В руски вестник се предрича война в Европа (снимки)

Конфликтът между Русия и Запада ще ескалира. Щом не успяваме да решим въпроса по мирен път, остава пътят, който не е мирен, пише руският в. "Независимая газета"

Обратно в новината

Коментари - В руски вестник се предрича война в Европа (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук някои манипулират, че Украйна е независима държава! Да бе, да!

Има неща по-важни от мира! -Роналдо Рейгън

да не би да имаш в предвид Роналд Рейгън Това о ми идва малко в повече

която води Гената, ние в Бургас сме от първите цели на Русия....

През 60-те години на ХХ век питали един пророк как ще изглежда света след трета световна война? Той отговорил смирено:"Четвъртата световна война ще е с копия и лъкове" защото след третата свят няма да остане!

Тези неща - войните се решават на по - високо ниво и не зависят от 4овешки решения. Отгоре (извънземни цивилизации) вземат решения за масови 4овешки унищожения 4рез войни или природни бедствия. Вашите лидери и елите им се изпраща brain energy download и те изпълняват музиката. Земята е опитно поле и на простосмъртните им се опъват конците да действат по горните стратегии. Тука вси4ко е изпълнител и лаладжия. За сега се умува да се издумкате ли или не, - Първата цивилизациа - Shalanaya, е за намалянето на популацията на планетата, - довод: Много робот без мозък под слънцето.

ЧУК

НАТО ли не знаят за това ,че един японец ,както си рупал спокойно семки седнал на стълбите пред банката в Нагасаки останала само сянката му отбелязана на стената на банката.Ни семки,ни японец.САТАНИТЕ И СЕНКИ НЯМА ДА ОСТАВЯТ ДАЖЕ!

хахахахаха .. а бе този дето е писал статията в "този руски вестник'- е пълен и абсолютно кръгъл идиот ... чист идиот ... И КАК Я ВИЖДА ВОЙНАТА САМО В ЕВРОПА НЕ РАЗБРАХ .. ТОЕСТ - ЩЕ ИМА В ЕВРОПА- НО В АЗИЯ - РУСКИЯ МУЖИК - ЩЕ СИ ПИЕ ВОДКАТА И ЩЕ СЕ КЕФИ.??? БАХТИ И "ТЕПАГЬОЗИТЕ" ИМАЛО-И ТО - "ЖУРНАЛИСТИ'...В РУСИЯТА АКО ИМА ВОЙНА- ВОДЕНА МЕЖДУ РУСИЯ И НАТО- ТОВА ЩЕ Е К Р А Я ! НА СВЕТА.. ВСИЧКО УМИРА .. ОТ ЯДРЕНОТО ОБЛЪЧВАНЕ ... НЯМА ЕВРОПА НЯМА АЗИЯ .. НЯМА АМЕРИКА ... КРАЙ .. ТОВА Е ... КРАЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО... ДА СИ НАБИЕ ТОЯ ПЪЛЕН ИДИОТ В КУХАТА РУСКА ЛЕЙКА ...

ама че си профан, Руеия е в Европа до Урал, или 80 % от населението и

Понякога войната е по-доброто решение! За няколко години ще бъде ад, но после ще е по-добре (за оцелелите)

Който посегне на Русия, ще изпита грозната сила на новите руски оръжия.

Никой не посяга на русия....... А май тя се опитва да посяга на независими дьржави...... Сама срещу почти целия демократичен свят обаче няма никакьв шанс.... :-) :-) :-)

Русия сама по себе си е най-могъщата сила на планетата Земя! Китай и Индия са зад Русия. Усещаш ли за какво става въпрос? А иначе демокрацията на демократичния свят, който споменаваш само ти не си я разбрал.

А дано, че май не остана друг начин да се възстановят човешките ценности. Войната е единствения начин да се възстанови демокрацията в Европа и да се отнеме властта на корпорациите. Не забравяйте да насочите достатъчно ракети към УСА. Там е центъра на империята на злото и местонахождението на световните господари.

Крадеца вика: дръжте крадеца! Империята на злото вика: Стреляйте по империята на злото!

Що не прочетеш библията и да се усетиш кой е крадец викащ дръжте крадеца. Малко и за Антихриста може да прочетеш, за лъжите с които се маскира.

При война не умират тези, които трябва, така че няма да се възстановят човешките ценности.

