Коментари - Веганка възхвали убийството на френски месар | Днес.dir.bg

Веганка възхвали убийството на френски месар

Веганка публикува в социалните мрежи оскърбителен текст за месар, убит при петъчното джихадистко нападение в Южна Франция

Обратно в новината

Коментари - Веганка възхвали убийството на френски месар | Днес.dir.bg

Коментари

трябва да си пълен мизантроп, за да напишеш подобно нещо. тази 'веганка' най-вероятно е прикрит човекоядец.

В памет на месаря и за да превърти окончателно загубената веганка и всички като нея, които гледат в чуждата паница (буквално), в събота ще събера двама-трима приятели и ще си спретнем една хубава скара - пържолки, шашлъци, кебапчета, кюфтенца - всичко както си трябва. Може и сланинка да метнем като да закрием зимния сезон. Всички вегани, които искат да изразят агресията си към хранителните ми предпочитания, да заповядат!

Веганите са УБИЙЦИ на растения без никакви скрупули и милост! Трябва незабавно да престанат с този ГЕНОЦИД над растенията и да започнат да консумират единствено онова, което е паднало по естествен път от растението и то което не служи за размножаване! А най-добре е да не се яде нищо, а да повярват във фотосинтезирането и така няма да имат нужда от храна, набавяна чрез унищожаването на ЖИВИ СЪЩЕСТВА! Всеки път, когато веганите изяждат плодовете, семките, ядките, грудките на растенията, те извършват УБИЙСТВО, като забиват зъбите си в ЖИВА ТЪКАН! Веганите ядат растенията, ДОКАТО ТЕ СА ОЩЕ ЖИВИ!

По какво можеш да познаеш един човек , че е веган?НИКАК ТОЙ САМ ЩЕ ТИ КАЖЕ

По какво можеш да познаеш дали един човек е месоядец? -ДОСТАТЪЧНО Е ДА ГО ПОМИРИШЕШ.

Хехе, за сведение на тревопасните, некъпаният месояден не мирише по-лошо от некъпания веган!

Шило

Вегатството води до мозъчни отклонения.

Какъв специалист само! В психиатриите дали не преобладават месоядните? В онкологичните болници - гарантирано.

Този случай само показва европейците докъде са изтрещяли.За тях нищо не е важно освен собственото им дупе.Дори и към човешкия живот са цинични.

Виждаме, виждаме... и четем, четем...

Не позна: този е от вашите-с мръвчиците. Ядеш здравата месо, нали? Личи си. Дори елементарните неща ти убягват от погледа.

Пфхаха, а твоя остър вегански взор е като на котка, а? Като на орел? Като на сова? Опа, чакай, тези са хищници... тревопасните в природата са овце, коне, говеда, магарета, такива нща! Виж, за разлика от веганите, тези животиснки вегани поне не уморяват бебетата си от глад! Сигурно е от цялото месо, дето не го ядете! ХАХАХА!

И защо реши ,че веганите са непременно кьорави? и защо реши, че е нормално за веган да храни детето си със соево мляко, а не с кърма на майката? и защо реши, че всички са такива? и защо реши, че едно дете не може да е просто вегетарианец, а не непремено веган? и защо реши,че е ненормално да не ядеш месо? и защо реши, че едно време людоедите не са считали любезните самомесоядни за луди? и защо реши, че човешкият организъм не може да съществува само на растителна храна? и защо реши, че непременно шумните, активистите са пример за най-доброто?

Ето, сега вече дори директно го твърдиш- ще те изненадам!- това никога не се е твърдяло от науката и никога няма да се твърди, а си е твоя измислица. Дори най-съвременната теория е,че тялото, организма има свои механизми на трансформация и е напълно способно да си изгради всички тъкани само от гликоза. Но, докато тази теория се докаже, остава другата, вече напълно доказана- че мозъкът се храни единствено и само с гликоза. Такива ми ти работи.

