Коментари - Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно | Днес.dir.bg

Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно

Нова словесна престрелка избухна днес между двамата кандидати за лидерския пост в БСП - сегашният лидер Сергей Станишев и бившият президент Георги Първанов. Станишев нападна Първанов, че бил прекалено мек към управлението на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно | Днес.dir.bg

Коментари

Някой знае ли какво е завършил Станишев,каква специалност има и какво е работил преди да заеме този пост?Да беше запалил поне Райхстага,за да му знаем заслугите.

На ББ му е много интересно. и на нас, нормалните хора също ни е много интересно. На мен лично пък най-интересно ще ми стане ако доносник Гоце вземе та катурне Дришльо Станишко. Което е труден, но не и невъзможен вариант. С оглед на традициите на Столетницата, смяната на вожда става или с преврат или след като вожда се гътне. И затова главатарите ан комундетата властваха докато започнаха да се насират. Тук, катоо гледам червените кратуни как са се закахърили за любимата Партия-ръководителка, направо и на мен ми става жал. И от жал си го премествам от единия крачол в другия. Ако аз трябва да избирам във всички случаи бих избрал Станишката - под неговото "вещо" ръководство, БСП лети стремглаво надолу, и след някоя друга година "ще паркира" там дето й е мястото - на бунището на историята. Но ДС също го знаят това и ще направят всичко възможно да турят своя агент начело на бСП. Така де, няма само ДПС да е с лидер доносник на ДС. Срамота!

Глутницата другари се е хванала гуша за гуша. Това е добре. Крайно време е да си прегризат взаимно гърлата.

Хубава-лоша, БСП до сега оостана единствената партия без клонинги и цяла е достойна опозиция! Тия двамата защо не престанат, като кваратални кучета да се ръфат, те ще унищожат БПС за радостна доста пооглупели българи!

"БСП до сега оостана единствената партия без клонинги и цяла е достойна опозиция!" Учудване,ме много, че в година 2012 има останали хора да мислят по този начин?! Та БСП роди всички останали партии по своята НЕОЛИЕБРАЛНА идеология като бизнес корпоративни партии на едрия мръсен олигархичен и мафиотски направен капитал с ограбваен на обществото. БСП първа започна да прокарва неолиберализма в Блъгария чрез направения от нея план Ран Ът. Всички партии сега в България са неолиберали досущ като БСП и представители на отделни мафиотски бизнес клана които проформа се наричат опозиция, де факто се борят помежду си само за повече политическа власт, която им дава възможност да се одберат по-близо до държавната хазна и дълбоко да бъркат в нея. Никой от тях не е носител на градивна и морална идея за развитието на обществото, те са вършели само разграбване на България последните 22 години. В момента се бият двата мафиотски клана на БСП и ГЕРБ за имоти , пари и политическа власт. БСП обра всичко преди себе си, остави на ГЕРБ само трохите, за това ГЕРб се е вторачил в имотите на БСП и гледа да ги прибере. Това вбесява БСП и тя се мъчи да свали ГЕРБ- това са единствените мотиви на противопоставянето/опозиционерстването им.

Тази партия е с непрекъснато намалящ електорат,защото в нея членуват бивши комунисти,активни борци/против какво?/и техните изчадия.Съвременните и модерно мислещи хора никога няма да я подкрепят.Забравиха набързо колко убийства са извършили,как са насилвали непартийните членове и започнаха да търсят кусури на другите.Ако беше забранена ,България сега щеше да е друга.Правеха митинги против НАТО,а сега Станишев казва,че ако не бяха те,страната ни нямало да бъде приета в алианса.Дебелоочие и безсрамие!

Има ли още кръгли идиоти, които да гласуват за тази паплач, довела държавата ни до дередже за посмешище на цивилизования свят? Има ли още такова наказно от Господа, дето да е такова тъпо, че да не проумее за кого фактически гласува? Съжалявам ги! Обречени хора!

А така :))) Изяще се един друг червени КЪРЛЕЖИ !

