Коментари - Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал”

Лондон е предоставил на партньорите си достатъчно информация по случая "Скрипал". А Скрипал и дъщеря му са били отровени на входната врата на дома им.

Обратно в новината

Коментари - Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

Дали нашите политици четат, че нашият народ не вярва на измислените и скалъпени доказателства на Англия?На тези"доказателства" може да вярват само ограничени хора, каквито са западняците!

Ама тия британци верно си вярват на лъжите! Първото - къде беше отровен полицаят и другите хора от заведението, след като Скрипал и дъщеря му са атакувани пред вратата на жилището? Второ - защо са още живи? Оня предател с малко име ВИЛ нали каза, че нямат шанс? Откъде дойде антидота, и то за по-малко от две минути? Тия британци нали би трябвало да направят разлика между бойно отровно вещество, за което постоянно тръбят, и някакъв задушлив газ? Хайде стига, че май се ядосах наистина. Аман от алчни и нагли хора!

Враг на ВСЯКА цивилизация са тъпаците и глупаците, към които явно принадлежиш...

"...безпрецедентно количество разузнавателни данни..." : пейка, куфар, букет, пица, вентилатор от мека кола и накрая врата от апартамент.

Много интересно! Кой кого прави на идиот? Скрипалови излизат от къщи където са погълнали Газа. Отиват в ресторант. Хапват, пийват и след това сядат на пейката където се парализират! Дали някоя английска подправка не ги е изненадала фатално?

Сергей Скрипал бил зависим от Новичок и като сменил дилъра се е отровил със имитация на Новичок.

Тя английската кухня е известно че може да утрепе и слон.

Бах тоя Скрипал безсмъртен....на 30 места го тровят с газ, който убива нормалните хора за норматия, а тоя си живурка сума ти време.....англичаните сигурни ли са, че тоя газ не го е използвал за парфюм, че горе-долу от където е минал там намериха газта :)

Това е кръстоносен поход на запада срещу Русия.Финалът е известен още от времето на Чингиз хан,Наполеон и Хитлер! Следващото място на отравяне ,след пейката,входа на жилището,ще е Даунинг стрийт!

При отравяне с такова вещество, жертвата има между 30 сек. и 2 мин. да получи антидот, след това се отправя на среща със Св. Петър. Така че английските глупости можете да си ги разправяте да малоумното си население, не на нас тия.

истината е,че англия,сащ,франция,израел и много други инвестираха и губят милиардите в сирия .това ги мотивира за отмъщения !въпросът със скрипалови е -отровен ли е изобщо или скрит някъде с дъщеря си !?

На времето в казармата по Защита от оръжия за масово поразяване учихме, че ако капка колко главичка на карфица от VX газ попадне на кожата ти, си мъртъв. Оказа се, че Скрипал са го тровили с 10 пъти по отровното вещество Новичок. И не е загинал веднага на вратата на жилището си, а е ходил на гробището, в пъб, в градинка. Какво бойно отровно вещество е това? Някаква самоделка, или нещо друго?

WINOWNI ZA MIZERIATA PO SWETA

Версията на официален Лондон ни кара да вярваме в приказката за Снежанка и нейната мащеха. Двете отхапали от една и съща ябълка, която отровила Снежанка със светкавична бързина, но се оказала безвредна за мащехата.

Офанзива срещу Москва?:))))))) ...от осемстотин години Запада мрази Русия---откак Ал.Невски натиква шведите в р.Нева!:))))) ....а от триста години Запада гризе дебелия бастун на Петър Първи!:)))) ....... А на колония Булгаристан/Булгарленд---кур инфо!:))))))

Опорните ви точки са смешни :)

на международен сад *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При "атентата" на на 9.11 ДВА самолета удариха общо ДВА небостъргача. В резултат паднаха ТРИ небостъргача (третият ей така, сам, от солидарност). Тоест: Когато фактите се разминават официалната версия, тогава толкова по-зле за фактите.

