Коментари - Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата | Днес.dir.bg

Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата

Нападателят в дома на Иван Костов в "Драгалевци" на 11 май не е извършил престъпление и трябва да напусне ареста, определи състав на Софийския районен съд (СРС).

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата | Днес.dir.bg

Коментари

Aми ето до къде докарват младите хора в България.А вие спорите кои крив кои прав.Утре може да е някои от вас....

Горкият човек! Наложило му се е не само да се среща със самия противен циганин Иван Костов, ами и с грозната му жена! То това си е стрес за цял живот, по-тежък вероятно от всичко преживяно от него досега ...

Браво на съдията. Много хубав пример. Срещу Костов може, срещу Доган - НЕ! Да пратим цялата съдебна система на прокурор и всеки прокурор под съд! Само тогава ще се оправим.

Колко мило! Колко хуманно! Колко трогателно! Какъв хуманен съд! Чак да се разлигави човек от умиление... Да ви...

това е за тебе, поеми го ?? ИБТ

Кво реве командира Гаргамел ми нали този човек е продукт на неговата велика политика! Малко му е!

А ти, ченги, като търсиш нещо повече, що не си ме потърсил да сега ??

Ми то с клечки за зъби е пълно за кво да те търся тебе?

Политиката на Костов, когато управляваше, доведе до невиждан ръст на икономиката. Работните места станаха много, а мутрите спряха тонколоните на скъпите си автомобили. Грешката на Костов беше една: не направи лустрация, т.е. не махна от държавата комунистите, които бяха нарпавили от Родината ни парцал. Другото си беше успешно на Костов. Данните на тогавашното управление поакзаха ръст, докато данните от управлението ан БСП винаги показват спад на икономиката. Ако не ви е известно, от ръста и спада зависи богатството на държавата и на народа. Но знам,ч е това не ви е известно, иначе нямаше да има нито един, който да гласува за БСП. Гледам, че на 13% от населението на България не му е ясно кой прави кризите в България, въпреки че от 3 управления на БСП имаме 3 пъти икономически спад и криза. Луканов, Виденов, Станишев - все едни и същи сценарии показват цифрите, а цифрите са неумолими. Като природен закон. Който не ги познавва, е беден. Гледайте статистиката за оходите на избирателите на БСП и ще видите, че са на дъното. И такива ли могат да изкарат България напред в световната икономика? Естествено могат само да се самообеднят. Това и се получава. По неумолим начин.

Хубаво всички коментирате, но поне се постарайте да пишете грамотно.

" КОСТОВ РЕЖЕ ГОРАТА !" По примера на Величеството, на бойко Дедо му, Иван е грабнал мото-резачка "Хускварна ГТ", и от сутринта "вършее" в гората, собственост на тъста му, бащата на Елена Костова . Тежко въоръжени жандармеристи обграждат района. От боен хеликоптер "Кугар", собственост на Генерал Борисов, генерал Петя Първянова ръководи операцията по неутрализирането на нарушителя , развалил кефа на Победителите ?? Лошо му се пише на Костов, дето се прави на Цар за ташак ??

Немам думи! Този не за съдия, ами и за студент по право не става! А бездомника, насочил газов пистолет срещу кортежа на цвъцко, защо го прибраха на топло? Там даже съвсем пък няма престъпление? Съдияяяята, съдияята, съдията п.....!

"нападателя" на Цецо си иглраел с дървен пистолет ?? Виж, с газов беше въоръжен Октай-газар, дето налетя на Доган, като че ще го кани на кюче?? много галантен беше! Науче ги Цветанов, неорганизираните престъпници, да се държат културно, бес ТАШАЦИ ??

Силни смйе!Могу смйе! С бйе капйе напред! Силни смйе!Могу смйе! П. С. 1997 - 9 милиона българи 2013 - 6 милиона българи (повечето пенсионери) И пак: Могу смйе! Силни смйе! С бйе капйе напред! Могу смйе! Силни смйе!

разбирам черния хуМОР на урътът, но жалкото е че е праФ!!! в следствие на костовичарското участие прираста за двайс години е минус 3 млн кал-пака! това е и божията промисъл - няма екзистенц за антихуманизма, няма път, няма бъдеще, няма костов - дясното се обезкости! политически трупове демокрация не правят! них ги нема у целата схема!

Костов от 15 години не е в управлението на държавата. Тоя требва да е някакъв абсолютен гений щом за 15 години никой от тия кадърни държавници дето се изредиха след него не можа да му оправии бъкиите. Тц тц тц...

По-горният материал е срам за съда и за българските журналисти! Сърцераздирателна сиромахомилска история от латино-турски сериал... Абе, хора, този е бил с нож, на територията на чужд имот. Няма значение дали имотът е на Костов, Станишев, ББ или на обикновен човек. Сигурно и моята къща преди време я обраха някаквии чувствителни натури, които живеят в нищета? И може би, ако семейството ми и аз се бяхме случили там по време на обира, щяха да извадят нож на детето ми, защото аз, лошият "имащ" щях да се опитам да ги хвана? Егати държавата, егати кривият народ!