Абе маймун, да допуснем, че белтъчините (протеини, както ги наричаш, че и глюкоза не знаеш как се пише) не участват при изграждането и хомеостазирането на мозъка - изцяло за спора. Ок, какво твърдиш тогава, че мозъкът няма нужда от тяло, чиято двигателна дейност се реализира чрез мускули ли? Че цялата поддържаща тъкан е абсолютно ненужна на мозъка? Колагенът за хрущялите според теб откъде се набавя извън възможностите на тялото да го произвежда? Млякото на бозайниците защо е основно белтъчини плюс мазнини (животински мазнини) като изключим баластните вещества? Какво се пишете всичките вегани, антиваксъри и всякакви такива родени завчера по-умни от еволюцията и доказани емпирично научни практики и защитавате прекалено многото си свободно време и нужда от изяава с поредната "най-съвременна теория", която сте изчели в Беге мама?

Абе, лешояд, я чети тука: глюкоза Значение на думата глюкоза ж. 1. Биол. Хим. Гликоза (в 1 знач.); гроздова захар. /!!!!!/ 2. Мед. Кристално праховидно вещество със сладък вкус, получено при хидролиза на нишесте, водният разтвор на което се използва в медицината, като се инжектира венозно. 3. Гъст прозрачен сироп, получен при непълна хидролиза на нишесте (обикн. от царевица, картофи и др.) и използван при производството на захарни изделия Кво се праиш на много отворен? Козете и кравите и жирафите откъде си набавят протеини и колаген, а? От тревата, нали? И що смяташ ,че една обикновена коза ще има по-съвършен и независим от околната среда организъм,а? Или тя може по-добре да си изработва всички необходими клетки за възстановяване на тъканите, отколкото човека? Да не би науката да не откри едва оня ден един нов орган,а? И колко още неща има да се откриват,а? Дъвчи си месото и кротувай, мисленето не ти се удава.

предлагам на цяла демократично-цивилизована Европа да манифестира веднъж в месеца ,на 15 число в овчи костюм и зашита с червени конци уста ,с изрязани уши и розови очила . предлагам на бг производители да ушият костюмите за малки и големи,за да бъдат на достъпни цени и в най-бедните евр.държави !

ЛЮДОЕДИ СА ОТ ЕДНАТА СТРАНА, ОТ ДРУГАТА СА НОРМАЛНИТЕ ХОРА !!

това не са нормални вегани. но то не значи, че няма и такива, т.е. напълно нормални. те, обаче, обикновено не ти споменават за това, че не ядат нищо животинско, а и ти няма откъде да се досетиш, понеже изглеждат точно като теб /не като снимката на ника ти;)/: изненада.

-и никъде не твърдя такова нещо. Но ти-или другият-твърди/ш, че мозъкът се храни с протеини. Е?

Веганство - вид психо-диагноза.

БЯСНО ГЛАВИ - РАДВАТ СЕ НА КЪРВАВИ УБИЙСТВА ! ПСИХОЛОЗИТЕ НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ !!!

Всяка КРАЙНОСТ е родна сестра на ОГРАНИЧЕНОСТТА. Важи с еднаква сила за мислите, думите и делата. Това си е краен фанатизъм. Всеки сам избира какво да е дневното му хранително меню. Не може да мразиш някого, че не споделя твоите вкусови предпочитания...социопати всякакви...

Изборът е едно, крайността-друго. По съшия начин, ти може да избираш да убиеш човек-като джихадитата-твоя избор оправдан ли е? Къде е границата на мярата на избора? Относно крайността- да изкачиш един четирихилядник или да летиш в космоса, за теб може да е крайност- за други, това е ежедневие. Къде е границата и мярата на крайността на крайността?

Тотални глупоости ама тотални.Разбивате всякакви представи за глупостите , които може да напише човек.Щях да ги питам тия вегани , ако предците ни не бяха яли месо дали щяха да оцелеят за да има такива пръдльовци изнежени от цивилизацията , които да се лигавят относно яденето.

