Коментари - Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц! | Днес.dir.bg

Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц!

Докато властите в Германия изидирват българина, блъснал жена по стълби в берлинското метро, скинари са заплашвали дете от ромски произход в софийското.

Обратно в новината

Коментари - Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц! | Днес.dir.bg

Коментари

или магията на Листопад в новините..

Мислите,че Цецо не ги е видял ...?Цялата страна вече е накичена с камери..Следи се всичко ,както в някои абсурди със своя замисъл формати.А за да са равни всички българи, следва да знаят,че само труда ще ги направи свободни.И ако не им се работи да внимават.

от колко деситилетия се правят неуспешни опити за интеграция и до кога трябва да се търси нов метод например кастрация

точно тези същества много се обиждaт а какво трбва да се направи като когато 99,9%ta от тях с български паспорти накарнаиват доброто име на българина по света

ПИША коментара за стотен път и не знам защо се трие!!! Не съдържа нищо обидно или невярно. "Новината" е партенка и платено от БХК социологическо проучване. Засрамете се. Ставате съучастници в престъпление!!!

бате и моите ги триха регистрирах се и няма проблеми

Защо в нета е пълно с коментари хвалещи тия скинари, които изливат агресията си към деца, а в реалния живот рядко ще чуеш някой да защитава такива абсурдни тези? Вариант 1 - коментарите в нета не ес пишат от хора, а от някакъв вирус с изкуствен интелект. Варинат 2 - пишещите такива коментари са платени тролове с цел да сеят чувство на омраза. Вариант 3 - пишещите тези коментари са изолирани от обществото и не излизат от колибите си. Вариант 4- пишещите тези коментари не смеят да изкажат това реална компания, защото много добре съзнават, че ще бъдат изолирани и обречени на нищета.

Вариант 3-"не излизаме от колибите си' -харесва ми. Вариант 4-"изолирани и обречени на нищета"-е тука вече сбърка жестоко,ама много жестоко. Излеземе ли първо, с вас еврогейовете е свършено. В Аушвиц -той не е разрушен и инсталацията ,може да бъде пусната отново.

Вариант 3-"не излизаме от колибите си' -харесва ми. Вариант 4-"изолирани и обречени на нищета"-е тука вече сбърка жестоко,ама много жестоко. Излеземе ли първо, с вас еврогейовете е свършено. В Аушвиц -той не е разрушен и инсталацията ,може да бъде пусната отново.

тези са платените злобни атакистки гномове, които са на дежурство в централата на позитано

Доколкото е известно, циганите са били прогонени доста брутално от Индия от сънародниците си индийци. Според историци те са принадлежали към най-нисшите касти разклоненията на чандала. В кастово разделената Индия се е считало, че докосването до чандала е осквернително. А според действащите тогава Закони на Ману: Местоживеенето на чандала трябва да бъде извън селището... имуществото [им] трябва да бъде само кучета и магарета... украшенията им трябва да са от желязо, а те трябва постоянно да чергарстват... а браковете им - само с подобни на тях...".

Майка ми попадна в абсолютно същата ситуация-пред нея ,до нея, зад нея -цигани с деца. Двама скин тръгват почти да ги ритат-защо майка ми си е траела ли? Не защото не искала да види как ще ги набият ,а защото е жена и не може да помогне на патриотите физически.

Единствения начин да ги интегрираме е да върнат трудови войски. И без това българските офицери безделничат( може вече и пенсионирали се)

В софийското метро са "горките" ромчета а като пораснат и ритат хората по стълбите в берлинското метро изведнъж стават "българи".Политици и журналисти престанете с манипулацийте,никой не ви вярва и милион пъти да повторите лъжата тя пак такава си остава.

