Коментари - Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата | Днес.dir.bg

Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата

Терористи планират да използват нови тип бомби, поставени в лаптопи и дори в човешкото тяло, за да свалят летящи за САЩ пътнически самолети.

Обратно в новината

Коментари - Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата | Днес.dir.bg

Коментари

Е те за това арабелите са в толкова окаяно финансово и икономическо състояние! Химиците им вместо да разработват нови технологии за да развиват икономиката си, те инвестират време и пари в развитието на нови човешки бомби, за да свалят самолети и избиват невинни хора! После другите им виновни, щото те били зле!

Как всява страх? Крие зад вратата и вика "бау" ли? Май службите и медиите всяват повече паника от бомбаджията. И какво да правят сега хората?! Да не летят ли? Или да заобикалят отдалече всеки брадат минувач по улицата? Ми, службите да си отварят очите, затова са на заплата! Тази химия не мирише ли, нямат ли обучени кучета?!

Просветен, ти счупи тъпомера, без майтап :) ...първо заключение от гениалната ти теорема: терористи не съществуват, понеже не свалят самолетите с ракети земя -въздух. Въобще ако има взривен някъде самолет (като над Локърби примерно), то е работа на ЦРУ... или на МОСАД. Това като следствие от другата аксиома: ако има убити американци или евреи, със сигурност друго американци и евреи са виновни. Ако убитите не са евреи или американци: пак са виновни те. Виж колко прости и логични били нещата.

НА ТОВА МОМЧЕ НЯКОЙ ДА МУ ПОДАРИ 2 СЕДМИЦИ НА БОРА БОРА - ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ - ДА ВИДИМ ПОСЛЕ ДАЛИ ЩЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!

Да, има такъв експлозив! По-силен е от тротила и никакви скенери по летищата не го хващат, понеже са тотално непригодни за откриването на химическата му структура. Съединение е на един от благородните газове...

Някой пак иска да се карат християни и мюсюлмани ... дали са будистите...? :)

Естествено засиленият контрол е начин за временно и до някъде намаляване на опасността от терористични атаки. НО, никога не трябва да забравяме, че : 1. Всички мерки за сигурност са измислени от хора, т.е. винаги може някой да измисли начин да ги преодолее. 2. Без намаляване на напрежението, светът неизбежно отива към по-нататъшна конфронтация и лавинообразно нарастващи заплахи за живота на мирните граждани. Накрая наистина ще влезем в някой от американските филми за края на света. Той ще бъде предизвикан най-вече от американската алчност и малограмотност.

Kwa soboda na slowoto? Kyw DIR? Kwi pet leva? A?

При съмнение по летищата веднага да се стреля!

Русия и САЩ са като братя-близнаци! a?

Защо не ми се вижда мнението? Написах, че държавните органи на някои държави са де-факто PR отдел на Ал Кайда (същите държави уж водят война срещу тероризма).

Публикуването на статии с подобно съдържание може да се разглежда като тероризъм. И тъй като информацията за тези статии идва от държавните органи на държавите, които водят война срещу тероризма, тези държави могат да бъдат обвинени в извършване на държавен тероризъм.

Тоест воденето на война срещу тероризма е тероризъм. Говоренето публично (от политици и държавни глави) за това колко е страшен тероризма, как лошите терористи ще свалят самолети, на които летят майки с малки деца и т.н. е форма на тероризъм (държавен тероризъм).

8901

Ало Дира вие чувате ли се "накърнява доброто име". Бихте ли ми обяснили кое и къде е доброто в името на това ... господинче?

Докато Америка помага на терористите, като ги въоръжава за специалните им задачи по сваляне на правителства по целия свят....рано или късно бумеранга се връща пак при тях!

ааа върнал се той и баба ми викаше че я крадът съседите ама тя най-мноо крадеше :)))

тоя от снимката идва всяко лято в Бургас, Равда, Сарафово - продава чорапи, прави са на хахав върти се край автобусите на евреите а портмонето му пълно с долари :)))

Все пак проверката е най-висшата форма на доверие! Не сте забравили нали? И по соца е така и при " демокрацията " също.

са специалитет на американските тайни служби. Даже е много вероятно "бомбаджията" да е завършил в САЩ или Англия. Американците се осраха максимално в Украйна и Ирак, рейтинга на Обама падна драстично, така че вниманието на световната общност се отклонява отново от злободневните теми. Така имат повод да заподозрат когото си искат като носител на бомба в тялото, да го арестуват и правят с него каквото си искат. Или да ти приберат компютъра или друго електронно устройство по подозрение, че вътре има бомба. Но няма да пропуснат да видят и каква информация има вътре. За пореден път ни прецакаха могат да арестуват когото си искат без съд, прокурорска заповед или каквото законът изисква и намериха повод да ни ограничат и информационно. Започва нова ера на американската демокрация!

