Москва предлага на руските студенти в Англия да се върнат

Москва предлага на руските студенти, които учат във Великобритания и други "враждебни" страни, да се върнат в родината си.

Обратно в новината

Коментари - Москва предлага на руските студенти в Англия да се върнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става въпрос за инициатива на руски чиновници, които гледат да се подмажат на режима за да запазят постовете си. А дали младите руснаци ще позволят да бъдат манипулирани от чиновници е доста съмнително. Само лудите могат да се върнат в Раша. Там ги очаква алкохолизъм, наркомания, заразни болести, безработица и бандитизъм, а тези от тях, които са в наборна възраст - насилствена тригодишна служба в руската армия.

А дано...ама надали...

И те като гледам ще си "счупят" краката да се връщат... За това ли всички отрочета на путиновата клика, без изключение сричат науки в Западна Европа или САЩ...!?!?!? Е ТОВА ТОЧНО Е ЛЪЖЛИВА НОВИНА ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ГНОМА ПУТИН...!!!!!!

Много интересно защо руските милиардели и милионери пращат децата си да учат в Лондон и други западни вражески страни, а не следват във Владикавказ или Иркутск примерно

защото в Лондон нашти деца могата да си правят всичко без да ги виждат хората! По същия начин и децата на олигархията от ЗАпада си праща децата на други местенца за да не ги виждат работниците и да се дразнят!

си кат руски тролъ

Къде ги пращат в мАцквА ли?

Москва предлага на руските студенти, които учат във Великобритания и други "враждебни" страни, да се върнат в родината си. Тия студенти, които учат там, дали са такива идиоти, за каквито ги смята Москва! Кво могат да научат в Москва, как да лочат "Боярышник"! Предложението е тест за идиотизъм, Москва пак счупи тъпомера!

ами най-малкото че тяхните ВУЗове са 1000000 пъти по-добри от нашите например! А доста западни ВУЗове работят с руски ВУЗове. Последно психиатъра на фейсбука беше работил с руски ВУЗ!

И каква диагноза им е поставил?

Айде обратно в кочината.

Той чукотката Абрамович ръководи губернията си от Лондон че те ще се приберат.

чета предимно комплексари, които имат максимум незавършено полувисше или са нереализирани пенсии с мъка завършили средно, докопали се до бананите без опашка. тя е пусната точно за тях - да се доказват колко са велики и да раздават съвети - занимание за хора в напреднала възраст, които нямат други удоволствия, освен да се правят на хумористи в интернет.

е то това е ясно! а ти имаш ли какво да кажеш по темата?? ти поне ще се върнеш ли?

нямам си краварник, рибарник, овчарник, беседка, оставям на тебе да пишеш "по темата", да речем, така: "той ( нерегистриран ) 18.04.2018 00:11 аз също имам рибарник! имам и мъничък краварник! имам и овчарник, и къща имам с двор! и беседка за приятели имам. не пускам руснаци и ци.гани! ако на радо пиповски , и на тебе, не ви харесва, не ми идвайте! то и да дойдете , няма да ви пусна, ама по добре не се и пробвайте!!"

Къде ги слагаш у "А" група с полувисше, сега всичко е на ниво ПУЦ, ама те и това не знаят какво е. Както некой бе написал: Тия са на ниво САМО ЛЕВСКИ, ДОЛУ ЦСКА или обратното. За какво полувисше говориш?

ПОДЛОГИ СТЕ

ама верно ли некво гномче ви било таковало много лошо ?

Западното образование произвежда олигофрени. По- добре е да се върнат в Русия.

Руските студенти ще се върнат доброволно ама друг път!! Само през трупа им!! Путин казал, ще го уредим!! Полоний или новичок?

Ако се върнат трябва да си купят в Англия хубави гумени ботуши за да газят руската кал.

И да си оставят противогазите в Англия, щото в Русия няма да им трябват.

да се върнат. Ето за пример Крим - избраха да се присъединят към Русия. Не щат в демократична, прозападна Украйна.

Избраха ли?? Ако Путин не беше решил, никога нямаше да се присъединят!! Путин анексира Крим, защо преди това не се присъединиха към Русия?? Преди 3 години например??

Разбира се, че избраха възможността да се присъединят на референдума, също така и на последните избори гласуваха за Путин.

Колониалният запад се насра. В безсилната си злоба заради изядения бой от братушките навсякъде по света в последните 10 години, колониалните кучета злобеят и правят мизерии на цивилни, обикновени граждани. По- добре е братушките да ги оставят в безсилната им образа и да се прибератв Русия.

Най-добре е да се прехвърлят в университетите в Анкара и Цариград. Нали Турция е навия "верен" приятел и брат.

"Предлага " да се чете като "нарежда"

Предлагат им работа къде - в Сибир. Голем майтап Уили.