Кой е Харалан Александров, кои са Цолова и Николаев, ли? Да ви кажа: хора, които от топлите местенца, пред лаптопа и камерата, инструктирани от програмните директори на съответната телевизия, трябва да балансират страстите, да умилостивят зрителя, показвайки страданието на дечицата. Дечица, които НЕ ЗНАЕЛИ какво е Аушвиц. Ами, обяснете им, че това е едно място, което анТРУПолозите са използвали за коригиране на ГЕН! А Орландовци, навярно, е за "поправяне" на ДНК, пък "Господари на ефира", са кикотещи се и извиняващи се, клоуни.На госпожата Тъпка и на господина Тъпчо, от екрана, цитирам откъс от песничка:"Де какво се посади, то ще и да де роди:От кратунка - кратунки, от маймунка - маймунки..."

Ако все още има държава на територия България, трябва спешно да се вземат мерки, законите да важат еднакво за всичките и жители. Ако държавата продължава да си затваря очите за престъпленията на циганите, Аушвиц не ни мърда, смятайте, че вече се строи. Това просто си е обективна реалност. И също така философски закон - на всяко действие има равно нему противодействие. Само че в обществото нещата не са толкова изгладени колкото във физиката. Затова много често противодействието надвишава действието, следва контрапротиводействие и се получава лавина, която вече не може да бъде спряна.

в тази връзка какво стана с крадлите по света и у нас които бяха снимани, журналисти говореха с тях, живеещи в дворци - от къде са им парите, платили ли са данък. Но не-е, ние ще си посипваме главите с пепел и ще се чудим зако са ни малки пансии и заплати. Аз пък се чуда все пак имаме пари за пенсии и заплати макар и малки. Колко взема тази жена да ги гледа - с тези пари може да живее цяло семейство. Чакам да се извинят довечера Рачков и Зуека на двете дечица за стреса. Много ги стресираме иначе щяха да станат лекари и инжинери поне.

И все пак става въпрос за ДЕЦА!!! Ако вашето дете е по-мургаво например и някой го пребие заради това?!? Как може да има толкова злоба у хората?!?

защо не приемете , че и тези скинари сигурно са гледали клипа с изританата жена - толкова го пускаха, че почнах и да го сънувам. И понеже не се репчат на стари циганя - те са крещели на циганчетата. Ама не разбрах - ритали ли са ги, шамарили ли са ги примната майка не каза. Сигурно са ги ритали както рита брат им в Берлин.

къде са защитниците на животни??? да вземат становище по въпроса...

Прекалено многото и ХУДОЖЕСТВЕНИ детайли в тази "новина" издават, че е чиста проба социологическо проучване. Дира, не трийте, а се засрамете, че ставате част от подобно срамно дело.

че метрото на Фандъкова и ГЕРБ е нещо лошо, както и магистралите и ще бъде превзето от лошите скинари и няма да можем да се возим спокойно.

такава злоба. Ама те изнасилват и пребиват до смърт за няколко гроша стари хора бе. Покрай Илия се намразва и светията. А тези дечица едното на 7, другото на 8 годинки бе. Как е имала майката време да ги зачене и роди - ама то стана спорт това бе.

те са двуотробни

от цялата статия ми направиха впечатление думите на социалния антрполог - Харалан мисля Александров - вижте кък съм запомнила името!!! Прочетох мисълта му велика няколко пъти и не можах да я разбера - но то си е за моя сметка, като съм тъпа. Като приемам буквално нещата - била съм в Берлин, Вашингтон и Ню Йорк в метрата - там верно е тъмно и неуютно, но нашето - светло, чисто, ново. Какво е искал да каже?

мъчно ми стана за тези две дечица и майката приемна, ама тя ги гледа бадява - от милосърдие. Та ги виждам разположили се и трите на седалките, а стари хора прави до тях. Пътувам в трамвая от немското посолство и една германка взела в скута си едно 3-4 годишно детенце - казвам ѝ оставте детето да седне,травмваят е полупрзен, а тя - ама не съм платила билет!!! Как ще ги стигнем немците.

Ти беше ли там? Видя ли ги как стоят и какво правят?

Е,за това говорим,!

Абе, хора, тука става дума за деца...Без значение какви са. И като гледам колко злоба има в коментарите тук, не се учудвам, че сме на тоя хал.

