Коментари - Цветанов: Качествените съдии са в провинцията | Днес.dir.bg

Цветанов: Качествените съдии са в провинцията

Има изключително качествени съдии и прокурори и искам да благодаря на тези, които действително милеят за държавата, но явно това преобладава в страната, отколкото в София, коментира вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Качествените съдии са в провинцията | Днес.dir.bg

Коментари

Качествените министри не са в България...

Към съдийте от София се числи и кумата ти Владимира Янева с 3 годинки стаж И тя ли е некадърна ЦЕЦО- Тъпако смешен

Ами в нашият град осъдиха кмета, че е откраднал 2 млн. лева. И знаете ли каква кампания се разрази срещу съдията. Приписаха му всички земни грехове. За кмета никой дума не обелва. Все едно е ангел небесен, а съдията го сринаха със земята. Ами другия път как ще отсъди? Естествено в полза на по- силния, по- властния.

Напълно съм съгласен с изказването на Цветанов.Корупцията в софийските съдилища е огромна,тотално повсеместна.Не сте попадали в техните лапи,за това хулите Цветанов, или пък може би сте от тези,за които "няма доказателства"Прочетете изказването на "невинния"от "Соло"Движил се в компания от естонци,станало мелето,изчезва по най-бързия начин с такси,като оставя естонците на произвола на съдбата,скрива се,боядисва си косата и после разбрал,че го търсят.Имал нож,но той се изгубил при сбиването.И най-големият глупак ще отхвърли неговата "невинност",само другарите съдии не.Нещо се говори за близки отношения на неговия баща с Първанов...

даваи цеко,на дневен ред е операця-садиите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По въпроса с ширещата се по форумите простащина да се обижда човек на професия ще добавя следното.Най-голямата обида за Бойко е че е прост пожарникар.Бях по времето на разрушаването на световният търговски център в Ню Йорк.Тогава в желанието си да помогнат на другите загинаха стотици пожарникари.След тоя случай професията на пожарникара там е нещо свещенно.Трябва и да се запали на нйкой къщата и децата му да са вътре за да разбере какво нещо е да си пожарникар.С подобно недостойно мислене никога няма да станем нормална нация.

Смятам за изключително примитивно да се обижда човек на професия.Какво лошо има в това че Цветанов е завършил ВИФ.Министерският пост е повече политическо назначение.Полицейската работа вече стана много високо технологична и за това няма как министира да бъде специалист по всичко.Ако пък толкова много не ви харисва Цветанов аз като плевналия имам едно предложение - нека върнем в МВР Румен Петков.Или пък Петканов.За него не се е чула лоша дума.Както и информация че нещо полезно е свършил..до като е бил министър.Едно честно изказване във форума би изглеждало така - не съм доволен от Цветанов искам еди-кой си да е министър.

Като чета коментарите срещу Цветанов и си мисля,че България никога няма да се оправи. Ами то МНОГО ПРОСТ НАРОД БРЕ. С такъв материал държава не става.

добре казано - от министъра.. простата истина.

А качествените министри къде са? Щот в София ги няма.

От най-качествените- главата на мафията! Колкото по-качествени и независими от правото, толкова за повече сме осъдени от европейския съд!! И Цъф, сега тая без дипломата и осъдената, ще ръководи ли независимия бг. съд?!

За справка.Цецо Цветанов (член на БКП) е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

в търново ей го на него вижте...качествена търновска пръчка....

Бойко не е прав че който и бяха издигнали ГЕРБ на изминалите избори щеше да бие. Ако бяха избрали Цвръцко, сега щяхме да имаме пореден червен президент :))

То и този охлюв дето го избраха мина на косъм и с измами а какво остава за Цурко ,той и на балотаж нямаше да отиде.

да бе, как така можаха да купят президентски пост на такава мека китка и лигня... :( По-добре Искра Фидосова да беше станала президент, по-добре щеше да стои.

Изказвай се по темата за КУРУМПИРАНАТА И ЗАГНИЛА съдебна система бе ПРОСТАК. Какво общо има тук на Цветанов апартамента.

Цецко, може и да си прав, но само разясни какво означава "качествен" от призмата на твоя мироглед?

Заеби съдо, най добре да наблегнеме на тъщовете... тамока е истината ...и апартаментите

Моля ви се, скрийте го този тъпанар някъде ! По- неграмотно създание не се е срещало по нашите земи ...