каква воина ги гони тези откачалки? трябва просто да убрат путина, и всио!

Скоро време Русия ще ГОРИ!!!

Хахахаха, голям смях - Кво им пука на украинците дали русия ще има НАТО на границите си. Украинците, просто искат да са СВОБОДНИ!!!!

И затова отиват при хора, които кръвно ги мразят?

Руската преса ми звучи като Болен Лидеров - същите глупости и манипулации.

По скоро е обратното-Болния Сидеров се учи на "красноречие" от господарите си от русия..... :-) :-) :-)

Ей сега братя руснак като започне да раздава атомни шамари....шъ видите вие хамерика през крив макарон, бързо бързо ще се изпари и няма да има помен от нея!

То ако руснаците можеха да раздават атомни шамари, да бяха спечелили студената война, а те я загубиха най-безславно. Нещо си се заблудил - всички бягат от тях, ти братя ги наричаш...

Могат, обаче резултата от атомните шамари е, че ако са ги раздавали сега нямаше да пишеш на десетопръстна система а примерно на 16пръстна. И ако погледнеш историята, атомна война не е започнала само заради навременните отстъпки от тяхна страна. Обаче в името на човечеството в момента не е време за каквито и да било отстъпки. Световните кандидат господари са се самозабравили и единствено война може да ги спре.

Не редактор, не журналист, подписал се с името си, а някакъв анонимен блогър, в някакъв вестник, който не се чете никъде, предрекъл война? И това се представя едва ли не като пророчество на Нострадамус! И предизвиква 1300 коментара, огромната част от които ако кажеш, че са най-малкото смахнати, просто ще си много учтив.

Хич не прилича на жителите на най-бедната, официално най-нещастна територия в Европа да коментират световни събития. Каква тежест има мнението ви? Какво знаете вие? Не можете да оправите кочината, в която живеете, тръгнали сте да оправяте работите на другите държави... Най-презираната страна от бившия "соцлагер", изгнила от корупция, ще решава световните проблеми...

му викат. Защо му пишете плюсове на тоя душманин?

А за онези невярващите проверете историята по хронологичен ред.Малко факти- През 1861 г. Цар 1Освободител премахва крепостничеството, а през 1870 година броя на евреите в Русия достига 4 млн. През 1881 г. е убит Александър II, следствие на което са въведени т.нар. майски закони, засягащи главно евреите и стеснявайки зоната им на местожителство. Започват и антиеврейските погроми в Русия. Много руски евреи през този период емигрират главно в Англия, САЩ, Аржентина, а впоследствие и Палестина. Въпреки започналия емиграционен процес сред евреите броя им в Русия през 1897 г. е 4 899 300 В резултат от събитията през 1905 г. излиза т.нар. Октроирана конституция, прогласена с Манифест от 17 октомври 1905 година, и предоставяща граждански свободи, въз основа на личната неприкосновеност, свобода на съвестта, словото, събранията и сдруженията. Тя е акт на руския парламент, състоящ се от Държавен съвет и Държавна Дума по това време." 2 И хоп изведнъж нова революция , болшевишката на Ленин и Троцки, чието истинско име Лейба Давидович Бронщайн вижте и произхода на Ленин.След както е отменено крепостничеството ,сле като руснаците имат права и защо отново революция с лозунги братство , равенство???!! На кому е нужна се запитайте сами. 3 Тора е единственета религиозна книга , според коята, освен евреите другите не трябва да се третират като хора, а като животни.Не евреите се наричат гои!!

Миналата година януaри 2013 Путин говори, на някаква конференеция по безопасност и мира в света, пред цялото ЕС, Нато. Исказва притесненията си за това, че въпреки поетите задължения за обезоръжаване и запазване на световния мир, Нато продължава да създава бази в Румъния и България ??.Че те са му пред вратата.И защо само НАто И ЕС имат право да нарушават суверинитета на една държава?!! Може да го плюете Путин колкото си искате, но и той си е прав.Харесва ви или не , Русия е страна богата на ресурси, а западняците, а може и и не само те ,са хвълили око на тази страна.Нещата са от ясни по-ясни. А комунистически СССР си отдие с милиардите на руските комунистически евреи на запад организирали болшевшката революция и избили милиони християни. Само в главите на българите още цари объркване, че комунизмът иде от Русия. Вижте само как действа НАто, САЩ и после говорет.link

Русия не е част от цивилизования свят и никога няма да бъде . нека вземат Крим - и да се задавят . С издръжката на завзетите пригранични територии , струващи им огромни пари и с отново започващата да се задъхва икономика . Няма никакъв смисъл да се води война заради руско - украински проблем , с които нямаме нищо общо , но Русия трябва да бъде тормозена и душена по малко - докато отново само се върне в полуразпада преди Путин . И тогава трябва да бъде довършена

Върви пий една белина.