БСП няма нищо общо с "червеното социалистическо"( марксическо) от своето начало 1989 г. Нейната идеология не е марксическат,а а неолибералната. Цвета на неолиберализма е черния- на фашизма. И както казва наш Жельо( тук е много прав) фашизма и сталинисткия комунизъм са двете страни на един и същ медал. Сега в 21 век,след като неолиберализма замени е фашизма, перифразирам казаното от Желю, че "неолиберализма и сталинисткия комунизъм" са двете страни на един и същ медал. БСП само се пише проформа "социалистическа и червена" и това е най -голямата демагогия на БСП, с това си остава най- опасния политически мафиот на българския политически небосклон..

говориш така сякаш ти липсва старото БКП,а ? Липсва ли ти убиването на хора по идеологически причини? Липсва ли ти унищожаването на семейства по идеологически причини? ...много ли ти беше хубаво по онова време келеш

БСП е единствената партия с твърд електорат. Всички други разклонения в синьо, оранжево, десни, центристи са нейни разклонения. Пребоядисани в различните цветове на дъгата, "милите ни управляващи" се изявяват като първи демократи, защитаващи хората и държавата. Но уви, сами виждаме, какво става тук, и особено последните три години! Мен не ме интересуват сини, червени, пембени... интересува ме в реално време, реални мерки за справяне с особено вече тежкото положение тук. И това наслояване на омраза към комунистите от разклоненията им е пълна гавра със самите тях, които се отказват дори от рода си, само и само да са във властта!

БСП роди всички останали разклонения от синьо жълто и прочее, по свой образ и подобие- безнес корпоративни партии на едрия олигархичен капитал и мафия, по модел на американската неолиберална държава. БСП има твърд електорат все още, понеже ползва стари идеи на БКП и с тях спекулира и мъти главите на пенсионерите, но като е на власт нито едно от обещанията си не изпълнява. БСП е най-демагогската партия и майка на всички останали партии ,същевременно си остава единствената партия със стари структури наследени от БКП. БСП няма нищо идеологически общо с БКП макар да беше създадена от един кръг около Луканов- 9 човека бивши комунисти- двете партии са носители на различни и коренно противоположни идеологии БСП на неолибералната, БКП на марксическата. Създаделите на БСП държаха цялата власт в ръцете си 1989 г. и я използваха да регистрират нова партия БСП уж преименували БКП, писаха се наследници на БКП за да заграбят огромната и материална база в икономиката и държавата.

Аз пък да ти кажа, че ГЕРБ са най-големите лъжци. По повод циганските блокове, които трябва да се строят ето какво насаждат ГЕРБаджиите в Бургас:Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ, се обръщаме към всички тези нуждаещи се хора от списъците в Община Бургас да потърсят отговор от съветниците на НФСБ защо провалиха социален проект за 8,5 милиона лв. и какво те са направили за тях освен, че са ги лишили от жилище, се казва в декларацията на управляващите. Опитвайки се да заблудят бургазлии, че тези семейства няма да са от малцинство, като прекрасно знаем, че парите са за интегриране на малцинствата у нас, настройват жителите на Меден Рудник едни срещу други. Това не може да бъдат управляващи. Именно те насаждат омраза между хората.

не си прав, ще пиша накратко защото нямам кирилица на този лаптоп. бсп и дс без 6и отдел ( пропаганда и доносничество) имаха наи-добрите спецялисти които с"а"ществуваха в бг, интелигенцията на страната. след падането на соцялизма властта се раздаде на мутрите и разни второстепенни кадарчета така наречените сини които разподадоха всичко което се беше построило и ограбиха народа. истината че всички драскачи тука сте просто едни озлобени промити мозуци които пишете без да мислите вие сте доказателство че далгия процес на изтапяване бе успешен. един савет от мен, спрете да делите хората по цветове,заплати и имоти, партии и не знам си още какво, всичко това е направено да разделя и да озлобява страната. почнете да гледате на всеки като отделна личност с свои собствен потенцял и знания. и моля ви се не гласуваите никога повече за герб

Загниването на БКП започна от 1956 г. с идването на власт на един маниак с каскет, за когото мълвата гласи, че е третия агент на Гешев. Десетилетия наред Тато седя на трона, вкопчен във властта. Днес БСП, макар че няма нищо общо с БКП, копира това поведение на тоталитаризъм - бой до дупка за креслото. Като арабските президенти... Докато не докарат народите си до бунт и срив на икономиките. В името на личното си благоденствие и инат . Единият -лидер на БСП - е военнен от Държавна сигурност, другият няма и ден трудов стаж като другите български граждани. Какво е това? Само красивите речи ли ще са критерии за лидерство?! Къде е борбата с ГЕРБ, с олигарсите, с крайно десните диваци, на всички равнища? Къде им е съюзът с комунистите? Къде са демонстрациите, протестите, контрареакцията на реакцията? Защо спят, защо крадат и защо са въобще начело на тази партия?

Загиването на БКП започна с попадането на България в сталиниската политическа система и сталинския курс го внедри като линия на БКП Георги Димитров, чийто мозък беше промит след 1933 година в катакомбите на Сталин, приел Г. Димитров не случайно в СССР, да го "спаси" след Лайпциския процес от лапите на Хитлер, но го направи върл сталинист..

Да ти кажа, скоро гледах един документален филм за събитията в Европа веднага след приключването на Втората световна война във Франция. Цялото огромно множество от "работническа класа" скандираше "Сталин". Така че всичко е въпрос на времена и история. Трябва да се помни.....

Не си прав, БСП си има поддръжници и електорат. Друг е въпроса, че хората очакват ясно очертани социални ангажименти от ляата партия.

"Друг е въпроса, че хората очакват ясно очертани социални ангажименти от ляата партия." Човек трябва да е много глупав за да вярва че тази партия мисли социално. Почечето милионери са членова на БСП, като почнем със Станишаката и продължим и олиграсите...От 20 години какво точно социално направи БСП?

А и когато БКП го е правила, дали е помислила в кой момент ще рухне бутавфорията на измислената икономика? Не. Така че да говорим за социално при комунистите е като да говорим за честност при проститутката. Това не е само българиски опит, навсякъде, където озурпираха властта, комунистите направиха от европейски държави едни концлагери с бедни, страхливи и грешно образовани по макаренковска система хора. И днес е така, много ясно се вижда, ако посетиш бившата ГДР и след това отидеш в западната част. По-добре не прави обратното, че ще останеш с много гнусен вкус в устата от това, което ще видиш наяве. Социализмът е гнус. Социално ориентираната капиталистическа държава е най-доброто и прави най-много за хората си. Щастливи са, умни, последователни, гарантирани много доволни. Там е демокрацията. Социализмът е смрад и помия.

Когато електората мине над 70 годишна възраст единствено го интерисува дали ще има кофичка кисело мляко и хляб. Всичко социално за него е отминало.

Гоце, Гоце махни се историк и КГБ - ист, Станишката не само е по умен от теб, но е изграден политик, може би най умният и подготвен. Ти бе пернишки шопе, предателю, на какъв език ще говориш в ЕВРОПАТА. фАКТ Е, ЧЕ сТАНИШКАТА ГО ПРИЗНАВАТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕИСКИ СОЦИАЛИСТИ а теб нещастнико никой - отегли се с мир не погубвай столетницата - ти си бита карта и в ЕВРОПА и в САЩ. Или се съберете и дайте път на някой неопетнен и човек с нещо ново Гоце имаш си президентска пенсия и придобивки, скри се - ти не ставаш за нищо, обърни се назад и виж колко си приличате с СТРАТЕГА - от Мировяне, просто късмета те направи Президент, преди това като шеф ноа предизборния щаб носеше само загуби на БСп - то.л МАЛОУМЕН ИСТОРИК.

Това противопоставяне между Станишев и Първанов предконгресно е за парлама на баламите- тънки пропагандни хитрости на партията заучени в АОНСУ. Нали Първонов назначи Станишко на поста-ръководител на БСП, нали пак под мъдрото ръководство на Първанов на Станишев бе купен поста временно управляващ ПЕС от Септември, за да може Първанов да седне на неговото място като ръководител на партията? Стига пропагандни алабализми, няма кой да ви вярва!

Вече не ходя на театър, опера и балет, защото шоуто в политиката на България е по-добро. Олигарсите, Б.Б., Първанов и някои други измислени партийки си продават и купуват лобистки квоти и електората им се радва, радва.....

Мдааа и Първанов и Станишев са прави един за друг...И сега какво? И това ли е най доброто което БСП има? Спукана им е работата...

Първанов стига ти президентската пенсия...сега помагай само за сплотяването на БСПарите,а не пречи на Сергей и не си мисли,че ти си вожда-той привлече много млади сред бабичките,а и единствен устоя пред БОКО с достойнство- ти успя на тогавашните избори,защото и той някъде там ти помагаше

станишев изгоря..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една партия не можела днес да е вляво, а утре вдясно! Може, може! Щом партията на първите най-едри капиталисти (натрупали първите капитали "с пот на челото" и "спестявания от закуски") има претенции за лява политика, всичко е възможно! По-грозна от ляво-дясната е политиката на лакейщина в посолствата и предателство на суверенитета и интересите на българския народ. А това е неизменната политическа линия и всички правителства имат своя дял.

ако трябва да избирам, а аз слава Богу няма да избирам, бих предпочела Станишев. По модерен е. Гоце е скука. Но пък по инпонира на характеристиката на БСП- малко червило, малко нафталин, малко партизански песни, малко хеви метъл.

Пропусна нещо - и малко ГЕРБ!

Какво да коментираме повече някой, чието хоби е да убива животни ? Беше приготвил дори орден ' Стара планина ' за сирийския сатрап ...

Eй, бойковистите, БСП е много по-демократична партия от вашата ГЕРБ с един-единствен и неповторим вожд Бойко, на който всички само козируват. Вие сте по-зле дори от байтошовата БКП. Може би Б.Б. е искал да го надмине по тоталитаризъм.

Зависи как разбираш демокрацията. Ако я разбираш така: да се усмихваме, да запушим гладните усти с комат хляб, за да не говорят (пенсиите), да окрадем, каквото можем, а следващите да му мислят. Да, такава демокрация виждаме вече при 4-то правителство на БСП. Интересно е как след такъв мандат закономерно има дълбока криза. Не е чудно! 'Демократите' раздават смето за посев и се класират не по-зле от циганите - не само по това, че изяжждат онова, което тр. да се посее, но и по лъжите и кражбите. Но се и различават от циганите - по обема на кражбите. Милиарди, братко! За Виена! При сивите кардинали с червени тоги. Виенчани пропищяха от тази твар, която подкупва с милиони, да и на австрийците вмириса демокрацията. Където тоидат, все се размирисва на комунистическа гнилоч.

случайно да са чували за вътрешни или предварителни избори - така както беше при социалистите във Франция, или настоящата кампания при републиканците в САЩ? Иначе съм съгласен с БЕН - вчера по новините гледах и в двете залички хората, които отегчено слушаха двама самозабравили се и тотално откъснати от реалноста идиота, и чакаха коктейлната част - пенсионери отишли да похапнат - абе жалка картинка!

Аз съм член на БСП и затова съм вътре в нещата. Броим се по време на погребения. По време на избори ще се избият кой да води листата защото знаят че повече от един депутат вече не можем да изберем. Всевишния направи скамейката много къса.

Двама започнаха да се карат,да видим...кой ще спечели?!

СХЕМАТА ! Партийни организации вече не съществуват, има само кухи организации. По места се оформят протоколи . Конференции се провеждат с близки и приятели. Там се избират делегати за областните конференции. Делегатите за конгреса само се утвърждават. Всичко е проформа.Първанов не виждам как ще се пребори. СТАНИШЕВ Е СИГУРЕН ПОБЕДИТЕЛ. Няма партиини организации има само по списъци СТАРЧЕСКИ организации.

И това ли е "алтернативата", която евентуално да ни управлява? Ужас!

Мишоци!

КОКАЛА Е МНОГО ДЕБЕЛ, ДЪРПАЙТЕ ЕДИН ОТ ЕДНАТА, ДРУГИЯ ОТ ДРУГАТА СТРАНА, ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ !!!

2 комунистически гниди жадни за още кръв!

Хвани единия - удари другия! И двамата са меки китки. Никаква опозиция не са тия от БСП, а част от българската олигархия. Дори и да вземат властта, пак ще я използват за своя цел, както всички управлявали ни досега. И въобще не ме интересува кой от двамата - Серго или Гоце ще джавка по-силно срещу Борисов, защото от това джавкане полза няма.