Прав си Цецо...! ...Иначе вече щеше да гниеш в панделата с твоите (опс, на тъща ти.. хахахаха) 6 апартамента. Ама и това време иде - купувай си бикини;)

Така е, сливенския и ямболския герберастки кметове ги осъдиха извън Софията. В столицата има протекция над такива като Калинката, Влидимирката и подобни чутовни кадри на Партията.

Вътрешен боклук с шест апартамента. Този разбира от право колкото едно теле.

За нашия съд Никога няма годни доказателства. Тоя пуснатия за палежите-Сам си признал, не било доказателство,свидетели го видяли-не било доказателство, детектор на лъжата не издържал-не било доказателство, камера го заснела не се счита за доказателстов. Не знам при тия врътки как изобщо има някой в затвора.Явно чака на местопрестъплението да го хванат....ама май и това не е доказателство

Сам си признал? Со кротце, со благо и со малко кютек и наливане с бира и водка! Бравос!

Крайно време е да се направи чистка в съдебната система и всички връзкари да бъдат изхвърлени на бунището. Има много кадърни млади кадри, които от такива мухлясали старци не могат да практикуват наученото, а и не са корумпирани-това, вероятно, е голям проблем за България, защото не могат да ги държат в подчинение.Прочистването е необходимо на всички нива в държавицата ни. Това ще е крачка към по-добри времена, но само ако го искаме.

Хей Цурковци, стига сте прескачали трамвайните линий, там не бие ток.Пречите на движението!

Чудя се тоя физкултурник кога започна да разбира от правораздаване, та дава оценки за Българския съд? Що не се скрие тоя смехурко, че ни омръзна да му слушаме изцепките! п.п. Предполагам, че невинните наши сънародници, които бяха проскани на земята и задържани в следствието, никак не им е до смях!!! Всички дела, които България ще загуби в Страсбург от уронването на авторитета, убиването на бизнеса

Стига плашихте с тоя Страсбург вече!Залива ни небивала организирана и най вече неорганизирана(циганска ) престъпност ние си говорим глупости за независим съд, Страсбург и прочие тъпотии

Организирана?? Цвъко не ги ли пребори тея ХАХА

А КАЧЕСТНЕНИ ПОЛИТИЦИ 98% СА В ЧУЖБИНА

ами мен мие чудно кво стоят там та несе прибират

предлагам да се разпусне апелативния съд и на тяхно място да доидат отличниците от правните факолтети в страната от випуск 2012!това щее на честно мисля- моля да гласуваме предложението

Отличниците от СУ, УНСС и Велико Търново - да , но без децата на действащи прокурори, съдии и мастити адвокати - на тях им пишат 6 и без да ходят на изпити!

не знам доколко са качествени и ефективни съдилищата в провинцията, но в нашия окръжен съд, няма някой, който да не е роднина с някого в съда, дори тези, които записват делата(доста неграмотно) са роднина на някой прокурор и т.н. шуробаджанащината си действа от едно време :)

Шестак,да ти имам качествените съдии.След тях богати тъстове.

На крива ракета космоса и пречи ,на Цурко и некадърната милиция съдиите са им виновни ,че не могат да съберат читави доказателства по нито едно престъпление ,има ли неопровержими улики и доказателства няма съдия който да пусне престъпник.

Първата половина е вярна, но втората е напълно невярна! Няма нито един магистрат съблюдаващ закона! Дори и моите познати,които не взимат пари си действат по правилото - преклонената главица сабя не я сече! Посочете едно име на магистрат!!!!!! - Няма!

Може да са останали съдии но милиционери никъде-повсеместна корупция и некадърност. Какъвто е всъщност и министъра на вр. А този да не ръси глупост - улики се опорочават от некадърност (или по поръчка) и мн

предлагам съдиите от апелативния съд да ги пенсионираме на ч0 години все пак работата им е много и се износват бързо ,смяна нямат до кога господ несиги прибере и това кажете ми неели наказание божие за делата им и с какво те праведните са заслужили такова отношение от държaвата

Е да, може и да са останали само кадърните и качествени съдии в провинцията и това е нормално. Това са хората завършили и постигнали всичко с ума си. Да ама те не са имали връзките на некадърните си колеги за да се изкачат по стълбата нагоре и затова си стоят в провинцията. А "ЕЛИТА" Е ПРИВИКАН ГОРЕ!!!!!