Русия се събужда. Това е единствената сигурна информация. Когато се събужда мечка всеки го е страх. не се знае кой ще отнесе тежка лапа. Извод - не будете мечките.... Късно е вече!

Скоро целият свят ще види, как цяла Русия гори!!!

Ако Русия гори, значи гори и УСА, това е гарантирано като смъртта. А вероятно гори и България. Повод за безмерна радост на всеки мизантроп и на хлебарките, потискани от човешкия род.

,,Независимая газета" в страна където точно независимите и неудобни за президента медии се тупкат показно дава изавление...???

Ало, онези, в чийто речник има само думички като "комундета"и ругатни, дали осъзнават, какво всъщност става в Украина? Върнете се в историята,в годините, когато Хитлер започна да вири гребена не без помощта на прословутия Запад, който се надяваше да остане встрани от бъдещия сблъсък на нацисткото чудовище с Русия.Защото именно това бе целта: тя да бъде изравнена със земята. Да ,ама не! Пожертваха Чехословакия, но това не ги спаси от ужасите на войната.Сега май се повтаря същото: пак фашизоиди маршируват с факли в ръка, издателстват над интелектуалци, прокурори, съдии, администратори, бележат вратите на руснаците така, както техните предшественици, хитлеристките командоси и украинските бандеровци бележеха вратите на евреите...Всички знаем , какво стана. На власт в Украина сега дойдоха именно фашистите, а Западът отново се крие зад кухи приказки за демокрация и справедливост, а всъщност той разпали тази вакханалия! И всички ще я сърбаме попарата!

Ти нещо да не си болен или сляп ? Какви фашисти в Украйна ? Да беше казал комунистите на Путин - добре, ама фашисти - ха ха ха ....:)

ДА ,ТИ СИ ПРАВ.ТОВА НЕ СА БАНДЕРОВЦИ!!! АМИ АКО НЕ СА ,ЗАЩО ИЗПОЛЗВАТ СИМВОЛИТЕ ИМ!? И ПРИЛИКАТА Е СЛУЧАЙНА! АМИ ПРИЛИКАТА С ПРЕДИШНИТЕ НЕ Е СЛУЧАЙНА!! ТАКА ,ЧЕ И СЪДБАТА ИМ ЩЕ БЪДЕ СЪЩАТА,КАТО НА ДЯДОВЦИТЕ ИМ. В КРАЯ НА 2 СВЕТОВНА ВОЙНА ТЕЗИ БАНДЕРОВЦИ СА БИЛИ ИЗБИВАНИ И ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ В УНГАРИЯ! ВЕТЕРАНИТЕ НИ РАЗКАЗВАХА ,КАК БАНДЕРОВЦИ ЗА ДА НЕ ГИ ХВАНАТ ЖИВИ СА ВЪРВЕЛИ ПРАВИ В АТАКА ЗА ДА ГИ УБИЯТ. ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ!!

Ами такива, Иване, дето маршируват досущ като хитлеристите с факли в ръка, издевателстват пред окото на репортерската камера с невинни хора, нахлумвайки в сгради и кабинети, бележат вратите на неугодните им също както навремето техните предшественици бележеха вратите на евреите..... , палят,тероризират де когото сварят, който само е намекнал, че не е съгласен с тях. Това са потомците на Бандера, същият Бандера, чиито главорези колеха и бесеха по време на Втората световна война като съюзници на Хитлер. Очевидно или си сляп, или невеж, или просто не искаш да видиш нещата такива каквито са. А Западът пак подмолно и коварно забърка тази каша отново с надеждата да стане онова, което не можа да стане след последната ужасна война, макар самият той да понесе доста жертви и да изпита на гърба си униженията и жестостите на "арийците". За съжаление поука никаква. Та погледай и други телевизии, където нещата са видяни по друг начин. Тук всичко се крие или изопачава така, че на човек направо да му се догади.

