да не излиза от ЕU

Този докато не мине през международен съд за военни престъпления, най-добре да не се явява извън килера вкъщи. Може да лъжете каквото и както искате, но хората усещат истината.

много умен се пише тоя ,а колко е нагъл само !

През цялото време тези си играят на надлъгваница и буквално мислят само за себе си! Затова ще си внасят арабите, които им харесват. Останалите да се спасяват. За "великите" британци останалите са всички, включително държавите от ЕС.

Евреите зионисти да, те си играет на надлъгваница, и е ясно защо, защото искат Нов Световен Рет, за което плащът на куманягите, та да им го прокарат със геноцид и зверства. Сега, че и куманягите лъжат и играет игрички, това се подразбира, иначе нема да им се плати. Маса нарот също се подвежда и играе по техната сврика, просто от скудоумие и тотална неадекватност. Тия просто са зомбитата в машината за човешко месо. Другите, като правило са цветкокожи, които по расови пречини мразът европейците, и искат избиването им. Тия са ноо кръвожадни, вервайте ми. Но и те са друго едно цветнокожо месо в месомелачката на евреите. Та, като теглим чертата, двигателя на геноцида са зионистите - на върха на пирамидата - и куманягите, под тех, платени да ви геноцидват директно. Та да не стане ясно, че евреите не искът да си цапът ръцете, те не че не ви избивът, ама не искът да стане публично ясно. Арабите са от цветнокожите, на които им е казано да ви мразът заради белия цвет на кожата, демек, върли расисти, по цвета на кожата ви съдът. Вие къде се слагате не знам, но тия горните, ви слагът да сте жертви и сметът да ви избиет. И като гледъм, успеват досега. Щото вие сте тотално неадекватни, че тия горните искът да ви избиет. Ипо неква пречина, си мислите, че щом Цар Борис бил спасил 10 000 евреи, то Израел вас лично ше доде да ви спаси. Което не е тека, разбийсе.

Antoinette Todorova

днес всички евреи са ционисти !

Нерде Хонекер, нерде Хелмут Кол, ама то като Австрия и Австралия...

Добре бе, и ас си го сърчнах, аре ся. Но е факт, че тя е била агент на щази. Дори се смета, чее била двоен агент и че е работила и за руснаците. Което нито на йота не ме изненадва. Нерде куманяги, нерде руснаци, нерде евреи (тя е и еврейка, в случай че не знаете).

Нерде Хонекер, нерде Хелмут Кол, ама то като Австрия и Австралия...

а ти кои си ???!!!

не позна ли баща си, боярищника, хахахахахах

Идеята на г-н Блеър реално означава предоговаряне членството на УК в ЕС при още по-благоприятни за УК условия - нещо, което не мисля, че УК е в положение да иска при сегашните обстоятелства и настроения в ЕС.

Не, не означава това. Означава анулиране на вотовете на сички гласували. Куманягите, не се обаждайте, знаеме, че сте соросоиди, и знаеме защо.

Да бе Тони, прав си, ние българите ще ги приемем за да не идват към вас, нашите тъпи "полотици" ще се съгласят даже и панталоните ще си свалят за някой паунд...те това очакват с нетърпение.....!

ПАК СЕ ИЗПОВРЪЩА :)

аз го определях като жиголо, ама твоето е по-точно, браво!

Как да нема данни, тя директн ое оперирала от офиса на Хонекер, като негова лична съртудничка. Боужей, куманягите, вие верно мислите хората за толко тъпи..... Лично Хонекер я е въвел в работата и в сичките секретни служби и я е обучил! С години е работила от неговия личен офис, от негово име! Малей, ма кък са правите на паднале от небето това куманягите!

нали уж искахте глобализация. нали уж знаете как да интегрирате циганите. знаете ама дръжки. искате глобализация ама да не е на ваша територия. глобализация ама при другите от там можете да крадете.