Също смятам, че не е редно такава омраза към деца. Ако са направили нещо лошо, може би да им се направи забележка, но да се обиждат по този начин?!?

нашите деца не могат да разберат защо ромите са привилигеровани в училище, но ................

снощи и аз гледах като се заизвинявали, като че ли ще ги види някои немец, ама е имидж - почти като на Слави. Мислите ли, че знаят какво е български циганин - за тях е българин и трябва да се примирим с това. Такива са и румънските циганя - крадат, просят - щом са ги приели да си им сърбат попарата. Да-а, ама ефектът голям.Като се изтъпаниха, почти със сълзи на очи... простете ни, че не сме си възпитали циганята.

Що не отидат да попитат някоя по чудо оцеляла изнасилена баба във Врачанско. Обрана, унизена, изнасилена, а имаше случаи и на кълцани с брадви. Повечето не са успели да преживеят ужаса, но има някои които са.

а скинарите защо не са там да защитават бабите а се перчат на интегрирани ромчета

Една партенка пусната от продажни журналисти, за да заглуши справедливия народен гняв, предизвикан от варварското деяние извършено в Германия от един получовек наричан още циганин.

Понеже много мразя такива изроди налитащи на бой само на слабите и то дори не само на циганите. Бият хора с боксове и палки и са само на групи. Добре питам аз тия герой защо веднъж не набиха някой цигански барон като Киро Японеца. Защо не набият Златко Баков или сестра му с коли за стотици хиляди левове които газят из София.Те заплашват две пикливи деца. Смелчаци скочете на Киро Японеца , но там нне смеете защотот ще ядете много бой от гавазите му. А за другите в метрото няма да коментирам каквито те такава и нацята безропотни мишкари свикнали цял живот да ги газят и е.ат в поза партер всякакви полититци и мутри. Шумкари

Тоя дето ми е цъкнал минус му пожелавам да го пречукат като куче точно тия на групите, защото миналата седмица набиха мой познат ЧИСТ БЪЛГАРИН и то без причина станало е в раните часове. Пяници и наркомани са това. Дано да те утпрепат смешнико или пък детето ти тогава ще ми чъкаш минуси пак

Продажните журналисти веднага пуснаха някаква партенка, за да отклонят справедливия народен гняв от варварското деяние извършено в Германия от получовек, наричан у нас циганин.

не заплашват. Те крадат и бият. Жалкото, е че журналистите са по-загрижени за заплахи срещу циганите отколкото за реалните престъпления извършени от цигани.

ами така ще е! след като държавата и обществото като цяло не прави нищо по въпроса за циганския терор, остават само такива като скинарите.

Те па едни скинари- мишки, деца и баба ми може да заплашва...

Питай бай Тошо що циганите от 100 при Цар Борис, станаха на 1 милион при Цар Тошо! Що Манго Джери от нашия клас 3 години по-голям, баща му в затвора, получаваше безплатни купони за храна и никога не идваше на училище освен, когато го водеха с милиция!

а ти защо не питаш Дън Сяопин?

Кви скинари бе да плашат деца и жени. Циганският тероро е по -селата а тия скинари всяка вечер са в студентки по чалготеката под ритмите на Фики. Ай да ги еба и евтините скинари смешни

Е брао... супер са добри... евала... ше ни спасат от 7 годишните момиченца... Евала, скинарите....

Тези които произвеждат оръжие какво ли си викат потривайки ръце: - Още малко бензин в огъня и ще сме богати както никога до сега!!! ;) Номера е да насъскаш масите - разделяй и владей, Разделяй ги по етническа, расова каквато ти падне и ги пускаш да се бият, ти си гледаш ТВ от някой остров и си казваш наздраве с приятелите, докато си продаваш оръжието с което се трепят тез.. от телевизията...!

Това да нямаш уважение към никой, още повече че малкото сладко детенце е ромче. Как да обясниш на такъв кретен че това дете може да се изплаши и да има последствия за цял живот. На такъв трябва да му се вземе българският паспорт, също да го пратят да мете улиците в ромската махала.

Коментари - Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц! | Днес.dir.bg

Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц!

