Коментари - И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци | Днес.dir.bg

И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци

Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс е разговарял два пъти м. г. с посланика на Русия, но не е съобщил за тези срещи.

Обратно в новината

Коментари - И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци | Днес.dir.bg

Коментари

Докъде само стигат: след свързания с демократичния елит в. 'Ню Йорк таймс', друг екип от кампанията на Клинтън, какъвто е близкия до републиканския елит в. 'Вашингтон пост', атакува новата администрация чрез някакви морално-асоциативни внушения. Какво става? Да не би подготовката на война според последните февруарски инструкции във Вашингтон срещу Иран или някъде другаде, да се протака? Интересно дали поредния представител на дългогодишната вашингтонска фауна отново с лекота, тихо, кротко и без съпротива, ще изостави позиция делегирана и достигната от избирателите на Тръмп (което достижение демократите, или вашингтонците, или може би океанците инфилтрирали напълно Вашингтон се опитват да извратят и отрекат) и дали и този път вицепрезидента Пенс ще вземе участие в този процес? Смущава също не само липсата на дискусии относно реални и доказани сериозни престъпления, но и липсата дори на индикатори за това, че се допуска правораздаване и свързано с тях настъпване юридически последствия. Такива индикатори биха били обществени кампании за отмяна или промяна и хуманизиране на най-тежките наказания, които се предвиждат при подобни престъпления.

Абсолютен социопат-манипулатор, беизразна, нагла, презрителна физиомия, използва маниерите и мимиките на дуче Мусолини за завладяване на тълпата. Този човек е опасен за Света, колкото по-бърз импийчмънт, толкова по-добре.

В САЩ разобличават руските слуги и ги изхвърлят от властта,а в България тъпият народ ги избира да управляват - явно се е загъжил за виденовата зима преди 20 г.

Не е параноя, а целенасочена операция на поне половината от 14-те разузнавателни служби на Щатите за дискредитиране на Тръмп - президент извън кръга Буш-Клинтън. Показателен беше факта, че Хилари не призна победата на Тръмп в най-демократичните президентски избори в най-демократичната страна в света. Идеята е следната - да дискредитират поне половината от екипа му и да се подготви общественото мнение. Не може да отсечеш голямо дърво в гората, преди да разчистиш храстите и малките дървета около него, нали? Подобен пример беше операцията на една тогава съветска служба, която организира "безпроблемното кацане" на Матиас Руст на Червения площад.

Що па да не го разкарат, ти к'во, да не очакваш някаква лична полза, или си се влюбил в него ?

Демократите се опитват да внушават че Тръмп и хората му са назначени от Путин. Това е пълна глупост. Тръмп няма нищо общо с Путин или някакви руснаци. Накрая демократите пак ще загубят.

Не са ли малко странни тези храсти и малки дръвчета: само като чуят воя на кандидат-секачите стават подвижни и на собствен ход се самоотстраняват, откривайки нефронтален, обходен маршрут към дървото?

Явно нагласите са избирателите да се третират като европейци или както тези на Бърни Сандърс: т.е. изборите са си избори, а политиката политика. Когато резултатите от изборите съвпадат с желанията на политиците и началниците им всичко е наред и демокрацията е в действие, а когато не съвпадат, настъпва времето на процедурите и триковете и се очаква избирателите да бъдат третирани така както Хилари и Сандърс подхлъзнаха привържениците на Сандърс.

Абе, ако министъра на руското правосъдие се беше срещал с американския посланик и си беше премълчал, защото са си говорили за времето, как щяха да реагират другарите тука? :)) Не, че нямаше да е докладвал на Путин веднага за тоя разговор, но все пак в Русия имат еднопартийна система. Отново. Та, не е същото.

СЪВСЕМ СЕ ИЗЛОЖИХА ,ТРЪМП ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ СЛУЖБИТЕ

работа, да разчисти всички служби ?

Ужас властта в Америка е в ръцете на Путин. Всички срочно на гей парад за спасяване на евроатлантическите ценности

В америка требва да репортувате дори когато идете да се изодите по голема нужда!Там няма ПОЛИТИЧЕСКА лична свобода,чист комунизъм!

трябва да се рапортува - СНН, НЙ Таъмс иСорос. Иначе - жална ти майка...

в САЩ взема нечувани размери, никакъв разговор с чужденци- всички са шпиони. Като у нас през "комунизма". Врагът е навсякъде и дебне. Бах тая "демокрация" на забраните.

Е, точно като в Рашката. Там всяка чуждестранна организация се третира като враждебна. Или като е в Русия е добре, като е в САЩ е зле? :))) Като почнете да плачете, че в САЩ е по-зле от Русия и ставате смешни като "Работническо дело". :)

в САЩ всяка чужда организизация дори не се третира,там направо се влиза в затвора за поне 20 години ако преди това нее разстреляна.

осемте години при небледоликия дето редовно си кръстосвал краката връз писалището в президентския кабинет. ама така охолно и честито са си живуркали и въобще - супер. Тънката таактика е да ползват Русия като маша - демек с един удар два заека, хем Доналд, хем Владимир. Искат да върнат Мишел да копа градинката със зелето в дворчето и нобелиста за мир да им даде уж изгубената свобода да шпионират в свободното си време. Ами дано.

Така си мислите вие поклонниците на Владимир!!! Просто американците не искат слуги на КГБ в управлението си. Но...това на рускопоклонниците не може да ви се обясни.