Канадски бекон... Комедията, де дето поради липса на друг световен враг за да спечели изборите президентът на щатите обяви канадците живеещи в страната му за терористи.

точно го казах и ето пак!

Сега това е добър повод да се изискат чипове. а пък който откаже - да се счита за терорист и най-малкото да е извън обществото. Демокрацията стана на демонокрация!

ни съ излагайти - туй гладно цигане ще прави бомби дето техники за милиони и учени на ниво да немогат да измислят как да му засекът фишеците; ...САЩ си търсят повод да засилват контрола създавайки страх сред населението

Споменатия в статията пентаеритритол тетранитрат, освен с взвривните си качества, се използва и за лекарство, все пак е нитрит и като братовчед му нитроглицерина отпуска гладката мускулатура, сиреч набавянето му не е трудно стига да имаш 100 сърдечно болни с рецепта и химик ентусиаст. Същия пентаеритритол тетранитрат е една трета от състава на семтекса който без добавки 50 години му търсиха цаката как да го откриват. А химиците ентусиасти под път и над път, достатъчно е да си спомним само как с химикали продавани в супермаркета японците от Аум шинрики ьо синтезираха зарин.

Древната максима разделяй и владей, е пълен ход. От една страна трябва да сте толерантни срещу цигани, имигранти и т.н. от друга страна тези са някакви, араби терористи, но само извън Сирия. В Сирия това са борци за европейска демокрация и ценности и ние ще ги подкрепим. Ха-ха Овце айде събудете се най-после!

Сега докато намерят тия експлозиви, колко пари пак ще ви извадят от джобовете. И не само това, ами личната ви кореспонденция ще стане лесно достъпна за някои любопитни, под предлог за твоя сигурност и добро. Диктатура с маска на демокрация!

тая фанатизирана арабска пасмина ще ни устрои като едното нищо и някой взрив в България, след като засега само пълнят криминалните хроники за мушкане с нож, е въпрос на време да предприематъ и нещо по-мащабно... И каквито са мърди от ДАНС няма и да се усетят изобщо отде ни е дошло... заради тия арабски боклуци сега в самолета не може и да вземеш никакви течности повече от 100 милилитра... ако искат да се съберат някъде в пустинята и да се взривят, ще спонсорирам веднага купуванетна експлозив за тях!

спонсоре ти в самолета ракийка ли носеше , че уискито скъпо :)))

аз го знаех вече тоя номер и трябваще да увивам ракията в тениски и анцузи и да я слагам в куфара... вместо да си я взема с мен в самолета

нема да се плашите-САЩ ще затегнат още повече контрола по летища и т.н. и пръстови отпечатъци и снимка на ретината , някой ден и чип ще ни имплантират - ще знат всичко за нас и импулси ток за назидание от разстояние ще ни пускат - и тогава след мноого години ще лъсне истината че този "гениален зъл" химик те са го обучили спонсорирали и създали - подобно на Осама и цялата им там Ал Кайда и ос на злото :) тогава ще светне на всички че САЩ правителството и хората които му дърпат конците са истинското зло ам може да късно

..могат да изтребят исляма,както и обратно,ислямът не може да изтреби християнството.Такова е преобладаващото мнение на изповядващите тези религии и от двете страни.Борба с екстремистите - ДА,както и с причините за неговото съществуване.Мирното съществуване на всички религии е без алтернатива. При обратното резултатът е ясен - милиардни печалби за производителите на оръжия и страдания и ужас за невинни хора и от двете страни.

аха, само дето - кой знае защо (??) исляма редовно, още от началото се опитва да изтреби не само християнството а и всичко друго и да постигне доминация... вероятно тази територия от Иран до Атлантика доброволно и с радост е станала арабско-ислямска? или пък хан Тервел не се е бил с 20 000 арабска армия около Константинопол през 717 година? сигурно арабите са били дошли само на гости и да ни донесат благата вест за най-мирната и най-човеколюбива религия, която само след около 600 години се настанява по нашите земи за доста дълъг период от който пазим само най-добри спомени??

Много лесно се правят такива бомби, нужно е само минимално количество знания. Никой няма власт над тая глава, която сама е решила да слезе от раменете.

ни съ излагайй - туй гладно цигане ще прави бомби дето техники за милиони и учени на ниво да немогат да измислят как да му засекът фишеците ...САЩ си търсят повод да засилват контрола създавайки страх сред населението

Ама Вие "Железният човек" не сте ли гледали? Там демонстрираха нагледно как се правят технологични чудеса с електрожен, огнище с камилски и конски фъшкии и един акумулатор от Волга. Нужни са още малко чивство за хумор и много чар.