Докато властите в Германия изидирват българина, блъснал жена по стълби в берлинското метро, скинари са заплашвали дете от ромски произход в софийското.

Обратно в новината

Коментари - Скинари заплашваха ромско дете в метрото: Да върнем Аушвиц! | Днес.dir.bg

Коментари

или магията на Листопад в новините..

Мислите,че Цецо не ги е видял ...?Цялата страна вече е накичена с камери..Следи се всичко ,както в някои абсурди със своя замисъл формати.А за да са равни всички българи, следва да знаят,че само труда ще ги направи свободни.И ако не им се работи да внимават.

от колко деситилетия се правят неуспешни опити за интеграция и до кога трябва да се търси нов метод например кастрация

точно тези същества много се обиждaт а какво трбва да се направи като когато 99,9%ta от тях с български паспорти накарнаиват доброто име на българина по света

ПИША коментара за стотен път и не знам защо се трие!!! Не съдържа нищо обидно или невярно. "Новината" е партенка и платено от БХК социологическо проучване. Засрамете се. Ставате съучастници в престъпление!!!

бате и моите ги триха регистрирах се и няма проблеми

Защо в нета е пълно с коментари хвалещи тия скинари, които изливат агресията си към деца, а в реалния живот рядко ще чуеш някой да защитава такива абсурдни тези? Вариант 1 - коментарите в нета не ес пишат от хора, а от някакъв вирус с изкуствен интелект. Варинат 2 - пишещите такива коментари са платени тролове с цел да сеят чувство на омраза. Вариант 3 - пишещите тези коментари са изолирани от обществото и не излизат от колибите си. Вариант 4- пишещите тези коментари не смеят да изкажат това реална компания, защото много добре съзнават, че ще бъдат изолирани и обречени на нищета.

Вариант 3-"не излизаме от колибите си' -харесва ми. Вариант 4-"изолирани и обречени на нищета"-е тука вече сбърка жестоко,ама много жестоко. Излеземе ли първо, с вас еврогейовете е свършено. В Аушвиц -той не е разрушен и инсталацията ,може да бъде пусната отново.

Вариант 3-"не излизаме от колибите си' -харесва ми. Вариант 4-"изолирани и обречени на нищета"-е тука вече сбърка жестоко,ама много жестоко. Излеземе ли първо, с вас еврогейовете е свършено. В Аушвиц -той не е разрушен и инсталацията ,може да бъде пусната отново.

тези са платените злобни атакистки гномове, които са на дежурство в централата на позитано

Доколкото е известно, циганите са били прогонени доста брутално от Индия от сънародниците си индийци. Според историци те са принадлежали към най-нисшите касти разклоненията на чандала. В кастово разделената Индия се е считало, че докосването до чандала е осквернително. А според действащите тогава Закони на Ману: Местоживеенето на чандала трябва да бъде извън селището... имуществото [им] трябва да бъде само кучета и магарета... украшенията им трябва да са от желязо, а те трябва постоянно да чергарстват... а браковете им - само с подобни на тях...".

Майка ми попадна в абсолютно същата ситуация-пред нея ,до нея, зад нея -цигани с деца. Двама скин тръгват почти да ги ритат-защо майка ми си е траела ли? Не защото не искала да види как ще ги набият ,а защото е жена и не може да помогне на патриотите физически.

Единствения начин да ги интегрираме е да върнат трудови войски. И без това българските офицери безделничат( може вече и пенсионирали се)

В софийското метро са "горките" ромчета а като пораснат и ритат хората по стълбите в берлинското метро изведнъж стават "българи".Политици и журналисти престанете с манипулацийте,никой не ви вярва и милион пъти да повторите лъжата тя пак такава си остава.