Ето за това образованието ни не струва. Вземи научи география. И вземи се научи да разбираш това, което четеш!

Да дойдат и в БГ, нашто образование не е по-лошо от британското или американското. На тях само рекламата им е голяма, аз съм завършил в БГ пък енгилизите винаги ги слагам в малкото джобче.

Ингилизите /от турски "ингилиз", което е изопачена форма на "инглиш"/.

ЩЕ СЕ ВЪРНАТ, АМА ДРУГ ПЪТ. НИКОЙ НЕ ИСКА В РУСКИЯ КЕНЕФ. ХИХИХИ

Верно, че си НИКОЙ.

Всеки ден от Русия се чуват и вършат само дивотии.Сега заради злобата си и дивия си руски манталитет с необуздан национализъм,искат да спрат развитието и бъдещето на младите си хора.Да ги пращали да работат в ....Далечния изток.Руснаците изтрещяха .Това са неуравновесени хора и първосигнални.

А според мен, това е отговор точно в стила на говорене на Тръмп и западните му поддръжници. Никой не ги кара насила, но им осигуряват възможност да продължат образованието си в Русия, ако се наложи.

а няма ли да вземе да предложи и на тукашните си измекяри да се завърнат в Москва, че не се трае вече тука?

Те поне са бели хора и в прекия и в преносния смисъл. Но ти може би предпочиташ на тяхно място да приемем онези по-тъмничките от юг - югоизток!

Бяла им е само кожата .

вицът е чудесен за разбуждане, браво дира!

А те пък като ще се втурнат, ще си изпотрошат краката.

русофилската зган от бг да се изнесе на там с казачок

Новичок, бе неграмотник! Не казачок.

перверзя се казва това...но за блядите е нормално

Умрях от смях! Не! Не моа! Нееее! По-смешно нещо не бях чувал никога!!!:)))) След новината от ония ден, че руснаците ще си правят Кока кола и разни други западни стоки без лиценз си мислех, че нищо по-глупаво не могат да измислят....да, ама не:)) Измислиха! Заповядайте, ако обичате, от Лондон в Камчатка, и за "някои" специалности ще има много хубави заплати:))))))) Хахахахахахахахахахахахаха!

Путин е един мъдурко и той толкова може да мисли.

Е да, все рак другой си е да си чирак у калната евронива около Лондон кВт тебе, и да квичиш на гладно. Ей по тъп и завистлив чирак от тебе сакатия нема да знвеш!мбухахаха

едно и също дрискаш от години тук ама не хваща декиш простьо:)) вежлив ли си, невежлив ли си не знам, но си рЕдко проЗт:))) Кви еврониви, кви чираци, къв лондон бе гнидооо?:)))) в България живея, имам 40 "чирака", давам хляб на семействата им, хората работят и пеят, но нито един от тези 40 човека не е прост, некадърен и злобен като теб гнидо:))) затова ти ще мреш в мизерия и ще квичиш по форуми до края си:))) беден, злобен и мизерен болшевишки боклук!:))))

те руснаците дупе дават само и само да се измъкнат навън от русия и се напикават при идеята да се върнат обратно.Сайтовете са пълни с рускини които търсят брак на запад

Ха-ха-ха Тия никога нема се оправят. Открай време, де що имат умно и читаво или го убиват или го пращат в Сибир и повече не се връща. :) И днес има статия за руския Илон Мъск,пратили го в затвор, там го изнасилили, били и накрая убили..... Орки, какво да им кажеш, дай им водка и да има една локва да се въргалят доволни.

И те разбира се незабавно ще заприпкат! Който е умен ще преплува океана и никога няма да се върне обратно. Тези славянски черни дупки са ада на земята.

Предлагам на всички руснаци в България да се върнат в Русия. Матушката ви зове. Идите домой!

Когато главатаря върне дъщеря си - тогава.

Тея руснаци наистина са смешници:) От метрополис като Лондон за Сибир и Чукотка предлагат да заминат техните студенти. Тукашната руска общност не би заменила начина си на живот и спокойствие със загниващата руска държава, където нищо не е както трябва...

Можем да сме сигурни: човек живял и учил във Англия много трудно ще се върне в Русия.А пък и да отиде в Сибир...това вече е несериозно.разликата е от земята до небето.който е бил в двете страни ще разбере:свобода срещу диктатура.

в западен сибир е много шик! 4 000 € е стартова зарплата за пастир на жирафи!

Това "предложение" да не е казус от някакъв тест за интелигентност?