Разбирам американците, но пълно щастие няма. Не може да искаш да имаш слуги на ЦРУ в Москва, а да нямаш слуги на КГБ във Вашингтон.

живи и здрави тука двамцата - за САЩ явно чернокожите президенти са решение на въпроса. Бледоликите в Африка - цветнокожите в САЩ, май така излиза с разните мигранти. ОК - ще се сбъдне и тая мечта на либералните гостоприемни домакини. И не ме обвинявайте в расизъм, моля.

Бахмаааму, то там станало като в България през 50тте- говориш с чужденец и хоп, виновен си, aйде наказание по партийна линия.

говорих с едни руснаци на улицата. Кажете на кого трябва да съобщя.

Не съобщавай, а бягай- сега ще те арестуват и обвинят във всички мирски злини.

ама светкавично! има и други, но в момента не се сещам.

Предвид това, че ти и те сте "никой" няма нужда да казваш на никой. Когато руснаците избират главен прокурор и се окаже, че той се срещал със Сорос да си говорят за времето ще ми е интересно каква позиция имаш. :)))

Значи, все пак е говорил, а не е казал на Комисията. Нали ? Това означава, че е излъгал.

Нееее, това им е "алтернативната истина", не е просто лъжа.

Американската държава е създадена от преди 260 г. само и то от престъпници,гешефтари и иманяри.Това са дядовците на днешните американци.Когато Русия е имала поети и художници,царски двор в америка са си бъркали по носовете и са яли с ръце.Няма история тая държава и то ва им е огромен синдром на американците -затова все говорят за величие.Това е комплексарщина.

като изключим индянците и мексиканците, 90% от дядовците на днешните американци преди 260 години не са били емигрирали още.

Смехурко, когато са създадени САЩ, въобще не е имало руска държава! А князчетата на дребните "руски" княжества са били назначавани от татаро-монголския Хан! Щом си толкова ербап, посочи поне един поет и художник от онова време! И писменост даже собствена не са имали!

уточнение

Пич, ти разби тъпомера! Когато е създадена държавата САЩ, в Русия е управлявала императрицата Екатерина Велика. А това, за което говориш, е било дори преди времето на Петър Първи, който модернизира Русия в началото на 18 век. Тези две имена ако не ти говорят нищо, значи за поети и писатели от това време няма и нужда да отваряме дума...

какво ли ще кажете, ако кандидат за президент на българоруссия говори таино с посланик на сащ? але пък да не споменавам институциията сорос!!!

Гледайте как дир.бг се присъединява към кампанията на лъжещите медии. Вместо да напише: "Вашингтон Пост твърди, че и главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци" (да оставим настрана употребата на "потайно") милият дир.бг простичко казва: "И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци", тоест това е не твърдение, а факт!

Да, това е факт, защото и министъра на Тръмп не го отрича. Само дето се оправдава, че не го били питали конкректно :)

в брацка русия и народната република българия пращат в лагер и разстрелват. или ако партииният секретар е харесал жената на някои, го клевти, че е англииски шпионин и го пращат в белене.

5-6 години преди времето за което говориш, в САЩ само защото си японец отиваш в лагер.

по това време в русия изселват милиони чеченци, българи, татари, немци и други в сибир, само защото са такива.

Абсолютно верно, но какво общо има с темата?

Анджък, де господине и аз това казвам.Клановете на Буш-Клинтън-Сорос минаха даже комунягите от онова време по цензуриране и следене на хората.Толкова са жалки.Уж велика ,свободна страна ,а кибератаки от Русия попречиха според тях на Клинтън да спечели изборите. Само фалш.

е това е наи-яката новина. само това показва, кои е - Number One. каквото и да се пънат руските, искат да са като американците и ги копират. По времето на Студената война, тайната милитаризирана организация "Патриот" сформира отряд от супергерои, в която влизат участници от различни съветски републики. Свръхспособностите на главните герои отразяват силните качества и традициите на съответните народи. Дълго време след това те прикриват същността си, но в тежки за страната дни отново се залавят за работа. Всеки един от тези бойци притежава уникални умения, които обаче остават в пълна тайна дълги години - до деня, в който светът не е заплашен от глобална ядрена заплаха. Първи руски блокбъстър за супергерои. Оригиналната версия е с продължителност 100 минути.

пак по комуноидному извращават реалността. В ЩАТИТЕ никой никому не забранява да говори с който и да е, включително и с примитивни азиат-болшевици, НО ДА ИЗЛЪЖЕШ ПОД КЛЕТВА е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което се наказва от Закона, а за хора на определение позиции е с ОТЕЖНЯВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА. Това е ИСТИНАТА, нещастни рашофилистичета.

истината е, че си изхвърлен от живота нещастник, който използва всяка безсмислена минута от животчето си, за да търси адреналин в дир-а.

Опонентите на Тръмп вече се заяждат за глупости. Толкова издребняха. Някаква снимка от Белия дом -това е скандал. Някакъв разговор с руснак-това е предателство. Реално няма с какво да му опонират на Тръмп.

опонира сам на себе си, бетер банкянската мутра, сутринта - едно, на обяд - друго, вечерта - трето, и не им пука като ги хванат в лъжа, абсолютни гьонсурати.

Ба! Говорил... той направо си е признал, че му е писнало да е прокурор на говеда...