Или си тъп или се правиш на такъв. Ама по скоро ми се вярва да е "Сития на гладния не вярва" Като останеш на улицата гладен и без никакъв шанс, тогава ела пак да пишеш в интернет как е "там".

Колко требва да си ТЪП, да твърдиш че един човек който от 15 години не е в управлението на държавата ти е виновен за беднотията. Нема такова животно, ей!

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика: - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И пак се загледа подир каруцата.

Жителита на Софиа осъмнаха в паника, и се залостиха в къщите си ! Трогнат лекар от психиатричната клиника " 4-ти километър" таси нощ е освободил 50-60 опасни пациенти, като им е раздал сгъваеми ножове и маски? Прокуратурата и МВР се обвиняват взаимно, за нарушаване след-изборния Ден за радостта на Победителите, които ще бъдат съдени ??

Ей ама много прост и злобен народ има. Явно ако бяха убили някого в дома му щяхте да сте много доволни. Законите трябва да се спазват от всички- това не го ли разбрахте. Така е в белите държави. Костов не управлява вече 12 години- пак той ви е виновен . Ето сега е извън парламента- що злобеете пак- бъдете щастливи. Сега бати ви Серго ще ви посипе с мед и масло.

А, има ли някой политик да е крал и вземал повече комисионни от разпродаване на кокошките, носили най-много пари в бюджета на страната??????? Няма да ви изреждам "кокошките" защото тях ги знае целия народ. Затова го изхвърли от изборите.

Червен подлагар. Костов беше единствения свестен политик в България. Няма да изброиш "кокошките" защото много добре знаеш че няма такива.

Соня, ама ти чуваш ли се какви ги говориш?! Че ако законите се спазваха от всички и важаха за всички, твоят любимец Костов отдавна трябваше да е в затвора!

Не знам за Костов дали щеше да е в затвора- но Р. Овч., В. Златев, Р. Петков, Батко и Братко, Моника Йосифова със сигурност

Всичко е инсценировка. За преди изборите, точно по стратегията на Доган. Но не сработи и сега за да не изгори човечецът се оказва, че той е едва ли не "най-трогателния" на света.

Нож, маска, ръкавици - като че ли и съдията е с ' ПОЛУвисше'.

от Бургаския свободен университет! Първите три години е бил в катедра "Овцевъдство", а после се е прехвърлил в правото, и е завършил след още година и половина, с две дипломи , за Чобанин и "Ташак-съдия" ??

ред е на всички роми които дпс им плато за вота да се преместят в догановите имоти! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ето защо не гласуваха за циган костов, които бил десен. то хората умитар от глад а тези се делят на леви и десни. и пак лажеже мама му *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По -добре, оствете го да пише на арапски, или китайски, кво да му гледаме бълвочите ?? Стойчо.

Бедният човек все по-зле става и все повече потъва в мизерия. .... Да, защото комунистите му внушават, че е по-лесно да паднеш пред трудностите тъй като си слаб, беден, онеправдан. След това тези хора БЯХА извадени по площадите ужким да се борят срещу правителството и неправдата и т.н. В момента комунистите работят усилено по създаване на революционна ситуация в страната, наученото в партийните им школи се реализира на практика. Цялата чужда резидентура e активизирана максимално да плюе по ГЕРБ. Това показва, че ГЕРБ работи за България.

Приятел, ти не си "ИМПЕРИАЛИСТ", ти си просто много объркан ... Учили са те нещо за революционна ситуация, но не си я разбрал.

А ти другарю си съветски резидент и като такъв подлежиш на съд по бързата процедура.

ситуацията е точно революционна - просто онези ще се пребоядисат след като направят някакъв страшен конфликт, който да "даде урок" на населението. Страшните са не БСП, а тези зад тях, които не излизат на светло.

Аха, разбрах те, щом хора се палят като факли по площадите - значи ГЕРБ работи за България. Добре.

Българския съд отново доказа че е най мощната част от бандитизма у нас. Подобни са решенията на "съда " във всички области на правото. Пресен пример резервата " Яйлата " На идиота съдия мога да пожелая само много такива посещения в домът му.

Гледайте филма "Топло" и ще разберете какво промени демокрацията в България не за 23 години а за повече от 30 (ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО)

садия с държавническо мислене ! И бес това няма места в затворите, сега се чака новия набор, гербери, кой вдовици потслушвал, кой прокурор подкупвал, кой краднал пари европейски ?? Къде ще се настаняват тия хора, каде ?? Лесно вие на вас, само за Костова мислите , женкари мрсни! ляля Дочка

Ако беше отишъл в къщата на Бойко, щеше да бъде в много по-добро положение, защото Бойко е ЧОВЕК, за разлика от Вас, г-н имигрант и такива като Костов, който се опита да натрупа дивиденти за сметка на нещастието на човека.