НЯМА РАЗУМЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА ВЯРВА НА ТЕРЕЗА МЕЙ ЗА ОТРАВЯНЕТО НА СКРИПАЛ ОТ РУСНАЦИТЕ. ТАЗИ ЖЕНА СЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ И ПОТРЕС !НЯМА ПО-ОТВРАТИТЕЛНО ЖЕНСКО СЪЩЕСТВО ОТ НЕЯ.

Случаят Скрипал ще се окаже една от най-големите фалшификации в историята. Първо бяха отровени в ресторант (нали имаше и други пострадали?!), а след това на входа пред дома им ?!? Това е излагация пред цял свят и грозен опит за обвинение БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Медиите раздухват някакви клюки, но няма нищо доказано, което нарушава всички норми на международното право. Срам и позор за Запада, който претендира да е единствен защитник на правата на човека!

Само дето не е опит за обвинение без доказателства, а направо обвинения без доказателства.

Да не се окаже после, че има видеозапис от даването на заповедта?

Мей лъже ,като дърта българска циганка.Първо отровата била сложена в дрехити им в Москва.После съобщиха англичаните ,че отровата е сложена на летището в Лондон.След това ,че са отровени в ресторанта ,а сега ново двайсет отровени пред жилището си.Най-сетне англйските спец служби да кажат къде са направили опит за отравяне на двойният шпионин Скрипал? Изводо е ,че Мей търси начини да дестабилизира отношенията на света с Русия с цел вътрешна и външна изгода на дезертиралата Англия от ЕС и за неин вътрешен и външен политически интерес.

- Холмс, според вас кой е виновен за отравянето на руския агент? - Руснаците разбира се. - А защо смятате така? - Елементарно Уотсън, ако руснаците не съществуваха нямаше да се налага да ги тровим.

Всички много добре знаем калните номера на английската външна политика.Тереза мей и джонсън имаха нужда от този техен фарс за да си спасят задниците и да позамажат педофилския скандал.Плюене и обвиняване без грам доказателства.Жалка история !

британските лекари се борят за живота им, много благородно но защо не покажат това по медиите

Няма отровени.

Ще има, ще има.

Лондон изрази благодарността си, че много телета сляпо последваха пътя на една луда крава.

"Имаме доказателства, ама няма да ги представим" До сега беше отровен в заведение, на пейка, в кола сега в домът му, какво бе не намерихте 150те доброволци дето обяснявахте че са отровени и те да висят в болница ли? Всеки който знае поне малко за така наречените бойни отровни вещества знае, че след опотребарта им се разсейват и/или разпадат за минути, защото са нетрайни съединения. Направени така, че в последствие като минат собствените ти войски да не бъдат засегнати. Да не намерихте оставената бутилка и екипа за ядрена химична и биологична защита на агента? Няма човек който без някаква защита да се реши да го използва. Големи сте шмешници. Вашите лаборатории го "откриха" тоя новичок за часове, останалите лаборатории се мъчат вече седмици, ма много добри химици имате там в Англия, което навява въпроси.

Те и за Ирак имаха доказателства, ама не ги представиха. И за малайзийския самолет имаха спътникови снимки и радарни данни, но и те бяха секретни и не ги предоставиха. И бин Ладен уж го убиха, но го метнаха в морето толкова секретно, че никой от моряците на кораба не знае нищо. Ами в такъв случай и аз имам данни, че всички на Запад сте кръгли идиоти с дегенерирали мозъци, но информацията е секретна и няма да я предоставя.

Е, нема нужда....то и така се вижда! Само че бъркаш в едно....викаш "дегенерирали мозъци".....истината е, че НЕМАТ НИКАКВИ МОЗЪЦИ! Не може да скалъпиш толкова тъпо "отравяне" и да се правиш на "велик"!!!! Поне да го бяха подготвили по-умело, но явно нещо много ги е накарало да бързат!!!

