Коментари - Роми пребиха семейство, заловило крадец | Днес.dir.bg

Роми пребиха семейство, заловило крадец

Семейство от столичния квартал "Модерно предградие" е било нападнато и пребито от голяма група роми. Според пострадалите те са били 30-40 души, но от МВР съобщиха, че става дума за около 20 души.

Обратно в новината

Коментари - Роми пребиха семейство, заловило крадец | Днес.dir.bg

Коментари

прокоментирахме циганията, но да не забравяме и българията. Може ли някой да изчисли колко циганина за колко дена могат да откраднат толкова колкото: - един приватизатор - един източвач на банка - един митничар - един (зам)министър - един доган - и по не само един от разните други отрепки ?!? де да крадяха само циганите а мутрите що хора избиха

Татарчев имаше топли връзки с ромите чрез "дон" Цеци...

Да попитаме само - къде са ромските ,, лидери ,, , идват избори ,а те си мълчат ? Или не са ромски лидери , или реагират само на този който държи дистанционното !

Колкото уличните кучета ще се социализират, толкова и циганите ще се интегрират. Когато са сами са страхливи до смърт, а когато са глутница са смели и агресивни. И едните и другите се наместват на чуждо място и след като го препикаят, сами вярват, че им принадлежи.

Само новината за поредната мъдрост на Боко държи рекорд, но с негативни коментари

Четиристотин и толкова коментари и почти всички против мангалите. Разбират ли господа-другарите управници, че така повече не може да продължава? Или ще въведат ред сред създанията, живеещи в първобитно-общинния строй или в България ще се случи нещо много лошо.

Не видях обаче подкрепа на пребитите от рокер, футболни фенове и други граждани... Защото са от София а не от Катуница ли, що ли....? Не знам защо така...

Разликата е в мотивите-ромите бият/и убиват/защото им се оспорва правото/ дадено им от безхаберни политици/да крадат,като начин на живот за 90% от тези полуграмотни и първосигнални хора.Ти виждаш ли друга възможност за тях в следващите 1-2 години?Моля сподели,но без "ако"и"ще"

Предлагам всички потърпевши да се отнесат директно към Рупърт Колвил, говорител на Върховния комисариат на ООН за правата на човека! Да не спират, докато не получат отговор оттам или поне малко внимание! За съдействие може да се отнесат и към госпожа Бокова...

Той вече ви е оправил щом разсъждаваш така,аз пък предлагам да върнем турското робство белким те ни оправят а?

поведение да се приравни към тероризма. Да се внесе проект за такъв закон.

Господа, днес полунелегално са пристигнали турски народни представители за да се запознаят с неволите на циганите и на турците в Б-я.Доколкото има информация срещите са в Пловдив града в които се провеждат наи много и наи мнголюдни протести против циганизацията турцизацията на Б-я.Които има по добра информация да сподели.

И какво правим сега питам аз...само няколко дни след убийството!? А истната е, че такива неща се случват всеки ден, просто чак сега се говори за тях.

Защо не са задържани всичките 20 /двадесет/ нападатели ? Защо не се въоръжавате и не им пръснете празните глави на идианците ?

комунашката про кура-тура и комунашкото кривосадие няма да защитят балгарите от циганската престапност защото цигани и комунисти са естествени саюзници: и едните и другите са с гени на марзел, крадливост и безочие. не случаино хитлер е претопявал циганите заедно с комунистите.

Пълен кретен си, и не се съмнявай,.

Интересно защо циганите продължавате да ги наричате "роми ", а не с истинското название на етноса им. Надали някой чех , французин или който и да е разбира значението на думата ром освен като добра и изпитана с годините спиртна напитка. Ако се продължава с това "роми ", "ром", и т.н. нас българите да ни кръстят на "ракии" , французите на "коняци", англоговорящите да се обединят под етноса "уискови". Имам чувството, че някой забранява тая думичка "цигани" защото е знакова за престъпност , кражба и какво ли не още в цивилизования свят. Още по - интересно ми става защо някой наш управник като си отвори устата в Европа за тоя етнос го нарича "цигани" а тук си я кара по "ромски". И едно уточнение.Циганите са ЕТНОС, а не раса и обвинения в расизъм не вървят. Пази боже да бяха раса , света би се върнал хилядолетия назад в развитието си.

БРЦК

Въоръжаваите се! Оръжия конструиране преди 1907г НЕ ПОДЛЕЖАТ на регистрация и са със СВОБОДЕН режим. С една такава "рязана двуцевка" пълна със сол и сачми неутрализирам и повече от 40. И най важното - не е смъртоносно. Гарантирам ,че след първия залп 40 отворковци ще подобрят световния рекорд по бягане с препятствия. Жалко е , но когато няма кой да те защити е време да се защитаваме сами.

Жалко, че не е смъртоносно. И без това популацията им в последно време сериозно е нарастнала.

И уинчистер 1870 ще свъши работа. Индианците да му мислят.

Отивате към "white resistance". Ората си имат и наръ4ник за оръжията :)

Дир.бг тоз път ми се издигнахте в очите. Вие сте единственият сайт където тази новина съществува. Навсякъде бе свалена тихомълком, въпреки че е най-коментираната и най-четената.

Глупости - това е от вчера , сега се появява тк

Бе от вчера но навякъде го изтриха.

Ами да...те са цигани и имат право да крадат(без да бъдат наказвани разбира се), да ни бият(пак без да бъдат наказвани разбира се), да не плащат нито ток, нито вода....ето за това става на въпрос! Значи народа правилно надига глава, за да бъде нещо променено в тая държава. Не може все пак в обществото да има паразити, които да живеят на гърба на трудещите се Българи! Нито искат да ходят на училище, нито да се интегрират по някакъв начин...само кражби и измами....ами до кога?

В камерата... и дим да ги няма през комина. Ех!, ако Хитлер си беше свършил работата...

По принцип съм против насилието но в някои случаи мисля,че само то помага.Не всички цигани са лоши но повечето трябва да се "интегрират" в обществото,както си беше по времето на Тато.

Чашата прелива, прелива, прелива...

Така е при "братята" от САЩ. Ама ние от тях копираме само лошите неща.

Крещяха, викаха: "Убийте ги!". ... КАКВО ЧАКАТЕ БЕ, КРЕТЕНИ???????

трябва да се разглежда като конфликт в условията на "неизбежна самоотбрана"! Как така се плашеха от ракерски набези, а отиват да крадат, ами и да бият после!

Това преднамерено поведение на група лица не е ли терор? Трябва ли да се приравнява на битов скандал? ....държавата да направи фонд за пострадали от тероризъм. финансиран от заплатите на тези , които би трябвало да осигурят ред и справедливост. Да не пречи на гражданите да защитават собственост и семейство с заплаха и не само за смърт. ........................................ и да не забравяме, че преди тези цигански събития основния въпрос беше и ще бъде- КОРУПЦИЯТА. гърците гонят за данъци богатите а българите - себе си. Циганска работа.

ТРЯБВА ДА ИМА СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЗА САМООТБРАНА! АКО МАНГАЛ ВЛЕЗЕ В ДВОРА МИ ДА КРАДЕ И АЗ ГО ГРЪМНА В КРАТУНАТА ТОВА Е САМООТБРАНА И ЗАЩИТА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ ! АКО СЛЕД ТОВА ДОЙДАТ 50 МАНГАЛА ДА МЕ БИЯТ И АЗ ГИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯМ ТОВА СЪЩО Е НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА! КРАДЕЦА НЯМА ПРАВА!

Явно косовския сценарий е преработен за България. Цигани и турци са въоръжени и чакат сигнал от съответното посолство. Операцията ще се проведе основно с турски сухопътни сили.

Споко, Родната Милиция ни пази.

Това не е новина,а всекидневие.Гладни цигани убиват българи за да откраднат каквото и да е.Боко циганина е неспособен да управлява и оттам идват всички проблеми.Много е вярна поговорката "дай на циганина власт и му гледай сеира",лошото е че сеира е за наша сметка.

Не защитавам Бойко но положението е едно и също вече 22 годни без разлика дали е Бойко, Серго,Ваньо,Царо или който и да е от управляващите до сега.

Ама нали за това гласувах за тях - ДА ПРОМЕНЯТ положението. А те се оказаха по-големи маскари, крадливци и мангалолюбци от предишните!!!

Защо българските псевдожурналисти от телевизии и радиа не дават отзвук на тази новина? Значи десетки и стотици българи се вдигнаха да защитят правата си в собствената си държава и същите тия лизачи вдигнаха вой до небето за някакви националисти, расисти и прочие обиди. А това бяха едни обикновени граждани, на които е омръзнало да бъдат дискриминирани, в болшинството си млади хора, ученици и студенти. И всичко това без последици за мангалите, с изключение на двама, трима понатупани джебчии в Благоевград. А виждате, с какво се отговаря от страна на първобитните хора. Отиват и пребиват хората за това, че са хванали крадец!!! За какво говорим? Докога ще търпим питекантропите да определят начина ни на живот?

Каква окраска? Дай фактите. Ние сами ще си сглобим картинката.

В БЪЛГАРИЯ БИЯТ И УБИВАТ - БЕЗ НЯКОЙ ДА ГО ВЗИМА ПОД ВНИМАНИЕ!

алоооо полицията какво става бе, защо не пазите къщите на хората, така както пазите циганите, а, докога ще ги търпим тези мангали, да им подпалим тъпите фургони и да се приключи. А кой им е разрешил да слагат там фургони и кой им позволява да правят такива мизерии в цялата околност. Спокойно, полицията ни пази, смях.

Къде е бойко,къде сда тълпите негови избиратели да го попитат какво става другарю ? Къде са ни увеличените заплати,пенсии? Къде ни е подобреното здравеопазване и т.н. Ами няма другарки и другари ! Няма ! И нищо няма да има освен циганизация и процъфтяваща циганска престъпност и контрабанда по митниците ! Товае голата истина ! А тъпаците гласуват за тоя сикаджвийски помияр и малоумния физкултурник !

Ако полицията и съда не могат да ни защитават, то поне да променят закона. Влезне ли се в частна собственост да може да се защитаваш, дори и да убиваш безнаказано. Ние ще се оправим, частната собственост трябва да е неприкосновена, това е едно от основните задължения на държавата!

ИСКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ Т.Н. ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ - ЗАДЪРЖАТ ПРЕСТЪПНИКА ДО ИДВАНЕТО НА ПОЛИЦИЯТА, ПРЕДАВАТ ГО НА МЯСТО, С ПРОТОКОЛ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ОТ НЕГО И ОТТАМ - НА СЪД СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МЯРКА ГЛОБА И ПРОБАЦИЯ. АКО ПОВТОРИ - СЪЩОТО, НО ПРОБАЦИЯТА СЕ ЗАМЕНЯ С ПРИНУДИТЕЛЕН НАКАЗАТЕЛЕН ТРУД КЪМ ЗАВЕДЕНИЕ НА ГДИН, БЕЗ ПРАВО НА ПАРИЧНА ГЛОБА. ОСТОЙНОСТЯВА СЕ ЩЕТАТА И НЕ СЕ ИЗЛЕЖАВА, А СЕ ОТРАБОТВА В ЗАТВОРЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ. ТОТАЛИТАРНАТА ИКОНОМИКА СЕ КРЕПЕШЕ В ЕДНА ТРЕТА ОТ ТАКИВА ЗАТВОРНИЦИ И ЗАТВОРНИЧКИ - КРЕМИКОВЦИ, МИНИТЕ, КОНСЕРВНИТЕ КОМБИНАТИ... НИЩО ЛОШО НЕ ИСКА ЧОВЕКА. ИСКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАТ ПОЛУПОЛИЦЕЙСКИ ПРАВОМОЩИЯ ДО ИДВАНЕТО НА ПОЛИЦИЯТА НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.

Затворите са препълнени,а ЕС иска да се осигурява лукс на затворниците.Нашите съдилища спазват инструкцията по следния начин:Адвокатът гушка тлъста сума от престъпника,прави прокурорско споразумение,присъдата моментално се намалява почти наполовина,вадят чисто съдебно досие и още веднъж се намалява присъдата и накрая ,ако законът предвижда 4 години/примерно/затвор,присъдата накрая става 6 месеца условно с 2 години изпитателен срок.Ето ,това е нашето правосъдие и за това ще има цигански набези.Тук нямат вина нито Борисов,нито Цветанов.

Ромска полиция? Най-новия виц. Те познават закона, за да го заобикалят. По-добре да се внедрят агенти под прикритие - за превенция.

Значи...ако баща ми нямаше пистолет, сега щях да му купя. Това явно е начина човек да се предпази от тези нагли престъпни елементи. Време е май всички да се въоръжаваме. В БГ полиция и съд за циганите явно няма. Остана сами да се пазим и защитаваме.

Това не е ли расизъм? Да биеш българи организирано. Това не е ли престъпност? Да обираш къщи. Алооооо... право-защитниците и толерантните медии , които отричат вече седмица че има етническо напрежение защо мълчите сега? Къде е полицията да ги арестува тези цигани? Над 150 българи арестувахте по протестите, но 20 цигани не можете и да ги пипнете даже... Друг е въпросът кой е поръчал този побой? И защо точно сега се случва.

докато не дадем на съд (ама тоя на Линч) главния цигански застъпник с мутренско-зеленчуков прякор, и не сварим няколко мангала, няма да се оправят нещата! или те, или ние!!! а най-добре Калашников, той е ненадминат във всякакви преговори и интегрирания на цигани и всякаква друга сган!

човека е прав-така трябва да се направи.Ама ти не си съгласен-защото дедо ти не е произлязъл от неадерталец,а от мангуста:)

Моля. да се използва коректната дума ЦИГАНИН. Нейният корен е корен и в много други езици. Ще преименовате ли 'ДЖИПСКИ КИНГ' на 'РОМА КИНГ'? /джипси, хитатано, цигано - нищо обидно/. Утре и ние от БЪЛГАРИ, може да се именоваме КОНЯК или ТРАНСИЛВАНЕЦ? Що това прогонено индийско племе го правим на рОмънци или на рОмляни?...

Коментари - Роми пребиха семейство, заловило крадец | Днес.dir.bg

Роми пребиха семейство, заловило крадец

Семейство от столичния квартал "Модерно предградие" е било нападнато и пребито от голяма група роми. Според пострадалите те са били 30-40 души, но от МВР съобщиха, че става дума за около 20 души.

Обратно в новината

Коментари - Роми пребиха семейство, заловило крадец | Днес.dir.bg

Коментари

прокоментирахме циганията, но да не забравяме и българията. Може ли някой да изчисли колко циганина за колко дена могат да откраднат толкова колкото: - един приватизатор - един източвач на банка - един митничар - един (зам)министър - един доган - и по не само един от разните други отрепки ?!? де да крадяха само циганите а мутрите що хора избиха

Татарчев имаше топли връзки с ромите чрез "дон" Цеци...

Да попитаме само - къде са ромските ,, лидери ,, , идват избори ,а те си мълчат ? Или не са ромски лидери , или реагират само на този който държи дистанционното !

Колкото уличните кучета ще се социализират, толкова и циганите ще се интегрират. Когато са сами са страхливи до смърт, а когато са глутница са смели и агресивни. И едните и другите се наместват на чуждо място и след като го препикаят, сами вярват, че им принадлежи.

Само новината за поредната мъдрост на Боко държи рекорд, но с негативни коментари

Четиристотин и толкова коментари и почти всички против мангалите. Разбират ли господа-другарите управници, че така повече не може да продължава? Или ще въведат ред сред създанията, живеещи в първобитно-общинния строй или в България ще се случи нещо много лошо.

Не видях обаче подкрепа на пребитите от рокер, футболни фенове и други граждани... Защото са от София а не от Катуница ли, що ли....? Не знам защо така...

Разликата е в мотивите-ромите бият/и убиват/защото им се оспорва правото/ дадено им от безхаберни политици/да крадат,като начин на живот за 90% от тези полуграмотни и първосигнални хора.Ти виждаш ли друга възможност за тях в следващите 1-2 години?Моля сподели,но без "ако"и"ще"

Предлагам всички потърпевши да се отнесат директно към Рупърт Колвил, говорител на Върховния комисариат на ООН за правата на човека! Да не спират, докато не получат отговор оттам или поне малко внимание! За съдействие може да се отнесат и към госпожа Бокова...

Той вече ви е оправил щом разсъждаваш така,аз пък предлагам да върнем турското робство белким те ни оправят а?

поведение да се приравни към тероризма. Да се внесе проект за такъв закон.

Господа, днес полунелегално са пристигнали турски народни представители за да се запознаят с неволите на циганите и на турците в Б-я.Доколкото има информация срещите са в Пловдив града в които се провеждат наи много и наи мнголюдни протести против циганизацията турцизацията на Б-я.Които има по добра информация да сподели.

И какво правим сега питам аз...само няколко дни след убийството!? А истната е, че такива неща се случват всеки ден, просто чак сега се говори за тях.

Защо не са задържани всичките 20 /двадесет/ нападатели ? Защо не се въоръжавате и не им пръснете празните глави на идианците ?

комунашката про кура-тура и комунашкото кривосадие няма да защитят балгарите от циганската престапност защото цигани и комунисти са естествени саюзници: и едните и другите са с гени на марзел, крадливост и безочие. не случаино хитлер е претопявал циганите заедно с комунистите.

Пълен кретен си, и не се съмнявай,.

Интересно защо циганите продължавате да ги наричате "роми ", а не с истинското название на етноса им. Надали някой чех , французин или който и да е разбира значението на думата ром освен като добра и изпитана с годините спиртна напитка. Ако се продължава с това "роми ", "ром", и т.н. нас българите да ни кръстят на "ракии" , французите на "коняци", англоговорящите да се обединят под етноса "уискови". Имам чувството, че някой забранява тая думичка "цигани" защото е знакова за престъпност , кражба и какво ли не още в цивилизования свят. Още по - интересно ми става защо някой наш управник като си отвори устата в Европа за тоя етнос го нарича "цигани" а тук си я кара по "ромски". И едно уточнение.Циганите са ЕТНОС, а не раса и обвинения в расизъм не вървят. Пази боже да бяха раса , света би се върнал хилядолетия назад в развитието си.

БРЦК

Въоръжаваите се! Оръжия конструиране преди 1907г НЕ ПОДЛЕЖАТ на регистрация и са със СВОБОДЕН режим. С една такава "рязана двуцевка" пълна със сол и сачми неутрализирам и повече от 40. И най важното - не е смъртоносно. Гарантирам ,че след първия залп 40 отворковци ще подобрят световния рекорд по бягане с препятствия. Жалко е , но когато няма кой да те защити е време да се защитаваме сами.

Жалко, че не е смъртоносно. И без това популацията им в последно време сериозно е нарастнала.

И уинчистер 1870 ще свъши работа. Индианците да му мислят.

Отивате към "white resistance". Ората си имат и наръ4ник за оръжията :)

Дир.бг тоз път ми се издигнахте в очите. Вие сте единственият сайт където тази новина съществува. Навсякъде бе свалена тихомълком, въпреки че е най-коментираната и най-четената.

Глупости - това е от вчера , сега се появява тк

Бе от вчера но навякъде го изтриха.

Ами да...те са цигани и имат право да крадат(без да бъдат наказвани разбира се), да ни бият(пак без да бъдат наказвани разбира се), да не плащат нито ток, нито вода....ето за това става на въпрос! Значи народа правилно надига глава, за да бъде нещо променено в тая държава. Не може все пак в обществото да има паразити, които да живеят на гърба на трудещите се Българи! Нито искат да ходят на училище, нито да се интегрират по някакъв начин...само кражби и измами....ами до кога?

В камерата... и дим да ги няма през комина. Ех!, ако Хитлер си беше свършил работата...

По принцип съм против насилието но в някои случаи мисля,че само то помага.Не всички цигани са лоши но повечето трябва да се "интегрират" в обществото,както си беше по времето на Тато.

Чашата прелива, прелива, прелива...

Така е при "братята" от САЩ. Ама ние от тях копираме само лошите неща.

Крещяха, викаха: "Убийте ги!". ... КАКВО ЧАКАТЕ БЕ, КРЕТЕНИ???????

трябва да се разглежда като конфликт в условията на "неизбежна самоотбрана"! Как така се плашеха от ракерски набези, а отиват да крадат, ами и да бият после!

Това преднамерено поведение на група лица не е ли терор? Трябва ли да се приравнява на битов скандал? ....държавата да направи фонд за пострадали от тероризъм. финансиран от заплатите на тези , които би трябвало да осигурят ред и справедливост. Да не пречи на гражданите да защитават собственост и семейство с заплаха и не само за смърт. ........................................ и да не забравяме, че преди тези цигански събития основния въпрос беше и ще бъде- КОРУПЦИЯТА. гърците гонят за данъци богатите а българите - себе си. Циганска работа.

ТРЯБВА ДА ИМА СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЗА САМООТБРАНА! АКО МАНГАЛ ВЛЕЗЕ В ДВОРА МИ ДА КРАДЕ И АЗ ГО ГРЪМНА В КРАТУНАТА ТОВА Е САМООТБРАНА И ЗАЩИТА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ ! АКО СЛЕД ТОВА ДОЙДАТ 50 МАНГАЛА ДА МЕ БИЯТ И АЗ ГИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯМ ТОВА СЪЩО Е НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА! КРАДЕЦА НЯМА ПРАВА!

Явно косовския сценарий е преработен за България. Цигани и турци са въоръжени и чакат сигнал от съответното посолство. Операцията ще се проведе основно с турски сухопътни сили.

Споко, Родната Милиция ни пази.

Това не е новина,а всекидневие.Гладни цигани убиват българи за да откраднат каквото и да е.Боко циганина е неспособен да управлява и оттам идват всички проблеми.Много е вярна поговорката "дай на циганина власт и му гледай сеира",лошото е че сеира е за наша сметка.

Не защитавам Бойко но положението е едно и също вече 22 годни без разлика дали е Бойко, Серго,Ваньо,Царо или който и да е от управляващите до сега.

Ама нали за това гласувах за тях - ДА ПРОМЕНЯТ положението. А те се оказаха по-големи маскари, крадливци и мангалолюбци от предишните!!!

Защо българските псевдожурналисти от телевизии и радиа не дават отзвук на тази новина? Значи десетки и стотици българи се вдигнаха да защитят правата си в собствената си държава и същите тия лизачи вдигнаха вой до небето за някакви националисти, расисти и прочие обиди. А това бяха едни обикновени граждани, на които е омръзнало да бъдат дискриминирани, в болшинството си млади хора, ученици и студенти. И всичко това без последици за мангалите, с изключение на двама, трима понатупани джебчии в Благоевград. А виждате, с какво се отговаря от страна на първобитните хора. Отиват и пребиват хората за това, че са хванали крадец!!! За какво говорим? Докога ще търпим питекантропите да определят начина ни на живот?

Каква окраска? Дай фактите. Ние сами ще си сглобим картинката.

В БЪЛГАРИЯ БИЯТ И УБИВАТ - БЕЗ НЯКОЙ ДА ГО ВЗИМА ПОД ВНИМАНИЕ!

алоооо полицията какво става бе, защо не пазите къщите на хората, така както пазите циганите, а, докога ще ги търпим тези мангали, да им подпалим тъпите фургони и да се приключи. А кой им е разрешил да слагат там фургони и кой им позволява да правят такива мизерии в цялата околност. Спокойно, полицията ни пази, смях.

Къде е бойко,къде сда тълпите негови избиратели да го попитат какво става другарю ? Къде са ни увеличените заплати,пенсии? Къде ни е подобреното здравеопазване и т.н. Ами няма другарки и другари ! Няма ! И нищо няма да има освен циганизация и процъфтяваща циганска престъпност и контрабанда по митниците ! Товае голата истина ! А тъпаците гласуват за тоя сикаджвийски помияр и малоумния физкултурник !

Ако полицията и съда не могат да ни защитават, то поне да променят закона. Влезне ли се в частна собственост да може да се защитаваш, дори и да убиваш безнаказано. Ние ще се оправим, частната собственост трябва да е неприкосновена, това е едно от основните задължения на държавата!

ИСКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ Т.Н. ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ - ЗАДЪРЖАТ ПРЕСТЪПНИКА ДО ИДВАНЕТО НА ПОЛИЦИЯТА, ПРЕДАВАТ ГО НА МЯСТО, С ПРОТОКОЛ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ОТ НЕГО И ОТТАМ - НА СЪД СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МЯРКА ГЛОБА И ПРОБАЦИЯ. АКО ПОВТОРИ - СЪЩОТО, НО ПРОБАЦИЯТА СЕ ЗАМЕНЯ С ПРИНУДИТЕЛЕН НАКАЗАТЕЛЕН ТРУД КЪМ ЗАВЕДЕНИЕ НА ГДИН, БЕЗ ПРАВО НА ПАРИЧНА ГЛОБА. ОСТОЙНОСТЯВА СЕ ЩЕТАТА И НЕ СЕ ИЗЛЕЖАВА, А СЕ ОТРАБОТВА В ЗАТВОРЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ. ТОТАЛИТАРНАТА ИКОНОМИКА СЕ КРЕПЕШЕ В ЕДНА ТРЕТА ОТ ТАКИВА ЗАТВОРНИЦИ И ЗАТВОРНИЧКИ - КРЕМИКОВЦИ, МИНИТЕ, КОНСЕРВНИТЕ КОМБИНАТИ... НИЩО ЛОШО НЕ ИСКА ЧОВЕКА. ИСКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАТ ПОЛУПОЛИЦЕЙСКИ ПРАВОМОЩИЯ ДО ИДВАНЕТО НА ПОЛИЦИЯТА НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.

Затворите са препълнени,а ЕС иска да се осигурява лукс на затворниците.Нашите съдилища спазват инструкцията по следния начин:Адвокатът гушка тлъста сума от престъпника,прави прокурорско споразумение,присъдата моментално се намалява почти наполовина,вадят чисто съдебно досие и още веднъж се намалява присъдата и накрая ,ако законът предвижда 4 години/примерно/затвор,присъдата накрая става 6 месеца условно с 2 години изпитателен срок.Ето ,това е нашето правосъдие и за това ще има цигански набези.Тук нямат вина нито Борисов,нито Цветанов.

Ромска полиция? Най-новия виц. Те познават закона, за да го заобикалят. По-добре да се внедрят агенти под прикритие - за превенция.

Значи...ако баща ми нямаше пистолет, сега щях да му купя. Това явно е начина човек да се предпази от тези нагли престъпни елементи. Време е май всички да се въоръжаваме. В БГ полиция и съд за циганите явно няма. Остана сами да се пазим и защитаваме.

Това не е ли расизъм? Да биеш българи организирано. Това не е ли престъпност? Да обираш къщи. Алооооо... право-защитниците и толерантните медии , които отричат вече седмица че има етническо напрежение защо мълчите сега? Къде е полицията да ги арестува тези цигани? Над 150 българи арестувахте по протестите, но 20 цигани не можете и да ги пипнете даже... Друг е въпросът кой е поръчал този побой? И защо точно сега се случва.

докато не дадем на съд (ама тоя на Линч) главния цигански застъпник с мутренско-зеленчуков прякор, и не сварим няколко мангала, няма да се оправят нещата! или те, или ние!!! а най-добре Калашников, той е ненадминат във всякакви преговори и интегрирания на цигани и всякаква друга сган!

човека е прав-така трябва да се направи.Ама ти не си съгласен-защото дедо ти не е произлязъл от неадерталец,а от мангуста:)

Моля. да се използва коректната дума ЦИГАНИН. Нейният корен е корен и в много други езици. Ще преименовате ли 'ДЖИПСКИ КИНГ' на 'РОМА КИНГ'? /джипси, хитатано, цигано - нищо обидно/. Утре и ние от БЪЛГАРИ, може да се именоваме КОНЯК или ТРАНСИЛВАНЕЦ? Що това прогонено индийско племе го правим на рОмънци или на рОмляни?...