Бойкооо! Къде си, да ни спасиш от джихадистите на Ал Кайда? Хайде, и без това си вече безработен - отивай да продаваш дюнери по летищата, белки ни подмине! Нали само ти можеш да се бориш с терористите и знаеш как - с дюнери, нали така?!

Грешиш , ще ни спаси само съществото с неясен пол и гражданство-сергейчо местанишев - гробокопача на България.

Въпреки това, че бомбата била невидима и може да премине през съществуващите проверки, британските летища подлагат пътниците на засилен и строг контрол. Какво ще търсят при проверките, след като си признават, че няма да видят бомбата?! Правителствата в САЩ и Англия изобщо имат ли някаква грижа за живота на американските и европейските граждани, след като вече обучиха, въоръжиха и тренираха джихадистката армия в Африка и Бл. Изток?! Що ми се струва, че невидимата бомба просто служи за оневиняване на тези правителства, когато "борците за демокрация" започнат да изтребват и бялото население?! Как пък един атентат не се случи в някой англо-саксонски сенат, дворец или бял дом!

И сега какво. ? Вместо да отида в 7:00 на Хийтроу трябва да влача детето още в 5:30 щото видиш ли щяло да има опашки и хаос по летищата. И на вас да ви ........ мамата ,татето и исляма.

се почна. Няма ли някоя друга криза, че пак терористите извадихте от нафталина.Ама Ал Кайда в Сирия са бунтовници за свобода и демокрация, а пък извън Сирия са опасни терористи. Не ни се връва цялата картинка нещо.

Така, така! В Чечня пък, ислямските бутовници са терористи, пък в Източна Украйна - защитници на угнетеното проруско население! Не ни се връзва цялата картинка нещо.

Това не променя ситуацията в западния свят обаче.

Той исляма бил много хуманитарна религия. Не всява ужас и омраза. Молят се по 5 пъти на ден. Знае ли някой на кого се молят? На Бог или на баща си - Дявола!? За какво се молят? Какво приказват, какво правят? И при християните има предатели! Скоро показваха за германци, гранцузи, даже май и руснак имало в добровлните терористи. Това е плесен, заразява и тероризира. Който може да я спре.

Тези германци и руснаци са доморасли терористи. Те са мюсюлмани отрасли в съответните страни, по кръв или не са местни или са мелези.

А този Асири къде е завършил Химия?Може би в САЩ?Те си ги произвеждат в университетите на конвейр после си ги търсят по 10 години и повече и т.н...

Доколкото знам е възпитаник на МГУ - Московския Государствен Университет.

Русия към коя цивилизация принадлежи, при положение че е бяла и християнска държава и има проблеми с радикалния ислям!?

Русия защитава Асад, а на негова страна са джихадистите, които искат да си направят държава включваща и България. Съвсем наскоро те екзекутираха публично с разпъване на кръст, бунтовници срещъ режима на Асад. Тоест Русия е на страната на лошите.

ти си на страната на наивните и заблудените

А на коя страна тогава са САЩ за които Ал Кайда ту са врагове, ту приятели?

В главата ти е пълен миш-маш, щом твърдиш, че джихадистите са на страната на Асад. Защо ли Асад изпрати самолети в Ирак да бомбардира джихадистите? Защо ли ИДИЛ са в списъка с "борците против режима на Асад"? Четете, преди да пишете глупости.

Ха сега де...!? Съюзниците на САЩ в Сирия - Ал Кайда, са врагове на САЩ извън Сирия... Иди, че ги разбери тия отношения. :)

Явно режисьорите им от Холивуд ги мързи да измислят нещо ново.

Ей тия соматични бомбаджии са новите статегически приятели на другаря Путин. Заедно ще борят прогнилия Запад. Търкулнало се гърнето, та си намерило похулпака. Путин се очертава един от основните радетели на ислямската дъга.

ПроЗД като американец...

Това е една от двете техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите.Тя се нарича /непроблем-реакция-решение.

пак брътвежи по американски да РАЗБУТВАТ ДЪРЖАВИ НО НАКРАЯ ДА НЕ ГРЪМНЕ ВСИЧКО И ТЕ НЯМА ДА ОСТАНАТ ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ ТЕРОРИЗИРАТ СВЕТА

не започнете да мислите с главите си и не опознаете света от първа ръка винаги ще ви плашат с ислямисти, терористи и какви ли не още плашила. А, истината е,че уплашените са просто овце, без значение с какъв паспорт.

...е те нали това искат да прокарат страхът както 9-11 да може всички да слушат като ги... "защитават"!

Когато се разпадна измислената от великите сили Югославия стана малък тупаник Когато се разпадне измисленият Европейски съюз или измислените Американски щати ще стане голям и мое би последен тупаник на тази планета! Да!

