Коментари - Купуваме френските корвети | Днес.dir.bg

Купуваме френските корвети

България ще купи от Франция две корвети, заяви в Париж българският премиер Сергей Станишев след срещата си с френския президент Никола Саркози.

Обратно в новината

Коментари - Купуваме френските корвети | Днес.dir.bg

Коментари

Ми то нас българите дай ни да се оплакваме и да хленчим само...Ей да не се налага да влиза в употреба армията,че тогава всичките дето реваха що купуваме скъпа техника първи ше захленчат КАДЕ Е АРМИЯТА БЕЕЕЕ ей големи агнета има в тая наща родина

Ами за какво беше всичко това,само ни тровите нервите,е така сте и в къщи,какво искате и вие не знаете.Най малко 6 месеца ви трябва предварително да разберете ,че една кола има нужда от нов акумулатор и нови зимни гуми например,но защо са те и каква е връзката им с разходката до МАМА или до пазара- загадката е невероятно неразбираема.,същото е и с корвети,танкове,рада кораби и др.Хайде кажи ми ,за какво са ни тези неща ,ако познаеш от 1 път ,ще има и награда.

По - добре да се обвържем малко с Франция, тъкмо да ни издърпат от плещите на Русия...Ако не бяха френски тия корвети аз съм 100% сигурен, че щяха да са руски.

Признавам, разби ме, мъжкарино, не готвя със запръжки, ама, заради тебе и войнишкия ... ще направя изключение. Знаех си аз,че си не човек, а желязо! Да си ми жив и здрав, и все така корав, като човек имам предвид :-)

До Ало.../01.32 ч-Френският ми не е перфектен и този израз не го знаех. Но е употребен точно на място.Ценя високо френската култура /особено изобразите изкуство/,историята забележителностите на Франция, Париж-безк празник на Хемингуей.Но моята страна е България и моите братя са българи. И това от което имат нужда сега, далеч не са корвети,били те и френски и чудо на техниката, както ни убеждава BIG EYE.

Е като ровят клошарите из контейнерите,дай да не подменяме армията докато, не ги нахраним,обуем,изкъп и облечем ,така ли,мари !! След 2 месеца ще ги видиш пак там !Не може стандарта на гащника, да е мерило за способноста и ресурса на армията .За твое сведение,моме,всички балкански армии около нас упорито и постоянно се превъоражават с ново оръжие.Вечер след като ти свърши сериала и направиш запръжката на боба ,се замисли малко и върху това,недей само опява като вдовица за войнишки к..р.кой гладен,кой жаден и как ни окраде парламента!Особенно последното ви е любимото !!Били сме и Ще БЪДЕМ ПАК!!!

С тази дебела глава, няма как да не си комуняга и другар. Направо си не човек, а желязо! Не знам, къде живееш, ама явно не си в България, щом не знаеш за 20 години колко хора погинаха от глад, мизерия и липса на лекарства . Сит на гладен не вярва, нали така, другарю? Ами погледни колко нещастници ежедневно ровят по кофите, ама не се наядоха, не се напиха с тия боклуци, вместо поне един да умре от глад, другарю, те ти зацапват пейзажа, не ги е срам!

За твое сведение не съм от София и НИКОГА ,ама Никога на съм гласувал за комунягите.Супермарк са пълни вечер на всякъде не само в София.Тук не е до идеолигия а до национална простотия-не се наядохте ,не се напихте ,как един не умря от глад от 1989 до сега.

Комисионната във Франция е между 15 и 20 процента. На президентите сигурно се полагат 20 - логично е! Правете си изводи колко струват на българския данъкоплатец освободените либийски сестри. Тия скуркузъбелки ни излязоха златни в пълния смисъл на думата! И Саркози също ни излиза златен, сега! Хайде, честити корвети, честити курветини и честит грозен гном, комуто ще дадете 100 милиона от бедността си! Жалко!...