Само олигофрен ,като тебе може да сътвори подобна простотия и простащина .И на 100 години да станеш пак няма да поумнееш

Пиарчето не свърши работа

Колко Силна може да бъде Демократична България с образовани хора които са докарани до там да мечтаят да са в ареста за да има къде да спят и какво да ядат без да извършат престъпление за да го придобият? А колко Силна ще е Демократична България с хора които си правят безнаказано безплатен пиар в деня за размисъл, изкарвайки се жертви. Костов, Костов.... това ли ти е демокрацията за която мечтахме толкова години? Та за тия години одъртяхме и ти и аз. И пак излъга народа с това ужким нападение...Дано е за последно. Отивай в забрава и да не те чуваме повече Вярвайки в СДС ние свалихме Петър Младенов. Стояхме гладни и без гладна стачка, но свалихме Луканов. СДС ни се радваше докато се изпълни това което искаше СДС и после ни заряза. За синдикалните искания на студентите и дума не стана. Отидохме 1500 човека до София дано поне там ни видите и чуете СДС-то в което вярвахме. БДЖ композира влак специалнo за целта, платихме го от джобните си като групово намаление. Не би! Даже и милиция (тя тогава се преименуваше в полиция) не излезе да ни обърне вниание... СДС родено 1990г се разпадна поради несъстоятелност. Всъщност то се разпадна още когато хората, които бяхме по площадите 1990-91г разбрахме че ни лъжат и употребяват. После се видя че това не е съюз, определено не е демократичен а без вярващите в него хора не е никаква сила. Е, после си сменя и името, но не и нрава. И кво остана? - въздух под налягане ( както казваше Анджел Вагенщайн 1990г а тогава за нас, вярващите в СДС това звучеше толкова обидно), празни обещания, промяна на имената и приказки на вятъра. А за планът Ран Ът - Господ да те съди. С друго не можем дате запомним...

това е лицето на ДЕМОКРАЦИЯТА - ИЗВАДЕТЕ СИ ПОУКА ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА.

Това ''престъпление'' беше приписано на Борисов и Цветанов. Боже, само като се сетя колко лъжи срещу ГЕРБ се изляха в предизборната кампания, направо книга с 200 страници може да се напише.

За господа политиците това е нещо нормално, да има бездомни, да има безработни, да има бедни, мизерстващи, самоубийци от мизерия, да има насилие от мизерия както и грабежи, тях това не ги трогва, електората не трябва да е добре, той трябва само да гласува, което и прави и то по-най глупавият и безмозъчен начин!

Електоратът трябва да е беден, отчаян, безработен за да може да бъде купен за 10-20 лева. Сега разбирате ли накъде ни водят нашите политици - престъпници

С умиление си спомням за една фондация, оглавявана от бивша партийна секретарка, "решена" да обезпечи бъдещето на децата ни. Вмесо това фондацийката, по време на престъпната приватизация на Ваньо Мангъра, обезпечи собственните си дъщери , зетьове и внуци! Сега е момента, вместо този нещастен млад човек, в панделата да отиде въпросния субект.

Колкото и да плюете по Костов, ще си останете тъпи, злобни гербери и русофили и макар и да сте на постове пак сте в тинята, никога няма да се издигнете дори до подметките на Костов, защото той е друго измерение, в което вие никога не може да попаднете дори и насън!

Не беше ли Костов с преконференцията, на която разправяше как бездомния човевец гонел с нож внучето и жена му?!

Костов ли е бил там, или ти?? Какво искаш да каже престъпника на съдията - гоних ги с нож ли?? Пожелавам ти един такъв бездомен човечец с нож да се пренесе у вас...

Е не е истина! Докога Булгаристан!? Съдията в ролята на служител на социалните служби! И дал съвет на прокурора да не повдига обвинения?? Свободно си спи някой у нас, после насочва нож срещу жена ми и внучето ми - супер, трябвало е и сладки да му предложат! Егати и държавата! Тоя е извършил престъпление! И трябва да се спазват законите еднакво от всички и да е осъден!

Този "крадец" е рожба на управлението на ГЕРБ. Рожба на същата тази Партия са милионерите, които се пръкват всеки божи ден (виж публикацията на в-к "Труд" от днес).

със зелени чорапи при това, и съсед на Костови, да се кокори по битевито, и да раскаже, че това си е нормало, при него много пъти са влизали, задигнали му изгорял чушкопек, открито котлонче и камуфлажна шапка ?? Хвала на тази телевизия, и нейните каракачанки !