Айде, давйте пак поръчките за оръжия на определени концерни. Стига сте плашили овцете. Вземете им само парите и ги оставете да си гледат световното на спокойствие.

Исляма е варварска религия. Затова всички мюсюлмани вън от Бъглария и Европа

...защото нищо не разбирате от религии.Фундаментализъм и фанатизъм е имало във всички от тях,вкл.християнството. В днешно време най-голямо противодействие срещу исл.фундаментализъм и екстремизъм се извършва именно от най-големите ислямски държави,които по този начин защитават тази мирна по начало религия.Пример има и в тази статия - саудитското разузнаване е предотвратило 2009 -10 г. редица опити за взривяване на самолети и др.тер.актове.

Тъпранар, знаеш ли кои векове е имало насилие в християнството!? А знаеш ли кой век е сега?

Християнството каква религия е? Имаш ли идея " добрите християни" колко милиона индианци избиха в двете Америки?

Apollony

500 000 000

И ти ли не можеш да четеш? За ти говориш за християни през Средновековието, а сега е 21 век. Все пак откриването на Америка е през 1492 г., ама ти откъде да знаеш, иначе нямаше да работиш тъпа 15-ка.

Това е!!!Толерантност......и резултата е това!!!!

Заглавието трябва да бъде: "ЦРУ пак плаши хората с измислени терористи".

Заради глупостите на тия фанатици скоро ще трябва голи да летим по самолетите и без никакъв багаж :)))

УАУууу! Представяш ли си само - седиш си голичък и голата стюардеса идва и те пита "Кафе или чай?" :)))

И ще ни раздават очистителни, като агент по сигурността ще следи за правилно следване на прцедурата. С подпечатано от него удостоверение и "вещественото доказателство" в прозрачен, найлонов плик ще се качваме на самолета....

Колега, веднага се замислих къде ще слага капсул-детонатора въпросният терорист :)

Плашат гаргите само, бомба били измислили. Затова се иска акъл бе, не фанатизъм.

абе, мяма ли да подхвърлите някоя пара? утрепах се лъя и да мая и да плюа? а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление нещата вече са тотално извън контрол и само въпрос на малко време е положението в спокойния западен свят да стане наистина тежко. През последните години броя на екстремистите се увеличи драстично. Това са хора, които искат и са готови да убиват "неверници" по целия свят, като голяма чатст от тях са и граждани на западни държави. С напредването на съвременните технологии става все по лесно и е въпрос на време джихадистите да се сдобият и използват оръжие за масово унищожение(ядрено, химическо и т.н). Тези организации имат огромни финансови ресурси (ИДИЛ по последни данни има бюджет от около 2 млрд. долара). С тези пари може да се купи всичко. А западните държави и съюзниците им продължават да въоръжават, обучават и финансират терористи( дори и самите терористи са учудени защо го правят). Не съм параноик и не живея в страх, но това е здравата логика. Службите не свършиха основната си задача- да гарантират сигурността на хората. Допуснаха и съзнателно помогнаха в много страни по света безконтролно да се обучават терористи, да циркулират огромен брой оръжия, както и достъп на радикалните ислямисти до огромен финансов ресурс. Е какво очаквате да стане...

Исляма,тоест неговата същност,няма нищо общо с това което създадоха ЦРУ и Мосад.Те първо започнаха в Афганистан ,да правят фанатици,чрез изкривяване на тълкуванията на Корана ,а даже все внесоха и нови текстове с девици чакащи,убийства на неверници и т.н..Но това даде резултат.Хората бяха окупирани и озверени-така омразата се канализира и прие "благородната" уж форма на борба на праведните.Нещо като американската демокрация,дето се борят да я насаждат.После разсипаха арабския свят за петрола.Така омразата и вече създадените туморни клетки от "джахадисти" само се разраснаха.В Западния Свят отидоха гастербайтери.Презрени от местното общество господари,те се капсуловаха в квартали и казаха,ние сме праведни и роби като евреите в Египет.Фалшивата доктрина за насилието в исляма веднъж обслужваше военните и политически интереси на САЩ,веднъж даде право на Израел да каже,ето ние се борим с изроди и всичко тогава е оправдано.Плюс това трябваше да се застраши и самия Запад ,с терор иначе,какво му дреме на някой в Америка или Холандия примерно,че Израел има проблеми.Това е.Създадени изкуствено,за да оправдаят политиката на Израел и САЩ,сега тези Франкенщайновци на исляма,отново са повод-техните правителства да държат народа в страх,военно промишления комплекс да цъфти и да си провеждат политиката на експанзия.

Всичко това е така, къде контролирано къде не толкова. За съжаление в бъдеще светът ще стане по опасно и лошо място за живеене.