Кой е Харалан Александров, кои са Цолова и Николаев, ли? Да ви кажа: хора, които от топлите местенца, пред лаптопа и камерата, инструктирани от програмните директори на съответната телевизия, трябва да балансират страстите, да умилостивят зрителя, показвайки страданието на дечицата. Дечица, които НЕ ЗНАЕЛИ какво е Аушвиц. Ами, обяснете им, че това е едно място, което анТРУПолозите са използвали за коригиране на ГЕН! А Орландовци, навярно, е за "поправяне" на ДНК, пък "Господари на ефира", са кикотещи се и извиняващи се, клоуни.На госпожата Тъпка и на господина Тъпчо, от екрана, цитирам откъс от песничка:"Де какво се посади, то ще и да де роди:От кратунка - кратунки, от маймунка - маймунки..."

Ако все още има държава на територия България, трябва спешно да се вземат мерки, законите да важат еднакво за всичките и жители. Ако държавата продължава да си затваря очите за престъпленията на циганите, Аушвиц не ни мърда, смятайте, че вече се строи. Това просто си е обективна реалност. И също така философски закон - на всяко действие има равно нему противодействие. Само че в обществото нещата не са толкова изгладени колкото във физиката. Затова много често противодействието надвишава действието, следва контрапротиводействие и се получава лавина, която вече не може да бъде спряна.

в тази връзка какво стана с крадлите по света и у нас които бяха снимани, журналисти говореха с тях, живеещи в дворци - от къде са им парите, платили ли са данък. Но не-е, ние ще си посипваме главите с пепел и ще се чудим зако са ни малки пансии и заплати. Аз пък се чуда все пак имаме пари за пенсии и заплати макар и малки. Колко взема тази жена да ги гледа - с тези пари може да живее цяло семейство. Чакам да се извинят довечера Рачков и Зуека на двете дечица за стреса. Много ги стресираме иначе щяха да станат лекари и инжинери поне.

И все пак става въпрос за ДЕЦА!!! Ако вашето дете е по-мургаво например и някой го пребие заради това?!? Как може да има толкова злоба у хората?!?

защо не приемете , че и тези скинари сигурно са гледали клипа с изританата жена - толкова го пускаха, че почнах и да го сънувам. И понеже не се репчат на стари циганя - те са крещели на циганчетата. Ама не разбрах - ритали ли са ги, шамарили ли са ги примната майка не каза. Сигурно са ги ритали както рита брат им в Берлин.

къде са защитниците на животни??? да вземат становище по въпроса...

Прекалено многото и ХУДОЖЕСТВЕНИ детайли в тази "новина" издават, че е чиста проба социологическо проучване. Дира, не трийте, а се засрамете, че ставате част от подобно срамно дело.

че метрото на Фандъкова и ГЕРБ е нещо лошо, както и магистралите и ще бъде превзето от лошите скинари и няма да можем да се возим спокойно.

такава злоба. Ама те изнасилват и пребиват до смърт за няколко гроша стари хора бе. Покрай Илия се намразва и светията. А тези дечица едното на 7, другото на 8 годинки бе. Как е имала майката време да ги зачене и роди - ама то стана спорт това бе.

те са двуотробни

от цялата статия ми направиха впечатление думите на социалния антрполог - Харалан мисля Александров - вижте кък съм запомнила името!!! Прочетох мисълта му велика няколко пъти и не можах да я разбера - но то си е за моя сметка, като съм тъпа. Като приемам буквално нещата - била съм в Берлин, Вашингтон и Ню Йорк в метрата - там верно е тъмно и неуютно, но нашето - светло, чисто, ново. Какво е искал да каже?

мъчно ми стана за тези две дечица и майката приемна, ама тя ги гледа бадява - от милосърдие. Та ги виждам разположили се и трите на седалките, а стари хора прави до тях. Пътувам в трамвая от немското посолство и една германка взела в скута си едно 3-4 годишно детенце - казвам ѝ оставте детето да седне,травмваят е полупрзен, а тя - ама не съм платила билет!!! Как ще ги стигнем немците.

Ти беше ли там? Видя ли ги как стоят и какво правят?

Е,за това говорим,!

Абе, хора, тука става дума за деца...Без значение какви са. И като гледам колко злоба има в коментарите тук, не се учудвам, че сме на тоя хал.