Ужас! Разговарял е с руснаци! Как смее!? За назидание да бъде обесен в двора на Белия Дом!

ви социализъм, американци! Едно време и при нас, ако те заговори някой чужденец, случайно стъпил в България, можеха да ти търсят сметка. А отговорните другари просто бяха задължени да докладват. Честно казано, аз отдавна смятам, че те стигнаха там, откъдето ние се връщаме. И ако Щатите не бъдат разклатени из основи, целия свят го чака един луд тоталитаризъм. И при съвременните технологии той ще е за векове.

Американците отдавна са известни със своето примитивно мислене по някои въпроси. Вследствие на подобно мислене и поведение е пролята много невинна човешка кръв. Срещите и разговорите с руснаци, не е само задължително, но и полезно за съдбата на целият свят. Защо това се смята за недостатък? Даже и смъртните врагове Сталин и Хитлер са подържали връзки през време на войната между тях. Явно е, че някой в Америка силно се страхува от подобряване на отношенията с Русия. Хората добре знаят кои са те и точно защо се страхуват. Защото е заплашен бизнеса са им на търговия с оръжие и човешки съдби. Политиците са най големите врагове на хората.

посланик е --- трябва да се знае всичко--- дори когато спи с някоя дама --- ха ха ха

След страхотната реч на Тръмп, която разби демократите/глобалистите, следва поредната доза лъжи и манипулации от западните медии с цел да се оплюе Тръмп по някакъв начин, че да не му се вдигне много рейтинга. Като сенатор и член на комисии в сената, Jeff Sessions е разговарял с много чужди посланици, не само с руския и това няма нищо общо с президентската кампания, така че отговора му е абсолютно точен, но да не оставяме фактите да провалят поредната пропаганда и манипулация срещу Тръмп. Глобалистите са твърдо решени да предизвикат война с Русия и да свалят Тръмп по някакъв начин!

възхитен путлераст.

Ей, това Щатите са "голяма" работа-бъкат от демокрация! Сега очаквам да въведат под натиска на "демократите" смъртно наказание за разговор с руснак!!!!!?????

Американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS и "Вашингтон пост"са врагове на народа! Защото пускат само лъжи!

Смешник и ти и идола ти Тръмп. От една страна били неверни, от друга реве, че имало изтичане на информация. Ами не вярвайте на CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS и "Вашингтон пост", гледайте Фокс нюз и Брайтбарт.

олигархия,финансова олигархия, уол стрийт ,пране на пари,корупция,страх ,параноя, =безпомощност=САЩ.

Флинн подате оставка не защото е разговарял с Кисляк. А защото ИЗЛЪГА, че не го е правил. Иначе напълно в прерогативата на президента е с кого ще разговарят хората му. В случая с прокурора - ако докажат, че е говорил за изборите и лъже, че не, е то може и да подаде оставка. Ако докажат.

Изглежда че в страната на свободата, дори да говориш с руснаци е престъпление.

да но е престъпление висш държавен служител да говори сис шпионин на друга неприятелска държава. Как би реагирал на подобно събитие любимия ти Путлер? Може би малко полоний в чая???

Ако си говорил с руснак е голямо престъпление. Не знаех, че има забранени народи по време на демокрация. Отсега ще знам, че демокрацията е демо версия само.

Май ги тресе параноята американците. Да говориш с руснак за тях вече е национално предателство.

Драги русофилии, след падане на "Желязната завеса" американците отвориха своя пазар за социалистическото народно богатство и на драго сърце сътрудничеха на комунистическите лидери да го укрият от поробения от комунизма народ. Поделиха, ядоха, пиха после взеха децата на комунистите да се изучат и да ни управляват заедно. "Лошите" американци бяха първи другари на руските другари и замълчаха, когато хората след "Чернобил" просто трябваше да ви убият до крак. А след като вашите "лидери" ограбиха вас и оставиха в мизерия вашите майки и бащи , трябваше да имате поне малко чест да видите истинските си врагове, вместо да се вторачвате в нас/ ние сме като вас пострадали/. Но си останахте слепи и прости за злините. Целувайте ръка на нашите убийци, продължавайте! Има Господ.

Той вече е построил опашка от желаещи да му целуват ръка.

айде взевай една дървена тояга и бегай да бориш комунизка.И да не забравиш да си подадеш молбата за купони във мега великитят САЩ/Холивуд/

Ограбени, облъчени, излъгани, поробени пострадали...И това не е краят на мъките ви - сложихме го и ще ви го слагаме от сега нататък президенто. Ше търпите.

Тези съвсем останаха без достойнство. Накрая да вземат да обяват, че САЩ са Руска губерния и да приключва. Имам чувството, че всички работят за Путин, включително и троловете тук, дето са върли евроатлантици.

Амчи тя и Корни са срещаши по хотелите с оня Решетков ама ко нищо и нема

Ох, не вървят добре работите в щатите. Както са тръгнали работите ,само се надявам да не се окаже, че навремето бащата на Тръмп е говорил на четири очи с някоя служителка на руското посолство.

маккартизъм над 200/двеста/ хиляди български имигранти в САЩ са подали молби за путлеристански визи и чакат директните полети към масква и ленинград.

Виде ли? Пролетарски интернационализъм в действие!

Не мога да ги разбера американците ? От една страна искат да ни убедят, че са най-великата държава, господар на света, а от друга страна правят всичко възможно да докажат, че Путин и неговите хора могат да ги управляват каквото си поискат.