Коментари - Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно | Днес.dir.bg

Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно

Нова словесна престрелка избухна днес между двамата кандидати за лидерския пост в БСП - сегашният лидер Сергей Станишев и бившият президент Георги Първанов. Станишев нападна Първанов, че бил прекалено мек към управлението на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Станишев се нападнаха предконгресно | Днес.dir.bg

Коментари

Някой знае ли какво е завършил Станишев,каква специалност има и какво е работил преди да заеме този пост?Да беше запалил поне Райхстага,за да му знаем заслугите.

На ББ му е много интересно. и на нас, нормалните хора също ни е много интересно. На мен лично пък най-интересно ще ми стане ако доносник Гоце вземе та катурне Дришльо Станишко. Което е труден, но не и невъзможен вариант. С оглед на традициите на Столетницата, смяната на вожда става или с преврат или след като вожда се гътне. И затова главатарите ан комундетата властваха докато започнаха да се насират. Тук, катоо гледам червените кратуни как са се закахърили за любимата Партия-ръководителка, направо и на мен ми става жал. И от жал си го премествам от единия крачол в другия. Ако аз трябва да избирам във всички случаи бих избрал Станишката - под неговото "вещо" ръководство, БСП лети стремглаво надолу, и след някоя друга година "ще паркира" там дето й е мястото - на бунището на историята. Но ДС също го знаят това и ще направят всичко възможно да турят своя агент начело на бСП. Така де, няма само ДПС да е с лидер доносник на ДС. Срамота!

Глутницата другари се е хванала гуша за гуша. Това е добре. Крайно време е да си прегризат взаимно гърлата.

Хубава-лоша, БСП до сега оостана единствената партия без клонинги и цяла е достойна опозиция! Тия двамата защо не престанат, като кваратални кучета да се ръфат, те ще унищожат БПС за радостна доста пооглупели българи!

"БСП до сега оостана единствената партия без клонинги и цяла е достойна опозиция!" Учудване,ме много, че в година 2012 има останали хора да мислят по този начин?! Та БСП роди всички останали партии по своята НЕОЛИЕБРАЛНА идеология като бизнес корпоративни партии на едрия мръсен олигархичен и мафиотски направен капитал с ограбваен на обществото. БСП първа започна да прокарва неолиберализма в Блъгария чрез направения от нея план Ран Ът. Всички партии сега в България са неолиберали досущ като БСП и представители на отделни мафиотски бизнес клана които проформа се наричат опозиция, де факто се борят помежду си само за повече политическа власт, която им дава възможност да се одберат по-близо до държавната хазна и дълбоко да бъркат в нея. Никой от тях не е носител на градивна и морална идея за развитието на обществото, те са вършели само разграбване на България последните 22 години. В момента се бият двата мафиотски клана на БСП и ГЕРБ за имоти , пари и политическа власт. БСП обра всичко преди себе си, остави на ГЕРБ само трохите, за това ГЕРб се е вторачил в имотите на БСП и гледа да ги прибере. Това вбесява БСП и тя се мъчи да свали ГЕРБ- това са единствените мотиви на противопоставянето/опозиционерстването им.

Тази партия е с непрекъснато намалящ електорат,защото в нея членуват бивши комунисти,активни борци/против какво?/и техните изчадия.Съвременните и модерно мислещи хора никога няма да я подкрепят.Забравиха набързо колко убийства са извършили,как са насилвали непартийните членове и започнаха да търсят кусури на другите.Ако беше забранена ,България сега щеше да е друга.Правеха митинги против НАТО,а сега Станишев казва,че ако не бяха те,страната ни нямало да бъде приета в алианса.Дебелоочие и безсрамие!

Има ли още кръгли идиоти, които да гласуват за тази паплач, довела държавата ни до дередже за посмешище на цивилизования свят? Има ли още такова наказно от Господа, дето да е такова тъпо, че да не проумее за кого фактически гласува? Съжалявам ги! Обречени хора!

А така :))) Изяще се един друг червени КЪРЛЕЖИ !

БСП няма нищо общо с "червеното социалистическо"( марксическо) от своето начало 1989 г. Нейната идеология не е марксическат,а а неолибералната. Цвета на неолиберализма е черния- на фашизма. И както казва наш Жельо( тук е много прав) фашизма и сталинисткия комунизъм са двете страни на един и същ медал. Сега в 21 век,след като неолиберализма замени е фашизма, перифразирам казаното от Желю, че "неолиберализма и сталинисткия комунизъм" са двете страни на един и същ медал. БСП само се пише проформа "социалистическа и червена" и това е най -голямата демагогия на БСП, с това си остава най- опасния политически мафиот на българския политически небосклон..

говориш така сякаш ти липсва старото БКП,а ? Липсва ли ти убиването на хора по идеологически причини? Липсва ли ти унищожаването на семейства по идеологически причини? ...много ли ти беше хубаво по онова време келеш

БСП е единствената партия с твърд електорат. Всички други разклонения в синьо, оранжево, десни, центристи са нейни разклонения. Пребоядисани в различните цветове на дъгата, "милите ни управляващи" се изявяват като първи демократи, защитаващи хората и държавата. Но уви, сами виждаме, какво става тук, и особено последните три години! Мен не ме интересуват сини, червени, пембени... интересува ме в реално време, реални мерки за справяне с особено вече тежкото положение тук. И това наслояване на омраза към комунистите от разклоненията им е пълна гавра със самите тях, които се отказват дори от рода си, само и само да са във властта!

БСП роди всички останали разклонения от синьо жълто и прочее, по свой образ и подобие- безнес корпоративни партии на едрия олигархичен капитал и мафия, по модел на американската неолиберална държава. БСП има твърд електорат все още, понеже ползва стари идеи на БКП и с тях спекулира и мъти главите на пенсионерите, но като е на власт нито едно от обещанията си не изпълнява. БСП е най-демагогската партия и майка на всички останали партии ,същевременно си остава единствената партия със стари структури наследени от БКП. БСП няма нищо идеологически общо с БКП макар да беше създадена от един кръг около Луканов- 9 човека бивши комунисти- двете партии са носители на различни и коренно противоположни идеологии БСП на неолибералната, БКП на марксическата. Създаделите на БСП държаха цялата власт в ръцете си 1989 г. и я използваха да регистрират нова партия БСП уж преименували БКП, писаха се наследници на БКП за да заграбят огромната и материална база в икономиката и държавата.

Аз пък да ти кажа, че ГЕРБ са най-големите лъжци. По повод циганските блокове, които трябва да се строят ето какво насаждат ГЕРБаджиите в Бургас:Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ, се обръщаме към всички тези нуждаещи се хора от списъците в Община Бургас да потърсят отговор от съветниците на НФСБ защо провалиха социален проект за 8,5 милиона лв. и какво те са направили за тях освен, че са ги лишили от жилище, се казва в декларацията на управляващите. Опитвайки се да заблудят бургазлии, че тези семейства няма да са от малцинство, като прекрасно знаем, че парите са за интегриране на малцинствата у нас, настройват жителите на Меден Рудник едни срещу други. Това не може да бъдат управляващи. Именно те насаждат омраза между хората.

не си прав, ще пиша накратко защото нямам кирилица на този лаптоп. бсп и дс без 6и отдел ( пропаганда и доносничество) имаха наи-добрите спецялисти които с"а"ществуваха в бг, интелигенцията на страната. след падането на соцялизма властта се раздаде на мутрите и разни второстепенни кадарчета така наречените сини които разподадоха всичко което се беше построило и ограбиха народа. истината че всички драскачи тука сте просто едни озлобени промити мозуци които пишете без да мислите вие сте доказателство че далгия процес на изтапяване бе успешен. един савет от мен, спрете да делите хората по цветове,заплати и имоти, партии и не знам си още какво, всичко това е направено да разделя и да озлобява страната. почнете да гледате на всеки като отделна личност с свои собствен потенцял и знания. и моля ви се не гласуваите никога повече за герб

Загниването на БКП започна от 1956 г. с идването на власт на един маниак с каскет, за когото мълвата гласи, че е третия агент на Гешев. Десетилетия наред Тато седя на трона, вкопчен във властта. Днес БСП, макар че няма нищо общо с БКП, копира това поведение на тоталитаризъм - бой до дупка за креслото. Като арабските президенти... Докато не докарат народите си до бунт и срив на икономиките. В името на личното си благоденствие и инат . Единият -лидер на БСП - е военнен от Държавна сигурност, другият няма и ден трудов стаж като другите български граждани. Какво е това? Само красивите речи ли ще са критерии за лидерство?! Къде е борбата с ГЕРБ, с олигарсите, с крайно десните диваци, на всички равнища? Къде им е съюзът с комунистите? Къде са демонстрациите, протестите, контрареакцията на реакцията? Защо спят, защо крадат и защо са въобще начело на тази партия?