"Цветанов да припомни, че това е съдът, който освободи задържаните по делото Килърите, подсъдимият за наркотрафик Огнян Атанасов, както и издирван за източване на над 300 000 евро от банкомати в Германия, който и досега е в неизвестност". Но за комуниста дежурен виновен е Цветанов...

За кой комунист бе братко? За шестака-физкултурник ли говориш? Или просто още спиш?

За платените червени драскачи дето поне по празниците си вземете малко почивни дни

За справка.Цецо Цветанов (член на БКП) е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Качествените съдии са семейни приятели на мишока от снимката!!

Може и да е останал наистина някой качествен съдия и прокурор, но Вие с Боко Тиквата и останалите калцуни от ГРОБ сте прогнили до мозъка на костите си ! Надявам се след година да си кажем довиждане завинаги с Вас !

НЕ САМО ЦВЕТАНОВ СМЯТА СЪДИИТЕ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ! АКО СЕ НАПРАВИ ДОПИТВАНЕ ДО НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СЕ ВИДИ, ЧЕ ПОНЕ 90% от БЪЛГАРИТЕ СМЯТАТ СЪДА ЗА СИМВОЛ НА НЕКАДЪРНОСТ! За 20 години нито един осъден! Няма осъдени кредитни мили онери, за 20 години няма осъдени политици, за случая в Соло имаше няколко починали деца, НО ОСЪДЕНИ НЕ, за убииството на спортистите...двама убити заподозрения Илиан бе пуснат... ПОСЛЕ ЦВЕТАНОВ ВИНИВЕН, че съда е пълен с некадърници и 20 години не си върши работата...

ЗАЩОТО ХОРАТА СА ПРАВНО НЕГРАМОТНИ.КАКТО И ТВОЯТ ЦВЕТАНОВ.

Всички съдии са корумпирани и прости! Физкултурника и пожарникаря са честни и интелигентни?

Физкултурник - физкултурник, ама на висок пост. Прост - прост, ама на пост! Ако ББ е - опази Боже, лицето на България, този е ... нали, за цялост на организма. Онзи откъм лицето като се оригне така, интелигентно, този откъм другия край се ..., нали така, ароматно. А бе ... Правителство ... Пази, Боже, България. Толкова си я и опазил ... Пази се сам, да те опази и Бог!

5 СЪДИИ СЕ ПОДИГРАВАТ С РАБОТАТА НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ.

Я стига дрънка глупости. Ако теб те бяха хванали с шише бензин, ама било за колата, ама туй онуй. Преди да пишете вземете се ограмотете малко

Е, ние си го знаем, че качествените съдии са в т.н. провинция. Софийските съдии го доказват ежедневно.

Чувството за справедливост в България е разпределено най-несправедливо. Не защото Темида е сляпа, а защото е корумпирана съдебната ни система. То пък у нас коя ли институция не е корумпирана. Пълни затвори и лудници - просперираща нация!

Ще повърна от тези некадърници .На следващите избори кьорав бюлетин няма да имате .

Другарю Цветанов, престани да повтаряш глупостите на другаря Борисов! Измисли си твои глупости!

Ама то си е истина. В т.н. провинция живеят много по - качествени, умни, работливи и можещи хора от т.н. столица, пълна с ,,провинциален" боклук. Това е най изразено при магистрати, адвокати, съдии и т.н. в съдебната система. Само им вижте физиономиите...

този май се взе много на сериозно! От къде на къде, някакъв си физкултурник ще дава оценки на съдии, прокурори и цялата съдебна система!

Качествените съдии в "провинцията" са софиянци, които от връзкарите от провинцията не могат да работят в родния си град. Допълнително искам да кажа на тази "мъдра" глава, че в София се гледат на година от един съдия, колкото цял провинциален съд. Затова да не прави такива сравнения.

връзките идат от горе от софия аз несъм видял връзкар селянин с рало-тъи че изчистете си къщичката,а че сте натоварени спор няма ама за туи ви се плаща все пак

то всичко де иде от село е качествено -браво на министъра човека си каза всичко мръсно иде от горе от столицата от лицето на държавата!столичани стегнетесе и си изчистете къщичката знам че не вие изгодно на повечето но стига вече

И всичко некачествено от село е дошло, дори е прокопсало. Трябва да благодарите.

качествени=послушни

НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ НА "СОФИЯНЦИ" И ПРОВИНЦИЯЛИСТИ. ПИШЕЩИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ НЕГОДНИЦИ. НЕ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ.