Факти които ще са интересни. В миналото е имало рязко израстване на мозъка на прачовека. Съществува теорията, че то е следствие от промяна на храната. Че с дотогавашно ядените основно корени, не може да се поддържа такъв огромен консуматор като мозъка. Че прачовека тогава е започнал да се храни основно с месо! Тази теория не е отречена. Просто не я разпространяват от дипломатичност. ;) Другият момент е, че разни като ескимоси нямат отдолу дори земя. Ако човек не се храни с месо, при първият ледников период е заминал. Месото ще даде възможност да издържи по-дълго време, което може да е ключово за оцеляване на вида. Така известни художник и писател мъж и жена (Рьорих) били в Тибет, но зимата ги заварила изненадващо. Останали там цяла зима и тези вегетарянци цяла зима са яли месо. ;) Всяка храна е жива материя. Иначе не е храна. Просто човек по-лесно си представя какво изпитва едно животно, отколкото един лук. Но това може да е просто неразбиране. Но разбирането, че това е за ядене, да е като на лъв гледащ антилопа. ;) Във въздуха летях микроорганизми, включително микрораци предизвикващи и алергии. Това вегетарианците го дишат. ;)

Извинявай, ама, ако ти си атеист с убеждение, че си произлязъл от маймуна, с постепенно развитие на мозъка й, то не всички мислят като теб. И, съответно, в Библията е написано, че първият човек, Съвършеният Адам, е бил плодоядец. Сега, можеш да ми отговориш, че Библията е писана от хазари и,че не може да й се вярва. Спести си го, моля те.

Също така-мозъкът не се храни с протеин /месо/ , а с гликоза- вид захар. Чукча этого не читал, да? ;)

Библията е създадена от управниците, за да контролират по-лесно малоумните си поданици като теб! Няма Бог!

Най-нормалното нещо е, нещо да се променя. Ако няма еволюция, то това значи, че човек от преди 3000 години ще същия с такъв след 3000 години. Само че човек се променя. В дадено време ставаха по-високи хората и с по-малки зъби. Сега стават по-дебели. ;) Човек се ражда, расте, остарява и умира. Може да тренира и така нататък. Човека се променя и през живота си. И мозъка му се тренира. Вярващите считата, че сравнението с маймуноподобни в миналото е принизително. Но не отчитате бъдещето. Че хората ще са все еднакви. А при еволюция, те ще са много по-еволюирали от нас. В зависимост от нуждите по-умни и силни от нас. Считате че живота е прекалено сложен, че да тече по инерция. Да може да сме вид компютърна игра. Но създателите кой ги е създал? Кой е създал Бог? Това вярващите не могат да обяснят. И там им се къса логиката, че не може да има толкова сложен свят, без някой да го е създал.

Веганите може да използват и гръцките митове. Все пак по-едно време Зевс се преобразява на крава. Не бива да ядем Зевс.

Всички милитанти са "пресни" в "занаята" и поради това много държат шумно да се изявяват, да не би някой да не ги забележи... Така, довчерашните атеисти днеска се кръстят най-усърдно и са готови да те окачат на кръста, ако имаш някакви съмнения в катехизиса им. И ,точно така, довчерашните левичаринтернационалисти днес са консервативни-националисти. И точно, ама точно така- довчерашните заклети месоядци, от днес вече кукуригат настървено, колко са добри и животолюбиви, само дето човек за тях е по-недостоен за живот от животното. А ,между другото, между всички тези има топла обща връзка.

Което е поредното доказателство за умствените възможности на веганите.Други коментари са ненужни.

Веганите защо изяждат храната на животните и ги обричат на глад?

Глупави екстремисти!

Месоядци убиха месар

някои групи вегани са като ,,джендърите,, ...никои не ги закача но се правят на обидени и ,,скачат,,...!!! и ние сме тук,и ние сме тук...!!!

Много неприятна сган са разни вегани, обратни, еко, меко и нам к'ви си защитници. За съжаление стават все повече, но и тази мода ще отмине. Моля, да не ме трият. Това е лично мнение!

Веганите обичат да си натрапват мнението и тепърва все повече нормалните хора ще започнат да ги мразят ако не се съобразяват малко.

Това е поредната илюстрация колко са изтрещели всички и колко ни е объркана ценностната система. Това е същото като да прибиеш човек защото е свирнал с клаксон или да убиеш човек за 10лв

Мне, моята ценностна система не е такава сори. Не Нашата а Тяхната е изтрещяла...

По принцип говоря. Виж статията за 15 годишния който е заклал 11 годишното момиче. За това едва ли можем да обвиним Тръмп, Мей, Путин, ИК, руските хакери....

не се ли е замислила, че човекът я върши тази работа, за да се издържа, и може дори да не убива животните? вкъщи всички сме вегани, но уча децата да приемат за равни и хората, които ядат месо.