Россияните са като торен бръмбар - тръгнеш ли след някой от тях, със сигурност ще те отведе до купчинка животинско гюбре! Ето сега, гърми още един глупак, вързал се на россиянски далавери! Господина много ясно са го запитали, дали по време на президентската кампания е имал контакти с россиянски представители, а той решил да си замълчи и сега да се оправдава, че се срещал, ама не били говорили за избори! Той е бил попитан конкретно за срещи с хора от россиянската амбасада, а не с посланика на България, например!

А бе, американска му работа. Те и Хиларито я питаха за онези имейли от нейната поща, а тя твърдеше че нямала поща.

Нали знаеш историята на Белмондо? Всеки път излизал от обществените туалети вир вода мокър. На въпроса "защо?" отговорил: Ми като вляза да п...я и всички се обръщат към мен с възгласи "Оооо, Белмондо!!!" :))

тОалетна се пише с О

се загрижили за демокрацията в ЩАТИТЕ ? Абе какво ви пука за краварите, нека се самоизяждат и загиват, важното е че путлеристан прогресира и вече е единственият световен икономически и политически лидер. Това се доказва от километричните опашки от желаещите да имигрират пред рашистките посолства и консулства по света.

Шило

Де видя, че на няксого му пука? Аз, например, се забавлявам се с лъсналата отново демагогия.

Направо се оаквате вече! Не давате на хората и да разговарят по между си от страх да не се разбере че всичко което прокламирате е лъжи и демагогия!

Интелектът Ви е някъде между амебата и автоматичната пералня. С едва забележима мозъчна дейност едва ли струва да се "напиняте",-Орел с гавном не стаить ! Ладно я полетел !

То и торният бръмбар може да лети. Та, казваш, ти полетя вече, а? Приятен полет и сполука в намирането на прясно гюбре!

И откога да говориш с руснак е престъпление? Че аз съм женен за рускиня!? Кажете на коя клада да я изгоря?

Престъпление е когато заявиш под клетва "никога не съм говорил с руски представител".

И защо е тази клетва? За да се задоволят прищявките на едни изкукуригали старци дърпащи конците на управлението на САЩ!? За всеки мислещ човек е ясно че Обама беше кукла на конци, а сега се мъчат такава кукла да направят и Тръмп.

Браво бе, юнак балкански, докарал си още една рускиня, да имаме ние, твоите приятеле какво да тракаме, нашите като не са на кеф Обичам рускините на другите

Що за малоумник си? Как може да обиждаш жена му? По всички неписани закони заслужаваш да те смаже! Естествено страхливо натовче като теб никога няма да го каже на живо, а само в безопасния форум. Отрепка си!

Това, че си женен за россиянка, няма лошо. Но ти не си бил кандидат за президент на САЩ, а и жената със сигурност не е россиянския посланик или военното аташе на Россия, нали?

А бе братко, това за хвалба ли е бе, че си женен за рускиня! Не трябва на клада - бегай, бегай колко можеж по-бързо!

болшинството американци са тъпи и с промити мозъци. Като им кажеш "руснаци", за тях са като дяволи. повечето от тях едва ли знаят къде се намира Русия. Преди години бях в САЩ и като казах, че съм българка, един веднага се похвали, че е бил в Будапеща - столицата на България.

...И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци.. --- Винаги съм казвал че руснаци, американци и европейци са заговорничили потайно срещу нас! и затова да им обявим война и да ги окупираме и да въведем при тях ред!

ТРЯБВА ДА МАХНЕМ И РУСКИТЕ ПЕТОЛЪЧКИ ОТ НАШЕТО ЗНАМЕ - 50 БРОЙКИ :)) ПУТИН ГИ СЛОЖИ :))

Нещо си се пообъркал, ама то неграмотността е типична за россиянските путЕноидни тролчета! Звездичките на знамето на САЩ ги има много преди да се появи звезда на знамето на "вЯликий и магучии, непобедимый СССР"! :)))

Много Ви ее ниско нивото да Ви отговарям. Сигурно сте чели само една индианска книга! Нали?

В САЩ русофобията вече става пароноя с епидемичен характер. Започва да напомня Макартизма, но сега комунистите са заменени с руснаци...Абе с една дума сбъркано мислене. Така и не разбраха, че е по-добре да имаш Русия за приятел, отколкото за враг...

не знаят, че през 50-те години в ЩАТИТЕ бяха изпържени маса рашистки шпиони, които "прогресивното човечество" обяви за невинни жертви на империалистическия терор ? През 90-те години, когато се поразкриха някои архиви в рашия, "гриф секретности снят", си признаха, че "невинните жертви" са си били болшевишки шпиони, включително и най-невинните розенберг.

От руската агресия срещу Украйна руснаците са като заразни и прокажени. Който контактува с тях, се заразява опасно Тръмпирането на Русия започна

Шило

А бе, Беге, що нищо не кажеш за парите, които Клинтъновата фондация е получавала от Русия?

Бай Ставри

Ако ти си лапал от тези пари, за мен са ми все тая Руските виолончелисти още от времената на СССР дават луди пари, за да подкопаят Запада А НАТО все по-близо до Кремъл идваме

Какво означава потайно?! Ако беше потайно никой нямаше да разбере.

Коментари - И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци | Днес.dir.bg

И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци

Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс е разговарял два пъти м. г. с посланика на Русия, но не е съобщил за тези срещи.

Обратно в новината

Коментари - И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци | Днес.dir.bg

Коментари

Докъде само стигат: след свързания с демократичния елит в. 'Ню Йорк таймс', друг екип от кампанията на Клинтън, какъвто е близкия до републиканския елит в. 'Вашингтон пост', атакува новата администрация чрез някакви морално-асоциативни внушения. Какво става? Да не би подготовката на война според последните февруарски инструкции във Вашингтон срещу Иран или някъде другаде, да се протака? Интересно дали поредния представител на дългогодишната вашингтонска фауна отново с лекота, тихо, кротко и без съпротива, ще изостави позиция делегирана и достигната от избирателите на Тръмп (което достижение демократите, или вашингтонците, или може би океанците инфилтрирали напълно Вашингтон се опитват да извратят и отрекат) и дали и този път вицепрезидента Пенс ще вземе участие в този процес? Смущава също не само липсата на дискусии относно реални и доказани сериозни престъпления, но и липсата дори на индикатори за това, че се допуска правораздаване и свързано с тях настъпване юридически последствия. Такива индикатори биха били обществени кампании за отмяна или промяна и хуманизиране на най-тежките наказания, които се предвиждат при подобни престъпления.

Абсолютен социопат-манипулатор, беизразна, нагла, презрителна физиомия, използва маниерите и мимиките на дуче Мусолини за завладяване на тълпата. Този човек е опасен за Света, колкото по-бърз импийчмънт, толкова по-добре.

В САЩ разобличават руските слуги и ги изхвърлят от властта,а в България тъпият народ ги избира да управляват - явно се е загъжил за виденовата зима преди 20 г.

Не е параноя, а целенасочена операция на поне половината от 14-те разузнавателни служби на Щатите за дискредитиране на Тръмп - президент извън кръга Буш-Клинтън. Показателен беше факта, че Хилари не призна победата на Тръмп в най-демократичните президентски избори в най-демократичната страна в света. Идеята е следната - да дискредитират поне половината от екипа му и да се подготви общественото мнение. Не може да отсечеш голямо дърво в гората, преди да разчистиш храстите и малките дървета около него, нали? Подобен пример беше операцията на една тогава съветска служба, която организира "безпроблемното кацане" на Матиас Руст на Червения площад.

Що па да не го разкарат, ти к'во, да не очакваш някаква лична полза, или си се влюбил в него ?

Демократите се опитват да внушават че Тръмп и хората му са назначени от Путин. Това е пълна глупост. Тръмп няма нищо общо с Путин или някакви руснаци. Накрая демократите пак ще загубят.

Не са ли малко странни тези храсти и малки дръвчета: само като чуят воя на кандидат-секачите стават подвижни и на собствен ход се самоотстраняват, откривайки нефронтален, обходен маршрут към дървото?

Явно нагласите са избирателите да се третират като европейци или както тези на Бърни Сандърс: т.е. изборите са си избори, а политиката политика. Когато резултатите от изборите съвпадат с желанията на политиците и началниците им всичко е наред и демокрацията е в действие, а когато не съвпадат, настъпва времето на процедурите и триковете и се очаква избирателите да бъдат третирани така както Хилари и Сандърс подхлъзнаха привържениците на Сандърс.

Абе, ако министъра на руското правосъдие се беше срещал с американския посланик и си беше премълчал, защото са си говорили за времето, как щяха да реагират другарите тука? :)) Не, че нямаше да е докладвал на Путин веднага за тоя разговор, но все пак в Русия имат еднопартийна система. Отново. Та, не е същото.

СЪВСЕМ СЕ ИЗЛОЖИХА ,ТРЪМП ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИ ТАЗИ ПАСМИНА ОТ СЛУЖБИТЕ

работа, да разчисти всички служби ?

Ужас властта в Америка е в ръцете на Путин. Всички срочно на гей парад за спасяване на евроатлантическите ценности

В америка требва да репортувате дори когато идете да се изодите по голема нужда!Там няма ПОЛИТИЧЕСКА лична свобода,чист комунизъм!

трябва да се рапортува - СНН, НЙ Таъмс иСорос. Иначе - жална ти майка...

в САЩ взема нечувани размери, никакъв разговор с чужденци- всички са шпиони. Като у нас през "комунизма". Врагът е навсякъде и дебне. Бах тая "демокрация" на забраните.

Е, точно като в Рашката. Там всяка чуждестранна организация се третира като враждебна. Или като е в Русия е добре, като е в САЩ е зле? :))) Като почнете да плачете, че в САЩ е по-зле от Русия и ставате смешни като "Работническо дело". :)

в САЩ всяка чужда организизация дори не се третира,там направо се влиза в затвора за поне 20 години ако преди това нее разстреляна.

осемте години при небледоликия дето редовно си кръстосвал краката връз писалището в президентския кабинет. ама така охолно и честито са си живуркали и въобще - супер. Тънката таактика е да ползват Русия като маша - демек с един удар два заека, хем Доналд, хем Владимир. Искат да върнат Мишел да копа градинката със зелето в дворчето и нобелиста за мир да им даде уж изгубената свобода да шпионират в свободното си време. Ами дано.

Така си мислите вие поклонниците на Владимир!!! Просто американците не искат слуги на КГБ в управлението си. Но...това на рускопоклонниците не може да ви се обясни.

Разбирам американците, но пълно щастие няма. Не може да искаш да имаш слуги на ЦРУ в Москва, а да нямаш слуги на КГБ във Вашингтон.

живи и здрави тука двамцата - за САЩ явно чернокожите президенти са решение на въпроса. Бледоликите в Африка - цветнокожите в САЩ, май така излиза с разните мигранти. ОК - ще се сбъдне и тая мечта на либералните гостоприемни домакини. И не ме обвинявайте в расизъм, моля.

Бахмаааму, то там станало като в България през 50тте- говориш с чужденец и хоп, виновен си, aйде наказание по партийна линия.

говорих с едни руснаци на улицата. Кажете на кого трябва да съобщя.

Не съобщавай, а бягай- сега ще те арестуват и обвинят във всички мирски злини.

ама светкавично! има и други, но в момента не се сещам.

Предвид това, че ти и те сте "никой" няма нужда да казваш на никой. Когато руснаците избират главен прокурор и се окаже, че той се срещал със Сорос да си говорят за времето ще ми е интересно каква позиция имаш. :)))

Значи, все пак е говорил, а не е казал на Комисията. Нали ? Това означава, че е излъгал.

Нееее, това им е "алтернативната истина", не е просто лъжа.

Американската държава е създадена от преди 260 г. само и то от престъпници,гешефтари и иманяри.Това са дядовците на днешните американци.Когато Русия е имала поети и художници,царски двор в америка са си бъркали по носовете и са яли с ръце.Няма история тая държава и то ва им е огромен синдром на американците -затова все говорят за величие.Това е комплексарщина.

като изключим индянците и мексиканците, 90% от дядовците на днешните американци преди 260 години не са били емигрирали още.

Смехурко, когато са създадени САЩ, въобще не е имало руска държава! А князчетата на дребните "руски" княжества са били назначавани от татаро-монголския Хан! Щом си толкова ербап, посочи поне един поет и художник от онова време! И писменост даже собствена не са имали!

уточнение

Пич, ти разби тъпомера! Когато е създадена държавата САЩ, в Русия е управлявала императрицата Екатерина Велика. А това, за което говориш, е било дори преди времето на Петър Първи, който модернизира Русия в началото на 18 век. Тези две имена ако не ти говорят нищо, значи за поети и писатели от това време няма и нужда да отваряме дума...

какво ли ще кажете, ако кандидат за президент на българоруссия говори таино с посланик на сащ? але пък да не споменавам институциията сорос!!!

Гледайте как дир.бг се присъединява към кампанията на лъжещите медии. Вместо да напише: "Вашингтон Пост твърди, че и главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци" (да оставим настрана употребата на "потайно") милият дир.бг простичко казва: "И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци", тоест това е не твърдение, а факт!

Да, това е факт, защото и министъра на Тръмп не го отрича. Само дето се оправдава, че не го били питали конкректно :)

в брацка русия и народната република българия пращат в лагер и разстрелват. или ако партииният секретар е харесал жената на някои, го клевти, че е англииски шпионин и го пращат в белене.

5-6 години преди времето за което говориш, в САЩ само защото си японец отиваш в лагер.

по това време в русия изселват милиони чеченци, българи, татари, немци и други в сибир, само защото са такива.

Абсолютно верно, но какво общо има с темата?

Анджък, де господине и аз това казвам.Клановете на Буш-Клинтън-Сорос минаха даже комунягите от онова време по цензуриране и следене на хората.Толкова са жалки.Уж велика ,свободна страна ,а кибератаки от Русия попречиха според тях на Клинтън да спечели изборите. Само фалш.

е това е наи-яката новина. само това показва, кои е - Number One. каквото и да се пънат руските, искат да са като американците и ги копират. По времето на Студената война, тайната милитаризирана организация "Патриот" сформира отряд от супергерои, в която влизат участници от различни съветски републики. Свръхспособностите на главните герои отразяват силните качества и традициите на съответните народи. Дълго време след това те прикриват същността си, но в тежки за страната дни отново се залавят за работа. Всеки един от тези бойци притежава уникални умения, които обаче остават в пълна тайна дълги години - до деня, в който светът не е заплашен от глобална ядрена заплаха. Първи руски блокбъстър за супергерои. Оригиналната версия е с продължителност 100 минути.

пак по комуноидному извращават реалността. В ЩАТИТЕ никой никому не забранява да говори с който и да е, включително и с примитивни азиат-болшевици, НО ДА ИЗЛЪЖЕШ ПОД КЛЕТВА е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което се наказва от Закона, а за хора на определение позиции е с ОТЕЖНЯВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА. Това е ИСТИНАТА, нещастни рашофилистичета.

истината е, че си изхвърлен от живота нещастник, който използва всяка безсмислена минута от животчето си, за да търси адреналин в дир-а.

Опонентите на Тръмп вече се заяждат за глупости. Толкова издребняха. Някаква снимка от Белия дом -това е скандал. Някакъв разговор с руснак-това е предателство. Реално няма с какво да му опонират на Тръмп.

опонира сам на себе си, бетер банкянската мутра, сутринта - едно, на обяд - друго, вечерта - трето, и не им пука като ги хванат в лъжа, абсолютни гьонсурати.

Ба! Говорил... той направо си е признал, че му е писнало да е прокурор на говеда...

Ужас! Разговарял е с руснаци! Как смее!? За назидание да бъде обесен в двора на Белия Дом!

ви социализъм, американци! Едно време и при нас, ако те заговори някой чужденец, случайно стъпил в България, можеха да ти търсят сметка. А отговорните другари просто бяха задължени да докладват. Честно казано, аз отдавна смятам, че те стигнаха там, откъдето ние се връщаме. И ако Щатите не бъдат разклатени из основи, целия свят го чака един луд тоталитаризъм. И при съвременните технологии той ще е за векове.

Американците отдавна са известни със своето примитивно мислене по някои въпроси. Вследствие на подобно мислене и поведение е пролята много невинна човешка кръв. Срещите и разговорите с руснаци, не е само задължително, но и полезно за съдбата на целият свят. Защо това се смята за недостатък? Даже и смъртните врагове Сталин и Хитлер са подържали връзки през време на войната между тях. Явно е, че някой в Америка силно се страхува от подобряване на отношенията с Русия. Хората добре знаят кои са те и точно защо се страхуват. Защото е заплашен бизнеса са им на търговия с оръжие и човешки съдби. Политиците са най големите врагове на хората.

посланик е --- трябва да се знае всичко--- дори когато спи с някоя дама --- ха ха ха

След страхотната реч на Тръмп, която разби демократите/глобалистите, следва поредната доза лъжи и манипулации от западните медии с цел да се оплюе Тръмп по някакъв начин, че да не му се вдигне много рейтинга. Като сенатор и член на комисии в сената, Jeff Sessions е разговарял с много чужди посланици, не само с руския и това няма нищо общо с президентската кампания, така че отговора му е абсолютно точен, но да не оставяме фактите да провалят поредната пропаганда и манипулация срещу Тръмп. Глобалистите са твърдо решени да предизвикат война с Русия и да свалят Тръмп по някакъв начин!

възхитен путлераст.

Ей, това Щатите са "голяма" работа-бъкат от демокрация! Сега очаквам да въведат под натиска на "демократите" смъртно наказание за разговор с руснак!!!!!?????

Американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS и "Вашингтон пост"са врагове на народа! Защото пускат само лъжи!

Смешник и ти и идола ти Тръмп. От една страна били неверни, от друга реве, че имало изтичане на информация. Ами не вярвайте на CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS и "Вашингтон пост", гледайте Фокс нюз и Брайтбарт.

олигархия,финансова олигархия, уол стрийт ,пране на пари,корупция,страх ,параноя, =безпомощност=САЩ.

Флинн подате оставка не защото е разговарял с Кисляк. А защото ИЗЛЪГА, че не го е правил. Иначе напълно в прерогативата на президента е с кого ще разговарят хората му. В случая с прокурора - ако докажат, че е говорил за изборите и лъже, че не, е то може и да подаде оставка. Ако докажат.

Изглежда че в страната на свободата, дори да говориш с руснаци е престъпление.

да но е престъпление висш държавен служител да говори сис шпионин на друга неприятелска държава. Как би реагирал на подобно събитие любимия ти Путлер? Може би малко полоний в чая???

Ако си говорил с руснак е голямо престъпление. Не знаех, че има забранени народи по време на демокрация. Отсега ще знам, че демокрацията е демо версия само.

Май ги тресе параноята американците. Да говориш с руснак за тях вече е национално предателство.

Драги русофилии, след падане на "Желязната завеса" американците отвориха своя пазар за социалистическото народно богатство и на драго сърце сътрудничеха на комунистическите лидери да го укрият от поробения от комунизма народ. Поделиха, ядоха, пиха после взеха децата на комунистите да се изучат и да ни управляват заедно. "Лошите" американци бяха първи другари на руските другари и замълчаха, когато хората след "Чернобил" просто трябваше да ви убият до крак. А след като вашите "лидери" ограбиха вас и оставиха в мизерия вашите майки и бащи , трябваше да имате поне малко чест да видите истинските си врагове, вместо да се вторачвате в нас/ ние сме като вас пострадали/. Но си останахте слепи и прости за злините. Целувайте ръка на нашите убийци, продължавайте! Има Господ.

Той вече е построил опашка от желаещи да му целуват ръка.

айде взевай една дървена тояга и бегай да бориш комунизка.И да не забравиш да си подадеш молбата за купони във мега великитят САЩ/Холивуд/

Ограбени, облъчени, излъгани, поробени пострадали...И това не е краят на мъките ви - сложихме го и ще ви го слагаме от сега нататък президенто. Ше търпите.

Тези съвсем останаха без достойнство. Накрая да вземат да обяват, че САЩ са Руска губерния и да приключва. Имам чувството, че всички работят за Путин, включително и троловете тук, дето са върли евроатлантици.

Амчи тя и Корни са срещаши по хотелите с оня Решетков ама ко нищо и нема

Ох, не вървят добре работите в щатите. Както са тръгнали работите ,само се надявам да не се окаже, че навремето бащата на Тръмп е говорил на четири очи с някоя служителка на руското посолство.

маккартизъм над 200/двеста/ хиляди български имигранти в САЩ са подали молби за путлеристански визи и чакат директните полети към масква и ленинград.

Виде ли? Пролетарски интернационализъм в действие!

Не мога да ги разбера американците ? От една страна искат да ни убедят, че са най-великата държава, господар на света, а от друга страна правят всичко възможно да докажат, че Путин и неговите хора могат да ги управляват каквото си поискат.

Россияните са като торен бръмбар - тръгнеш ли след някой от тях, със сигурност ще те отведе до купчинка животинско гюбре! Ето сега, гърми още един глупак, вързал се на россиянски далавери! Господина много ясно са го запитали, дали по време на президентската кампания е имал контакти с россиянски представители, а той решил да си замълчи и сега да се оправдава, че се срещал, ама не били говорили за избори! Той е бил попитан конкретно за срещи с хора от россиянската амбасада, а не с посланика на България, например!

А бе, американска му работа. Те и Хиларито я питаха за онези имейли от нейната поща, а тя твърдеше че нямала поща.

Нали знаеш историята на Белмондо? Всеки път излизал от обществените туалети вир вода мокър. На въпроса "защо?" отговорил: Ми като вляза да п...я и всички се обръщат към мен с възгласи "Оооо, Белмондо!!!" :))

тОалетна се пише с О

се загрижили за демокрацията в ЩАТИТЕ ? Абе какво ви пука за краварите, нека се самоизяждат и загиват, важното е че путлеристан прогресира и вече е единственият световен икономически и политически лидер. Това се доказва от километричните опашки от желаещите да имигрират пред рашистките посолства и консулства по света.

Шило

Де видя, че на няксого му пука? Аз, например, се забавлявам се с лъсналата отново демагогия.

Направо се оаквате вече! Не давате на хората и да разговарят по между си от страх да не се разбере че всичко което прокламирате е лъжи и демагогия!

Интелектът Ви е някъде между амебата и автоматичната пералня. С едва забележима мозъчна дейност едва ли струва да се "напиняте",-Орел с гавном не стаить ! Ладно я полетел !

То и торният бръмбар може да лети. Та, казваш, ти полетя вече, а? Приятен полет и сполука в намирането на прясно гюбре!

И откога да говориш с руснак е престъпление? Че аз съм женен за рускиня!? Кажете на коя клада да я изгоря?

Престъпление е когато заявиш под клетва "никога не съм говорил с руски представител".

И защо е тази клетва? За да се задоволят прищявките на едни изкукуригали старци дърпащи конците на управлението на САЩ!? За всеки мислещ човек е ясно че Обама беше кукла на конци, а сега се мъчат такава кукла да направят и Тръмп.

Браво бе, юнак балкански, докарал си още една рускиня, да имаме ние, твоите приятеле какво да тракаме, нашите като не са на кеф Обичам рускините на другите

Що за малоумник си? Как може да обиждаш жена му? По всички неписани закони заслужаваш да те смаже! Естествено страхливо натовче като теб никога няма да го каже на живо, а само в безопасния форум. Отрепка си!

Това, че си женен за россиянка, няма лошо. Но ти не си бил кандидат за президент на САЩ, а и жената със сигурност не е россиянския посланик или военното аташе на Россия, нали?

А бе братко, това за хвалба ли е бе, че си женен за рускиня! Не трябва на клада - бегай, бегай колко можеж по-бързо!

болшинството американци са тъпи и с промити мозъци. Като им кажеш "руснаци", за тях са като дяволи. повечето от тях едва ли знаят къде се намира Русия. Преди години бях в САЩ и като казах, че съм българка, един веднага се похвали, че е бил в Будапеща - столицата на България.

...И главният прокурор на САЩ си говорил потайно с руснаци.. --- Винаги съм казвал че руснаци, американци и европейци са заговорничили потайно срещу нас! и затова да им обявим война и да ги окупираме и да въведем при тях ред!

ТРЯБВА ДА МАХНЕМ И РУСКИТЕ ПЕТОЛЪЧКИ ОТ НАШЕТО ЗНАМЕ - 50 БРОЙКИ :)) ПУТИН ГИ СЛОЖИ :))

Нещо си се пообъркал, ама то неграмотността е типична за россиянските путЕноидни тролчета! Звездичките на знамето на САЩ ги има много преди да се появи звезда на знамето на "вЯликий и магучии, непобедимый СССР"! :)))

Много Ви ее ниско нивото да Ви отговарям. Сигурно сте чели само една индианска книга! Нали?

В САЩ русофобията вече става пароноя с епидемичен характер. Започва да напомня Макартизма, но сега комунистите са заменени с руснаци...Абе с една дума сбъркано мислене. Така и не разбраха, че е по-добре да имаш Русия за приятел, отколкото за враг...

не знаят, че през 50-те години в ЩАТИТЕ бяха изпържени маса рашистки шпиони, които "прогресивното човечество" обяви за невинни жертви на империалистическия терор ? През 90-те години, когато се поразкриха някои архиви в рашия, "гриф секретности снят", си признаха, че "невинните жертви" са си били болшевишки шпиони, включително и най-невинните розенберг.

От руската агресия срещу Украйна руснаците са като заразни и прокажени. Който контактува с тях, се заразява опасно Тръмпирането на Русия започна

Шило

А бе, Беге, що нищо не кажеш за парите, които Клинтъновата фондация е получавала от Русия?

Бай Ставри

Ако ти си лапал от тези пари, за мен са ми все тая Руските виолончелисти още от времената на СССР дават луди пари, за да подкопаят Запада А НАТО все по-близо до Кремъл идваме

Какво означава потайно?! Ако беше потайно никой нямаше да разбере.