ингилизите лъжат като дърти ингилизи. смърди ми тая история, не на новичок ми смърди, а на обичайните ингилизки подлости. например, да прикрият собствения си ПОРЕДЕН кошмарен скандал с изнасилванията на деца от пакистански банди. например, за консолидиране около тереза мей заради завършващата фаза на брекзита им. хич няма да изпам в русофилски лигавщини, руснаците също изобщо не са стока, особено в тоя си путински вид, но този път ингилизите лъжат много повече. измежду двете злини избирам да не вярвам конкретно на ингилизите...щото не си е е за вярване, не за друго.

нали беше в заведение пък сега пред дома им

Тереса Май лъже за Скрипал. Както Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Линдън Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Бушовците лъжеха за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.

Като Путин за Крим

хайде, разсмей аудиторията като споделиш възможно най-злобно каква е била лъжата на Путин за Крим.

Че там живеят руснаци ли?

Айде Ся Фюрерът - виновен : УЛТИМАТУМ е даден 1939 год и не е изпълнен от поляците !!

от ,,домът,, отровени, разходка ,ресторант,разходка в парка, даже дали там и хляб на едно дете да храни ,,патките,, и след това се ,,гътнали,,...??? ,,нервнопаралитичен газ,,...??? та след колко време деиства...??? как се наричаше ,,когато,, уликите се нагласят от ,,разследващите,,...??? ингилизите защо не кажат дали тези ,,бивши,, двоини агенти които не са много на брои , са били под ,,надзор,, на съответните им служби...???

Английският полковник, пардон, посланик у нас: Благодарим ви, че повервахте на скалъпените от нас лъжи!

Това за вратата кога го установихте?.Ако е било веднага, защо не сте го казали още тогава.Ако вчера, как така сте го определили 1 месец след случката.И кой безумец ще ликвидира по този нескопосан начин предател.С риск да натрови и невинни хора.Най малкото излага покушението да се разчуе и да не може да се прикрие след други жертви.Не ви вярвам.

На входа, рядом с Новичок са намерили руски паспорт.... Тази Мей на какви наркотици е ??? Какво значение има къде за отровени, как това доказва, че Путин лично ги е светнал?

Паспортът е бил на Путин, то е ясно.

За мен вече всичко е ясно. Щом нападението се е случило но входа на жилището, нали се сещате, че там е имало поне една охранителна камера?Сигурно е имало и много други скрити камери на тайните английски служби.Скрипал,все пак е бил двоен агент и е бил под постоянно наблюдение.Значи,извършителят на престъплението вече ясен на тайните служби. Защо го крият? Защото не им е изгодно!

Хубаво гледайте с какви ненормалници България е в съюз.

Между другото нашият премиер Борисов, направи перфектен анализ на казаното от Тереза Мей...... "Щом е много вероятно да е Русия, значи има още вероятности...".:))))

Скоро няма да е в съюз - слава богу

да ме прощава мей, че ѝ ползвам никнейма, с който е известна в ук; клоунадата, която разиграват британските пропагандисти, е представена на 6 слайда, от които първият е заглавна страница, последният е "благодаря за търпението", а посредата са снимки от градчето и една мозайка шестоъгълници с кухи обвинения

Както екзекутираха Марков,както се опитаха да убият папата и да ни го пришият на нас българите,така и екзекутираха руския предател.Англосаксонската гнус са инцести и терористи и убийствата за тях са абсолютно нищо.

Някакъв мароканец уби достоен френски полицай, който се замени със заложничка и и спаси живота. Това е доказано, без всякакви предположения и измислици... Защо Франция не обвини Мароко в тероризъм и не изгони марокански дипломати от Париж и не закрие консулството в Марсилия ???

Лондон споделил безпрецедентно много лъжи по случая Скрипал

Колкото повече мърдаш, толкова повече ти ... .Ама,щом ти е приятно,давай.Накрая и ще си платиш,защото безплатни удоволствия няма1

не че го съжалявам, не че заслужава, но да не си негово място - премиер на нио и никаква държавичка, с която никой никъде в организациите дето членува не се съобразява, а натиска от Големия "брат" е такъв, че по-скоро прилича на подмандатна територия отколкото на сумверенна държава. И при това да искат да влошиш отношенията си с тази страна, която поне за 80% от населението ни има добро чуство.

Повече няма да гледам шпионски филми с агент 007 и поредните версии на Шерлок Холмс.. Бахти нищо детско не остана в мен. Всичко, в което вярвах , се оказа неистина.

Британците отдавна вече не са смешни - жалки са... То не бяха версии, то не беше чудо. Подценяват интелигентността на хората... Ако имаха данни отдавна да са ги изнесли... "Вероятностите" им ми идват в повече. Но, тези, които сеят ветрове, скоро ще пожънат бури...

Бойко прочети новината и ще ти светне другата вероятност: Скрипал и дъщеря не са отровени от руснаците, а са пренасяли неправилно бойното отровно вещество и са пострадали. Ама тая вероятност не е удобна на евроценностите според които всеки бивш руски агент е чист като сълза и не може такива неща да прави!!!

Как тъй не успяха да установят тази концентрация, когато се разпространяваше версията за КУФАРА на дъщерята? Тогава не са ли обследвали къщата?.. И в крайна сметка - ДВАМА ли са полицаите, които са били в кома, ама сега са оздравяли.. Единият да ги е открил на пейката и да се е заразил там. Втория - при обследване на куфара.. Щото ако е един - нещо издиша тази постановка.. Само един полицай ли има в Сорсбъпи? Не забравяйте, че в петък Скотланд Ярд си призан - все още не сме установили движението на Скрипал и дъщеря му в деня на отравянето, защото 4 часа GSM-ите им са били изключени.. Таймс и Сън предОГО - НЕ КАЗВАТ.. Ами ако СИ ТОГАВА е отмъщавал на ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ ЗА ВТОРИ ПЪТ?? Първия - ако не сте забравили, той предава руснаците..

Бойко прочети новината и ще ти светне другата вероятност: Скрипал и дъщеря не са отровени от руснаците, а са пренасяли неправилно бойното отровно вещество и са пострадали. Ама тая вероятност не е удобна на евроценностите според които всеки бивш руски агент е чист като сълза и не може такива неща да прави!!!

НАЙМС и СЪН предполагат, че GSM-те им са изключени заради тайна среща. С КОГО - НЕ КАЗВАТ. Ами ако Скрипал е решил пак да работи с руснаците? КОЙ ТОГАВА си е отмъщавал за ВТОРОТО МУ ПРЕДАТЕЛСТВО? Първия път - ако не сте забравили, той предава руснаците..

На входа, рядом с Новичок са намерили руски паспорт.... Тази Мей на какви наркотици е ??? Какво значение има къде за отровени, как това доказва, че Путин лично ги е светнал?

Лезбий и ДЖЕНДЪРИ!!!!!!Колкото повече се оправдавате ,толкова повече ви лъсват задниците!!!!!Светът на мошеници като вас не ВЯРВА!!!АЙ СИКТИР МАРШ!!!!

Саддам така "споделиха".

И, последно- за информация на домораслите възторжени комуниги- пак по линия на логиката,няма нищо случайно- ако някой се опитва да подкрепи петроюана , то този някой явно се опитва да каже хоп! преди да е... "скокнал"? :)... и именно сега е моментът килимчето да бъде изтеглено изпод краката му. За да не се случат и двете неща- миролюбиво се предлагат преговори: както в Далечния изток, така и в центъра на Европа. Но-вече от позиция, в която ще се прави предложение, на което почти не можеш да откажеш. Ако откажеш, цената ще е много висока и рискът-огромен.Понеже, светът може и да не може да е многополюсен и/ли многоцентров, но конфликтите, пожарите, различните актова на терор, бедността, гладът-могат. Да се молим за мир и разбирателство, по-добро от това-няма. Приятен ден.

лъжите започват да се съшиват все по-трудно: отровата била поставена на вратата в къщата - как тогава се е отровил полицаят? ето как: докато я е поставял; как са сложили антидот на отровените? ето как: антидотът е бил заедно с отровата у агентите; въпроси, въпроси ...

Коментари - Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал”

Лондон е предоставил на партньорите си достатъчно информация по случая "Скрипал". А Скрипал и дъщеря му са били отровени на входната врата на дома им.

Обратно в новината

Коментари - Лондон споделил безпрецедентно много по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

Коментари

Дали нашите политици четат, че нашият народ не вярва на измислените и скалъпени доказателства на Англия?На тези"доказателства" може да вярват само ограничени хора, каквито са западняците!

Ама тия британци верно си вярват на лъжите! Първото - къде беше отровен полицаят и другите хора от заведението, след като Скрипал и дъщеря му са атакувани пред вратата на жилището? Второ - защо са още живи? Оня предател с малко име ВИЛ нали каза, че нямат шанс? Откъде дойде антидота, и то за по-малко от две минути? Тия британци нали би трябвало да направят разлика между бойно отровно вещество, за което постоянно тръбят, и някакъв задушлив газ? Хайде стига, че май се ядосах наистина. Аман от алчни и нагли хора!

Враг на ВСЯКА цивилизация са тъпаците и глупаците, към които явно принадлежиш...

"...безпрецедентно количество разузнавателни данни..." : пейка, куфар, букет, пица, вентилатор от мека кола и накрая врата от апартамент.

Много интересно! Кой кого прави на идиот? Скрипалови излизат от къщи където са погълнали Газа. Отиват в ресторант. Хапват, пийват и след това сядат на пейката където се парализират! Дали някоя английска подправка не ги е изненадала фатално?

Сергей Скрипал бил зависим от Новичок и като сменил дилъра се е отровил със имитация на Новичок.

Тя английската кухня е известно че може да утрепе и слон.

Бах тоя Скрипал безсмъртен....на 30 места го тровят с газ, който убива нормалните хора за норматия, а тоя си живурка сума ти време.....англичаните сигурни ли са, че тоя газ не го е използвал за парфюм, че горе-долу от където е минал там намериха газта :)

Това е кръстоносен поход на запада срещу Русия.Финалът е известен още от времето на Чингиз хан,Наполеон и Хитлер! Следващото място на отравяне ,след пейката,входа на жилището,ще е Даунинг стрийт!

При отравяне с такова вещество, жертвата има между 30 сек. и 2 мин. да получи антидот, след това се отправя на среща със Св. Петър. Така че английските глупости можете да си ги разправяте да малоумното си население, не на нас тия.

истината е,че англия,сащ,франция,израел и много други инвестираха и губят милиардите в сирия .това ги мотивира за отмъщения !въпросът със скрипалови е -отровен ли е изобщо или скрит някъде с дъщеря си !?

На времето в казармата по Защита от оръжия за масово поразяване учихме, че ако капка колко главичка на карфица от VX газ попадне на кожата ти, си мъртъв. Оказа се, че Скрипал са го тровили с 10 пъти по отровното вещество Новичок. И не е загинал веднага на вратата на жилището си, а е ходил на гробището, в пъб, в градинка. Какво бойно отровно вещество е това? Някаква самоделка, или нещо друго?

WINOWNI ZA MIZERIATA PO SWETA

Версията на официален Лондон ни кара да вярваме в приказката за Снежанка и нейната мащеха. Двете отхапали от една и съща ябълка, която отровила Снежанка със светкавична бързина, но се оказала безвредна за мащехата.

Офанзива срещу Москва?:))))))) ...от осемстотин години Запада мрази Русия---откак Ал.Невски натиква шведите в р.Нева!:))))) ....а от триста години Запада гризе дебелия бастун на Петър Първи!:)))) ....... А на колония Булгаристан/Булгарленд---кур инфо!:))))))

Опорните ви точки са смешни :)

на международен сад *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При "атентата" на на 9.11 ДВА самолета удариха общо ДВА небостъргача. В резултат паднаха ТРИ небостъргача (третият ей така, сам, от солидарност). Тоест: Когато фактите се разминават официалната версия, тогава толкова по-зле за фактите.

НЯМА РАЗУМЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА ВЯРВА НА ТЕРЕЗА МЕЙ ЗА ОТРАВЯНЕТО НА СКРИПАЛ ОТ РУСНАЦИТЕ. ТАЗИ ЖЕНА СЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ И ПОТРЕС !НЯМА ПО-ОТВРАТИТЕЛНО ЖЕНСКО СЪЩЕСТВО ОТ НЕЯ.

Случаят Скрипал ще се окаже една от най-големите фалшификации в историята. Първо бяха отровени в ресторант (нали имаше и други пострадали?!), а след това на входа пред дома им ?!? Това е излагация пред цял свят и грозен опит за обвинение БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Медиите раздухват някакви клюки, но няма нищо доказано, което нарушава всички норми на международното право. Срам и позор за Запада, който претендира да е единствен защитник на правата на човека!

Само дето не е опит за обвинение без доказателства, а направо обвинения без доказателства.

Да не се окаже после, че има видеозапис от даването на заповедта?

Мей лъже ,като дърта българска циганка.Първо отровата била сложена в дрехити им в Москва.После съобщиха англичаните ,че отровата е сложена на летището в Лондон.След това ,че са отровени в ресторанта ,а сега ново двайсет отровени пред жилището си.Най-сетне англйските спец служби да кажат къде са направили опит за отравяне на двойният шпионин Скрипал? Изводо е ,че Мей търси начини да дестабилизира отношенията на света с Русия с цел вътрешна и външна изгода на дезертиралата Англия от ЕС и за неин вътрешен и външен политически интерес.

- Холмс, според вас кой е виновен за отравянето на руския агент? - Руснаците разбира се. - А защо смятате така? - Елементарно Уотсън, ако руснаците не съществуваха нямаше да се налага да ги тровим.

Всички много добре знаем калните номера на английската външна политика.Тереза мей и джонсън имаха нужда от този техен фарс за да си спасят задниците и да позамажат педофилския скандал.Плюене и обвиняване без грам доказателства.Жалка история !

британските лекари се борят за живота им, много благородно но защо не покажат това по медиите

Няма отровени.

Ще има, ще има.

Лондон изрази благодарността си, че много телета сляпо последваха пътя на една луда крава.

"Имаме доказателства, ама няма да ги представим" До сега беше отровен в заведение, на пейка, в кола сега в домът му, какво бе не намерихте 150те доброволци дето обяснявахте че са отровени и те да висят в болница ли? Всеки който знае поне малко за така наречените бойни отровни вещества знае, че след опотребарта им се разсейват и/или разпадат за минути, защото са нетрайни съединения. Направени така, че в последствие като минат собствените ти войски да не бъдат засегнати. Да не намерихте оставената бутилка и екипа за ядрена химична и биологична защита на агента? Няма човек който без някаква защита да се реши да го използва. Големи сте шмешници. Вашите лаборатории го "откриха" тоя новичок за часове, останалите лаборатории се мъчат вече седмици, ма много добри химици имате там в Англия, което навява въпроси.

Те и за Ирак имаха доказателства, ама не ги представиха. И за малайзийския самолет имаха спътникови снимки и радарни данни, но и те бяха секретни и не ги предоставиха. И бин Ладен уж го убиха, но го метнаха в морето толкова секретно, че никой от моряците на кораба не знае нищо. Ами в такъв случай и аз имам данни, че всички на Запад сте кръгли идиоти с дегенерирали мозъци, но информацията е секретна и няма да я предоставя.

Е, нема нужда....то и така се вижда! Само че бъркаш в едно....викаш "дегенерирали мозъци".....истината е, че НЕМАТ НИКАКВИ МОЗЪЦИ! Не може да скалъпиш толкова тъпо "отравяне" и да се правиш на "велик"!!!! Поне да го бяха подготвили по-умело, но явно нещо много ги е накарало да бързат!!!

ингилизите лъжат като дърти ингилизи. смърди ми тая история, не на новичок ми смърди, а на обичайните ингилизки подлости. например, да прикрият собствения си ПОРЕДЕН кошмарен скандал с изнасилванията на деца от пакистански банди. например, за консолидиране около тереза мей заради завършващата фаза на брекзита им. хич няма да изпам в русофилски лигавщини, руснаците също изобщо не са стока, особено в тоя си путински вид, но този път ингилизите лъжат много повече. измежду двете злини избирам да не вярвам конкретно на ингилизите...щото не си е е за вярване, не за друго.

нали беше в заведение пък сега пред дома им

Тереса Май лъже за Скрипал. Както Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Линдън Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Бушовците лъжеха за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.

Като Путин за Крим

хайде, разсмей аудиторията като споделиш възможно най-злобно каква е била лъжата на Путин за Крим.

Че там живеят руснаци ли?

Айде Ся Фюрерът - виновен : УЛТИМАТУМ е даден 1939 год и не е изпълнен от поляците !!

от ,,домът,, отровени, разходка ,ресторант,разходка в парка, даже дали там и хляб на едно дете да храни ,,патките,, и след това се ,,гътнали,,...??? ,,нервнопаралитичен газ,,...??? та след колко време деиства...??? как се наричаше ,,когато,, уликите се нагласят от ,,разследващите,,...??? ингилизите защо не кажат дали тези ,,бивши,, двоини агенти които не са много на брои , са били под ,,надзор,, на съответните им служби...???

Английският полковник, пардон, посланик у нас: Благодарим ви, че повервахте на скалъпените от нас лъжи!

Това за вратата кога го установихте?.Ако е било веднага, защо не сте го казали още тогава.Ако вчера, как така сте го определили 1 месец след случката.И кой безумец ще ликвидира по този нескопосан начин предател.С риск да натрови и невинни хора.Най малкото излага покушението да се разчуе и да не може да се прикрие след други жертви.Не ви вярвам.

На входа, рядом с Новичок са намерили руски паспорт.... Тази Мей на какви наркотици е ??? Какво значение има къде за отровени, как това доказва, че Путин лично ги е светнал?

Паспортът е бил на Путин, то е ясно.

За мен вече всичко е ясно. Щом нападението се е случило но входа на жилището, нали се сещате, че там е имало поне една охранителна камера?Сигурно е имало и много други скрити камери на тайните английски служби.Скрипал,все пак е бил двоен агент и е бил под постоянно наблюдение.Значи,извършителят на престъплението вече ясен на тайните служби. Защо го крият? Защото не им е изгодно!

Хубаво гледайте с какви ненормалници България е в съюз.

Между другото нашият премиер Борисов, направи перфектен анализ на казаното от Тереза Мей...... "Щом е много вероятно да е Русия, значи има още вероятности...".:))))

Скоро няма да е в съюз - слава богу

да ме прощава мей, че ѝ ползвам никнейма, с който е известна в ук; клоунадата, която разиграват британските пропагандисти, е представена на 6 слайда, от които първият е заглавна страница, последният е "благодаря за търпението", а посредата са снимки от градчето и една мозайка шестоъгълници с кухи обвинения

Както екзекутираха Марков,както се опитаха да убият папата и да ни го пришият на нас българите,така и екзекутираха руския предател.Англосаксонската гнус са инцести и терористи и убийствата за тях са абсолютно нищо.

Някакъв мароканец уби достоен френски полицай, който се замени със заложничка и и спаси живота. Това е доказано, без всякакви предположения и измислици... Защо Франция не обвини Мароко в тероризъм и не изгони марокански дипломати от Париж и не закрие консулството в Марсилия ???

Лондон споделил безпрецедентно много лъжи по случая Скрипал

Колкото повече мърдаш, толкова повече ти ... .Ама,щом ти е приятно,давай.Накрая и ще си платиш,защото безплатни удоволствия няма1

не че го съжалявам, не че заслужава, но да не си негово място - премиер на нио и никаква държавичка, с която никой никъде в организациите дето членува не се съобразява, а натиска от Големия "брат" е такъв, че по-скоро прилича на подмандатна територия отколкото на сумверенна държава. И при това да искат да влошиш отношенията си с тази страна, която поне за 80% от населението ни има добро чуство.

Повече няма да гледам шпионски филми с агент 007 и поредните версии на Шерлок Холмс.. Бахти нищо детско не остана в мен. Всичко, в което вярвах , се оказа неистина.

Британците отдавна вече не са смешни - жалки са... То не бяха версии, то не беше чудо. Подценяват интелигентността на хората... Ако имаха данни отдавна да са ги изнесли... "Вероятностите" им ми идват в повече. Но, тези, които сеят ветрове, скоро ще пожънат бури...

Бойко прочети новината и ще ти светне другата вероятност: Скрипал и дъщеря не са отровени от руснаците, а са пренасяли неправилно бойното отровно вещество и са пострадали. Ама тая вероятност не е удобна на евроценностите според които всеки бивш руски агент е чист като сълза и не може такива неща да прави!!!

Как тъй не успяха да установят тази концентрация, когато се разпространяваше версията за КУФАРА на дъщерята? Тогава не са ли обследвали къщата?.. И в крайна сметка - ДВАМА ли са полицаите, които са били в кома, ама сега са оздравяли.. Единият да ги е открил на пейката и да се е заразил там. Втория - при обследване на куфара.. Щото ако е един - нещо издиша тази постановка.. Само един полицай ли има в Сорсбъпи? Не забравяйте, че в петък Скотланд Ярд си призан - все още не сме установили движението на Скрипал и дъщеря му в деня на отравянето, защото 4 часа GSM-ите им са били изключени.. Таймс и Сън предОГО - НЕ КАЗВАТ.. Ами ако СИ ТОГАВА е отмъщавал на ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ ЗА ВТОРИ ПЪТ?? Първия - ако не сте забравили, той предава руснаците..

Бойко прочети новината и ще ти светне другата вероятност: Скрипал и дъщеря не са отровени от руснаците, а са пренасяли неправилно бойното отровно вещество и са пострадали. Ама тая вероятност не е удобна на евроценностите според които всеки бивш руски агент е чист като сълза и не може такива неща да прави!!!

НАЙМС и СЪН предполагат, че GSM-те им са изключени заради тайна среща. С КОГО - НЕ КАЗВАТ. Ами ако Скрипал е решил пак да работи с руснаците? КОЙ ТОГАВА си е отмъщавал за ВТОРОТО МУ ПРЕДАТЕЛСТВО? Първия път - ако не сте забравили, той предава руснаците..

На входа, рядом с Новичок са намерили руски паспорт.... Тази Мей на какви наркотици е ??? Какво значение има къде за отровени, как това доказва, че Путин лично ги е светнал?

Лезбий и ДЖЕНДЪРИ!!!!!!Колкото повече се оправдавате ,толкова повече ви лъсват задниците!!!!!Светът на мошеници като вас не ВЯРВА!!!АЙ СИКТИР МАРШ!!!!

Саддам така "споделиха".

И, последно- за информация на домораслите възторжени комуниги- пак по линия на логиката,няма нищо случайно- ако някой се опитва да подкрепи петроюана , то този някой явно се опитва да каже хоп! преди да е... "скокнал"? :)... и именно сега е моментът килимчето да бъде изтеглено изпод краката му. За да не се случат и двете неща- миролюбиво се предлагат преговори: както в Далечния изток, така и в центъра на Европа. Но-вече от позиция, в която ще се прави предложение, на което почти не можеш да откажеш. Ако откажеш, цената ще е много висока и рискът-огромен.Понеже, светът може и да не може да е многополюсен и/ли многоцентров, но конфликтите, пожарите, различните актова на терор, бедността, гладът-могат. Да се молим за мир и разбирателство, по-добро от това-няма. Приятен ден.

лъжите започват да се съшиват все по-трудно: отровата била поставена на вратата в къщата - как тогава се е отровил полицаят? ето как: докато я е поставял; как са сложили антидот на отровените? ето как: антидотът е бил заедно с отровата у агентите; въпроси, въпроси ...