Кефи ми изказването ти, пиши пак! :-)

Приятел,по-точно другарю! Супермаркетите са пълни, както метрото и градският транспорт, защото другарю, София е вече с 2 милиона души. Град, който е с инфраструктура за 800 000 души, сега трябва да побере 2 милиона. Провинцията се пренесе тук, защото хората по села и градове гладуват, нямат работа. Тъй като, ти, другарю, знаеш много добре, твоите другари съсипаха предприятия и всякакво производство, за да се нагушат и изкупят всичко за жълти стотинки, наричайки цялата гадост - приватизация! Та другарю, с две думи: супермаркетите са пълни в София, защото два милиона души трябва с нещо да се хранят, ама виж какво и колко купуват! Погледни как се купува най-евтиното, в минимални количества, защото народът страшно обедня, благодарение на СОЦИАЛНО-КРАДЛИВАТА БСП, ЦИНИЧНО-КРАДЛИВОТО НДСВ и БЕЗМИЛОСТНО-КРАДЛИВО ДПС. Все наши хора, нали, другарю! Пък и да сънуваш танкове, едва ли ще дойдат, защото другарите ги продадоха, претопиха и прочие. А и за какво, другарю, да идват тези танкове, твоите другари ни умориха от глад, мизерия, липса на лекарства и пълна анархия в държавата. Иди пак да гласуваш за другарите, другарю, нека още поколения видят що е мъка и геноцид над един народ!

Някой може ли да ми обясни с прости думи, за чий са ни тези КОРВЕТИ?

Нагла работа, бе! Няма пари за здравеопазване и образование, няма пари за лечение и лекарства за най-нещастните - онкоболните, обаче за корветите на братския френски народ има. След като нашата енергетика трябваше да фалира, заради тяхната. Мигленка и йесмените добре се постараха. Ами няма да работят за една заплата от 300 лв., ще въртят комисионни, ще си докарват нещичко отгоре, пък народа - кучета го яли. Като е толкоз прост да ги избира и най-вече да ги търпи. Пък за комисионни и боклуците на братските европейски страни ще изкупим, брей! Стига да има келепир за наглите ни, ненаситно алчни, продажни управници! Не им стигат 5 милиарда т.н. излишък, ами още данъци, още поскъпване на ток, парно, транспорт и храни. Аман! Нагла работа, бе!

Мале мале що ценни метали има в тях,след три години брак и айде.......

Помощи само на инвалиди.И аз съм инвалид, но работя.Вносните работници не искат да носят нашите хрантутници Там е проблема. Майната им на корветите.

Колко е комисионната на 500 млн евро?

Таз година корвети, догодина-с

Все пак бг е външна граница на ЕС и би трябвало добре да си охранява водите от нежелани елементи.

купувайте

Сарко ще се облажи с комисионни, Сергей също... Странно, и двамата са евреи, ха-ха! Сарко си пада и по френските корвети, и по френските курветини... За Сергей не знаех... По-скоро си мислех, че е амбрияж, ама явно и той си пада по курветините... А пропо, французите имат един прекрасен израз за тези, които са едновременно и хетеро, и хомо... Лафът е: Кара и с пара, и с платна!... Малка алюзия за корветите, де! Не зная за всички, но на теб, Пища, ще ти хареса това далечно намигване, струва ми се!... Приятна вечер, впрочем...

Подкрепям seaman на 100 % !!!!

Тва корвети _ кво значи. Да не са някои дърти курветини, че язък за парите.. нещо по младоняма ли ?

Рекет даден,рекет приет! Като медицинско убождане! :-)

Колко годишни са тези курветини? И за какво ни са тия курветини, да пазим границите и да съдят екипажите им, ако случайно си изпълнят задълженията? Комисионните, аха сетих се..

До военноморския от Атия Посерко, ти си виждал Атия само от шосето за Созопол, а военен кораб си виждал на филмите за Втората световна войне. Фрегатите са 33 годишни, а корветите Gowind (така се пише за сведения на всички) са последна дума на техниката - СТЕЛТ форма, 16 ПВО ракети със среден обсег, 16 противокорабни ракети, 2х3 ПУ за торпеда, 2 30 mm малокалибрени оръдия, 1 76 mm оръдие, трикоординатни радари, бордови вертолет - ако сте забравили вече ги купихме и ако няма корвети ще броим с тях само рибните пасажи дето ги няма вече в Черно море. Освен 12-милната зона на териториално море (реално е повече защоно не се брои от брега, например между Калиакра и Галата има права линия и се смята от нея, същото е и от Емине до Маслен нос) има и 240-милна Изключителна икономическа зона (EEZ) в която имаме право на рибарство и добив на нефт и газ. А като дойдат газопроводите и танкерите с нефт, кой ще ги пази? Нали енергийната сигурност в наши дни е над всичко. Така, че на злобейте на дребно на гърба на ВМС и армията, и те са част от народа и имат пълно право да работят в нормални условия - корветите са с каюти за 2-4 човека, със собствен санитарен възел, ТВ и аудио система. Корветите са с икономични дизели и турбини, със системи гарантиращи екологията. И са само с 55 души екипаж, за сравнение белгийските фрегати са с 160. Направете сметка само от пари за заплати колко ще спестим. А ще имаме далеч по мощни и с повече възможности кораби. Освен това във Варна ще се открият 1000 рабонви места, корветите ще се строят у нас - това са трансфер на технологии и други ползи. Корабостроенето получава шанс да строи и за износ. Така че най-накрая правителството направи нещо добро за армията и ВМС. Да им е честито на моряците и особено тези в 1-ви дивизион, че те ще са щастливците дето ще плават с новите корвети.

а кога ще обезвредите останалите складове с изостанали бомби?

Да се намалят хрантутниците на социални помощи и да се купуват и изтребители,радиолао системи,БТР,подводни ако ги слушаме тях нямат наяждане и надпиване,все са гладни, а шкембетата има са колко задника,Panel Peоple.Все още не сме я докарали до там стандарта на гащника ,да го обявим за общонационален.

За да спестим критиките на Франция,която пое от 1-ви юли ръководството на Европейския съюз ,доизцеждаме и без това опосканата българска държава.

Ей на този сайт има френски корвети: http://www.battleshi хората, които искат да видят за какъв тип кораб става дума. Горе-долу всичките са им еднакви във външия вид, така че може да се добие ясна представа. Хич не е катер, както обявиха по новините в БТВ. А и аз се питам защо трябва да ги купуваме. Цъфнали и вързали сме, та само това ни липсва - да даваме пари за ненужна военна техника. От кой ще ни спасят тези корвети?

От Искаро по длибоко нема! Това е еманацията на потурковските представи за големи водни площи които властват у равното софийско поле. Ама другите нации отдавна са разбрали значението на тези водни площи, морета и океани и затова сега им дишаме праха. И докато морето у нас се свързва само с плажче и чадърче цървулковците от шопландия трябва да знаят, че над 90% от търговията в света се извършва по вода и тази търговия трябва да се защищава. За съжаление морската култура на нашата държава (по шопски) днес се мери само водните колелета в езерото Ариана. То както беше казано всичко далече от морето е провинция.

След допотопната 20годишна фрегата, представям си поредните два боклука за които се прахосват парите на бедния народ.

нема лошо само да не са кото колите им

Корветите са едни от най-добрите в класа си. На тях могат да кацат безпилотни самолети и товарни хеликоптери, имат голяма автономност по вода, въоръжени са със зенитни ракети и противоподводникови заряди. Една такава си е плуваща крепост, най-малкото може да се използва за спасителни мисии по целия свят (ако някои от нашите загазят - да не се излагаме, ами сами да си ги спасяваме). Кво се оплаквате, като не ви харесват - стойте си без армия, смешници, то бива бива, ама никво уважение...

Ей тъп народ ,не се наядоха и не се напиха,за друго не мислят,все сте гладни и онеправдани ,вечер не можеш да се разминеш от хора в супермаркетите.

Честито /на тоя дето ще лапне комисионната/!Таз година корвети, догодина-с

Ти само се радвай, че армията няма работа. Защото ако има значи само едно: ВОЙНА. Но може би това ще ми е последни

сега се светнах : Мара е втасала.

За какво са ни тия корвети бе? Нали ако спрат нарушители в български териториални води, всички моряци от нашия кораб ще бъдат арестувани с повдигнати обвинения от българска страна срещу тях?

Винаги съм се чудил за какво ни е този флот - адмирали... смешна работа. Напълно безполезни структури. Едно време имаше клетви на новобранци , доста таржествени мероприятия, радваха се възрастните хора , сега и туи го няма. Аз съм служил във флота и мога да ви кажа , че беше пална пародия.

За не знам за кво са ни тез кораби като имаме да охраняваме общо взето 15 мили от брега на морето

Всичката Мара втасала, корвети ще купуваме.

Абе, WTF е корвет??? Като пишете статии поне кажете за какво става дума ;)

Майко мила - френска техника !!!!!!!!!!!!! Ужас , ето те хвърлят пари на вятъра.

Това ли е цената за съдействието на Саркози за освобождаването на медиците от Либия......иначе погледнато България никога не е имала силен флот .Едва ли точно сега са необходими тези корвети......апропо, остана ли армия:))))))))))))))

На главата ти ке плуват....като разгърнеш картата на България ще видиш най-вдясно едно голямо синьо пегно, което се парича Черно море /това е много вода на едно място/ и което ни се явява естествена граница. Там само по принцип е желателно да имаме едни хубави и модерни военни корабчета, които само по принцип да гарантират малко останалия ни суверенитет...поне преди да дойдат чуждите консултанти и експерти в едно бъдещо правителство.

Що за простотии. Нали нямаме пари за АЕЦ Белене. По-добре там да се даде излишъка.

Започнахме да връщаме на французите откупа за медицинските сестри !!

Добре, че Бай Тошо не е жив, да гледа....

Коментари - Купуваме френските корвети | Днес.dir.bg

Купуваме френските корвети

България ще купи от Франция две корвети, заяви в Париж българският премиер Сергей Станишев след срещата си с френския президент Никола Саркози.

Обратно в новината

Коментари - Купуваме френските корвети | Днес.dir.bg

Коментари

Ми то нас българите дай ни да се оплакваме и да хленчим само...Ей да не се налага да влиза в употреба армията,че тогава всичките дето реваха що купуваме скъпа техника първи ше захленчат КАДЕ Е АРМИЯТА БЕЕЕЕ ей големи агнета има в тая наща родина

Ами за какво беше всичко това,само ни тровите нервите,е така сте и в къщи,какво искате и вие не знаете.Най малко 6 месеца ви трябва предварително да разберете ,че една кола има нужда от нов акумулатор и нови зимни гуми например,но защо са те и каква е връзката им с разходката до МАМА или до пазара- загадката е невероятно неразбираема.,същото е и с корвети,танкове,рада кораби и др.Хайде кажи ми ,за какво са ни тези неща ,ако познаеш от 1 път ,ще има и награда.

По - добре да се обвържем малко с Франция, тъкмо да ни издърпат от плещите на Русия...Ако не бяха френски тия корвети аз съм 100% сигурен, че щяха да са руски.

Признавам, разби ме, мъжкарино, не готвя със запръжки, ама, заради тебе и войнишкия ... ще направя изключение. Знаех си аз,че си не човек, а желязо! Да си ми жив и здрав, и все така корав, като човек имам предвид :-)

До Ало.../01.32 ч-Френският ми не е перфектен и този израз не го знаех. Но е употребен точно на място.Ценя високо френската култура /особено изобразите изкуство/,историята забележителностите на Франция, Париж-безк празник на Хемингуей.Но моята страна е България и моите братя са българи. И това от което имат нужда сега, далеч не са корвети,били те и френски и чудо на техниката, както ни убеждава BIG EYE.

Е като ровят клошарите из контейнерите,дай да не подменяме армията докато, не ги нахраним,обуем,изкъп и облечем ,така ли,мари !! След 2 месеца ще ги видиш пак там !Не може стандарта на гащника, да е мерило за способноста и ресурса на армията .За твое сведение,моме,всички балкански армии около нас упорито и постоянно се превъоражават с ново оръжие.Вечер след като ти свърши сериала и направиш запръжката на боба ,се замисли малко и върху това,недей само опява като вдовица за войнишки к..р.кой гладен,кой жаден и как ни окраде парламента!Особенно последното ви е любимото !!Били сме и Ще БЪДЕМ ПАК!!!

С тази дебела глава, няма как да не си комуняга и другар. Направо си не човек, а желязо! Не знам, къде живееш, ама явно не си в България, щом не знаеш за 20 години колко хора погинаха от глад, мизерия и липса на лекарства . Сит на гладен не вярва, нали така, другарю? Ами погледни колко нещастници ежедневно ровят по кофите, ама не се наядоха, не се напиха с тия боклуци, вместо поне един да умре от глад, другарю, те ти зацапват пейзажа, не ги е срам!

За твое сведение не съм от София и НИКОГА ,ама Никога на съм гласувал за комунягите.Супермарк са пълни вечер на всякъде не само в София.Тук не е до идеолигия а до национална простотия-не се наядохте ,не се напихте ,как един не умря от глад от 1989 до сега.

Комисионната във Франция е между 15 и 20 процента. На президентите сигурно се полагат 20 - логично е! Правете си изводи колко струват на българския данъкоплатец освободените либийски сестри. Тия скуркузъбелки ни излязоха златни в пълния смисъл на думата! И Саркози също ни излиза златен, сега! Хайде, честити корвети, честити курветини и честит грозен гном, комуто ще дадете 100 милиона от бедността си! Жалко!...

Кефи ми изказването ти, пиши пак! :-)

Приятел,по-точно другарю! Супермаркетите са пълни, както метрото и градският транспорт, защото другарю, София е вече с 2 милиона души. Град, който е с инфраструктура за 800 000 души, сега трябва да побере 2 милиона. Провинцията се пренесе тук, защото хората по села и градове гладуват, нямат работа. Тъй като, ти, другарю, знаеш много добре, твоите другари съсипаха предприятия и всякакво производство, за да се нагушат и изкупят всичко за жълти стотинки, наричайки цялата гадост - приватизация! Та другарю, с две думи: супермаркетите са пълни в София, защото два милиона души трябва с нещо да се хранят, ама виж какво и колко купуват! Погледни как се купува най-евтиното, в минимални количества, защото народът страшно обедня, благодарение на СОЦИАЛНО-КРАДЛИВАТА БСП, ЦИНИЧНО-КРАДЛИВОТО НДСВ и БЕЗМИЛОСТНО-КРАДЛИВО ДПС. Все наши хора, нали, другарю! Пък и да сънуваш танкове, едва ли ще дойдат, защото другарите ги продадоха, претопиха и прочие. А и за какво, другарю, да идват тези танкове, твоите другари ни умориха от глад, мизерия, липса на лекарства и пълна анархия в държавата. Иди пак да гласуваш за другарите, другарю, нека още поколения видят що е мъка и геноцид над един народ!

Някой може ли да ми обясни с прости думи, за чий са ни тези КОРВЕТИ?

Нагла работа, бе! Няма пари за здравеопазване и образование, няма пари за лечение и лекарства за най-нещастните - онкоболните, обаче за корветите на братския френски народ има. След като нашата енергетика трябваше да фалира, заради тяхната. Мигленка и йесмените добре се постараха. Ами няма да работят за една заплата от 300 лв., ще въртят комисионни, ще си докарват нещичко отгоре, пък народа - кучета го яли. Като е толкоз прост да ги избира и най-вече да ги търпи. Пък за комисионни и боклуците на братските европейски страни ще изкупим, брей! Стига да има келепир за наглите ни, ненаситно алчни, продажни управници! Не им стигат 5 милиарда т.н. излишък, ами още данъци, още поскъпване на ток, парно, транспорт и храни. Аман! Нагла работа, бе!

Мале мале що ценни метали има в тях,след три години брак и айде.......

Помощи само на инвалиди.И аз съм инвалид, но работя.Вносните работници не искат да носят нашите хрантутници Там е проблема. Майната им на корветите.

Колко е комисионната на 500 млн евро?

Таз година корвети, догодина-с

Все пак бг е външна граница на ЕС и би трябвало добре да си охранява водите от нежелани елементи.

купувайте

Сарко ще се облажи с комисионни, Сергей също... Странно, и двамата са евреи, ха-ха! Сарко си пада и по френските корвети, и по френските курветини... За Сергей не знаех... По-скоро си мислех, че е амбрияж, ама явно и той си пада по курветините... А пропо, французите имат един прекрасен израз за тези, които са едновременно и хетеро, и хомо... Лафът е: Кара и с пара, и с платна!... Малка алюзия за корветите, де! Не зная за всички, но на теб, Пища, ще ти хареса това далечно намигване, струва ми се!... Приятна вечер, впрочем...

Подкрепям seaman на 100 % !!!!

Тва корвети _ кво значи. Да не са някои дърти курветини, че язък за парите.. нещо по младоняма ли ?

Рекет даден,рекет приет! Като медицинско убождане! :-)

Колко годишни са тези курветини? И за какво ни са тия курветини, да пазим границите и да съдят екипажите им, ако случайно си изпълнят задълженията? Комисионните, аха сетих се..

До военноморския от Атия Посерко, ти си виждал Атия само от шосето за Созопол, а военен кораб си виждал на филмите за Втората световна войне. Фрегатите са 33 годишни, а корветите Gowind (така се пише за сведения на всички) са последна дума на техниката - СТЕЛТ форма, 16 ПВО ракети със среден обсег, 16 противокорабни ракети, 2х3 ПУ за торпеда, 2 30 mm малокалибрени оръдия, 1 76 mm оръдие, трикоординатни радари, бордови вертолет - ако сте забравили вече ги купихме и ако няма корвети ще броим с тях само рибните пасажи дето ги няма вече в Черно море. Освен 12-милната зона на териториално море (реално е повече защоно не се брои от брега, например между Калиакра и Галата има права линия и се смята от нея, същото е и от Емине до Маслен нос) има и 240-милна Изключителна икономическа зона (EEZ) в която имаме право на рибарство и добив на нефт и газ. А като дойдат газопроводите и танкерите с нефт, кой ще ги пази? Нали енергийната сигурност в наши дни е над всичко. Така, че на злобейте на дребно на гърба на ВМС и армията, и те са част от народа и имат пълно право да работят в нормални условия - корветите са с каюти за 2-4 човека, със собствен санитарен възел, ТВ и аудио система. Корветите са с икономични дизели и турбини, със системи гарантиращи екологията. И са само с 55 души екипаж, за сравнение белгийските фрегати са с 160. Направете сметка само от пари за заплати колко ще спестим. А ще имаме далеч по мощни и с повече възможности кораби. Освен това във Варна ще се открият 1000 рабонви места, корветите ще се строят у нас - това са трансфер на технологии и други ползи. Корабостроенето получава шанс да строи и за износ. Така че най-накрая правителството направи нещо добро за армията и ВМС. Да им е честито на моряците и особено тези в 1-ви дивизион, че те ще са щастливците дето ще плават с новите корвети.

а кога ще обезвредите останалите складове с изостанали бомби?

Да се намалят хрантутниците на социални помощи и да се купуват и изтребители,радиолао системи,БТР,подводни ако ги слушаме тях нямат наяждане и надпиване,все са гладни, а шкембетата има са колко задника,Panel Peоple.Все още не сме я докарали до там стандарта на гащника ,да го обявим за общонационален.

За да спестим критиките на Франция,която пое от 1-ви юли ръководството на Европейския съюз ,доизцеждаме и без това опосканата българска държава.

Ей на този сайт има френски корвети: http://www.battleshi хората, които искат да видят за какъв тип кораб става дума. Горе-долу всичките са им еднакви във външия вид, така че може да се добие ясна представа. Хич не е катер, както обявиха по новините в БТВ. А и аз се питам защо трябва да ги купуваме. Цъфнали и вързали сме, та само това ни липсва - да даваме пари за ненужна военна техника. От кой ще ни спасят тези корвети?

От Искаро по длибоко нема! Това е еманацията на потурковските представи за големи водни площи които властват у равното софийско поле. Ама другите нации отдавна са разбрали значението на тези водни площи, морета и океани и затова сега им дишаме праха. И докато морето у нас се свързва само с плажче и чадърче цървулковците от шопландия трябва да знаят, че над 90% от търговията в света се извършва по вода и тази търговия трябва да се защищава. За съжаление морската култура на нашата държава (по шопски) днес се мери само водните колелета в езерото Ариана. То както беше казано всичко далече от морето е провинция.

След допотопната 20годишна фрегата, представям си поредните два боклука за които се прахосват парите на бедния народ.

нема лошо само да не са кото колите им

Корветите са едни от най-добрите в класа си. На тях могат да кацат безпилотни самолети и товарни хеликоптери, имат голяма автономност по вода, въоръжени са със зенитни ракети и противоподводникови заряди. Една такава си е плуваща крепост, най-малкото може да се използва за спасителни мисии по целия свят (ако някои от нашите загазят - да не се излагаме, ами сами да си ги спасяваме). Кво се оплаквате, като не ви харесват - стойте си без армия, смешници, то бива бива, ама никво уважение...

Ей тъп народ ,не се наядоха и не се напиха,за друго не мислят,все сте гладни и онеправдани ,вечер не можеш да се разминеш от хора в супермаркетите.

Честито /на тоя дето ще лапне комисионната/!Таз година корвети, догодина-с

Ти само се радвай, че армията няма работа. Защото ако има значи само едно: ВОЙНА. Но може би това ще ми е последни

сега се светнах : Мара е втасала.

За какво са ни тия корвети бе? Нали ако спрат нарушители в български териториални води, всички моряци от нашия кораб ще бъдат арестувани с повдигнати обвинения от българска страна срещу тях?

Винаги съм се чудил за какво ни е този флот - адмирали... смешна работа. Напълно безполезни структури. Едно време имаше клетви на новобранци , доста таржествени мероприятия, радваха се възрастните хора , сега и туи го няма. Аз съм служил във флота и мога да ви кажа , че беше пална пародия.

За не знам за кво са ни тез кораби като имаме да охраняваме общо взето 15 мили от брега на морето

Всичката Мара втасала, корвети ще купуваме.

Абе, WTF е корвет??? Като пишете статии поне кажете за какво става дума ;)

Майко мила - френска техника !!!!!!!!!!!!! Ужас , ето те хвърлят пари на вятъра.

Това ли е цената за съдействието на Саркози за освобождаването на медиците от Либия......иначе погледнато България никога не е имала силен флот .Едва ли точно сега са необходими тези корвети......апропо, остана ли армия:))))))))))))))

На главата ти ке плуват....като разгърнеш картата на България ще видиш най-вдясно едно голямо синьо пегно, което се парича Черно море /това е много вода на едно място/ и което ни се явява естествена граница. Там само по принцип е желателно да имаме едни хубави и модерни военни корабчета, които само по принцип да гарантират малко останалия ни суверенитет...поне преди да дойдат чуждите консултанти и експерти в едно бъдещо правителство.

Що за простотии. Нали нямаме пари за АЕЦ Белене. По-добре там да се даде излишъка.

Започнахме да връщаме на французите откупа за медицинските сестри !!

Добре, че Бай Тошо не е жив, да гледа....