Май Русия си вири гребена като иска да анексира Крим, Както Германия анексира Судетите и Австрия

Няма да е само в Европа! Ще бъде и на американска територия, за първи път от столетия! Те винаги са разпалвали конфликти по света, но на далече и са извличали дивиденти за промишлеността си! От заграбването на половин Мексико, пак война на чужда територия до сега са съсипани десетки държави, защото са отстоявали своите национални права и интереси! Но сега нещата са по-различни! САЩ ще изживеят на истина филмът "денят след"! Този американски филм бе пророчески! Ако са го забравили, мутантите след Денят ще го помнят, както ние помним Ной и гибелта на Содом и Гомор!

На Русия в момента е пълна сдържаност и дипломатичност (с леко и нежно потупване на неослушковците по врата, за да няма съмнение каква ще бъде следваща стъпка) и интенвзивно привеждане на армията в оптимална форма за защита и адекватен ответен удар, и само в краен случай разглеждане на възможността за изпреварващ удар, когато всякакви други опции са изчерпани. В кайна сметка печели онзи, който умее да изчаква!

Напред Русия!! Колкото и помия да хвърлят върху тебе, както и да изкривяват истината, нас Българите не могат да заблудят и винаги ще бъдем зад теб и ще те подкрепяме!!

Другарю,и аз ги подкрепям,и много от българите-тоже!Ма питал ли си се нещо-чии ракети ще западат на клетите ни глави,ако почне войната!?Забрави ли,че сме в НАТО,че има американски бази на наша територия,и че в момента участваме във военноморско учение с единствената си фрегата!?Смях...То това и беше стратегията на гадните капиталисти-да приближат максимално ракетите до границата с Русия-за тва ни направиха и членСега-Украйна и...шах и мат!

не говори от мое име, не съм упълномощавал за това

Някой беше казал преди време за Русия - "Горна Волта с ракети" , и колкото и да се дрънкат небивалици , вярно е. Страна която може да се похвали само с оръжията си и да парадира с природните си ресурси , рано или късно ще фалира(изчезне).

Да изчезне??? koni, не искам да те обиждам. Ти карта на света виждал ли си. Я сподели как така ще изчезнат 17 млн. кв. км. даваш ли си сметка, че ако ги нямат тези оръжия с тези несметни богатства досега да са я "освободили" няколко пъти

", приятелю, земята едва ли ще изчезне, освен някакъв гигантски катаклизъм, ама то ако такъв стане, кой знае, кой ще оцелле и кой не. Но като държава - не толкова фантастична идеята. Просто на мястото на сегашната Русийска Федерация ще възникнат няколко други, отделни държави. Знаеш ли, че в момента китайците активно арендосват дългосрочно земя в Русия - договори за аренда от 15 до 25 години, особено в Далечния Изток. И още - икономическите връзки пак там са повече с околните държави - Китай, Япония, Ю. Корея отколкото с Москва? Така че, аз лично не бих се изненадал, ако сегашната федерация се разпадне.

Когато цар (с едно изключение), първи секретар или президент застане начело на Русия, вместо да мисли за възхода й, започва да търси начини за географско увеличение на площта й-чрез най-древния начин-нахлуване и всички тези действия си ги наричат "миролюбиви". Не случайно е сътворен романа "1984"!

ну ты не прав товарищ...))))

Сътворен,ма май не си го чел!Основните девизи на партията от него:"Войната е мир!","Свободата е робство!" и "Невежеството е сила!" в момента май повече прилягат на американците!...

ЧУК

Абе друго забравих!Кой ще мъкне сега вода и храна на космонавтите в Международната станция?Даже и не знам има ли сега там някой!

Не ни е нужна ядрена война на нас...Достатъчно е още един мандат да останат на вляст комунистите и ДПС. В края на следващия мандат у нас ще бъде като след ядрен удар. Едно сал червеното знаме ще се вее, с фес или без...