Коментари - Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата | Днес.dir.bg

Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата

Терористи планират да използват нови тип бомби, поставени в лаптопи и дори в човешкото тяло, за да свалят летящи за САЩ пътнически самолети.

Обратно в новината

Коментари - Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата | Днес.dir.bg

Коментари

Е те за това арабелите са в толкова окаяно финансово и икономическо състояние! Химиците им вместо да разработват нови технологии за да развиват икономиката си, те инвестират време и пари в развитието на нови човешки бомби, за да свалят самолети и избиват невинни хора! После другите им виновни, щото те били зле!

Как всява страх? Крие зад вратата и вика "бау" ли? Май службите и медиите всяват повече паника от бомбаджията. И какво да правят сега хората?! Да не летят ли? Или да заобикалят отдалече всеки брадат минувач по улицата? Ми, службите да си отварят очите, затова са на заплата! Тази химия не мирише ли, нямат ли обучени кучета?!

Просветен, ти счупи тъпомера, без майтап :) ...първо заключение от гениалната ти теорема: терористи не съществуват, понеже не свалят самолетите с ракети земя -въздух. Въобще ако има взривен някъде самолет (като над Локърби примерно), то е работа на ЦРУ... или на МОСАД. Това като следствие от другата аксиома: ако има убити американци или евреи, със сигурност друго американци и евреи са виновни. Ако убитите не са евреи или американци: пак са виновни те. Виж колко прости и логични били нещата.

НА ТОВА МОМЧЕ НЯКОЙ ДА МУ ПОДАРИ 2 СЕДМИЦИ НА БОРА БОРА - ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ - ДА ВИДИМ ПОСЛЕ ДАЛИ ЩЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!

Да, има такъв експлозив! По-силен е от тротила и никакви скенери по летищата не го хващат, понеже са тотално непригодни за откриването на химическата му структура. Съединение е на един от благородните газове...

Някой пак иска да се карат християни и мюсюлмани ... дали са будистите...? :)

Естествено засиленият контрол е начин за временно и до някъде намаляване на опасността от терористични атаки. НО, никога не трябва да забравяме, че : 1. Всички мерки за сигурност са измислени от хора, т.е. винаги може някой да измисли начин да ги преодолее. 2. Без намаляване на напрежението, светът неизбежно отива към по-нататъшна конфронтация и лавинообразно нарастващи заплахи за живота на мирните граждани. Накрая наистина ще влезем в някой от американските филми за края на света. Той ще бъде предизвикан най-вече от американската алчност и малограмотност.

Kwa soboda na slowoto? Kyw DIR? Kwi pet leva? A?

При съмнение по летищата веднага да се стреля!

Русия и САЩ са като братя-близнаци! a?

Защо не ми се вижда мнението? Написах, че държавните органи на някои държави са де-факто PR отдел на Ал Кайда (същите държави уж водят война срещу тероризма).

Публикуването на статии с подобно съдържание може да се разглежда като тероризъм. И тъй като информацията за тези статии идва от държавните органи на държавите, които водят война срещу тероризма, тези държави могат да бъдат обвинени в извършване на държавен тероризъм.

Тоест воденето на война срещу тероризма е тероризъм. Говоренето публично (от политици и държавни глави) за това колко е страшен тероризма, как лошите терористи ще свалят самолети, на които летят майки с малки деца и т.н. е форма на тероризъм (държавен тероризъм).

8901

Ало Дира вие чувате ли се "накърнява доброто име". Бихте ли ми обяснили кое и къде е доброто в името на това ... господинче?

Докато Америка помага на терористите, като ги въоръжава за специалните им задачи по сваляне на правителства по целия свят....рано или късно бумеранга се връща пак при тях!

ааа върнал се той и баба ми викаше че я крадът съседите ама тя най-мноо крадеше :)))

тоя от снимката идва всяко лято в Бургас, Равда, Сарафово - продава чорапи, прави са на хахав върти се край автобусите на евреите а портмонето му пълно с долари :)))

Все пак проверката е най-висшата форма на доверие! Не сте забравили нали? И по соца е така и при " демокрацията " също.

са специалитет на американските тайни служби. Даже е много вероятно "бомбаджията" да е завършил в САЩ или Англия. Американците се осраха максимално в Украйна и Ирак, рейтинга на Обама падна драстично, така че вниманието на световната общност се отклонява отново от злободневните теми. Така имат повод да заподозрат когото си искат като носител на бомба в тялото, да го арестуват и правят с него каквото си искат. Или да ти приберат компютъра или друго електронно устройство по подозрение, че вътре има бомба. Но няма да пропуснат да видят и каква информация има вътре. За пореден път ни прецакаха могат да арестуват когото си искат без съд, прокурорска заповед или каквото законът изисква и намериха повод да ни ограничат и информационно. Започва нова ера на американската демокрация!