Те не мислят, просто повтарят каквото им е набито в главите. Наричат ни убийци, а те са същите. Никой от тях не се е родил веган или вегетарианец, и те са яли месо, и те са съучастници в убийството на тези живи същества. И това, че са спряли да ядат месо не анулира изведнъж тези убийства. Те разсъждават като един убиец, който е спрял да убива и смята, че щом вече не убива не е убиец. Все едон Чарлз Менсън да обяснява колко лошо е да убиваш. А и абсолютни лицемери са, та нали и растенията са живи същества? Те казват недейте убива тези живи същества, убивайте онези другите защото те не могат да си кажат, че ги боли. Ами да им е сладка салатката. Гледах един такъв, който крещеше, че месото е убийство. Един слаботелесен такъв, като го погнат месоядните да го маризят, щото той както крещи ще го погнат все нпкога, ами той няма да може да се набере една ограда да прескочи.

Дир, каква новина е това, излагате се! Ясно е, че част от веганите са с психични проблеми, ама да ни занимавате с това е смешно.

Наистина ли ти е смешно?!

Не приемам написаното за нормално! Въпреки че аз, съпругът ми и трите ми деца ме вегани! Нищо не оправдава тероризма!

Деца - вегани?! Вие сте изтрещяли!!! Човешкият организъм в продължение на милиони години е приемал и преработвал животински продукти, а вие се напъвате от раз да го промените?! Правете си идиотските експерименти с вашите организми, но пощадете децата! Когато не сте с тях ще хапнат нещо месно и ще се отровят, малоумници такива!

Самото веганство е тероризъм...към децата ви.

Но това е психично болна и не злоупотребявайте

Липсата на месо в храната води до психични отклонения.

Не е задължително. Веган съм, но не одобрявам изказвания на някаква кукувица. Истината е, че сред веганите има много крайни индивиди, които понякога не си дават сметка или не знаят какво пишат/говорят.

Човек който не знае какво пише или говори не е наред с акъла!!!

Истината е, че много са малко(надявам се и ти да си от тях), които като се пързулнат по пистата вегетарианство-веганство и т.н. и знаят кога да спрат.

Коментари - Веганка възхвали убийството на френски месар | Днес.dir.bg

Веганка възхвали убийството на френски месар

Веганка публикува в социалните мрежи оскърбителен текст за месар, убит при петъчното джихадистко нападение в Южна Франция

Обратно в новината

Коментари - Веганка възхвали убийството на френски месар | Днес.dir.bg

Коментари

трябва да си пълен мизантроп, за да напишеш подобно нещо. тази 'веганка' най-вероятно е прикрит човекоядец.

В памет на месаря и за да превърти окончателно загубената веганка и всички като нея, които гледат в чуждата паница (буквално), в събота ще събера двама-трима приятели и ще си спретнем една хубава скара - пържолки, шашлъци, кебапчета, кюфтенца - всичко както си трябва. Може и сланинка да метнем като да закрием зимния сезон. Всички вегани, които искат да изразят агресията си към хранителните ми предпочитания, да заповядат!

Веганите са УБИЙЦИ на растения без никакви скрупули и милост! Трябва незабавно да престанат с този ГЕНОЦИД над растенията и да започнат да консумират единствено онова, което е паднало по естествен път от растението и то което не служи за размножаване! А най-добре е да не се яде нищо, а да повярват във фотосинтезирането и така няма да имат нужда от храна, набавяна чрез унищожаването на ЖИВИ СЪЩЕСТВА! Всеки път, когато веганите изяждат плодовете, семките, ядките, грудките на растенията, те извършват УБИЙСТВО, като забиват зъбите си в ЖИВА ТЪКАН! Веганите ядат растенията, ДОКАТО ТЕ СА ОЩЕ ЖИВИ!

По какво можеш да познаеш един човек , че е веган?НИКАК ТОЙ САМ ЩЕ ТИ КАЖЕ

По какво можеш да познаеш дали един човек е месоядец? -ДОСТАТЪЧНО Е ДА ГО ПОМИРИШЕШ.

Хехе, за сведение на тревопасните, некъпаният месояден не мирише по-лошо от некъпания веган!

Шило

Вегатството води до мозъчни отклонения.