Русия я е имало, има я и пак ще я има. Евреите не се примириха с тази велика сила и този достоен и непокорен човек. Какво ли не опитаха-комунизъм (Ленин Бланк, Троцки, Берия), опитаха с Хитлер, постигнаха частични резултати с предателя Горбачов и пияницата Елцин, но си намериха майстора. Тази държава никога няма да бъде покурена, независимо от всички тези опити. ПРО на Америка е насочено единствено към Русия за изпреварващ глобален удар без вариант за ответен удар. Няма да го бъде и това. Много еврейски свини казват, че Русия е била много голяма и много богата на природни богатства и че това не било честно. Всички си мечтаят да завладеят Русия, да я смажат. никога няма да успеят. Защото това е РУСИЯ

Русия дрьнка орьжие, понеже няма нищо друго...... Освен ИЗЧЕРПАЕМИТЕ полезни изкопаеми. Оставена на произвола на времето, след известно време (изчерпване на полезните изкопаеми) Русия ще фалира сама, без вьншна помощ..... :-) :-) :-)

РОСЕН

глупак си и ще си останеш.Русия има русите-хора с големи сърца и души

да ама нещо не съм чул или видял становището на "държавата" Израел...що ли ?? да не би щото усещат че ще а ги нагъзят бендеровциет по стар навик...тогаз бай Адолф май ще им се види пионервожатый....))))

Само че, ако се почне, и тези, които с телешки възторг славят правото на Русия да се разпорежда със съдбата на Украйна, припознавайки я (не без основание!) като своя съдба, и те ще врат в този котел! Червеното знаме няма да ги спаси. Ако имат нагласата да умрат за делото на комунизЪма, могат да изберат друг вариант, в които ние, без червените знамена, не участваме...

САМО,ЧЕ, драги ,Вие участвувате...И то много активно и подмолно...Искате да "спасявате" хора,които не са ви молили за това...Да не говорим,че е и против тяхната воля!

ЕВРОПЕДЕРАСИТЕ КОИТО ИСКАТ ВОЙНА ТРЯБВА ДА Я ПОЛУЧАТ.В КРАЯ НА КРАИЩАТА ПЕДЕРАСТИЯТА И ИЗВРАТЕНОСТИТЕ С ЩАСЛИВИТЕ ПРАСЕТА И КОКОШКИ С ЛАКИРАНИ НОКТИ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ. ВИВИАН РЕДИНГ ЩЕ ОПРАВИ РАБОТАТА И ДРУГАТА КУМИСАРКА АЩАН , ДВЕТЕ СА МНОГО ПЕЧЕНИ. КАШАТА КОЯТО ЗАБЪРКАХА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ЕК НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ МОЖЕ ДА СТАНЕ СРАШНА .

jingiby

Доколкото знам в Украйна предстоят избори за президент и парламент в кратки срокове. Това означава, че сегашните временно управляващи вероятно няма да продължат да управляват в този си състав. Някой обаче иска война и без да дочака резултатите от изборите.

И какво излиза накрая? Украина предава Русия...

ЧУК

Лошото е ,че никой няма да разбере кога е започнала една ядрена война!Няма да остане място незасегнато от конфликта по земята!Дали от преките попадения или жестоките цунами и ураганни ветрове всички ще си изпукаме!и ако така е писано-нека да бъде!Но ако си мислят там тези дето си имат и бункери с запаси или специални скривалища -Колко ще изкарат така ?Година две десет ?Няма значение -пак ще измрат!

Неизбежното идва. Пригответе си храна и вода за няколко месеца и чакайте.

И ко муй лошото?!

Все пак незабравяйте Господине,че е необходимо само 10 ракети ракети САТАНА(така ги наричат самите ЯНКИ)_да достигнат САЩ и 100 милиона американци ще се простят за секунди с живота си!И това ще е само в първите секунди!После ще има още...

Добро утро! Ние от 1 година излъчваме най-различни сериали за това как да се оцелява без ресурси, без ток, без гориво, без магазини, без полиция! Мислите ли че това е по наша воля! Пентагона ни нареди да подготвим американците за АПОКАЛИПСИСА!!!

"ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ"

под тази тъпа новина съдя, че комунделите са се подмокрили от радост, че е възможно да се случи подобно нещо и червената армия пак ще дойде да ги освободи и оноди в дъто, мдаа блажени са вярващите

Ами като е така, да се почва, че да се свършва. Какво може да каже обикновения човек на тия "луди с картечници" ... Пък после, каквото стане, ако въобще има после ... В цял свят политиците са избрани ИДИОТИ. От това се ползват скритите управници в т.нар. Световно правителство. И кой печели накрая и за чия сметка е всичко това? Кой е бачкатора произвел това оръжие, кой ще мре с него, кой ще остане жив и защо ...

Империята на злото се завръща от бунището на историята! демонът на комунизма възкръсна от ада и облада болния мозък на путин. путин е синът на антихриста и само чака подходящия момент за да разпали апокалипсиса. бивш агент от кгб и таен комунист, путин е част от сатанинската конспирация на соцалистическия интернационал за превземането на света от дявола

Грешиш безвернико, ще гориш в АДА!

братко прекаляваш с Империята на злото!БАНАЛНО E!

да прекалява с карварите?

Единствената страна в света в състояние да води глобална война е САЩ. Имат десетки хиляди ракети Томахоук и съответните носители за тях. При едновременен залп с тях се връщаш в каменната ера, при това не са ядрени! Руснаците са в състояние да намалят броя им до 2- 3000к които ще поразят целите си с изключителна точност, резултатът т ще бъде отново пустиня. Руската система за възпиращ адекватен отговор ще бъде готова до 2018 година. Ракетите ги имат, нямат носители. Затова основната възпираща сила са ядрените ракети. Н една дълбоко ешелонирана ПРО ще намали броя им достигащ целите си до минимум, а за възпиране са необходими 600-700 преодолели ПРО. С разполагане на такава в Полша и евентуално в Украйна; миналите през ПРО просто ще се броят на пръсти. Ето защо е битката за Украйна. Ето защо всички сме заложници и трябва да умрем. Няколко години на балансьора да възстанови равновесието или победа на САЩ сега, за да могат да наложат нов светове ред по света. Мисля, че няма разумен човек, който да иска да загине за да види "победата" на тия на които симпатизира. ХОРА, МИСЛЕТЕ!!!

повярвах ти , а бе ние ше умрем от глад и болести преди тези или онези да ни изпекат

''РАКЕТИТЕ ГИ ИМАТ,НЯМАТ НОСИТЕЛИ''ОСЪЗНАВАШ ЛИ КАКВО СИ НАПИСАЛ?

Да, осъзнавам. Това са Оникс, Гранит и др. подобни крилати ракети! В момента американците имат носители за едновременно изстрелване на 2500-3000 ракети едновременно и то от носители под вода, морско и въздушно базиране. Руснаците могат да изстрелят до 800 броя които неминуемо ще бъдат поразени от Пейтриът. Затова сега довършат няколко кораба носители, както и превъоръжават подводници! Строят и нови Ту-160 (имат само 26 стратегически бомбардировача от този тип! Човек, не може всичко да знае, но трябва да се учи! Доктрините за водене на война са сменени и сега изключително мощните и точни оръжия са неин бог. И знай, че с МБР се пренася ядрено оръжие с касетъчни бомби, а съвременните крилати ракети изстреляни от подходящи носители са и Стелт и летят със скорост $-€ Мах

ЧУК

...пълни глупости си писал!!!Какво е ракета и какво е носител?

Съвременните крилати ракети са много ефективно оръжие, чието използване е наложило термина глобална война - едновременно изстрелване на хиляди единици, които преодоляват ПВО. А една дълбоко ешелонирана ПРО като американската, която се базира в момента в Европа ще сведе до 0 ефекта от ядрения удар. Затова и руснаците разположиха Искандер, затова и плашат, че ще му сложат ядрени бойни глави. Обсега му е 550 км и времето до поражение е 16 минути със страшна мощ! Прощавайте явно попаднах на случайно място при неспециалисти. При това лаици които нищо не искат да знаят!

Носителя пренася бойна глава до съответна точка, крилата ракета за която се говори е едновременно и двете, но действа на сравнително къси разстояния, затова се базираназемно, на самолети, подводници или кораби, които се явяват носители на това оръжие в големи количества, заедно с пусковите установки разбира се!

ЧУК

и ми обясни как се спира балистична ракета -Воевода-Сатана ,когато тя лети на орбита мезду шестотин и деветстотин километра?Чааак като достигне на двеста километра преди Вашингтон се дели на десет самостоятелни ракети с ядрени бойни глави и всяка само потегля към десет различни цели!

ЧУК

И кой ти каза ,че руснаците нямали крилати ракети?Имат разбира се но наистина не са толкова много както на американците!На практика не им е проблем да ги произведат,а да модернизират корабите си с тях!Само,че на тях не им пука защото имат ядрено оръжие за защита!И повярвай много е гадно за американците -това което имат руснаците!

РЕдки глупости, баси... Освен ако не е някаква странна форма на майтап. 1. Русия непрекъснато обновява ядрения си потенциал - и като поддръжка на съществуващия, и като нови технологии. Средната възраст на американските ядрени заряди е 30 години. Последните им ядрени опити са от около 1990-1991 година. По едно време решиха, че са смазали Русия и наблегнаха на разни комикси - дронове, роботи и прочие, щото да се разправят в локални конфликти - Ирак, Афганистан и под., където на САЩ само се налагаше да понапляска непослушните деца. Обаче дойде батко Путин, възроди Русия и военната й мощ и сега САЩ няма с какво да се бият с големите батковци. Ядреният потенциал е изостанал на десетилетия от този, на Русия, и което е по-страшното за САЩ - те са мъртви, а Русия търчи напред с огромни скокове. Отделно научният и техническият потенциал, необходим за промяна, изтича от САЩ в посока Русия, Китай и Индия. Това САЩ си го признават. 2. Путин още преди 5-6 години откровено каза на САЩ, НАТО и ЕС, че ако продължават с ПРО, той ще построи такива оръжие, които ясно да показжат, че по отношение на Русия ПРО е безсмислена - просто няма да действа. И го направи. При това с летящ старт - във войната в Ирак американските Пейтриъти, които са технологии от 90те години, тотално се провалиха с иракските Скъдове, които са по технология от 60те години. Демек - атакуващите тхнологии на Русия от 60те се справят безпроблемно със защитните технологии на САЩ от 90те. Излиза, че преди 10 години Русия е била 40-50 години пред САЩ. Сега чак ме е страх да си мисля каква е разликата.

разликата е намаляла със сигурност, но все още предстои да видим как ПРО неутрализира балистична ракета с много бойни глави. За сега най-доброто, което имат Американците срещу руските ракети е Супермен, X-men и собствените им ракети разбира се :) което още повече всява страх в ситуацията.

Добре е че руснаците не четат троловски памфлети за тяхната военна мощ, а сами вземат мерки да са в крак с времето и евентуалните съвременни войни! този инжектопляктор е бронтозавър от времето когато: " знаеш ли ингилизина направил игла и я пратил да покаже какво може на московеца. А оня взел иглата, направил от нея чубук и му я върнал! Тц, тц, тц.....

този е пиян

За това и не пускат наблюдатели в Крим. Веднага ще се разбере от пияните войници, че са пратени от Русия.

С каква наслада и подмокряне пишат червенотиквениците в подкрепа на тавариш Путин, но защо ли все на Запад им е погледът, защо със зъби и нокти гледат да се доберат до там и да се окопаят, така че никой да не може да ги мръдне от омразните ЕС и САЩ??!!! То бива лицемерие, но комунистическото бие всички рекорди!!

Казваш комунистическото лицемерие бие всички рекорди!E КАК ТАКА КАТО ЗАПАДА ФИНАНСИРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ!ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН ИЛИ ЗАПЛАТЕН ЧОВЕК МАМА МУ СТАРА!

След като омразният Запад е финансирал комунистическата революция, защо ви е така скъп комунизЪма, НЕуважаеми другари??? Апропо, ако целта на Запада е била да провали Русия - УСПЯЛ Е!!! Такъв пропаднал и немислещ народ, трудно ще се намери на планетата, вервайте ми!!!

Имах предвид Неплатен.

Манията за величие е заслепила Путиновата върхушка,а напъните за госпотство са смешни и жалки за рукия народ!

Тъпотия и "гьонсъратлък" е ХАМЕРИКА да се навира до границите на РУСИЯ...!!! Да не би да си мислят, че конфликта ще се ограничи само в Крим и Украйна?... Не дай Боже някое от самолетчетата им изпратени в Полша за "планирано учение" или корабчето им преминаващо през Черно море за също такова "планирано учение" да сгафят нещо и.... БУМ, ТРЯС и ПОЖАРА ЩЕ Е И ПРИ ТЯХ...!!!

Ако САЩ продължават грубо да се месят между Русия е Украйна, приготвил съм и такива температурни коктейли и фойерверки, че ще предпочитат 1000 пъти по-приемливия студ на планетата Уран /-225 градуса/.