Коментари - Цветанов: Качествените съдии са в провинцията | Днес.dir.bg

Цветанов: Качествените съдии са в провинцията

Има изключително качествени съдии и прокурори и искам да благодаря на тези, които действително милеят за държавата, но явно това преобладава в страната, отколкото в София, коментира вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Качествените съдии са в провинцията | Днес.dir.bg

Коментари

Качествените министри не са в България...

Към съдийте от София се числи и кумата ти Владимира Янева с 3 годинки стаж И тя ли е некадърна ЦЕЦО- Тъпако смешен

Ами в нашият град осъдиха кмета, че е откраднал 2 млн. лева. И знаете ли каква кампания се разрази срещу съдията. Приписаха му всички земни грехове. За кмета никой дума не обелва. Все едно е ангел небесен, а съдията го сринаха със земята. Ами другия път как ще отсъди? Естествено в полза на по- силния, по- властния.

Напълно съм съгласен с изказването на Цветанов.Корупцията в софийските съдилища е огромна,тотално повсеместна.Не сте попадали в техните лапи,за това хулите Цветанов, или пък може би сте от тези,за които "няма доказателства"Прочетете изказването на "невинния"от "Соло"Движил се в компания от естонци,станало мелето,изчезва по най-бързия начин с такси,като оставя естонците на произвола на съдбата,скрива се,боядисва си косата и после разбрал,че го търсят.Имал нож,но той се изгубил при сбиването.И най-големият глупак ще отхвърли неговата "невинност",само другарите съдии не.Нещо се говори за близки отношения на неговия баща с Първанов...

даваи цеко,на дневен ред е операця-садиите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По въпроса с ширещата се по форумите простащина да се обижда човек на професия ще добавя следното.Най-голямата обида за Бойко е че е прост пожарникар.Бях по времето на разрушаването на световният търговски център в Ню Йорк.Тогава в желанието си да помогнат на другите загинаха стотици пожарникари.След тоя случай професията на пожарникара там е нещо свещенно.Трябва и да се запали на нйкой къщата и децата му да са вътре за да разбере какво нещо е да си пожарникар.С подобно недостойно мислене никога няма да станем нормална нация.

Смятам за изключително примитивно да се обижда човек на професия.Какво лошо има в това че Цветанов е завършил ВИФ.Министерският пост е повече политическо назначение.Полицейската работа вече стана много високо технологична и за това няма как министира да бъде специалист по всичко.Ако пък толкова много не ви харисва Цветанов аз като плевналия имам едно предложение - нека върнем в МВР Румен Петков.Или пък Петканов.За него не се е чула лоша дума.Както и информация че нещо полезно е свършил..до като е бил министър.Едно честно изказване във форума би изглеждало така - не съм доволен от Цветанов искам еди-кой си да е министър.

Като чета коментарите срещу Цветанов и си мисля,че България никога няма да се оправи. Ами то МНОГО ПРОСТ НАРОД БРЕ. С такъв материал държава не става.

добре казано - от министъра.. простата истина.

А качествените министри къде са? Щот в София ги няма.

От най-качествените- главата на мафията! Колкото по-качествени и независими от правото, толкова за повече сме осъдени от европейския съд!! И Цъф, сега тая без дипломата и осъдената, ще ръководи ли независимия бг. съд?!

За справка.Цецо Цветанов (член на БКП) е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

в търново ей го на него вижте...качествена търновска пръчка....

Бойко не е прав че който и бяха издигнали ГЕРБ на изминалите избори щеше да бие. Ако бяха избрали Цвръцко, сега щяхме да имаме пореден червен президент :))

То и този охлюв дето го избраха мина на косъм и с измами а какво остава за Цурко ,той и на балотаж нямаше да отиде.

да бе, как така можаха да купят президентски пост на такава мека китка и лигня... :( По-добре Искра Фидосова да беше станала президент, по-добре щеше да стои.

Изказвай се по темата за КУРУМПИРАНАТА И ЗАГНИЛА съдебна система бе ПРОСТАК. Какво общо има тук на Цветанов апартамента.

Цецко, може и да си прав, но само разясни какво означава "качествен" от призмата на твоя мироглед?

Заеби съдо, най добре да наблегнеме на тъщовете... тамока е истината ...и апартаментите

Моля ви се, скрийте го този тъпанар някъде ! По- неграмотно създание не се е срещало по нашите земи ...