Какъв специалист само! В психиатриите дали не преобладават месоядните? В онкологичните болници - гарантирано.

Този случай само показва европейците докъде са изтрещяли.За тях нищо не е важно освен собственото им дупе.Дори и към човешкия живот са цинични.

Виждаме, виждаме... и четем, четем...

Не позна: този е от вашите-с мръвчиците. Ядеш здравата месо, нали? Личи си. Дори елементарните неща ти убягват от погледа.

Пфхаха, а твоя остър вегански взор е като на котка, а? Като на орел? Като на сова? Опа, чакай, тези са хищници... тревопасните в природата са овце, коне, говеда, магарета, такива нща! Виж, за разлика от веганите, тези животиснки вегани поне не уморяват бебетата си от глад! Сигурно е от цялото месо, дето не го ядете! ХАХАХА!

И защо реши ,че веганите са непременно кьорави? и защо реши, че е нормално за веган да храни детето си със соево мляко, а не с кърма на майката? и защо реши, че всички са такива? и защо реши, че едно дете не може да е просто вегетарианец, а не непремено веган? и защо реши,че е ненормално да не ядеш месо? и защо реши, че едно време людоедите не са считали любезните самомесоядни за луди? и защо реши, че човешкият организъм не може да съществува само на растителна храна? и защо реши, че непременно шумните, активистите са пример за най-доброто?

Ето, сега вече дори директно го твърдиш- ще те изненадам!- това никога не се е твърдяло от науката и никога няма да се твърди, а си е твоя измислица. Дори най-съвременната теория е,че тялото, организма има свои механизми на трансформация и е напълно способно да си изгради всички тъкани само от гликоза. Но, докато тази теория се докаже, остава другата, вече напълно доказана- че мозъкът се храни единствено и само с гликоза. Такива ми ти работи.

Абе маймун, да допуснем, че белтъчините (протеини, както ги наричаш, че и глюкоза не знаеш как се пише) не участват при изграждането и хомеостазирането на мозъка - изцяло за спора. Ок, какво твърдиш тогава, че мозъкът няма нужда от тяло, чиято двигателна дейност се реализира чрез мускули ли? Че цялата поддържаща тъкан е абсолютно ненужна на мозъка? Колагенът за хрущялите според теб откъде се набавя извън възможностите на тялото да го произвежда? Млякото на бозайниците защо е основно белтъчини плюс мазнини (животински мазнини) като изключим баластните вещества? Какво се пишете всичките вегани, антиваксъри и всякакви такива родени завчера по-умни от еволюцията и доказани емпирично научни практики и защитавате прекалено многото си свободно време и нужда от изяава с поредната "най-съвременна теория", която сте изчели в Беге мама?

Абе, лешояд, я чети тука: глюкоза Значение на думата глюкоза ж. 1. Биол. Хим. Гликоза (в 1 знач.); гроздова захар. /!!!!!/ 2. Мед. Кристално праховидно вещество със сладък вкус, получено при хидролиза на нишесте, водният разтвор на което се използва в медицината, като се инжектира венозно. 3. Гъст прозрачен сироп, получен при непълна хидролиза на нишесте (обикн. от царевица, картофи и др.) и използван при производството на захарни изделия Кво се праиш на много отворен? Козете и кравите и жирафите откъде си набавят протеини и колаген, а? От тревата, нали? И що смяташ ,че една обикновена коза ще има по-съвършен и независим от околната среда организъм,а? Или тя може по-добре да си изработва всички необходими клетки за възстановяване на тъканите, отколкото човека? Да не би науката да не откри едва оня ден един нов орган,а? И колко още неща има да се откриват,а? Дъвчи си месото и кротувай, мисленето не ти се удава.

предлагам на цяла демократично-цивилизована Европа да манифестира веднъж в месеца ,на 15 число в овчи костюм и зашита с червени конци уста ,с изрязани уши и розови очила . предлагам на бг производители да ушият костюмите за малки и големи,за да бъдат на достъпни цени и в най-бедните евр.държави !

ЛЮДОЕДИ СА ОТ ЕДНАТА СТРАНА, ОТ ДРУГАТА СА НОРМАЛНИТЕ ХОРА !!

това не са нормални вегани. но то не значи, че няма и такива, т.е. напълно нормални. те, обаче, обикновено не ти споменават за това, че не ядат нищо животинско, а и ти няма откъде да се досетиш, понеже изглеждат точно като теб /не като снимката на ника ти;)/: изненада.

-и никъде не твърдя такова нещо. Но ти-или другият-твърди/ш, че мозъкът се храни с протеини. Е?

Веганство - вид психо-диагноза.

БЯСНО ГЛАВИ - РАДВАТ СЕ НА КЪРВАВИ УБИЙСТВА ! ПСИХОЛОЗИТЕ НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ !!!

Всяка КРАЙНОСТ е родна сестра на ОГРАНИЧЕНОСТТА. Важи с еднаква сила за мислите, думите и делата. Това си е краен фанатизъм. Всеки сам избира какво да е дневното му хранително меню. Не може да мразиш някого, че не споделя твоите вкусови предпочитания...социопати всякакви...

Изборът е едно, крайността-друго. По съшия начин, ти може да избираш да убиеш човек-като джихадитата-твоя избор оправдан ли е? Къде е границата на мярата на избора? Относно крайността- да изкачиш един четирихилядник или да летиш в космоса, за теб може да е крайност- за други, това е ежедневие. Къде е границата и мярата на крайността на крайността?

Тотални глупоости ама тотални.Разбивате всякакви представи за глупостите , които може да напише човек.Щях да ги питам тия вегани , ако предците ни не бяха яли месо дали щяха да оцелеят за да има такива пръдльовци изнежени от цивилизацията , които да се лигавят относно яденето.

Факти които ще са интересни. В миналото е имало рязко израстване на мозъка на прачовека. Съществува теорията, че то е следствие от промяна на храната. Че с дотогавашно ядените основно корени, не може да се поддържа такъв огромен консуматор като мозъка. Че прачовека тогава е започнал да се храни основно с месо! Тази теория не е отречена. Просто не я разпространяват от дипломатичност. ;) Другият момент е, че разни като ескимоси нямат отдолу дори земя. Ако човек не се храни с месо, при първият ледников период е заминал. Месото ще даде възможност да издържи по-дълго време, което може да е ключово за оцеляване на вида. Така известни художник и писател мъж и жена (Рьорих) били в Тибет, но зимата ги заварила изненадващо. Останали там цяла зима и тези вегетарянци цяла зима са яли месо. ;) Всяка храна е жива материя. Иначе не е храна. Просто човек по-лесно си представя какво изпитва едно животно, отколкото един лук. Но това може да е просто неразбиране. Но разбирането, че това е за ядене, да е като на лъв гледащ антилопа. ;) Във въздуха летях микроорганизми, включително микрораци предизвикващи и алергии. Това вегетарианците го дишат. ;)

Извинявай, ама, ако ти си атеист с убеждение, че си произлязъл от маймуна, с постепенно развитие на мозъка й, то не всички мислят като теб. И, съответно, в Библията е написано, че първият човек, Съвършеният Адам, е бил плодоядец. Сега, можеш да ми отговориш, че Библията е писана от хазари и,че не може да й се вярва. Спести си го, моля те.

Също така-мозъкът не се храни с протеин /месо/ , а с гликоза- вид захар. Чукча этого не читал, да? ;)

Библията е създадена от управниците, за да контролират по-лесно малоумните си поданици като теб! Няма Бог!

Най-нормалното нещо е, нещо да се променя. Ако няма еволюция, то това значи, че човек от преди 3000 години ще същия с такъв след 3000 години. Само че човек се променя. В дадено време ставаха по-високи хората и с по-малки зъби. Сега стават по-дебели. ;) Човек се ражда, расте, остарява и умира. Може да тренира и така нататък. Човека се променя и през живота си. И мозъка му се тренира. Вярващите считата, че сравнението с маймуноподобни в миналото е принизително. Но не отчитате бъдещето. Че хората ще са все еднакви. А при еволюция, те ще са много по-еволюирали от нас. В зависимост от нуждите по-умни и силни от нас. Считате че живота е прекалено сложен, че да тече по инерция. Да може да сме вид компютърна игра. Но създателите кой ги е създал? Кой е създал Бог? Това вярващите не могат да обяснят. И там им се къса логиката, че не може да има толкова сложен свят, без някой да го е създал.

Веганите може да използват и гръцките митове. Все пак по-едно време Зевс се преобразява на крава. Не бива да ядем Зевс.

Всички милитанти са "пресни" в "занаята" и поради това много държат шумно да се изявяват, да не би някой да не ги забележи... Така, довчерашните атеисти днеска се кръстят най-усърдно и са готови да те окачат на кръста, ако имаш някакви съмнения в катехизиса им. И ,точно така, довчерашните левичаринтернационалисти днес са консервативни-националисти. И точно, ама точно така- довчерашните заклети месоядци, от днес вече кукуригат настървено, колко са добри и животолюбиви, само дето човек за тях е по-недостоен за живот от животното. А ,между другото, между всички тези има топла обща връзка.

Което е поредното доказателство за умствените възможности на веганите.Други коментари са ненужни.

Веганите защо изяждат храната на животните и ги обричат на глад?

Глупави екстремисти!

Месоядци убиха месар

някои групи вегани са като ,,джендърите,, ...никои не ги закача но се правят на обидени и ,,скачат,,...!!! и ние сме тук,и ние сме тук...!!!

Много неприятна сган са разни вегани, обратни, еко, меко и нам к'ви си защитници. За съжаление стават все повече, но и тази мода ще отмине. Моля, да не ме трият. Това е лично мнение!

Веганите обичат да си натрапват мнението и тепърва все повече нормалните хора ще започнат да ги мразят ако не се съобразяват малко.

Това е поредната илюстрация колко са изтрещели всички и колко ни е объркана ценностната система. Това е същото като да прибиеш човек защото е свирнал с клаксон или да убиеш човек за 10лв

Мне, моята ценностна система не е такава сори. Не Нашата а Тяхната е изтрещяла...

По принцип говоря. Виж статията за 15 годишния който е заклал 11 годишното момиче. За това едва ли можем да обвиним Тръмп, Мей, Путин, ИК, руските хакери....

не се ли е замислила, че човекът я върши тази работа, за да се издържа, и може дори да не убива животните? вкъщи всички сме вегани, но уча децата да приемат за равни и хората, които ядат месо.

Те не мислят, просто повтарят каквото им е набито в главите. Наричат ни убийци, а те са същите. Никой от тях не се е родил веган или вегетарианец, и те са яли месо, и те са съучастници в убийството на тези живи същества. И това, че са спряли да ядат месо не анулира изведнъж тези убийства. Те разсъждават като един убиец, който е спрял да убива и смята, че щом вече не убива не е убиец. Все едон Чарлз Менсън да обяснява колко лошо е да убиваш. А и абсолютни лицемери са, та нали и растенията са живи същества? Те казват недейте убива тези живи същества, убивайте онези другите защото те не могат да си кажат, че ги боли. Ами да им е сладка салатката. Гледах един такъв, който крещеше, че месото е убийство. Един слаботелесен такъв, като го погнат месоядните да го маризят, щото той както крещи ще го погнат все нпкога, ами той няма да може да се набере една ограда да прескочи.

Дир, каква новина е това, излагате се! Ясно е, че част от веганите са с психични проблеми, ама да ни занимавате с това е смешно.

Наистина ли ти е смешно?!

Не приемам написаното за нормално! Въпреки че аз, съпругът ми и трите ми деца ме вегани! Нищо не оправдава тероризма!

Деца - вегани?! Вие сте изтрещяли!!! Човешкият организъм в продължение на милиони години е приемал и преработвал животински продукти, а вие се напъвате от раз да го промените?! Правете си идиотските експерименти с вашите организми, но пощадете децата! Когато не сте с тях ще хапнат нещо месно и ще се отровят, малоумници такива!

Самото веганство е тероризъм...към децата ви.

Но това е психично болна и не злоупотребявайте

Липсата на месо в храната води до психични отклонения.

Не е задължително. Веган съм, но не одобрявам изказвания на някаква кукувица. Истината е, че сред веганите има много крайни индивиди, които понякога не си дават сметка или не знаят какво пишат/говорят.

Човек който не знае какво пише или говори не е наред с акъла!!!

Истината е, че много са малко(надявам се и ти да си от тях), които като се пързулнат по пистата вегетарианство-веганство и т.н. и знаят кога да спрат.