Не за първи път установявам, че форумите са пълни с неграмотници и кретени. Тук вече прекалихте! Какво искате от Костов. Изобщо не е нрушил правилата на деня за размисъл. Само в централата на ДСБ всички надписи на партията бяха скрити. След изявата на Бареков само той не си позволи да раздухва истерията за разлика от всички останали партии, които на фона на партийните си символи се изявяваха. Има да го търсите Костов... Нещастен прост народ, заслужавате си мизерията, ама защо и хората, които са надраснали тъпия ви манталитет да страдат?

Бареков и телевизията ги глобиха! А твоичкия лузър, цял ден вися на първа страница в ДИР, а и в други медии, като коментарите в ДИР, бяха забранени! Нищо не е нарушил Костов

Тоя съдия нямаше да отсъди същото и нямаше да се трогне, ако крадеца беше отишъл в дома на Станишев и беше извадил нож пред детето и жена му.

Браво на този съдия браво ,по същият начин деистват и с убииците ,браво ,да се чуди човек каква е тази наша оправия ,по същата логика всеки може да си влиза навсякъде с нож без проблем.

човека просто е искал да види как изглежда дома на един съвременен разбойник,макар че всички малко или много имаме доста добра представа-тлъсти пачки евра,долари ,златни пръстени ,гривни и.... разбира се оръжие.Този човек е истински учен ,типичен представител на "Discovery -the mother fuckers"

Пожелавам ти другият път, "Човека" да влезе у вас с нож. Какъв е тоя садия-какъв е този съд!

Дори и на един бездомник,му е пределно ясно,кой колко струва и може да направи реална и трезва преценка,само простия български народ си избра отново шутове и крадци! Сайдера е пълен клоун,Костов безобидна теменужка,Гея неоткриваема мишка,само при Бойко има респект ,дисциплина и ред! А вие глупаци ни докарахте отново комуняро депесарският хаос и безобразия!

Пародия на съд..................е, това вече минава всякакви граници.

госпожа Костова е обект на долнити страсти все на изявени плевенски кретеноиди ?? Преди този Градинар, който преспива във градината Й, с гол в ръката нож, един чалгар, Учиндолеца, си беше наел стая в отсрещната къща, за да я киризи с бинакъл , скрит зат пердето,защото главата му лъщи и та ще го забележи, и да я записва как пее сотеги в банята, изтегната във ваната! Добре че мъжа Й, Иван, е кротък човек, иначе ,както кава последния, Градиначчето, перушина щеше да хвърчи ??

До Тиня-Костов може да си е подал оставка,но сараите му в Драгалевци си остават.Не са правени със заплата само,нали!А и тоѝ ще продължава да вилнее зад сцената.Продажник!

бившите премиери и бившите президенти се радват на много прилична пенсия... от момента, в който сдадат поста, така, че Костов има с какво да си направи палат. По същата логика Станишев с 4-те му години трудов стаж взема пенсия колкото на 10 негови избирателя.

Аман от педИраси! Онзи ден Иван Костов направо щеше да умре от инфаркт пред публиката, като разказваше колко било страшно, когато ония, маскирания заплашил жена му с нож! То това си беше направо действие срещу политическа партия, пък днес какво научавам - (найде, няма да повратям статията)...

"Градинаров написал, че се страхувал да отиде в къщата на Бойко Борисов, защото от него щяла "да остане само перушина". " Ето - това е показателно за лидерите на партиите! Правете си сметка кой какъв е, кой е истински демократ и кой - мутра/милиционер!

""""да обърне внимание на политиците върху съдбата си""" Намерил от кой да търси съжаление.......

Съдията се оказа пич! И за разлика от някои слугини е отсъдил честно! Такива хора ни трябват за върховен съд.

И как точно се влиза в къща с камери и жива охрана? В Драгалевци изобщо как може пиле да прехвръкне???? Бил съдията ЧОВЕК.....не,просто изборите свършиха :)

КОЛЕБЛИВ СЪМ МАЛКО ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА СВЪРШИЛИ.МОЖЕ БИ ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАПОЧНАТ.

Тази история много ми прилича на атентата с Ахмет Доган. А и момчето не ми изглежда бездомен клошар. Просто поредния зле изпълнен сценарии на театър. Но и това не успя да вдигне гласовете за т.нар. "Командир". А той си е чист Разбойник с химикалка.

Е нали Костов каза по телевизията, че "крадеца" е гонил жена му и внучето из двора с нож в ръка............ ??????

Костов подаде оставка, вие пак не можете место да си намерите. Плюете, плюете, ма той пак в центъра на живота ви. Нещастници...

чета и не мога да повярвам - хора се правят на крадци, за да имат подслон, други се самозапалват, за да обарнат внимание на проблемите в бг... на какво преварнахте дарявата ни, господа и госпожи политици, как заспивате нощо време, как гледате хората в очите.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ббаво за садижта !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата | Днес.dir.bg

Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата

Нападателят в дома на Иван Костов в "Драгалевци" на 11 май не е извършил престъпление и трябва да напусне ареста, определи състав на Софийския районен съд (СРС).

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на Костови трогна съдия, но вместо в ареста отива на улицата | Днес.dir.bg

Коментари

Aми ето до къде докарват младите хора в България.А вие спорите кои крив кои прав.Утре може да е някои от вас....

Горкият човек! Наложило му се е не само да се среща със самия противен циганин Иван Костов, ами и с грозната му жена! То това си е стрес за цял живот, по-тежък вероятно от всичко преживяно от него досега ...

Браво на съдията. Много хубав пример. Срещу Костов може, срещу Доган - НЕ! Да пратим цялата съдебна система на прокурор и всеки прокурор под съд! Само тогава ще се оправим.

Колко мило! Колко хуманно! Колко трогателно! Какъв хуманен съд! Чак да се разлигави човек от умиление... Да ви...

това е за тебе, поеми го ?? ИБТ

Кво реве командира Гаргамел ми нали този човек е продукт на неговата велика политика! Малко му е!

А ти, ченги, като търсиш нещо повече, що не си ме потърсил да сега ??

Ми то с клечки за зъби е пълно за кво да те търся тебе?

Политиката на Костов, когато управляваше, доведе до невиждан ръст на икономиката. Работните места станаха много, а мутрите спряха тонколоните на скъпите си автомобили. Грешката на Костов беше една: не направи лустрация, т.е. не махна от държавата комунистите, които бяха нарпавили от Родината ни парцал. Другото си беше успешно на Костов. Данните на тогавашното управление поакзаха ръст, докато данните от управлението ан БСП винаги показват спад на икономиката. Ако не ви е известно, от ръста и спада зависи богатството на държавата и на народа. Но знам,ч е това не ви е известно, иначе нямаше да има нито един, който да гласува за БСП. Гледам, че на 13% от населението на България не му е ясно кой прави кризите в България, въпреки че от 3 управления на БСП имаме 3 пъти икономически спад и криза. Луканов, Виденов, Станишев - все едни и същи сценарии показват цифрите, а цифрите са неумолими. Като природен закон. Който не ги познавва, е беден. Гледайте статистиката за оходите на избирателите на БСП и ще видите, че са на дъното. И такива ли могат да изкарат България напред в световната икономика? Естествено могат само да се самообеднят. Това и се получава. По неумолим начин.

Хубаво всички коментирате, но поне се постарайте да пишете грамотно.

" КОСТОВ РЕЖЕ ГОРАТА !" По примера на Величеството, на бойко Дедо му, Иван е грабнал мото-резачка "Хускварна ГТ", и от сутринта "вършее" в гората, собственост на тъста му, бащата на Елена Костова . Тежко въоръжени жандармеристи обграждат района. От боен хеликоптер "Кугар", собственост на Генерал Борисов, генерал Петя Първянова ръководи операцията по неутрализирането на нарушителя , развалил кефа на Победителите ?? Лошо му се пише на Костов, дето се прави на Цар за ташак ??

Немам думи! Този не за съдия, ами и за студент по право не става! А бездомника, насочил газов пистолет срещу кортежа на цвъцко, защо го прибраха на топло? Там даже съвсем пък няма престъпление? Съдияяяята, съдияята, съдията п.....!

"нападателя" на Цецо си иглраел с дървен пистолет ?? Виж, с газов беше въоръжен Октай-газар, дето налетя на Доган, като че ще го кани на кюче?? много галантен беше! Науче ги Цветанов, неорганизираните престъпници, да се държат културно, бес ТАШАЦИ ??

Силни смйе!Могу смйе! С бйе капйе напред! Силни смйе!Могу смйе! П. С. 1997 - 9 милиона българи 2013 - 6 милиона българи (повечето пенсионери) И пак: Могу смйе! Силни смйе! С бйе капйе напред! Могу смйе! Силни смйе!

разбирам черния хуМОР на урътът, но жалкото е че е праФ!!! в следствие на костовичарското участие прираста за двайс години е минус 3 млн кал-пака! това е и божията промисъл - няма екзистенц за антихуманизма, няма път, няма бъдеще, няма костов - дясното се обезкости! политически трупове демокрация не правят! них ги нема у целата схема!

Костов от 15 години не е в управлението на държавата. Тоя требва да е някакъв абсолютен гений щом за 15 години никой от тия кадърни държавници дето се изредиха след него не можа да му оправии бъкиите. Тц тц тц...

По-горният материал е срам за съда и за българските журналисти! Сърцераздирателна сиромахомилска история от латино-турски сериал... Абе, хора, този е бил с нож, на територията на чужд имот. Няма значение дали имотът е на Костов, Станишев, ББ или на обикновен човек. Сигурно и моята къща преди време я обраха някаквии чувствителни натури, които живеят в нищета? И може би, ако семейството ми и аз се бяхме случили там по време на обира, щяха да извадят нож на детето ми, защото аз, лошият "имащ" щях да се опитам да ги хвана? Егати държавата, егати кривият народ!

Или си тъп или се правиш на такъв. Ама по скоро ми се вярва да е "Сития на гладния не вярва" Като останеш на улицата гладен и без никакъв шанс, тогава ела пак да пишеш в интернет как е "там".

Колко требва да си ТЪП, да твърдиш че един човек който от 15 години не е в управлението на държавата ти е виновен за беднотията. Нема такова животно, ей!

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика: - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И пак се загледа подир каруцата.

Жителита на Софиа осъмнаха в паника, и се залостиха в къщите си ! Трогнат лекар от психиатричната клиника " 4-ти километър" таси нощ е освободил 50-60 опасни пациенти, като им е раздал сгъваеми ножове и маски? Прокуратурата и МВР се обвиняват взаимно, за нарушаване след-изборния Ден за радостта на Победителите, които ще бъдат съдени ??

Ей ама много прост и злобен народ има. Явно ако бяха убили някого в дома му щяхте да сте много доволни. Законите трябва да се спазват от всички- това не го ли разбрахте. Така е в белите държави. Костов не управлява вече 12 години- пак той ви е виновен . Ето сега е извън парламента- що злобеете пак- бъдете щастливи. Сега бати ви Серго ще ви посипе с мед и масло.

А, има ли някой политик да е крал и вземал повече комисионни от разпродаване на кокошките, носили най-много пари в бюджета на страната??????? Няма да ви изреждам "кокошките" защото тях ги знае целия народ. Затова го изхвърли от изборите.

Червен подлагар. Костов беше единствения свестен политик в България. Няма да изброиш "кокошките" защото много добре знаеш че няма такива.

Соня, ама ти чуваш ли се какви ги говориш?! Че ако законите се спазваха от всички и важаха за всички, твоят любимец Костов отдавна трябваше да е в затвора!

Не знам за Костов дали щеше да е в затвора- но Р. Овч., В. Златев, Р. Петков, Батко и Братко, Моника Йосифова със сигурност

Всичко е инсценировка. За преди изборите, точно по стратегията на Доган. Но не сработи и сега за да не изгори човечецът се оказва, че той е едва ли не "най-трогателния" на света.

Нож, маска, ръкавици - като че ли и съдията е с ' ПОЛУвисше'.

от Бургаския свободен университет! Първите три години е бил в катедра "Овцевъдство", а после се е прехвърлил в правото, и е завършил след още година и половина, с две дипломи , за Чобанин и "Ташак-съдия" ??

ред е на всички роми които дпс им плато за вота да се преместят в догановите имоти! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ето защо не гласуваха за циган костов, които бил десен. то хората умитар от глад а тези се делят на леви и десни. и пак лажеже мама му *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По -добре, оствете го да пише на арапски, или китайски, кво да му гледаме бълвочите ?? Стойчо.

Бедният човек все по-зле става и все повече потъва в мизерия. .... Да, защото комунистите му внушават, че е по-лесно да паднеш пред трудностите тъй като си слаб, беден, онеправдан. След това тези хора БЯХА извадени по площадите ужким да се борят срещу правителството и неправдата и т.н. В момента комунистите работят усилено по създаване на революционна ситуация в страната, наученото в партийните им школи се реализира на практика. Цялата чужда резидентура e активизирана максимално да плюе по ГЕРБ. Това показва, че ГЕРБ работи за България.

Приятел, ти не си "ИМПЕРИАЛИСТ", ти си просто много объркан ... Учили са те нещо за революционна ситуация, но не си я разбрал.

А ти другарю си съветски резидент и като такъв подлежиш на съд по бързата процедура.

ситуацията е точно революционна - просто онези ще се пребоядисат след като направят някакъв страшен конфликт, който да "даде урок" на населението. Страшните са не БСП, а тези зад тях, които не излизат на светло.

Аха, разбрах те, щом хора се палят като факли по площадите - значи ГЕРБ работи за България. Добре.

Българския съд отново доказа че е най мощната част от бандитизма у нас. Подобни са решенията на "съда " във всички области на правото. Пресен пример резервата " Яйлата " На идиота съдия мога да пожелая само много такива посещения в домът му.

Гледайте филма "Топло" и ще разберете какво промени демокрацията в България не за 23 години а за повече от 30 (ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО)

садия с държавническо мислене ! И бес това няма места в затворите, сега се чака новия набор, гербери, кой вдовици потслушвал, кой прокурор подкупвал, кой краднал пари европейски ?? Къде ще се настаняват тия хора, каде ?? Лесно вие на вас, само за Костова мислите , женкари мрсни! ляля Дочка

Ако беше отишъл в къщата на Бойко, щеше да бъде в много по-добро положение, защото Бойко е ЧОВЕК, за разлика от Вас, г-н имигрант и такива като Костов, който се опита да натрупа дивиденти за сметка на нещастието на човека.