И какво да дойдат комундетата-червените боклуци-комунистите- каскетаджии, убийци на народа

ЕЛЕМЕНТАРНО МИСЛЕНЕ! "АКО-АКО"! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ГЛОБАЛИЗЪМ Е ОБРАТНО НА КОМУНИЗЪМ?!ГЛОБАЛИЗЪМ Е ОБРАТНО НА НАЦИОНАЛИЗЪМ!ЕДИНСТВЕНО!ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!

Всичко ще се реши от германските избиратели. Ако натикат гнусната агентка на ЩАЗИ Ангела Меркел в меча дупка, няма да има мигранти от Близкия Изток и Африка и ЕС може и да оцелее. Задачата на българските избиратели е да направят същото с гейберастите и лъжепатриотите.

Дали ще е Меркел или другия хубавец е все тази. Две страни на една монета. Те и сега управляват в коалиция. Само много шум за пред немските балами.

И какво да дойдат комундетата-червените боклуци-комунистите каскетаджии-убийците на народа

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш и Блеър, а и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Беше оправдан - СЛЕД КАТО УМРЯ. Така правят с всички починали от юридическа гледна точка той умрял и вече липсва едната страна по делото, а от друга страна в знак на уважение, все пак са били до преди 20 години на една политическа сцена. 2001-а го арестуваха и лежа в затвора до 2006-а къде умря като куче. ПАНИМАЕШ дрОгарю ?!

Глупака се опитва да анулира Брекзит. Да го сведе до едно измерение - до миграция. А Брекзит е ноо повеке - не е само миграция, но е суверенитет, военна и гражданска независимост, икономическа, и прочие... А той иска с една миграция да купи Брекзит и да мине тънко. Хората ясно обесниха - не щеме Брюксел да ни мазва ко да правим! не щеме тормоз за миграция! не щеме да сме зависими! не щеме битанците да са чужденци в собствената си страна! Брекзит е борба за независимост и национално самосъзнание. Блеър иска да ни натика обратно у дупката на Брюксел, и след неколко огидни да чуем пак, че мигрантите имат свободен достъп - Брюксел и Дзверкел веке им раздвата свободни паспорти в северна Африка. С което ги пускат свободно да влизат в Европа като законни европейски граждани, а не незаконни престъпници, пресичащи границата. ТУКА СТОИ ОТНОВО ЗИОНИЗМА, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА КУПИ НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА С ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА! БЛЕЪР Е ПРЕДАТЕЛ, КАКТО БЕШЕ И ЧЪРЧИЛ, ЧУЧЕЛОТО НА ЕВРЕИТЕ!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ами тогава ти трябва да си между първите изритани от Кралството.

Ми ас немам протиф бе. Мъ един британце се е поженил за мене, път кеговото мнение леко различно от твоето. Иначе, ас от години планирам да живеем в исландия или Русия, в краен случай Патагония.

Мястото ти в зоологическата градина. Там ще живееш. Британците не искат имигранти от източна европа като теб, имигрантите от африка им трябват, че грузните англичанки кои ще ги задоволи

Искат, не искат - брак нема как да се анулира! Тфа е полжението! Ше ме Здъвчат, барабар с африканците!

конвертируемите специалисти, които създават благата, а не разни тунеядци, потребители на социални фондове.

този откъде го изкопаха?

А май ще зазиждаме тунела.

Няма как да ограничи свободното движение на хора в ЕС. Това е основополагащ принцип.

както и държането на полуживотните зад мрежи

движението на капитали си върви с движението на хора..... Не може само меда.

4eри Блер кво ли прави кватимата и на кота нула ?

Много леко наглее Тонито. Много лекинко. :-) Значи всички права за британците, а ограничено движение за останалите. Лекинко не му ли неудобно да плещи такива нелепици. Още повече че точно той прие милиони банглдашци, индийци и подобни индивиди от бившите им колонии, заради които сега имат проблеми, но винят европейците. :-(

точно

да,такава е соросоидната глобализация...

ало Позитано, ало Козяк давайте инструкции

тоя буклук е директно за ония свет

Смешник първо кажи къде оръжието за масово унищожение на Ирак

Тоя още ли не е в затвора??

+100

не е,защото е гаден соросоид!но и на тях ще им доиде времето......

защо си избягал от колхозия, козо проста?

баща ти те е направил когато ваобще не му се е е...о

не е,но с божия помощ ще влезе!!!

Коментари - Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит | Днес.dir.bg

Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит

Бившият британски премиер Тони Блеър предлага нови строги имиграционни правила като част от план срещу излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Тони Блеър предлага алтернатива на Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Блеър няма моралното право да се появява и да предлага каквото и да е, след подкрепата му на престъпната война на Буш в Ирак развързала верижна реакция от негативни събития, вкл. войната в Сирия и огромната мигрантска вълна в Европа И ОСОБЕНО ПОДКРЕПАТА НА ОЧЕВАДНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ЛЪЖИ НА БУШ-СИНКОВЕЦА И СИВИЯ КАРДИНАЛ НА НЕГО И ТАТКО МУ - ДИК ЧЕЙНИ! И точно заради това след това Джи Пи Морган Чейз го назначиха за ... "съветник" към банката за този регион с НЯКОЛКО МИЛИОНА ДОЛАРА ЗАПЛАТА ГОДИШНО... Тони Блеър наистина по-добре да се скрие някъде и да се радва, че не е в затвора за лъжите и престъпленията му срещу интересите на английския народ и човечеството!

най-голямата колониална империя губи в борбата с Германия-Франция. По разбираеми причини САЩ също не искат конкуренция.

Кой го интересува какво говори този американски пудел.

този не може да разбере че страната му вече е излязла от европеиския съюз и няма връзщане назад. тои иска да промени основните постулате на европеиския съюз без да е член. сега британците ще ручат квото им сервират от брюксел, без да имат право да си изибират от менюто.

Европейският съюз е по-силен без Великобритания.Пък и брекзита е задействан вече.Явно връщане няма.

Такова нещо би дръпнало и други промени, които биха довели до разпаане на ЕС. Примерно аз не се кефя че всякакви Англичани и ирландци накупуваха апартаменти и къщи из България и с това автоматично се вдигна цената на жилищата. Търсенето определя цената и след като на пазара навлезнаха гражданите на ЕС цените се вдигнаха. И сега трябва аз с българската заплат да се конкурирам с Англичанина в покупката на апратамент в София. Затова ще отида в Англия пък на него до му срина трудовия пазар. И така не може само облагите да се получават. Затова е съюз.

До БРЕ! Да припомним войните водени от джуджето, в които избива хора и окупира чужди територии: 1. Ичкерия, втората руска война там води до даване на власта на вярно кремълско куче, което избива противниците на патрона си и въвежда шериата в републиката!!! 2,Войната в Грузия и узаконаване властта на руските сепаратисти в северозападна Грузия!!! 3. Окупация на Крим и отнемане на територия от Украйна!!! 4. Подклаждане на сепаратиски движения и окупиране на източна Украйна!!! 5.Войната в Сирия, единствена и цел е запазване власта на местния диктатор, който гарантира руски бази на Средиземно море!!!

браво верни служителю, ще има центове.

едно сто годишно протакане и може да стане нещо

Тоя е военно престъпник и ингилизите да вземат да го съдят , а не да ми прави разни предложения.

loyola

А какво стана с тълпите от Румънци и Българи, дето щяха да ги залеят? Няма ли да има извинения., оставки??

От кога военен престъпник може да говори така свободно без белезници ! Милошевич го арестуваха , този дори не мислят да го арестуват !

Написаното от теб се отнася за ,джуджето от Масковия, НАЛИ???