Прав си Цецо...! ...Иначе вече щеше да гниеш в панделата с твоите (опс, на тъща ти.. хахахаха) 6 апартамента. Ама и това време иде - купувай си бикини;)

Така е, сливенския и ямболския герберастки кметове ги осъдиха извън Софията. В столицата има протекция над такива като Калинката, Влидимирката и подобни чутовни кадри на Партията.

Вътрешен боклук с шест апартамента. Този разбира от право колкото едно теле.

За нашия съд Никога няма годни доказателства. Тоя пуснатия за палежите-Сам си признал, не било доказателство,свидетели го видяли-не било доказателство, детектор на лъжата не издържал-не било доказателство, камера го заснела не се счита за доказателстов. Не знам при тия врътки как изобщо има някой в затвора.Явно чака на местопрестъплението да го хванат....ама май и това не е доказателство

Сам си признал? Со кротце, со благо и со малко кютек и наливане с бира и водка! Бравос!

Крайно време е да се направи чистка в съдебната система и всички връзкари да бъдат изхвърлени на бунището. Има много кадърни млади кадри, които от такива мухлясали старци не могат да практикуват наученото, а и не са корумпирани-това, вероятно, е голям проблем за България, защото не могат да ги държат в подчинение.Прочистването е необходимо на всички нива в държавицата ни. Това ще е крачка към по-добри времена, но само ако го искаме.

Хей Цурковци, стига сте прескачали трамвайните линий, там не бие ток.Пречите на движението!

Чудя се тоя физкултурник кога започна да разбира от правораздаване, та дава оценки за Българския съд? Що не се скрие тоя смехурко, че ни омръзна да му слушаме изцепките! п.п. Предполагам, че невинните наши сънародници, които бяха проскани на земята и задържани в следствието, никак не им е до смях!!! Всички дела, които България ще загуби в Страсбург от уронването на авторитета, убиването на бизнеса

Стига плашихте с тоя Страсбург вече!Залива ни небивала организирана и най вече неорганизирана(циганска ) престъпност ние си говорим глупости за независим съд, Страсбург и прочие тъпотии

Организирана?? Цвъко не ги ли пребори тея ХАХА

А КАЧЕСТНЕНИ ПОЛИТИЦИ 98% СА В ЧУЖБИНА

ами мен мие чудно кво стоят там та несе прибират

предлагам да се разпусне апелативния съд и на тяхно място да доидат отличниците от правните факолтети в страната от випуск 2012!това щее на честно мисля- моля да гласуваме предложението

Отличниците от СУ, УНСС и Велико Търново - да , но без децата на действащи прокурори, съдии и мастити адвокати - на тях им пишат 6 и без да ходят на изпити!

не знам доколко са качествени и ефективни съдилищата в провинцията, но в нашия окръжен съд, няма някой, който да не е роднина с някого в съда, дори тези, които записват делата(доста неграмотно) са роднина на някой прокурор и т.н. шуробаджанащината си действа от едно време :)

Шестак,да ти имам качествените съдии.След тях богати тъстове.

На крива ракета космоса и пречи ,на Цурко и некадърната милиция съдиите са им виновни ,че не могат да съберат читави доказателства по нито едно престъпление ,има ли неопровержими улики и доказателства няма съдия който да пусне престъпник.

Първата половина е вярна, но втората е напълно невярна! Няма нито един магистрат съблюдаващ закона! Дори и моите познати,които не взимат пари си действат по правилото - преклонената главица сабя не я сече! Посочете едно име на магистрат!!!!!! - Няма!

Може да са останали съдии но милиционери никъде-повсеместна корупция и некадърност. Какъвто е всъщност и министъра на вр. А този да не ръси глупост - улики се опорочават от некадърност (или по поръчка) и мн

предлагам съдиите от апелативния съд да ги пенсионираме на ч0 години все пак работата им е много и се износват бързо ,смяна нямат до кога господ несиги прибере и това кажете ми неели наказание божие за делата им и с какво те праведните са заслужили такова отношение от държaвата

Е да, може и да са останали само кадърните и качествени съдии в провинцията и това е нормално. Това са хората завършили и постигнали всичко с ума си. Да ама те не са имали връзките на некадърните си колеги за да се изкачат по стълбата нагоре и затова си стоят в провинцията. А "ЕЛИТА" Е ПРИВИКАН ГОРЕ!!!!!

"Цветанов да припомни, че това е съдът, който освободи задържаните по делото Килърите, подсъдимият за наркотрафик Огнян Атанасов, както и издирван за източване на над 300 000 евро от банкомати в Германия, който и досега е в неизвестност". Но за комуниста дежурен виновен е Цветанов...

