Коментари - Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка | Днес.dir.bg

Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка

Най-малко 21 цивилни са убити вчера в удар на оглавяваната от САЩ коалиция против "Ислямска държава" при опит да избягат от град Ракка.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка | Днес.dir.bg

Коментари

Обаче колко бързо скриват новините, които не са политкоректни...

СЕВТЕ!!!

Задача: САЩ изстреля по онова летище в Сирия 59 ракети Томахоук заради това, че сирийското правителство уж е избило 90 човека с хим. оръжие. Колко ракети трябва да се изстрелят по САЩ заради това, че американското правителство е избило 484 души в Сирия (и си е признало за това)?

Щом дори и бакалницата в Лондон тиражира случая, значи жертвите са поне два пъти повече от обявеното. Само нашенските слугински медии я неглижират и омаловажаваткакто винаги, за да се подмажат на новите си господари. Пускайки я сутрин рано, за да бъде веднага затрупана от другите новини. И при случая от миналата седмица, мисля за около 100 загинали от американски въздушен удар в същия район, беше неслучайно пак така, рано сутринта, който не вярва да го провери.

Като чете човек постовете на платените ще си помисли, че... Русия създава джихадистите за борба със самата себе си в Сирия. Русия хипнотизира бойци за свобода от АлКайда и разрушава кулите в САЩ ( бойците вече са реабилитирани и СА и АлКайда вече са верни наши съюзници). Русия подхвърля епруветка с прах за пране и ... започва войната срещу Ирак (там пък подкупва войниците, за да избият стотици хиляди иракчани). Нали не си мислите, че Русия е невинна и за Либия? Там лошия Путин съветва Кадафи да прави напоителни системи и да се разплаща с евро, а после организира зверкото му убийство. В Югославия, сценария е напълно подобен. В Сирия отново. Почерка е един и същ. В България беше малко по-различно. Чрез Маккейн, Викито и всякакви секретарки ни спря всичките проекти. Даже подкупи САЩ, та да кажат, че са ги спрели те, в тяхна услуга. И понеже Путин го е страх от нас, ни накара да си нарежем оръжията. И фабриките ни закри. И базите са бегови, нищо че медиите ни ртазправят, че са на САЩ. Става ли ви ясно с какъв вселенски злодей сме се сблъскали? Другия вариант е да сте просто ... платени.

На втория ред не е Сирия а Афганистан Все пак спазваме историческата хронология.. :)

Е много грешки на най- добрата армия в света, то май само грешки прави и трепе цивилни във войните. За справка Югославия, Ирак , Сирия, Авганистан и много други.

Никой да не протестира! Това е "приятелски" огън и всички "приятелски" дарове трябва да се приемат с благодарност.

Аз

484 за 3 години според американците. Мухаха... 500 са само за последната седмица. Избитите от американците цивилни в Сирийската война са десетки хиляди.

То да беше само там... В Ирак са стотици хиляди преките и косвени жертви. В Афганистан? В Либия? Май на съвеста им са милиони.

Рака на български се пише с едно "К". То е ясно че т.н. журналисти не са чели "Рали", който търсеше брат си заточеник от априлското въстание в Диарбекир и го намери в Рака. Има си писмени норми на българския език, когато една чужда дума е добре известна и срещана в литературни произведения се приема нейният правопис.

Ще има ли концерт на Арияна сега

Белите каски казаха, че тези 20 цивилни сред които и деца са демократично убити, затова са извън тяхното полезрение.

Абе защо русофилите изведнъж започнаха да защитават Ислямска държава и се обявиха срещу действията на прротивниците й?

Много си зле, за съжаление си.

и децата до 4-5 години и те са бойци на ИД!Правилно си разбрал, значи!

Ти само днеска ли не я защитаваш?

Да не би случайно да намекваш, че САЩ са "противници" на ИД?! Смееех, баЦе! Как да са им противници, след като са им създатели бе, тулипЧЕ! :-D

Ами поп-топ звездите да направят един концерт та да попеят и за цивилните жертви при Ракка...

Така де, няма значение - пак Русия и Путин са виновни... Ей, инерцията на тъпака е страшна сила! Добре, че има все едни и същи, които да бъдат обвинявани за всички злини, защото иначе малоумниците ще се разцентроват...;-)

Туй със СДС направо кърти. След има няма 25 години ще са цъфнали и вързали като нас.

Ами Ракка я превзеха от Асад с помощта на "умерените".

Ай стига бе, това ще да е някаква партенка от Москва... Американските бомби са високотехнологични, демократични, умни и хуманни - те трепят само лошите, ама наистина лошите, не разните му там цивилни, умерени опозиции и так далье...

москва... хъм... да не би кгб да се изнася от ракка с лодки????

Няма бели каски, няма мониторингови организации, няма възмутена Европа. Щом цивилните се избиват от американски бомби, значи това е съвсем демократично и в реда на нещата

Тъй де, те това е демокрация.

"Цивилни" или ятаци на аллахакбарците-кръвопийци ? Щото кво търсят иначе още в Рака, след петилетка война?!

Особено децата...

в сайтовете няма една нюз от България! А междувременно моментът е ного важен! Потулва се новата далавера с Масква, която уж прозападния Буда реди. За милиарди става дума- ще ни вкарат в капана пак с Белене и с ЮП- римейка... Живи и здрави, дано ЕК да ни пази, макар че, глупакът и Господ не го пази!

путин пак излъга в ООН че ще се бие с идил но подозрително почти не пипна изродите съсредоточи се върху бунтовниците срещу тиранина в алепо нормално тираните се поддържат

...нали знаеш, че си пълен олигофрен?!...

Всъщност, обикновено олигофрените рядко осъзнават, че са такива, така че просто не му обръщайте внимание.

наясно ли си какво е това "бунтовник срещу тиранина" и то в Сирия? Където се бият едни срещу други повече от 60 групи и паравоенни формирования?Ти по какво ги различаваш, по флаговете им ли?

По кафиите (кърпите на главите) Нашите (шиитите) са бели с червено райе. Сунитите са със синьо райе.

абе пак добре че русия не се бие с идил иначе щеше да е много по-зле положението в ракка

Естествено! Пак Русия ти е виновна, нали бе, папагал?

колко напоително всеки ден путините ни обясняват как САщ е създал ИД... да не би гузен негонен да бяга? Кака сащ ще създават проблеми на европейските си съюзници? Почват едни изсмукани съчинения... Аве кой има интерес от атентатите в Европа?? САщ ли? Я помислете! По - логичен отговор е _ПУТИН!!

Впечатляваща логика. :)

мерси

По-голям дюшеш от това Русия и Европа (по-точно Германия) да се обезкървяват със санкции или вълна от бежанци в Европа за САЩ няма. Впрочем, че са виновни за създаването на Ислямска държава самите американски политолози го признават. Тръмп също! Тук спор няма. Вината на руснаците е, че влизат в съюз с дявола за да задържат базите си в Сирия и на Средиземно море. Американците пък искат да ги изгонят. И заради това измират хора. Проблемът не е военен, а кой ще оставят на власт след това.

Принципно е точно така, но не си прав само за едно... Не Асад е "дявола", а ИДИЛ... Според този факт, познай КОЙ всъщност е в съюз с Дявола...

В твоя случай, интересното е само едно - колко ли си тъп, че да си мислиш, че някой изобщо се връзва на лъжите и глупостите, които тиражираш.

БРЦК

Не знаех ,че Джон Макейн дето се снимаше на кафенце с Багдади и лидерите на ИДИЛ е руски сенатор.

изкара още на съмване някоя рубла! а троловете- копейки!

Това жертви, убити по ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН. ООН да не се обажда

400 цивилни убити за 3 години от САЩ. Русия за 2,5 г. изби 400 000 цивилни. Някаква "малка" разлика от 1000 пъти. Та какво искаше да кажеш за демокрацията?

Добави и 1,5 милиона в Ирак. А 400 чичо Сам убива само за месец в Сирия

Не може да бъде!!!гадна путинска лъжа!!! кога бе, кога US коалиция е трепала цивилни!!! не може да бъде!!!!!!!!!!!!

Американската авиация никога не убива цивилни ! Това са били терористи облечени в цивилни дрехи.

loyola

И сега нали разбирате, че радикалния ислям ги прави камикадзета? Да не би пък просто да си го връщат? Щото и преди я е имало тая религия, но такива терористи е нямало, значи е нещо ново?

Искам учтиво да ви помоля да си смените ника, I. Loyola е свят човек и не трябва да се използва името му необмислено.

Така е! Лойола е символ на католицизма и християнството изобщо.

Къф спам бе?! Нещо май на някой не му харесва истината! А тя е, че САЩ използваха Фосфор при ударите си в Ирак през 2004 и 100% използват и в Сирия

Как се нарича това когато Сащ убиват цивилни жители в Сирия, Ирак или други арабски страни ? А да, нарича се война с тероризма.

А когато Русия избива ХИЛЯДИ пъти повече се нарича тероризъм. 400 цивилни убити за 3 години. Русия за 2,5 г. Изби 400 000 цивилни. Някаква малка разлика от 1000 пъти.

Избила Русия, ама в плесенясалия ти овчи мозък...

Къде бе?!? Да не бъркаш с Пустинна буря? Там се върти такава цифра.

Абе "белите каски" не помагат ли там с някой пълнометражен филм?

ти кажи защо путлер избиваше деца в болници в алепо а до ракка столицата на идил не припари уж взе палмира пък после им я върна много странни неща

Т си си пълен ИДИОТ.

...

после интернет им бил виновен че хората се радикализирали.....

Най-малко 484 цивилни са били убити в започнали преди 3 г. въздушни удари оглавяваната от САЩ коалиция в Ирак и Сирия, сочат данни на американските въоръжени сили от 2 юни. Неправителствени организации обаче твърдят, че жертвите са повече. =================== Е миналта седмица иаше новина как само за ден са изтрепали 100на цивилни. Сега за 3 години само 500. Егати и статистиката.

Шило

Що го пишете? Това е ежедневие. Просто, на края на всеки месец отразете чисто статистически цивилните жертви

Изглежда и Сирийския център за наблюдение на правата на човека се включва в антитръмповата пропаганда... По времето на Обама веднъж на 6 месеца ни съобщаваха къде американците са объркали целите си а сега почти след всяка бомбардировка английската креатура бърза да наковлади американците;)

За съжаление при такива мащабни бойни действия това е неизбежно, по-добре да бяха останали по мазетата и да изчакат пълното спиране на бойните действия. Дано по-бързо свърши тази война само така може да сме сигурни, че няма умират повече цивилни.

САЩ и НАТО са най-големите терористични организации виновни за смърта на милиони хора по земята. Тези убйци са окупирали и нашата държава.......

Най голямата и недостижима е Русия. 400 цивилни убити за 3 години от САЩ. Русия за 2,5 г. изби 400 000 цивилни. Някаква "малка" разлика от 1000 пъти.

Те не са цивилни жертви. Те са пострадали от приятелски огън.

НЯМА ЛОШО!! ЩЕ ИДАТ В МЮСЮЛМАНСКИ РАЙ, КОЙ ИМ Е ПРОБЛЕМА!? ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СА ВИНОВНИ РУСКИТЕ ФАШИСТИ, БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНИ!! ТЕ СЕ ВРАГОВЕ НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!!!

Или другояче казано "Руснаците са виновни, дори когато са виновни американците". Така е политически правилно. Да се чуди човек защо джихадистите изтребват американци, англичани, французи, испанци, немци, евреи! Че те през вековете винаги са ги "омиротворявали"!!! Заедно с жените и децата. Още от времето на Ричард Лъвското сърце. Омиротворили са цял Ерусалим. Не е останал нито един неомиротворен. Саладин, понеже е друговерец, по-късно остава цялото население да си отиде неомиротворено.

Соросолизците да почват да обвиняват Русия, сега!

Коментари - Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка | Днес.dir.bg

Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка

Най-малко 21 цивилни са убити вчера в удар на оглавяваната от САЩ коалиция против "Ислямска държава" при опит да избягат от град Ракка.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 цивилни са убити от US коалицията край Ракка | Днес.dir.bg

Коментари

Обаче колко бързо скриват новините, които не са политкоректни...

СЕВТЕ!!!

Задача: САЩ изстреля по онова летище в Сирия 59 ракети Томахоук заради това, че сирийското правителство уж е избило 90 човека с хим. оръжие. Колко ракети трябва да се изстрелят по САЩ заради това, че американското правителство е избило 484 души в Сирия (и си е признало за това)?

Щом дори и бакалницата в Лондон тиражира случая, значи жертвите са поне два пъти повече от обявеното. Само нашенските слугински медии я неглижират и омаловажаваткакто винаги, за да се подмажат на новите си господари. Пускайки я сутрин рано, за да бъде веднага затрупана от другите новини. И при случая от миналата седмица, мисля за около 100 загинали от американски въздушен удар в същия район, беше неслучайно пак така, рано сутринта, който не вярва да го провери.

Като чете човек постовете на платените ще си помисли, че... Русия създава джихадистите за борба със самата себе си в Сирия. Русия хипнотизира бойци за свобода от АлКайда и разрушава кулите в САЩ ( бойците вече са реабилитирани и СА и АлКайда вече са верни наши съюзници). Русия подхвърля епруветка с прах за пране и ... започва войната срещу Ирак (там пък подкупва войниците, за да избият стотици хиляди иракчани). Нали не си мислите, че Русия е невинна и за Либия? Там лошия Путин съветва Кадафи да прави напоителни системи и да се разплаща с евро, а после организира зверкото му убийство. В Югославия, сценария е напълно подобен. В Сирия отново. Почерка е един и същ. В България беше малко по-различно. Чрез Маккейн, Викито и всякакви секретарки ни спря всичките проекти. Даже подкупи САЩ, та да кажат, че са ги спрели те, в тяхна услуга. И понеже Путин го е страх от нас, ни накара да си нарежем оръжията. И фабриките ни закри. И базите са бегови, нищо че медиите ни ртазправят, че са на САЩ. Става ли ви ясно с какъв вселенски злодей сме се сблъскали? Другия вариант е да сте просто ... платени.

На втория ред не е Сирия а Афганистан Все пак спазваме историческата хронология.. :)

Е много грешки на най- добрата армия в света, то май само грешки прави и трепе цивилни във войните. За справка Югославия, Ирак , Сирия, Авганистан и много други.

Никой да не протестира! Това е "приятелски" огън и всички "приятелски" дарове трябва да се приемат с благодарност.

Аз

484 за 3 години според американците. Мухаха... 500 са само за последната седмица. Избитите от американците цивилни в Сирийската война са десетки хиляди.

То да беше само там... В Ирак са стотици хиляди преките и косвени жертви. В Афганистан? В Либия? Май на съвеста им са милиони.

Рака на български се пише с едно "К". То е ясно че т.н. журналисти не са чели "Рали", който търсеше брат си заточеник от априлското въстание в Диарбекир и го намери в Рака. Има си писмени норми на българския език, когато една чужда дума е добре известна и срещана в литературни произведения се приема нейният правопис.

Ще има ли концерт на Арияна сега

Белите каски казаха, че тези 20 цивилни сред които и деца са демократично убити, затова са извън тяхното полезрение.

Абе защо русофилите изведнъж започнаха да защитават Ислямска държава и се обявиха срещу действията на прротивниците й?

Много си зле, за съжаление си.

и децата до 4-5 години и те са бойци на ИД!Правилно си разбрал, значи!

Ти само днеска ли не я защитаваш?

Да не би случайно да намекваш, че САЩ са "противници" на ИД?! Смееех, баЦе! Как да са им противници, след като са им създатели бе, тулипЧЕ! :-D

Ами поп-топ звездите да направят един концерт та да попеят и за цивилните жертви при Ракка...

Така де, няма значение - пак Русия и Путин са виновни... Ей, инерцията на тъпака е страшна сила! Добре, че има все едни и същи, които да бъдат обвинявани за всички злини, защото иначе малоумниците ще се разцентроват...;-)

Туй със СДС направо кърти. След има няма 25 години ще са цъфнали и вързали като нас.

Ами Ракка я превзеха от Асад с помощта на "умерените".

Ай стига бе, това ще да е някаква партенка от Москва... Американските бомби са високотехнологични, демократични, умни и хуманни - те трепят само лошите, ама наистина лошите, не разните му там цивилни, умерени опозиции и так далье...

москва... хъм... да не би кгб да се изнася от ракка с лодки????

Няма бели каски, няма мониторингови организации, няма възмутена Европа. Щом цивилните се избиват от американски бомби, значи това е съвсем демократично и в реда на нещата

Тъй де, те това е демокрация.

"Цивилни" или ятаци на аллахакбарците-кръвопийци ? Щото кво търсят иначе още в Рака, след петилетка война?!

Особено децата...

в сайтовете няма една нюз от България! А междувременно моментът е ного важен! Потулва се новата далавера с Масква, която уж прозападния Буда реди. За милиарди става дума- ще ни вкарат в капана пак с Белене и с ЮП- римейка... Живи и здрави, дано ЕК да ни пази, макар че, глупакът и Господ не го пази!

путин пак излъга в ООН че ще се бие с идил но подозрително почти не пипна изродите съсредоточи се върху бунтовниците срещу тиранина в алепо нормално тираните се поддържат

...нали знаеш, че си пълен олигофрен?!...

Всъщност, обикновено олигофрените рядко осъзнават, че са такива, така че просто не му обръщайте внимание.

наясно ли си какво е това "бунтовник срещу тиранина" и то в Сирия? Където се бият едни срещу други повече от 60 групи и паравоенни формирования?Ти по какво ги различаваш, по флаговете им ли?

По кафиите (кърпите на главите) Нашите (шиитите) са бели с червено райе. Сунитите са със синьо райе.

абе пак добре че русия не се бие с идил иначе щеше да е много по-зле положението в ракка

Естествено! Пак Русия ти е виновна, нали бе, папагал?

колко напоително всеки ден путините ни обясняват как САщ е създал ИД... да не би гузен негонен да бяга? Кака сащ ще създават проблеми на европейските си съюзници? Почват едни изсмукани съчинения... Аве кой има интерес от атентатите в Европа?? САщ ли? Я помислете! По - логичен отговор е _ПУТИН!!

Впечатляваща логика. :)

мерси

По-голям дюшеш от това Русия и Европа (по-точно Германия) да се обезкървяват със санкции или вълна от бежанци в Европа за САЩ няма. Впрочем, че са виновни за създаването на Ислямска държава самите американски политолози го признават. Тръмп също! Тук спор няма. Вината на руснаците е, че влизат в съюз с дявола за да задържат базите си в Сирия и на Средиземно море. Американците пък искат да ги изгонят. И заради това измират хора. Проблемът не е военен, а кой ще оставят на власт след това.

Принципно е точно така, но не си прав само за едно... Не Асад е "дявола", а ИДИЛ... Според този факт, познай КОЙ всъщност е в съюз с Дявола...

В твоя случай, интересното е само едно - колко ли си тъп, че да си мислиш, че някой изобщо се връзва на лъжите и глупостите, които тиражираш.

БРЦК

Не знаех ,че Джон Макейн дето се снимаше на кафенце с Багдади и лидерите на ИДИЛ е руски сенатор.

изкара още на съмване някоя рубла! а троловете- копейки!

Това жертви, убити по ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН. ООН да не се обажда

400 цивилни убити за 3 години от САЩ. Русия за 2,5 г. изби 400 000 цивилни. Някаква "малка" разлика от 1000 пъти. Та какво искаше да кажеш за демокрацията?

Добави и 1,5 милиона в Ирак. А 400 чичо Сам убива само за месец в Сирия

Не може да бъде!!!гадна путинска лъжа!!! кога бе, кога US коалиция е трепала цивилни!!! не може да бъде!!!!!!!!!!!!

Американската авиация никога не убива цивилни ! Това са били терористи облечени в цивилни дрехи.

loyola

И сега нали разбирате, че радикалния ислям ги прави камикадзета? Да не би пък просто да си го връщат? Щото и преди я е имало тая религия, но такива терористи е нямало, значи е нещо ново?

Искам учтиво да ви помоля да си смените ника, I. Loyola е свят човек и не трябва да се използва името му необмислено.

Така е! Лойола е символ на католицизма и християнството изобщо.

Къф спам бе?! Нещо май на някой не му харесва истината! А тя е, че САЩ използваха Фосфор при ударите си в Ирак през 2004 и 100% използват и в Сирия

Как се нарича това когато Сащ убиват цивилни жители в Сирия, Ирак или други арабски страни ? А да, нарича се война с тероризма.

А когато Русия избива ХИЛЯДИ пъти повече се нарича тероризъм. 400 цивилни убити за 3 години. Русия за 2,5 г. Изби 400 000 цивилни. Някаква малка разлика от 1000 пъти.

Избила Русия, ама в плесенясалия ти овчи мозък...

Къде бе?!? Да не бъркаш с Пустинна буря? Там се върти такава цифра.

Абе "белите каски" не помагат ли там с някой пълнометражен филм?

ти кажи защо путлер избиваше деца в болници в алепо а до ракка столицата на идил не припари уж взе палмира пък после им я върна много странни неща

Т си си пълен ИДИОТ.

...

после интернет им бил виновен че хората се радикализирали.....

Най-малко 484 цивилни са били убити в започнали преди 3 г. въздушни удари оглавяваната от САЩ коалиция в Ирак и Сирия, сочат данни на американските въоръжени сили от 2 юни. Неправителствени организации обаче твърдят, че жертвите са повече. =================== Е миналта седмица иаше новина как само за ден са изтрепали 100на цивилни. Сега за 3 години само 500. Егати и статистиката.

Шило

Що го пишете? Това е ежедневие. Просто, на края на всеки месец отразете чисто статистически цивилните жертви

Изглежда и Сирийския център за наблюдение на правата на човека се включва в антитръмповата пропаганда... По времето на Обама веднъж на 6 месеца ни съобщаваха къде американците са объркали целите си а сега почти след всяка бомбардировка английската креатура бърза да наковлади американците;)

За съжаление при такива мащабни бойни действия това е неизбежно, по-добре да бяха останали по мазетата и да изчакат пълното спиране на бойните действия. Дано по-бързо свърши тази война само така може да сме сигурни, че няма умират повече цивилни.

САЩ и НАТО са най-големите терористични организации виновни за смърта на милиони хора по земята. Тези убйци са окупирали и нашата държава.......

Най голямата и недостижима е Русия. 400 цивилни убити за 3 години от САЩ. Русия за 2,5 г. изби 400 000 цивилни. Някаква "малка" разлика от 1000 пъти.

Те не са цивилни жертви. Те са пострадали от приятелски огън.

НЯМА ЛОШО!! ЩЕ ИДАТ В МЮСЮЛМАНСКИ РАЙ, КОЙ ИМ Е ПРОБЛЕМА!? ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СА ВИНОВНИ РУСКИТЕ ФАШИСТИ, БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНИ!! ТЕ СЕ ВРАГОВЕ НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!!!

Или другояче казано "Руснаците са виновни, дори когато са виновни американците". Така е политически правилно. Да се чуди човек защо джихадистите изтребват американци, англичани, французи, испанци, немци, евреи! Че те през вековете винаги са ги "омиротворявали"!!! Заедно с жените и децата. Още от времето на Ричард Лъвското сърце. Омиротворили са цял Ерусалим. Не е останал нито един неомиротворен. Саладин, понеже е друговерец, по-късно остава цялото население да си отиде неомиротворено.

Соросолизците да почват да обвиняват Русия, сега!