ммдааа, явно русские студенти искат да се върнат в россия, ама британските власти не им издават изходящи визи, та се налага оксана буряк, и олек мансуров, какви звучни русские фамилии, да им съдействат да се приберат, и да завършат международни отношения в мгимо, макар че и да завършат за какво им е, като россия вече няма международни отношения с никой народ

Абе украински тъпи чукундурино, вие наистина сте като конски мухи- махай се с твоите посрани изказвания- егати тъпанарката която те е родила и тъпанарина който те е създал.

а бе все искам да те питам, как сте в рЕсия? пролет, гряз , мосур и инсекти, как се справяте??

Да се върнат за да мизерстват в Русия и даже им предлагат работа в Сибир,ами да не са луди бре?!?!? Те са отишли в Англия за да изучат там и да се установят да живеят там,а не за да се върнат в мафиотска Русия и да мизерстват до края на живота си!

Ъъъ, че в Сибир кво му е? Кеф ти тайга, кеф ти тундра.

Хахахах, верно ли са толкова наивни ръковидителите на Раша, та си мислят, че един студент в Англия, пък било то и в най-забутания университет, ще се върне обратно в коината и ще отиде да работи в далечния изток?

Трябва да си много кухо парче, не излизало от страната си и никога не ходило в западни държави, за да си мислиш, че някой ще те съди заради произхода. На това се надява и Шаломов.

ОСОБЕННО АКО ТЕ СПРЕ НЕГЪР ИЛИ ЛАТИНО ПОЛИЦАЙ :))) ....

Да поканят българските рублофили и путинофили да заминават за мАсква при дребния съсел!

ЕВРЕИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ... ТЕ СА НАЙ-СТРАШНАТА МАФИЯ Н РУСКАТА НАУКА ОЩЕ ОТ СЪВЕТСКИ ВРЕМЕНА :))

приятелите на евреина Шаломов? Че те са около него бе серсем :))) Че и сега ги храни, щото били осакатени от санкциите.

Когато Путин предупри руските олигарси да си изтеглят капиталите и да се завърнат в Русия, те не га послушаха и сега имат проблеми. Сега да видим дали студентите ще направят тази глупост да не се върнат и да стане нещо нередно.после да не се молят да им се помага защото англичаните са мръсна и подла нация.

хахаха, англичаните били подли, а руснаците са света вода ненапита. шокиращо е, че руските студенти не бързат да оставят космополитния лондон за затънтения "делечен изток".

Наистина е много космополитен-ЧАЛМИ, ЧУМБЕРИ, ПОТУРИ и всичко останало що ти дойде на акъла. ЗАБРАВИХ И БОРГЕРМЕСТЕР ОТ ПАКИСТАН- хахаха- тинята няма край.

Късия голями бели направи с късото си мислене. Той БАТИСА мужиците тотално в 21 век. Това Ленин,Сталин пасти да ядът пред него. Тоя нищо добро за хората си няма да свърши. Ще закопае Русия и руснаците с десетилетия напред. Оръжията нищо не са днес при това високо оръжейно ниво на земята. Оръжията ще ръждясват. Но напредъка е голямата работа. Новите технологи са важни за в бъдеще и съвсем скоро това ще е лимитиращо за човека. КЪСИЯ си остава КЪС.....................!

не мога да спра да се смея , да сменим Лондон с Чукотка ??или може и Сибир , вече виждам тълпа бягащи през глава студенти с радостни възгласи и песни поемат към Сибир .... или по скоро обратно а ? опитват да избягат от тая прекрасна страна ,без пътища , без реална икономика ,разяждана от корупция и водена от кремълското джудже към международна изолация и рецесия ,затова мък не пропуска да им припомня как някога някой победили , ама отказва да обясни как победителите живеят в пъти по зле от победените , но като си на половинка водка тва не е токова важно , ха ха ха

и много искат пак да ни освободят за да сме по-бедни от тях отново. ама на на на, няма да стане. а всички които разправят колко велика е русия да ми обяснят как може една уж толкова велика страна да толкова бедна и гладна, че чак да пият течност за чистене на вана.

А как може една държава-България- която е в ЕС да има толкова висока смъртност, беднотия- хората ровят в кошчетата за боклук, ниски заплати и пенсии, лоша здравна система и т.н.?

ха ха ха ха ха.. Първо децата на Лавров и Путя да се завърнат,предлагам.

Ти па кой си , че да предлагаш бе дервиш разпран? Той предлагал!!!хахаха Ти у маалъта си предлагаи , а тук има кой да предлага.

Браво мама, умника ми той, ела на биберона

да работят в далечния изток, или пък да ги пратят на каторга в сибир, а тези които не се върнат ще им бъде намазана вратата с новичок, защото са предатели.

Ще се върнат ама друг път. Хахахаха

Обаче си мисля, че това да си админ в ДИР-а и да четеш и одобряваш коментарите, си е работа мечта. Сигурно се спукват от смях. Момчета и момичета направо ви завиждам.