Само олигофрен ,като тебе може да сътвори подобна простотия и простащина .И на 100 години да станеш пак няма да поумнееш

Пиарчето не свърши работа

Колко Силна може да бъде Демократична България с образовани хора които са докарани до там да мечтаят да са в ареста за да има къде да спят и какво да ядат без да извършат престъпление за да го придобият? А колко Силна ще е Демократична България с хора които си правят безнаказано безплатен пиар в деня за размисъл, изкарвайки се жертви. Костов, Костов.... това ли ти е демокрацията за която мечтахме толкова години? Та за тия години одъртяхме и ти и аз. И пак излъга народа с това ужким нападение...Дано е за последно. Отивай в забрава и да не те чуваме повече Вярвайки в СДС ние свалихме Петър Младенов. Стояхме гладни и без гладна стачка, но свалихме Луканов. СДС ни се радваше докато се изпълни това което искаше СДС и после ни заряза. За синдикалните искания на студентите и дума не стана. Отидохме 1500 човека до София дано поне там ни видите и чуете СДС-то в което вярвахме. БДЖ композира влак специалнo за целта, платихме го от джобните си като групово намаление. Не би! Даже и милиция (тя тогава се преименуваше в полиция) не излезе да ни обърне вниание... СДС родено 1990г се разпадна поради несъстоятелност. Всъщност то се разпадна още когато хората, които бяхме по площадите 1990-91г разбрахме че ни лъжат и употребяват. После се видя че това не е съюз, определено не е демократичен а без вярващите в него хора не е никаква сила. Е, после си сменя и името, но не и нрава. И кво остана? - въздух под налягане ( както казваше Анджел Вагенщайн 1990г а тогава за нас, вярващите в СДС това звучеше толкова обидно), празни обещания, промяна на имената и приказки на вятъра. А за планът Ран Ът - Господ да те съди. С друго не можем дате запомним...

това е лицето на ДЕМОКРАЦИЯТА - ИЗВАДЕТЕ СИ ПОУКА ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА.

Това ''престъпление'' беше приписано на Борисов и Цветанов. Боже, само като се сетя колко лъжи срещу ГЕРБ се изляха в предизборната кампания, направо книга с 200 страници може да се напише.

За господа политиците това е нещо нормално, да има бездомни, да има безработни, да има бедни, мизерстващи, самоубийци от мизерия, да има насилие от мизерия както и грабежи, тях това не ги трогва, електората не трябва да е добре, той трябва само да гласува, което и прави и то по-най глупавият и безмозъчен начин!

Електоратът трябва да е беден, отчаян, безработен за да може да бъде купен за 10-20 лева. Сега разбирате ли накъде ни водят нашите политици - престъпници

С умиление си спомням за една фондация, оглавявана от бивша партийна секретарка, "решена" да обезпечи бъдещето на децата ни. Вмесо това фондацийката, по време на престъпната приватизация на Ваньо Мангъра, обезпечи собственните си дъщери , зетьове и внуци! Сега е момента, вместо този нещастен млад човек, в панделата да отиде въпросния субект.

Колкото и да плюете по Костов, ще си останете тъпи, злобни гербери и русофили и макар и да сте на постове пак сте в тинята, никога няма да се издигнете дори до подметките на Костов, защото той е друго измерение, в което вие никога не може да попаднете дори и насън!

Не беше ли Костов с преконференцията, на която разправяше как бездомния човевец гонел с нож внучето и жена му?!

Костов ли е бил там, или ти?? Какво искаш да каже престъпника на съдията - гоних ги с нож ли?? Пожелавам ти един такъв бездомен човечец с нож да се пренесе у вас...

Е не е истина! Докога Булгаристан!? Съдията в ролята на служител на социалните служби! И дал съвет на прокурора да не повдига обвинения?? Свободно си спи някой у нас, после насочва нож срещу жена ми и внучето ми - супер, трябвало е и сладки да му предложат! Егати и държавата! Тоя е извършил престъпление! И трябва да се спазват законите еднакво от всички и да е осъден!

Този "крадец" е рожба на управлението на ГЕРБ. Рожба на същата тази Партия са милионерите, които се пръкват всеки божи ден (виж публикацията на в-к "Труд" от днес).

със зелени чорапи при това, и съсед на Костови, да се кокори по битевито, и да раскаже, че това си е нормало, при него много пъти са влизали, задигнали му изгорял чушкопек, открито котлонче и камуфлажна шапка ?? Хвала на тази телевизия, и нейните каракачанки !