НЕ ИЗТРАЯ И ЕДНА МИНУТКА,ВЕДНАГА СЕ ВКЛЮЧИ! АКО ТИ СИ "ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ"НА СОРОСОИДИТЕ,НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА "ЛЕКАТА"!!! А БЛЕЪР Е ТОЧНО ТОВА И ОЩЕ ДРУГИ НЕЩИЦА,КАТО НАПРИМЕР МАСОН ОТ НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН!!! А ОЩЕ И ЯРОСТЕН ГЛОБАЛИСТ!!!

кой ще заеме работните места, заети от европейски граждани във Великобритания.

я да видим... безработица е ако има много хора а малко работни места. Това за което ти се "притесняваш" е? негативна безработица? Знаеш ли до какво води? Аз "изпитвам" това на собствения си гръб, и нямам нищо против на всеки 6 месеца да ми се обаждат с оферти за по-висока заплата! Да ти имам притесненията! (о, не съобразих, ти си едър работодател и това явно те притеснява, че ще трябва да плащаш повече за работна ръка...)

Абе не ви щем бе! Махайте се! Боклуци!

Атеизма е измислен от зионистите и вкаран в комунизма. С цел да съсипе европейското християнство. Откак зионизма е създаден (извлечен от еврейската библия като учение за връщане на евреите в Зион, земята на дедите им), неколко години по-късно е създаден и куманизма, пак от евреи. Откак зионизма и куманизма беха уснати на воля из европа, европейците изпитват геноцид. До 18 век, еврейпейците са биле най-многобройната раса на планетата. Познайте дали е тека сега. Белата раса едва прави 10% от населението на планетата и продължава да намалява. За 150 години зионизъм и куманизам, подддържани от евреите..... вие сте избивани кату пилци, и още не се усещате кой ви избива. И сами ставате куманяги. Тфа па не щъ да го коментирам хептен, да избиваш собствените си хора. Атеизма, драги ми Смвхурко....е за да отслаби съпротивата ви и да ви направи зомбита...което и успева да направи де. Бидейки зомбита, вие дори не усещате как ставате кошер ...(направете си сърч за смисъла на думата). Нито една друга раса! нито националност! не изпитва атеизъм! Атеизма е измислен от юдеите, с цел да остлабът света! Самите юдеи са строго набожни! Те нарочно! проповедват атеизъм, за да ви изкарат от божията грижа и любов. Защото Бог, не вижда, и игнорира атеистите, нема път, връзка между един атеист и Бога. Нема съзнание на търсене на Бога. Тека, вие бивате оставени без Бога, а самите юдеи, си го почитат и се облажават. Погледнете куманягите и жалката им история. История на геноцид, избивания, аборти, атеизъм, неверие, богохулство, разврат, лъжи срещу Бога, неморалност, не спазване на божия закон. Погледнете какво се случва на страни, в които куманягите управлеват. Нито една не е била успешна. И вие ли исате да ви се случва това? На коя страна сте, на страната на зионистите ли? На куманягите ли? да избивате собтсвения си нарот?

Изпий си "Золофт"-а

Провери си кога са били прокламирани първите идеи за атеизъм и кой ги е прокламирал - до един са биле евреи! нема да намериш нито един евреин да не е верващ в Бога! Но точно те пропагандират и разпространеват по вета атеизъм - с цел да подлъжат другите хора да не вервът в Бога и да го отричет! Откак се помни света, хората са верващи в Бога - различните народи с различни имена, но целата планета единодушно е верваща - будизъм, египетски бог(ове), Вавилон, зороастризъм, абе нема празно, хората са верващи! И кога се появява атеизма? атеизма се появева в едно с куманизма! а куманизма е идеология, разработена от зионистите, да завземът света! Айде сега си направи сърч, кога за пръв път се е заговорило за атеизъм и на каква база, и как тека саму евреи са го прокламирале......които случайно са биле и първите куманяги..... Атеизма е за да ви направи лсепи и глухи за Бог, и да ви подчини на евреите. Неверниците в юдеизма са гои, и са по-ниско от животни, и евреите могат да ги избиват безнаказано! Същото е и за ислама..... Разберете, че е техна стратегическа цел да ви накарът да отричете Бога - защото това ви прави по-слаби и ви лишава от Божията поддръжка (както те го разбират!). Айде сега да се образоваш, почвай да си сърчваш какво е атеизъм и кой го е създал!

От 1945 година евреите са си поставили за цел , разделяне и унищожаване на Европа като място за добро живеене ! Първи испанците изпитаха геноцид от евреите преди 300 години и ги изгониха за 48 часа само с бохча с хляб и сол , макар да бяха проглътнали диаманти , робини и изумруди ! Така се освободиха , сега света е пред друго предизвикателство на евреи от Държавния Департамент на САЩ ,които са окупирани от тях и МВФ !

Съгласна, но не е даже от 1945, а много по-рано, зионизма бива основан некаде около началото на 19 век, с първите книги написани на темата, с първите кръжоци, събранияна евреи, посветени на единствената цел, да направът евреите господари на света, с подробни планове как да избият белата раса, и с ясни указания как това да стане. Първите плодове идват около средата на 19 век, като един от големите им пробиви е когато богати евреи започват да финансират тези зионизЗки планове за изтреблението на белата раса. Маркс и Енглес, за който куманягите не даваха лоша дума за се продума...и двамата евреи от масонството, изпълневат точно указанията на тези еврейски сборища, и лично се заемът да тикнат и организират едно теково еврейско движение. Лично организират куманизма и политическата идеология, която изцяло копира еврейската, с тук-таме по-благозвучни думички, та да не се сетът гоите какво им се готви. Едни от първите масови акции са организираните евреи еимисари, разпратени по цела Европа, но най-ного от тех срещу руския цар, вследствие на което бива организирана Октомврийската революция, която бива платена с еврейски пари от Рокфелер и сие евреи. Намерени са докумнети и банкови отчети за сумите и получателите, които познайте кои са ? ВАШИТЕ БОГОТВОРЕНИ ЕВРЕИ КУМАНЯГИ ТРОЦКИ, ЛЕНИН И СИЕТО ОКОЛУ ТЕХ! Нататек, си гледйате филма в тубето, наречен EUROPA - The Last Battle от 1 до 10, со документалистика, имена, събития, дати, документи. Изцяло базиран на съществуващи документи и факти, доказани в течение на почти 2 века зионизко еврейско движение, чиято цел в Нов Световен реТ и господство на евреите, като те сметът за първи враг белата раса (която веке не е толко ного във властта...както виждате, зионизма добре си е направил плановете...) ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕМА ДА ОСТАВЪТ НИ ЕДИН ЖИФ ОТ НАС! КУМАНЯГИТЕ СА ПЛАТЕНИТЕСЛУГИ НА ЦИОНИЗМА И АКО НЕ ГИ ИЗБИЕТЕ, ТО ТЕ ШЕ ИЗБИЯТ ВАС, КАКТО ИЗБИХА ДОСЕГА СТОТИЦИ МЕЛИОНИ ОТ БЕЛАТА РАСА.

Добре че изчетох коментарите , та да се запозная по обстойно :) Моята теория е че Uk по специално Англия е препълнена от хора и искат масата хора да се въведе ред и това да се по спре ,а най важното е Uk да се измъкне с по добра сделка и някак си да не излиза от ЕU

Този докато не мине през международен съд за военни престъпления, най-добре да не се явява извън килера вкъщи. Може да лъжете каквото и както искате, но хората усещат истината.

много умен се пише тоя ,а колко е нагъл само !

През цялото време тези си играят на надлъгваница и буквално мислят само за себе си! Затова ще си внасят арабите, които им харесват. Останалите да се спасяват. За "великите" британци останалите са всички, включително държавите от ЕС.

Евреите зионисти да, те си играет на надлъгваница, и е ясно защо, защото искат Нов Световен Рет, за което плащът на куманягите, та да им го прокарат със геноцид и зверства. Сега, че и куманягите лъжат и играет игрички, това се подразбира, иначе нема да им се плати. Маса нарот също се подвежда и играе по техната сврика, просто от скудоумие и тотална неадекватност. Тия просто са зомбитата в машината за човешко месо. Другите, като правило са цветкокожи, които по расови пречини мразът европейците, и искат избиването им. Тия са ноо кръвожадни, вервайте ми. Но и те са друго едно цветнокожо месо в месомелачката на евреите. Та, като теглим чертата, двигателя на геноцида са зионистите - на върха на пирамидата - и куманягите, под тех, платени да ви геноцидват директно. Та да не стане ясно, че евреите не искът да си цапът ръцете, те не че не ви избивът, ама не искът да стане публично ясно. Арабите са от цветнокожите, на които им е казано да ви мразът заради белия цвет на кожата, демек, върли расисти, по цвета на кожата ви съдът. Вие къде се слагате не знам, но тия горните, ви слагът да сте жертви и сметът да ви избиет. И като гледъм, успеват досега. Щото вие сте тотално неадекватни, че тия горните искът да ви избиет. Ипо неква пречина, си мислите, че щом Цар Борис бил спасил 10 000 евреи, то Израел вас лично ше доде да ви спаси. Което не е тека, разбийсе.

Antoinette Todorova

днес всички евреи са ционисти !

Нерде Хонекер, нерде Хелмут Кол, ама то като Австрия и Австралия...

Добре бе, и ас си го сърчнах, аре ся. Но е факт, че тя е била агент на щази. Дори се смета, чее била двоен агент и че е работила и за руснаците. Което нито на йота не ме изненадва. Нерде куманяги, нерде руснаци, нерде евреи (тя е и еврейка, в случай че не знаете).

Нерде Хонекер, нерде Хелмут Кол, ама то като Австрия и Австралия...

а ти кои си ???!!!

не позна ли баща си, боярищника, хахахахахах

Идеята на г-н Блеър реално означава предоговаряне членството на УК в ЕС при още по-благоприятни за УК условия - нещо, което не мисля, че УК е в положение да иска при сегашните обстоятелства и настроения в ЕС.

Не, не означава това. Означава анулиране на вотовете на сички гласували. Куманягите, не се обаждайте, знаеме, че сте соросоиди, и знаеме защо.

Да бе Тони, прав си, ние българите ще ги приемем за да не идват към вас, нашите тъпи "полотици" ще се съгласят даже и панталоните ще си свалят за някой паунд...те това очакват с нетърпение.....!

ПАК СЕ ИЗПОВРЪЩА :)

аз го определях като жиголо, ама твоето е по-точно, браво!

Как да нема данни, тя директн ое оперирала от офиса на Хонекер, като негова лична съртудничка. Боужей, куманягите, вие верно мислите хората за толко тъпи..... Лично Хонекер я е въвел в работата и в сичките секретни служби и я е обучил! С години е работила от неговия личен офис, от негово име! Малей, ма кък са правите на паднале от небето това куманягите!

нали уж искахте глобализация. нали уж знаете как да интегрирате циганите. знаете ама дръжки. искате глобализация ама да не е на ваша територия. глобализация ама при другите от там можете да крадете.

И какво да дойдат комундетата-червените боклуци-комунистите- каскетаджии, убийци на народа

ЕЛЕМЕНТАРНО МИСЛЕНЕ! "АКО-АКО"! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ГЛОБАЛИЗЪМ Е ОБРАТНО НА КОМУНИЗЪМ?!ГЛОБАЛИЗЪМ Е ОБРАТНО НА НАЦИОНАЛИЗЪМ!ЕДИНСТВЕНО!ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!

Всичко ще се реши от германските избиратели. Ако натикат гнусната агентка на ЩАЗИ Ангела Меркел в меча дупка, няма да има мигранти от Близкия Изток и Африка и ЕС може и да оцелее. Задачата на българските избиратели е да направят същото с гейберастите и лъжепатриотите.

Дали ще е Меркел или другия хубавец е все тази. Две страни на една монета. Те и сега управляват в коалиция. Само много шум за пред немските балами.

И какво да дойдат комундетата-червените боклуци-комунистите каскетаджии-убийците на народа

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш и Блеър, а и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Беше оправдан - СЛЕД КАТО УМРЯ. Така правят с всички починали от юридическа гледна точка той умрял и вече липсва едната страна по делото, а от друга страна в знак на уважение, все пак са били до преди 20 години на една политическа сцена. 2001-а го арестуваха и лежа в затвора до 2006-а къде умря като куче. ПАНИМАЕШ дрОгарю ?!

Глупака се опитва да анулира Брекзит. Да го сведе до едно измерение - до миграция. А Брекзит е ноо повеке - не е само миграция, но е суверенитет, военна и гражданска независимост, икономическа, и прочие... А той иска с една миграция да купи Брекзит и да мине тънко. Хората ясно обесниха - не щеме Брюксел да ни мазва ко да правим! не щеме тормоз за миграция! не щеме да сме зависими! не щеме битанците да са чужденци в собствената си страна! Брекзит е борба за независимост и национално самосъзнание. Блеър иска да ни натика обратно у дупката на Брюксел, и след неколко огидни да чуем пак, че мигрантите имат свободен достъп - Брюксел и Дзверкел веке им раздвата свободни паспорти в северна Африка. С което ги пускат свободно да влизат в Европа като законни европейски граждани, а не незаконни престъпници, пресичащи границата. ТУКА СТОИ ОТНОВО ЗИОНИЗМА, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА КУПИ НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА С ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА! БЛЕЪР Е ПРЕДАТЕЛ, КАКТО БЕШЕ И ЧЪРЧИЛ, ЧУЧЕЛОТО НА ЕВРЕИТЕ!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ами тогава ти трябва да си между първите изритани от Кралството.

Ми ас немам протиф бе. Мъ един британце се е поженил за мене, път кеговото мнение леко различно от твоето. Иначе, ас от години планирам да живеем в исландия или Русия, в краен случай Патагония.

Мястото ти в зоологическата градина. Там ще живееш. Британците не искат имигранти от източна европа като теб, имигрантите от африка им трябват, че грузните англичанки кои ще ги задоволи

Искат, не искат - брак нема как да се анулира! Тфа е полжението! Ше ме Здъвчат, барабар с африканците!

конвертируемите специалисти, които създават благата, а не разни тунеядци, потребители на социални фондове.

този откъде го изкопаха?

А май ще зазиждаме тунела.

Няма как да ограничи свободното движение на хора в ЕС. Това е основополагащ принцип.

както и държането на полуживотните зад мрежи

движението на капитали си върви с движението на хора..... Не може само меда.

4eри Блер кво ли прави кватимата и на кота нула ?

Много леко наглее Тонито. Много лекинко. :-) Значи всички права за британците, а ограничено движение за останалите. Лекинко не му ли неудобно да плещи такива нелепици. Още повече че точно той прие милиони банглдашци, индийци и подобни индивиди от бившите им колонии, заради които сега имат проблеми, но винят европейците. :-(

точно

да,такава е соросоидната глобализация...

ало Позитано, ало Козяк давайте инструкции

тоя буклук е директно за ония свет

Смешник първо кажи къде оръжието за масово унищожение на Ирак

Тоя още ли не е в затвора??

+100

не е,защото е гаден соросоид!но и на тях ще им доиде времето......

защо си избягал от колхозия, козо проста?

баща ти те е направил когато ваобще не му се е е...о

не е,но с божия помощ ще влезе!!!