Канадски бекон... Комедията, де дето поради липса на друг световен враг за да спечели изборите президентът на щатите обяви канадците живеещи в страната му за терористи.

точно го казах и ето пак!

Сега това е добър повод да се изискат чипове. а пък който откаже - да се счита за терорист и най-малкото да е извън обществото. Демокрацията стана на демонокрация!

ни съ излагайти - туй гладно цигане ще прави бомби дето техники за милиони и учени на ниво да немогат да измислят как да му засекът фишеците; ...САЩ си търсят повод да засилват контрола създавайки страх сред населението

Споменатия в статията пентаеритритол тетранитрат, освен с взвривните си качества, се използва и за лекарство, все пак е нитрит и като братовчед му нитроглицерина отпуска гладката мускулатура, сиреч набавянето му не е трудно стига да имаш 100 сърдечно болни с рецепта и химик ентусиаст. Същия пентаеритритол тетранитрат е една трета от състава на семтекса който без добавки 50 години му търсиха цаката как да го откриват. А химиците ентусиасти под път и над път, достатъчно е да си спомним само как с химикали продавани в супермаркета японците от Аум шинрики ьо синтезираха зарин.

Древната максима разделяй и владей, е пълен ход. От една страна трябва да сте толерантни срещу цигани, имигранти и т.н. от друга страна тези са някакви, араби терористи, но само извън Сирия. В Сирия това са борци за европейска демокрация и ценности и ние ще ги подкрепим. Ха-ха Овце айде събудете се най-после!

Сега докато намерят тия експлозиви, колко пари пак ще ви извадят от джобовете. И не само това, ами личната ви кореспонденция ще стане лесно достъпна за някои любопитни, под предлог за твоя сигурност и добро. Диктатура с маска на демокрация!

тая фанатизирана арабска пасмина ще ни устрои като едното нищо и някой взрив в България, след като засега само пълнят криминалните хроники за мушкане с нож, е въпрос на време да предприематъ и нещо по-мащабно... И каквито са мърди от ДАНС няма и да се усетят изобщо отде ни е дошло... заради тия арабски боклуци сега в самолета не може и да вземеш никакви течности повече от 100 милилитра... ако искат да се съберат някъде в пустинята и да се взривят, ще спонсорирам веднага купуванетна експлозив за тях!

спонсоре ти в самолета ракийка ли носеше , че уискито скъпо :)))

аз го знаех вече тоя номер и трябваще да увивам ракията в тениски и анцузи и да я слагам в куфара... вместо да си я взема с мен в самолета

нема да се плашите-САЩ ще затегнат още повече контрола по летища и т.н. и пръстови отпечатъци и снимка на ретината , някой ден и чип ще ни имплантират - ще знат всичко за нас и импулси ток за назидание от разстояние ще ни пускат - и тогава след мноого години ще лъсне истината че този "гениален зъл" химик те са го обучили спонсорирали и създали - подобно на Осама и цялата им там Ал Кайда и ос на злото :) тогава ще светне на всички че САЩ правителството и хората които му дърпат конците са истинското зло ам може да късно

..могат да изтребят исляма,както и обратно,ислямът не може да изтреби християнството.Такова е преобладаващото мнение на изповядващите тези религии и от двете страни.Борба с екстремистите - ДА,както и с причините за неговото съществуване.Мирното съществуване на всички религии е без алтернатива. При обратното резултатът е ясен - милиардни печалби за производителите на оръжия и страдания и ужас за невинни хора и от двете страни.

аха, само дето - кой знае защо (??) исляма редовно, още от началото се опитва да изтреби не само християнството а и всичко друго и да постигне доминация... вероятно тази територия от Иран до Атлантика доброволно и с радост е станала арабско-ислямска? или пък хан Тервел не се е бил с 20 000 арабска армия около Константинопол през 717 година? сигурно арабите са били дошли само на гости и да ни донесат благата вест за най-мирната и най-човеколюбива религия, която само след около 600 години се настанява по нашите земи за доста дълъг период от който пазим само най-добри спомени??

Много лесно се правят такива бомби, нужно е само минимално количество знания. Никой няма власт над тая глава, която сама е решила да слезе от раменете.

ни съ излагайй - туй гладно цигане ще прави бомби дето техники за милиони и учени на ниво да немогат да измислят как да му засекът фишеците ...САЩ си търсят повод да засилват контрола създавайки страх сред населението

Ама Вие "Железният човек" не сте ли гледали? Там демонстрираха нагледно как се правят технологични чудеса с електрожен, огнище с камилски и конски фъшкии и един акумулатор от Волга. Нужни са още малко чивство за хумор и много чар.

Бойкооо! Къде си, да ни спасиш от джихадистите на Ал Кайда? Хайде, и без това си вече безработен - отивай да продаваш дюнери по летищата, белки ни подмине! Нали само ти можеш да се бориш с терористите и знаеш как - с дюнери, нали така?!

Грешиш , ще ни спаси само съществото с неясен пол и гражданство-сергейчо местанишев - гробокопача на България.

Въпреки това, че бомбата била невидима и може да премине през съществуващите проверки, британските летища подлагат пътниците на засилен и строг контрол. Какво ще търсят при проверките, след като си признават, че няма да видят бомбата?! Правителствата в САЩ и Англия изобщо имат ли някаква грижа за живота на американските и европейските граждани, след като вече обучиха, въоръжиха и тренираха джихадистката армия в Африка и Бл. Изток?! Що ми се струва, че невидимата бомба просто служи за оневиняване на тези правителства, когато "борците за демокрация" започнат да изтребват и бялото население?! Как пък един атентат не се случи в някой англо-саксонски сенат, дворец или бял дом!

И сега какво. ? Вместо да отида в 7:00 на Хийтроу трябва да влача детето още в 5:30 щото видиш ли щяло да има опашки и хаос по летищата. И на вас да ви ........ мамата ,татето и исляма.

се почна. Няма ли някоя друга криза, че пак терористите извадихте от нафталина.Ама Ал Кайда в Сирия са бунтовници за свобода и демокрация, а пък извън Сирия са опасни терористи. Не ни се връва цялата картинка нещо.

Така, така! В Чечня пък, ислямските бутовници са терористи, пък в Източна Украйна - защитници на угнетеното проруско население! Не ни се връзва цялата картинка нещо.

Това не променя ситуацията в западния свят обаче.

Той исляма бил много хуманитарна религия. Не всява ужас и омраза. Молят се по 5 пъти на ден. Знае ли някой на кого се молят? На Бог или на баща си - Дявола!? За какво се молят? Какво приказват, какво правят? И при християните има предатели! Скоро показваха за германци, гранцузи, даже май и руснак имало в добровлните терористи. Това е плесен, заразява и тероризира. Който може да я спре.

Тези германци и руснаци са доморасли терористи. Те са мюсюлмани отрасли в съответните страни, по кръв или не са местни или са мелези.

А този Асири къде е завършил Химия?Може би в САЩ?Те си ги произвеждат в университетите на конвейр после си ги търсят по 10 години и повече и т.н...

Доколкото знам е възпитаник на МГУ - Московския Государствен Университет.

Русия към коя цивилизация принадлежи, при положение че е бяла и християнска държава и има проблеми с радикалния ислям!?

Русия защитава Асад, а на негова страна са джихадистите, които искат да си направят държава включваща и България. Съвсем наскоро те екзекутираха публично с разпъване на кръст, бунтовници срещъ режима на Асад. Тоест Русия е на страната на лошите.

ти си на страната на наивните и заблудените

А на коя страна тогава са САЩ за които Ал Кайда ту са врагове, ту приятели?

В главата ти е пълен миш-маш, щом твърдиш, че джихадистите са на страната на Асад. Защо ли Асад изпрати самолети в Ирак да бомбардира джихадистите? Защо ли ИДИЛ са в списъка с "борците против режима на Асад"? Четете, преди да пишете глупости.

Ха сега де...!? Съюзниците на САЩ в Сирия - Ал Кайда, са врагове на САЩ извън Сирия... Иди, че ги разбери тия отношения. :)

Явно режисьорите им от Холивуд ги мързи да измислят нещо ново.

Ей тия соматични бомбаджии са новите статегически приятели на другаря Путин. Заедно ще борят прогнилия Запад. Търкулнало се гърнето, та си намерило похулпака. Путин се очертава един от основните радетели на ислямската дъга.

ПроЗД като американец...

Това е една от двете техники за промиване на мозъци и манипулиране на масите.Тя се нарича /непроблем-реакция-решение.

пак брътвежи по американски да РАЗБУТВАТ ДЪРЖАВИ НО НАКРАЯ ДА НЕ ГРЪМНЕ ВСИЧКО И ТЕ НЯМА ДА ОСТАНАТ ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ ТЕРОРИЗИРАТ СВЕТА

не започнете да мислите с главите си и не опознаете света от първа ръка винаги ще ви плашат с ислямисти, терористи и какви ли не още плашила. А, истината е,че уплашените са просто овце, без значение с какъв паспорт.

...е те нали това искат да прокарат страхът както 9-11 да може всички да слушат като ги... "защитават"!

Когато се разпадна измислената от великите сили Югославия стана малък тупаник Когато се разпадне измисленият Европейски съюз или измислените Американски щати ще стане голям и мое би последен тупаник на тази планета! Да!