За кой комунист бе братко? За шестака-физкултурник ли говориш? Или просто още спиш?

За платените червени драскачи дето поне по празниците си вземете малко почивни дни

За справка.Цецо Цветанов (член на БКП) е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Качествените съдии са семейни приятели на мишока от снимката!!

Може и да е останал наистина някой качествен съдия и прокурор, но Вие с Боко Тиквата и останалите калцуни от ГРОБ сте прогнили до мозъка на костите си ! Надявам се след година да си кажем довиждане завинаги с Вас !

НЕ САМО ЦВЕТАНОВ СМЯТА СЪДИИТЕ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ! АКО СЕ НАПРАВИ ДОПИТВАНЕ ДО НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СЕ ВИДИ, ЧЕ ПОНЕ 90% от БЪЛГАРИТЕ СМЯТАТ СЪДА ЗА СИМВОЛ НА НЕКАДЪРНОСТ! За 20 години нито един осъден! Няма осъдени кредитни мили онери, за 20 години няма осъдени политици, за случая в Соло имаше няколко починали деца, НО ОСЪДЕНИ НЕ, за убииството на спортистите...двама убити заподозрения Илиан бе пуснат... ПОСЛЕ ЦВЕТАНОВ ВИНИВЕН, че съда е пълен с некадърници и 20 години не си върши работата...

ЗАЩОТО ХОРАТА СА ПРАВНО НЕГРАМОТНИ.КАКТО И ТВОЯТ ЦВЕТАНОВ.

Всички съдии са корумпирани и прости! Физкултурника и пожарникаря са честни и интелигентни?

Физкултурник - физкултурник, ама на висок пост. Прост - прост, ама на пост! Ако ББ е - опази Боже, лицето на България, този е ... нали, за цялост на организма. Онзи откъм лицето като се оригне така, интелигентно, този откъм другия край се ..., нали така, ароматно. А бе ... Правителство ... Пази, Боже, България. Толкова си я и опазил ... Пази се сам, да те опази и Бог!

5 СЪДИИ СЕ ПОДИГРАВАТ С РАБОТАТА НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ПОЛИЦАИ.

Я стига дрънка глупости. Ако теб те бяха хванали с шише бензин, ама било за колата, ама туй онуй. Преди да пишете вземете се ограмотете малко

Е, ние си го знаем, че качествените съдии са в т.н. провинция. Софийските съдии го доказват ежедневно.

Чувството за справедливост в България е разпределено най-несправедливо. Не защото Темида е сляпа, а защото е корумпирана съдебната ни система. То пък у нас коя ли институция не е корумпирана. Пълни затвори и лудници - просперираща нация!

Ще повърна от тези некадърници .На следващите избори кьорав бюлетин няма да имате .

Другарю Цветанов, престани да повтаряш глупостите на другаря Борисов! Измисли си твои глупости!

Ама то си е истина. В т.н. провинция живеят много по - качествени, умни, работливи и можещи хора от т.н. столица, пълна с ,,провинциален" боклук. Това е най изразено при магистрати, адвокати, съдии и т.н. в съдебната система. Само им вижте физиономиите...

този май се взе много на сериозно! От къде на къде, някакъв си физкултурник ще дава оценки на съдии, прокурори и цялата съдебна система!

Качествените съдии в "провинцията" са софиянци, които от връзкарите от провинцията не могат да работят в родния си град. Допълнително искам да кажа на тази "мъдра" глава, че в София се гледат на година от един съдия, колкото цял провинциален съд. Затова да не прави такива сравнения.

връзките идат от горе от софия аз несъм видял връзкар селянин с рало-тъи че изчистете си къщичката,а че сте натоварени спор няма ама за туи ви се плаща все пак

то всичко де иде от село е качествено -браво на министъра човека си каза всичко мръсно иде от горе от столицата от лицето на държавата!столичани стегнетесе и си изчистете къщичката знам че не вие изгодно на повечето но стига вече

И всичко некачествено от село е дошло, дори е прокопсало. Трябва да благодарите.

качествени=послушни

НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ НА "СОФИЯНЦИ" И ПРОВИНЦИЯЛИСТИ. ПИШЕЩИ ПО ТОВА ВРЕМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ СТЕ БЕЗРАБОТНИ НЕГОДНИЦИ. НЕ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ.