Коментари - Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев | Днес.dir.bg

Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов "независимо от политическите различия" поздрави председателя на БСП Сергей Станишев, че оглави Партията на европейските социалисти (ПЕС) и му пожела успех.

Обратно в новината

Коментари - Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

А сега е ред на тиквата да оглави, ЕНП. Меркел му го е съобщила като си мазали филии в кухнята, подкрепял го и Берлускони в антракта между песничките и секс сеансите, а Саркози поставил едно малко условие да закупим две-три хеликоптерчета за 100-200 милиона, да закрием и другите блокове на АЕЦ, та румънски ортаци да си продават по-лесно тока и да си държим циганите в България, щото са най-съвестните гласоподатели.

Боже, какво лицемерие! Няма гадна дума, която вождът да не е употребил към Станишев, а сега го поздравява! Какво, Станишев вече не е ли обратен , както многократно намекваш? Или ти си обърнал резбата?

Хлъзгавото мекотело Борисов,който довчера атакуваше Лично С.Станишев ???!! Сега вече,при опасността кирливите ризи на ГЕРБ да се появят на най-високо Европейско ниво,Борисов изведнъж започна да говори Нормално ?! Борисов гъзолизец от кариерата ,както и 'елита' на ГЕРБ .

Добре казано, браво!

Бау-Бау!

НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПРИЗНАЕ, ЧЕ СТАНИШЕВ Е ЕДИН УМЕН ЕВРЕЕН, КОЙТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЖАРНИКАРЯ ИМА УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА ПРОМЕНИ МНОГО НЕЩА. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ.

А ти другарю си "Върха на сладоледа"!

А ти ОНЗИ я вземи та олижи сладоледа.

Кога ГРОХНАЛАТА столетница БСП ще се реформира , ще отстрани ПРОВАЛИЛИЯ поредните избори лидер и ще се дистанцира от северния сатрап нейн пръв приятел и гобокоПАЧ на евроатлантизЪма? Задраскано. Редакция след новината: Кога славната столетница БСП най-сетне ще вземе държавното кормило, за да даде път на спечелилият над милион гласа лидер, възвърнал вярата на хората в социалната справедливост, и ще започне най-сетне сближението със стратегическите ни партньори и братя от север?

БРАВО НА БОРИСОВ, ТОВА СЕ КАЗВА ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК, А НЕ КАТО СТАНИШЕВ КОЙТО НЕ ИСКАШЕ ДА ГО ПОЗДРАВИ В НОЩА НА ИЗБОРНАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ !!!

Борисов спечели президентските избори с ФАЛШИФИКАЦИИ !!!! Станишев бе избран измежду елита на социалистите в Европа . А Борисов Никога няма да е Европейски политик. Само го вижте как се разхожда като глуха кучка отстрани на лидерите на Европа,докато те си говорят ! Единствения М Председател Неговорещ чужд език в Европа !

Теста показа че четете коментарите до 10-тата дума. Дуре пичове не се потете, ще пиша по-кратко:)

В ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ ЧЕТЕМ ОЩЕ МНОГО ИЗДЪХВАЩИ ПРОСТОТИИ НА НЕУКИ, АЛЧНИ И ПРОСТАШКО-МИСЛЕЩИ ГЕРБ- АЖИИ И ДРУГИ. НЯМАМ ПРЕДВИД УМНИТЕ И СПОСОБНИ, ГЕРБ-АДЖИИ И ДРУГИ. СТАНИШЕВ ГО ИСКАТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ, А ТЕЗИ ГО ПЛЮЯТ ПО МУТРЕНСКИ.

Къде го искат бе Жоре? Тия ще да са решили да разтурят Партията на ПЕСовете!

Жоре, успокой се! Остави ги форумните писачи - все пак ББ поздрави Серьогата за високия пост, нещо което не му дойде от вътре на Серго във вечерта на изборите;о) Тук вече друго е важно: дали Сергей Дмитриевич наистина ще използва поста, за да работи за България или ще плюе от високата трибуна?

... като се наложи да ти удари едно рамо партията - майка...

От думите с които Бойко Б е поздравил Станишев става ясно че хал хабер си няма за какво става въпрос Толкова ли сме неграмотни Тези които са написали поздравленията са още по-зле Личи абсолютно неразбиране

Честито! Европа оцени образования и интлегентен Станишев. Всички, които са образовани го подкрепят и се радват за България и него. ЧЕСТИТО!

Един социалистически мафиот и гей, наш СерГЕЙ начело на ПЕС - ми те освен да крадят и да се гейосват, социалистите и в Европа са същите боклуци като нашите...! Но нашите са по безогледни и гладни и за това повече крадат и мафиотстват в страните си - справка партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то! А иначе да им е честито на всички социалисти... Венсеремос...

Чест му прави на Бойко Борисов - едва ли социалистите биха го поздравили, ако заеме някой евро пост!

Дори друг да е писал поздрава,чест прави на Б.Борисов факта ,че поздравява... защо това мамино момченце се цупи на изборите,така както постъпва ББ показва,че е по-широко скроен ,силните са великодушни...

Недоумявам с какво този самовлюбен лицемерен и двуличен мафиот-пожарникар с беден речник ви е завъртял главите? С черния колан по карате и мъжкарските мускули, вече скрити под тлъстинки ли? Аз в него друго не виждам. С такива прости тъпоъгълни глави, които се захласват по тиквата, БГ-то ще си остане най-бедната и окаяна държава в Европа до края на света, а всичко, що е кадърно, ще се изнася скоростно оттук и ще се разселва по света. И населението ни ще продължи да се топи с още по-бесни темпове... Факт!

Какъв европейски пост бе, те европейските лидери си имат охранители и освен това не обичат мафиоти и милиционерски подлоги.

Това за тиквата ли се отнася?Милиционер е май само той в тази игра...

Това не го е писал Боко, това са слова, писани от PR-ите му, Боко няма такъв речник, неговият е простоват - пожарникаро-мутренски. Иначе добре, че се е подписал под тези хубаво подредени думи, стига наистина да мисли поне нещо подобно.

СерГЕЙЧОЖ прави място за СЕДЕФЧО, че на следващите избори ще има коалиция ГЕРБ+БСП+ДПС в името на просперитета и добруването на нацията!!

тя и ирина бокова стана шеф на унеско и то се разпада- защо и сергеъ да не погребе пес *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега ще се опита съвсем да ги болшевизира и сближи с руските другари.

За пръв път политиците се сещат, че въпреки раличията си, работят за една кауза. И тя се нарича България!

Тази кауза се нарича "Да продадем България колкото си може по-евтино, но джобовете наши да са пълни!" Кога сте чували за друга кауза на комунистите освен интернационалната?

... Дойде време да озаконят заграбеното...

Ами ще го поздрави, защото там фалшименто няма а и ББ няма интерес към това...

СЕГА СВЕТНАЛИ ВИ ЗАЩО НИТО ГЪРЦИ НИ ПОРТУГАЛЦИ И ИСПАНЦИ ИСКАТ ТАЗИ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА.ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА НА ЧЪРЧЪЛ-ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА.ЧЕР АМАН ОТ ГЕЬОВЕ И МУСКУЛИ.

Тази пословица с тази турска дума гьол на Чърчил ли е........!

Вие всички не разбрахте ли, че всъщност са на една маса ядът и пият, но иначе имат различни политичски виждания и партии. Ноо време беше на Станишев да захапе голям кокал, сега ще остави Гоце да е председател на БСП, като напусне президентския пост. И всичко се нарежда перфектно за пред хората, ние сме си виновни, че ако не е ГЕРБ ще е БСП. Така, че май сами си направихте избора и сега е доста смешно да плюете по тях.

Да бе,да...Той, Станишев, е баш европеец и от силни чувства към например убитите от лазарета при Жабокрек германци, вкяка година играе кючек над тленните им останки...

Поздравявам Станишев за високия пост , който ще заема, защото винаги съм се радвал за българи, получили признание в Европа или другаде. Поздравявам в не по-малка степен и Бойко, който за мен реагира неочаквано цивилизовано, както подобава на истинския премиер на България. Крайно време е да загробим просташката конфронтация и всички разумни българи да си подадем ръка и да осъзнаем, че трябва да приемаме различията между нас в името на общия интерес, култура и история.

... да забравим историята си като че ли.. Тогава да изгорим всички архиви и да пуснем престъпниците. И да не забелязваме на окралите нашия труд, години и надежди..

Не, не това съм искал да кажа. Под "историята" разбирам славяно-българския призход (Паисий) на нашия народ, делото на Кирил и Методий,Кл.Охридски т.н. , мрачното османско минало и т.н А престъпниците и крадците трябва да отговарят пред закона за делата си- това не е редно да се забравя!!!Нали това е задачата на държавата, иначе няма държава и хората ще се разбягват както сега.

Борисов е безгръбначен подмазвач, само и само да е на власт. Разбира само от тояга и заповеди.

Не преписвай достоинствата си на други те!

Ако Станишев и Борисов можеха да създадат тяхно общо поколение, каква ли невероятна гад щеше да е това...

Щеше да е някакъв овчар със стотина овце, който два пъти в годината ги изкрава и вкарва в държавата с различна документация. На стената у тях щеше да има плакати на пожарна кола, измит картоф, Азер Меликов по прашки и накриво светеща звезда от Бузлуджа. Библиотеката му щеше да се състои от три книги - Винету, Защото сме социалисти и книжка за оцветяване. В градината му радостно щяха да подскачат каракачанки и стадо послушни герберчета, а до кошарата му щеше да се стига чрез магистрала. Лични приятели щяха да са му Ахмед Доган, Цеца Величкович, Сакскобуготски и мумията на Ленин. В училище щеше да е двойкаджия, но всички поръчки по ремонт на училището щеше да ги печели класната му ръководителка.

Къде забрави войничетата с различните съветски униформи?

Десните правителства се скапаха! Европа е в стачки! Отиват си! И наш Бойко го чака тяхната съдба!

социалистическите правителства на Гърция и Испания ли ?

управлява една година след 8-годишно управление на десните в Гърция тъпаче:))) Прие държава с дълг равен на 100% на БВП:)))) Нещо да кажеш неграмотно човече:)))

Е бива възпитание ама чак толкова.И Европа ли ще мамим , че от това недоразумение става шеф, пък макър и на фалшиви соц-комуняги!Какво ли може още да се случи.Следва катаклизма.

Пирогов и ВМА са пълни с получили инфаркти и инсулти гербери:))) Търсят се кардиолози и неврохирурзи:)))))

... своите братя по оръжие. Кадрите решават всичко..

цени знания и умения, а не това какви било първото, второто и десерта на Боко при посещенията! разликата в културите е голяма между Станишката и кучкаря Боко!

Кучкаря го поздрави, а културния го залива с помия!-Пази боже сляпо да прогледа!

Един гей повече в Брюксел!

Евала бат Бойко...вие май ще се заобичате с хамстера

Да е ясно на Българите ШЕФА и на Бойко Борисов и на Сергей Станишев е един и същ. Мафията управлява . Измислени ляво и дясно . Но народът тъп и неразбиращ мучииии

Убу, ама, кат му гледаш действията и прикаските, нещо се не вързва. Кат беше на влас, друго прайше, как са му повярвали, или сичко е " кьор фишек "?

След големите успехи в управлението на България, другаря Станишев ще пренесе таланта си на голямата европейска сцена. Накъде отива този свят, щом такива престъпници оглявавят макар и временно голями партии?!

ББ показва европейско поведение. Въпреки че комундетата надали заслужават такова отношение. Спомнете си нощтана изборите - само доносник Гоце с половин уста се пита да бъде европеец. Но пък ГЕРБ като една европейска партия трябва да се държи европейски. А БСП да ходи да се прегръща с мужиците в подмосковието.

Как да не го поздрави - нали са от една люпилня !

Да се вземат двамцата! И да емигрират!

Коментари - Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев | Днес.dir.bg

Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов "независимо от политическите различия" поздрави председателя на БСП Сергей Станишев, че оглави Партията на европейските социалисти (ПЕС) и му пожела успех.

Обратно в новината

Коментари - Въпреки дрязгите Борисов поздрави президента на ПЕС Сергей Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

А сега е ред на тиквата да оглави, ЕНП. Меркел му го е съобщила като си мазали филии в кухнята, подкрепял го и Берлускони в антракта между песничките и секс сеансите, а Саркози поставил едно малко условие да закупим две-три хеликоптерчета за 100-200 милиона, да закрием и другите блокове на АЕЦ, та румънски ортаци да си продават по-лесно тока и да си държим циганите в България, щото са най-съвестните гласоподатели.

Боже, какво лицемерие! Няма гадна дума, която вождът да не е употребил към Станишев, а сега го поздравява! Какво, Станишев вече не е ли обратен , както многократно намекваш? Или ти си обърнал резбата?

Хлъзгавото мекотело Борисов,който довчера атакуваше Лично С.Станишев ???!! Сега вече,при опасността кирливите ризи на ГЕРБ да се появят на най-високо Европейско ниво,Борисов изведнъж започна да говори Нормално ?! Борисов гъзолизец от кариерата ,както и 'елита' на ГЕРБ .

Добре казано, браво!

Бау-Бау!

НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПРИЗНАЕ, ЧЕ СТАНИШЕВ Е ЕДИН УМЕН ЕВРЕЕН, КОЙТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЖАРНИКАРЯ ИМА УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА ПРОМЕНИ МНОГО НЕЩА. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ.

А ти другарю си "Върха на сладоледа"!

А ти ОНЗИ я вземи та олижи сладоледа.

Кога ГРОХНАЛАТА столетница БСП ще се реформира , ще отстрани ПРОВАЛИЛИЯ поредните избори лидер и ще се дистанцира от северния сатрап нейн пръв приятел и гобокоПАЧ на евроатлантизЪма? Задраскано. Редакция след новината: Кога славната столетница БСП най-сетне ще вземе държавното кормило, за да даде път на спечелилият над милион гласа лидер, възвърнал вярата на хората в социалната справедливост, и ще започне най-сетне сближението със стратегическите ни партньори и братя от север?

БРАВО НА БОРИСОВ, ТОВА СЕ КАЗВА ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК, А НЕ КАТО СТАНИШЕВ КОЙТО НЕ ИСКАШЕ ДА ГО ПОЗДРАВИ В НОЩА НА ИЗБОРНАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ !!!

Борисов спечели президентските избори с ФАЛШИФИКАЦИИ !!!! Станишев бе избран измежду елита на социалистите в Европа . А Борисов Никога няма да е Европейски политик. Само го вижте как се разхожда като глуха кучка отстрани на лидерите на Европа,докато те си говорят ! Единствения М Председател Неговорещ чужд език в Европа !

Теста показа че четете коментарите до 10-тата дума. Дуре пичове не се потете, ще пиша по-кратко:)

В ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ ЧЕТЕМ ОЩЕ МНОГО ИЗДЪХВАЩИ ПРОСТОТИИ НА НЕУКИ, АЛЧНИ И ПРОСТАШКО-МИСЛЕЩИ ГЕРБ- АЖИИ И ДРУГИ. НЯМАМ ПРЕДВИД УМНИТЕ И СПОСОБНИ, ГЕРБ-АДЖИИ И ДРУГИ. СТАНИШЕВ ГО ИСКАТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ, А ТЕЗИ ГО ПЛЮЯТ ПО МУТРЕНСКИ.

Къде го искат бе Жоре? Тия ще да са решили да разтурят Партията на ПЕСовете!

Жоре, успокой се! Остави ги форумните писачи - все пак ББ поздрави Серьогата за високия пост, нещо което не му дойде от вътре на Серго във вечерта на изборите;о) Тук вече друго е важно: дали Сергей Дмитриевич наистина ще използва поста, за да работи за България или ще плюе от високата трибуна?

... като се наложи да ти удари едно рамо партията - майка...

От думите с които Бойко Б е поздравил Станишев става ясно че хал хабер си няма за какво става въпрос Толкова ли сме неграмотни Тези които са написали поздравленията са още по-зле Личи абсолютно неразбиране

Честито! Европа оцени образования и интлегентен Станишев. Всички, които са образовани го подкрепят и се радват за България и него. ЧЕСТИТО!

Един социалистически мафиот и гей, наш СерГЕЙ начело на ПЕС - ми те освен да крадят и да се гейосват, социалистите и в Европа са същите боклуци като нашите...! Но нашите са по безогледни и гладни и за това повече крадат и мафиотстват в страните си - справка партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и кръга на Гоце ДС-то! А иначе да им е честито на всички социалисти... Венсеремос...

Чест му прави на Бойко Борисов - едва ли социалистите биха го поздравили, ако заеме някой евро пост!

Дори друг да е писал поздрава,чест прави на Б.Борисов факта ,че поздравява... защо това мамино момченце се цупи на изборите,така както постъпва ББ показва,че е по-широко скроен ,силните са великодушни...

Недоумявам с какво този самовлюбен лицемерен и двуличен мафиот-пожарникар с беден речник ви е завъртял главите? С черния колан по карате и мъжкарските мускули, вече скрити под тлъстинки ли? Аз в него друго не виждам. С такива прости тъпоъгълни глави, които се захласват по тиквата, БГ-то ще си остане най-бедната и окаяна държава в Европа до края на света, а всичко, що е кадърно, ще се изнася скоростно оттук и ще се разселва по света. И населението ни ще продължи да се топи с още по-бесни темпове... Факт!

Какъв европейски пост бе, те европейските лидери си имат охранители и освен това не обичат мафиоти и милиционерски подлоги.

Това за тиквата ли се отнася?Милиционер е май само той в тази игра...

Това не го е писал Боко, това са слова, писани от PR-ите му, Боко няма такъв речник, неговият е простоват - пожарникаро-мутренски. Иначе добре, че се е подписал под тези хубаво подредени думи, стига наистина да мисли поне нещо подобно.

СерГЕЙЧОЖ прави място за СЕДЕФЧО, че на следващите избори ще има коалиция ГЕРБ+БСП+ДПС в името на просперитета и добруването на нацията!!

тя и ирина бокова стана шеф на унеско и то се разпада- защо и сергеъ да не погребе пес *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега ще се опита съвсем да ги болшевизира и сближи с руските другари.

За пръв път политиците се сещат, че въпреки раличията си, работят за една кауза. И тя се нарича България!

Тази кауза се нарича "Да продадем България колкото си може по-евтино, но джобовете наши да са пълни!" Кога сте чували за друга кауза на комунистите освен интернационалната?

... Дойде време да озаконят заграбеното...

Ами ще го поздрави, защото там фалшименто няма а и ББ няма интерес към това...

СЕГА СВЕТНАЛИ ВИ ЗАЩО НИТО ГЪРЦИ НИ ПОРТУГАЛЦИ И ИСПАНЦИ ИСКАТ ТАЗИ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА.ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА НА ЧЪРЧЪЛ-ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА.ЧЕР АМАН ОТ ГЕЬОВЕ И МУСКУЛИ.

Тази пословица с тази турска дума гьол на Чърчил ли е........!

Вие всички не разбрахте ли, че всъщност са на една маса ядът и пият, но иначе имат различни политичски виждания и партии. Ноо време беше на Станишев да захапе голям кокал, сега ще остави Гоце да е председател на БСП, като напусне президентския пост. И всичко се нарежда перфектно за пред хората, ние сме си виновни, че ако не е ГЕРБ ще е БСП. Така, че май сами си направихте избора и сега е доста смешно да плюете по тях.

Да бе,да...Той, Станишев, е баш европеец и от силни чувства към например убитите от лазарета при Жабокрек германци, вкяка година играе кючек над тленните им останки...

Поздравявам Станишев за високия пост , който ще заема, защото винаги съм се радвал за българи, получили признание в Европа или другаде. Поздравявам в не по-малка степен и Бойко, който за мен реагира неочаквано цивилизовано, както подобава на истинския премиер на България. Крайно време е да загробим просташката конфронтация и всички разумни българи да си подадем ръка и да осъзнаем, че трябва да приемаме различията между нас в името на общия интерес, култура и история.

... да забравим историята си като че ли.. Тогава да изгорим всички архиви и да пуснем престъпниците. И да не забелязваме на окралите нашия труд, години и надежди..

Не, не това съм искал да кажа. Под "историята" разбирам славяно-българския призход (Паисий) на нашия народ, делото на Кирил и Методий,Кл.Охридски т.н. , мрачното османско минало и т.н А престъпниците и крадците трябва да отговарят пред закона за делата си- това не е редно да се забравя!!!Нали това е задачата на държавата, иначе няма държава и хората ще се разбягват както сега.

Борисов е безгръбначен подмазвач, само и само да е на власт. Разбира само от тояга и заповеди.

Не преписвай достоинствата си на други те!

Ако Станишев и Борисов можеха да създадат тяхно общо поколение, каква ли невероятна гад щеше да е това...

Щеше да е някакъв овчар със стотина овце, който два пъти в годината ги изкрава и вкарва в държавата с различна документация. На стената у тях щеше да има плакати на пожарна кола, измит картоф, Азер Меликов по прашки и накриво светеща звезда от Бузлуджа. Библиотеката му щеше да се състои от три книги - Винету, Защото сме социалисти и книжка за оцветяване. В градината му радостно щяха да подскачат каракачанки и стадо послушни герберчета, а до кошарата му щеше да се стига чрез магистрала. Лични приятели щяха да са му Ахмед Доган, Цеца Величкович, Сакскобуготски и мумията на Ленин. В училище щеше да е двойкаджия, но всички поръчки по ремонт на училището щеше да ги печели класната му ръководителка.

Къде забрави войничетата с различните съветски униформи?

Десните правителства се скапаха! Европа е в стачки! Отиват си! И наш Бойко го чака тяхната съдба!

социалистическите правителства на Гърция и Испания ли ?

управлява една година след 8-годишно управление на десните в Гърция тъпаче:))) Прие държава с дълг равен на 100% на БВП:)))) Нещо да кажеш неграмотно човече:)))

Е бива възпитание ама чак толкова.И Европа ли ще мамим , че от това недоразумение става шеф, пък макър и на фалшиви соц-комуняги!Какво ли може още да се случи.Следва катаклизма.

Пирогов и ВМА са пълни с получили инфаркти и инсулти гербери:))) Търсят се кардиолози и неврохирурзи:)))))

... своите братя по оръжие. Кадрите решават всичко..

цени знания и умения, а не това какви било първото, второто и десерта на Боко при посещенията! разликата в културите е голяма между Станишката и кучкаря Боко!

Кучкаря го поздрави, а културния го залива с помия!-Пази боже сляпо да прогледа!

Един гей повече в Брюксел!

Евала бат Бойко...вие май ще се заобичате с хамстера

Да е ясно на Българите ШЕФА и на Бойко Борисов и на Сергей Станишев е един и същ. Мафията управлява . Измислени ляво и дясно . Но народът тъп и неразбиращ мучииии

Убу, ама, кат му гледаш действията и прикаските, нещо се не вързва. Кат беше на влас, друго прайше, как са му повярвали, или сичко е " кьор фишек "?

След големите успехи в управлението на България, другаря Станишев ще пренесе таланта си на голямата европейска сцена. Накъде отива този свят, щом такива престъпници оглявавят макар и временно голями партии?!

ББ показва европейско поведение. Въпреки че комундетата надали заслужават такова отношение. Спомнете си нощтана изборите - само доносник Гоце с половин уста се пита да бъде европеец. Но пък ГЕРБ като една европейска партия трябва да се държи европейски. А БСП да ходи да се прегръща с мужиците в подмосковието.

Как да не го поздрави - нали са от една люпилня !

Да се вземат двамцата! И да емигрират!