Айде, давйте пак поръчките за оръжия на определени концерни. Стига сте плашили овцете. Вземете им само парите и ги оставете да си гледат световното на спокойствие.

Исляма е варварска религия. Затова всички мюсюлмани вън от Бъглария и Европа

...защото нищо не разбирате от религии.Фундаментализъм и фанатизъм е имало във всички от тях,вкл.християнството. В днешно време най-голямо противодействие срещу исл.фундаментализъм и екстремизъм се извършва именно от най-големите ислямски държави,които по този начин защитават тази мирна по начало религия.Пример има и в тази статия - саудитското разузнаване е предотвратило 2009 -10 г. редица опити за взривяване на самолети и др.тер.актове.

Тъпранар, знаеш ли кои векове е имало насилие в християнството!? А знаеш ли кой век е сега?

Християнството каква религия е? Имаш ли идея " добрите християни" колко милиона индианци избиха в двете Америки?

Apollony

500 000 000

И ти ли не можеш да четеш? За ти говориш за християни през Средновековието, а сега е 21 век. Все пак откриването на Америка е през 1492 г., ама ти откъде да знаеш, иначе нямаше да работиш тъпа 15-ка.

Това е!!!Толерантност......и резултата е това!!!!

Заглавието трябва да бъде: "ЦРУ пак плаши хората с измислени терористи".

Заради глупостите на тия фанатици скоро ще трябва голи да летим по самолетите и без никакъв багаж :)))

УАУууу! Представяш ли си само - седиш си голичък и голата стюардеса идва и те пита "Кафе или чай?" :)))

И ще ни раздават очистителни, като агент по сигурността ще следи за правилно следване на прцедурата. С подпечатано от него удостоверение и "вещественото доказателство" в прозрачен, найлонов плик ще се качваме на самолета....

Колега, веднага се замислих къде ще слага капсул-детонатора въпросният терорист :)

Плашат гаргите само, бомба били измислили. Затова се иска акъл бе, не фанатизъм.

абе, мяма ли да подхвърлите някоя пара? утрепах се лъя и да мая и да плюа? а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление нещата вече са тотално извън контрол и само въпрос на малко време е положението в спокойния западен свят да стане наистина тежко. През последните години броя на екстремистите се увеличи драстично. Това са хора, които искат и са готови да убиват "неверници" по целия свят, като голяма чатст от тях са и граждани на западни държави. С напредването на съвременните технологии става все по лесно и е въпрос на време джихадистите да се сдобият и използват оръжие за масово унищожение(ядрено, химическо и т.н). Тези организации имат огромни финансови ресурси (ИДИЛ по последни данни има бюджет от около 2 млрд. долара). С тези пари може да се купи всичко. А западните държави и съюзниците им продължават да въоръжават, обучават и финансират терористи( дори и самите терористи са учудени защо го правят). Не съм параноик и не живея в страх, но това е здравата логика. Службите не свършиха основната си задача- да гарантират сигурността на хората. Допуснаха и съзнателно помогнаха в много страни по света безконтролно да се обучават терористи, да циркулират огромен брой оръжия, както и достъп на радикалните ислямисти до огромен финансов ресурс. Е какво очаквате да стане...

Исляма,тоест неговата същност,няма нищо общо с това което създадоха ЦРУ и Мосад.Те първо започнаха в Афганистан ,да правят фанатици,чрез изкривяване на тълкуванията на Корана ,а даже все внесоха и нови текстове с девици чакащи,убийства на неверници и т.н..Но това даде резултат.Хората бяха окупирани и озверени-така омразата се канализира и прие "благородната" уж форма на борба на праведните.Нещо като американската демокрация,дето се борят да я насаждат.После разсипаха арабския свят за петрола.Така омразата и вече създадените туморни клетки от "джахадисти" само се разраснаха.В Западния Свят отидоха гастербайтери.Презрени от местното общество господари,те се капсуловаха в квартали и казаха,ние сме праведни и роби като евреите в Египет.Фалшивата доктрина за насилието в исляма веднъж обслужваше военните и политически интереси на САЩ,веднъж даде право на Израел да каже,ето ние се борим с изроди и всичко тогава е оправдано.Плюс това трябваше да се застраши и самия Запад ,с терор иначе,какво му дреме на някой в Америка или Холандия примерно,че Израел има проблеми.Това е.Създадени изкуствено,за да оправдаят политиката на Израел и САЩ,сега тези Франкенщайновци на исляма,отново са повод-техните правителства да държат народа в страх,военно промишления комплекс да цъфти и да си провеждат политиката на експанзия.

Всичко това е така, къде контролирано къде не толкова. За съжаление в бъдеще светът ще стане по опасно и лошо място за живеене.