Не за първи път установявам, че форумите са пълни с неграмотници и кретени. Тук вече прекалихте! Какво искате от Костов. Изобщо не е нрушил правилата на деня за размисъл. Само в централата на ДСБ всички надписи на партията бяха скрити. След изявата на Бареков само той не си позволи да раздухва истерията за разлика от всички останали партии, които на фона на партийните си символи се изявяваха. Има да го търсите Костов... Нещастен прост народ, заслужавате си мизерията, ама защо и хората, които са надраснали тъпия ви манталитет да страдат?

Бареков и телевизията ги глобиха! А твоичкия лузър, цял ден вися на първа страница в ДИР, а и в други медии, като коментарите в ДИР, бяха забранени! Нищо не е нарушил Костов

Тоя съдия нямаше да отсъди същото и нямаше да се трогне, ако крадеца беше отишъл в дома на Станишев и беше извадил нож пред детето и жена му.

Браво на този съдия браво ,по същият начин деистват и с убииците ,браво ,да се чуди човек каква е тази наша оправия ,по същата логика всеки може да си влиза навсякъде с нож без проблем.

човека просто е искал да види как изглежда дома на един съвременен разбойник,макар че всички малко или много имаме доста добра представа-тлъсти пачки евра,долари ,златни пръстени ,гривни и.... разбира се оръжие.Този човек е истински учен ,типичен представител на "Discovery -the mother fuckers"

Пожелавам ти другият път, "Човека" да влезе у вас с нож. Какъв е тоя садия-какъв е този съд!

Дори и на един бездомник,му е пределно ясно,кой колко струва и може да направи реална и трезва преценка,само простия български народ си избра отново шутове и крадци! Сайдера е пълен клоун,Костов безобидна теменужка,Гея неоткриваема мишка,само при Бойко има респект ,дисциплина и ред! А вие глупаци ни докарахте отново комуняро депесарският хаос и безобразия!

Пародия на съд..................е, това вече минава всякакви граници.

госпожа Костова е обект на долнити страсти все на изявени плевенски кретеноиди ?? Преди този Градинар, който преспива във градината Й, с гол в ръката нож, един чалгар, Учиндолеца, си беше наел стая в отсрещната къща, за да я киризи с бинакъл , скрит зат пердето,защото главата му лъщи и та ще го забележи, и да я записва как пее сотеги в банята, изтегната във ваната! Добре че мъжа Й, Иван, е кротък човек, иначе ,както кава последния, Градиначчето, перушина щеше да хвърчи ??

До Тиня-Костов може да си е подал оставка,но сараите му в Драгалевци си остават.Не са правени със заплата само,нали!А и тоѝ ще продължава да вилнее зад сцената.Продажник!

бившите премиери и бившите президенти се радват на много прилична пенсия... от момента, в който сдадат поста, така, че Костов има с какво да си направи палат. По същата логика Станишев с 4-те му години трудов стаж взема пенсия колкото на 10 негови избирателя.

Аман от педИраси! Онзи ден Иван Костов направо щеше да умре от инфаркт пред публиката, като разказваше колко било страшно, когато ония, маскирания заплашил жена му с нож! То това си беше направо действие срещу политическа партия, пък днес какво научавам - (найде, няма да повратям статията)...

"Градинаров написал, че се страхувал да отиде в къщата на Бойко Борисов, защото от него щяла "да остане само перушина". " Ето - това е показателно за лидерите на партиите! Правете си сметка кой какъв е, кой е истински демократ и кой - мутра/милиционер!

""""да обърне внимание на политиците върху съдбата си""" Намерил от кой да търси съжаление.......

Съдията се оказа пич! И за разлика от някои слугини е отсъдил честно! Такива хора ни трябват за върховен съд.

И как точно се влиза в къща с камери и жива охрана? В Драгалевци изобщо как може пиле да прехвръкне???? Бил съдията ЧОВЕК.....не,просто изборите свършиха :)

КОЛЕБЛИВ СЪМ МАЛКО ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА СВЪРШИЛИ.МОЖЕ БИ ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАПОЧНАТ.

Тази история много ми прилича на атентата с Ахмет Доган. А и момчето не ми изглежда бездомен клошар. Просто поредния зле изпълнен сценарии на театър. Но и това не успя да вдигне гласовете за т.нар. "Командир". А той си е чист Разбойник с химикалка.

Е нали Костов каза по телевизията, че "крадеца" е гонил жена му и внучето из двора с нож в ръка............ ??????

Костов подаде оставка, вие пак не можете место да си намерите. Плюете, плюете, ма той пак в центъра на живота ви. Нещастници...

чета и не мога да повярвам - хора се правят на крадци, за да имат подслон, други се самозапалват, за да обарнат внимание на проблемите в бг... на какво преварнахте дарявата ни, господа и госпожи политици, как заспивате нощо време, как гледате хората в очите.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ббаво за садижта !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.