Загиването на БКП започна с попадането на България в сталиниската политическа система и сталинския курс го внедри като линия на БКП Георги Димитров, чийто мозък беше промит след 1933 година в катакомбите на Сталин, приел Г. Димитров не случайно в СССР, да го "спаси" след Лайпциския процес от лапите на Хитлер, но го направи върл сталинист..

Да ти кажа, скоро гледах един документален филм за събитията в Европа веднага след приключването на Втората световна война във Франция. Цялото огромно множество от "работническа класа" скандираше "Сталин". Така че всичко е въпрос на времена и история. Трябва да се помни.....

Не си прав, БСП си има поддръжници и електорат. Друг е въпроса, че хората очакват ясно очертани социални ангажименти от ляата партия.

"Друг е въпроса, че хората очакват ясно очертани социални ангажименти от ляата партия." Човек трябва да е много глупав за да вярва че тази партия мисли социално. Почечето милионери са членова на БСП, като почнем със Станишаката и продължим и олиграсите...От 20 години какво точно социално направи БСП?

А и когато БКП го е правила, дали е помислила в кой момент ще рухне бутавфорията на измислената икономика? Не. Така че да говорим за социално при комунистите е като да говорим за честност при проститутката. Това не е само българиски опит, навсякъде, където озурпираха властта, комунистите направиха от европейски държави едни концлагери с бедни, страхливи и грешно образовани по макаренковска система хора. И днес е така, много ясно се вижда, ако посетиш бившата ГДР и след това отидеш в западната част. По-добре не прави обратното, че ще останеш с много гнусен вкус в устата от това, което ще видиш наяве. Социализмът е гнус. Социално ориентираната капиталистическа държава е най-доброто и прави най-много за хората си. Щастливи са, умни, последователни, гарантирани много доволни. Там е демокрацията. Социализмът е смрад и помия.

Когато електората мине над 70 годишна възраст единствено го интерисува дали ще има кофичка кисело мляко и хляб. Всичко социално за него е отминало.

Гоце, Гоце махни се историк и КГБ - ист, Станишката не само е по умен от теб, но е изграден политик, може би най умният и подготвен. Ти бе пернишки шопе, предателю, на какъв език ще говориш в ЕВРОПАТА. фАКТ Е, ЧЕ сТАНИШКАТА ГО ПРИЗНАВАТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕИСКИ СОЦИАЛИСТИ а теб нещастнико никой - отегли се с мир не погубвай столетницата - ти си бита карта и в ЕВРОПА и в САЩ. Или се съберете и дайте път на някой неопетнен и човек с нещо ново Гоце имаш си президентска пенсия и придобивки, скри се - ти не ставаш за нищо, обърни се назад и виж колко си приличате с СТРАТЕГА - от Мировяне, просто късмета те направи Президент, преди това като шеф ноа предизборния щаб носеше само загуби на БСп - то.л МАЛОУМЕН ИСТОРИК.

Това противопоставяне между Станишев и Първанов предконгресно е за парлама на баламите- тънки пропагандни хитрости на партията заучени в АОНСУ. Нали Първонов назначи Станишко на поста-ръководител на БСП, нали пак под мъдрото ръководство на Първанов на Станишев бе купен поста временно управляващ ПЕС от Септември, за да може Първанов да седне на неговото място като ръководител на партията? Стига пропагандни алабализми, няма кой да ви вярва!

Вече не ходя на театър, опера и балет, защото шоуто в политиката на България е по-добро. Олигарсите, Б.Б., Първанов и някои други измислени партийки си продават и купуват лобистки квоти и електората им се радва, радва.....

Мдааа и Първанов и Станишев са прави един за друг...И сега какво? И това ли е най доброто което БСП има? Спукана им е работата...

Първанов стига ти президентската пенсия...сега помагай само за сплотяването на БСПарите,а не пречи на Сергей и не си мисли,че ти си вожда-той привлече много млади сред бабичките,а и единствен устоя пред БОКО с достойнство- ти успя на тогавашните избори,защото и той някъде там ти помагаше

станишев изгоря..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една партия не можела днес да е вляво, а утре вдясно! Може, може! Щом партията на първите най-едри капиталисти (натрупали първите капитали "с пот на челото" и "спестявания от закуски") има претенции за лява политика, всичко е възможно! По-грозна от ляво-дясната е политиката на лакейщина в посолствата и предателство на суверенитета и интересите на българския народ. А това е неизменната политическа линия и всички правителства имат своя дял.

ако трябва да избирам, а аз слава Богу няма да избирам, бих предпочела Станишев. По модерен е. Гоце е скука. Но пък по инпонира на характеристиката на БСП- малко червило, малко нафталин, малко партизански песни, малко хеви метъл.

Пропусна нещо - и малко ГЕРБ!

Какво да коментираме повече някой, чието хоби е да убива животни ? Беше приготвил дори орден ' Стара планина ' за сирийския сатрап ...

Eй, бойковистите, БСП е много по-демократична партия от вашата ГЕРБ с един-единствен и неповторим вожд Бойко, на който всички само козируват. Вие сте по-зле дори от байтошовата БКП. Може би Б.Б. е искал да го надмине по тоталитаризъм.

Зависи как разбираш демокрацията. Ако я разбираш така: да се усмихваме, да запушим гладните усти с комат хляб, за да не говорят (пенсиите), да окрадем, каквото можем, а следващите да му мислят. Да, такава демокрация виждаме вече при 4-то правителство на БСП. Интересно е как след такъв мандат закономерно има дълбока криза. Не е чудно! 'Демократите' раздават смето за посев и се класират не по-зле от циганите - не само по това, че изяжждат онова, което тр. да се посее, но и по лъжите и кражбите. Но се и различават от циганите - по обема на кражбите. Милиарди, братко! За Виена! При сивите кардинали с червени тоги. Виенчани пропищяха от тази твар, която подкупва с милиони, да и на австрийците вмириса демокрацията. Където тоидат, все се размирисва на комунистическа гнилоч.

случайно да са чували за вътрешни или предварителни избори - така както беше при социалистите във Франция, или настоящата кампания при републиканците в САЩ? Иначе съм съгласен с БЕН - вчера по новините гледах и в двете залички хората, които отегчено слушаха двама самозабравили се и тотално откъснати от реалноста идиота, и чакаха коктейлната част - пенсионери отишли да похапнат - абе жалка картинка!

Аз съм член на БСП и затова съм вътре в нещата. Броим се по време на погребения. По време на избори ще се избият кой да води листата защото знаят че повече от един депутат вече не можем да изберем. Всевишния направи скамейката много къса.

Двама започнаха да се карат,да видим...кой ще спечели?!

СХЕМАТА ! Партийни организации вече не съществуват, има само кухи организации. По места се оформят протоколи . Конференции се провеждат с близки и приятели. Там се избират делегати за областните конференции. Делегатите за конгреса само се утвърждават. Всичко е проформа.Първанов не виждам как ще се пребори. СТАНИШЕВ Е СИГУРЕН ПОБЕДИТЕЛ. Няма партиини организации има само по списъци СТАРЧЕСКИ организации.

И това ли е "алтернативата", която евентуално да ни управлява? Ужас!

Мишоци!

КОКАЛА Е МНОГО ДЕБЕЛ, ДЪРПАЙТЕ ЕДИН ОТ ЕДНАТА, ДРУГИЯ ОТ ДРУГАТА СТРАНА, ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ !!!

2 комунистически гниди жадни за още кръв!

Хвани единия - удари другия! И двамата са меки китки. Никаква опозиция не са тия от БСП, а част от българската олигархия. Дори и да вземат властта, пак ще я използват за своя цел, както всички управлявали ни досега. И въобще не ме интересува кой от двамата - Серго или Гоце ще джавка по-силно срещу Борисов, защото от това джавкане полза няма.