Също смятам, че не е редно такава омраза към деца. Ако са направили нещо лошо, може би да им се направи забележка, но да се обиждат по този начин?!?

нашите деца не могат да разберат защо ромите са привилигеровани в училище, но ................

снощи и аз гледах като се заизвинявали, като че ли ще ги види някои немец, ама е имидж - почти като на Слави. Мислите ли, че знаят какво е български циганин - за тях е българин и трябва да се примирим с това. Такива са и румънските циганя - крадат, просят - щом са ги приели да си им сърбат попарата. Да-а, ама ефектът голям.Като се изтъпаниха, почти със сълзи на очи... простете ни, че не сме си възпитали циганята.

Що не отидат да попитат някоя по чудо оцеляла изнасилена баба във Врачанско. Обрана, унизена, изнасилена, а имаше случаи и на кълцани с брадви. Повечето не са успели да преживеят ужаса, но има някои които са.

а скинарите защо не са там да защитават бабите а се перчат на интегрирани ромчета

Една партенка пусната от продажни журналисти, за да заглуши справедливия народен гняв, предизвикан от варварското деяние извършено в Германия от един получовек наричан още циганин.

Понеже много мразя такива изроди налитащи на бой само на слабите и то дори не само на циганите. Бият хора с боксове и палки и са само на групи. Добре питам аз тия герой защо веднъж не набиха някой цигански барон като Киро Японеца. Защо не набият Златко Баков или сестра му с коли за стотици хиляди левове които газят из София.Те заплашват две пикливи деца. Смелчаци скочете на Киро Японеца , но там нне смеете защотот ще ядете много бой от гавазите му. А за другите в метрото няма да коментирам каквито те такава и нацята безропотни мишкари свикнали цял живот да ги газят и е.ат в поза партер всякакви полититци и мутри. Шумкари

Тоя дето ми е цъкнал минус му пожелавам да го пречукат като куче точно тия на групите, защото миналата седмица набиха мой познат ЧИСТ БЪЛГАРИН и то без причина станало е в раните часове. Пяници и наркомани са това. Дано да те утпрепат смешнико или пък детето ти тогава ще ми чъкаш минуси пак

Продажните журналисти веднага пуснаха някаква партенка, за да отклонят справедливия народен гняв от варварското деяние извършено в Германия от получовек, наричан у нас циганин.

не заплашват. Те крадат и бият. Жалкото, е че журналистите са по-загрижени за заплахи срещу циганите отколкото за реалните престъпления извършени от цигани.

ами така ще е! след като държавата и обществото като цяло не прави нищо по въпроса за циганския терор, остават само такива като скинарите.

Те па едни скинари- мишки, деца и баба ми може да заплашва...

Питай бай Тошо що циганите от 100 при Цар Борис, станаха на 1 милион при Цар Тошо! Що Манго Джери от нашия клас 3 години по-голям, баща му в затвора, получаваше безплатни купони за храна и никога не идваше на училище освен, когато го водеха с милиция!

а ти защо не питаш Дън Сяопин?

Кви скинари бе да плашат деца и жени. Циганският тероро е по -селата а тия скинари всяка вечер са в студентки по чалготеката под ритмите на Фики. Ай да ги еба и евтините скинари смешни

Е брао... супер са добри... евала... ше ни спасат от 7 годишните момиченца... Евала, скинарите....

Тези които произвеждат оръжие какво ли си викат потривайки ръце: - Още малко бензин в огъня и ще сме богати както никога до сега!!! ;) Номера е да насъскаш масите - разделяй и владей, Разделяй ги по етническа, расова каквато ти падне и ги пускаш да се бият, ти си гледаш ТВ от някой остров и си казваш наздраве с приятелите, докато си продаваш оръжието с което се трепят тез.. от телевизията...!

Това да нямаш уважение към никой, още повече че малкото сладко детенце е ромче. Как да обясниш на такъв кретен че това дете може да се изплаши и да има последствия за цял живот. На такъв трябва да му се вземе българският паспорт, също да го пратят да мете улиците в ромската махала.